راهنمای خرید لپ تاپ

1754
29918

دنیای رو به جلوی امروزه ما را وادار نموده است که همواره و در همه جا به اطلاعات و منابع مهم مورد نیازمان ، دسترسی داشته باشیم  و بالطبع، مظهر این دسترسی به منابع اطلاعاتی که همانا کامپیوتر ها باشند نیز  میبایست همواره در دسترس باشد از اینجاست که یکی از مظاهر تکنولوژی مدرن ، یعنی لپ تاپ ها ظهور میکنند. شاید بعنوان یک بیننده در هنگام مواجهه با خرید این دستگاه ، تنها فاکتور مهم در حهت خرید آن را قیمت دستگاه بدانید ولی در مقام خریدار اوضاع کاملا تفاوت میکند. در این مقاله سعی دارم با معرفی ویژگی های یک محصول برتر به معرفی بهترین های حال حاضر ایران در رده های مختلف کاربردی و قیمتی بپردازم.

شاید در دنیای دیجیتال هیچ محصولی تا به این اندازه دارای تنوع و بازاری کاملا متنوع و در عین حال تشنه نباشد که در دنیای لپ تاپ ها جریان دارد.(البته در خارج از مرزهای ایران این مساله در مورد کامپیوترهای Desktop معمولی نیز کاملا مصداق دارد چون بعنوان مثال در آنجا خریدار بدنبال فلان CPU یا فلان Main نمی گردد بلکه یکراست به بازار رفته یک کامپیوتر سونی ، دل ، اچ پی و… را خریده و به خانه می آورد و بی دغدغه دردسرهای سخت افزاری، خریدی آسان و در عین حال مطمئن را انجام میدهد)
بازار بزرگ لپ تاپ ها آنچنان متنوع است که اگر قصد خرید یک لپ تاپ را دارید و هنوز چیزی را انتخاب نکرده اید به شما پیشنهاد میکنم اصلا و به هیچ وجه به بازار نروید چون کاملا در دریای  مدلهای مختلف از مارک های متنوع غافلگیر شده و غیر ممکن است انتخاب صحیحی را انجام بدهید. برای راحتی انجام یک انتخاب مناسب میخواهم خریداران را از لحاظ انتظاری که از دستگاه خود دارند به 4 دسته تقسیم کنم:
۱- افراد عادی که انتظاراتشان از نوت بوک، به مواردی همچون برنامه های ویرایش متن ، برنامه های حسابداری ، استفاده از اینترنت ، نگه داری اطلاعات و مواردی از این دست محدود میگردد(که فکر میکنم درصد بالائی از نوت بوک داران از این دسته هستند)
۲- افراد طراح (که سر و کار زیادی با برنامه هایی همچون Photoshop ، Premier و از این دست  دارند) و همچنین افراد خوره بازی، که حتی در هنگام  خواب نیز نمی توانند از محبوبشان جدا شوند!
۳- مدیران ، پشت میز نشینهای مایه دار و کلا کسانی که معمولا زیاد جابجا نمیشوند (و البته هزینه کردن به سبک بسیار مایه دارانه برایشان اصلا خیالی نیست !)
۴- افرادی که فاکتور وزن و حجم برایشان از حداکثر اهمیت برخوردار است (Ultra Portable User)

خب همین حالا گروه خودتان را انتخاب کنید چون در ادامه باز هم در درون این گروه ها به دسته بندی میپردازیم:
دسته اول یا افراد عادی را از چند لحاظ میتوان دوباره گروه بندی کرد مثلا از لحاظ هزینه جهت خرید نوت بوک: این دسته از دانشجویان آس و پاس شروع میشود و طیف آن تا مایه دارهائی که رنگ نوت بوکشان را با رنگ پاپیون سگ شان ست میکنند ادامه دارد! (که مختص این رده هم نیست ولی در این رده کمی پررنگ تر است) .
در این دسته مشخصات نوت بوک ها حداکثردر محدوده متوسط قطعات قرار دارد (و این صرفا به آن معنی نیست که قیمت آنها هم لزوما در رده متوسط قرار داشته باشد) و مشخصات آنها را باید در لیست زیر جستجو کرد :
CPU: در اینجا از مدلهای ارزان قیمت تک هسته ای AMD تا مدل های نه چندان قدیمی Pentium M را میتوان یافت. البته در این میان شاید به چندین مدل سنت شکن نیز بر بخورید که از مدل های جدید تری استفاده کنند.
Monitor: در اینجا صفحه های نمایش از 15.4 اینچ به بالا بیشتر به چشم می خورند چون همانگونه که میدانید رابطه میان اندازه صفحه نمایش و قیمت لپ تاپ یک رابطه معکوس است(هرچه کوچک تر گران تر).
Drive: معمولا یک درایو Combo و شاید اگر هم خوش شانس باشید یک DVD Writer به تورتان بخورد.
از سه مورد بالا که که بگذریم تقریبا بقیه مشخصات در سایر رده بندی ها هم دیده میشود ولی یک نکته مهم که شاید در نگاه اول به چشم نیاید و در این رده بسیار پر کاربرد هم مینماید وجود امکانات ارتباطی نظیر کارت خوان ، Wi-Fi و Bluetooth در دستگاه است که حتما در مورد آن دقیق باشید.
لپ تاپ های این رده از حدود 600 هرار تومان تا یک میلیون و چهار صد هزار تومان گستره قیمت دارند.
یک پله بالاتر از این دسته گروه نوت بوک های طراحی و گیم قرار دارد که از لحاظ قیمت از رده پیشین گرانترند. در اینجا اولویتها با گروه قبل تفاوت میکند جائیکه وجود یک کارت گرافیک قوی به همراه یک حافظه (RAM) بالا کاملا یک امر مهم میباشد. وجود یک صفحه نمایش عریض (WXGA) با کیفیت بالا نیز مطمئنا از ملزومات کار است.
امکانات ارتباطی این دسته نیز میبایست بسیار بالا باشد  بعنوان مثال کارت LAN ، کارت خوان ، بلوتوث و Wi-Fi از امکانات استاندارد این سری هستند.
قیمت های این رده نیز از حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان تا حدود چهار میلون تومان پراکنده است.
در رده سوم، لپ تاپ هائی قرار دارندکه به سختی بتوان بر آنها اسم نوت بوک نهاد و کارائی و سخت افزار های حرفه ای آنها قابلیت قرار دادن آنها در رده دسک تاپ ها را به آنها میدهد تا جائیکه به آنها لقب Desktop Replacement (جایگزین دسک تاپ) را داده اند و جابجا کردن آنها بیشتر به یک شوخی شبیه است چون در اینجا صحبت از یک غول 8 تا 9 کیلوئی است تا یک لپ تاپ نازک نارنجی !
و اما درست در نقطه مقابل دسته اخیر کوچولوهائی قرار دارند که اگر ندانیم، شاید آنها را با یک MP3 Player حرفه ای اشتباه بگیریم چون حداکثر ابعاد صفحه نمایش این همراه های کوچک 4.3 اینچ است و در آنها خبری از درایو نوری هم نیست و مجبور به استفاده از External درایو ها هستیم ولی در عوض اینگونه مدل ها چنان آزادی عملی به کاربر میدهند که بیشتر از آن قابل تصور نیست: به عنوان مثال وزن اینگونه نوت بوک ها در حداکثر خود از 500 گرم تجاوز نمی کند و مدل های 250 گرمی آن هم موجود است و این در حالی است که مشخصات آنها هم چندان پائین نیست مثلا مشخصات  کلیدی یکی از پرطرفدارترین این نوت بوک ها به این شرح است:
CPU: Intel Core Solo 1.2 GHz
RAM  : 512 MB DDR 2
HDD : 30 GB
که این مدل دارای بلوتوث ، وای فای و دوربین نیز می باشد . پس می بینیم که در این رده بیشتر از اینکه در نگاه اول به چشم می آید امکانات فراوان گنجانده شده  که البته در حد یک رفع نیاز ضروری در جائیکه امکان حمل یک لپ تاپ معمولی را نداریم بسیار کارامد می نماید.
همانگونه که حدس میزنید قیمت این رده نیز به نسبت لپ تاپ های معمولی بسیار گرانتر است و از حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان شروع می شود و گستره آن به بالای دو و نیم میلیون هم میرسد.

خب حالا که نیازهایمان برای خرید نوت بوک را مشخص کردیم نوبت به آن میرسد که به بازار سری بزنیم و ببنیم برای رفع این نیاز ها شرکت های مختلف دارای چه امکاناتی هستند.
بازار نوت بوک از آنچنان کششی برخوردار است که تقریبا هر شرکتی که شما فکرش را بکنید دارای مدلی در این بازار است: از وایوهای سونی(WAIO) بگیرید تا تازه وارد این عرصه یعنی گیگابایت. پس در ابتدا لازم میدانم در مورد هرکدام از این برندها بسیار مختصر توضیحی بدهم:

الف) Vaio Sony : که معرف همه دوستان میباشد . دارای کیفیت های بسیار بالا از لحاظ ساخت، قیمت های نسبتا بالا ، باتری های نه چندان خوب و بجز دو سه مدل بسیار گران هیچکدام کارت گرافیک جدا ندارند. شرکتهای عرضه کننده اصلی وایو در ایران عبارتند از : امرتات ،نقش ، رایانه همراه و دو سه شرکت نچندان مطرح دیگر .

Vaio Sony Laptop

ب)Dell : شرکت بزرگ دل در سالهای اخیر لقب بهترین (و شاید بهتر است بگوئیم پر فروش ترین) لپ تاپ های متوسط (از لحاظ قیمتی) را به خود اختصاص داده است که از لحاظ کیفیت و قیمت یک تعادل متناسب برقرار کرده است شرکت های عرضه کننده دل در ایران عبارتند از :هستی ، پارسیان ، دیجیتال و چند تای دیگر.

Dell Inspiron 6400

پ) Toshiba : این شرکت ژاپنی (؟) نیز در زمینه تولید لپ تاپ ید طولائی دارد بطوریکه گستره مدل های آن بسیار زیاد است و در این زمینه طرفداران خود را نیز دارد (به شخصه آن را توصیه نمی کنم!) شرکت های عرضه کننده آن در ایران عبارتند از : نقش ، رایانه همراه  و پارسیان.

ت) Lenovo : شرکت IBM را که به خاطر دارید؟ لنوو از این پس لپ تاپهای IBM را با این مارک جدید به بازار عرضه میکند. مشخصه این کامپیوتر ها طراحی های نچندان دلچسب ولی کیفیتهای بسیار بالا بهمراه قیمتهای نسبتا بالا باازای مشخصات متوسط است که اگر به شکل ظاهری اهمیت نمیدهید Lenovo برای شما ساخته شده است. شرکت های توزیع کننده این لپ تاپ در ایران عبارتند از :نقش و هستی.

Lenovo Laptop

ث) HP : این برند شاید تنها تولید کننده عمده لپ تاپ های با پردازنده AMD می باشد و به همین خاطر قیمت تمام شده آنها به نسبت سایرین بسیار کمتر است که فاکتور خوبی است ولی چون مصرف برق این پردازنده ها  به نسبت پردازنده های دو هسته ای اینتل ، بیشتر است لذا از عمر باتری کمتری برخوردارند(دقت کنید فقط دو هسته ای ها برق کمتر مصرف میکنند و مثلا مصرف یک پردازنده P4 بسیار بیشتر از  AMD دو هسته ای میباشد).البته این به آن معنی نیست که HP لپ تاپ با پردازنده اینتل ندارد. شرکت هستی عرضه کننده HP در ایران می باشد.

ج) Fujitsu Siemens: این اتحاد ژاپنی آلمانی که در عرضه موبایل کاملا به بن بست رسید این بار در عرضه لپ تاپ موفق مینماید لپ تاپ های این شرکت به دو دسته عمده : Amilo ها و  Lifebook ها دسته بندی میشوند که اولی لپ تاپ های متوسط با قیمت پائین و دیگری سری حرفه ای نوت بوک های این شرکت است. هستی ارقام کامپیوتر و بهین تکنولوژی از شرکت های ارائه دهنده این برند هستند.

نوت بوک های دیگر موجود در بازار به همراه گارانتی های معتبر آنها به اختصار عبارتند از :

Asus با گارانتی دیجیتال، Acer با گارانتی رسام موج ، Panasonic با گارانتی  نقش ،گیگابایت با گارانتی آواژنگ و چندین برند دیگر که شاید حتی به گوش تان هم نخورده باشد.

البته به برندهای تولید کننده لپ تاپ میبایست یک برند کاملا متفاوت با بقیه چه از لحاظ سخت افزاری و چه از لحاظ نرم افزاری و چه از لحاظ قیمتی اضافه کرد و آن چیزی نیست مگر لپ تاپ های بسیار زیبای iMac از کمپانی Apple که دارای سیستم عامل Mac OSx میباشند که از زمین تا آسمان با ویندوز تفاوت دارد و اگر به سرتان زد از این مدل ها خرید کنید حتما یک بار این سیستم عامل را امتحان کنید(البته جدیدا قرار است امکان نصب ویندوز بر روی Mac هم فراهم شود) از لحاظ قیمتی نیز این لپ تاپ ها با سایرین تفاوت عمده دارند جائیکه قیمت آنها از دو میلیون تومان شروع می شود.

خب حالا قصد داریم این برندهای ذکر شده را به ترتیب در دسته بندی اولیه مان قرار  دهیم:
۱- لپ تاپ برای افراد عادی :
پیشنهادات: مطمئنا در اینجا بهترین گزینه لپ تاپ مشهور و پر فروش شرکت دل با نام Dell inspiron 6400 قرار دارد(که در مدل پایه در حدود 840 هزار تومان و در بهترین مدل یک میلیون و دویست هرار تومان قیمت دارد) یک پله بالاتر از لحاظ قیمتی مطمئنا وایوهای سونی سری  N میباشد که پایه قیمتی معادل یک میلیون و صد هزار تومان دارند.

۲- لپ تاپ برای طراحان و گیم باز ها:
در این دسته به کارت گرافیک حداقل 256 احتیاج داریم. مدلی که در این رده یک سر و گردن از همه بالاتر است Dell Latitude D820 میباشد که کارت 512 مگابایتی دارد (و قیمتی در حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان) انتخاب دیگر در این رده لپ تاپ زیبای Vaio VGN-BX660P43 میباشد که باقیمتی نزدیک به یک میلیون و ششصد هزار تومان به فروش میرسد.

۳- لپ تاپ برای مدیران مایه دار! :
بدون شک Dell XPS M2010 با وزنی معادل هشت کیلو و نیم! و مشخصاتی که کمتر کامپیوتر دسک تاپی به آن میرسد و قیمتی که بسیار بسیار گران است (آنقدر گران که من هم نمی دانم چقدر است!)

Dell XPS

۴- لپ تاپ کار راه بنداز کوچولو :
در اینجا بر عکس بقیه قسمت ها آنچنان تنوعی نداریم و آنچه که من از بازار میدانم این مدل محدود به دو مدل وایوی سونی و یک مدل Asus میشود که سونی ها عبارتند از Vaio VGN- UX17  و UX19 که از لحاظ ظاهری تفاوت چندانی با هم نمی کنند و قیمت آتها هم از یک میلیون و ششصد هزار تومان شرو ع می شود و مدل ASUS هم R2H نام دارد که خود Asus به آن لقب
( UMPC = Ultra Mobile PC) داده است و برخلاف UX17 سونی که صفحه کلید کامل دارد ،این مدل کاملا متکی به قلم نوری می باشد. البته قیمت این یکی را ندارم ولی با توجه به سابقه بالا بودن قیمت لپ تاپ های Asus  فکر نمیکنم پائین باشد(ندید بالای یک و نیم میلیون !)
البته این مقاله تنها گوشه ای از این بازار شلوغ را معرفی نمود امیدوارم در انتخاب شما برای خرید این وسیله زیبا و بی نظیر کمک کوچکی کرده باشم. در انتها آماده هر گونه کمک در جهت خرید و پیشنهاد به دوستان هستم.

 

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

 

توجه: به دلیل تعداد بسیار زیاد نظرات و برای سهولت دسترسی خوانندگان محترم نظرات 1 تا 800 به صورت یک فایل PDF از اینجا قابل دانلود است. (حجم حدود 2 مگابایت)

1754 دیدگاه

  1. با سلام خدمت دوست عزیز جناب آرش خان.
    راستش من قصد خرید یک لپ تاپ دارم که قیمتش حداکثر 1.150.000 تومان باشه و باهاش با نرم افزارا برق کار کنم و همچنین از نظر قطعات و سخت افزاری هم خوب و محکم باشه. ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید و در صورت امکان نظرتونو به ایمیلم بفرستین.
    با تشکر
    موفق و سربلند باشی دوست عزیزم.

  2. با سلام
    مرجان از محبت شما متشکرم و خوشحالم که بار دیگر در خدمت شما هستم.
    در حال حاضر از بهترین نمونه های این کلاس قیمتی همانطور که پیش از این نیز در کامنت قبلی اشاره کردم سه مدل Acer 5536، Dell 1015 و مدل محبوب Inspiron 1545 است که البته این آخری با اینکه از مشخصات مناسب و قیمت خوبی برخوردار است اما صفحه نمایش چندان با کیفیت با زاویه دید بالا ندارد. اگر به کیفیت صفحه نمایش فکر می کنید من به شما برند جدید جونیپر را معرفی می کنم که در مورد آن در راهنمای جدید خرید لپ تاپ توضیحاتی داده ام این برند که کاملا ایرانی ست از صفحه نمایش های بسیار با کیفیتی برخوردار است و فکر می کنم یکی دو مدل در محدوده قیمتی شما داشته باشد.
    موفق باشید

  3. و درود بر ارش خان
    راستش قبلا از شما راهنمایی گرفتم و یه مدل fw290 ncb خرید کردم الان میخوام یه مدل بهم معرفی کنی حدود 600 تا 700 برای یه فروشگاه میخوام
    و اما موارد استفاده این نوت بوک:
    نمایش یک سری عکس
    یه برنامه حسابداری که کار همون فروشگاه رو ساپورت کنه.
    همین نقطه سر خط
    و اما ارش جان یه لطفی بکن یه مدل خوب بر حسب تجربه خودت بهم معرفی کن که با این قیمت بتونه اون نیازم براورده کنه.البته زیبایی وصدا ……همه در تراز دوم قابل اهمیتن.

  4. با سلام به دوستان و پوزش فراوان بابت تاخیرهای گاه و بی گاهی که بعلت مشغله فراوان ایجاد می گردد.
    دوست عزیز تقریبا چیزی به نام زیمنس وجود ندارد شما بیشتر باید بر آن اسم اول یعنی فوجیتسو تمرکز کنید که در مجموع در قیمت خود، دستگاه چندان بدی نیست.
    ————————————————————
    پونه عزیز بسیار خلاصه صحبت کرده اید. در انتخاب یک نوت بوک مناسب فاکتورهای بسیاری جدا از رشته تحصیلی یا قیمت دستگاه وجود دارد اما اگر بخواهم من نیز خلاصه پاسخ دهم به سری Latitude از Dell و سری SR یا FW از سونی فکر کنید.
    ———————————————————–
    سعید دستغیبی عزیز مسئله برندها البته بعلت آنکه ظاهرا همگی از یکی دو کارخانه مشخص برای تولید خود استفاده می نمایند نمی تواند ملاک بی نقصی در تعیین کیفیت قطعات آنها باشد. در مجموع اما من Asus را برند بی حاشیه اما نسبتا گرانی می دانم که این روزها به خوبی خود را در میان دیگر برندها در رنکینگ جهانی بالا کشیده است اما همچنان به نظر من قیمت مدل های مختلف این برند نسبت به مشابه های خود در برندهای دیگر کاملا بالاست. در مورد جونیپر نظر کاملا مثبتی دارم چرا که علاوه بر روبرو بودن با یک برند واقعی، امکان استفاده از یک گارانتی واقعی نیز برای کاربر بوجود آمده است و این چیزی نیست که بتوان نمونه دومی برای آن در ایران پیدا کرد. یک نکته جالب دیگر برای من در برخورد نزدیک با جونیپر به کیفیت ساخت قطعات مخصوصا صفحه نمایش های فوق العاده آنها باز می گردد که از لحاظ کنتراست و مخصوصا زوایای دید به راحتی نامدارترین رقبا را نیز پشت سر می گذارد. پیشنهاد من برای شما یک بار مشاهده این دستگاه ها از نزدیک است.
    ———————————————————
    nazanin جان این البته کاملا به نوع برنامه های که قرار است بنویسید بستگی دارد به اینکه آن برنامه به چه مشخصات سخت افزاری و چه شرایطی نیاز دارد و اینگونه نمی توان در مورد برنامه نویسی بطور کلی صحبت کرد. در مورد ویندوز ویستا هم معمولا بجز موارد خاص که آنها نیز در حال رفع شدن هستند مشکلی وجود ندارد البته با آمدن ویندوز هفت این مشکلات ویستا نیز کاملا به فراموشی سپرده شده است. در مورد CPU هم همانطور که خودتان فرمودید امکان ارتقا بطرق عادی وجود نداشته و همان قطعه ای که در هنگام خرید انتخاب می کنید معمولا همیشه با شما خواهد بود.
    ——————————————————-
    محمد ابراهیمی عزیز لطفا توضیحات بیشتری ارائه کنید اما بطور خلاصه آخرین چینش Vostro 1520 از Dell مدل خوش قیمت و قدرتمندی ست
    ——————————————————
    داود جان طبق توضیحاتی که ایسر در سایت خود در مورد یکی از TimeLine های این شرکت داده است هدف از ساخت این دستگاه ابتدا حداقل میزان مصرف انرژی و بالا بردن هر چه بیشتر دوام باتری ست. که استفاده از پردازنده های Core Solo نیز در همین راستا صورت گرفته است. نکته دوم در مورد این دستگاه دستیابی به وزن پائین در قبال یک صفحه نمایش 15.6 اینچی استاندارد است جائیکه وزن 2.45 کیلوگرمی برای این سایز کاملا مناسب و سبک ارزیابی می شود.
    اما در مورد پردازنده SU3500 همانطور که در صفحه محصول این پردازنده می بینید علیرغم داشتن یک هسته با فرکانس نچندان بالای 1.4 گیگاهرتز اما با 3 مگابایت کش و از آن هم مهمتر مصرف تنها 5.5 وات این قطعه را ایده آل ترین انتخاب در این کلاس نموده است. در کل با اینکه ویستا از منابع سیستمی استفاده زیادی می کند اما در کاربری این لپ تاپ (که به کاربری شما نیز کاملا نزدیک است) به احتمال قریب به یقین مشکلی ایجاد نخواهد کرد. البته اگر بتوانید به ویندوز هفت مهاجرت کنید با سیستم عاملی روان تر که از منابع بسیار کمتری استفاده می کند روبرو خواهید شد.
    ———————————————————
    رضا جان برای کاربری شما از نظر بنده سری FW از سونی مناسب خواهد بود یکی از مناسب ترین مدل های این کلاس FW390NLB نام دارد که دارای پردازنده C2D P8600 با فرکانس 2.4 گیگاهرتز، با 4 گیگابایت RAM، هارد 320 گیگابایتی با سرعت 7200 دور در دقیقه، صفحه نمایش 16.4 اینچی با وضوح Full HD یا 1080×1920 پیکسل بدون گرافیک جداگانه با تراشه Intel 4500MHD، با ویندوز ویستای بیزینس و وزن 3 کیلوگرم و قیمتی در حدود 1.330 میلیون تومان. البته مدل 390NOB نیز با افزایش فرکانس پردازنده به 2.66 گیگاهرتز و افزایش کش به 6 مگابایت به قیمت 1.470 رسیده است که آن نیز ظاهرا مناسب شما خواهد بود.
    ——————————————————–
    نازی جان سوزوکی نیز با اینکه مدتها ست در این رده مشغول به فعالیت است اما از گستردگی فراوانی در بازار های داخلی برخوردار نبوده و به همین علت اطلاعات چندانی از آن ندارم اما این روزها سوزوکی نیز تغییراتی در محصولات خود داده و نام آن را مخصوصا در رده نت بوکی زیاد می شویم.
    ——————————————————
    ملیحه جان شما هیچ توضیحی در مورد رده کاربری خود نداده اید و متاسفانه نمی توان تنها با ارائه قیمت نمونه ای را پیشنهاد کرد.
    —————————————————–
    مهدی جان البته امکان ارسال ایمیل بصورت تکی وجود ندارد اما اگر همچنان خواننده این بخش هستید بهترین های زیر یک میلیون در حال حاضر به چندین مدل از جمله 5738G از ایسر، سری Vostro، Inspiron و Studio از Dell، سری لنوو N500 و یکی دو مدل دیگر باز می گردد. البته یافتن مدلی که در قیمت مد نظر شما هر دو مورد سخت افزار بالا و کارکرد بالای باتری را با هم داشته باشد اندکی خوش بینانه است و ظاهرا باید عطای یکی را به لقای دیگری ببخشید.
    ———————————————————
    س علی نژاد عزیز البته با اینکه کامل نفرمودید اما من فکر می کنم نام کامل مدلی که مد نظر شماست VGN-FZ140N PCG-384L باشد که در این صورت باید بگویم سری FZ کامل Discontinue شده است و در بازار حضور ندارد.
    ——————————————————–
    ابراهیم جان از مدل های مناسب در این رده قیمتی می توانم به Acer 5536 و Dell Vostro 1015 اشاره کنم که هرکدام از مشخصات ویژه ای برخوردارند. بعنوان مثال مدل اول که قیمتی نزدیک به 650 هزار تومان دارد با اینکه از پردازنده دو هسته ای AMD (که البته چیز بدی هم نیست) استفاده می کند دارای کارت گرافیک جداگانه و خروجی HDMI است که در این کلاس بی نظیر است. دومین مدل هم دارای پردازنده C2D است که تقریبا امکان ندارد در این کلاس قیمتی (زیر 700 هزار تومان) در مدل دیگری پیدا کنید.
    ———————————————————
    نسیم جان به نظر من بیش از آنکه بروی برند تمرکز کنید به سخت افزارهای آنها توجه نمائید. در حال حاضر و در رده قیمتی شما مدل های بسیار زیادی وجود دارند که کاملا با نیازهای شما منطبق می باشند بعنوان مثال می توان به Studio XPS1340 ، یا Vostro 1510 در آخرین چینش از برند Dell و مدل های CS390DDB و یا SR490PBB از سونی اشاره کرد.
    ——————————————————-
    احسان جان تا آنجا که من می دانم ارزان ترین Full HD سری FW مدل 390NDB ست که متاسفانه گرافیک مجتمع دارد. پله بعدی پس از این مدل که صفحه نمایش Full HD و گرافیک را با هم داشته باشد فکر می کنم مدل 373JB باشد که بیش از 1.5 قیمت دارد.
    ——————————————————-
    بهار جان از جمله مدل هائی که به شرایط و بودجه شما نزدیک باشد می توانم به Sony CS325JQ با صفحه نمایش 14.1 اینچی و با 100 هزار افزایش بودجه به Sony SR490PBB اشاره کنم. از دیگر برندها نیز DV3-2027، DV3-2105 و DV3-2155 از HP اشاره نمایم.
    ——————————————————
    جلال جان البته سری CS تقریبا Discontinue شده است و نمی توان به راحتی آن را در بازار پیدا کرد اما یک نکته در این میان وجود دارد و آنهم اینکه معمولا درایو Blu-ray را بعلت کیفیتی که در تصویر ارائه می دهد در نوت بوک های با صفحه نمایش های کوچک ارائه نمی دهند و به همین علت از یکی دو استثنا که بگذریم تقریبا همه Blu-ray ها در سایز های 16 به بالا یافت می شوند. از جمله مدل های مناسبی که می توانم به شما پیشنهاد کنم اول دو مدل FW455JB و FW460JT و سپس FW31M می باشد. که البته دوتای اول در محدوده بودجه شما قرار دارند و مدل سوم اندکی گرانتر است. مدل های دیگری از نمونه های 17 اینچی سری AR و 18.4 اینچی سری AW نیز وجود دارد که بعلت افزایش قیمت و سایز صفحه نمایش به آن ها اشاره نمی کنم.
    ———————————————————-
    مهران عزیز بسیار کلی صحبت نموده اید و کارهای روزمره و برنامه نویسی نمی تواند معیار کاملی به من برای معرفی یک مدل بدهد. اما در کل سری CS و NW از سونی، Vostro از Dell و چند مدل دیگر از HP وجود دارد که ممکن است برای شما مناسب باشند. در ضمن حدود 14 اینچ یعنی چقدر 13.3 یا 15.4 اینچ؟
    ——————————————————–
    سارا جان مهمتر از همه چیز قیمت است که به آن اشاره ای نکردید.
    ——————————————————–
    ساغر جان از محبت شما متشکرم.
    در مورد سری DV3 باید بگویم که انتخاب درستی نموده اید چرا که مشخصات و قیمت مناسب دو فاکتور مطلوب این خانواده به حساب می آید وجود کارت گرافیک در این مدل ها از دیگر مزایای این سری به حساب می آید. در مورد DV3-2050ea بجز پردازنده که نسبتا ضعیف به نظر می رسد بقیه قسمت ها از کیفیت مناسبی برخوردارند. البته این به معنای غیر قابل استفاده بودن پردازنده این مدل نیست تنها باید توجه کرد که کاربری این نوت بوک در حدو مدل های محاسباتی یا گرافیکی نیست و یک کاربری ساده و اپراتوری و البته پرتابل برای آن در نظر گرفته شده است. این مدل ظاهرا هنوز به بازارهای داخلی بطور رسمی وارد نشده است چرا که در نماینده رسمی HP یعنی در اینجا خبری از آن دیده نمی شود.در کل به نظر من به سری SR و CS سونی نیز نگاهی بیاندازید.
    در مورد TX2-1200 نیز باید بگویم که همچون همیشه عناصر استاندارد تبلت های HP در این مدل نیز تکرار شده است مواردی همچون پردازنده های AMD و گرافیک های نچندان قدرتمند اما در مجموع با توجه به نوع کاربری خاص تبلت ها از مشخصات بالائی برخوردار است مدل 1250 این دستگاه نیز با اندکی بهبود و قیمتی در حدود 1.280 در بازارهای داخلی موجود است.
    ———————————————————
    محمد قالی فروش عزیز به مسئله سایز صفحه نمایش اشاره ای نکردید اما چون ظاهرا به دسته گرافیکی تعلق دارید به سایز بالائی نیز نیاز دارید از همین رو این مدل ها را برای شما مناسب می دانم:
    Vaio VGN-FW378JB،
    FW373JB و تا حدودی AW110 بازهم از سونی. از برند HP نیز مدل HDX16-1140 مناسب شما می نماید.
    ———————————————————
    میثم 62 عزیز البته یافتن همه این موارد باهم در یک مدل اندکی مشکل است و گه گاهی یکی دو مورد آن یافت نمی شود بعنوان مثال می توان به مدل FW390NOB از سونی اشاره کرد که تقریبا بجز کارت گرافیک تمامی نیازهای شما را برآورده می کند و یا مثلا مدل FW490DFB وجود دارد که با اینکه تماما همانی که شما به آن نیاز دارید اما بالای 1.700 قیمت دارد. و یا مثلا HP Pavilion HDX16-1140 را می توان در نظر گرفت که با اینکه همه چیز آن جور است اما میزان کش پردازنده 3 مگابایت است. پیشنهاد من برای یا افزایش بودجه یا تقلیل مشخصات مد نظرتان است. در مورد پیشنهادهای خودتان هم با 1555 موافق نیستم و فکر نمی کنم همه این موارد را یک جا پوشش دهد. در مورد مدل 2020 از اچ پی هم آنچه من می بینم این مدل دارای پردازنده AMD ست و از همین ابتدا با یکی از اولین نیازهای شما یعنی میزان کش در تضاد است. یکی از اندک پیشنهادهای ممکن در این رده به نظر من Dell StudioXPS 1640 است.
    ———————————————————–
    محمد جواد عزیز سری Vostro در محصولات Dell به سری کار معروف است و از ظاهری ساده اما با مشخصات بالا برخوردار می باشد. در مورد دوام دستگاه چون از بدنه ای پلاستیکی برخوردار است نمی توان چندان به کارکرد 5 ساله مد نظر شما خوش بین البته این کاملا به نوع استفاده و نگهداری کاربر نیز بستگی دارد. در کل به نظر من اگر رشد و پیشرفت سخت افزارهای را در نظر بگیریم 5 سال که هیچ سه سال هم برای یک نوت بوک عمر زیادی به حساب می آید.
    ———————————————————
    آرمان جان از بهترین 13 اینچی های حال حاضر بازار در برند HP می توان به مدل های DV3-2115 و DV3-2027 اشاره کنم که هردو در حوزه قیمتی نزدیک به 1.200 قرار دارند. در مورد گارانتی هم در حال حاضر به نظر من معتبرترین جا شرکت بازرگانی تهران فالنیک یا همان ایران HP ست که از اینجا می توانید به سایت آنها مراجعه کنید امکان خرید مستقیم از آنها نیز وجود دارد.
    در مورد تبلیت پی سی های اچ پی و یا آنطور که شما گفتید مدل های لمسی این شرکت باید بگویم که علیرغم جذابیت های فراوان کاربری این مدل ها اندکی خاص بوده و بعید می دانم برای کاربر معمولی در برابر قیمت پرداختی جذابیت های ویژه ای ایجاد کند. این مدل ها همگی دارای پردازنده AMD بوده و گرافیک آنها نیز معمولا زیاد بالا نیست.در مجموع این مدل ها برای کسانی که در محیط آزاد و در حین کار به دستگاه خود احتیاج دارند ساخته شده است. از جدیدترین مدل های این کلاس TX2-1250 است که قیمتی در حدود 1.280 دارد.
    اما در مورد مسئله سال ساخت نوت بوک ها معمولا راه سر راستی برای این کار وجود نداشته و تنها توجه به سری محصولات و حضور پررنگ یا کم رنگ آنها در بازار است که می تواند این موضوع را بازهم نچندان کامل مشخص کند.
    با تشکر

  5. سلام آرش جان
    من دانشجو هستم و دنبال يه لپ تاپ hp سبك وزن(حدود 13″) ميگردم. براي فيلم و آهنگ گاهي، اينترنت وگاهي هم بازي. ميخوام فقط دائم تعميرگاه نباشه. در ضمن يه چيز جديد هم ميخوام(توي سايت hp.com سال ساخت نزده چطور ميشه سال ساختشونو پيدا كرد؟)
    قيمت هم حدود 1,300,000 باشه. حالا اگه يكم بالاتر هم سراغ داري معرفي كن ولي خيلي بالاتر نباشه
    اين لپ تاپاي لمسي hp كاراييشون چطوره؟
    جديدترينشون كدومه و قيمتش چنده؟
    شما خودتون جايي سراغ داري كه با ضمانت بفروشن؟(يعني واقعا ضمانت داشته باشه و دست دوم هم نندازه به آدم، شنيدم دست دوم هم ميندازن)
    ممنون

  6. سلام
    از وقتی که میذارید خیلی ممنونم.
    من می خوام dell 1320 vostro بخرم .
    حدود 800 تومن هست.
    کانفیگشم یه جوریه که تا 5 سال دیگه هم زیاده برام.
    آیا بدنه این مدل محکم هست؟
    می خوام بدونم اصلا 5 سال عمر میکنه؟
    کلا لپ تاپ ها چقدر عمر می کنن؟

  7. با سلام به دوستان و پوزش بابت غیبت طولانی و به تاخیر افتادن پاسخ سوال های شما. متاسفانه این روزها به شدت در گیر چندین کار پر مشغله هستم که فرصت خدمت گذاری به شما عزیزان را از من گرفته است. اما قول می دهم تا پایان همین هفته پاسخ تمامی سوالات شما را بدهم.
    با تشکر آرش

  8. با سلام خدمت آرش خان
    آقا آرش می خوام لپ تاپی تا مبلغ 1500000 خریداری کنم که جوابگوی کار من باشه تا حداقل 2 سال البته با کیفیت و ضمانت نامه معتبر.برای نرم افزارهای طراحی sap , safe , etabs, autocad ,plc, 3dmax, Tekla Structures, STAAD Foundation
    مشخصات مد نظر من:
    cpu: حداقل 2.53
    cach: حداقل 4
    fsb:1066
    ram:حداقل 4
    h.d.d :500
    vga:512 با بالا
    monitor: حدود15.6″ led که رزولوشن 1680*1050 باشه
    port:اکثر پورتها رو داشته باشه به همراه امکانات جانبیش
    دوام و عمر باتریش هم مهمه.
    وزنش هم هر چی بیشتر زیر 3 کیلو باشه بهتره
    بعض اوقات کمی هم بازی می کنم. موسیقی و فیلم هم نسبتا زیاد.
    چند مدل هم بهم معرفی کردن .
    dell studio 1555
    hp pavilion Dv6-2020
    asus f83se
    حال با این تفاسیر به نظر شما چه مدلی مناسبه منه؟کلی سردر گم شدم.لطفا راهنماییم کن.

  9. با سلام و تشکر از سایت جامع و خوبتون
    من قصد خرید لب تاپی رو دارم که بتونه بازی های گرافیک بالا رو ساپرت کنه و blu-ray هم داشته باشه و قیمتش هم تا 1500000 باشه. لطفا راهنماییم کنید.

  10. سلام آرش جان.
    اول بگم كه از وقت و حوصله اي هم كه براي اينجا ميذاري واقعا ممنونم.
    من دنبال يه لپ تاپ با حدود قيمت 1.3 هستم
    بيشتر واسه وبگردي، فيلم و موسيقي و گاهي هم بازي
    البته سايز لپ تاپ برام مهمه و نميخوام بيشتر از 13″ باشه
    نظر خودم روي hp-dv3 هست. لطفا راهنماييم كن . اگه دقيقا بگي چه مدل يا مدل هايي بدردم ميخوره ممنون ميشم.
    آرش جان نظرت در مورد HP Pavilion DV3-2050EAچيه؟
    اگه اطلاعي در مورد قيمتش در بازار ايران هم داري ، ممنون ميشم بگي.
    اگه لطف كني نظرتو در مورد اينم بگي ديگه خيلي مرسي!
    HP TX2-1200

  11. سلام
    دانشجوی ارشد هستم برای پروژم لپ تاپ می خوام در حد استفاده از اینترنت وسرچ علمی.بین دل وایسوز شک دارمدر ضمن سایزو وزن هم برام خیلی مهمه.متشکرم.

  12. سلام.من یک لپ تاپی می خوام با کش و هارد و رم خوب برای کارهای روزمره و برنامه نویسی.قیمتش از 1200000بیشتر نشه.وزن حدودا 5/2 وال سی دیش هم تقریبا 14 اینچ.دی وی دی رایتر هم داشته باشه.ممنون می شم اگه راهنماییم کنید

  13. سلام آرش جان
    من دانشجو هستم و يك لپ تاپي ميخوام كه حتما blue ray رو باز كنه و گرافيكش هم خوب باشه و همچنين cpu قوي داشته باشه قيمتش هم در حدود 1000000 تا 1200000 باشه چه مدلي رو پيشنهاد ميكني چرا ؟ ممنون

    يادم رفت بگم من خودم sony vaio cs 280 رو درنظر دارم انتخابه خوبيه يا نه؟ مرسي!

  14. باسلام
    میخوام لب تاپ با قیمت 900 تا200/1بخرم.
    کار حرفه ای نمی کنم
    فقط در حد استفاده از اینترنت
    موسیقی و فیلم
    DVD هم بخوره
    اندازه اش هم خیلی برام مهمه که خیلی بزرگ نباشه
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    با تشکر

  15. سلام وقت بخیر
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین، می خوام تو سری
    VAIO FW
    یه لپ تاپ FULL-HD که گرافیکش INTEL نباشه بگیرم تا حدود 1.3میلیون
    ممنون میشم راهنماییم کنین که آیا مدلی با این مشخصات هست؟

  16. سلام آرش جان
    خیلی وقته که ننوشتی، چن تا موبایل جدید اومده
    اگه یه راهنمای خرید برای موبایل بدی، ما رو از یه سردرگمی بزرگ درآوردی.
    آخه به غیر از نوشته های تو به هیچ کس نمی تونم خیلی اطمینان کنم. نه انقد جامعن نه ریزبین.
    به داد ما برس

  17. سلام
    خیلی ممنون از سایت مفیدتون.من دانشجو هستم و قصد خرید لپ تاپی با حدود قیمت1 تا 1.3 میلیون دارم.من بیشتر از اینترنت استفاده می کنم واسه سرچ و مقاله و کارای آکادمیک.فیلم و موسیقی هم گاهی.می خوام DVD هم بخوره.حدودا روزی 5-6 ساعت با کامپیوتر کار می کنم.پس کیفیت مانیتورش هم واسم مهمه.بین دل و سونی شک دارم و اصلا نمی دونم باید کدام مدل را انتخاب کنم.ممنون می شم اگه راهنمایی م کنید و مدل را به من پیشنهاد بدهید.
    ّاز هم خیلی خیلی متشکرم.

  18. سلام
    مي خوام يه لپ تاپ بگيرم
    تا 750هزار تومان دارم
    بيشتر با اتوكد كار ميكنم
    لطفا راهنمايي كنيد

Comments are closed.