چندی پیش شرکت گوگل به ناگاه فروشگاه اصلی تهیه برنامههای اندرویدی موسوم به Android Market را به عنوان جدید Google Play تغییر نام داد تغییری که علیرغم اهمیت نچندان زیاد آن در نگاه نخست عملا منجر به تغییر ساختار کلی این مارکت محبوب و تبدیل آن از محلی تنها برای عرضه برنامههای اندرویدی به ویترین متنوعی از محصولات متعدد این شرکت شده است. در مقاله پیش رو نگاهی داریم به تغییرات صورت پذیرفته از Android Market تا Google Play با ما در این مقاله همراه شوید.
Google Play همانطور که گفته شد نام جدید آن چیزیست که مدتهاست با عنوان Android Market شناخته میشد مشکل بزرگ گوگل در رابطه با نامگذاری این مارکت گستردگی بیش از اندازه آن و افزوده شدن عناوین متعددی بجز برنامههای اندرویدی همچون بخش خرید یا اجاره فیلم، کتاب و سرویسهای موسیقیست که آن را بیش از آنکه مشابه یک مارکت فروش اپلیکیشن باشد به یک سوپرمارکت بزرگ بدل میکند؛ بنابراین نگفته پیداست که توصیف این مارکت گسترده با عنوان Android Market در حالیکه محصولات متعددی بجز مجموعه اندروید در آن یافت میشود چندان منطقی به نظر نمیرسد امری که گوگل نیز پیش از سایرین به لزوم تغییر آن پی برده و Google Play از این پس بعنوان نام جدید و پر معناتر این مجموعه معرفی شد در حالیکه بخش دسترسی به اپلیکیشنها ابتدا به نام جدید Play Shop و سپس به Play Store تغییر نام داد که این تغییر با نخستین اتصال دستگاههای اندرویدی به شبکه اعمال میشود. تغییر دیگر در این میان به نام جدید سایت دسترسی به اپلیکیشنها تعلق دارد که این یکی نیز به Play Store تغییر یافته است. اما جدا از این تغییر نامها چه نکات و قابلیتهای جدیدی را میتوان در سرویس جدید گوگل نسبت به گذشته معرفی نمود؟ در حقیقت برای کاربران گوشیهای اندرویدی تغییرات صورت پذیرفته در Google Play جدا از عنوان و آیکونهای جدید در سطح نسبتا اندکی قرار میگیرد که از جمله آنها باید به جدا کردن دو بخش Movies و Books از مجموعه مارکت و اضافه شدن دو آیکون و بخش جدید با نامهای Google Play Movies و Google Play Books اشاره کرد.
توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای Writeage.com نوشته شده درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.
گوگل پلی خیلی بهتر از مارکت های ایرانی
عالی بود ، سپاس فراوان
با سپاس فراوان از زحمات شما
میخواستم یه نکته رو بگم که بدون وی p از مارکت دانلود کنید فقط کافیه برنامه market unlocher pro رو نصب کنید و هر سه گزینه رو فعال کنید و یکی از اپراتورهای مربوطه رو انتخاب کنید البته حتمآ باید گوشیتون روت شده باشه
@هادی
با استفاده از Market Enabler و چیز پی ان (یا برنامه هایی مثل Orbot) می تونید از Google Play استفاده کنید.
متاسفانه با سیمکارتهای ایران کار نمیکنه