دنیای رو به جلوی امروزه ما را وادار نموده است که همواره و در همه جا به اطلاعات و منابع مهم مورد نیازمان ، دسترسی داشته باشیم و بالطبع، مظهر این دسترسی به منابع اطلاعاتی که همانا کامپیوتر ها باشند نیز میبایست همواره در دسترس باشد از اینجاست که یکی از مظاهر تکنولوژی مدرن ، یعنی لپ تاپ ها ظهور میکنند. شاید بعنوان یک بیننده در هنگام مواجهه با خرید این دستگاه ، تنها فاکتور مهم در حهت خرید آن را قیمت دستگاه بدانید ولی در مقام خریدار اوضاع کاملا تفاوت میکند. در این مقاله سعی دارم با معرفی ویژگی های یک محصول برتر به معرفی بهترین های حال حاضر ایران در رده های مختلف کاربردی و قیمتی بپردازم.
شاید در دنیای دیجیتال هیچ محصولی تا به این اندازه دارای تنوع و بازاری کاملا متنوع و در عین حال تشنه نباشد که در دنیای لپ تاپ ها جریان دارد.(البته در خارج از مرزهای ایران این مساله در مورد کامپیوترهای Desktop معمولی نیز کاملا مصداق دارد چون بعنوان مثال در آنجا خریدار بدنبال فلان CPU یا فلان Main نمی گردد بلکه یکراست به بازار رفته یک کامپیوتر سونی ، دل ، اچ پی و… را خریده و به خانه می آورد و بی دغدغه دردسرهای سخت افزاری، خریدی آسان و در عین حال مطمئن را انجام میدهد)
بازار بزرگ لپ تاپ ها آنچنان متنوع است که اگر قصد خرید یک لپ تاپ را دارید و هنوز چیزی را انتخاب نکرده اید به شما پیشنهاد میکنم اصلا و به هیچ وجه به بازار نروید چون کاملا در دریای مدلهای مختلف از مارک های متنوع غافلگیر شده و غیر ممکن است انتخاب صحیحی را انجام بدهید. برای راحتی انجام یک انتخاب مناسب میخواهم خریداران را از لحاظ انتظاری که از دستگاه خود دارند به 4 دسته تقسیم کنم:
۱- افراد عادی که انتظاراتشان از نوت بوک، به مواردی همچون برنامه های ویرایش متن ، برنامه های حسابداری ، استفاده از اینترنت ، نگه داری اطلاعات و مواردی از این دست محدود میگردد(که فکر میکنم درصد بالائی از نوت بوک داران از این دسته هستند)
۲- افراد طراح (که سر و کار زیادی با برنامه هایی همچون Photoshop ، Premier و از این دست دارند) و همچنین افراد خوره بازی، که حتی در هنگام خواب نیز نمی توانند از محبوبشان جدا شوند!
۳- مدیران ، پشت میز نشینهای مایه دار و کلا کسانی که معمولا زیاد جابجا نمیشوند (و البته هزینه کردن به سبک بسیار مایه دارانه برایشان اصلا خیالی نیست !)
۴- افرادی که فاکتور وزن و حجم برایشان از حداکثر اهمیت برخوردار است (Ultra Portable User)
خب همین حالا گروه خودتان را انتخاب کنید چون در ادامه باز هم در درون این گروه ها به دسته بندی میپردازیم:
دسته اول یا افراد عادی را از چند لحاظ میتوان دوباره گروه بندی کرد مثلا از لحاظ هزینه جهت خرید نوت بوک: این دسته از دانشجویان آس و پاس شروع میشود و طیف آن تا مایه دارهائی که رنگ نوت بوکشان را با رنگ پاپیون سگ شان ست میکنند ادامه دارد! (که مختص این رده هم نیست ولی در این رده کمی پررنگ تر است) .
در این دسته مشخصات نوت بوک ها حداکثردر محدوده متوسط قطعات قرار دارد (و این صرفا به آن معنی نیست که قیمت آنها هم لزوما در رده متوسط قرار داشته باشد) و مشخصات آنها را باید در لیست زیر جستجو کرد :
CPU: در اینجا از مدلهای ارزان قیمت تک هسته ای AMD تا مدل های نه چندان قدیمی Pentium M را میتوان یافت. البته در این میان شاید به چندین مدل سنت شکن نیز بر بخورید که از مدل های جدید تری استفاده کنند.
Monitor: در اینجا صفحه های نمایش از 15.4 اینچ به بالا بیشتر به چشم می خورند چون همانگونه که میدانید رابطه میان اندازه صفحه نمایش و قیمت لپ تاپ یک رابطه معکوس است(هرچه کوچک تر گران تر).
Drive: معمولا یک درایو Combo و شاید اگر هم خوش شانس باشید یک DVD Writer به تورتان بخورد.
از سه مورد بالا که که بگذریم تقریبا بقیه مشخصات در سایر رده بندی ها هم دیده میشود ولی یک نکته مهم که شاید در نگاه اول به چشم نیاید و در این رده بسیار پر کاربرد هم مینماید وجود امکانات ارتباطی نظیر کارت خوان ، Wi-Fi و Bluetooth در دستگاه است که حتما در مورد آن دقیق باشید.
لپ تاپ های این رده از حدود 600 هرار تومان تا یک میلیون و چهار صد هزار تومان گستره قیمت دارند.
یک پله بالاتر از این دسته گروه نوت بوک های طراحی و گیم قرار دارد که از لحاظ قیمت از رده پیشین گرانترند. در اینجا اولویتها با گروه قبل تفاوت میکند جائیکه وجود یک کارت گرافیک قوی به همراه یک حافظه (RAM) بالا کاملا یک امر مهم میباشد. وجود یک صفحه نمایش عریض (WXGA) با کیفیت بالا نیز مطمئنا از ملزومات کار است.
امکانات ارتباطی این دسته نیز میبایست بسیار بالا باشد بعنوان مثال کارت LAN ، کارت خوان ، بلوتوث و Wi-Fi از امکانات استاندارد این سری هستند.
قیمت های این رده نیز از حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان تا حدود چهار میلون تومان پراکنده است.
در رده سوم، لپ تاپ هائی قرار دارندکه به سختی بتوان بر آنها اسم نوت بوک نهاد و کارائی و سخت افزار های حرفه ای آنها قابلیت قرار دادن آنها در رده دسک تاپ ها را به آنها میدهد تا جائیکه به آنها لقب Desktop Replacement (جایگزین دسک تاپ) را داده اند و جابجا کردن آنها بیشتر به یک شوخی شبیه است چون در اینجا صحبت از یک غول 8 تا 9 کیلوئی است تا یک لپ تاپ نازک نارنجی !
و اما درست در نقطه مقابل دسته اخیر کوچولوهائی قرار دارند که اگر ندانیم، شاید آنها را با یک MP3 Player حرفه ای اشتباه بگیریم چون حداکثر ابعاد صفحه نمایش این همراه های کوچک 4.3 اینچ است و در آنها خبری از درایو نوری هم نیست و مجبور به استفاده از External درایو ها هستیم ولی در عوض اینگونه مدل ها چنان آزادی عملی به کاربر میدهند که بیشتر از آن قابل تصور نیست: به عنوان مثال وزن اینگونه نوت بوک ها در حداکثر خود از 500 گرم تجاوز نمی کند و مدل های 250 گرمی آن هم موجود است و این در حالی است که مشخصات آنها هم چندان پائین نیست مثلا مشخصات کلیدی یکی از پرطرفدارترین این نوت بوک ها به این شرح است:
CPU: Intel Core Solo 1.2 GHz
RAM : 512 MB DDR 2
HDD : 30 GB
که این مدل دارای بلوتوث ، وای فای و دوربین نیز می باشد . پس می بینیم که در این رده بیشتر از اینکه در نگاه اول به چشم می آید امکانات فراوان گنجانده شده که البته در حد یک رفع نیاز ضروری در جائیکه امکان حمل یک لپ تاپ معمولی را نداریم بسیار کارامد می نماید.
همانگونه که حدس میزنید قیمت این رده نیز به نسبت لپ تاپ های معمولی بسیار گرانتر است و از حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان شروع می شود و گستره آن به بالای دو و نیم میلیون هم میرسد.
خب حالا که نیازهایمان برای خرید نوت بوک را مشخص کردیم نوبت به آن میرسد که به بازار سری بزنیم و ببنیم برای رفع این نیاز ها شرکت های مختلف دارای چه امکاناتی هستند.
بازار نوت بوک از آنچنان کششی برخوردار است که تقریبا هر شرکتی که شما فکرش را بکنید دارای مدلی در این بازار است: از وایوهای سونی(WAIO) بگیرید تا تازه وارد این عرصه یعنی گیگابایت. پس در ابتدا لازم میدانم در مورد هرکدام از این برندها بسیار مختصر توضیحی بدهم:
الف) Vaio Sony : که معرف همه دوستان میباشد . دارای کیفیت های بسیار بالا از لحاظ ساخت، قیمت های نسبتا بالا ، باتری های نه چندان خوب و بجز دو سه مدل بسیار گران هیچکدام کارت گرافیک جدا ندارند. شرکتهای عرضه کننده اصلی وایو در ایران عبارتند از : امرتات ،نقش ، رایانه همراه و دو سه شرکت نچندان مطرح دیگر .

ب)Dell : شرکت بزرگ دل در سالهای اخیر لقب بهترین (و شاید بهتر است بگوئیم پر فروش ترین) لپ تاپ های متوسط (از لحاظ قیمتی) را به خود اختصاص داده است که از لحاظ کیفیت و قیمت یک تعادل متناسب برقرار کرده است شرکت های عرضه کننده دل در ایران عبارتند از :هستی ، پارسیان ، دیجیتال و چند تای دیگر.

پ) Toshiba : این شرکت ژاپنی (؟) نیز در زمینه تولید لپ تاپ ید طولائی دارد بطوریکه گستره مدل های آن بسیار زیاد است و در این زمینه طرفداران خود را نیز دارد (به شخصه آن را توصیه نمی کنم!) شرکت های عرضه کننده آن در ایران عبارتند از : نقش ، رایانه همراه و پارسیان.
ت) Lenovo : شرکت IBM را که به خاطر دارید؟ لنوو از این پس لپ تاپهای IBM را با این مارک جدید به بازار عرضه میکند. مشخصه این کامپیوتر ها طراحی های نچندان دلچسب ولی کیفیتهای بسیار بالا بهمراه قیمتهای نسبتا بالا باازای مشخصات متوسط است که اگر به شکل ظاهری اهمیت نمیدهید Lenovo برای شما ساخته شده است. شرکت های توزیع کننده این لپ تاپ در ایران عبارتند از :نقش و هستی.
ث) HP : این برند شاید تنها تولید کننده عمده لپ تاپ های با پردازنده AMD می باشد و به همین خاطر قیمت تمام شده آنها به نسبت سایرین بسیار کمتر است که فاکتور خوبی است ولی چون مصرف برق این پردازنده ها به نسبت پردازنده های دو هسته ای اینتل ، بیشتر است لذا از عمر باتری کمتری برخوردارند(دقت کنید فقط دو هسته ای ها برق کمتر مصرف میکنند و مثلا مصرف یک پردازنده P4 بسیار بیشتر از AMD دو هسته ای میباشد).البته این به آن معنی نیست که HP لپ تاپ با پردازنده اینتل ندارد. شرکت هستی عرضه کننده HP در ایران می باشد.
ج) Fujitsu Siemens: این اتحاد ژاپنی آلمانی که در عرضه موبایل کاملا به بن بست رسید این بار در عرضه لپ تاپ موفق مینماید لپ تاپ های این شرکت به دو دسته عمده : Amilo ها و Lifebook ها دسته بندی میشوند که اولی لپ تاپ های متوسط با قیمت پائین و دیگری سری حرفه ای نوت بوک های این شرکت است. هستی ارقام کامپیوتر و بهین تکنولوژی از شرکت های ارائه دهنده این برند هستند.
نوت بوک های دیگر موجود در بازار به همراه گارانتی های معتبر آنها به اختصار عبارتند از :
Asus با گارانتی دیجیتال، Acer با گارانتی رسام موج ، Panasonic با گارانتی نقش ،گیگابایت با گارانتی آواژنگ و چندین برند دیگر که شاید حتی به گوش تان هم نخورده باشد.
البته به برندهای تولید کننده لپ تاپ میبایست یک برند کاملا متفاوت با بقیه چه از لحاظ سخت افزاری و چه از لحاظ نرم افزاری و چه از لحاظ قیمتی اضافه کرد و آن چیزی نیست مگر لپ تاپ های بسیار زیبای iMac از کمپانی Apple که دارای سیستم عامل Mac OSx میباشند که از زمین تا آسمان با ویندوز تفاوت دارد و اگر به سرتان زد از این مدل ها خرید کنید حتما یک بار این سیستم عامل را امتحان کنید(البته جدیدا قرار است امکان نصب ویندوز بر روی Mac هم فراهم شود) از لحاظ قیمتی نیز این لپ تاپ ها با سایرین تفاوت عمده دارند جائیکه قیمت آنها از دو میلیون تومان شروع می شود.
خب حالا قصد داریم این برندهای ذکر شده را به ترتیب در دسته بندی اولیه مان قرار دهیم:
۱- لپ تاپ برای افراد عادی :
پیشنهادات: مطمئنا در اینجا بهترین گزینه لپ تاپ مشهور و پر فروش شرکت دل با نام Dell inspiron 6400 قرار دارد(که در مدل پایه در حدود 840 هزار تومان و در بهترین مدل یک میلیون و دویست هرار تومان قیمت دارد) یک پله بالاتر از لحاظ قیمتی مطمئنا وایوهای سونی سری N میباشد که پایه قیمتی معادل یک میلیون و صد هزار تومان دارند.
۲- لپ تاپ برای طراحان و گیم باز ها:
در این دسته به کارت گرافیک حداقل 256 احتیاج داریم. مدلی که در این رده یک سر و گردن از همه بالاتر است Dell Latitude D820 میباشد که کارت 512 مگابایتی دارد (و قیمتی در حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان) انتخاب دیگر در این رده لپ تاپ زیبای Vaio VGN-BX660P43 میباشد که باقیمتی نزدیک به یک میلیون و ششصد هزار تومان به فروش میرسد.
۳- لپ تاپ برای مدیران مایه دار! :
بدون شک Dell XPS M2010 با وزنی معادل هشت کیلو و نیم! و مشخصاتی که کمتر کامپیوتر دسک تاپی به آن میرسد و قیمتی که بسیار بسیار گران است (آنقدر گران که من هم نمی دانم چقدر است!)
۴- لپ تاپ کار راه بنداز کوچولو :
در اینجا بر عکس بقیه قسمت ها آنچنان تنوعی نداریم و آنچه که من از بازار میدانم این مدل محدود به دو مدل وایوی سونی و یک مدل Asus میشود که سونی ها عبارتند از Vaio VGN- UX17 و UX19 که از لحاظ ظاهری تفاوت چندانی با هم نمی کنند و قیمت آتها هم از یک میلیون و ششصد هزار تومان شرو ع می شود و مدل ASUS هم R2H نام دارد که خود Asus به آن لقب
( UMPC = Ultra Mobile PC) داده است و برخلاف UX17 سونی که صفحه کلید کامل دارد ،این مدل کاملا متکی به قلم نوری می باشد. البته قیمت این یکی را ندارم ولی با توجه به سابقه بالا بودن قیمت لپ تاپ های Asus فکر نمیکنم پائین باشد(ندید بالای یک و نیم میلیون !)
البته این مقاله تنها گوشه ای از این بازار شلوغ را معرفی نمود امیدوارم در انتخاب شما برای خرید این وسیله زیبا و بی نظیر کمک کوچکی کرده باشم. در انتها آماده هر گونه کمک در جهت خرید و پیشنهاد به دوستان هستم.
توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای Writeage.com نوشته شده درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.
توجه: به دلیل تعداد بسیار زیاد نظرات و برای سهولت دسترسی خوانندگان محترم نظرات 1 تا 800 به صورت یک فایل PDF از اینجا قابل دانلود است. (حجم حدود 2 مگابایت)
سلام آرش خان من پارسال برای خرید لپ تاب یه ریزه راهنمایی گرفتم و اچ بی دی وی مدل 2699 خریدم.این لپ تاب بعد از مدتی کارت گرافیکش مشکل دار شد و نمایندگی عوضش کرد.بعد از چند وقت دوباره مشکل ایجاد شد و تعمیر کار گفته مادربوردش خراب شده و باید عوض شه که 300تومن خرجشه!حالا بنظر شما باید چه کار کنم؟300تومن بدم درست کنم یا بفروشم؟اگر هم بخوام بفروشم لپ تابی رو که 1/300خریدم ازم 500تومن میخرن!واقعا موندم چه کار کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید!(راستی مثله اینکه این مدل اچ بی همشون تو کل دنیا مشکل داشته و شرکت عوض کرده جز ایران!)
سلام آرش جان
اول از همه خسته نباشبی من یه لپ تاب می خوام که گرافیگ قوی و سی پی یو بالا داشته باشه رنج قیمتشم تا 1.300000باشه
سلام آرش جان مرسی به خاطر راهنمایی شما بابت خرید لپ تاب . من دانشجوی کارشناسی ارشد برق هستم لطفا لپ تابی به من معرفی کن که بتونم نرم افزارهای زیادی مربوط به برق رو روش نصب کنم وکارهای مربوط به پایان نامه و استفاده بهینه از اینترنت و در مجموع کارهای مختص مهندسی رو به راحتی انجام بده و از نظر قیمت تا سقف 15000000ریال باشه.مرسی لطفا هر چه زودتر کمکم کن.
با سلام آقا من رشتم مکانیک هست
دنبال یه لپ تاپ می گردم که برنامه matlab رو پشتیبانی کنه گه قیمت اش رو هم بنویسی ممنون میشم
ما ايراني ها كي ميخوام ياد بگيريم چه جوري برند انتخاب كنيم . مارك سوني كه ايراني ها رو كشته . نوكيا و دل هم اضافه شده
بابا مردم دنيا اين مارك ها رو خوب نمي دونن . مثلا دل معروف به ارزان فروشي در دنيا نه بهترين
گول اين فروشنده ها رو هم نخوريد . مثال مانيتور ال جي كه سود خيلي خوبي داره و ميگن بهترينه اما همه ميدونن آشغالتر از ال جي وجود نداره
موفق و پيروز باشيد
سلام آرش جان
اول از همه خسته نباشی و با تشکر از جوابت
من کلا یک لپ تاپ همه فن حریف با قیمت حدود 1.300که هم lcd با کیفییت داشته باشه و هم کارایی مناسب برای کارای نرم افزاری الکترونیک و هم بتونم باهاش کمی gameبازی کنم و فیلم ببینم.
خودم بین دو مدل sony fw-590fzbوhp dv6-1390موندم . به نظر شما کدومش با توجه به کانفیگ مشابه بهتره و اگه شما باشی کدوم رو ترجیح میدی؟
سلام.خسته نباشید.
اقا ارش بازم ازتون سوال دارم
می خواستم نظرتون رو راجب به مدل asus m60j بدونم و اینکه برای انجام کارهایی مثل برنامه نویسی و کارهای گرافیکی مناسب هست؟و قیمتش رو می خواستم.
در مورد مدل asus pro 64vn که ازتون سوال کردم این مدل کمیاب هستش ولی وجود داره.
اطلاعاتasus pro 64vn
2.8GHz T9600
cache:6
ram:4GB DDR3
hdd:500GB-SATA
LED 16″Color shin
DVD+/-RW DL
GF240M(1GB)
2.7KG
7-P
Cam/BT/Bag/mous/6 cell/farsikeyboard
حالا نظر شما کدوم مدل هست؟(pro 64vn یا m60j)
بین یک میلیون و پانصد هزار تومان تا یک میلیون هفصد هزار تومان.برای برنامه نویسی و کارهای گرافیکی و کاربری های خونگی می خوام.موفق باشید.خدانگهدار
سلام
برای برنامه های مهندسی عمران کدوم رو پیشنهاد میدید
IBM Lenovo SL500 W3H
Sony CW 14 FX W/P/R/B
با سلام
من یک لپ تاب vostro 1015 گرفتم که vga ان intel 4500 بود. به من گفتند که مموری گرافیک 128 هست که تا 800 share می کند.
حالا که ویندوز نصب کردم می بینم که dedicate ان 32 هست و تا 780 share می کند.
سوال من اینست که همه intel 4500 گرافیک 32 هستند و تا 800 share می کنند یا لپ تاب دیگری را به من داده اند؟
چون در بوروشور ان نوشته (128-intel 4500-800)
باید چکار کنم؟
در قسمت setup هم چیزی که بتوان گرافیک را زیاد کرد وجود نداشت.
دارم دیوونه میشم. سرم کلاه رفته یا نه؟ برم حقم رو بگیرم؟
ببخشيد من تا 2.000.000 اين لپ تاپ را مي خواهم . اكر لپ تاپي با مشخصات قبلي نمي شناسيد مي خوام full hd باشه و cpu كش 6 و 2.66 باشه .خيلي ممنون.
با عرض سلام و خسته نباشید
لپ تاپ من مدل VAIO FW 490DDB است ، خود لپ تاپ مارک هاردشو hitachi نشون میده ولی فکر کنم توی کاتالوگ هاش یه مارک دیگری نوشته ، و من نگرانم هاردشو عوض کرده باشن ، وقتی لپ تاپ رو اول بازش میکنم از هاردش یه صدای جیز جیز خفیفی میاد ولی بعد نیم ساعت قطع میشه .اگه زحمتی نیست بهم بگین که آیا هارد همه این مدل ها این مارک یا نه و این صدا طبیعی است یا خیر .
با تشکر
با سلام مجدد به دوستان
مهدی جان اطلاعات کامل در رابطه با این مدل شامل موارد سخت افزاری و قیمت آن در اینجا می توانید پیدا کنید. اما برای کارائی این مدل از روی مشخصات سخت افزاری می توان امتیاز بالائی در نظر گرفت و در این میان مواری همچون پردازنده قوی، حافظه RAM از نوع DDR3 و گرافیک نسبتا قوی از موارد چشمگیر محسوب می شوند.
قبلا هم SL510 را با 1520 مقایسه کرده ایم در این میان شاید تنها برتری که بتوان برای 1520 در نظر گرفت به بیشتر در بورس بودن آن و گارانتی های متعدد و فراوان Dell باز می گردد و گرنه در رده سخت افزاری و بروی کاغذ برتری خاص دیگری را برای 1520 نمی توان برشمرد.
در رابطه با کارکرد این دو مدل در محیط های کارگاهی با گرد و خاک هیچکدام نکته خاص وحفاظت ویژه ای ندارند و اگر واقعا به دستگاهی مقاوم در این کلاس نیاز دارید بهتر است به فکر مدل های Latitude فکر کنید به ویژه اینکه گرافیک Quadro این مدل برای کارائی اصلی شما یعنی نقشه کشی و موارد سه بعدی بهینه شده است.
————————————————————–
فاطمه جان نکات مثبتی که از این مدل به چشم می آید به پردازنده قوی، حافظه RAM از نوع DDR3، گرافیک نسبتا قوی، خروجی های HDMI و eSATA، وزن نسبتا مناسب و بدون شک قیمت کاملا مناسب باز می گردد و تقریبا هر آنچه یک کاربر حرفه ای نیاز دارد در این مدل مجتمع شده است و بروی کاغذ مشکل خاصی را نمی توان برای آن بر شمرد.
————————————————————-
فرزانه جان مشخصات کامل مدل Sony Vaio VPCCW14FX/P را می توانید از اینجا مشاهده کنید. این مدل یکی از پایه ای ترین و ارزان ترین های سری CW است که دارای پردازنده 2.2 گیگاهرتزی C2D T6600 با 2 مگابایت کش بوده و از 4 گیگابایت RAM از نوع DDR3 1066 با کارت گرافیک GT230M با 320 گیگابایت هارد و صفحه نمایش 14.1 اینچی و وزن 2.4 کیلوگرم می باشد. اما در مورد بهترین فروشگاه عرضه کننده این مدل نگفته پیداست که فروشگاه های متعدد و گارانتی های گوناگون با شرایط مختلف عرضه کننده این مدل می باشند که در حال حاضر نمی توان به یک نمونه خاص اشاره کنم چون این کاملا به انتخاب شما بستگی دارد اما در کل سعی کنید از یک گارانتی معتبر خرید کنید. قیمت جهانی این مدل در حدود 875 دلار است اما در ایران بسیار بالاتر عرضه شده است.
————————————————————-
جواد جان مشخصاتی که نام بردید کمتر در قالب یک مدل تنها پیدا می شوند که شاید مهمترین دو نکته ای که معمولا در یک مدل با هم دیده نمی شوند به Full HD بودن مونیتور و 2.8 گیگاهرتزی بودن پردازنده باز می گردد در ضمن نکته مهمی به نام قیمت را از یاد بردید که دوست دارم بعد از مشخص شدن حوزه قیمتی شما به معرفی مدل بپردازم. در ضمن VGN یک پسوند مشترک در بسیاری از مدل های سونی (بجز برخی مدل های سری CW) است و معنی خاصی نمی دهد (و یا حداقل من نمی دانم). عمر باتری نیز بطور کامل به کاربری شما بستگی دارد اما عددهائی که به این منظور درج می شوند در ایده آل ترین شرایط یعنی حالت Stand-by، پائین بودن نور صفحه نمایش، خاموش بودن Wi-Fi و بلوتوث باز می گردد و معمولا در واقعیت قابل دسترسی نبوده و نباید بیش از 60 تا 70 درصد بروی این رقم اعلام شده حساب کرد.
————————————————————-
حامد جان به نوع کاربری خود اشاره ای نکرده اید.
————————————————————-
محمدرضا جان مدل مد نظر شما از مشخصات کاملا بالائی برخوردار است و مطمئنا جوابگوی نیاز شما می باشد و از این لحاظ بروی کاغذ موردی برای نگرانی نیست. از مدلهای حاضر در این کلاس قیمتی و سخت افزاری باید به Dell Studio 1555 و Vaio CW-1CGX اشاره کرد. در ضمن سایتی که برای بررسی کارت گرافیکی در اختیار شما قرار گرفته است محلی برای رده بندی و رتبه بندی آنگونه که شما تصور کردید نیست و اگر این کارت در ردیف 47 قرار گرفته به این دلیل است که پس از ارائه این کارت به بازار 47 کارت دیگر فارغ از قوی تر بودن یا ضعیف تر بودن به بازار ارائه شدند و برای فهم میزان قدرت این کارت باید اعداد ستون سمت راست آن را یا کارت های دیگر مقایسه کنید.
————————————————————
Bluebird عزیز راهنمائیدقیق نیازمند دانستن نیازهای دقیق شما است که اشاره ای به آن ننموده اید.
———————————————————–
شادی جان خیلی کلی صحبت کرده اید و به دو نکته یعنی مهم سایز صفحه نمایش و وزن دستگاه اشاره ای نداشته اید اما در کل برای کارهای طراحی باید به کارت های Quadro تکیه کنید که در سری Latitude از Dell یافت می شوند و برای آنکه چندین برنامه را با هم باز داشته باشید باید به یک پردازنده چند هسته ای قوی با حداقل 4 گیگابایت RAM فکر کنید. بر این ایه می توان به چند مدل مناسب اشاره کرد اما در ابتدا دوست دارم سایز صفحه نمایش و وزن مد نظر شما برای دستگاه ایده آلتان در چه حد است.
—————————————————————–
حسام جان من نمی دانم که نرم افزار مد نظر شما از چه نیازهائی برخوردار است لطفا با توضیح کامل به آن اشاره کنید.
————————————————————–
حمید جان نمی دانم اگر ظاهر برای شما در درجه اول اهمیت قرار دارد چگونه به Vostro 1520 رسیده اید که شاید تنها در ظاهر قابل انتقاد باشد. اما در کل 1390 هم از نظر ظاهری و هم از نظر کارائی بالاتر از 1520 به نظر می رسد اگرچه در مقام مقایسه صفحه نمایش بروی کاغذچندان فرقی با هم ندارند. در ضمن صرف ذکر کلمه برنامه نویسی برای انتخاب یک مدل کافی به نظر نمی رسد.لطفا بیشتر کارائی خود را توضیح دهید.
—————————————————————–
پرنده جان مدل های مختلف سری CW در حال حاضر به جرات محبوب ترین نوت بوک های سونی به شمار می روند و مشخصات کلی آنها همچون سایز صفحه نمایش، ظاهر زیبا، حافظه RAM از نوع DDR3 و کارت های گرافیک Nvidia در تمامی مدل ها مشترک است مدل مد نظر شما هم مدل مناسبی ست اما در این حوزه قیمتی من پیشنهاد می کنم که مشخصات دو مدل مناسب دیگر یعنی CW1WFX و CW1CGX که هر دو حول و حوض 1.200 قیمت دارند را نیز مشاهده کنید.
در مورد عمر باتری البته آنچه که در سایت سونی برای این مدل در اینجا آمده است 4 ساعت با باتری معمولی و بیش از 6 ساعت با باتری قوی تر است. البته نگفته پیداست که دوام باتری کامل به نوع استفاده بستگی ندارد و کمتر از 20 دقیقه هم می توان آن را خالی کرد اما اگر یک استفاده معمولی بدون روشن کردن مداوم امکانات شبکه ای دستگاه، استفاده مداوم از درایو نوری و کاربری سنگین کارت گرافیک نداشته باشید می توانید بیشاز 2 ساعت نیز بروی این باتری حساب کنید.
—————————————————————-
محمد مهدی جان مدل های بسیار بسیار زیادی در این سه گزینه ای که بعنوان شاخص انتخاب کرده اید جای می گیرند اما در این میان چند نکته مورد توجه وجود دارند یکی اینکه 15 اینچی های سونی که تنها در یکی دو سری یافت می شوند چندان high-end و پیشرفته و فوق العاده به حساب نمی آیندو بیشتر به رده Entry level و پائین قیمت بازار تعلق دارند.در ضمن این تقریبا غیر ممکن است که مدلی با صفحه نمایش 15.6 اینچی با وزنی کمتر از 2.6 کیلوگرم پیدا کنید چه برسد به وزن زیر 2 کیلوگرم. لطفا به بقیه مشخصات و از همه مهمتر به کاربری شما از کارت گرافیک اشاره کنید تا بتوانیم راهنمائی دقیق تری داشته باشیم.
در مورد زمان خرید نوت بوک نیز البته در مورد بازار آشفته داخلی نمی توان اظهار نظر درستی کرد اما در کل در سه موقع سال قیمت نوت بوک اندکی بالاتر می رود قبل از عید، قبل از تابستان و فصل بازگشائی مداری و دانشگاه ها.
—————————————————————
حسن جان به مدل کامل اشاره کنید.
—————————————————————-
امین جان در مورد گرم شدن ایسون تا کنون چیزی نشنیده ام اما در کل گرم کردن نوت بوک مخصوصا وقتی که گرافیک قوی داشته باشد کاملا عادی ست. امین جان منظورتان را از کاربری های مهندسی مشخص و واضح توضیح دهید تا راهنمائی بهتری داشته باشیم.
————————————————————–
miriam جان سری SR انتخاب درستی ست البته همانطور که شما اشاره کردید مسئله گرافیک های نچندان قوی همیشه نکته منفی همیشگی این سری به حساب می آید. البته این ضعف در حدی نیست که یک کاربری نیمه حرفه ای گرافیکی هم آن را احساس کند و شاید تنها در بازی های روز نتوان بروی این کارت حساب کرد. اگر بروی وایو و کیفیت بالاتر کارت گرافیک اصرار دارید بهتر است سری CW را نیز در گزینه های خود جای دهید. دو مدل از بهترین های این رده CW1WFX و CW1CGX می باشند.
با تشکر
سلام . واقعاً ممنون به خاطر زحماتی که می کشید 🙂
راستش من قصد دارم یه لپ تاپ برای خواهرم که دانشجوی ترم دو عمران است بخرم ولی از اونجایی که نمی دونم که کارت گرافیک و سایر مشخصات سیستم باید چطور باشه – که حداقل تا پایان تحصیلش دچار مشکل نشه – یکم گیج شدم ! :دی
قصد دارم تا سقف 1.500.000 هزینه کنم . و البته براش portability مهمه و صفحه نمایش 13.3 مناسبه . نظر خودم رو vaio هستش چون خودم دارم – با گارانتی امرتات – و راضی هستم . سری SR به نظرم مناسبن ؛ منتها گرافیکشون مرددم می کنه .
امیدوارم توضیحاتم کافی باشن ، پیشاپیش از راهنمایی های دقیقتون سپاسگزارم 🙂
سلام.خوبید؟خسته نباشید.
می خواستم بدونم ایا اینکه میگن برند اسوس یکم زیادی گرم میکنه درسته؟مدل های مناسبی برای کاربرد های مهندسی و گرافیکی که از برند های سونی و یا اسوس باشه رو معرفی کنید قیمتش هم بین یک و نیم تا یک و هفتصد باشه.ممنون.خدانگهار
gateway چطوره وایر لس هم داره نظرتون چیه مرسی
اقا ارش چه موقع لب تاب بخریم بهترین موقع است از نظر جدیدی و پولی
cpu:core2duo2.66ghz
cache:6mb
hard:320
lcd:15.4
اگر بالاترهم باشه ایراد نداره از سونی خیلی خوشم میاد ولی میگن قیمت مارکش رو میگیره و خیلی گرانه اگر سونی باشه قیمتش هم مناسب حدود یک ملیون تا یک و دویست خیلی ممنون میشم وزنش هم کمتر از 2 کیلو باشه خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنی فقط سونی ودل و توشیبا باشه اگر وقت داشتید جزئیاتش هم بگید چند مارک هم معرفی کنید اگر گران تر باشه ایراد نداره فقط خیلی گران نباشه
سلام
من بعد از بررسی های فراوان یک لپ تاپ از sony مدل CW 1JGX/u را انتخاب کردم . می خواستم نظرتون را در موردش بدونم و مطمئن بشم که مدل خوبی هست یا نه ؟ در ضمن یک نفر می گفت این مدل را نخر چون CW شارژ باطریش 20 دقیقه ای تمام می شه اما خودش نوشته 1.5 ساعت .حالا می خوام بدونم این باطری همین قدر کار می ده یا بیشتر یا کمتر ؟ راستی TPM هم داره .می خوام بدونم TPM چیه ؟
ممنون.
با سلام
از بین مدل HP PAVILION DV6-1390 و dell vostro 1520 شما کدام را پیشنهاد می دهید؟
کاربرد من بیشتر با نرم افزارهای مهندسی برق وبرنامه نویسی است همچنین ظاهر لپ تاپ وکیفیت مانیتور هم برام مهمه . کلا چه لب تابی مناسب منه که قیمتش در رنج1 تا یک میلیون ودویست هزار باشه
سلام.داداش من رشته ام معماریه دیگه اعصابم خورد شده
یه لپ تاپ معرفی کن که 3dmax va اتوکد رو خیلی خوب جواب بده قیمت از 1300 بیشتر نشه فدات منتظرم خیلی عجله دارم
Comments are closed.