23 کلید طلائی در Google PageRank قسمت آخر

5
3495

در دو قسمت قبلی با چندین روش مشخص برای افزایش رتبه سایت و بهتر دیده شدن در موتور جستجوی گوگل آشنا شدیم در ادامه به توضیح روش های باقی مانده از این ماجرا می پردازیم ما را همراهی کنید.

17- آیا به معایب استفاده از Frame ها در سایت خود واقف هستید؟

google_pagerank_last_part_02.jpg

 

با اینکه استفاده از Frame ها در سایت های بزرگ مدتها ست که منسوخ گشته است اما همچنان نشان آن را در وب سایت های ایرانی به وفور می توان یافت در این روش طراح سایت با چند بخش کردن یک صفحه و پنهان نمودن آدرس سایت اصلی، اقدام به نمایش محتوای یک سایت خاص بدون نشان دادن URL آن می کند، که البته همیشه هم قصد مغرضانه و تقلب کارانه ای در کار نیست، اما نکته ظریف در این ماجرا این است که موتورهای جستجوی بزرگ و از جمله گوگل، محتوای استفاده شده در قالب Frames را کاملا نادیده می گیرند و این می تواند به ایندکس نشدن کل محتوای یک سایت بیانجامد. البته راه حل های نصفه و نیمه ای برای این موضوع وجود دارد که از میان آنها می توان به استفاده از Meta Tag ها و همچنین بهره گیری از تگ no frames اشاره کرد که این آخری در حقیقت همان متنی ست که طراح Frames برای اشخاصی که قادر به دیدن Frame ها نمی باشند در نظر گرفته است غافل از اینکه این متن کوچک تنها چیزی ست که توسط روبات های گوگل ایندکس می گردد. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به راهنمای W3C برای no frames مراجعه کنید. در مجموع بهتر است از Frames در سایت خود استفاده نکنید.
18- آیا برای صفحات مبتنی بر Flash از یک جایگزین HTML استفاده می کنید؟
صفحات زیبای Flash یکی از بزرگترین عوامل جذب کاربران به محتوای داخلی سایت است، اما حقیقتی نچندان شیرین در پس این ماجرا نهفته است و آن هم اینکه این صفحات Flash برای اکثر موتورهای جستجو غیر قابل مشاهده هستند و این برای سایت هایی که کاملا بر مبنای Flash بنا گردیدند به معنای یک فاجعه بزرگ است. راه حل در استفاده از یک صفحه HTML جایگزین برای تمامی محتویات Flash سایت است که از لحاظ محتوائی کوچکترین تفاوتی با بخش مذکور نداشته باشند.
19- آیا از include file ها برای کدهای Java Script خود استفاده می کنید؟
استفاده از Java Script ها برای نمایش محتوای دینامیک و منوهای کشوئی زیبا یکی از معمول ترین نکات طرحی در سالهای اخیر محسوب می شود اما نکته مهم در رابطه با این کدها ایندکس نشدن آنها توسط اغلب موتورهای جستجوست و حتی در مواردی که این بخش ها توسط موتور جستجو ثبت می گردد، بعلت زمان زیادی که روبات جسجوگر به این قسمت اختصاص می دهد این ریسک وجود دارد که محتوای اصلی سایت توسط آن دیده نشود. راه حل در استفاده از include files و جدا سازی محتوای Java Script از دیگر مطالب سایت است بگونه ای که روبات جستجوگر مشکلی در دستیابی به محتوای اصلی سایت پیدا نکند.
20- آیا محصولی برای عرضه به سایت های دانلود رایگان دارید؟
همانطور که گفته شد موثرترین المان در بالا بردن Rank یک صفحه میزان لینکی ست که از دیگر صفحات به صفحه مذکور داده می شود یکی از بهترین روش های بالا بردن میزان لینک، ثبت کردن لینک دانلود در سایت های دانلود می باشد که از آن طریق و با ثبت نرم افزارهایی که بیشترین تقاضا را برای دانلود دارند می توانید تعداد کثیری از لینک ها را به سمت صفحه خود جذب کنید، که البته پشتیبانی از پهنای باند بالا برای Host، یکی از ملزومات اولیه این روش می باشد
21- آیا از قانون 101 کیلوبایت، با خبر هستید؟
بعنوان یک قانون همیشگی به خاطر داشته باشید که هیچگاه نمی بایست حجم هیچکدام از صفحات سایت بیش از 101 کیلوبایت باشد چرا که روبات های جستجوگر گوگل هیچگاه از این رقم در ایندکس کردن یک صفحه خاص جلوتر نمی روند، موضوعی که می توان با مشاهده صفحات Cache شده گوگل  از یک سایت حجیم، آن را تحقیق کرد. پس در کل بهتر است بجای استفاده از صفحات طولانی از چندین صفحه کوچک و مختصر استفاده کنیم.
22- آیا از فایل Robots.txt به صورت صحیح استفاده می کنید؟

google_pagerank_last_part_03.jpg

یکی از راه های هدایت موتورهای جستجو به سمت محتوای مورد نظر، استفاده از فایل Robots.txt است. این فایل معمولا اولین جائی ست که یک روبات جستجوگر به محض رسیدن به یک URL به آن مراجعه می کند و روبات برای یافتن آن عبارت robots.txt را بلافاصله پس از پایان URL قرار می دهد بعنوان مثال برای آدرس example.com/shop/index.html روبات به دنبال آدرس example.com/robots.txt می گردد. این فایل متنی شامل دو یا سه گزینه کاملا مشخص است که بصورت ستونی در زیر هم قرار می گیرند. در این فایل User-agent نشان دهنده نام جستجوگر مورد نظر است که اگر در مقابل آن * درج شود یعنی همه جستجوگرها علاوه بر این متغیر Disallow نشان دهنده آدرسی ست که جستجوگر مشخص شده در قسمت قبل نباید ایندکس نماید که بدین ترتیب می توان محل های مورد نظر وب مستر را از دید موتورهای جستجو مخفی کرد. البته این روش آنچنان که در نگاه اول به نظر می رسد کارا و عملی نیست و استفاده از این روش برای پنهان کردن یک فایل امر چندان عاقلانه ای نیست. اما یک کاربرد عملی این فایل در مواردی ست که با استفاده از روش Redirect اقدام به لینک دادن به سایت های دیگر نموده ایم و بوسیله فایل robots.txt موتورهای جستجو را از ایندکس کردن محتوای فایل Redirect باز می داریم که این می تواند به عدم ایجاد لیک غیر مرتبط کمک فراوانی بنماید.
23- آیا از Redirect در آدرس صفحه خود بصورت صحیح استفاده کرده اید؟
بسیار پیش آمده است که با نوشتن آدرس یک سایت به صورت معمول، با لود شدن صفحه مورد نظر، آدرس URL آن نیز تغییر می کند بعنوان مثال آدرس www.Example.com در جریان لودینگ به www.Example.com/en/index.html تبدیل می شود، این تغییر از مواردی ست که اگر بصورت صحیح کد نویسی نشده باشد توسط گوگل شناخته نشده و گوگل فرض می کند که در صفحه Example.com هیچ محتوائی وجود ندارد. بنابراین می بایست کد نویسی صحیح در این روش اتخاذ شود که روشهای مختلف این کد نویسی در زبان های مختلف برنامه نویسی را می توانید از این قسمت مشاهده کنید. در انتها نیز برای اطمینان از اینکه روش های بکار گرفته شده توسط شما موثر واقع گردیده است، صفحه اصلی خود (بدون Redirect) را در آزمایشگر تطابق با موتورهای جستجو چک نمائید.

google_pagerank_last_part_04.jpg

روش های اشاره شده در سه مقاله گذشته مطمئنا تنها راه های دستیابی به PageRank بالاتر نیستند اما در بهبود رتبه صفحات و پرداختن به نکات ریزی که معمولا فراموش می شوند نقش مهمی را ایفا می کنند و امید است با پرداختن به این ظرائف از حضور در دنیای مجازی بهره بیشتری ببریم.

23 کلید طلائی در Google PageRank قسمت اول

23 کلید طلائی در Google PageRank قسمت دوم

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

5 دیدگاه

  1. سلام خسته نباشید.راستش من با کمک گوگل ریدر با وبلاگ شما آشنا شدم و اومدم به وبلاگ شما.این مطلبتون واقعا جالب بود.
    راستی شما داروساز هستید؟ در این صورت باید باهم دیگه همکار باشیم.موفق باشید
    براتون آرزوی موفقیت و موفقیت و موفقیت می کنم.
    رضا حریری

  2. سوال سوم که توی پیام قبلی فراموش کردم بپرسم اینه که وقتی سایتی مثل mrdollar.biz توی گوگل سرچ می شه چندهزار سایتی که لینک این سایت رو توی سایتشون گذاشتند لیست می کنه اما وقتی از Backwards Link استفاده می شه (یعنی link:http://www.mrdollar.biz) فقط 2 سایت رو پیدا می کنه؟ چرا؟ چکار باید کرد که همه سایتها رو لیست کنه؟ این مورد چقدر روی رنکینگ تاثیر داره؟
    با تشکر.

  3. سلام.
    1- بعضی سایتها هستند که رنک صفحات داخلی با صفحه اصلی یکیه یا نزدیک به صفحه اصلیه! مثل link.ir یا academist.ir چکار باید کرد که رنک صفحات داخلی هم بالا بره؟
    2- من لینک سایت http://www.iiinf.com را توی صفحه اصلی 3 سایت با رنک 2 گذاشتم و این سایت حداقل 600 ، 700 صفحه داره که بیشتر صفحه ها توسط یاهو و گوگل شناسایی شده و از هر 10 بازدیدکننده 3 یا 4 نفر از طریق گوگل و 1 یا 2 نفر هم از طریق یاهو وارد سایت می شند اما هنوز رنکی به سایت داده نشده! چرا؟

ارسال یک پاسخ