بالاخره نوکیا هم به بیماری همه گیر “Slim ی زاسیون” تن در داد و محصولی آنچنان فشرده و متفاوت با گذشته به بازار عرضه نمود که می توان آن را با نمونه ای بسیار لاغر همانند SE W880 مقایسه کرد. محصولی که علیرغم ظاهر بسیار باریکش امکانات نسبتا مناسبی را در این کلاس عرضه می کند. البته انتظار یک گوشی هوشمند را در قالب یک Slim که ندارید؟ Nokia 6500 گوشی فوق باریک نوکیا که در کلاس گوشی های سری 40 این شرکت قرار دارد، محصولی ست که در این مجال به آن می پردازیم.
تجربه حضور در بازار گوشی های Slim یکی از مواردی بود که این کمپانی فنلاندی تا بحال در آن حضور نداشت و اصولا چون به نظر، قرار دادن امکانات فراوان در یک گوشی آنهم از نوع Slim امری ست که کمی تا قسمتی غیر ممکن می نمایاند و این موضوع (یعنی ارائه یک محصول ضعیف ولو Slim) با سیاست های نوکیا در تناقض بود، نام نوکیا را در این رده تاکنون نشنیده بودیم.
البته همیشه هم گوشی های این رده ای را نمی توان بی امکانات به حساب آورد و شرکتی همچون سامسونگ که در تولید گوشی های این مدلی ید طولائی دارد محصولات فراوانی به بازار عرضه نموده است که این معادله را بسیار برهم می زند؛ شاید بزرگترین مثالی که می توان در این رابطه زد گوشی فوق العاده باریک Samsung U100 باشد که به رقم قطر تنها 5.9 میلیمتری خود(که براحتی می توان از آن بعنوان چاقو استفاده کرد!) دارای دوربین 3.2 مگاپیکسلی نیز هست!
ظاهر باریک گوشی حتی از قبل از گشودن جعبه آن نیز خودنمائی می کند جائیکه در اینجا نیز با یک جعبه باریک و متناسب با گوشی روبرو هستیم. از لحاظ بررسی ساختار شناسانه، 6500 را می توان هم خانواده گوشی های موفق 6300 و 6230 به حساب آورد، جائیکه با حذف برخی امکانات و افزودن برخی دیگر کاملا محصول جدیدی متولد گردیده است که از لحاظ ظاهری، کاملا بر مدلی همانند 6300 برتری دارد (البته این یکی کمی سلیقه ایست).
با در دست گرفتن گوشی بلافاصله با یکی از تغییرات بزرگ انجام گرفته در این گوشی که یافتن نمونه دومی برای آن کار آسانی نیست روبرو می شویم و آنهم چیزی نیست مگر عدم وجود حتی یک دکمه کنترلی در دورتادور گوشی که این مطمئنا یکی از راه های چاره نوکیا برای هرچه بیشتر باریک نمودن 6500 می باشد و از گوشی با ابعاد 9.5×45×109.8 میلیمتر و وزن 94 گرم انتظار دیگری نیز نمی رود (البته در نمونه ای همچون SE W880 که دقیقا همین قطر را داشته و 23 گرم هم سبک تر است دکمه های کنترلی را در اطراف گوشی می توان مشاهده می شود).
تنها المانهایی که در جایی بغیر از روی گوشی می توان از آنها سراغ گرفت یکی محل پورت اتصال Micro USB گوشی در بالا و میکروفون برقراری تماس در پائین می باشد، که علت استفاده از Micro USB نیز همانگونه که می توانید حدس بزنید کوچکتر بودن و باریک تر بودن آن نسبت به پورت محبوب Mini USB می باشد که این پورت وظیفه برقراری اتصال میان تمامی المان هایی که قرار است به این گوشی متصل گردند را بعهده دارد وسایلی همچون شارژر ، هدست ، پورت اتصال به کامپیوتر و … که این علاوه بر اینکه مزیت هایی همچون شارژ شدن در حین اتصال آن به کامپیوتر را دارد، معایبی نیز برای خود دارد از جمله اینکه در هنگام اتصال شارژر نمی توان از هدست دستگاه استفاده کرد که البته آنچنان اهمیتی نیز ندارد.
ظاهر براق بدنه نیز از مواردی ست که مانند همیشه مشکل اثر انگشت های مزاحم را به همراه خود می آورد.
در قسمت رویی گوشی نیز المانهای موجود در حداقل تعداد خود می باشند بطوریکه در بالا به اسپیکر برقراری تماس در مرکز بر می خوریم که با وجود 3G بودن گوشی عدم وجود دوربین تماس های ویدئویی در اینجا یکی از عجیب ترین کمبودهای این گوشی به حساب می آید (جالب است بدانید حتی از دوربین اصلی گوشی نیز نمی توان جهت این کار استفاده کرد).
در زیر این قسمت صفحه نمایش 2 اینچی گوشی قرار دارد که بسیار فراتر از کلاس خود و مثل همیشه با کیفیتی مثال زدنی می باشد بطوریکه با دارا بودن رزولوشن 240×320 پیکسلی و با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ یکی از بهترین های نوکیا حتی در نور مستقیم خورشید می باشد، البته ابعاد نسبتا کوچک این صفحه نمایش بهمراه عدم امکان تنظیم نور آن و کنتراست را باید بعنوان نکات منفی این صفحه نمایش در نظر گرفت. امکان استفاده از Screen-Saver متحرک که می توان در آن اطلاعاتی از قبیل تاریخ و زمان بهمراه Missed Call ها را قرار داد نیز از دیگر امکانات این مونیتور است.
در زیر این قسمت به صفحه کلید گوشی می رسیم که در آن در بالاترین سطح به دو دکمه Soft-Key در دو طرف صفحه نمایش بهمراه دکمه های سبز و قرمز برقراری و رد تماس(که این آخری نقش روشن/خاموش گوشی را نیز برعهده دارد) در ردیف زیری بر می خوریم که این چهار دکمه، D-Pad گوشی را اشغال نموده اند. این دکمه چهار جهتی یکی از بهترین نمونه های موجود در بازار است که با دارا بودن ارتفاع مناسب و ابعاد بهینه دکمه تائید میانی، امکان اشتباه فشردن را در آن به حداقل می رساند. در زیر این قسمت نیز صفحه کلید عددی گوشی را مشاهده می کنیم که ویروس پخش شده توسط سری V موتورولا در اینجا نیز باز ظهور کرده و آنهم چیزی نیست مگر تخت و بدون ارتفاع بودن این صفحه کلید، جائی با وجود تفکیک کاملا مشهود سطور توسط خطوط نقره ای چهارگانه بازهم استفاده از این صفحه کلید بدون نگاه کردن به آن تقریبا غیر ممکن است. نور پس زمینه این صفحه کلید نیز سفید کاملا پر نور و مناسبی ست.
در قسمت پشت گوشی سه جزء قابل مشاهده دیده می شوند یکی لنز دوربین 2 مگاپیکسلی گوشی در مرکز ، اسپیکر اصلی در سمت راست و فلش دوبل LED در سمت چپ لنز، که این آخری شاید غیر قابل انتظار ترین جزئی باشد که بتوان در 6500 سراغ گرفت.
یکی از نکات قابل توجه در این قسمت این است که این بار هم خبری از محافظ لنز در اینجا نبوده و به همین علت می بایست بشدت مراقب خش های احتمالی بروی لنز بود، البته باز هم بعنوان یک راه حل ابتدائی لنز دوربین کمی در کف فرو رفته است که فکر نمی کنم آنچنان تاثیری در این ماجرا داشته باشد.
در قسمت پائینی پشت گوشی درپوش باتری گوشی قرار دارد که شاید در نوع خود بتواند عنوان سخت ترین و سفت ترین درپوش باتری از لحاظ باز کردن و بستن را به خود اختصاص دهد بطوریکه گشودن و بستن درب باتری در روزهای اول بقدری احتیاج به زور آزمائی دارد که شاید بدلیل ترس از شکستن آن عطایش را به لقایش ببخشید ولیکن پس از چند روز استفاده، طریقه صحیح بستن آن کم کم دستتان می آید (گوشی دیگری که در این زمینه بدون شک مقام دوم را کسب می کند6233 است). بهرحال پس از گشودن این درب با باتری BL-6P نوکیا با ظرفیت 830mAh روبرو می شویم که طبق اعلان رسمی توانائی تامین انرژی گوشی را برای 300 ساعت در حالت Stand-by و 5 ساعت و سی دقیقه در حالت مکالمه دارد که در یک استفاده متوسط و معمولی با یک بار شارژ چیزی نزدیک به 3 روز می توان بروی این باتری حساب کرد.
در حالت استاندارد و در اولین صفحه ای که از گوشی مساهده می کنیم مواردی چون قدرت سیگنال، شارژ باتری ، نام اپراتور بهمراه تاریخ و زمان از جمله اطلاعاتی ست که در این قسمت مشاهده می شود البته منوی همیشگی و کابردی Active Stand-by نیز از درون منوها قابل فعال کردن است که در آن مثل همیشه در حالت استاندارد با نوار آیکون های پر کاربرد در قسمت بالا بهمراه دسترسی سریع به پلیر دستگاه در وسط و در زیر آن نیز میتوان اتفاقات مرتبط با امروز در تقویم را جستجو کرد. یکی از امکانات این قسمت که آن را در هوشمندهای نوکیا هم بندرت می توان یافت امکان افزودن متنی دلخواه مستقیما بروی این قسمت می باشد.
و اما با ورود به منوهای گوشی منظره آشنای منوهای سری 40 نوکیا را مشاهده می کنیم که نوکیا در این گوشی ویرایش پنجم از آن را ارائه داده است (البته معلوم نیست تکلیف ویرایش چهارم چه شد چرا که نوکیا مستقیما از سومی به پنجمی پریده است). در این ویرایش البته آنچنان تفاوتی با قبل، از لحاظ ظاهری مشاهده نمی شود و بطور کامل یادآور نمونه موجود در 6233 می باشد در اینجا نیز می توان از میان چهار شیوه نمایش منوها یعنی ماتریسی 4×3 بدون توضیحات و با توضیحات، لیستی و بصورت نواری یکی را برگزید که به نظر شیوه ماتریسی بهترین باشد چون تمامی آیکون ها یک جا به نمایش در می آیند. قابلیت جابجائی هر کدام از آیکون بطور دلخواه نیز در این قسمت تعبیه شده است. سرعت گشودن منوها و اجرای Application ها همانگونه که انتظار داریم بالاست و در این میان هیچگونه تاخیر یا Hang کردن مشاهده نمی شود.
بعلت ظاهر متفاوت و نوظهور 6500 ، نوکیا نیز برای هماهنگی هرچه بیشتر با این ظاهر متفاوت بیشتر از همیشه در آن Theme قرار داده است جائیکه هفت Theme بصورت پیش فرض در دستگاه نصب شده اند که نمونه مشکی رنگی که بصورت استاندارد در دستگاه نصب شده از همه جذاب تر به نظر می رسد.
یکی از قسمتهای کاربردی دستگاه بدون شک قابلیت Flight آن است که در طی آن تمامی امکانات ارتباطی گوشی قطع شده و از آن بعنوان مثال بعنوان یک پلیر یا یک دوربین می توان استفاده کرد که مهمترین نکته در ساختار آن این است که این ویژگی بدون استفاده از سیمکارت نیز امکان استفاده از گوشی را به شما می دهد.
از لحاظ قابلیت های برقراری تماس همانگونه که از یک نوکیا انتظار می رود با صدایی کاملا شفاف در هر دو طرف روبرو هستیم و در این میان شاید تنها چیزی که کمی بحث برانگیز است ویبره نسبتا ضعیف گوشی باشد که آن هم با صدای نسبتا بلند اسپیکر اصلی گوشی تقریبا فراموش خواهد، شد البته اگر در محیطی فوق العاده پر سرو صدا قرار دارید ممکن است به علت این موضوع دچار مشکل گردید.
دفترچه تلفن گوشی نیز یکی از نمونه های همیشگی سری 40 محسوب می شود که در آن تا 1000 عنوان را می توان قرار داد و برای هرکدام نیز تا 5 شماره تلفن می توان ذخیره کرد علاوه بر آن امکان اختصاص عکس ، آهنگ و یا ویدئوی دلخواه نیز در این قسمت برای هر کنتاکت وجود دارد که این آخری (که نمونه اش در میان برندهای دیگر بسیار کمیاب است) کم کم به یکی از امکانات استاندارد سری 40 بدل شده است. کنتاکتهای موجود در این دفترچه تلفن می توانند به سه شیوه به نمایش درآیند: لیستی از اسم ها، اسم ها بهمراه شماره ها و اسم ها بهمراه عکس ها که جستجو در میان آنها با نوشتن حرف به حرف اسم انجام می گیرد علاوه بر آن امکان قرار دادن دسته جمعی اسم ها در گروه ها به منظور فیلتر نمودن تماس ها نیز در اینجا قابل استفاده است.امکان تغییر اندازه فونت به نمایش درآمده و امکان شماره گیری صوتی بدون ضبط قبلی نیز از دیگر امکانات بسیار مثبت این دفتر تلفن است. لازم به یادآوری نیست که این دفتر تلفن امکان نمایش اسامی موجود در حافظه داخلی گوشی و اسامی موجود در سیمکارت بطور همزمان را نیز داراست.
منوی ذخیره اطلاعات تماس ها نیز چیز جدیدی در بر ندارد و در آن و در هر سه قسمت موجود در آن (Missed،Dialed و Answerd)امکان ذخیره تا 20 عنوان تماس وجود دارد.
از قسمتهای جدیدی که در این گوشی به نسبت گوشی های قبلی این سری می توان پیدا نمود پلیر فوق العاده آن است که دقیقا همانی ست که در مدل مخصوص موسیقی 5300 Xpress Music می توان پیدا نمود که این خود به تنهائی قدرت این پلیر را مشخص می سازد (البته گویا از این پس این پلیر را در تمامی گوشی های سری 40 مشاهده خواهیم کرد چرا که در مدل7500 Prismنیز از آن استفاده شده است).
فرمتهای مورد پشتیبانی توسط این پلیر عبارتند از : MP3، WMA، MIDI، AAC+ و AAC که قابلیت منظم نمودن آهنگ ها براساس نام خواننده ، نوع آهنگ و آلبوم نیز در آن گنجانیده شده است علاوه بر آن با پشتیبانی از پروفایل A2DP در اینجا امکان استفاده از هدستهای استریو بلوتوث نیز برای شما فراهم آمده است که با توجه به هدست پیش فرض نچندان با کیفیت موجود در جعبه گوشی با نام HS-82 که همانطور که گفته شد دارای پورت Micro USB می باشند به نظر تنها راه دسترسی به یک هدست با کیفیت و خوب (بدلیل نبود و یا کمبود آداپتوری برای تطبیق هدستهای معمول با پورت Micro USB) استفاده از همان هدستهای استریو بلوتوث موجود در بازار است.
از نکات مثبت دیگر قابل ذکر در این قسمت یکی اکولایزرهای بسیار مناسب آن می باشند که با تغییر آنها بلافاصله صدا تغییر می کند و تاخیری را در آنها نمی توان مشاهده کرد و دیگری اسپیکر اصلی گوشی است که با اینکه استریو نبوده و در جای مناسبی نیز قرار نگرفته است با این حال یکی از بهترین و با کیفیت ترین صداها را در کلاس خود ارائه می دهد (البته مطمئنا انتظار صدای6233 را نداشته باشید).
پلیر پخش ویدئو نیز در گوشی، یکی از استاندارد های این کلاس می باشد که در آن می توان به تماشای فرمتهای 3GP و MP4 پرداخت و امکان حرکت بصورت سریع در تصویر نیز گنجانیده شده است . علاوه بر آن می توان در این قسمت به تماشای تمام صفحه فیلم مورد نظر بصورت افقی و بدون هیچ المان اضافی بروی تصویر، پرداخت. متاسفانه رادیو FM از ساختار داخلی گوشی حذف شده است که بسیار جای تاسف دارد.
گالری گوشی نیز یکی دیگر از قسمتهای کاملا بدون تغییر موجود در دستگاه محسوب می شود و از آن مانند همیشه علاوه بر نمایش محتویات مولتی مدیائی موجود در گوشی می توان بعنوان File Manager گوشی نیز سود جست که محتویات موجود در این قسمت به سه فرم قابل نمایش هستند: لیست با جزئیات، لیست بدون جزئیات و بصورت ماتریسی. امکان زوم در تصاویر و نمایش تمام صفحه و ویرایش مقدماتی عکس ها نیز از دیگر امکاناتی ست که در این قسمت دسترسی به آنها فراهم شده است.
و اما دوربین بکار رفته در 6500 یکی از 2 مگاپیکسلی های همیشگی نوکیاست که عکس هایی حداکثر با رزولوشن 1200×1600 پیکسل گرفته و در درون منوی آن با تنظیماتی نظیر : تنظیم نور سفید، امکان عکاسی پی در پی و افکتهای نوری مختلف روبرو می شویم که امکان عکاسی در هر دو حالت افقی و عمودی و استفاده از فلش بعنوان چراغ قوه را نیز به شما می دهد.
و اما کیفیت این دوربین، اگر شما هم مثل من با دیدن فلش های دوگانه آن انتظار دیدن یک دوربین قوی را دارید باید بگویم که به نسبت متوسط های این کلاس نیز کاملا عقب تر است و به نظر می رسد آثار کوچک سازی این گوشی بطرز کاملا مشهودی در اینجا خود نمائی می کند.همانگونه که متوجه شدید در اینجا خبری هم از دکمه اختصاصی شاتر دوربین نیست که یکی از مشکلات عدیده ای که نبود این دکمه در 6500 بوجود آورده است مشکل فشردن دکمه تائید مرکزی در D-Pad است که علاوه بر مشکلات ناشی از تکان خوردن دست در هنگام عکاسی، پس از گرفتن عکس به مورد بسیار بسیار مشکل سازی بر می خوریم و آن هم اینکه پس از گرفتن عکس وظیفه این دکمه (دکمه میانی D-Pad) به Delete تغییر حالت می یابد و برای ذخیره عکس احتیاج به یک تائید دیگر است که ممکن است با فشردن اشتباهی این دکمه عکس قبلی را پاک نمود که تعیین یک چنین وظیفه ای برای این دکمه جای بسی تعجب دارد. نگفته پیداست که بعلت عدم تعبیه دکمه جداگانه عکاسی خبری هم از فوکوس اتوماتیک و استفاده از قابلیت ماکرو در این دوربین نیست.
در زمینه فیلمبرداری نیز متاسفانه این دوربین نسبت به مدلی چون 6233 گامهای استواری رو به عقب برداشته است چرا که در آن برخلاف 6233 که امکان فیلمبرداری به فرم VGA در آن پیش بینی شده بود در اینجا فرمت غارنشینانه QCIF برای فیلمبرداری انتخاب شده است که به هیچ عنوان هیچ حرفی برای گفتن ندارد.زمان فیلمبرداری نیز تنها به حافظه داخلی گوشی وابسته است.
حافظه داخلی به کار رفته در 6500 همانگونه که اطلاع دارید یک گیگابایت است و به همین علت خبری از اسلات کارت حافظه در ساختار آن نیست (که اگر وجود می داشت یک سوال بزرگ پیش روی نوکیا قرار می گرفت و آنهم اینکه این اسلات کارت را کجای این موجود نحیف قرار دهد).
در زمینه امکانات ارتباطی اما می توان نمره مناسبی به 6500 داد چرا که در آن علاوه بر پشتیبانی از شبکه های چهار گانه GSM ، امکان استفاده از GPRS کلاس 32 بهمراه HSCSD، EDGE و 3G نیز پیش بینی شده است. بلوتوث نسخه 2.0 با قابلیت A2DP نیز همانگونه که گفته شد در ساختار 6500 خود نمائی می کند. تنها فاکتور منفی موجود در این قسمت صرفنظر از پورت نچندان پر کاربرد Micro USB برای اتصال به کامپیوتر، عدم حضور پورت Infrared است که البته شاید به بدلیل ابعاد آن، این پورت برای گوشی به این ظریفی جائی برای نشستن پیدا نکرده است.
از برنامه های داخلی نصب شده در گوشی علاوه بر نمونه های تکراری همیشگی همچون نمایش ساعت جهانی و تبدیل واحد (Unit Converter)، می توان به دماسنج داخلی گوشی اشاره کرد که مورد جدیدی ست. امکان دسترسی مستقیم به موتور جستجوی “یاهو” نیز در این قسمت تعبیه گردیده است . همانگونه که احتمالا متوجه شدید خبری از برنامه های محبوب Office Viewer و PDF+ در ساختار داخلی گوشی نیست.
یکی از قسمتهای جالب در 6500 قسمت بازی آن است چرا که در آن به پنج بازی مختلف بر می خوریم که دو تای آن کاملا جدید است یکی نسخه جاوای بازی ژاپنی معروف Sudoku (که در گوشی مانند 6233 نسخه SWF آن حضور داشت که مزیت اجرای سریع تر و کیفیت بسیار بالاتر را به نمایش می گذاشت) و دیگری یک بازی غیر قابل انتظار یعنی تخته نرد (Backgammon) که در نوع خود بسیار جالب و سرگرم کننده است.
Nokia 6500 در دو رنگ بسیار زیبای برنزی و مشکی ارائه می گردد که هر دو زیبائی غیر قابل انکاری را ارائه می دهند و شاید این تنها موردی باشد که از مزیت های این گوشی بتوان سخنی به میان آورد چرا که با قیمتی در حدود 330 هزار تومان و داشتن رقیبی همچون SE W880 که امکانات فراتری از 6500 را با قیمتی نزدیک به 290 هزار تومان ارائه می دهد، انتخاب این گوشی شاید تنها منحصر به رده دوستداران نوکیا که تک بودن گوشی برایشان مهم ترین فاکتور است محدود گردد.
توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای Writeage.com نوشته شده درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.
لطفا در مورد 3120هم مطالبي بنويسيد.خواهشا حتما اين كارو بكنيد
با سلام درباره ی موتورولا هم لطفا بنویس
سلام
لطفا در مورد گوشی 5310هم اطلاعاتی بدهید
متشکرم
سلام. منتظر نقدی بر 5310 نوکیا هستیم.
سلام خسته نباشید از مطالب جالبتون کمال تشکر را دارم اگر میشه راجع به 5500 هم بنویسید .
فکر میکردم فقط سامسونگ تو کار نازک کردنه !!
سلام آقا آرش . خسته نباشید . واقعا اطلاعات به روز و مفیدی رو ارسال میکنی.
من با اجازه شما نوشته های شما رو توی گروپ خودمون میذارم البته با ذکر منبع تا سو استفاده نشده. ممکنه جایی رو هم ادیت کنم
موفق باشید
بای
با سلام آرش عزیز
لطفا مطلبی هم در مورد گوشی N93i ارائه بده با تشکر
آرش جان مثل همیشه پربار و ثمر بخش بود….من که فکر نمیکنم حتی کسانی که کشته مرده ی نوکیا هستن هم این گوشی رو بخرن….این روز ها همه به فکر موزیک هستن…..شما چطور؟؟
راستی آرش جان میشه به مطلب n81 یه سری بزنی….یه سوال دارم…..و طبق معمول منتظر w910 هستم…
سلام
خسته نباشید
اطلاعات خوبی در مورد انواع گوشی ها ارائه میدهید. لطفا در مورد گوشی سونی اریکسون دبلیو 830 هم بنویسید. به نظر با توجه به محدوده قیمت و قابلیتهایی که داره گوشی خیلی خوبی هست.
با تشکر
“…. لنز دوربین کمی در کف فرو رفته است که فکر نمی کنم آنچنان تاثیری در این ماجرا داشته باشد. ”
این دومین باری است که می بینم شما چنین استدلالی می کنید.
اتفاقا باید بگم که طبق تجربه ی شخصی من این روش بسیار موثره به طوری که لنز N91 بنده پس از یک سال حتی یک خش هم بر نداشته (همونطور که می دونید ان91 محافظ لنز نداره و از ترفند بر آمدگی اطراف لنز استفاده شده ) . و این 100% نتیجه ی این ترفند هست و نه مراعات من در نگهداری از گوشی !
سلام
آرش جان خیلی عالی بود
همان طور که اشاره کردی
با وجود داشتن رقیبی همچون SE W880 کدوم آدم عاقلی که به نوکیا تعصب نداره پول خودشو تو جیب نوکیا می کنه
تازه U600 سامسونگ با امکاناتی خیلی بیشترخیلی ارزان تره .
آرش جان سلام,شاداب باشی,مثل همیشه گل کاشتی.
میدونی؟یه جوری بررسی میکنی که آدم دوست داره حتما یه نظری بده.
تبریک میگم به همه گوشی دوستان.نوکیا هم به صورت جدی وارد بازار رقابتی گوشی های میان قیمت شده و این اتفاق میمون جون تازه ای به جنگ قدرت بین نوکیا و سونی اریکسون میده.
موقع خوندن مقاله یاد تیتر اون مقاله افتادم که نوشته بودی “خودکشی به سبک سامورایی”این بار نوکیا خود زنی کرده ولی برعکس! تو بازار گرم گوشی هایی مثل 5700 و 6300 و حظور رقیبی قوی مثل 5310 من بعید میدونم این مدل موفقیتی به دست بیاره.
آقا آرش حالا که در باره گوشی Slim نوشتی و 6500 با W880 مقیسه کردی جا داره در باره 5310 هم یه مقاله بنویسی.به نظر من که هم از 6500 بهتره هم از W880.
موفق و پیروز باشید.
مرسی.
با سلام و تشکر از آرش عزیز
گوشی بسیار با کلاس و خوشدستی میباشد لطفا مقاله ای هم در مورد 5610 و 5310 ارائه کنید .
از طرف یکی از مجموعه داران گوشی های نوکیا
وقتشه این مدل xpressmusic رو معرفی کنی . در ضمن این فارسی نویس جعبه متنی وبلاگت تو فایرفاکس ما رو سرویس نمود . آخه ما عادت کردیم خودمون زبان رو عوض کنیم . نه اینکه هی این fa رو بزنیم … مرسی