راهنمای خرید لپ تاپ

1754
29932

دنیای رو به جلوی امروزه ما را وادار نموده است که همواره و در همه جا به اطلاعات و منابع مهم مورد نیازمان ، دسترسی داشته باشیم  و بالطبع، مظهر این دسترسی به منابع اطلاعاتی که همانا کامپیوتر ها باشند نیز  میبایست همواره در دسترس باشد از اینجاست که یکی از مظاهر تکنولوژی مدرن ، یعنی لپ تاپ ها ظهور میکنند. شاید بعنوان یک بیننده در هنگام مواجهه با خرید این دستگاه ، تنها فاکتور مهم در حهت خرید آن را قیمت دستگاه بدانید ولی در مقام خریدار اوضاع کاملا تفاوت میکند. در این مقاله سعی دارم با معرفی ویژگی های یک محصول برتر به معرفی بهترین های حال حاضر ایران در رده های مختلف کاربردی و قیمتی بپردازم.

شاید در دنیای دیجیتال هیچ محصولی تا به این اندازه دارای تنوع و بازاری کاملا متنوع و در عین حال تشنه نباشد که در دنیای لپ تاپ ها جریان دارد.(البته در خارج از مرزهای ایران این مساله در مورد کامپیوترهای Desktop معمولی نیز کاملا مصداق دارد چون بعنوان مثال در آنجا خریدار بدنبال فلان CPU یا فلان Main نمی گردد بلکه یکراست به بازار رفته یک کامپیوتر سونی ، دل ، اچ پی و… را خریده و به خانه می آورد و بی دغدغه دردسرهای سخت افزاری، خریدی آسان و در عین حال مطمئن را انجام میدهد)
بازار بزرگ لپ تاپ ها آنچنان متنوع است که اگر قصد خرید یک لپ تاپ را دارید و هنوز چیزی را انتخاب نکرده اید به شما پیشنهاد میکنم اصلا و به هیچ وجه به بازار نروید چون کاملا در دریای  مدلهای مختلف از مارک های متنوع غافلگیر شده و غیر ممکن است انتخاب صحیحی را انجام بدهید. برای راحتی انجام یک انتخاب مناسب میخواهم خریداران را از لحاظ انتظاری که از دستگاه خود دارند به 4 دسته تقسیم کنم:
۱- افراد عادی که انتظاراتشان از نوت بوک، به مواردی همچون برنامه های ویرایش متن ، برنامه های حسابداری ، استفاده از اینترنت ، نگه داری اطلاعات و مواردی از این دست محدود میگردد(که فکر میکنم درصد بالائی از نوت بوک داران از این دسته هستند)
۲- افراد طراح (که سر و کار زیادی با برنامه هایی همچون Photoshop ، Premier و از این دست  دارند) و همچنین افراد خوره بازی، که حتی در هنگام  خواب نیز نمی توانند از محبوبشان جدا شوند!
۳- مدیران ، پشت میز نشینهای مایه دار و کلا کسانی که معمولا زیاد جابجا نمیشوند (و البته هزینه کردن به سبک بسیار مایه دارانه برایشان اصلا خیالی نیست !)
۴- افرادی که فاکتور وزن و حجم برایشان از حداکثر اهمیت برخوردار است (Ultra Portable User)

خب همین حالا گروه خودتان را انتخاب کنید چون در ادامه باز هم در درون این گروه ها به دسته بندی میپردازیم:
دسته اول یا افراد عادی را از چند لحاظ میتوان دوباره گروه بندی کرد مثلا از لحاظ هزینه جهت خرید نوت بوک: این دسته از دانشجویان آس و پاس شروع میشود و طیف آن تا مایه دارهائی که رنگ نوت بوکشان را با رنگ پاپیون سگ شان ست میکنند ادامه دارد! (که مختص این رده هم نیست ولی در این رده کمی پررنگ تر است) .
در این دسته مشخصات نوت بوک ها حداکثردر محدوده متوسط قطعات قرار دارد (و این صرفا به آن معنی نیست که قیمت آنها هم لزوما در رده متوسط قرار داشته باشد) و مشخصات آنها را باید در لیست زیر جستجو کرد :
CPU: در اینجا از مدلهای ارزان قیمت تک هسته ای AMD تا مدل های نه چندان قدیمی Pentium M را میتوان یافت. البته در این میان شاید به چندین مدل سنت شکن نیز بر بخورید که از مدل های جدید تری استفاده کنند.
Monitor: در اینجا صفحه های نمایش از 15.4 اینچ به بالا بیشتر به چشم می خورند چون همانگونه که میدانید رابطه میان اندازه صفحه نمایش و قیمت لپ تاپ یک رابطه معکوس است(هرچه کوچک تر گران تر).
Drive: معمولا یک درایو Combo و شاید اگر هم خوش شانس باشید یک DVD Writer به تورتان بخورد.
از سه مورد بالا که که بگذریم تقریبا بقیه مشخصات در سایر رده بندی ها هم دیده میشود ولی یک نکته مهم که شاید در نگاه اول به چشم نیاید و در این رده بسیار پر کاربرد هم مینماید وجود امکانات ارتباطی نظیر کارت خوان ، Wi-Fi و Bluetooth در دستگاه است که حتما در مورد آن دقیق باشید.
لپ تاپ های این رده از حدود 600 هرار تومان تا یک میلیون و چهار صد هزار تومان گستره قیمت دارند.
یک پله بالاتر از این دسته گروه نوت بوک های طراحی و گیم قرار دارد که از لحاظ قیمت از رده پیشین گرانترند. در اینجا اولویتها با گروه قبل تفاوت میکند جائیکه وجود یک کارت گرافیک قوی به همراه یک حافظه (RAM) بالا کاملا یک امر مهم میباشد. وجود یک صفحه نمایش عریض (WXGA) با کیفیت بالا نیز مطمئنا از ملزومات کار است.
امکانات ارتباطی این دسته نیز میبایست بسیار بالا باشد  بعنوان مثال کارت LAN ، کارت خوان ، بلوتوث و Wi-Fi از امکانات استاندارد این سری هستند.
قیمت های این رده نیز از حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان تا حدود چهار میلون تومان پراکنده است.
در رده سوم، لپ تاپ هائی قرار دارندکه به سختی بتوان بر آنها اسم نوت بوک نهاد و کارائی و سخت افزار های حرفه ای آنها قابلیت قرار دادن آنها در رده دسک تاپ ها را به آنها میدهد تا جائیکه به آنها لقب Desktop Replacement (جایگزین دسک تاپ) را داده اند و جابجا کردن آنها بیشتر به یک شوخی شبیه است چون در اینجا صحبت از یک غول 8 تا 9 کیلوئی است تا یک لپ تاپ نازک نارنجی !
و اما درست در نقطه مقابل دسته اخیر کوچولوهائی قرار دارند که اگر ندانیم، شاید آنها را با یک MP3 Player حرفه ای اشتباه بگیریم چون حداکثر ابعاد صفحه نمایش این همراه های کوچک 4.3 اینچ است و در آنها خبری از درایو نوری هم نیست و مجبور به استفاده از External درایو ها هستیم ولی در عوض اینگونه مدل ها چنان آزادی عملی به کاربر میدهند که بیشتر از آن قابل تصور نیست: به عنوان مثال وزن اینگونه نوت بوک ها در حداکثر خود از 500 گرم تجاوز نمی کند و مدل های 250 گرمی آن هم موجود است و این در حالی است که مشخصات آنها هم چندان پائین نیست مثلا مشخصات  کلیدی یکی از پرطرفدارترین این نوت بوک ها به این شرح است:
CPU: Intel Core Solo 1.2 GHz
RAM  : 512 MB DDR 2
HDD : 30 GB
که این مدل دارای بلوتوث ، وای فای و دوربین نیز می باشد . پس می بینیم که در این رده بیشتر از اینکه در نگاه اول به چشم می آید امکانات فراوان گنجانده شده  که البته در حد یک رفع نیاز ضروری در جائیکه امکان حمل یک لپ تاپ معمولی را نداریم بسیار کارامد می نماید.
همانگونه که حدس میزنید قیمت این رده نیز به نسبت لپ تاپ های معمولی بسیار گرانتر است و از حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان شروع می شود و گستره آن به بالای دو و نیم میلیون هم میرسد.

خب حالا که نیازهایمان برای خرید نوت بوک را مشخص کردیم نوبت به آن میرسد که به بازار سری بزنیم و ببنیم برای رفع این نیاز ها شرکت های مختلف دارای چه امکاناتی هستند.
بازار نوت بوک از آنچنان کششی برخوردار است که تقریبا هر شرکتی که شما فکرش را بکنید دارای مدلی در این بازار است: از وایوهای سونی(WAIO) بگیرید تا تازه وارد این عرصه یعنی گیگابایت. پس در ابتدا لازم میدانم در مورد هرکدام از این برندها بسیار مختصر توضیحی بدهم:

الف) Vaio Sony : که معرف همه دوستان میباشد . دارای کیفیت های بسیار بالا از لحاظ ساخت، قیمت های نسبتا بالا ، باتری های نه چندان خوب و بجز دو سه مدل بسیار گران هیچکدام کارت گرافیک جدا ندارند. شرکتهای عرضه کننده اصلی وایو در ایران عبارتند از : امرتات ،نقش ، رایانه همراه و دو سه شرکت نچندان مطرح دیگر .

Vaio Sony Laptop

ب)Dell : شرکت بزرگ دل در سالهای اخیر لقب بهترین (و شاید بهتر است بگوئیم پر فروش ترین) لپ تاپ های متوسط (از لحاظ قیمتی) را به خود اختصاص داده است که از لحاظ کیفیت و قیمت یک تعادل متناسب برقرار کرده است شرکت های عرضه کننده دل در ایران عبارتند از :هستی ، پارسیان ، دیجیتال و چند تای دیگر.

Dell Inspiron 6400

پ) Toshiba : این شرکت ژاپنی (؟) نیز در زمینه تولید لپ تاپ ید طولائی دارد بطوریکه گستره مدل های آن بسیار زیاد است و در این زمینه طرفداران خود را نیز دارد (به شخصه آن را توصیه نمی کنم!) شرکت های عرضه کننده آن در ایران عبارتند از : نقش ، رایانه همراه  و پارسیان.

ت) Lenovo : شرکت IBM را که به خاطر دارید؟ لنوو از این پس لپ تاپهای IBM را با این مارک جدید به بازار عرضه میکند. مشخصه این کامپیوتر ها طراحی های نچندان دلچسب ولی کیفیتهای بسیار بالا بهمراه قیمتهای نسبتا بالا باازای مشخصات متوسط است که اگر به شکل ظاهری اهمیت نمیدهید Lenovo برای شما ساخته شده است. شرکت های توزیع کننده این لپ تاپ در ایران عبارتند از :نقش و هستی.

Lenovo Laptop

ث) HP : این برند شاید تنها تولید کننده عمده لپ تاپ های با پردازنده AMD می باشد و به همین خاطر قیمت تمام شده آنها به نسبت سایرین بسیار کمتر است که فاکتور خوبی است ولی چون مصرف برق این پردازنده ها  به نسبت پردازنده های دو هسته ای اینتل ، بیشتر است لذا از عمر باتری کمتری برخوردارند(دقت کنید فقط دو هسته ای ها برق کمتر مصرف میکنند و مثلا مصرف یک پردازنده P4 بسیار بیشتر از  AMD دو هسته ای میباشد).البته این به آن معنی نیست که HP لپ تاپ با پردازنده اینتل ندارد. شرکت هستی عرضه کننده HP در ایران می باشد.

ج) Fujitsu Siemens: این اتحاد ژاپنی آلمانی که در عرضه موبایل کاملا به بن بست رسید این بار در عرضه لپ تاپ موفق مینماید لپ تاپ های این شرکت به دو دسته عمده : Amilo ها و  Lifebook ها دسته بندی میشوند که اولی لپ تاپ های متوسط با قیمت پائین و دیگری سری حرفه ای نوت بوک های این شرکت است. هستی ارقام کامپیوتر و بهین تکنولوژی از شرکت های ارائه دهنده این برند هستند.

نوت بوک های دیگر موجود در بازار به همراه گارانتی های معتبر آنها به اختصار عبارتند از :

Asus با گارانتی دیجیتال، Acer با گارانتی رسام موج ، Panasonic با گارانتی  نقش ،گیگابایت با گارانتی آواژنگ و چندین برند دیگر که شاید حتی به گوش تان هم نخورده باشد.

البته به برندهای تولید کننده لپ تاپ میبایست یک برند کاملا متفاوت با بقیه چه از لحاظ سخت افزاری و چه از لحاظ نرم افزاری و چه از لحاظ قیمتی اضافه کرد و آن چیزی نیست مگر لپ تاپ های بسیار زیبای iMac از کمپانی Apple که دارای سیستم عامل Mac OSx میباشند که از زمین تا آسمان با ویندوز تفاوت دارد و اگر به سرتان زد از این مدل ها خرید کنید حتما یک بار این سیستم عامل را امتحان کنید(البته جدیدا قرار است امکان نصب ویندوز بر روی Mac هم فراهم شود) از لحاظ قیمتی نیز این لپ تاپ ها با سایرین تفاوت عمده دارند جائیکه قیمت آنها از دو میلیون تومان شروع می شود.

خب حالا قصد داریم این برندهای ذکر شده را به ترتیب در دسته بندی اولیه مان قرار  دهیم:
۱- لپ تاپ برای افراد عادی :
پیشنهادات: مطمئنا در اینجا بهترین گزینه لپ تاپ مشهور و پر فروش شرکت دل با نام Dell inspiron 6400 قرار دارد(که در مدل پایه در حدود 840 هزار تومان و در بهترین مدل یک میلیون و دویست هرار تومان قیمت دارد) یک پله بالاتر از لحاظ قیمتی مطمئنا وایوهای سونی سری  N میباشد که پایه قیمتی معادل یک میلیون و صد هزار تومان دارند.

۲- لپ تاپ برای طراحان و گیم باز ها:
در این دسته به کارت گرافیک حداقل 256 احتیاج داریم. مدلی که در این رده یک سر و گردن از همه بالاتر است Dell Latitude D820 میباشد که کارت 512 مگابایتی دارد (و قیمتی در حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان) انتخاب دیگر در این رده لپ تاپ زیبای Vaio VGN-BX660P43 میباشد که باقیمتی نزدیک به یک میلیون و ششصد هزار تومان به فروش میرسد.

۳- لپ تاپ برای مدیران مایه دار! :
بدون شک Dell XPS M2010 با وزنی معادل هشت کیلو و نیم! و مشخصاتی که کمتر کامپیوتر دسک تاپی به آن میرسد و قیمتی که بسیار بسیار گران است (آنقدر گران که من هم نمی دانم چقدر است!)

Dell XPS

۴- لپ تاپ کار راه بنداز کوچولو :
در اینجا بر عکس بقیه قسمت ها آنچنان تنوعی نداریم و آنچه که من از بازار میدانم این مدل محدود به دو مدل وایوی سونی و یک مدل Asus میشود که سونی ها عبارتند از Vaio VGN- UX17  و UX19 که از لحاظ ظاهری تفاوت چندانی با هم نمی کنند و قیمت آتها هم از یک میلیون و ششصد هزار تومان شرو ع می شود و مدل ASUS هم R2H نام دارد که خود Asus به آن لقب
( UMPC = Ultra Mobile PC) داده است و برخلاف UX17 سونی که صفحه کلید کامل دارد ،این مدل کاملا متکی به قلم نوری می باشد. البته قیمت این یکی را ندارم ولی با توجه به سابقه بالا بودن قیمت لپ تاپ های Asus  فکر نمیکنم پائین باشد(ندید بالای یک و نیم میلیون !)
البته این مقاله تنها گوشه ای از این بازار شلوغ را معرفی نمود امیدوارم در انتخاب شما برای خرید این وسیله زیبا و بی نظیر کمک کوچکی کرده باشم. در انتها آماده هر گونه کمک در جهت خرید و پیشنهاد به دوستان هستم.

 

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

 

توجه: به دلیل تعداد بسیار زیاد نظرات و برای سهولت دسترسی خوانندگان محترم نظرات 1 تا 800 به صورت یک فایل PDF از اینجا قابل دانلود است. (حجم حدود 2 مگابایت)

1754 دیدگاه

  1. سلام آرش جان
    من یه نوت بوک میخوام که فقط گرافیک خوبی داشته باشه بقیه چیزاش هم برام فرقی نمیکنه
    یه سوال هم داشتم : مثلا گرافیک geforce9300 یعنی چند مگابایت یا مثلا ATI HD4650 چند مگابایته؟
    – مدل dell vostro 1520 گرافیکش چند مگ هستش؟
    راستی قیمت لپ تاپی که میخوام در حدود 1.200 باشه

  2. با سلام به دوستان
    امیر محمد جان از جمله مدل های خوب در این کلاس قیمتی می توان به DV6-1235 و با اندکی افزایش بودجه DV6-1215 اشاره کرده که هر دو از برند HP هستند. از سایر برندها نیز Vostro 1510 و 1520 از انتخاب های کلاسیک این رده هستند. به مدل های دیگری نیز می توان اشاره کرد که با توجه به مشخص نشدن برخی موارد مهم از سوی شما همچون سایز صفحه نمایش و وزن دستگاه نمی توان بطور مشخص روی مدل خاصی دست گذاشت اما بطور عمومی بهترین مشخصات این کلاس قیمتی در مدل های یاد شده در بالا پیدا می شوند.
    با توجه به کامنت دوم شما می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که به دستگاهی 13 اینچی و سبک نیاز دارید. 1310 انتخاب مناسبی ست و اگر بتوانید مدل جدیدتر آن یعنی 1320 را تهیه کنید بهتر است.
    ——————————————————-
    aria/عارف جان از اظهار لطف شما متشکرم. بهتر است ابتدا با نیازهای شما نسبت به دستگاهی به نام نوت بوک آشنا شویم و سپس مدلی را پیشنهاد کنیم. لطفا به مواردی همچون سایز صفحه نمایش، میزان جابجائی و اهمیت وزن، نوع کاربری شما در رابطه با کارت گرافیک و مواردی از این دست اشاره کنید
    ——————————————————-
    عسل جان در کلاس قیمتی مدل نظر شما در برند Dell این مدل ها همواره مطرح هستند یکی Vostro 1510 و جدیدا 1520 که هر دو با توجه به مشخصات سخت افزاری از قیمت مناسبی هم به نسبت برخوردارند. دو مدل Studio 1535 و 1537 هم هر دو در بالاترین چینش قیمتی در حدود 1.350 تا حداکثر 1.400 دارند که این با توجه به مشخصات آنها می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. اینها انتخاب های Dell است و اگر بر انتخاب این برند اصرار ندارید می توان به موارد دیگری از برندهای دیگر هم اشاره کرد.
    با تشکر

  3. سلام
    باتوجه به کامنت قبلیم میخواستم نظرتونو در مورد dell vostro 1310 بپرسم
    خواهشا جواب رو سریع بفرستید برای خرید عجله دارم

  4. آقا آرش سلام…
    وب سایت بسیار بسیار خوبی دارید.
    می خوام یه لپ تاپ بگیرم. مبلغ پولی که دارم 1500000 تومانه.
    می خواستم از شما بپرسم که چی بگیرم بهتره؟
    متشکرم.

  5. سلام آرش جان من قصد خريد لپ تاپ دارم.بيشتر كار من با لپ تاپ برنامه نويسي و طراحي وب است و گرافيك و بازي و وزن براي من اهميتي نداردو در كل مي خواهم با نصب برنامه هاي مختلف برنامه نويسي هنگ نكنه و سرعتش كم نشه
    لطف مي كنيد چند مدل از دل رو به من معرفي كنيد با صفحه نمايش 15.4 و قيمت 1.300

  6. سلام من می خوام یه لپ تاپ درحدود یه میلیون و صد دویست بخرم اگه میشه یه چند تایی رو بهم معرفی کنید
    بعضی از مشخصاتی رو که برام مهمن اینان
    ram 3 or 4
    گرافیک خوب (حدود 1 گیگ)
    HDD 250 or 320

  7. با سلام به دوستان
    در مورد بهترین انتخاب در رده گرافیکی تا 2 میلیون تومان می بایست طبعا بهترین گزینه ها از لحاظ کارت گرافیکی را در نظر بگیریم جائیکه در حال حاضر استفاده از کارت های 9600GT از سری Nvidia و نمونه هائی چون HD4870 از ATI در زمره بهترین ها جای دارند. در مورد انتخاب مناسب در مدل هائی که این کارت های گرافیکی را استفاده می کنند باید به این نکته اشاره کرد که بخش مهمی از کارت های Nvidia در مدل های Dell، Asus و تا همین چند وقت پیش در HP استفاده می گردید اما با چرخشی عجیب شرکت های مختلف اندک اندک در حال انتقال به سمت کارت های ATI می باشند که از آن میان HP، سونی و حتی تا حدودی Dell هم کم کم اکثر دستگاه های گرافیکی و غیر گرافیکی خود را به این کارت ها مجهز می نماید که بخشی از این موضوع احتمالا به گرمای بالا و مصرف انرژی بیشتر کارت های Nvidia که علیرغم کارکرد بهتر نسبت به ATI ها از قیمت بالاتری هم برخوردار بودند، باز می گردد. اما با این مقدمیه بهتر است به معرفی چند نمونه مناسب شما بپردازیم:
    1- HP Pavilion DV5-1299 این مدل دارای پردازنده C2D T9550 با فرکانس 2.66 گیگاهرتز، 4 گیگ RAM، هارد 320 گیگی، کارت گرافیک GF 9600GT، صفحه نمایش 15.4 و قیمتی در حدود 1.500 میلیون تومان است.
    2- Sony Vaio VGN-SR490DEB: این مدل دارای پردازنده مشابه، هارد و RAM مشابه با مدل بالا بوده و کارت گرافیک آن از نوع ATI HD4570 با صفحه نمایش 13.3 اینچی و وزن بسیار پائین و مناسب است (در حدود 2 کیلو)، قیمت این مدل در حدود 1.600 میلیون تومان است
    3- HP Pavilion DV6-1225 با پردازنده C2D T9600 با فرکانس 2.8 گیگاهرتز، RAM چهار گیگابایتی، هارد 500 گیگابایتی، کارت گرافیک ATI HD4650، صفحه نمایش 15.6 اینچی و قیمتی در حدود 1.670 میلیون تومان.
    4- Dell Studio XPS1640 با پردازنده C2D با فرکانس 2.53 و 6 مگ L2، حافظه 4 گیگابایتی RAM، هارد 500 گیگی، کارت گرافیک ATI HD3670 صفحه نمایش 16.0 اینچی و قیمتی در حدود 1.700
    البته مدل های مناسب محدود به این چهار عنوان نیست اما در کل سعی کردم مدل هائی مناسب، حاضر در بازار و در بورس خرید و فروش را معرفی کنم البته باید به این نکته هم اشاره کرد که بجز مدل سونی با صفحه نمایش کوچک بقیه وزنی حداقل 2.8 کیلوگرمی دارند که به نظرم به مشخصات گرافیکی آنها و نیاز شما می ارزد.
    در مورد سری های مختلف سونی این حروف اختصاری هرکدام برای کاربری خاصی در نظر گرفته شده اند مثلا برخی در رده Light Weight جای می گیرند مثل CS یا SR، برخی از لحاظ کارائی و اصطلاحا Performance مد نظرند مثل FZ، در برخی به زیبائی توجه شده و به همین ترتیب. این سرفصل ها را در سایت های سونی مثل Sony Style می توان مشاهده کرد.
    ———————————————————
    جواد جان احتمالا در کدها اشتباهی رخ داده است بعید میدانم اشتباه از ادیتور باشد. در مورد اتصال دستگاه از طریق پورت مد نظر شما به تلویزیون اولین راهی که به نظرم می رسد استفاده از تبدیل های HDMI به پورت دلخواهتان است. درمورد پورتهائی هم که مورد نظر شما هستند به جر یکی دو مورد همگی به نظر طبیعی و معمولی می آیند و در اغلب مدل ها یافت می شوند. در مورد بالاترین آپشن 1537 هم بهترین راه مراجعه به همان سایت Dell یعنی اینجا که لینکش را در کامنت قبلی هم برای شما قرار دادم است جائیکه بالاترین قطعات قابل سفارش برای این مدل دیده می شود در مورد قیمت هم بهتر است به بازار مراجعه کنید چون قیمت های اینترنتی معمولا با قیمت های بازاری اندکی تفاوت دارند.
    از بین سونی و HP ها هم می توان به مدل هائی اشاره کرد و انتخاب 1537 تنها با توجه به نیازهای شما بود از میان HP ها همانطور که شما نیز به چند نمونه از آنها اشاره کردید می توان به مدل هائی همچون DV6-1235، DV6-1115 و با اندکی افزایش بودجه می توان به DV6-1215 اشاره کرد.
    مدل های مد نظر شما در رده HP مورد تائید من هستند، در مورد سونی های ایران رهجو یعنی همین مدل های دو رقمی که شما هم به آن اشاره کردید احساس خوبی ندارم و مدل های Dell هم با مشخصات شان مشخص می شوند نه با این حروفی که پس از آنها نوشته اید و احتمالا آنها را از یک سایت ایرانی معروفی مشاهده کرده اید چرا که این حروف فقط برای همان سایت معتبر است پس لطف کنید مشخصاتشان را بطور کامل ذکر کنید.
    —————————————————–
    Babak جان مطمئنا با این رقم دستگاه خوبی خریده اید چرا که اصولا در این رده قیمتی آنهم از برند گرانی مثل Asus مشاهده موردی مثل کارت گرافیک بسیار جای تعجب دارد. در کل مدل خوبی ست و چند جای معدودی هم که در فوروم ها از آن صحبت شده نکته چندان بدی از آن ندیدم. بعنوان مثال می توانید به این صفحه مراجعه کنید.
    ———————————————————-
    حامد جان با اینکه بطور کامل به مشخصات مورد نظر خود اشاره ای نکرده اید اما بعنوان مثال می توان به 3655 و DV5-1299 از HP اشاره کرد. در کل بهتر است با نیازهای شما بیشتر آشنا شویم.
    ——————————————————–
    شیرین .س عزیر البته فروشندگان در مورد مشکل 1330 چندان بیراه نگفته اند اما همانطور که آنها نیز گفته اند مشکل از هیت سینک پردازنده گرافیکی این مدل بود که البته در 1340 با تغییر این پردازنده و ساختار ظاهری آن این مشکل احتمالا مرتفع شده و من تا کنون موردی از اشکال از آن ندیده ام. اما بهتر است در این مورد بازهم در اینترنت تحقیق کافی و کامل بنماید. در مورد HP هم من نمی دانم چرا با این برند مخالفت می شود اما آنچه من می دانم این است که HP پر فروش ترین و پر استقبال ترین برند دنیاست و پس از آن Acer و پس از آن Dell جای دارد. در مورد 3655 من نظر کاملا مثبتی دارم اما حتما با گارانتی معتبر خرید کنید. مدل های جدید این کلاس همچون DV3-2025 را نیز مد نظر داشته باشید.
    با تشکر

  8. خسته نباشید .آقا آرش من قصد خرید یکی از این 2 تا لپ تاپ رو داشتم :1- dell xps 1340
    2- hp pavilion dv3655
    چند تا از شرکتها که برای قیمت زنگ زدم باعث شد که من دودل بشم .در مورد مارک dell یکی میگفت خرابی سری xps ها زیاده .یه جای دیگه می گفت این خرابی مربوط به 1330 به خاطر کارت گرافیکشون بوده و 1340 خیلی هم خوبه ولی گفت hp رو اصلا پیشنهاد نمی کنه . من آخر این هفته میخواستم بخرم ولی با این وضعیت مردد شدم وتوروخدا زودتر راهنمائیم کنید چی کار کنم . ممنونم

  9. سلام آرش خان
    می خوام یه لب تاپ در حدود یک و پانصد بخرم،چند تا لب تاپ با مشخصات اونارو دیدم ولی هنوز دو دلم بین اینکه دل بخرم یا سونی، لب تاپی میخوام که هم از نظر ظاهری زیبا باشه و هم از نظر کیفی خوب ، البته دنبال لب تاپ 13 یا 14 اینچی هستم،اگه میشه لطف کن و راهنماییم کن.یه سوال دیگه هم داشتم اینکه میشه چندتا شرکت و بهم معرفی کنی که از نظر قیمتی و خدمات مناسب باشن،ممنون
    (چند تامشخصاتی که دوست دارم باشن تقریبا این جوریه
    cpu:2.4
    HDD:320
    RAM:4
    .
    .
    .

  10. با سلام خدمت شما اقا ارش.
    ارش جان من حدود ۳ ماه پيش يه لپ تاپ خريدم به مدل asus x59sl ولش اين مدل قديمو جديد داره و ماله من جديدشه و اون موقعي که خريدم تازه ۲ ماه بود اومده بود و با قيمت ۷۸۰ هزار تومان خريدم.البته فروشندش از همه جا ۱۰ تومن ارزونتر ميداد و خيلي ادم با حالي بود.کلي برنامه برام نصب کرد اخرشم پول نگرفتش.ولي ازت يه سوالي داشتم.من مشخصات رو ميگم بعد بگو انتخابم خوب بوده يا نه؟خواهش ميکنم چون الات دارمش تعريف نکن و راستشو بگو.مشخصاتش=۱۵.۴ اينچ صفحه wxga.سي پي يوش = t3200.که فکر کنم ۲ گيگا هرتز باشه؟هاردشم ۲۵۰.گرافيکشم ۳۴۷۰ hd.که فروشنده اون موقع بهم گفت که گرافيکش در حد ۹۳۰۰ gf هستش حالا نميدونم درست گفته يا نه؟ولي من ميخوام بدونم که اين لپ تاپ براي من که تازه ميخوام ترم ۱ رشته ي کامپيوتر رو شروع کنم.ايا اين برام خوب هستش؟

  11. آرش جان سلام
    ممنون از بابت وقتي گه مي گذاري.
    در مورد پورت ها يه توضيحي بدم که من اسم همشون رو آوردم ولي تعدادي از اونها رو که برام خيلي اهميت داشت آبي کردم و به حالت Bold درآوردم که متاسفانه در سايت شما همه رو مثل هم نشون داد و اين سوء تفاهم ايجاد شد که من مي خوام همه اونها رو در کنار هم و در يه دستگاه داشته باشم/
    به هرحال همون طور که در پست اولم هم گفتم من خيلي دوست دارم که بتونم لب تاپ خودم رو از طريق S-Video يا يه چيزي شبيه به اون به تلويزيون وصل کنم که متاسفانه تو هيج دستگاهي اين امکان رو پيدا نکردم. تلويزيون خودم الان SONY WEGA هستش پس بنابراين پورت HDMI فعلا خيلي به کارم نمياد.
    پورت هاي مورد علاقه من اينها هستند:
    USB2 (3 Or 4)/Bluetooth / Modem (56k-fast ethernet) / Wi-Fi / VGA Out / IEEA 1394 / Card Reader / Web Cam / Wireless LAN (100/10) / Express Card Slot / Head phone / S-Video
    در مورد Dell Studio 1537 بالاخره نتونستم دقيقا بفهمم که بالاترين کانفيگي که ميشه تو ايران پيدا کرد، چيه و تو چه رنج قيمتي هست؟
    ضمن اينکه به نظر شما بهترين گارانتي براي دل چيه و بهتره که از کجا خريد بشه؟
    راستي تو زمينه سوني و Hp مدل خاصي رو نميتونين بهم معرفي کنين؟ به نظرتون بهترين برند از بين اين سه تا برند براي درخواست من تو کدوم يک از اينها پيدا ميشه؟
    يکي از دوستان اين چندتا مدل زير رو بهم پيشنهاد کرده،‌ ميشه نظرتون رو در مورد اونها هم بگين؟
    Sony Vaio CS-36GJ
    HP Pavilion DV6 1235
    HP Pavilion DV6 1215
    HP Pavilion DV4 1413 TX
    Dell Vostro 1520-A
    Dell Inspiron1545-M
    ببخشيد که تعداد سوالاتم زياد شد.
    بازم ممنونم

  12. سلام من 2 تا سوال دارم:
    اول اینکه یه لپ تاپ خوب می خوام قیمتش تا حدود 2 میلیون باشه… کاراییش خیلی برام مهمه که کارت گرافیک بالا داشته باشه و پردازش قوی باشه…سرعتشم خوب باشه…خیلی بزرگ و سنگین هم نباشه چون این ور اون ور می برمش…امکانات جانبی خوبی هم داشته باشه…رنگش اصلا مهم نیست …مشخصات ظاهریشم بد نباشه… اما می خوام بعدنم بتونم تا چند سال ازش خوب استفاده کنم…به نظر شما چی بگیرم؟
    سوال دومم اینه که تفاوت بین دل و سونی در چه حد هست؟… آخه موندم واقعا بین این 2 تا … بعضی ها می گن دل بهتره و خیلی ها هم می گن سونی… اگه هر کدوم بهتره چرا؟
    سوال سومم تفاوت مدلهای سونی هست … که اگه میشه یکم ازشون بگید که مثلا فرق مدل tt , tz , z , fw , اینا چیه؟

  13. با سلام به دوستان
    جواد جان البته من نمی دانم چگونه توانسته اید نیازهای خود را تا این اندازه دقیق کنید اما با نیم نگاهی به مشخصاتی که شما از آنها صحبت نموده اید به راحتی می توان یک تضاد نسبتا بزرگ در آنها مشاهده کرد و آنهم همانطور که حدس زدن آن کار مشکلی نیست مسئله مهمی به نام عدم تناسب نیازها با بودجه ای که برای این کار اختصاص داده اید می باشد جائیکه با انتخاب بهترین ها در چند قسمت مهم یافتن مدل کاملا منطبق با این شرایط را با قیمت حداکثر 1.250 مشکل می کند. بیائید موارد مد نظر شما را با هم مرور کنیم.:
    1- شما از پردازنده سه یا شش مگی اینتل با فرکانس حداقل 2.4 گیگاهرتز آنهم از سری کم مصرف P صحبت کرده اید که این یعنی حداقل پردازنده P8400
    2- میزان RAM و فرکانس آن متعادل است
    3- یافتن کارت گرافیک ATI یا Nvidia با حداقل 512 مگابایت حافظه اختصاصی آنهم از نوع GDDR3 در این حوزه قیمتی زیاده از حد خوش بینانه است. (اگرچه محال نیست)
    4- هارد، ابعاد صفحه نمایش و وضوح آن متعادل ند
    5- یکی دیگر از موارد نا متناسب در لیست شما اشاره به تمامی پورتهای قابل اشاره در تمامی مدل هاست جائیکه یافتن Fire Wire (یا IEEE1394)، پورت HDMI، پورت S-Video، پورت RS-232، پورت VGA، اسکنر اثر انگشت، وب کم بالای 1.3 مگاپیکسل و بلاخره مودم تقریبا هیچگاه بجز در مدل های گرانقیمت در کنار یکدیگر و با هم قرار نمی گیرند. با این همه پیشنهاد من برای شما همانطور که قبلا هم گفتم Dell Studio 1537 است که با اینکه در چند مورد نیازهای شما را نقض می کند اما در کل به نظر مناسب ترین مدلی ست که در این زمینه می توان یافت. انتخاب با شماست. برای دیدن مشخصات کامل Option های 1537 به اینجا و برای مقایسه کارت گرافیک موجود در آن (ATI HD3450)، به اینجا مراجعه کنید.
    ———————————————————-
    amin جان اختلاف قیمت در دو مدل مد نظر شما می تواند از دو جنبه باشد یکی اینکه کارت FX270 کارت بسیار گرانقیمتی ست دیگر اینکه قرار گرفتن عنوان Workstation در کنار نام یک مدل با اینکه تقریبا بطور کامل به مشخصات سخت افزاری آن باز می گردد به ساپورت و پشتیبانی دستگاه و مدت گارانتی و موارد بخصوص تحت گرانتی شرکت نیز باز می گردد که به همین علت با قیمت بالاتری روبرو هستیم نکته دیگری که به ذهنم می رسد محدود تر بودن تولید مدل های Workstation در مقابل دیگر مدل هاست که به همین علت با افزایش قیمت در آنها روبرو هستیم داستانی که در سری صنعتی Latitude با سخت افزار مشابه و بعضا پائین در مقایسه با Vostro و Inspiron و حتی XPS هم مشاهده می شود.
    ———————————————————–
    نیلو جان یکراست می رویم سراغ پاسخ به سوالات شما:
    1- مطمئنا تاثیر کارت گرافیک در نرم افزارهای گرافیکی همانند نمونه هائی که شما به آنها اشاره کرده اید بسیار پر رنگ است اما این نقش در اغلب موارد (البته بجز کارهای حرفه ای و فوق سنگین مثل برخی کاربردهای Premier و نظایر آن) تا آن اندازه مهم و حیاتی نیست که مثلا یک کارت گرافیک متوسط رو به پائین و یا حتی یک چیپ ست گرافیکی Onboard نتواند از پس آن بر بیاید بعنوان مثال بسیاری از دوستان از لپ تاپ های ارزان قیمتی که کارت گرافیک هم ندارند برای تحویل پروژه در Autocad و موارد نظیر آن استفاده می کنند که یکی از همین موارد اتفاقا برای یکی از دوستان نزدیک من با نوت بوک Dell 1545 که قیمتی زیر 800 هزار تومان دارد، در حال حاضر در حال انجام است پس اگر کار شما در حد مواردی اینچنینی ست زیاد نگرانی از کارت گرافیک نداشته باشید اما اگر کار حرفه ای و سه بعدی با پردازش های فراوان انجام می دهید به کارت گرافیک متوسط رو به بالا فکر کنید.
    2- سری FW از بهترین های سونی ست که اتفاقا از پرفروش ترین های این برند هم به حساب می آید در مورد انتخاب میان مدل های بسیار متنوع این کلاس بهتر است بیشتر با نیازهای شما همچون فرکانس پردازنده، نوع کاربری کارت گرافیک، وزن دستگاه و وضوح صفحه نمایش آشنا شدیم
    3- Dell هم مدل های مناسبی در رده گرافیکی دارد اما بازهم انتخاب را به بعد از دانستن موارد مورد نظر شما موکول می کنیم. در مورد Latitude ها همانطور که قبلا هم بارها گفته شد این نوت بوک ها از بدنه محکم، مشخصات بالا و بخصوص پورتهای کاملی دارد اما یک نکته در آن دیده می شود که همانا به کارت گرافیک آن باز می گردد جائیکه از سری Quadro NVS در آن استفاده شده است و به همین علت با اینکه قدرت دستگاه در پردازش های گرافیکی همچون نرم افزارهای نقشه کشی مثل Autocad با قدرت عمل می کند اما در مقایسه با کارت گرافیک های Nvidia از قدرت چندانی در بازی ها برخوردار نیست.
    منتظر پاسخ شما هستم
    باتشکر

  14. آرش جان سلامو خسته نباشید
    من به دنبال یک لپ تاپ خوب و جواب گوی یک دانشجوی معماری هستم ،سوالاتی که از شما داشتم:
    1. بالا بودن گرافیک لپ تاپ در چه حد برای انجام کارهایی با نرم افزار 3d max , autocad, …مهمه؟
    2.خیلی ها به من سری fwاز برند سونی را پیشنهاد کردند، نظر شما راجع به این چیه و اگه خوبه، 390 یا 490 و کدوم مدلش را پیشنهاد می کنید که همه ی مشخصا تش بالا و خوب باشه در ضمن 6M cash داشته باشه؟
    3. لطفاً نظرتون را راجع به مدل های dell هم بگید مثلاً latitue E6500 چه طوره و اگه می شه با سری های fw مقایسه کنید.
    در ضمن وزن کم و کیفیت تصویر واسم مهمه ، حدود قیمت هم بین 1300 تا 1700
    با تشکر، مرسی مرسی

  15. سلام آقا آرش.دوباره مزاحم شدم.فقط راجب اینکه گفتید hp بخاطر پر فروش بودن بزرگ بودن قیمتش پایین تر در میاره و میفروشه یک مشکلی هست که من متوجه نمی شم اونم اینکه این مدل hp hdx 18t با قطعات:
    cpu:QX9300
    ram:8GB DDR3
    card graphic:1GB Nvidia GeForce GT 130M
    HDD:500 GB 7200 RPM
    blu ray
    و کلا همه چی تو سایتش hp قیمتش در میاد 2900$ ولی مدل HP EliteBook 8730w Mobile Workstation
    با همین قطعات با اختلاف اینکه ram 8 GB DDR2 و card graphic:NVIDIA Quadro FX 2700M و یک تفاوت کوچیک در lcd قیمتش تو همون سایت hp 4200$ می شه.این 1300$ دلار واقعا اختلاف این دو تا کارت گرافیک تازه اگه بخاطر ram که DDR2 شده نخایم قیمتشو کم کنیم؟
    این اختلاف قیمت واسه چیه وقتی جفتشون یک مارک با تقریبا قطعات یکسان هستند؟
    و چرا به این مدل elitebook 8730w می گن mobile workstation و ازش بعنوان دستگاهی واسه کارهای سنگین محاسباتی و گرافیکی و مهندسی نام می برن ولی hdx 18t با همون قدرت cpu,ram و تقریبا کارت گرافیک دستگاهی واسه ی کارهای معمولی ولی با قدرت خوب معرفی می کنن(اولیه رو می گن خیلی خفن دومیو می گن آره دستگاه خوبیه)؟
    کلا وقتی به دستگاهی بگن work station قیمتش بسیار می ره بالا با اینکه همون نوع cpu ram card graphic تو دسگاه های دیگه هم بکار رفته(در مورد dell m6400 و thinkpad w700 همین موضوع صدق می کنه ولی دیگه این دو مدل hp که جفتشون یک مارک دارن تفاوت قیمتشون خیلی عجیبه)
    بازم خیلی سوال کردم شرمنده
    صادقانه بگم کارت حرف نداره.

  16. آرش جان سلام
    ممنون بابت پاسخت
    حالا اگه ميشه با توجه به مشخصات ذيل، من رو در انتخاب يک لپ تاپ مناسب راهنمايي کن.
    اونهايي رو که در قسمت I/O آبي کردم از اهميت بيشتري برايم برخوردارند.
    از نظر Brand هم به ترتيب Sony vaio، Dell و HP رو مي پسندم.
    ضمنا در رابطه با نحوه اتصال vostro1510 به تلويزيون نظر خاصي نداري؟
    بازم ممنونم
    *CPU >= 2.4 GHz
    3MB == 512 Mb Dedicated
    GDDR3
    >= 1.5 GB
    >= 64 Bit
    *HDD >= 250 GB
    SATA
    5400 rpm
    *14.1″ 1.3 Mp) / Wireless Lan (100/10) / Express Card Slot / Mic / Head phone / S-Video / Serial-Rs232 / Tv-Av Out / HDMI / Finger Print / Accompany All Driver / Bag

  17. با سلام به دوستان و پوزش فراوان بابت تاخیر بیش از اندازه
    علی رضا جان Lifebook های فوجیتسو از بهترین های این برند هستند و اغلب مشخصات بالائی دارند اما آنچه در یک نگاه به نظر من می رسد قیمت نسبتا بالای آنهاست.
    ———————————————————-
    رضا جان ما در این زمینه با دو پدیده روبرو هستیم یکی پیکسل سوخته و دیگری پیکسل روشن که همانطور که از نام آنها می توان فهمید یکی کاملا خاموش است و دیگری دائما روشن در مورد گارانتی هم باید با شرکت گارانتی کننده در مورد تعداد این پیکسل های خراب صحبت کنید چون معمولا تا یک تعداد مشخصی مثلا تا یکی دو تا شامل گارانتی نمی شود.
    ———————————————————
    ali جان بارها به این نکته اشاره کرده ام که متاسفانه یا خوشبختانه اعتقادی به برندهای غیر حرفه ای در لپ تاپ و اصولا در وسایل الکترونیکی ندارم و متاسفانه این Juniper مد نظر شما هم در همین رده غیر مرتبط جای می گیرند و به همین علت اطلاع چندانی در مورد آنها ندارم.
    ——————————————————–
    سعید جان 1545 در حال حاضر یکی از بهترین ها در این قیمت است و واقعا پیدا کردن نوت بوک دیگری با این مشخصات در این قیمت کار آسانی نیست و من با انتخاب شما موافقم. فقط یک نکته، به نوع برنامه نویسی خود اشاره نکرده اید؟ احیانا گرافیکی که نیست؟ چرا که در این نوت بوک خبری از کارت گرافیک نیست.
    ——————————————————-
    حامد جان مدل مد نظر شما را نمی شناسم اما در کل حتی اگر مودم هم نداشته باشد با یک مودم اکسترنال USB که زیر 20 تومن قیمت دارد می توان به مودم دست پیدا کرد. در مورد DVB-T این استاندارد تنها شامل شبکه های دیجیتالی از نوع زمینی می گردد و نگفته پیداست که اصولا ربطی به ایران و شبکه های آنالوگ فعلی ندارد. منظورتان را از سوال دوم متوجه نمی شوم اگر منظورتان وجود درایو Blu-ray در محصولات HP است که پاسخ کاملا مثبت بوده و HP از اولین برندهائی بود که به این درایو مجهز شد. در مورد دستگاه مد نظر شما در حوزه 1.2 تا 1.5 میلیون تومان مدل های فراوانی را می توان پیدا کرد بهتر است برای دقیق تر کردن نتیجه به مواردی همچون نوع کاربری گرافیکی، سایز صفحه نمایش و وزن دستگاه اشاره کنید.
    ——————————————————-
    محدثه جان به دنبال کلید وایرلس در اطراف دستگاه بگرد.
    ——————————————————-
    آنا جان این هم از همان حرف های رسانه “شنیده ام” است که طبیعتا صحت ندارد. البته استثنا مدلی که نام بردید یعنی 1330 دارای مشکلی در خنک کننده کارت گرافیک خود است که اغلب کاربران با آن روبرو شده اند اما در مورد 1340 هنوز مورد خاصی در این زمینه ندیده ام.
    ——————————————————-
    جلال جان سری FW همواره یکی از اولین انتخاب های کاربران گرافیکی در هر دو سطح حرفه ای و بازی بوده است و سایز بالای صفحه نمایش و کیفیت آن مطمئنا شما را راضی خواهد کرد. در مورد گرم کردن نمی توانم به شما تضمین بدهم چون این موضوع به نوع کاربری و میزان روشن بودن دستگاه شما باز می گردد اما در کل دستگاه قوی و فوق العاده ای ست.
    ——————————————————
    رامین محمدی عزیز البته من درست متوجه منظور شما از Heavy Duty نشدم اما اگر درست حدس زده باشم منظور شما نوت بوک های با بدنه مقاوم و مخصوص کارهای صنعتی ست که که اگر حدس من درست باشد شما بهتر است به سری Latitude از Dell مراجعه کنید دستگاه هائی که با دارا بودن حداکثر مقاومت و استحکام، دارای پورتهای خروجی هستند که اغلب در دیگر مدل ها یافت نمی شود علاوه بر این، این دستگاه ها معمولا 3 سال گارانتی دارند که در مقابل دیگران بسیار امتیاز بالائی به حساب می آید.
    ——————————————————–
    maryam جان لطفا نوع کاربری خود یعنی ابعاد صفحه نمایش، نوع کاربری گرافیکی و بخصوص بازی و وزن دستگاه و از همه مهمتر قیمت را مشخص نمائید.
    ———————————————————-
    نیلوفر جان از مشخصات و مدلی که انتخاب کرده اید معلوم است که شما به دنبال مدلی با صفحه نمایش 13 یا 14 اینچی با مشخصات گرافیکی بالا هستید این رده البته همانطور که می دانید دارای قیمت بالائی ست و شاید مدل مناسبی با زیر 1.600 نتوان در آن پیدا کرد یکی از انتخاب های مناسب در این گروه HP DV3550 با مشخصات بالاست البته در مورد ارتقا RAM مطمئنا نیستم اما این مدل خود 4 گیگ حافظه جانبی دارد. ارتقا RAM بالاتر از این رقم البته همانطور که می دانید بعلت اجبار به نصب سیستم عامل 64 بیتی مشکلات نرم افزاری مخصوص به خود را دارد که قبل از اجرا آنها را در نظر بگیرید.
    ———————————————————
    علیرضا جان داشتن Blu-ray معیار خوبی برای انتخاب است اما نمی تواند تنها معیار باشد. منتظر بقیه نیازهای شما از جمله قیمت هستم.
    ———————————————————-
    ن.خ عزیز البته من با نرم افزارها و اصطلاخاتی که شما بکار برده اید آشنا نیستم اما از میان انتخاب های شما DV3655 را می پسندم دلیل من برای این کار بالاتر بودن گرافیک آن نسبت به دو مدل دیگر حرف و حدیث های پشت مدل های XPS دل و قیمت های غیر واقعی سونی ست. در کل انتخاب با شماست.
    ——————————————————-
    سهیل جان قیمت قیمت…
    ——————————————————-
    neda جان البته یافتن نوت بوکی که کار یک PC را انجام دهد آنهم در حوزه قیمتی 1.100 کار چندان آسانی نیست اما در این میان یکی دو مدل بسیار خوب دیده می شود که اتفاقا از پر فروش ترین های بازار نیز به حساب می آیند یکی از اصلی ترین های آنها Dell Vostro 1510 با این چینش است: پردازنده C2D P9400 با فرکانس 2.5 گیگاهرتز و 6 مگابایت حافظه L2 میزان RAM چهار گیگابایت، هارد دیسک 320 گیگابایتی کارت گرافیک GF8400 GS مونیتور 15.4 اینچی با وزن 2.8 کیلوگرم که با اینکه اندکی سنگین تر از آنی ست که شما می خواهید اما در کل به مشخصات و مخصوصا قیمت آن کاملا می ارزد قیمت این مدل همان حول و حوش 1.100 است. در مورد گارانتی هم من بعید می دانم در همین ایران هم گارانتی پیدا کنید که بتوانید آن را در تمام ایران ارائه کنید چه برسد به خارج از کشور اما در کل در این زمینه بیشتر تحقیق کنید.
    ندا البته قصور از من بود که نتوانستم سریع تر پاسخ بدهم و نظر من بیشتر بروی 1510 بود در مورد گارانتی متاسفانه همانطور که در بالا گفتن نمی توان حسابی بروی آنها باز کرد و چه خوب بود که قبل از خرید شماره سریال را چک می کردید. با اینحال زیاد نگران نباشید چون احتمال آنکه دستگاه شما به مشکل بخورد بسیار پائین است.
    —————————————————–
    مهرافروز جان همه لپ تاپ ها مناسب و خوبند اما باید دید برای چه کسی؟ لطفا از نیازهای خود و انتظاراتی که از نوت بوک خود دارید صحبت کنید.
    —————————————————
    امین جان البته نیازهای شما تا اندازه ای با کاربرد یک نوت بوک تفاوت دارد بدین معنی که شما بهتر است ببشتر به فکر یک PC باشید تا یک نوت بوک اما در رابطه با محیط های بیرونی به نظرم انتخاب درستی در رابطه با سری FW سونی نموده اید چرا که صفحه نمایش با کیفیت، سرعت بالای پردازنده و حافظه RAM بالا را همه با هم دارد. اما پیشنهادهای من از این قرار است:
    1- بالاترین چینش 1510 که هم نیازهای شما را تامین می کند هم کاملا در قیمت صرفه جوئی می نماید
    2- Studio XPS1640 با مشخصات بسیار بالا و البته قیمت نسبتا بالا
    3- HP DV6-1045
    ———————————————————–
    Marjan جان البته خیلی خلاصه گفتی اما به نظر Dell Inspiron 1545 مدل بدی در این قیمت نیست.
    ———————————————————-
    Saeed جان خوشحالم که بلاخره به انتخاب رسیدی. سری Vostro همیشه مدل های خوب و کم اشکالی بوده اند و این مورد هم مطمئنا استثنا نخواهد بود. در مورد پارتیشن باید بگویم که مشکل بایت سرعت ایجاد نمی شود و مشکلی که احتمالا به آن بر خواهید خورد زمانی ست که بعلت مشکلات سیستم عامل تصمیم به عوض کردن آن بگیرید. در کل به نظرم بهتر است هارد را پارتیشن نمائید.
    ——————————————————–
    جواد جان علت پائین بودن قیمت سری Vostro دقیقا همان چیزهائی ست که شما به آن اشاره کردید یعنی دل با پائین آوردن قیمت یک سری از امکانات را بسیاری از کاربران احتیاجی به آنها ندارند را حذف کرده و از این گذشته این سری برای پائین تر آوردن قیمت از زیبائی بدنه هم گذشته است. در مورد درایو مکشی البته باید بگویم که اگر یک حسن در ملحقات این دستگاه بتوان برشمرد همین درایو است و به نظرم شما کمی در حق آن کم لطفی کرده اید. در مورد دیسک های کوچک هم من در کل عمرم شاید با دو یا سه تای آنها بیشتر برخورد نداشته ام و تنها اگر شما دوربین فیلمبرداری دیسک خور داشته باشید باید نگران این موضوع باشید. از میان دو مدل مد نظر شما مطمئنا Studio مشخصات و احتمالا قیمت بهتری دارد. پیشنهاد من هم به شما همین 1537 است.
    ———————————————————-
    farbod جان البته یافتن لپ تاپ همه فن حریف که از پس همه کارها و بازی های گوناگون بر آید آنهم با قیمت 1.300 اندکی خوش خیالی ست اما می توان مدل های مناسبی را در این قیمت پیدا کرد که به نظرم مدل مد نظر شما مدل مناسبی به نظر می رسد و مشخصات پردازشی، صفحه نمایش عریض و حافظه جانبی مناسب آن برای شما مشخصات خوبی هستند.
    ———————————————————–
    بهار جان اگر بتوانید اندکی به بودجه خود بیافزایید Vostro 1310 و 1320 مشخصات مطلوب، سایز کوچک و قیمت مناسبی دارند.
    ———————————————————-
    Houman جان در مورد داستان سیست عامل به نظر من اگر اینترنت با سرعت بالا (البته منظورم بالای واقعی ست) داری و اهل آپدیت کردن هم هستی به نسخه های اورجینال سیستم عامل روی دستگاه دست نزن اما اگر احتیاجی به این آپدیت ها نداری به نظر من نسخه بدون سیستم عامل بگیر و یک ویستای Ultimate تمییز روش نصب کن هم امکاناتش بیشتره و هم 30 تومن صرفه جوئی کردی. در مورد چین هم همانطور که بارها گفته ام و شما نیز به آن اشاره کردی این موضوع به مسئله کارگر ارزان باز می گردد اینکه شما می گوئی نوت بوک را دستگاه اسمبل می کند درست است اما این یعنی هیچ احتیاجی به کارگر نیست؟ در ضمن در کشورهای متمدن هرچه با نیروی انسانی سر و کار داشته باشد بسیار گران تمام می شود بعنوان مثال در آلمان هزینه خرید یک کفش نو بسیار کمتر از هزینه تعمیر آن بوسیله پینه دوز است پس علت عمده ارزان تر بودن کالای چینی به همین موضوع باز می گردد. در ضمن شما آیا می توانیذ تصور کنید که QC شرکت دل در دو کشور از استاندارد متفاوتی برخوردار باشد یعنی دل آمریکا با دل چین متفاوت باشد؟ فکر نمی کنید وقتی که قرار است حجم بزرگی از کالای شرکتی مثل دل در چین تولید شود با تغییر استاندرد QC عملا دل ریسک بالائی انجام داده است؟ آنچه من می دانم این است که Vostro ها دستگاه های خوبی هستند اما در کل انتخاب با شماست.
    ———————————————————
    مهرداد جان البته احتمالا منظور شما HP DV4-1299 است که اگر اینطور باشد این دو مدل بسیار به هم نزدیک هستند حتی در رده قیمتی اما یک نگاه به مشخصات دو مدل و درایو Blu-ray موجود در HP اندکی برتری برای آن ایجاد می کند. در کل بجر سایز صفحه نمایش و درایو نوری زیاد تفاوتی با هم ندارند و به عقیده من بهتر است به مسائل دیگری مثل گارانتی توجه کنید اما بعنوان یک عقیده شخصی من در کل HP را ترجیح می دهم
    ——————————————————-
    شهرام جان به نظر من DV3655 از HP و StudioXPS 1340 مدل های خوبی هستند.
    ——————————————————
    هادی جان با مدل مناسبی روبرو هستید.
    ——————————————————
    زیور جان در مورد رنگ مطمئن نیستم اما Vostro 1320 اکثر مشخصات مد نظر شما را دارد اما اگر رنگ برای شما بیشتر اهمیت دارد به سری CS و CR سونی نیز توجه کنید
    ——————————————————-
    golnaz جان اشاره شما به استفاده شخصی مدل های Latitude را حذف می کند و با اینکه به کارکردهای خود زیاد اشاره نکردید اما یه نظرم از آن میان 1537 بیشتر مناسب شماست.
    ——————————————————–
    amin جان البته انتخاب میان دو مدل مد نظر شما بعلت مشخصات کاملا یکسان تا اندازه زیادی امری سلیقه ای ست اما من به شخصه زیاد دوست دار ظاهر Thinkpad ها نیستم. ماجرای پائین تر بودن قیمت HDx 18t کاملا به برند آن بستگی دارد چرا که HP بزرگترین تولید کننده نوت بوک و البته پی سی دنیاست و به همین علت قیمت ها برای آنها پائین تر تمام می شود. داستان CPU هم به همین موضوع یعنی خرید کلی این شرکت ها از اینتل و قیمت تمام شده برای آنها باز می گردد. در مورد Main هم عمدتا نه تنها مادربورد بلکه تقریبا همه سخت افزارهای موجود در یک نوت بوک مطلقا هیچ ربطی به شرکت سازنده ندارد بعنوان مثال هارد دیسک ها ساخت چند شرکت بخصوص است، باتری را یکی دو شرکت خاص تولید می کنند مادر بود و پردازنده ساخت شرکت های دیگر است و به همین ترتیب… یعنی شرکت های سازنده نوت بوک عمدتا تنها اسمبل کننده این قطعات هستند تا تولید کننده آنها. در مورد Alienware ها هم نظر مثبتی دارم مخصوصا حالا که این نوت بوک های قوی و خوش قیمت به چتر پوششی Dell نیز مجهز گردیده اند. در کل به نظر من چند نمونه بسیار قوی از Alienware وجود دارد که نه تنها قوی تر از مدل های مورد نظر شما هستند بلکه بسیار خوش قیمت تر می باشند که لیست آنها را از سایت Dell یا Alienware می توانید ببینید.
    باتشکر

  18. فقط راجب سوالا یی که در بالا نوشتم اینم اظافه کنم که لپ تاپ واسه کا رهای مهندسی و گرافیکی و کارهای معمولی می خوام فقط 15 و 16 ساعت در روز با کامپیوتر کار می کنم و اگر می گم قویی چون همیشه دسک تاپ استفاده کردم و لپ تاپی می خوام که واسم مثل دسک تاپ کار کنه و چون ماهی یک بار سفر می رم نیاز دارم که لپ تاپ بگیرم ولی وزن و باتری و ظا هر اهمیت نداره فقط مثل دسک تاپ قدرتمند و سریع با شه.قیمت هم نها یتا دیگه 3500$

  19. سلام.من مدت هاست دنبال یک لپ تاپ می گردم که بسیار قدرتمند باشه(نه برای بازی) بعد از یک سال هم همچنان بشه ازش بعنوان لپ تاپ خوب و قوی استفاده کرد و خیلی قدیمی نشه وزن و ظاهر خیلی اهمیت نداره می دونم که یک لپ تاپ هر چقدر قوی مثل یک دسک تاپ نمی شه ولی نیاز به کامپیوتر قابل حمل(هر چند اندک)هستم.می خوام کیبوردشم کامل با شه(شماره ها کامل در گوشه ی کیبورد) مدل هایی که من پیدا کردم:
    lenovo thinkpad w700
    Processor QX9300 (2.53GHz 1066MHz 12MBL2
    Display : 17″ WUXGA 400NIT TFT
    Graphics: NVIDIA Quadro FX 2700M 512mb
    memory: 4 GB DDR3 SDRAM 1067MHz
    HDD, 320 GB , 7200rpm
    با قیمت 3200$ (من خودم یک thinkpad قدیمی دارم به نظرم بسیار خوبه فقط ظاهر سری thinkpad بسیار قدیمیه) مدل دیگه ای هم که هست :
    dell precision M6400
    که دقیقا با همین مشخصات که w700 داشت قیمتی حدود 3200$ داره.
    قیمت ها رو از سایت خودشون در آوردم چون بخوام بخرم از آمریکا میخرم که خودم کاستومایزش کنم.
    حالا اولا می خوام بدونم شما بنظرتون کدام بهتره و چرا؟
    و بعد می خواستم بدونم چرا hp hdx 18t با cpu QX9300 , ram 6 GB DDR3 , 1GB Nvidia GeForce GT 130M , 500GB 7200RPM SATA Hard
    و کلا امکانات با لا تر از w700 و M6400 قیمت 2800$ داره؟
    و سوال دیگم اینه که چرا مثلا یک cpu ساخت اینتل وقتی در سایت دل میری یک قیمت داره ولی تو سایت lenovo یک قیمت دیگه آیا با هم فرق می کنن؟
    سوال آخرمم اینه که mainboard های لپ تاپ های dell , lenovo , hp , sony
    ساخت خود این شرکت هاست و کلا تفاوت لپ تاپ ها بخا طر mainboard ها شونه (اکثر قطعات اصلی مثل cpu,ram,card graphic,hdd,…ساخت شرکت های دیگه هستن)؟
    در کل ممنون می شم به همه ی سوالاتم جواب بدین مخصوصا که از بین اون 2 تا لپ تاپ کدوم بهتره و اگه مدلی هم با این قدرت هست که من اطلاع ندارم معرفی کنید بهم.
    راستی alienware M17 اگه بعنوان یک لپ تاپ پر قدرت در نظرش گرفت نه برای بازی میتونه جای این 2 مدل بگیره؟
    مرسی منتظر جواب هستم

Comments are closed.