تلاش های متعدد صورت گرفته در این زمینه که تقریبا با اولین روزهای تولد کامپیوتر به معنای امروزی و بخصوص شبکه جهانی اینترنت همراه بوده، به فراخور زمان راه حل های گوناگونی را پیش روی کاربران قرار داده است جائیکه در اکثریت قریب به اتفاق موارد مطالعه کتاب و روزنامه به شیوه نوین تنها به مبحث چگونگی دیجیتالی کردن محتوا و سپس مطالعه آن بروی صفحه کامپیوتر محدود شده است این شیوه با اینکه آرام آرام منجر به شکل گیری نسل نوینی از خوانندگان شد که مطالعه از روی صفحه مونیتور را به مطالعه نسخه اصلی کتاب ترجیح می دادند اما مشکلات بالقوه ای را نیز بدلیل عدم تناسب صفحه نمایش کامپیوتر برای مطالعه طولانی مدت ایجاد نمود.
مشکلات مرتبط با جابجائی و در دسترس نبودن کامپیوتر در لحظات مختلف با کاربران مشکل دیگری بود که با ظهور نوت بوک ها اندکی از شدت آن کاسته شد اما همچنان صفحه نمایش های لرزان کامپیوترها سد محکمی را در برابر دوستداران مطالعه به این روش ایجاد می نمود.
نخستین تلاش برای نزدیکی دو دنیای کلاسیک و مدرن در این زمینه با معرفی اولین نسل از کتابخوان های دیجیتال همراه بود این ابزارک های جدید که در نگاه اول از ظاهری همانند یک صفحه نمایش بزرگ برخوردار بودند تکنولوژی مدرنی را به معرض نمایش گذاشتند که امیدهای فراوانی را برای مدرنیزه کردن رسانه های نوشتاری زنده نمودند. فناوری پیشرفته این کتابخوان های دیجیتال که نام درخور جوهر الکترونیک یا eInk برای آنها انتخاب شده بود شباهت بی نظیری به متون نوشتاری در تمامی سطوح داشت بطوریکه نه تنها بازتابش نور که مشکل اصلی صفحات LCD معمول در هنگام مطالعه به حساب می آید در آنها جائی ندارد بلکه کنتراست بالا و امکان مطالعه در فضای آزاد و در نور مستقیم خورشید نیز برای آنها در نظر گرفته شده بود. مصرف پائین انرژی و افزوده شدن قابلیت لمسی به نمونه های جدیدتر این فناوری از جمله دیگر نکات مثبتی ست که می توان برای این تکنولوژی نوظهور بر شمرد
اما در سوی مقابل همچون دیگر فناوری های جدید، eInk نیز محدودیت های مشخصی را به همراه داشت که شاید بعنوان مهمترین نکات بتوان از نبود رنگ و عدم پشتیبانی از پخش تصاویر متحرک یاد نمود علاوه بر این نرخ بازسازی پائین صفحات که با تیره شدن کادر در هنگام ورق زدن همزاه می شد مشکل دیگری بود که تا به امروز نیز دز نمونه های جدیدتر این فناوری همچنان به چشم می خورد.
انقلاب تبلت ها که با معرفی یکی از پر سر و صدا ترین گجت های سالهای گذشته یعنی Apple iPad همراه بود گام بلند بعدی در جهت تسهیل مطالعه به شیوه دیجیتال و حرکت به سوی دنیای مدرن بود پس از معرفی iPad در زمانی کوتاه و کمتر از یک سال بازار وسیع و بشدت متنوعی از تبلت های گوناگون ایجاد شد که هرکدام به نوبه خود بخش خاصی از کاربران در زمینه ای جداگانه را بعنوان بازار هدف خود قرار داده بودند
در میان این نمونه های متعدد برخی تبلت ها بدلائل خاص ناشی از امکانات سخت افزاری، طراحی ویژه و یا سرویس های منحصر به فرد ارائه شده از سوی شرکت سازنده بیش از سایزین مورد توجه و اقبال کاربران قرار گرفته اند یکی از این نمونه های موفق بدون هیچ شکی تبلت جدید سامسونگ با نام Galaxy Tab است که با ترکیبی از ابعاد مناسب، امکانات سخت افزاری پیشرفته و ساپورت بی نقص بخش نرم افزاری به دستگاهی خاص در میان خیل عظیم نمونه های مشابه بدل شده است. عمده موفقیت Galaxy tab در کسب اعتبار میان کاربران مختلف به پیشینه درخشان برند خوشنام سامسونگ در ارتباطات همراه باز می گردد که مسئله انتخاب یک تبلت خوشنام را با ارائه راه حلی سر راست به آسانی مرتفع می سازد.
یکی دیگر از دلائل موفقیت سامسونگ در بازارهای خاصی همچون بازارهای داخلی ایران توجه این شرکت به نیازهای منطقه ای و بومی کاربران و همکاری این شرکت با همتایان داخلی برای تولید محتوای متناسب با نیازهای متنوع کشور است. یکی از آخرین محصولات سامسونگ در این زمینه ارائه نرم افزاری با نام کتابخانه همراه در همکاری با شرکت داخلی “ایده پرداز ژوبین” است که که نه تنها خواندن کتاب و دسترسی به پرونده های نوشتاری را به امر راحتی بدل می سازد بلکه با تبادل اطلاعات بر بستر شبکه جهانی اینترنت امکان خواندن بسیاری از روزنامه ها و مجلات مورد نظر کاربر را نیز فراهم می آورد.
این نرم افزار برای سیستم عامل اندروید و بطور اختصاصی برای دو محصول برتر سامسونگ در این کلاس یعنی Galaxy S و Galaxy Tab بصورت رایگان ارائه شده و برای اولین بار در نمایشگاه رسانه های دیجیتال در مهرماه 1389 رونمائی گردید. در این نمایشگاه امکان دسترسی مستقیم کاربران با این دو محصول سامسونگ که نرم افزار فوق را بروی خود داشتند بصورت بلاواسطه ایجاد شد که استقبال مناسب بازدیدکنندگان زمینه را برای توسعه هر چه بیشتر این محصول فراهم نمود.
در یک نگاه ویژگی های اصلی این نرم افزار در موارد کلیدی همچون مطالعه کلیه مطالب و منوهای نرم افزار به زبان فارسی، انتخاب نوع و ابعاد قلم ها، امکان دید در شب، پخش تصاویر، نشانه گذاری (Bookmarking) و جستجو در متون با نوشتن مستقیم بروی صفحه نمایش و بلاخره امکان بزرگنمائی متون خلاصه می شود. علاوه بر این موارد در منوی تنظیمات این برنامه به موارد دیگری همچون تغییر رنگ پس زمینه نرم افزار و یا امکان ورق زدن محتوای نوشتاری تنها با تکان دادن خود دستگاه بر می خوریم که در افزایش جذابیت این قسمت نقش ویزه ای را ایفا می کنند با گشودن نرم افزار بخش های اصلی این برنامه در شش قسمت متفاوت به نمایش در می آیند این قسمت ها به ترتیب شامل موارد زیر می شوند:
– کتاب
– روزنامه
– هنر
– فرهنگ
– مجله
– آموزش
البته برای استفاده از نرم افزار برای بار اول احتیاج به نام نویسی و تکمیل فرم نسبتا کوتاهی در سامانه ژوبین است که پس از انجام این مرحله بطور مستقیم در خود دستگاه می توان به تمامی امکان این سامانه دسترسی پیدا کرد.
در بخش کتاب این نرم افزار امکان وارد نمودن کتاب از دیسک یا حافظه داخلی گوشی یا از طریق اینترنت و سایت برنامه وجود دارد که با انتخاب این آخری بر طبق انتظار کتاب های متعددی در چینش گرافیکی زیبا بصورت متن باز یا با قیمتی کاملا مناسب به نمایش در می آیند که به راحتی می توان آنها را مطالعه کرد؛ فرم نمایش کتاب های این قسمت که در حالتی کتابخانه مانند و در قفسه های متعدد جای گرفته اند زیبائی های این محیط را دوچندان نموده است.
جستجو در میان کتاب ها با نوشتن تدریجی عنوان جستوی مورد نظر و با کمک صفحه کلید QWERTY به نمایش در آمده بروی صفحه صورت می پذیرد که در هر مرحله با تکمیل نام مورد جستجو نتایج جستجو نیز متناسب با آن تغییر یافته و بهینه می شوند.
کنترل های چهارگانه در دسترس در محیط نمایش کتاب شامل تنظیمات، فهرست، نشانه ها و بلاخره نشانه گذاری صفحه فعلی می شود که در منوی پائینی صفحه نمایش قرار دارند.
در بخش روزنامه تعدادی از روزنامه های اصلی کشور بصورت رایگان به چشم می خورند که فرمی کاملا مشابه نمونه اصلی داشته و در راحتی استفاده و دسترسی به صفحات گوناگون این نشریات می توان آنها را با نسخه های چاپی آنها در یک ردیف قرار داد. برای حرکت در میان صفحات مختلف روزنامه بجز امکان Sweep کردن مستقیم بروی صفحه نمایش می توان از دو آیکون نسبتا بزرگ زیر روزنامه برای رفتن به صفحه قبل و صفحه بعد استفاده نمود. در بخش هنر این نرم افزار طیف متنوعی از آثار هنری قرار گرفته بروی سامانه ژوبین شامل عکس، کاریکاتور، موسیقی و نقاشی به معرض نمایش درآمده اند که در نوع خود جذابیت فراوانی برای مخاطبان آثار هنری خواهند داشت.
بخش فرهنگ نرم افزار کتابخانه همراه شامل تعدادی فرهنگ لغت به زبان های مختلف است که از آن میان و در شاخه دانشنامه ها می توان به فرهنگ جامع انگلیسی به فارسی بصورت متن باز اشاره کرد. قسمت مجله این نرم افزار به مانند بخش روزنامه آن محلی ست برای تعدادی از مجلات اصلی کشور بصورت رایگان یا با قیمت مناسب که دسترسی راحت و بی واسطه ای را بر بستر شبکه برای کاربران فراهم آورده است. آخرین قسمت این نرم افزار آموزش نام گرفته است و در درون آن آموزش های متعدد در زمینه های گوناگون به شیوه تصویری یا متحرک برای کاربران به نمایش در آمده است.
دسترسی مستقیم به مجموعه ای از اطلاعات نوشتاری و رسانه ای در قالبی زیبا و پویا با فرمی ایده آل برای استفاده روزمره مزایای اصلی نرم افزار کتابخانه همراه را تشکل می دهند. این نرم افزار به تازگی توسط شرکت سامسونگ برای استفاده عموم ارائه شده است و کاربران می توانند آن را از طریق وب سایت پارس مایکروتل و از طریق این لینک دریافت نمایند.
توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای Writeage.com نوشته شده درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻜﻢ ﺍﻳﻦ ﻛﻮﺷﻲ ﺭﺩ ﺧﻮﺭ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﻫﻴﺞ ﻣﻮﺑﺎﻳﻞ ﺩﻳﻜﻩ ﺍﻱ ﻧﻤﻲ ﺗﻮﻧﻪ ﺟﺎﻱ ﺍﻳﻦ ﺭﻭ ﺑﻜﻴﺮﻩ. ﻭﻟﻲ ﻟﻄﻔﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﻜﻴﺪ ﺟﺮﺍ ﻭﻗﺘﻲ ﻣﻦ ﻛﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﻚ ﺭﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻛﻠﻤﻪ ﻫﺎﻱ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﻫﻤﻪ ﺑﺮ ﻋﻜﺲ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺯ ﺍﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﻟﻄﻔﺎ ﺍﻛﻪ ﻣﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﺟﺮﺍ ﻣﻦ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﻲ ﺑﻬﺮﻩ ﻧﺰﺍﺭﻳﺪ. ﻣﻤﻨﻮﻥ
محمد رضا جان از توجه و عنایت شما به سایت خودتان بسیار متشکرم اما در مورد مطلبی که فرمودید با یک حساب سرانگشتی ساده می توان متوجه شد که اصل مقاله مربوط به کجاست این حساب ساده از روی تاریخ نوشتن مطلب فوق مشخص می شود جائیکه مقاله سایت عصرنوشتن 5 روز زودتر از مقاله ای که شما زحمت گذاشتن لینک ان را کشیده اید منتشر شده است. البته قرار گرفتن این مطلب در آن سایت هم چندان بدون هماهنگی نبوده و حدس شما نیز نادرست نیست. در ضمن مطمئن باشید هیچگاه مطلب کپی و دست دوم در سایت عصر نوشتن پیدا نخواهید کرد.
با تشکر
به نظر انتخاب شماره یک سامسونگه
این مقالهتون با یه خط اضافه تهش اینجا اومده، در حالی که حتی تصاویر داخلش روی سرور شماست. هر چند حدس میزنم این کار با هماهنگی انجام گرفته ولی بد نبود یا اینجا یا اونجا اشاره میکردید که اصل مقاله مال کجاست. من اولش تعجب کردم دیدم یه مقالهٔ کاملاً کپی توی عصر نوشتن هست.
به نظر من سامسونگ پیشرفت محسوس تری نسبت به دیگر برندها در بازار ایران داشته
مخصوصا در سری جدید گوشی های با سیستم عامل آندروید که یکی از نکات بسیار مثبتش که من رو ترغیب به خرید گالکسیi551 کرد پشتیبانی کامل از زبان فارسی بود. دیگه نیازی به روت کردن و پروسه پر دردسر فارسی سازی یا نصب رام هایی که فارسی رو پشتیبانی میکنند نیست.
من به شخصه از محصولات مشترک داده پرداز ژوبین و سامسونگ استفاده میکنم (دیکشنری) و با توجه به محدود بودن این سری از نرم افزارها در مارکت اندروید . اینکه نیاز دارم به این محصول حاضر هم هستم هزینه کنم.
ممنون از بابت معرفی این سرویس به دیگر دوستان
کاش کمی زودتر مطالبتون رو آپدیت میکردید.
ممنون از وقتی که گذاشتید و سایت همیشه خوبتون.
آقا آرش اگه میشه یه نقدی هم از سی 7 داشته باشید……..
با تشکر
با سلام به دوستان
آرمان جان Galaxy Tab امکان مکالمه به شیوه معمول یعنی نزدیک کردن گوشی به صورت را ندارد چون اصولا چیزی به اسم اسپیکر برقراری تماس بر بالای گوشی نیست و برای گفتگوی تلفنی یا باید از هدست استفاده کرد یا اینکه از اسپیکر اصلی گوشی سود جست که در این حالت آخر بیشتر به قضیه کنفرانس تلفنی تاکید شده امری که در تبلیغات این وسیله نیز بارها و بارها نشان داده شده است.
با تشکر
نباید tablet رو با تلفن همراه ترکیب میشد
هیچکس دوست نداره یه پاره آجر بزاره دم گوشش واسه صحبت کردن
مثل هميشه منحصر بفرد بود