سفر به دنیای شگفت انگیز Mac – قسمت چهارم: داستان نصب

243
7521

در ادامه سلسله مطالب مطرح شده در رابطه با مکینتاش و آشنایی مختصری که در قسمت اول ودوم با تاریخچه و قابلیتهای آن بدست آوردیم٬ احتمالا عده ای از شما علاقمند شده اید تا این سیستم عامل را تست کنید و از نزدیک با قابلیت های آن آشنا شوید. همانطور که در قسمت سومگفته شد این امکان فراهم شده تا به آسانی Mac OS X را روی رایانه هایی غیر از مک هم نصب کرد(اینتل یا AMD). در این قسمت روش نصب سیستم عامل Mac OS نسخه Leopard را روی پی سی های دارای سی پی یوی Intel باهم دنبال می کنیم.

از آنجا که خیلی از ما دوست نداریم در ابتدای کار دست از ویندوز دلبندمان بکشیم٬ این آموزش روی Dual Boot شدن سیستم تکیه خواهد کرد٬ البته شاید نتوان آن را یک Dual Boot واقعی نامید چرا که در پایان اگر همه چیز با موفقیت پیش برود شما سیستمی خواهید داشت که دو سیستم عامل خواهد داشت: یکی ویندوز (ویستا یا ایکس پی) و دیگری لئوپارد. در صورتی که دی وی دی مک را داخل درایو نوری دستگاه بگذارید سیستمتان وارد مکینتاش خواهد شد و در صورتی که دی وی دی داخل DVD-Rom نباشد بدون معطلی وارد ویندوز خواهید شد! البته بعد از بوت شدن مک دیگر نیازی به دی وی دی نیست.
توجه: راههایی برای اضافه شدن گزینه Mac OS X در Boot Loader اولیه سیستم وجود دارد که مشکلتر است. البته بالشخصه ترجیح هم می دهم که گزینه مک از لیست سیستم عاملهای رایانه ام پنهان بماند مگر در مواقع لزوم!

مواد لازم:
1- یک دستگاه رایانه دارای CPU ای که از SSE2 و یا بهتر از آن SSE3 پشتیبانی کند. برای فهمیدن اینکه CPU شما از SSE2  و SSE3 پشتیبانی می کند یا نه می توانید از این برنامه کوچولو استفاده کنید.( این برنامه نیاز به نصب ندارد. بعد از خارج کردن آن از حالت فشرده آن را اجرا کنید. حالا در تب CPU در قسمت Instructions نگاه کنید).
2- هارد درایو SATA با فضای کافی برای نصب مک حدودا 6 گیگابایت فضا نیاز دارید. برای اطمینان هاردتان باید حداقل 15 گیگابایت فضای خالی داشته باشد.
3- دی وی دی مکینتاش پچ شده برای Intel یا AMD که از قسمت فروشگاه کوچک همین سایت قابل تهیه است (این راهنما بر اساس نسخه iATKOS 1.0i نوشته شده است اما با تمام نسخه های موجود مانند Leo4all٬ Kalyway و iATKOS V2 هم تست شده و مراحل دقیقا همینطور است).
4- دی وی دی Bootable ویندوز ویستا (جهت استفاده در موارد ضروری!). این راهنما مراحل نصب را روی سیستمی که ویندوز ویستا روی درایو C آن نصب شده نشان می دهد. مراحل نصب روی ویندوز XP نباید تفاوت چندانی داشته باشد.
5- DVD-Rom

هشدار: این راهنما صرفا به منظور آشنایی شما با مراحل نصب سیستم عامل مکینتاش نسخه لئوپارد بر روی پی سی نوشته شده است. سایت Writeage هیچ مسئولیتی در قبال از بین رفتن اطلاعات موجود روی سیستم شما نخواهد داشت. هرچند خودم بارها به همین روش لئوپارد را روی سیستمهای مختلف بدون از بین رفتن حتی یک بایت اطلاعات گرانبهای هارد نصب کرده ام تضمین نمی کنم در حین کار هارد شما به طور کامل پاک نشود! پس با احتیاط عمل کنید و از اطلاعاتتان نسخه پشتیبان داشته باشد.

روش کار:
1- در ویندوز ویستا روی دکمه Start و سپس Run کلیک کنید. حالا تایپ کنید:

compmgmt.msc

و دکمه Enter را بزنید.

 

mac-story-24.jpg

2-  سمت چپ روی disk management  کلیک کنید.

mac-story-25.jpg

3- حالا درایوی را که فضای آزاد دارد و می خواهید مک را روی قسمتی از آن نصب کنید انتخاب کنید. روی آن کلیک راست کرده و shrink volume را انتخاب کنید.

mac-story-26.jpg

4- مطمئن شوید مقداری که از پارتیشن کم می کنید حداقل 15 گیگابایت فضای خالی به شما می دهد. اگر هاردتان خالی بود اما نتوانستید آن را 15 گیگابایت کوچک کنید مراحل زیر را دنبال کنید:

control panel –> system and maintenance

روی Administrative tools و بعد روی Defragment your hard drive کلیک کنید. حالا defragment now را انتخاب کنید و منتظر بمانید (ممکن است چند ساعتی طول بکشد). بعد از اتمام کار سیستمان را Restart کنید و دوباره شروع کنید.

 

mac-story-27.jpg

5- حالا شما 15 گیگابایت فضای به اصطلاح unnalocated به صورت یک پارتیشن جداگانه خواهید داشت. حالا روی آن کلیک راست کنید و New simple volume را انتخاب کنید. و مرتب Next را بزنید تا به مرحله انتخاب نام برای پارتیشن جدید برسید. اسمی برای پارتیشن انتخاب کنید که یادتان بماند.
توجه: از قرار دادن فاصله در اسم پارتیشن خودداری کنید. می توانید از این نامها استفاده کنید: MacOS – MacLeopard- MacOSXLeopard و غیره.
File System را روی NTFS دست نخورده بگذارید. گزینه Perform a qucik format را تیک بزنید و Next را کلیک کنید و دست آخر Finish.

mac-story-28.jpg

6- اگر سیستمتان طوری تنظیم نشده که در صورت وجود سی دی یا دی وی دی ابتدا از طریق آن بوت شود قبل از شروع این مرحله باید Bios سیستمتان را طوری تنظیم کنید که از سی دی بوت شود. برای اینکار می توانید از این راهنما استفاده کنید.

حالا دی وی دی لئوپارد را داخل دستگاه گذاشته و سیستم را Restart کنید. در این صورت یک شمارنده به صورت معکوس شروع به شمردن می کند. در زمان شمارش کلید F8 صفحه کلیدتان را بفشارید. حالا تایپ کنید:

-v

دقت کنید که خط فاصله باید حتما قبل از v تایپ شود.
در این لحظه مقدار زیادی متن٬ به ترتیب از جلو چشمانتان عبور می کنند. ممکن است بعضی جاها اشکالاتی هم به صورت Error دیده شود که معمولا مهم نیستند. در این مرحله همانطور که اینجاتوضیح دادم این گونه به سیستم عامل القاء می شود که با یک کامپیوتر مکینتاش طرف است!
این مرحله معمولا 5 دقیقه (بیشتر یا کمتر) طول می کشد تا به منویی مانند شکل زیر برسید. در صورتی که در هر مرحله به مدت طولانی متوقف ماندید (به اصطلاح سیستم فریز شد) ممکن است یکی از سخت افزارهای شما ناسازگاری جدی با مک داشته باشد. اما ناامید نشوید چون معمولا راهی وجود دارد.

7- حالا روی علامت <– کلیک کنید تا مقدمات نصب آماده شود.

 

mac-story-29.jpg

8-  کمی صبر کنید تا منوی بالای صفحه به طور کامل پدیدار شود. از منوی بالا گزینه Utilities گزینه Disk Utility را انتخاب کنید. کمی صبر کنید تا لود شود.

mac-story-30.jpg

9- در منوی سمت چپ لیستی از پارتیشن های موجود در هاردتان را می بینید. معمولا در این مرحله همه درایوها به رنگ خاکستری کمرنگ هستند که نشانه ناسازگاری فرمت آنها با فایل بندی مک است. با دقت درایوی را که در مرحله 4 در ویندوز درست کردید را انتخاب کنید. درسمت راست روی گزینه Erase کلیک کنید. حالا سه گزینه در پایین می بینید:
Erase free space ٬ Security options و Erase
روی Securitiy options کلیک کرده و Zero out data را انتخاب کنید. حالا به ترتیب apply/next/finish/done.
حالا روی Erase free space کلیک کرده و دوباره Zero out data را انتخاب کنید و دوباره apply/next/finish/done.
در این لحظه سیستم شروع به پاک کردن پارتیشن مربوطه می کند که ممکن است تا 15 دقیقه طول بکشد.

mac-story-31.jpg

بعد از پایان این پروسه٬ در بالای منو٬ نامی برای پارتیشن انتخاب کنید. مثلا Mac OS X Leopard و از منوی باز شو هم گزینه Mac journaled Extended را انتخاب کنید. حالا روی Erase کلیک کنید و مجددا تایید نمایید.
بعد از پایان مرحله با کلیک روی دایره قرمز رنگ بالای منو از Disk Utility خارج شوید.10- در این مرحله از قسمت بالا منوی Utilities گزینه Terminal را انتخاب کنید. صفحه ای سیاه شامل خط فرمان ظاهر می شود.
11- در این ترمینال تایپ کنید:

diskutil list

و Enter کنید. به فاصله بین دو کلمه دقت نمایید.
حالا لیستی از اطلاعات مربوط به هارد شما به نمایش در می آید. اطلاعاتی که جلوی پارتیشن مک شما نوشته شده را جایی یادداشت کنید (دنبال چیزی مثل disk0s2 بگردید). حتما این قسمت را انجام دهید و اطلاعات آن را روی یک تکه کاغذ یادداشت کنید و نگه دارید. بعد از نصب لئوپارد برای بوت شدن سیستم عامل به آن نیاز خواهید داشت.

12- از ترمینال خارج شوید.
13- حالا به منوی خوش آمد گویی اولیه سیستم باز می گردید. روی Continue کلیک کرده و با قوانین موافقت کنید.

 

mac-story-32.jpg

14- حالا جایی را که می خواهید Mac OS X نصب شود با کلیک روی آن انتخاب کنید (معمولا فقط همان پارتیشنی که قبلا آماده کردیم فعال است اما باز هم دقت کنید تا اشتباها جای دیگری را انتخاب نکنید).

mac-story-33.jpg

15- با زدن دکمه Next و رفتن به صفحه بعد با یکی از چالش بر انگیز ترین قسمتهای نصب مواجهیم. روی Customize (در بعضی نسخه ها Options) کلیک کنید. لیستی از امکاناتی که گروه Patch کننده مک در اختیارتان نهاده نمایان می شود. این امکانات در نسخه های مختلف (Leo4all٬ Kalyway ٬ iATKOS) متفاوت است.

mac-story-34.jpg

سعی کنید کمترین تغییرات نسبت به پیشفرض سیستم انتخاب شود. اگر دی وی دی شما هریک از گزینه های زیر را دارد آنها را انتخاب کنید:
Chose EFI Emulation
Intel Speedstepتوجه: اگر در قسمت درایورها مثلا صدا٬ شبکه یا گرافیک مدل مربوط به سیستم خودتان را دیدید آن را انتخاب کنید. در غیر این صورت و یا اگر شک دارید هیچ گزینه ای را تیک نزنید.در بسیاری از موارد خود بخود شناخته خواهند شد. اما اگر گزینه ای را به اشتباه انتخاب کنید ممکن است نصب سیستم عامل به شکست بیانجامد.

توجه 2: دقت داشته باشید که هر DVD گزینه های اختصاصی خودش را دارد که گاه کمک بزرگی در نصب آسانتر و کارآیی بهتر سیستم خواهند بود. اگر به مشکلی برخوردید برای دانستن تک تک گزینه ها و عملکردشان به انجمن های اختصاصی هکینتاش که در انتهای آموزش به آنها اشاره کرده ام مراجعه کنید.

16- بعد از اتمام کار٬ روی Continue و Done کلیک کنید. ابتدا سیستم شروع به چک کردن DVD شما می کند. اگر یکبار سالم بودن دی وی دی شما چک شد برای دفعات بعد می توانید Skip را بزنید.
17- از اینجا مراحل نصب لئوپارد شروع می شود که بین 20 تا 30 دقیقه بطول می انجامد. در پایان با پنجره ای به شکل زیر روبرو خواهید شد. روی دکمه Restart کلیک کنید.

 

mac-story-35.jpg

18- در حالی که دی وی دی لئوپارد داخل درایو قرار دارد بعد از Reboot شدن باز هم با یک شمارنده معکوس مانند مرحله 6 مواجه خواهید شد. F8 را بزنید و اینبار تایپ کنید:

-s

بعد از دیدن چند خط متن دوباره به خط فرمان می رسید. حالا باید از اطلاعات مرحله 11 که روی کاغذ تایپ کرده اید استفاده کنید. برای این منظور در خط فرمان تایپ کنید:

rd=disk0s5

دقت کنید که بعد از rd شما باید اطلاعات مخصوص به خودتان را یادداشت کنید. با این کار شما به سیستم می گویید برای یافتن اطلاعات مربوط به Boot و سیستم عامل در کدام پارتیشن دیسک جستجو کند. اگر اطلاعات را درست وارد کرده باشید بعد از مدت کوتاهی وارد محیط گرافیکی سیستم عامل مک خواهید شد. اما اگر احتمالا نشدید باز هم نا امید نشوید. همیشه راهی هست!
19- در ابتدای ورودتان به مک در بیشتر موارد با یک انیمیشن خوشامد گویی مواجه می شوید. اگر این انیمیشن صدا هم داشته باشد باید به شما بگویم خیلی خوش شانسید چون بدون درد و خونریزی Mac کارت صدای شما را هم شناخته است! حالا باید به تعدادی سوال پاسخ دهید. چون این سوالات معمولی است از شرح آنها می گذرم. فقط ممکن است در یکی از آنها دچار مشکل شوید که در مرحله بعد به آن می پردازم.
20- در بعضی مواقع در منوی Do you already own a mac اگر گزینه منطقی Do not transfer را انتخاب کنید سیستم دچار لوپ (برگشت بینهایت به مرحله قبل) می شود. در صورتی که دچار این مشکل شدید در قسمت نظرات بنویسید تا راهنماییتان کنم.

 

mac-story-36.jpg

21- خب اگر بدون مشکل Mac OS X  را نصب کرده اید به شما تبریک می گویم. حالا وقت آن رسیده ببینیم چه بلایی سر ویندوز ویستا (یا ایکس پی) تان آمده ! پس سیستم را Restart کنید و دی وی دی لئوپارد را هم درآورید. حالا اگر باز هم خوش شانس باشید بدون مشکل ویندوزتان لود خواهد شد. اما اگر با پیغامی مانند اینکه فایل winload.exe خراب شده روبرو شدید دست و پایتان را گم نکنید. دی وی دی Bootable ویستا را داخل درایو بگذارید و سیستم را Restart کنید. بگذارید رایانه از دی وی دی بوت شود. بعد از مدتی به پنجره ای مانند این می رسید:

mac-story-37.jpg

22- دکمه Next را بزنید تا به پنجره زیر برسید. در قسمت پایین سمت چپ روی گزینه Repair your computer کلیک کنید.در این لحظه ممکن است اسم ویندوز موجود در سیستمتان را در لیست سیستم عاملها ببینید یا نبینید. مهم نیست. روی Repair and Restart کلیک کنید. در صورتی که بعد از Restart بازهم نتوانستید وارد ویندوزتان شوید مراحل زیر را انجام دهید.

mac-story-38.jpg

23- دی وی دی لئوپارد را داخل درایو بگذارید و سیستم را مجددا بوت کنید. روی F8 کلیک کنید و در خط فرمان تایپ کنید:

-s

بعد از اینکه دوباره به خط فرمان رسیدید به ترتیب بعد از وارد کردن هر خط فرمان زیر کلید Enter را بزنید.

fdisk -e /dev/rdisk0
flag 1
update
write
quit
reboot

24- حالا مجددا دی وی دی لئوپارد را خارج کنید و ببینید آیا می توانید وارد ویندوز شوید یا نه. در صورتی که باز هم مشکل داشتید دوباره مراحل 21 و 22 را انجام دهید.

توجه: در صورتی که توانستید از روی این راهنما Mac OS X را روی پی سی خودتان نصب کنید و نیاز به هرگونه راهنمایی در زمینه استفاده از سیستم عامل٬ یافتن درایورهای مختلف٬ یافتن برنامه های مخصوص مکینتاش و هر نوع کمک دیگری داشتید می توانید با عضویت در انجمن های زیر کمک های خوبی دریافت کنید:

Uphuck Forums

InsanelyMac Forums

OSX86 Wiki
در صورتی که اشکالی در این راهنما دیدید خواهشمندم جهت استفاده همه خوانندگان٬ آن را به صورت نظر در ذیل همین مطلب درج کنید و از ارسال ایمیل بپرهیزید. فراموش نکنید با کمک به هم در انتشار دانش می توانیم همه با هم رشد کنیم.

 

پایان

 

سفر به دنیای شگفت انگیز Mac – قسمت سوم: روایت فتح

سفر به دنیای شگفت انگیز Mac – قسمت دوم: دیو و دلبر

سفر به دنیای شگفت انگیز Mac – قسمت اول: کتاب آفرینش

 

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

243 دیدگاه

  1. سلام دکتر ریتالین عزیز
    3تا سوال داشتم در مورد هکینتاش
    1 : میشه این پروسه رو با استفاده از usb انجام داد؟ چون نت بوکها درایور نوری ندارند.
    2: چطور میشه منوی انتخاب سیستم عامل رو در ابتدای بوت شدن درست کرد؟
    3:چطور میشه به snow Leopard آپگرید کرد ؟
    ممنون

  2. سلام دکتر
    من با مشکل لوپ مواجه شدم در صفحه ای که بالاش نوشته Do You Already Own a Mac وقتی گزینه ی Do not Transfer My Information Now را می زنم به صفحه ای که باید کشور رو انتخواب کنم بر می گرده.
    لطفا منو راهنمایی کنید.
    ممنون از مطلب مفیذت

  3. سلام دوستان
    دوستانی که مشکل بوت شدن دارن
    مرحله 18کلید F8 رو بزنید و مستقیم دستور rd=disk0s10 (مخصوص سیستم خودتون) رو بزنید نیازی به s- و بقیه مراحل نیست !!
    در ضمن واسه بوت همیشه دی وی دی مک نیازه
    من Ipc mac رو دارم از همه نسخه ها بهتره. موفق باشید

  4. با سلام
    من تمام مراحل را طی کردم اما در مرحله ای که باید اطلاعاتی که در ترمینال بدست اوردم را بزنم بعد از وارد کردن (rd=disk0s8 )وارد محیط گرافیکی mac که به سوالات جواب دهم نمی شود……با این که اطلاعات درست است…چه کار کنم؟لطفا کمکم کنید؟

  5. سه باره سلام!
    به یه نتایج جدیدی رسیدم. الان تنها مشکلم تو نصب درایور گرافیک هست.
    برای nvidia geforce 9300m gs که 128 مگ رم داره و بقیه اش شیر از رم سیستم هست کدوم درایور رو باید انتخاب کنم؟
    من nvinject 128mb رو انتخاب کردم و نصب کردم صفحه سیاه بود. nvkush رو انتخاب کردم بازم صفحه سیاه بود.
    جفتشو انتخاب کردم بازم سیاه بود.
    ولی بدون درایور گرافیک مشکلی نداشت بغیر از اینکه درایوری نصب نبود.
    من چه درایوری رو باید انتخاب کنم که مشکلی پیش نیاد؟

  6. آقا مجدد سلام. مشکل از درایور کارت گرافیک بود. این دفعه تیکشو برداشتم. سیستم عامل قشنگ لود شد اومد بالا.
    فقط چندتا مشکل. اول بگم لپ تاپ من وایو cs16 هست. مشخصاتش هم که گفتم.
    خب من تو کاستومایز فقط پچ کرنل و speedstep رو تیک زدم.
    الان نه صوت دارم. نه کیبورد لپ تاپ کار میکنه و نه گرافیک درست و حسابی داره. وایرلس هم که نمیشناسه.
    واسه ی اینا من باید کدوم گزینه ها رو تیک دار کنم؟ این پنجمین بار بود که نصب کردم خسته شدم به خدا 🙁

  7. سلام.
    من iDeneb 10.5.8 رو میخوام رو لپ تام نصب کنم.
    cpu : intel p8400 2.26
    vga : nvidia gforce 9300gs
    ram : 4 gig
    نصب که میکنم و بعد سیستم رو بوت میکنم لوگوی مک میاد که بالاش یه جونور نشسته! بعد صفحه سفید و سیب گاز زده هم میاد! بعد یهو مانیتور سیاه میشه دیگه هیچ اتفاقی نمیفته.
    مطمئنا تو customize یه مشکلی هست ولی من نمیفهمم. دفعه اول هرچی به نظرم خوب اومد تیک زدم. ولی دفعه دوم فقط speedstep و درایورهای گرافیک رو تیک زدم.
    چه نسخه ای برای ما میپیچید دکتر؟
    ممنون و منتظر…

  8. سلام من یک لپ تاپ acer دارم که به راحتی روی آن میتوانم لئوپارد رو نصب کنم ولی در قسمت خوش آمد گویی دچار لوپ می شود لطفاً منو راهنمایی کنید.

  9. سلام …
    من میخوام روی نوت بوکم نصب کنم بنظر شما رو این سیستم جواب میده ؟
    Acer extensa 5220
    cpu: 2.14 celeron
    ram : 1gb
    graphic card : 256

  10. سلام
    من ideneb mac os x leopard 10.5.8 رو نصب کردم
    ولی هرکار میکنم همون صفحه میاد که کلی کد داره و ثابت میمونه
    لطفا راهنمایی کنید
    بعداز نصب کامل اینجوری میشه
    مشخصات لپ تاپم:
    dell vostro 1510
    cpu : core 2 due 2.5 6mb cash
    4Gb ram ddr2
    graphic 512 8400gs
    اگه میشه راهنمایی کنید
    ممنون

  11. با سلام و تشکر از زحمتی که کشیدین و دریچه دنیای مک رو برای ما باز کردین
    1- بعد از نصب سیستم عامل مک به باقی پارتیشن ها هم دسترسی داره؟(ntfs رو میشناسه)
    2-
    laptop vaio
    vgn-fw
    iintel cor 2 duo cpu p8600 2.40ghz
    4 gb rAM
    ati mobility radeon hd 3400 series
    باید کدوم نسخه رو تهیه کنم؟

  12. با سلام .
    آقا مشکل من رفع شد یعنی در واقع مشکلی نبود که بخواد رفع هم بشه این موضوع رو خدمت همه ی دوستان عرض کنم که اونها هم این اشتباه رو نکنن :
    عزیزان بعد از نصب dvd و ریستارت سیستم و پس از فشردن کلید f8 هنگام شمارش نیازی نیست که عبارت s- رو تایپ کنن و مستقیما مقابل همون عبارت : boot باید اطلاعات هارد خودشونو تایپ کنن یعنی به این صورت
    boot : rd=disk1s2
    که البته عبارت disk1s2 بنا بر سیستم شما متغیره و در واقع هر کسی باید همون چیزی رو که مقابل پارتیشن مکش تو ترمینال نوشته شده بود رو بنویسه که مال من disk1s2 بود.
    من قبلا این اشتباه رو می کردم که بعد از ریستارت سیستم و فشردن کلید f8 مقابل عبارت : boot تایپ میکردم s- و بعد از اینکه یه سری کد میومد و روی یه خط ثابت میموند مینوشتم rd=disk1s2 و دوباره بر میگشت به همون سر خطی که مقابلش این عبارت رو تایپ کردم .
    خلاصه مشکل این بود حالا اگه ای قضیه برای کسه دیگه ای هم پیش اومده دیگه نگران نباشه که دیگه حل شد :دی
    اوه اوه چه قدر حرف زدم شرمنده.
    خداحافظ.

  13. راستی مشخصات کامل سیستمم :

    cpu : intel pentium 4 cpu 3.00 GHz
    vga : asus 8600 gt silent 512 mb ddr3
    ram : 2 module of 1 GB + 2 Module Of 512 = Total : 3 GB
    hard disk : 1 sata 250 & 1 IDE 80
    main board : asus p5ld2 SE
    sound Card : onboard HD audio adi 1986
    mouse usb
    keyboard ps2

    فکر کنم کافی باشه در ضمن من ویندوز سون و xp رو روی IDE نصب کردم و مک رو رو ساتا
    تورو خدا جواب بدین میدونم خیلی از زمان ثبت این پستتون گذشته اما من بازم منتظر جوابتون هستم
    ممنون.

  14. با سلام خدمت شما دوستان زحمت کش.
    بنده یه dvd لئوپارد نسخه ی iDenep 10.5.8 رو طبق مراحلی که شما فرمودین نصب کردم اما در مرحله ی آخر که بعد از ریبوت مجدد سیستم کلید F8 رو می زنم و s- رو تایپ می کنم و اطلاعات درایو مکم که disk1s2 هست رو تایپ میکنم و اینتر میزنم اتفاق خاصی نمی افته و دو مرتبه به همون خط فرمانی که جلوش تایپ کرده بودم rd=disk1s2 برمی گرده لطفا کمکم کنید من شدیدا خورده تو ذوقم !

  15. سلام دوست عزیز
    من لپ تاپ acer مدل aspire 6530 با cpu AMD turion X2 64 دارم
    شما چه نرم افزاری را پیشنهاد میکنید؟؟؟

  16. با سلام
    من از نسخه iDeneb 10.5.7 اسفاده کردم
    وقتی که می خواهم mac رو نصب کنم
    یه آرم مثل stop میاد و هنگ میکنه
    چطوری این مشکل رو حل کنم
    مشخصات سیستم من
    CPU: Intel core Quad Q6600
    mainbord: GIGA X48 -DQ6
    Ram : 2G
    VGA: 8500 Geforce DDR2 512 MB
    lممنون میشم اگر من رو راهنمایی کنید.
    با تشکر.

Comments are closed.