سامسونگ بقدری نوآورانه و مبتکرانه عمل می کند که حتی در قیاس با سرسخت ترین رقبای خود نیز بسیار فوق العاده به نظر می رسد. این بار در رابطه با دستگاهی صحبت می کنیم که بدون شک یکی از متفاوت ترین نمونه هایی ست که تاکنون بازار موبایل به خود دیده است: Samsung F500 موضوع بررسی و تحقیق این بار ماست ما را همراهی کنید.
مدل و نام | Samsung F500 |
ابعاد | 10.7×50.4×116.4 میلی متر |
وزن | 140 گرم |
صفحه نمایش | 2.4 اینچ و 1.5 اینچ |
320×240 پیکسل و 176×220 پیکسل | |
قابلیت نمایش 256 هزار رنگ و 65 هزار رنگ | |
دفترچه تلفن | تا 1000 عنوان |
کارت حافظه+حافظه داخلی | Micro SD+ 350MB |
ارتباطات | GSM سه بانده+GPRS +EDGE +3G +Bluetooth |
سیستم عامل | ندارد |
پردازنده | نا مشخص |
وضوح دوربین | 2 مگاپیکسل بدون فوکوس اتوماتیک |
حداکثر وضوح فیلمبرداری | QVGA با 15 فریم در ثانیه |
ظرفیت باتری | 1850mAh |
در یک نگاه ساختار شناسانه F500 را می توان دنباله موفقی از مدل قبلی این شرکت با نام F300 دانست و همان رویه دو وجهی بودن دستگاه در اینجا نیز رعایت شده است بدین معنا که دستگاه دارای دو وجه کاملا جدا از یکدیگر است که دارای دو صفحه نمایش جداگانه یکی برای برقراری تماس و دیگری برای اعمال تصویری می باشد و بعلت استفاده از یک صفحه نمایش بزرگ با دکمه های اختصاصی مولتی مدیا بروی آن نام Ultra Video جایگزین Ultra Music (که در F300 بکار گرفته شده بود) گردیده است. نکته قابل توجه در رابطه با F500 کاربری دوگانه ای ست که برای این مدل می توان در نظر گرفت چرا که از یک نگاه، ظاهر کاملا متفاوت و زیبای این گوشی براحتی آن را در رده گوشی های سری مد قرار می دهد و از نگاهی دیگر با مشخصات صوتی تصویری بالایی که در ساختار F500 وجود دارد، طبقه بندی آن در ردیف گوشی های مولتی مدیایی نیز خالی از اشکال نیست. یکی از وجوه زیبائی F500 که در یک نگاه آن را از سایر مدلها در چشم کاربر جدا می کند شیوه منحصر به فرد گردش قسمت پائین دستگاه حول محوری که در گوشه دستگاه جای گرفته است می باشد که بر خلاف نمونه هایی همچون 3250 و 5700 این محور در مرکز گوشی جای ندارد و قسمت پائین گوشی کاملا از جای خود خارج شده و بطور کامل می چرخد سامسونگ این شیوه چرخش را 180 Degree Swivel نام نهاده است که شیوه ای کاملا ابتکاری و منحصر به فرد در میان تمامی رقبا محسوب می شود.
ابعاد دقیق F500 عبارت است از 10.7×50.4×116.4 میلیمتر با وزن 107 گرم که با افزودن کاور اختصاصی همراه گوشی به این اعداد به ارقام 15×52×120 میلیمتر و وزن 140 گرم دست می یابیم که از هر لحاظ کاملا بزرگ و سنگین محسوب می شود ولی توجه به این نکته ضروری ست که در قبال این ابعاد و وزن با یک PMP و یک تلفن در یک دستگاه روبرو هستیم. قسمت مخصوص برقراری تماس گوشی متشکل از المان های استانداری همچون یک گوشی Candy معمولی ست در اینجا در مرکز یک صفحه نمایش 1.5 اینچی (24×30 میلیمتری) با رزولوشن 220×176 پیکسل قرار دارد که توانائی نمایش 65 هزار رنگ را دارد و پر واضح است که نقش یک صفحه نمایش فرعی را در F500 ایفا می کند. این صفحه نمایش با اینکه در قیاس با نمونه های معمول این روزها عنوان یک نمونه فوق العاده را کسب نمی کند ولیکن در شرایط نوری مختلف از کیفیت قابل قبولی برخوردار است در این صفحه نمایش امکان به تصویر درآمدن 4 سطر به فرم متنی و سه سطر Service Line وجود دارد و در قیاس با نمونه موجود در F300 که تنها 2 خط را می توانست به نمایش بگذارد، برتری محسوسی دارد. بر بالای صفحه نمایش دوربین 2 مگاپیکسلی گوشی دیده می شود که بدون هیچ المان اضافه ای بوده و همچون یک دوربین مخصوص تماس های ویدئویی به نظر می آید. اسپیکر برقراری تماس همراه با نشان سامسونگ از دیگر المان های قابل ذکر در این قسمت به شمار می آیند. در زیر صفحه نمایش صفحه کلید کنترلی گوشی جای گرفته است که شامل دو Soft-Key در دو سمت صفحه نمایش همراه با کلیدهای میانبری جهت دسترسی به دفترچه تلفن و سوئیچ عملکردی (که در ادامه به آن خواهیم پرداخت) می باشد در زیر این دو کلید دکمه های همیشگی سبز و قرمز برقراری و رد تماس دیده می شوند که در پائین به کلید C ختم می گردند. در مرکز این مجموعه D-Pad نسبتا برجسته گوشی قرار دارد که نکته قابل توجه در رابطه با آن جنس نرم دکمه تائید میانی در آن می باشد که کارکرد نسبتا مناسبی را برای کاربر فراهم می کند. یکی از مشکلات مشهود در این قسمت قرار گرفتن دکمه C درست در زیر کلید پائین D-Pad است که امکان فشردن اشتباهی این کلید را همواره ممکن می سازد. در زیر این قسمت و با گذر از قسمت قابل چرخش زیری صفحه کلید عددی دستگاه جای دارد که دارای ابعاد نسبتا بزرگ و تفکیک مطلوبی می باشد، Feedback تمامی کلیدهای این قسمت نیز در حد کاملا مناسبی می باشد. المان قابل ذکر دیگر در این قسمت، میکروفون برقراری تماس است که برخلاف انتظار بر بالای صفحه کلید عددی دستگاه جای گرفته است.
اما داستان در سمت دیگر گوشی کاملا حکایت دیگری ست. در اینجا با یک صفحه نمایش 2.4 اینچی با رزولوشن 320×240 پیکسل روبرو هستیم که با پشتیبانی از نمایش 256 هزار رنگ نمونه کاملا موفقی محسوب می شود. در زیر صفحه نمایش با نشان Ultra Video و صفحه کلید مولتی مدیائی دستگاه روبرو هستیم. این صفحه کلید منحصر به فرد که اینترفیس سامسونگ در بخش PMP بر پایه آن شکل گرفته است به فرم کاملا لمسی بوده و در ظاهر دارای چهار دکمه در طرفین همراه با کلید Play/Pause در وسط می باشد که در برخورد اول ممکن نیست بتوانید طریق استفاده و نوع عملکرد این صفحه کلید را حدس بزنید در واقع نوع عملکرد این صفحه کلید بر پایه بهره گیری از قابلیت Sweep در آن می باشد بدان معنی که برای اجرای یک دستور خاص کافی ست نحوه کشیدن دست بروی این صفحه کلید را فرا بگیرید. در اینجا برای گشودن لیست Application های مرتبط با مولتی مدیا کافی ست دکمه O را بروی این صفحه کلید لمس کنید در ادامه برای گشودن لیست آهنگ ها می بایست توسط انگشت در قسمت بالائی از چپ به راست عمل Sweep (کشیدن انگشت بروی صفحه) را انجام داد و برای دستیابی به منوی Setting مربطه کافی ست این بار در قسمت بالا از راست به چپ Sweep کنیم. برای دستیابی به لیست Index در سمت چپ از بالا به پائین و به همین ترتیب عملکردهای مختلفی با کشیدن دست در جهت های مختلف بروی این صفحه کلید عجیب حاصل می شود که در ابتدای استفاده از دستگاه بدون شک این صفحه کلید یکی از مشکلات اصلی کاربران آن محسوب می شود که با عادت کردن به آن کم کم مشکل رفع می شود. از نکات قابل توجه دیگر در این صفحه کلید حساس به تماس نبودن کلید Play/Pause میانی در آن می باشد که به فرم کاملا مکانیکی طراحی شده است.
در سمت چپ دستگاه (از نگاه وجه دارای صفحه کلید عددی) المان هایی نظیر Rocker تغییر حجم صدای گوشی همراه با محل اتصالات سیمی دستگاه دیده می شود که گذشته از اتصال شارژر ، هدست و پورت USB محل اتصال خروجی TV گوشی نیز محسوب می شود این پورت توسط یک قطعه پلاستیکی کاملا همرنگ بدنه پوشانیده می شود. شکاف Reset دستگاه که برای یک گوشی بدون سیستم عامل کمی عجیب می نماید المان دیگریست که در این قسمت دیده می شود.
در سمت راست گوشی و در بالاترین قسمت Slider دوگانه دستگاه دیده می شود که حرکت آن رو به بالا موجب قفل شدن صفحه کلید و لغزاندن آن رو به پائین باعث سوئیچ میان دو صفحه نمایش می شود. محل اسلات کارت حافظه Micro SD گوشی همراه با پوشش پلاستیکی آن و همچنین دکمه شاتر دوربین از دیگر موارد قابل ذکر در این قسمت می باشد. از نکات قابل توجه در این بخش، عملکرد دوگانه دکمه شاتر دوربین است که در مواقع مکالمه، نقش کلید Voice Recorder را نیز بازی می کند.
همانگونه که احتمالا حدس زده اید برای یک گوشی با دو وجه جائی برای قرار گیری باتری به فرمی که در سایر گوشی ها دیده می شود وجود ندارد در اینجا باتری اصلی گوشی در درون دستگاه جای گرفته است و در دسترس کاربر قرار ندارد ظرفیت این باتری 900mAh می باشد که توانائی روشن نگاه داشتن گوشی را تا 260 ساعت در حالت Stand-by و 5 ساعت در حالت مکالمه را دارد که در یک استفاده نسبتا متوسط (یعنی چیزی در حدود 30 دقیقه مکالمه و 2 ساعت تماشای فیلم) حداکثر تا یک روز پاسخگوس کاربر خواهد بود که برای دستگاهی که کاربری اصلی آن نمایش ویدئو ست اعداد نسبتا کوچکی محسوب می شود واقعیتی که سامسونگ نیز به آن پی برده است چرا که در جعبه محتویات دستگاه کاور بسیار زیبائی دیده می شود که گذشته از نقش آن در حفاظت از دستگاه، نقش یک باتری جداگانه را نیز، برای آن بازی می کند بطوریکه در داخل این کاور بسیار زیبا یک باتری قدرتمند 1850mAh جاسازی شده است که با یک سوکت کوچک به انتهای گوشی متصل می شود و زمان استفاده از آن را به راحتی به 3 روز افزایش می دهد.
پیدا کردن محل جازدن سیمکارت نیز در نوع خود کار مشکلی محسوب می شود در اینجا به سبک نمونه ای که در Nokia 3250 مشابه آن را دیده بودیم، محل قرار گیری سیمکارت در زیر صفحه نمایش و در محل لولا بگونه ای قرار گرفته است که بدون چرخاندن نیمه پائینی گوشی امکان دسترسی به آن وجود ندارد.
از نکات قابل توجه در رابطه با نیمه چرخنده پائین گوشی، نقش آن در قرار گیری گوشی بروی سطوح صاف، (همانند پایه لنز در Nokia N96) می باشد بطوریکه با تکیه گاه قرار دادن این قسمت می توان زاویه صفحه نمایش اصلی دستگاه را به گونه دلخواه تنظیم نمود.
اینترفیس بکار گرفته شده در Phone Mode گوشی از لحاظ ظاهری تفاوت هایی با نمونه های قبلی سامسونگ دارد و از این لحاظ تاکید کاملی بر فرعی بودن این صفحه نمایش کوچک شده است در اینجا و در صفحه Stand-by المانهای کاملا معمولی و استانداری به چشم می خورند مواردی از قبیل ساعت و تاریخ، قدرت باتری و سیگنال، وضعیت اتصال گوشی و پروفایل کنونی آن بهمراه نقش کلیدهای Soft-Key . منوی اصلی گوشی چون همیشه مشکی رنگ بوده و برخلاف تمامی نمونه های فعلی سامسونگ بعلت کمبود جا تنها 9 آیکون به فرم 3×3 در آن به نمایش درآمده اند که با Highlight نمودن هر Application آیکونی مشابه آیکون اصلی ولی کاملا بزرگتر در سمت راست صفحه نمایش نشان داده می شود. زیر منوهای هر قسمت نیز به فرم لیست به نمایش در می آیند و محتویات هر کدام نیز چون همیشه به شکل pop-up دیده می شوند. از نکات جالب توجه در این اینترفیس عدم امکان نمایش لیستی برای آیکون های منوی اصلی بوده و تنها شیوه نمایش همین آیکون های 3×3 فعلی می باشد اما گذشته از این، نکات مثبت موجود در اینترفیس های قبلی سامسونگ در اینجا نیز حضور دارد مواردی همچون یادآوری آخرین قسمت بازدید شده در منوی اصلی و یا زیر منوها با Highlight کردن آیکون مربوطه، به همراه مواردی نظیر میانبرهای عددی برای منوهای مختلف. افکت های گرافیکی بی نظیر در هنگام برقراری تماس به همراه نمایش کلیه امکان های موجود از دفترچه تلفن با گرفتن سومین شماره، از دیگر موارد مثبتی ست که چون همیشه در F500 نیز پیش بینی شده است. یکی از نکات منفی در ساختار گوشی عدم پشتیبانی از Multitasking در آن است و اگرچه کلید میانبر عملکردی، جهت سوئیچ میان مرورگر داخلی، SMS و منوی تماس ها بروی صفحه کلید تعبیه شده است، اما در عمل در F500 خبری از کارکرد همزمان چندین برنامه نمی باشد.
دفترچه تلفن گوشی یکی از نمونه های همیشگی سامسونگ می باشد، این دفترچه تلفن قابلیت ذخیره تا 1000 عنوان را داشته و برای هر کدام نیز اطلاعات بسیار زیادی را می تواند ذخیره کند. در اینجا امکان نمایش کنتاکت های موجود در حافظه داخلی و سیمکارت بصورت همزمان وجود دارد و جستجو در میان اسامی نیز چون قبل با نوشتن حرف به حرف اسامی صورت می گیرد. در این دفترچه تلفن امکان تعیین محل پیش فرض برای ذخیره سازی کنتاکت های جدید وجود داشته و مکانیزمی برای کپی کردن کنتاکت ها موجود در سیمکارت بروی حافظه داخلی نیز در نظر گرفته شده است که در مورد این آخری عمل معکوس آن امکان پذیر نمی باشد.
منوی مدیریت تماس نیز چون همیشه شامل سه قسمت اصلی تماس های وارده، تماس های انجام شده و تماس های از دست رفته می باشد و در هر قسمت تا 30 عنوان قابل ذخیره سازی ست.
File Manager موجود در دستگاه شباهت کاملی با نمونه های قبلی سامسونگ دارد در اینجا با قسمت های تفکیک شده ای برای فایل های موسیقی، عکس، فیلم و بازی روبرو هستیم که امکان کپی، جابجایی و حذف فایل نیز در این قسمت در نظر گرفته شده است. وضعیت حافظه گوشی نیز چون همیشه از این قسمت قابل دسترسی ست. حافظه داخلی به کار گرفته شده در دستگاه به میزان 350 مگابایت است که بوسیله کارت حافظه قابل افزایش می باشد.
از Application های پر کاربرد موجود در گوشی می توان به مواردی چون Mobile Tracker (یا همان دزدگیر معروف سامسونگ) ، SOS Massage (فرستادن پیام اضطراری با فشردن Rocker جانبی) و قابلیت مرور فایل های آفیس و PDF با استفاده از نرم افزار Picsel Viewer اشاره کرد.
اما بدون شک قسمت Phone Mode گوشی جذابیتی که در سمت PMP Mode آن نهفته است را ندارد در اینجا به لطف صفحه نمایش عریض این قسمت به قابلیتهای بسیار بیشتری دست می یابیم. اولین نکته ای که در این قسمت می بایست به آن توجه کرد عملکرد کاملا جداگانه دو قسمت گوشی ست بطوریکه گذشته از یکی دو مورد کاملا جزئی، این دو وجه از تمامی جهات مستقل از یکدیگر می باشند و عملکرد هیچکدام اختلالی را در کارکرد دیگری باعث نمی گردد. نکته قابل توجه دیگر در این قسمت میزان هوشمندی وجه PMP است بطوریکه با خاموش کردن این قسمت و مراجعه به وجه دیگر برای انجام کارهای مربوط به تماس، موقعیت قبلی شما در سمت PMP کاملا در دستگاه ذخیره شده و با مراجعه بعدی به راحتی می توان محتوای قبلی مشاهده شده را درست از جائی که آن را ترک کرده بودید به تماشا بنشینید. یکی از مهمترین قابلیت های F500 بدون شک پخش فایل های ویدئویی است و سامسونگ نیز با معرفی F500 بعنوان اولین گوشی با قابلیت پخش فایل های DivX و XviD بر این ادعا تاکید کرده است ادعائی که البته آنچنان صحیح نمی نماید چرا که گوشی های مبتنی بر Symbian بهمراه PDA های مبتنی بر ویندوز سالهاست با نصب این Codec ها و البته یک پلیر جداگانه قادر به پخش این فرمت ها هستند و شاید این جمله سامسونگ را به این صورت بتوان تصحیح کرد که F500 اولین گوشی غیر هوشمند بازار است که بطور پیش فرض از دو فرمت محبوب DivX و XviD پشتیبانی می کند. اما بهتر است کمی در رابطه با این دو فرمت صحبت کنیم در یک نگاه کلی دو فرمت DivX و XviD با یک رزولوشن نسبتا بالا (352×640 پیکسل و بالاتر) و حجم کاملا بهینه شده (600 تا 700 مگابایت برای یک فیلم 1.5 ساعته) در حقیقت جایگزین های مناسبی برای محتوای موجود بروی DVD ها هستند و در ممالکی که خبری چندانی از قوانین Copy Right نیست (همانند چین، روسیه و همین مام میهن خودمان) بهترین گزینه برای دسترسی به DVD های اورجینال Rip کردن محتوای آنها به فرمت های مورد ذکر در بالاست و شاید سامسونگ با تعبیه چنین قابلیتی در یک گوشی غیر هوشمند قصد دستیابی به بازار کشورهای اینچنینی را دارد چرا که در جهان متمدن عمده مردم خرید و تماشای محتوای اصلی بروی DVD را به نسخه Rip شده آن کاملا ترجیح می دهند. دلیل دیگری که برای این توجیه می توان یافت عدم کپی کردن این نوآوری سامسونگ توسط دیگر رقباست چرا که با اینکه از تاریخ به بازار آمدن F500 بیش از یکسال می گذرد هنوز خبری از قرار دادن این قابلیت در دیگر گوشی ها مشاهده نشده است. در هر حال پشتیبانی از این Codec خیال کاربر را از انتظار طولانی برای تبدیل فرمت و جستجو برای یک پلیر جداگانه راحت کرده و تنها کار لازم برای پخش این محتوا کپی کردن آن بروی حافظه گوشی می باشد. فرمت های دیگر مورد پشتیبانی توسط دستگاه در رده تصویر شامل H.264، MPEG-2، H.263 و MPEG-4 می گردد. در هنگام پخش ویدئو، F500 از حرکت سریع به جلو و عقب نیز پشتیبانی می کند. یکی از نکات منفی در رابطه با این قابلیت دستگاه، صدای نچندان بلند اسپیکر اصلی در حین پخش تصویر است. محل قرارگیری پورت هدست نیز یکی از نکات نسبتا منفی در حین تماشای فیلم محسوب می شود چرا که با قرارگیری گوشی بروی یک سطح صاف، این پورت دقیقا بالای صفحه نمایش جای گرفته و سیم هدست مطمئنا بروی صفحه نمایش می افتد.
در تنظیمات این قسمت نیز، بخش هایی برای تغییر شیوه نمایش تصویر میان نمایش تمام صفحه و یا 16:9 وجود دارد. یکی از بهترین قابلیت های F500 خروجی TV آن محسوب می شود چرا که در اینجا بر خلاف اکثر نمونه های موجود در بازار رزولوشن 320×240 پیکسلی آن در هنگام پخش فیلم بروی صفحه نمایش 2.4 اینچی دستگاه به یکباره به 480×720 پیکسل افزایش می یابد و خروجی تصویر فوق العاده ای را برای دستگاه بوجود می آورد و همچنین امکان تعیین نوع خروجی از میان استانداردهای PAL و NTSC نیز قابل انجام است. در مجموع با اینکه پشتیبانی از فرمت های پر کاربرد همراه با شیوه منحصر به فرد قرارگیری دستگاه بروی سطوح صاف، قابلیت پخش ویدئو را در F500 بسیار پر اهمیت جلوه می دهد اما به نظر نمی رسد که تماشای یک فیلم کامل 2 ساعته بروی این صفحه نمایش کار چندان خوشایندی باشد.
پلیر پخش موسیقی در F500 نمونه کاملا مشابه ای از نمونه ای که در F300 موجود است، می باشد. این پلیر از فرمت های WMA، AC3، OGG، AAC و MP3 بهمراه پروتکل MTP (جهت Synch با مدیا پلیر) پشتیبانی می کند، علاوه بر این در ساختار این قسمت، گزینه های مختلفی جهت ساخت Playlist های متفاوت، دسترسی به اکولایزرهای مشخص (و غیر قابل ویرایش) و منظم نمودن آهنگ ها بر اساس تگ های متعدد وجود دارد. کیفیت صدای پخش شده از اسپیکر گوشی در حد نسبتا رضایت بخشی قرار دارد و امکان انتقال آهنگ در حال پخش به هدستهای استریو بلوتوث نیز در آن تعبیه شده است.
دوربین دو مگاپیکسلی گوشی همانطور که از ظاهر کاملا ساده آن نیز می توان حدس زد یک نمونه کاملا متوسط و معمولی می باشد و در نگاه اول شباهت فراوانی به نمونه های VGA سالهای دور دارد. با فشردن و نگاه داشتن دکمه شاتر دوربین برای حدودا 4 ثانیه، اینترفیس عکاسی و فیلمبرداری دستگاه اجرا می شود. در این قسمت با تنظیمات متعددی از قبیل حالات عکاسی، سایز عکس، تایمر سرخود، افکت های رنگی، تنظیمات نور سفید، تنظیمات ISO، میزان روشنائی و موارد متعدد دیگر روبرو هستیم. تک حالته بودن دکمه شاتر و همچنین عدم وجود گزینه ای برای فعال کردن ماکرو ، پشتیبانی نکردن این دوربین را از فوکوس اتوماتیک به روشنی نشان می دهد. کیفیت عکس های گرفته شده توسط این دوربین در محیط های باز و با نور کافی، نسبتا مطلوب می باشد هرچند با ورود به فضای داخلی و محیط های کم نور کیفیت تصاویر گرفته شده توسط آن، به شدت افت می کند.از نکات قابل توجه در این دوربین امکان استفاده از آن بعنوان دوربین تماس های ویدئویی در ارتباطات 3G می باشد. حداکثر رزولوشن فیلمبرداری توسط این دوربین نیز در رقم 320×240 پیکسل و با 15 فریم در ثانیه محدود شده است که کیفیت آنچنان بالائی محسوب نمی گردد.
آلبوم پخش تصاویر یکی دیگر از قسمت های تغییر کرده به نسبت دیگر نمونه های سامسونگ می باشد در این قسمت و در هنگام نمایش تصاویر، یک ستون عمودی با سه عکس کوچک در سمت راست صفحه نمایش قرار می گیرد که رو به بالا یا پائین قابل Scroll کردن است و عکس Highlight شده در این قسمت با ابعاد کاملا بزرگتر در سمت چپ به نمایش در می آید که با گشودن تصویر می توان تا چندین مرحله در آن زوم نیز نمود. این شیوه نمایش با اینکه در قیاس با نمونه ای که در گوشی های هوشمند نوکیا مشاهده می شود، برتری خاصی ندارد اما برای گوشی های سامسونگ حرکت رو به جلوئی محسوب می گردد.
ارتباطات رادیوئی در F500 بر پایه پشتیبانی از فرکانس های سه گانه GSM همراه با فرکانس 2100 مگاهرتز برای شبکه های مبتنی بر نسل سوم می باشد. ارتباطات پر سرعت گوشی نیز از طریق GPRS، EDGE و 3G تامین می گردد. بلوتوث نسخه 2.0 با پشتیبانی از پروفایل A2DP وظیفه برقراری ارتباطات بیسیم با فواصل کوتاه را برعهده داشته و پورت USB 2.0 نیز ارتباطات سیمی دستگاه را برقرار می کند. در هنگام اتصال گوشی از طریق USB به کامپیوتر گزینه های در دسترس شامل : PC Studio، Mass Storage و همچنین Media Player می گردد.
یکی از نکات جالب و کمی ابهام بر انگیز در رابطه با F500 عکس متفاوتی ست که از این گوشی حتی در سایت های بزرگ نیز منتشر شده است و آن را با یک آنتن تلسکوپی (شبیه آنتن رادیو های قدیمی) که از محل چرخش قسمت پائین گوشی بیرون زده است، نشان می دهد و هاله ای از ابهام را پیرامون آن بوجود آورده است. در حقیقت عکس منتشر شده متعلق به F500 نیست و به گوشی بعدی سامسونگ در این رده یعنی F510 تعلق دارد (که البته هنوز به بازار ارائه نشده است) که تفاوت های میان این دو مدل افزایش حافظه داخلی به 410 مگابایت و دیگری تعبیه گیرنده DVB-H در ساختار گوشی ست که آنتن مشاهده شده در عکس در اصل آنتن خارجی این گیرنده محسوب می گردد.
Samsung F500 مدتهاست در بازارهای جهانی حضور دارد اما از حضور آن در بازارهای داخلی مدت چندانی نمی گذرد ولی با توجه به قیمت 330 هزار تومانی آن و کلاسی که در آن حضور دارد پیش بینی حضور پر رنگی در روزهای پیش رو برای آن می شود.
توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای Writeage.com نوشته شده درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.
سلام دوستان گوشی f500موجود هست اگه کسی خواست
با عرض سلام خدمت مدیر سایت
من یک گوشی سامسونگ مدل f500 دارم ولی باید فلش شود و همه تعمیرات موبایلی ها هم میگویند ک فایل ان را نداریم
چگونه میشود فایل ان را تهیه کرد؟؟؟؟ لطفا پاسخ دهید با تشکر
اشكال این گوشی در این است كه از لحاظ نرم افزاری دچار اشكال شده و باید E2PROM ان FLASH شود در حالیكه همان اطلاعات در گوشی نوكیا 5300 مشكلی پیش نمی اورد در حالیكه F500 سریعا دچار RESET شدن پیاپی می شود (در اجرای موسیقی یا فیلم روی PMP یا MEMORY CARDولی روی حافظه PHONE مشكلی ندارد)
درباره اشكالات نرم افزاری f500 لطفا توضیح دهید.
با سلام
علی جان انتخاب میان 5610 و 6500 انتخاب میان قابلیت های صوتی و زیبائی های 5610 و دوربین و صدای بالای 6500Slide است و در این میان 6500 با قیمت بالاتر به نظر امکانات بیشتری را در اختیارتان می گذارد
انتخاب با شماست
باتشکر
با عرض سلام خدمت آرش عزیز
من بین خرید 6500 slideو 5610 دو دلم ممنون میشم اگر کمکم کنید.(اینرو چند جا دیگه هم نوشتم اما هیچ کس جواب نداد گفتم مطلب جدیده شاید ارش خان پاسخی به ما دادن)
سلام
منتظر بررسی U900 Soul از سایت خوبتون هستم
با سلام به دوستان
علیرضا جان هنوز خبری از به بازار آمدن گوشی SE W980 نمی باشد که به محض ورو د به بازار این محصول نقدی از آن تدارک خواهیم دید
—————————————————————
amirali جان با توجه به اخبار پیرامون توزیع U900 در بازار ایران به زودی نقد کاملی از آن را مشاهده خواهید کرد
———————————————————
صادق جان در ورژن جدید سایت که به همین زودی ها بروی خط می آید بخشی جهت توضیح کامل اصطلاحات استفاده شده در سایت اضافه خواهد شد که پاسخ کلیه سوالاتتان را در آن پیدا می کنید
—————————————————-
lord voldemort عزیز مطلب Armani مدتهاست که در اینجا نوشته شده است
باتشکر
با سلام:
اگر ممکن است نقدی از مدل موفق سامسونگ یعنیArmaniبنویسید.
با سپاس فراوان
باسپاس از سایت خوبتان
لطفا در مورد قابلیت های نسل سوم موبایل ها هم كمی توضیح دهد
سلام:
نقد بسیار جالبی بود. من چون با این گوشی کار کردم میتونم بگم گوشی خیلی خوبی نیست ولی در کلاس خودش جایگاه برتری داره و مشکل اساسی اون هم کیفیت پایین صداشه ولی باز هم قابل تحمل هست.
ممنون از بررسی منتظر نقد های بعدی هستم.
لطفا از u900 هم یک بررسی داشته باش
سلام.لطفا w980 سونی اریكسون رو هم بررسی كنین.
جالب بود
به به … !!
میبینم ، خوشبختانه یه گیر کوچیک روی سامسونگ کردید. این برند اینقدر حرف برای گفتن داره ، که فعلا باید روش کار بشه.
اول از نقد خوبتون تشکر میکنم ، گرچه یه جاهایی در انعکاس مطلب کوتاهی یا بلندی شده ولی در نفس کارتون خللی ایجاد نمیکنه.
کار با این گوشی تجربه ای متفاوتی هست که به یکبار امتحانش می ارزه.
آرش جان هم از یو 100 و هم از اف 500 و هم از همه نقدات تشکر میکنم.