Nokia 6220 Classic دریچه ای به وسعت یک رویا

67
10695

یکی از درخشان ترین محصولاتی که نوکیا در نمایشگاه بارسلون امسال به نمایش عمومی گذاشت، 6220Classic بود که به نوعی می توان آن را ادامه ای از محصول موفق 6120Classic دانست. در ادامه به بررسی کاملی از این محصول جذاب و پر امکانات می پردازیم با ما همراه شوید.

مدل و نام Nokia 6220 Classic
ابعاد 15×47×108 میلی متر
وزن 90 گرم
صفحه نمایش 2.2 اینچ
320×240 پیکسل
قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
دفترچه تلفن نامحدود بسته به حافظه
کارت حافظه+حافظه داخلی Micro SD تا 8GB+ حافظه رم 128 مگابایتی
ارتباطات GSM چهار بانده+GPRS +EDGE +3G +Bluetooth
سیستم عامل Symbian S60 v9.3
پردازنده ARM11 با فرکانس 369 مگاهرتز
وضوح دوربین 5 مگاپیکسل
حداکثر وضوح فیلمبرداری VGA با 30 فریم در ثانیه
ظرفیت باتری 900mAh

سال گذشته را بدون شک می توان سال تجربه های فراموش نشدنی و بزرگ برای نوکیا قلمداد کرد سالی که ارائه N95 و محصولات طوفانی پس از آن، سهم بازار را برای این تولید کننده بسیار افزایش داد و با اینکه اصرار فراوان بر محصولات هوشمند، همچنان نوکیا را از سمت دیگر بازار یعنی گوشی های رده متوسط و پائین برکنار نگاه داشته است، اما در عین حال موفقیت های پیاپی و فراوانی را برای این شرکت در رده اسمارت فون ها به ارمغان آورده است. گذشته از این، در سال گذشته، نوکیا به یک تجربه جدید نیز دست یافت: استفاده از امکانات سطح بالا در قالب یک گوشی میان قیمت، که مهم ترین نمود این ماجرا را در قالب محصول فوق محبوبی چون 6120Classic می توان مشاهده کرد. دستگاهی که با تجمع امکانات بسیار مطلوب (البته در زمان خود) و قیمت بسیار مناسب، طرفداران پر و پا قرصی برای خود دست و پا کرد و این موفقیت، آنچنان سیگنال های پر قدرتی را به نوکیا فرستاد که در فاصله ای نسبتا کوتاه برادر بزرگتر این گوشی با امکاناتی در حد و اندازه هایN96، متولد گردید، 6220Classic رویای تمام عیاری ست که نه تنها تمامی عاشقان 6120، بلکه تمامی کاربران رده متوسط و بالا را به شدت به خود جذب می کند.

nokia_6220_classic_02.jpg

 

با اینکه ظاهر گوشی در مقایسه با 6120 بسیار تغییر کرده است اما اندازه و وزن آن تفاوت چشمگیری را نشان نمی دهد، در اینجا با ابعاد 15×47×108 میلیمتر با وزن 90 گرم روبرو هستیم که تنها تغییر مهم در آن افزایش سه میلیمتری ارتفاع دستگاه می باشد. اما گذشته از این مطمئنا بزرگترین اختلافی که با در دست گرفتن 6220 به سرعت مشخص می گردد، کیفیت پائین ساخت قطعات و استفاده از مواد نسبتا بی کیفیت در آن می باشد بطوریکه در قیاس با ظاهر شیک و قابل قبول 6120 بسیار کم ارزش تر و ارزان تر نشان داده می شود، که بزرگترین دلیل این ماجرا احتمالا پائین نگاه داشتن هرچه بیشتر قیمت تمام شده دستگاه می باشد. صفحه نمایش 2.2 اینچی گوشی دارای رزولوشن 320×240 پیکسل و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ می باشد، که برای یک Cameraphone نسبتا کوچک قلمداد می شود، کارکرد این قسمت در نور مستقیم خورشید به واسطه استفاده از صفحه ضد تابش بهبود قابل ملاحظه ای پیدا کرده است. کیفیت تصاویر به نمایش درآمده توسط این قسمت با اینکه در سطح بسیار بالایی قرار دارد اما در قیاس با بزرگان نوکیا در این زمینه حرف چندانی برای گفتن ندارد و در بسیاری از مواقع سایه ای آبی رنگ در تصاویر به نمایش درآمده توسط آن دیده می شود. قابلیت فوق العاده این قسمت در جذب اثر انگشت از دیگر نقاط منفی آن محسوب می شود.

nokia_6220_classic_03.jpg

 

بر بالای صفحه نمایش به سبک 6120 دوربین دوم تماس های ویدئویی گوشی دیده می شود که این بار نیز بسیار بزرگ و غیر عادی می باشد که حتی از دوربین اصلی بسیاری از مدل های ارزان قیمت بزرگتر به نظر می رسد. وجود این دوربین سند محکمی بر پشتیبانی از 3G در 6220 می باشد. از دیگر موارد قابل ذکر در این قسمت، اسپیکر برقراری تماس در مرکز به همراه سنسور تنظیم نور صفحه نمایش و صفحه کلید می باشد. در زیر صفحه نمایش صفحه کلید بحث برانگیز گوشی قرار گرفته است که اگر نام نوکیا بر بالای گوشی نقش نبسته بود امکان نداشت آن را یک نوکیائی اصیل بنامیم چرا که با وجود ابعاد بزرگ و مناسب این قسمت، کیفیت ساخت قطعات آن حتی در حد محصول ارزان قیمتی همانند 3110Classic نیز نمی باشد در اینجا با کلیدهای لرزانی روبرو می شویم که برای فشردن آنها به فشار نسبتا زیادی احتیاج داریم، بدترین قسمت ماجرا در کلیدهای ورود به منو و C است که به صورت ابتکاری در دو سمت D-Pad جای داشته و بگونه ای طراحی شده اند که از بقیه کلیدهای این قسمت بالاتر قرار گرفته اند که این نوع طراحی، فرم قسمت کنترلی را به مقدار زیادی تحت تاثیر قرار داده است. دیگر کلیدهای بخش کنترلی شامل دو Soft-Key در زیر صفحه نمایش به همراه کلیدهای برقراری و رد تماس در پائین می باشد. برش هایی منحصر به فرد افقی و عمودی صفحه کلید عددی یکی از نقاط مثبت در این بخش محسوب می شود و علاوه بر ایجاد تفکیک مناسب ظاهر خاصی نیز به آن بخشیده است. نور پس زمینه تمامی کلیدهای این بخش آبی یکنواختی ست که شامل D-Pad گوشی نیز می شود.

nokia_6220_classic_04.jpg

 

دور تا دور دستگاه را نوار نقره ای رنگی فرا گرفته که تمامی کنترلر های استفاده شده در دورتادور گوشی در آن جای گرفته اند و در مجموع شباهت فراوانی با 6210Navigator بوجود آورده است. در سمت راست دستگاه دو جزء کلیدی این قسمت یعنی Rocker تغییر حجم صدا به همراه دکمه اختصاصی شاتر دوربین دیده می شود و در سمت چپ نیز به جز محل قرار گیری اسلات کارت حافظه Micro SD گوشی که با یک پوشش پلاستیکی محافظت می شود، دکمه جدید نوکیا با نام My Own Key قرار دارد که در حالت پیش فرض برنامه Nokia Maps را احضار می نماید ولی وظیفه آن همانطور که از نام آن بر می آید با توجه به نیاز کاربر کاملا قابل تغییر است. چراغ LED  آبی رنگ خاصی که بر بالای این کلید جای گرفته است شباهت این قسمت را با 6210Navigator کامل می کند.
با اینکه در قسمت بالای گوشی تنها جزء قابل مشاهده کلید Power آن می باشد اما در پائین به المان های فراوان ترین روبرو می شویم که شامل پورت Micro USB گوشی یه همراه محل اتصال شارژر و پورت 2.5 میلیمتری اتصال هدست می گردد که این آخری یکی دیگر از نکات منفی قابل ذکر در ساختار گوشی است و استفاده از یک پورت 3.5 میلیمتری می توانست جذابیت دو چندانی را برای این بخش به ارمغان بیاورد.

nokia_6220_classic_05.jpg

اما بدون شک اصلی ترین چدابیت دستگاه در پشت آن قرار گرفته است، جائیکه گذشته از دوربین پنج مگاپیکسلی ساخت کارل زایس ، برای اولین بار پس از N82 از فلش زنون در ساختار دستگاه استفاده شده است و این بار حتی با عملکردی بهتر از N82 . یکی دیگر از برتری های این قسمت استفاده از کاور بسیار مناسب به سبک N82 است که با اینکه در استفاده کمی با سختی و شدت گشوده می شود اما در هر حال برای دوربینی با این کیفیت جزء بسیار مهمی به شمار می رود. آینه عکاسی از خود تنها جزء غایب این ماجرا ست که این بار نیز همانند N82 فراموش شده است.

nokia_6220_classic_06.jpg

 

کاور باتری بیش از دو سوم فضای پشت گوشی را به خود اختصاص داده است که با کنار زدن آن باتری 900mAh دستگاه ظاهر می شود که از لحاظ حجمی به 6120Classic شباهت دارد تا N82. این باتری که بر طبق اعداد رسمی دارای ماندگاری 250 ساعت در حالت Stand-by و 3.5 ساعت در هنگام مکالمه می باشد، در دنیای واقعی به علت برخورداری از سیستم عامل جدید و کاهش چشمگیر مصرف انرژی در آن به راحتی تا 3 روز پاسخگوی یک استفاده متوسط رو به بالا می باشد و در مواردی همچون پخش موسیقی و ویدئو کاملا از محصولی همانند N82 پیشی می گیرد جائیکه ماندگاری این باتری در پخش مداوم ویدئو و موسیقی به ترتیب 3:55 ساعت و 17:30 ساعت می باشد که در قیاس با اعداد 3:40 و 11:20 موجود در N82 برتری بی چون و چرائی را نشان می دهد و ماجرا زمانی جالب تر می شود که بدانیم N82 با باتری BP-6MT خود چیزی در حدود 150mAh ساعت از باتری BP-5M بکار گرفته شده در 6220Classic ظرفیت بیشتری نیز دارد که این به روشنی نشان دهنده نقش پلتفرم و سیستم عامل در مصرف بهینه انرژی می باشد.
سیستم عامل مورد استفاده در 6220 همانطور که اشاره شد ورژن جدید سیستم عامل Symbian S60 با نام 9.3FP2 می باشد که تغییرات و اصلاحات صورت گرفته در آن را می توانید در تغییرات در قالب سیستم عامل جدید مطالعه کنید اما در کل چشمگیرترین تغییرات صورت گرفته در اینجا گذشته از مصرف بسیار پائین این اینترفیس، شامل Active Stand-by عمودی به همراه افزایش کلید های Soft-Key به سه عدد و  Task Manager تغییر یافته و بهینه شده دستگاه می باشد که برای دسترسی به آن دیگر نیازی به فشردن طولانی مدت دکمه منو نیست چرا که این بخش در تمامی منوها از طریق Soft-Key سمت چپ و زیر عنوان Show Open apps قابل دسترس است که ظاهر آن پشتیبانی کاملی از Multitasking را نشان می دهد.

nokia_6220_classic_07.jpg

گالری نمایش تصاویر نیز از دیگر موارد قابل ذکر در این قسمت است که برخلاف سری N از نمایش چرخان در آن خبری نیست. Theme های پیش فرض موجود در دستگاه با عنوان Classic گوشی همخوانی کاملی دارد و در آنها سعی شده است با وجود زیبائی ظاهری، از فرم های ساده ای استفاده شود. از دیگر تفاوت های مشهود در ساختار سیستم عامل جدید می توان به امکان اختصاص Profile های زمان دار که پس از یک زمان مشخص Expire می شوند، اشاره کرد. دفترچه تلفن و منوی ذخیره تماس ها از نقاط نسبتا بدون تغییر در این اینترفیس محسوب می شوند جائیکه تعداد کنتاکتهای قابل ذخیره در دفترچه تلفن همانند قبل تنها به میزان حافظه داخلی گوشی وابسته است و در منوی ذخیره تماس ها نیز تا 30 عنوان قابل ذخیره کردن است. مشخصات سخت افزاری دستگاه را در نگاه اول می توان با محصولی همانند N81 برابر دانست: در اینجا از پردازنده ARM11 با فرکانس 369 مگاهرتز به همراه 128 مگابایت حافظه RAM بهره گرفته شده است. میزان حافظه داخلی موجود در گوشی نیز رقمی در حدود 120 مگابایت می باشد که بوسیله کارت حافظه Micro SD به راحتی تا 8 گیگابایت قابل افزایش است، قرار است به همراه گوشی یک کارت حافظه 512 مگابایتی نیز ارائه شود. . در اینجا با اینکه از شتاب دهنده گرافیکی OMAP به سبکی که در محصولی همانند N82 دیده می شود خبری نیست اما امتیاز های مناسبی که 6220 در Benchmark های مختلف از لحاظ عملکردی بدست می آورد آن را در سطحی کاملا بالاتر از N82 قرار می دهد و تنها در چند عنوان بسیار کوچک است که N82 بالاتر از 6220 جای گرفته است.
پلیر پخش موسیقی بکار گرفته شده در دستگاه نمونه استاندارد نوکیا در این کلاس می باشد و گذشته از موارد جزئی همانند تغییر در اکولایزر های این بخش، تغییر آنچنان مهمی در آن رخ نداده است. فرمت های مورد پشتیبانی توسط این پلیر مواردی همچون MP3، WMA، AMR و خانواده AAC را در بر می گیرد که نگفته پیداست می توان با نصب پلیر های دیگر این لیست را گسترش داد. پلیر پخش ویدئو در دستگاه نیز قادر به پخش فرمت های پر کاربردی همچون 3GP و MPEG-4 می باشد.
اما قسمت جذاب ماجرا بدون شک دوربین 5 مگاپیکسلی گوشی ست که استفاده از سخت افزاری مشابه برترین Cameraphone نوکیا یعنی N82 بر این جذابیت بیش از پیش افزوده است.

nokia_6220_classic_08.jpg

 این دوربین اتوفوکوس که به گواهی اعداد F2.8/5.6 حک شده بروی آن تفاوتی با دوربین N82 ندارد قادر به ثبت تصاویری با حداکثر رزولوشن 1944×2592 پیکسل می باشد و علاوه بر این از یک کاور فوق العاده محکم نیز سود می برد. منوی عکاسی در این گوشی تغییر چندان مهمی نسبت به قبل نکرده است و شاید مهم ترین تغییری که در آن می توان اشاره کرد امکان سفارشی سازی و تغییر میانبرهای منوی عمودی تنظیمات است که بصورت pop-up در سمت چپ صفحه نمایش ظاهر می گردد. در منوی عکاسی با تنظیمات فراوان و پر و پیمانی روبرو می شویم که از هر لحاظ قابل مقایسه با N82 می باشند. تنظیمات این بخش شامل چندین حالت عکاسی مختلف (اتوماتیک، ماکرو، پرتره، دو حالت عکاسی در شب، منظره، ورزشی و Custom)، تنظیمات فلش، تنظیمات تایمر، عکاسی پی در پی (هر 10 ثانیه تا 30 دقیقه یک عکس)، تنظیمات نوردهی، تنظیمات نور سفید، افکت های رنگی، تنظیمات ISO،امکان محو و واضح نمودن عکس (Sharpen/soften)، تنظیمات کنتراست و روشنائی می گردد که لیست بسیار کاملی ست و گذشته از قابلیت های نوظهوری همچون تشخیص چهره و لبخند، غایب عمده دیگری را در آن نمی توان پیدا کرد. کیفیت عکس های گرفته شده توسط 6220 از تمامی جهات همانند داستانی که در N82 اتفاق افتاده است کاملا از رقیبان این دوربین که هر روزه بر تعداد آنها نیز افزوده می شود، بالاتر است و از این لحاظ در کنار N82 و یکی دو مدل دیگر از سامسونگ و سونی اریکسون یکی از برترین پنج مگاپیکسلی های موجود در بازار نام می گیرد. کارکرد فلش زنون این گوشی نیز کاملا مشابه نمونه ای ست که درN82 دیده می شود و از لحاظ نوردهی بسیار موفق عمل می کند. فیلمبرداری این دوربین نیز در سطح فوق بالایی قرار دارد چرا که در اینجا نیز پشتیبانی کاملی از فیلمبرداری در رزولوشن 480×640 پیکسل (VGA) با 30 فریم در ثانیه انجام گرفته و تصاویر شفاف و کاملا قابل قبولی ایجاد می نماید. از دیگر امکانات قابل ذکر در ساختار این قسمت خروچی تلویزیون  به همراه امکان Geo-Tagging برای عکس های گرفته شده می باشد.
یکی از امکانات غافلگیرانه موجود در 6220 گیرنده داخلی GPS دستگاه است که گنجاندن این قابلیت در دستگاهی در این کلاس نشان دهنده اهمیتی ست که نوکیا برای این بازار قائل است چرا که تقریبا در تمامی گوشی های هوشمند نوکیا که در چند ماه اخیر معرفی شده اند از GPS استفاده شده است و اهمیت این قطعه سخت افزاری برای نوکیا وقتی معلوم می شود که به آمار فروش گوشی های مجهز به GPS نوکیا از سال گذشته تا کنون نگاهی بیاندازیم جائیکه با رقم باور نکردنی 35 میلیون نسخه روبرو می شویم که خود به تنهائی از آمار فروش کل دستگاه های اختصاصی GPS در سال 2007 بالاتر است. نرم افزار استفاده شده در حالت پیش فرض همانند همیشه Nokia Maps 2.0 می باشد که نسبت به نسخه قبلی خود تغییرات فراوانی را تجربه کرده است که یکی از این تغییرات افزوده شدن حالت عابر پیاده در آن می باشد که در این حالت رزولوشن نقشه در بالاترین حد خود تنظیم می شود و علاوه بر این امکان استفاده از راهنمای صوتی (که هکرهای مهربان، آن را نیز به یک کالای رایگان تبدیل کرده اند) فراهم می گردد. اینترفیس جستجو نیز بهبود قابل ملاحظه ای یافته است و برای یک جستجوی سریع نیازی به ورود به منوی آن نبوده و مستقیما از منوی اصلی می توان عملیات جستجو را انحام داد. از این گذشته امکان استفاده از حالت Hybrid Maps با قابلیت نمایش دو نمای مختلف بروی هم نیز در اینجا فراهم آمده است.

nokia_6220_classic_09.jpg

قابلیت های ارتباطی گوشی در قیاس با نمونه ای چون 6120Classic تغییر چندانی ننموده است. در اینجا از چهار فرکانس GSM به همراه دو فرکانس اصلی HSDPA برای برقراری تماس استفاده شده است که در مورد اخیر فرکانس 850MHz در 6120 جای خود را به 900MHz در 6220 داده است. GPRS کلاس 11 به همراه HSCSD، EDGE و 3G گزینه های ارتباطی پر سرعت دستگاه را تشکیل می دهند و برای ارتباطات رادیوئی برد کوتاه نیز تنها از بلوتوث نسخه 2.0 استفاده شده است که عدم وجود Wi-Fi در این قسمت شاید بزرگترین نقصی ست که در قیاس با N82 می توان برای 6220 قائل شد. تغییر پورت Mini USB به Micro USB نیز از اندک تغییرات دیگری ست که نسبت به 6120 می توان در این قسمت بر شمرد.

nokia_6220_classic_10.jpg

از حضور Nokia 6220 Classic در بازار های جهانی تنها چند روز کوتاه می گذرد و قیمت فوق العاده مناسب 409 دلاری این گوشی آن را به یکی از ارزان ترین Cameraphone های هوشمند بدل کرده است که مطمئنا در روزهای آینده رقیب سرسختی برای هم ردیفان خود گردیده و احتمالا پر فروش ترین Cameraphone نوکیا در سال 2008 لقب خواهد گرفت.

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

67 دیدگاه

  1. سلام آرش جان
    لطفا کمکم کنيد , و جوابم رو بدید
    من ميخوام اين گوشي رو بخرم ولي ترديد دارم که از لحاظ جنس (نه امکانات) به درد نخور باشه.
    اولا که اين گوشي کجاييه ؟
    و اگر ساخت چين است کيفيت خوبي داره يا نه ؟
    دوم اينکه آيا امکانات سخت افزاريش با کيفيت هست مثلا دوربين یا GPS ؟
    منتظر جواب میمونم بعد برای خرید تصمیم میگیرم,پس زیاد منتظرم نذار
    [email protected]

  2. با سلام ممنون از مطالب کاملتون.
    میخواستم بدونم من بهتره k850 رو بگیرم یا 6220 با
    اولویت های زیر(به ترتیب):
    1-دوربین
    2-مقاوم بودن گوشی
    3-GPS
    مرسی.

  3. با سلام به دوستان
    کاظم جان خوب بود کلی صحبت نمی کردی و به مصادیق اشتباه های من اشاره می کردی. در ضمن این چندمین بار است که به این موضوع اشاره می کنم که مطالب منتشر شده در این سایت کاملا اورجینال و منحصر به فرد است بدین معنی که حتی نمی توان آنها را ترجمه صرف و کلمه به کلمه یک Review خارجی هم دانست و کلیه آنها حاصل بررسی چندین نقد متفاوت و سپس نتیجه گیری از خلال واقعیت است. شما چند درصد مطمئنید که یک نقد خاص از یک سایت بخصوص گرفته شده است؟ لطفا به صراحت به مصادیق آن اشاره کنید در ضمن بهتر است بجای کلی گوئی و نقادی مغرضانه همگی به جریان افزایش اطلاعات بپیوندیم و از جملات دستوری بپرهیزیم.
    ————————————————
    پاسخ سوالات شما به قرار زیر است
    – خیر
    – نمی دانم
    – به طور رسمی خیر
    – احتمالا بهتر است
    – در متن به آن اشاره شده
    – در بازار تهران بطور رسمی وجود ندارد
    – بلی
    – در حد N82 هست
    با تشکر

  4. سلام آرش جان
    من تقریبا تمامی مطالب موبایل شما رو دمبال کردم در بعضی جاها یه اشتباهی کردی این بود که از موبایل ریویو ترجمه کردی اما اونایی که خودت ریویو کردی خیلی خیلی خوب بود.سعی کن همین کار رو بکنی
    ————-
    دوما اینکه در مورد 6220 آیا تا به حال خودت باهاش کار کردی؟
    صدا و سرعتش چطوره؟
    بازیهای انگیج رو ساپورت میکنه یا نه؟
    ایا صداش از ان82 بهتره؟
    کار کردن با کیبوردش نسبت به 6120 کلاسیک چطوره؟به نظرم خیلی بهتر چون 6120 واقعا کیبورد بدی داشت.
    قیمتش الان توی تهران چنده
    دوربینش واقعا مثل ان82 میمونه
    فیلمبرداریش بعضی جاها بهش گیر دادن میگن در آن حد ان82 نیست آیا درسته؟
    مرسی از سایت خوبت و اینکه جواب ما رو هم میدی.

  5. سلام به همه دوستان
    من چنتا تا سوال دارم لطفا اگه کسی این گوشی 6220( کلاسیک) رو داره به سوالای من جواب بده ، ممنون میشم!!
    1) اسپیکر اصلی گوشی کجای اون قرار داره و بلندی صدای اون در چه حدیه؟؟؟ منظورم در مقایسه با گوشی های دیگه مثل N82, N73.,…..هستش؟؟؟؟
    2) الان توی ایران کجا میشه خرید و قیمتش چقدره؟؟
    3)با مموری کارت 2gig یا 4gig که فول پر شده باشن آیا بازم هنگ میکنه یا نه؟
    4) توی بعضی سایتها راجع به کیفیت فیلم برداری اطلاعات ضد و نقیض دیده میشه!!! بالاخره فیلمبرداری این گوشی 30 فریم در ثانیه است یا 15 فریم در ثانیه؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه جوابمو کامل بدین!!! مرسی.

  6. ارش عزیز
    در این مقاله در مورد بلندی و کیفیت صدای گوشی صحبت نکردی.ایا 6220 کلاسیک هم مثل N82 از نظر صدا (زیر متوسط) است؟

  7. با سلام به دوستان
    mahan جان بنفش تنها یکی از رنگ های این گوشی است و مدل های مشکی رنگ نیز برای آن وجود دارد
    —————————————-
    sahar جان همانطور که در مقاله نیز اشاره شد این گوشی تازه چند روز است که عرضه شده است و حداقل تا یک ماه دیگر سر و کله آن در ایران پیدا نخواهد شد
    با تشکر

  8. با سلام به دوستان
    amirali جان همانطور که از اسم فروشگاه بر می آید این بخش یک فروشگاه است ولی قیمت های محصولاتی که توسط writeage ارائه می شود تا حد امکان عادلانه خواهد بود
    باتشکر

  9. با سلام به دوستان
    مجید جان پاسخ سوال اول شما در بخش مربوطه ارائه گردید
    1- زبان نوشتاری همانطور که می دانید به ورژن گوشی تعلق دارد یعنی جدا از اینکه بروی صفحه کلید شما چه چیزی حک شده است این ورژن گوشی شماست که تعیین می کند چه زبان هایی در آن وجود دارد که برای تغییر زبان تنها راه گذشته از فلش کردن تغییر Product Code دستگاه است که شیوه آن بطور کامل چندین بار توسط علی عزیز درکامنت های مطلب nokia 6120 (که سیستم عاملی مشابه N95 8G دارد) توضیح داده شده است که پیشنهاد می کنم به آن مراجعه کنید.
    2- خرید از گارانتی معتبر و صحت Product Code برای اطمینان از اصل بودن دستگاه کافی ست و بقیه موارد اهمیت چندانی ندارد چون برنامه های مورد نظر شما را می توان نصب کرد و فیلم مرد عنکبوتی نیز مختص به یک سری خاص بوده و همه ورژن ها آن را ندارند.
    3- در آینده نزدیک با شروع به کار فروشگاه کوچک بازی های Full Version پلتفرم N-Gage را نیز مشاهده خواهید کرد
    ———————————————–
    ماكسیموس جان البته پاسخ شما در لابلای متن داده شده است اما در یک نگاه کلی برتری های 6220 به N82 را می توان در سیستم عامل جدید (با تمامی خصوصیت های برتر آن) به همراه ابعاد و وزن کمتر واز همه مهمتر در قیمت پائین تر آن دانست ولی درعوض N82 دارای قابلیت Wi-Fi به همراه موارد مهمی چون شتاب دهنده گرافیکی (TI OMAP) و پورت 3.5 میلیمتری اتصال هدست می باشد که 6220 فاقد آنهاست.
    با تشکر

  10. نوکیا گوشی های خیلی توپی میزنه ولی خداییش خیلی بد سلیقست . شرکت به این بزرگی که تا این حد پیشرفت کرده نمیتونه یه طراحی قشنگ داشته باشه . {…} . آقا دستون درد نکنه . خیلی عالی بود

  11. سلام
    اگه امكان داره میخواستم برتری این گوشی را نسبت به “N82” و همچنین “N82″را نسبت به این گوشی به طور مختصر بیان كنید چون در آستانه خرید گوشی هستم و بین این دو مدل انتخاب برام سخت شده
    با تشكر یكی از دوستداران سایت خوب شما

  12. ‏سلام آرش جان مثل همیشه كامل بود كوشی خوبی هست كه به نظر من میتونه برای نوكیا فوق العاده سود آور باشه
    من هنوز منتظر جواب سوالم در مورد نرم افزار GPS Tom tom‏ كه در یكی از نظرات ازش سخن به میان آوردید هستم كه با خواندن این مطلب به سوالاتم اضافه شد
    1‏)این ‏8Gb N95كلافم كرده آخه زبان نوشتاری فارسی نداره و یك سوتی جالب تر اینكه توی صحفه كلید در عدد 7 حروف به صورت ن-ه-و-ی هستند!كه به همین ترتیب نیز حك شده!!
    2‏)من این كوشی رو با ضمانت اتصالات خریدم ولی اون برنامه هایی كه باید توی مدیا سنتر باشن حتی ردی ازشون نیست و فیلم مرد عنكبوتی رو هم نداشت اما با تو سایت نوكیا كه كدم رو وارد كردم صحیح بود
    منتظر قولی كه در مورد بازی های N-Gage‏ دادید هستیم
    اكه یه برنامه مناسب برای نمایش فایلهای تصویری معرفی كنید ممنون میشم
    با تشكر

ارسال یک پاسخ