Samsung G810 گامی بلند رو به آینده

19
4589

شروع طوفانی سامسونگ برای سال 2007 شرایط رقابت را برای دیگر شرکت ها کمی سخت کرده است جائیکه برخلاف تصور همگان، سامسونگ پا در عرضه ای نهاده است که پیش از این شاید تنها نوکیا را در این رده دیده بودیم : عرصه گوشی های هوشمند با امکانات فراوان و کامل. این بار و در قالب نام سامسونگ به بررسی دستگاهی می پردازیم که میتوان آن را یکی از بزرگترین رقبا برای گوشی های هوشمند سری N نوکیا تلقی کرد : Samsung G810 دستگاهی ست شایسته نام یک اسمارت فون تمام عیار. با ما در بررسی این هوشمند زیبا همراه شوید.

G810 که ادامه دهنده راه Cameraphone قبلی سامسونگ با نام G800 است یک تفاوت عمده و کاملا تعیین کننده با برادر بزرگ خود دارد و آن هم بدون شک استفاده از سیستم عامل بسیار کارآمد و محبوب Symbian S60 در ساختار داخلی آن است، امری که به یکباره G810 را از یک Cameraphone به سطح یک اسمارت فون ارتقا میدهد. در حقیقت تنها راهی که مقابل دستگاه هایی اینچنینی برای مقابله با بازار روبه پیشرفت اسمارت فون های نوکیا و اخیرا سونی اریکسون وجود دارد استفاده از امکانات گسترده و بهره گیری از سیستم عامل در ساختار دستگاه است، امری که در طراحی G810 نیز بطرز گسترده ای از آن استفاده شده است. و اما شاید اولین سوالی که پیش روی کاربران در مواجهه با این محصول جدید سامسونگ قرار می گیرد، بازاری ست که برای محصول قبلی (و البته هنوز تازه وارد) سامسونگ یعنی G800 با ظاهری مشابه و امکاناتی کمتر متصور خواهد بود، محصولی که با دوربین و ظاهری کاملا مشابه با G810 ظاهرا دچار افت فروش محسوسی خواهد شد. پاسخ به این سوال در توجه به نیاز اکثریت کاربران و البته تاریخ به بازار عرضه شدن محصول جدید سامسونگ نهفته است، چرا که آنچه تجربه برخورد با کاربران متفاوت و معمولی به من ثابت کرده است نشان میدهد که اکثریت قریب به اتفاق افرادی که از تلفن همراه (حداقل در ایران) استفاده می کنند اغلب به امکانات رنگارنگی که اسمارت فون ها در اختیار آنها قرار می دهد احتیاجی نداشته و حتی در اغلب موارد امکانات و ظاهر متفاوت و پیشرفته اینگونه دستگاه ها را مواردی دست و پا گیر و نچندان دلچسب، تفسیر می کنند. مثلا برای کاربران عادی (بخوانید بیش از 90 درصد افراد) استفاده از محصولی همانند SE K850 بسیار راحت تر و به قول معروف سر راست تر از استفاده از N95 است، در حالیکه اکثرا توافق داریم که کیفیت عکس های N95 در قیاس با رقیب سونی اریکسونی خود نسبتا بالاتر است. افراد فراوانی را می شناسم که با خرید N95بعلت مشکل بودن کاربری دستگاه برای آنها به راحتی عطایش را به لقایش بخشیدند. از بحث دور افتادیم، بهرحال با ورود G810 به بازار (یعنی حداقل تا سه چهار ماه آینده) به نظرنمی رسد که بازار محصولی همانند G800  مخصوصا با قیمت مناسب تری که نسبت به G810 خواهد داشت، دچار تغییرات شگرف شود.

samsung_g810_01.JPG

 

در یک نگاه از لحاظ ظاهری همانطور که گفته شد می توان G810 را نمونه دومی از G800 پنداشت ولیکن اگر بخوبی به آن دقت کنیم متوجه تفاوتهای میان این دو به وضوح خواهیم شد شاید یکی از مهمترین این تفاوت ها بدنه تمام فلزی G810 در قیاس با بدنه پلاستیکی و با فلز روکش شده G800باشد امری که در زیبائی و درخشش G810 نقش بسیار عمده ای دارد شکل ظاهری بدنه و نوع کلیدهای داخلی و کنترلی دستگاه تا حدودی یادآور سری زیبای Shine از LG می باشد و شباهت های میان این دو را نمی توان منکر شد(تعبیه کلیدهای برقراری و رد تماس بر بالای صفحه کلید اصلی و در درون قسمت کشوئی یکی از این شباهت هاست)
ابعاد اعلام شده برای دستگاه عبارتند از 17.9×52.9×103 میلیمتر که با توجه به سابقه سامسونگ در اعلام نکردن واقعی این ابعاد مخصوصا در قسمت قطر با اندازه گیری مجدد این قسمت (با احتساب کاور لنز) به عدد 22 میلیمتر می رسیم که در مقایسه با محصولات حجیمی همچون SE K850 و Nokia N95 نیز کاملا قطور و حجیم است در مورد مسئله وزن نیز اوضاع به همین منوال است جائیکه G810 با وزن 139 گرمی خود یکی از سنگین وزن های موجود در بازار است. در بالاترین قسمت دستگاه اسپیکر برقراری تماس به همراه دوربین تماس های ویدئویی دیده می شود که 3G بودن گوشی را یادآوری می کند. در زیر این قسمت صفحه نمایش گوشی جای دارد که با ابعاد 53×40 میلیمتر (2.6 اینچ) نمونه کاملا هم اندازه ای از N95 محسوب می شود. این مونیتور با رزولوشن 320×240 پیکسلی و قابلیت نمایش 262 هزار رنگ در مقام مقایسه بسیار از N95 عملکرد بهتری از خود نشان می دهد و تصاویر به نمایش درآمده توسط آن بسیار شفاف تر و زنده تر از رقیب نوکیایی خود می باشد. خوانائی این صفحه نمایش در نور مستقیم خورشید نیز با اینکه آنچنان که انتظار داریم نیست ولی کاملا قابل استفاده می باشد. در این صفحه در حالت عادی 12 خط متنی و 3 خط سرویس قابل نمایش است که با تغییر فونت می توان تعداد خطوط متنی را حتی به عدد 16 نیز رسانید. در زیر صفحه نمایش، صفحه کلید کنترلی دستگاه بهمراه دکمه D-Pad برجسته گوشی دیده می شود که بوسیله دو ردیف دکمه Soft-Key احاطه شده و ابعاد و برگشت مناسب آن، یکی از بهترین صفحه کلیدهای سامسونگ را به نمایش می گذارد  نکته مهم دیگر در این صفحه کلید تماما پلاستیکی، عدم حضور هرگونه المان لمسی در آن است امر خوشایندی که تمامی فعالیت های آن به صورت مکانیکی انجام می شود. گشودن دستگاه به راحتی و با یک دست قابل انجام است و مکانیزم فنری آن نیز به این امر کاملا کمک می کند با گشودن گوشی، صفحه کلید عددی دستگاه ظاهر می شود که دارای ابعاد کاملا مناسب و برگشت نسبتا خوبی ست. تنها نکته غریب در این قسمت وجود دکمه های برقراری و رد تماس در این قسمت است که این دکمه های سبز و قرمز همانطور که قبلا هم گفتیم نمونه دومی از جایگاه این دکمه ها در گوشی های سری Shine از LG است. در میان این دو دکمه نیز کلید C جای گرفته است. کلیدهای عددی در این قسمت به فرم هلالی شکل و در یک ردیف جای دارند و نکته قابل توجه در این قسمت در یک قاب قرار گرفتن دکمه های 5 و 8 می باشد.

samsung_g810_02.jpg

اولین المان قابل مشاهده در سمت چپ دستگاه از بالا محلی برای جایگذاری بند می باشد و در زیر آن تقریبا برای اولین بار کلید Power دستگاه جای گرفته است که استفاده از این قسمت برای آن، امر بسیار غریبی ست در زیر این دکمه نیز پورت اتصال 3.5 میلیمتری هدست بهمراه محل پورت Micro USB دستگاه می باشد که هر دو با یک پوشش پلاستیکی محافظت می گردند. قسمت های موجود در سمت راست دستگاه را اما به راحتی می توان حدس زد: Rocker تغییر حجم صدا، محل شکاف Micro SD و کلید اختصاصی دوربین گوشی. بغیر از سوراخ کوچک میکروفون، در قسمت تحتانی گوشی، مطلقا در بالا و پائین گوشی هیچ المان قابل مشاهده ای دیده نمی شود.
در قسمت پشت دستگاه در هنگام بسته بودن کاور لنز دوربین، هیچ المان اضافه ای دیده نمی شود با کنار زدن کاور بالایی، دوربین پنج مگاپیکسلی دستگاه با فلش زنون آن ظاهر می شود، که بخوبی در کف فرو رفته است و ثبت کلماتی نظیر Auto Focus و 3X Optical Zoom نوید یک دوربین فوق العاده را به کاربر می دهد. با کنار زدن کاور پائینی در این قسمت باتری لیتیومی 1200 mAh گوشی ظاهر می شود که با اینکه در قیاس با نمونه 960 mAh بکار گرفته شده در G800 از لحاظ ظرفیتی بهبود بسیاری یافته است ولیکن زمانهای رسمی اعلام شده برای این باتری، یعنی 250 ساعت در حالت stand-by و 2.5 ساعت در حالت مکالمه، کاهشی بیش از یک ساعت در زمان مکالمه را نشان می دهد. البته میزان امکانات موجود در این دستگاه می تواند توجیه خوبی برای این تضاد باشد. در حالت عادی و در یک استفاده متوسط رو به بالا این باتری به راحتی می تواند تا 2 روز پاسخگوی نیاز شما باشند هرچند در یک استفاده سبک می توان تا 3 روز نیز بروی آن حساب کرد. با استفاده بعنوان پخش کننده موسیقی تا چیزی نزدیک به 10 ساعت و در استفاده بعنوان گیرنده ماهواره ای GPS نیز تا 2.5 ساعت، این باتری، خاموش نشدن دستگاه را تضمین می کند. زمان شارژ مجدد از حالت خالی نیز چیزی نزدیک به یک ساعت و نیم زمان می برد.

samsung_g810_03.JPG

همانگونه که احتمالا می دانید سیستم عاملی که سامسونگ در درون G810 به کار گرفته استSymbian 9.2 می باشد، امری که به دستگاه ظاهری کاملا مدرن و شبیه به گوشی های پیشرفته نوکیا بخشیده است و شاید قابل توجه ترین چیزی که در یک نگاه آن را از گوشی های نوکیا جدا می کند ظاهر متفاوت آیکون و شیوه متفاوت قرار گیری آنهاست ولی از لحاظ نرم افزاری و Application هایی نظیر دفترچه تلفن و یا منوی ذخیره تماس تغییر قابل ذکر و بزرگی در آن رخ نداده است. از لحاظ سخت افزاری پردازنده بکار گرفته شده در G810 بر خلاف نمونه ای که در i450 از سامسونگ دیده بودیم از نوع TI OMAP 2430 با فرکانس 330 مگاهرتز و با تسریع کننده دو بعدی و سه بعدی است (2D/3D Accelerator) که در قیاس با دیگر پردازنده های خانواده ARM قدرت بسیار بالاتری را در اختیار کاربر در اجرای برنامه ها قرار می دهد.(در مقام مقایسه می توان این پردازنده را نسل جدیدتر و سریع تر پردازنده OMAP 2420 که در Nokia E90 استفاده شده است دانست). تفاوت عمده دیگری که G810 را در میان سایر رقبا بسیار متمایز می کند بهره گیری از دو چیپ ست مختلف در آن است یکی برای استفاده از دستگاه بعنوان تلفن و ارتباطات رادیوئی آن (چیپ ست Qualcomm MSM6260) و چیپ ست دیگری برای کارکرد دستگاه بعنوان اسمارت فون. این موضوع با اینکه امری کاملا کارکردی و مفید در استفاده از دستگاه است ولیکن بعلت جدا بودن این دو قسمت از یکدیگر میزان برداشت آنها از حافظه RAM در حالت کارکرد همزمان و همچنین میزان افزایش مصرف باتری ناشی از آن اموری ست که جای بحث فراوان دارد. حافظه داخلی بکار گرفته شده در G810 به میزان 130 مگابایت بعنوان حافظه فلش و 84 مگابایت بعنوان RAM دستگاه می باشد البته قرار است بهمراه دستگاه یک کارت حافظه 2 گیگابایتی نیز ارائه شود
تنها نکته باقی مانده در رابطه با مشخصات سخت افزاری گوشی استفاده از آمپلی فایر شرکت IceMobile برای خروجی های هدست دستگاه است (خروجی اسپیکر اصلی را پردازنده TI آنالیز می کند)  که صدایی فوق العاده و خارج از تصور برای آنها ارائه می کند.

و اما شاید برای اکثریت کاربران دوربین پنج مگاپیکسلی G810 جذاب ترین نکته در رابطه با آن باشد. جدابیت های این دوربین از ظاهر آن آغاز می شود جائیکه کاور فوق العاده مناسب آن، با پوشش کاملی که بروی دوربین می دهد لنز آن را کاملا از آسیب های احتمالی دور می کند و از لحاظ ترکیب و شکل ظاهری شباهت فراوانی به نمونه بکار گرفته شده در G800 دارد. البته این رویه همیشگی سامسونگ در گوشی های با دوربینهای بالا محسوب می شود و همواره در اینگونه از دستگاه ها محافظ لنز یکی از عناصر اصلی دوربین محسوب می شود. و اما خود دوربین در مقام مقایسه تقریبا هیچ تغییر قابل ذکری نسبت به G800 نداشته است و در آنها امکاناتی کاملا مشابه می توان یافت در منوی عکاسی تنظیمات فراوانی جهت تنظیم نوردهی، حالت ماکرو، افکت های رنگی، تنظیمات ISO، تنظیمات فلش و مواردی از این دست را می توان یافت از قابلیت های کاربردی این دوربین قابلیت تشخیص چهره یا Face Detection می باشد که برای بالا بردن سرعت می توان آن را غیر فعال نیز کرد قابلیت دیگر موجود در آن تکنولوژی Wide Dynamic Range می باشد که توسط آن دوربین بطور خودکار میزان ISO مناسب برای عکاسی را تعیین و اعمال می کند(از 50 تا 800). سیستم لرزش گیر خودکار عکس نیز چون G800 در اینجا دیده می شود. تنها اختلاف قابل ذکر میان این دو دوربین تعبیه سیستم Geo-Tagging در دوربین است که عکس ها را با هماهنگی با GPS داخلی دستگاه بر اساس مکان متمایز می کند. در مقام مقایسه با دیگر 5 مگاپیکسلی های رقیب یعنی N95 و K850 تصویر گرفته شده توسط G810 را می توان در امر نور دهی و رنگ در رتبه سوم قرار داد چرا که میزان شادابی رنگها در نور روز و همچنین در تفکیک لبه ها G810 نسبت به رقبا ضعیف تر عمل می کند. ولی در عمق میدان ومیزان جزئیات دور در تصویر، G810 بعلت دارا بودن فاصله کانونی 4.75-14.25 میلیمتری و هچنین بهره گیری از 3X زوم اپتیکال بسیار فراتر از دو رقیب خود عمل می کند. میزان قدرت فلش Xenon بکار گرفته شده در دستگاه اما بر خلاف انتظار چیزی نیست که بتواند در مقابل N82 و یا حتی K850 حرفی برای گفتن داشته باشد البته ممکن است تمامی مشکلات ذکر شده بعلت نسخه Pre-Release دستگاه بوده و با ارائه آن به بازار مشکلات پیش روی آن نیز مرتفع گردد.
فیلمبرداری انجام گرفته توسط این دوربین نیز در رزولوشن 480×640 (VGA) و با 30 فریم در ثانیه صورت می گیرد که امکان فیلمبرداری با 120 فریم در ثانیه و به فرم  (240×320)QVGA  نیز در آن تعبیه شده است البته لازم به یادآوری ست که با ارتقا صورت گرفته در LG Viewty هنوز هم این گوشی LG در زمینه فیلمبرداری با 120 فریم در ثانیه صدر نشین است چرا که این دوربین قادر است که در این حالت نیز با رزولوشن 480×640 اقدام به فیلمبرداری کند.
خروجی TV نیز چون گذشته از امکانات موجود در G810 محسوب می گردد.
پلیر داخلی دستگاه نیز نسخه دومی از نمونه موجود در G800 است و فرمت های MP3، AAC، AAC+، e-AAC+ بهمراه WMA را پشتیبانی می کند. در اینجا می توان آهنگ های مختلف را بر اساس نام خواننده، نام آلبوم و نوع آهنگ طبقه بندی کرد و علاوه بر این امکان تهیه Playlist های مختلف نیز در آن گنجانده شده است امکان پخش آخرین آهنگ استفاده شده و یا بیشترین آهنگ های پخش شده نیز از دیگر مواردی ست که در ساختار این پلیر می توان به آن اشاره کرد. رادیو FM نیز از دیگر قسمتهای مولتی مدیایی دستگاه محسوب می گردد.

samsung_g810_04.jpg

یکی از قابلیت های پیشرفته موجود در G810 گیرنده داخلی GPS موجود در آن است که بر خلاف نسخه ای که در نمونه های مجهز به این فناوری در گوشی های نوکیا دیده ایم امکان نصب برنامه های جانبی همانند Smart2Go را نداشته و در واقع تنها برنامه جانبی که امکان کارکرد با GPS گوشی را دارد برنامه Google Maps 2.0 می باشد. اینترفیس بکار گرفته شده در قسمت GPS ، شباهت کاملی با نسخه های موجود در گوشی های i550 و یا i560 دارد در اینجا از برنامه Navigon بهره گرفته شده است که برای استفاده از آن برای بار اول می بایست گوشی را از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل کرده و سپس برنامه ذکر شده بهمراه کلیه نقشه های همراه آن را بروی گوشی نصب کرد و سایر مراحل نصب بروی گوشی نیز کاملا دستی و غیر اتوماتیک دنبال می شود امری که برای یک گوشی در این کلاس کاملا غریب به نظر می رسد و برای کاربران تازه کار می تواند یک مشکل تمام عیار تلقی شود. از نکات قابل توجه در رابطه با این قابلیت دستگاه تعبیه دکمه ای اختصاصی برای دسترسی به آن است، موردی که جای خالی آن در مورد محصولات نوکیا کاملا احساس می شود. نکته بعدی Full Version نبودن برنامه GPS دستگاه است بطوریکه تنها تا 14 روز می توان از خاصیت مسیر یابی و هدایت صوتی آن بهره برد و برای ادامه می بایست مبلغی در حدود 60 یورو پرداخت کرد که در قیاس با راه حل نوکیا که تنها هدایت صوتی دستگاه را در گرو پرداخت هزینه اضافی کرده است، کاملا گران به نظرمی رسد.
برای بهره گیری از نقشه های درون دستگاه حتما اتصال اولیه به ماهواره لازم است، به بیان دیگر برنامه تا مشخص نشدن موقعیت فعلی شما اجازه استفاده از نقشه ها را نمی دهد. یکی از نکات مثبت بسیار کاربردی در رابطه با GPS موجود در G810 این است که زمان اصطلاحا قفل شدن GPS با ماهواره در حین رانندگی و در حال حرکت بسیار کمتر از نمونه موجود در مثلا N95 بوده و به محض ایجاد این اتصال میان این دو دیگر تقریبا امکان ندارد که دستگاه ماهواره را گم کند. قابلیت های دیگری نیز در قالب GPS موجود در این گوشی وجود دارد که بیشتر از این پرداختن به امری که کاربرد آنچنانی در کشورمان ندارد، آنچنان منطقی نیست.

samsung_g810_05.JPG

فرکانس های کاری G810 علاوه بر سه فرکانس 1900/1800/900 مگاهرتزی GSM شامل فرکانس 2100 مگاهرتزی شبکه های پر سرعت مبتنی بر HSPDA نیز می شود. در اینجا و در امر ارتباطات شبکه ای گذشته از GPRS کلاس 10 همیشگی، عناوین دیگری همچون EDGE، 3G و همچنین Wi-Fi نیز وجود دارند که بهمراه بلوتوث نسخه 2.0 با قابلیت پشتیبانی از پروفایل A2DP و همچنین پورت USB 2.0 از دیگر راه های ارتباطی دستگاه محسوب می شوند.
از دیگر نکات قابل اشاره در دستگاه برنامه های جانبی پیش فرضی ست که در آن دیده می شوند عناوینی که در میان آنها دو مورد جدید به چشم می خورند یکی برنامه Voice Signal که کارکردی مشابه به فرمان های صوتی موجود در گوشی های مشابه در نوکیا دارد (البته با کیفیتی بسیار بالاتر و عملکردی فوق العاده دقیق تر) و دیگری Video Editor منحصر به فرد موجود در دستگاه که به کاربر اجازه ساختن کلیپهای ویدئویی و عکس های متحرک را با قابلیتهای فراوان می دهد
در یک نگاه و در مقام مقایسه از لحاظ امکاناتی که Samsung G810 ارائه می دهد می توان آن را رقیب تمام عیاری برای خانواده N95 دانست که بعلت آنکه این سری نوکیا کم کم در حال خالی کردن جا برای اعضای جدید آن هستند و اعضای جدید امکاناتی مافوق تصور سری قبلی ارائه می دهند، در نهایت این سیاست سامسونگ در امر قیمت گذاری خواهد بود که آینده این تازه وارد ماه مارچ را تعیین خواهد کرد جائیکه که مشخص می شود که آیا کاربران حاضرند برای قابلیتهایی همچون زوم اپتیکال، پردازنده دوگانه و فیلمبرداری فوق العاده رقمی در حدود برترین محصول نوکیا بپردازند یا خیر؟

اشاره:
مطلب فوق با اندکی تلخیص در شماره 258 هفته نامه عصر ارتباط به تاریخ شنبه 28 اردیبهشت 1387 نیز درج شد.

توجه: این مقاله بطور اختصاصی برای writeage.com نوشته شده است. درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

19 دیدگاه

  1. طبق مقایسه ای که من بین گوشی های مختلف انجام دادم بهترین آنتن دهی رو از سونی اریکسون دیدم و بعد از اون سامسونگ و در آخر نوکیا…
    عجیبه نه من که انتظار نداشتم!!!

  2. آرش جان سلام
    به نظر من از نظر ظاهر G800 قشنگتره. و اما با توجه به متن صدا و کیفیت فیلمبرداری G810 بهتره. آیا صدا و کیفیت فیلمبرداری G810 نسبت به G800 خیلی تفاوت داره؟
    با تشکر

  3. مرسی آرش جان واقعاً منطقی گفتی.حتی فکر نکنم از نظر کیفیت صدای ارسالی هم مشکل خاصی داشته باشه.فقط چیزیه که همه می گندD: بهرحال ممنون

  4. البرز جان این داستان آنتن ندادن موتورولا و سامسونگ در ایران هم از آن حرفهاست که مدتهاست توسط رسانه معتبر “می گویند” یا رسانه جهانی “شنیده ام” منتشر می شود والا تا جایی که من تست کرده ام جائیکه نوکیا N81 آنتن نمی دهد یک سامسونگ معمولی مثل E250 آنتن کامل و غیر کاذبی دارد که با صحبت کردن با آن نیز کاذب نبودن آن ثابت شد. این تست را با موتورولا L6 نیز انجام داده ام و به نتایج مشابهی رسیده ام
    با تشکر

  5. سلام آرش خان
    من یکی که نمیدونم چرا از همون اول از سامسونگ خوشم نمی اومد….نمیدونم چرا….؟؟؟؟
    ولی خداییش توی طراحی گوشی هیچ حرفی واسه گفتن نداره….

  6. مرسی آرش جان عالی بود.سامسونگ واقعاً با سیاست قیمتش تاثیر گذار عمل می کنه!فقط آنتن دهی ضعیفش توی ذوق می زنه

  7. نقل قول:
    امید خان اینجا نوشته که این گوشی هنوز بیرون نیومده تو چه جوری تو هند اینو دیدی؟
    فکر کنم آقا امید این گوشی را در نمایشگاه تلفن همراه در هند دیده که هم اکنون به روی بازدیدکنندگان باز است

  8. خیلی ممنون.
    اگر همو ن جی 800 رو فلزی میكردن خیلی بهتر بود.
    راستی ارش خان نظر شما نسبت به ان82چیه با امكانات بیشتر(البته صفحه اش مهم نیست)وقیمت كمتر. كدوم بهتره؟

  9. آرش جان سلام بابا دوباره گل کاشتی
    به نظر من از نظر ظاهر G800 قشنگتره. و اما با توجه به متن صدا و کیفیت فیلمبرداری G810 بهتره. آیا صدا و کیفیت فیلمبرداری G810 نسبت به G800 خیلی تفاوت داره؟
    با تشکر

  10. سلام
    سایت خیلی عالی داری به نظر من تو سایت های ایرانی تکی.
    لطفا یه بررسی هم روی Samsumg F490 داشته باشی بد نیست یا اگه جایی دیدی برام میل کنی. ممنون

  11. سلام :
    آرش جان خیلی عالی بود . گوشی خوبی باید باشه خیلی روش تبلیغ شده و به نظر هم خوب می یاد. 1 انتقاد:
    شما وقتی که می گید ((میزان قدرت فلش Xenon بکار گرفته شده در دستگاه اما بر خلاف انتظار چیزی نیست که بتواند در مقابل N82 و یا حتی K850 حرفی برای گفتن داشته باشد)) این را هم بگید که فلش Xenonهر چی باشه از LED بهتره ولی نوکیا حتی N96 هم LED استفاده کرده.
    منتظر بررسی شما درباره Xperia X1 هستیم.

ارسال یک پاسخ