Nokia 6233‎‏ موسیقی در اوج‏

44
7824

یکی از مشکلاتی که در خرید یک کالای دیجیتالی همواره خود را می نمایاند مسئله مهم “انتخاب درست” ‏است که بدلیل تنوع محصول و انواع مختلف کاربری،  همواره با انتخاب دشواری روبرو هستیم که این مسئله ‏هنگامی که در رده میان قیمت ها و دستگاه های همه کاره قرار بگیریم بسیار پیچیده تر نیز می شود. نوکیا ‏‏6233 یکی از بهترین های این رده و یکی از کاراترین محصولاتی ست که به رقم قابلیت هایش کمتر مورد توجه ‏قرارگرفته است. در ادامه به بررسی این گوشی و قابلیت های آن می پردازیم.

با اینکه از زمان ارائه شدن 6233 به بازار  چیزی حدود دو سال می گذرد ولیکن امکانات و تجهیزاتی که به ‏نسبت قیمت در این محصول ارائه می گردد، به نحوی ست که پرداختن به آن خالی از نکات سودمند نیست ‏بخصوص اینکه در رده گوشی های متوسط غیر هوشمند، نوکیا آنچنان که دیگر رقبا در این عرصه جولان می ‏دهند حضوری پر رنگ ندارد ولیکن در میان این محصولات کم شمار گه گداری به نمونه هایی بسیار کارا  ولی ‏نچندان آشنا بر می خوریم که 6233 بی گمان یکی از آنهاست.‏
نوکیا تجربه تولید گوشی های سایز متوسط و با امکانات بالا را با گوشی موفق ‏‎6230i‏ آغاز کرد که در زمان ارائه ‏شدنش به بازار امکاناتی بسیار بالاتر از کلاس خود ارائه میداد.
پس از آن 6233 تجربه بعدی نوکیا در این عرصه ‏یود که شاید مهمترین تغییری که در ساختار این گوشی در گذار از ‏‎6230i‏ تا 6233 رخ داد افزوده شدن قابلیت  ‏‎3G‏ به آن بود. از لحاظ شکل ظاهری می توان 6233 را از نوادگان سری ‏‎60xx‏ همانند مدلهای 6070 و 6080 ‏دانست ولیکن اگر در این بررسی، مشخصات و امکانات ارائه شده توسط گوشی را نیز در نظر بگیریم شاید نزدیک ‏ترین مدلی که به 6233 بتوان  پیدا کرد گوشی کشوئی موفق 6280 است که هنوز هم در بازار غیر هوشمندها ‏در رده بالایی قرار دارد. ‏

nokia-6233-06.jpg

در نگاه اول مطمئنا ظاهر کاملا کلاسیک و محافظه کارانه 6233 اولین چیزی ست که در برخورد با آن به چشم ‏می خورد. بدنه بطور کامل از پلاستیک ساخته شده است که قاب فلزی نقره ای رنگی دور تا دور آن را فراگرفته ‏است که کمی از رسمی و خشک بودن آن می کاهد  البته بدون شک 6233 یکی از خوش دست ترین و راحت ‏ترین ها در کلاس خود می باشد ابعاد این گوشی 18×46×108 میلیمتر با وزن 110 گرم است که در مقام ‏مقایسه می توان آن را از لحاظ طول با 5700 و از لحاظ عرض با ‏K750‎‏ برابر دانست ولیکن وزن آن به نسبت ‏گوشی های این کلاس کمی سنگین به نظر می رسد.
نکته ای که در همین ابتدا ذکر آن ضروری به نظر می ‏رسد اینست که این گوشی در دو رنگ مشکی و خاکستری تولید شده که از لحاظ ظاهری شاید اختلاف میان ‏این دو از زمین تا آسمان باشد چرا که مدل خاکستری رنگ در یک نگاه حس گوشی های ارزان قیمت فاقد هیچ ‏نوع امکانات را القا می کند در حالیکه نسخه مشکی رنگ، جذبه دستگاهی کلاسیک و شیک را زنده می کند ‏‏(که این یک مورد کاملا سلیقه ای است و شاید احساس شما از دیدن آن دو با من متفاوت باشد) البته این ‏تفاوت از حد ظاهر گوشی به هیچ وجه فراتر نرفته و هر دو رنگ موجود از کیفیت ساخت و استحکام بسیار ‏بالایی برخوردارند.‏

nokia-6233-05.jpg

‏ قسمت عمده روی گوشی را صفحه نمایش 1.86 اینچی گوشی پوشانده است که با رزولوشن 320×240 ‏پیکسلی خود قادر به نمایش 256 هزار رنگ نیز می باشد که خوانائی و کارکردی کاملا مناسب حتی در نور ‏مستقیم خورشید دارد.
بر بالای این صفحه نمایش اسپیکر برقراری تماس گوشی جای دارد که با یک نوار نقره ‏ای رنگ پوشانیده شده است. از نکات نسبتا عجیب و کمی هم منحصر به فرد در این قسمت این است که با ‏اینکه گوشی از فناوری تماس های ویدئویی (که از خصوصیات گوشی های ‏‎3G‏ می باشد) پشتیبانی می کند ‏ولی در اینجا خبری از دوربین دوم و مخصوص اینکار نبوده و کلیه تماس های ویدئویی از دوربین اصلی گوشی ‏جهت اینکار استفاده می کنند که این خود نشانگر آن است که تماس ویدئویی یک امکان آنچنان مهم و ‏ساختاری در 6233 محسوب نمی گردد.
در زیر صفحه نمایش نیز صفحه کلید گوشی قرار دارد که قسمت ‏کنترلی آن متشکل از یک دکمه چهار جهته بسیار کارآمد و دقیق بهمراه دو دکمه ‏Soft-Key‏ در بالا و دکمه های ‏سبز و قرمز در پائین است .
در زیر این دکمه ها نیز صفحه کلید اصلی گوشی دیده می شود که با دارا بودن ‏دکمه هایی کاملا بزرگ و با فواصل مناسب یکی از بهترین و خوش دست ترین صفحه کلیدهای این کلاس ‏است. از نکات جالب توجه در ظاهر این صفحه کلید بزرگتر بودن دکمه های ستون میانی آن است که شاید ‏بزرگترین عامل راحتی استفاده از کلیدها باشد.
ردیف های چهار گانه موجود بروی صفحه کلید نیز توسط نوار ‏های نقره ای برجسته ای از یکدیگر جدا شده اند که تفکیک کلیدها را حتی بدون نگاه کردن به آنها ممکن می ‏سازد . نور پس زمینه کلیدها آبی درخشانی ست که تنها نکته منفی در آن این است که دکمه چهار جهته فاقد ‏نور پس زمینه می باشد. ‏
یکی از المانهای قابل مشاهده در سمت چپ گوشی دکمه اختصاصی ‏PTT‏ می باشد (‏Push To Talk‏ قابلیتی ‏ست که کارکردی مشابه واکی تاکی یا بیسیم های دستی داشته و در آن از شیوه ارتباطی ‏Half duplex‏ ‏استفاده گردیده است که در هر لحظه تنها یک سمت می تواند صحبت کند البته این شیوه ارتباطی می بایست ‏توسط اپراتور ارائه گردد که درحال حاضر تنها چندین کشور از این قابلیت استفاده می کنند که بعنوان مثال نزدیک ‏ترین اپراتوری که این سرویس را ارائه می کند اپراتور اتصالات در امارات است).
از دیگر قسمتهای قابل مشاهده ‏در سمت چپ یکی محل اسلات کارت حافظه گوشی ست که از نوع ‏Micro SD‏ بوده و قابلیت ‏Hot Swap‏ نیز در ‏آن گنجانیده شده است، در درون جعبه محتویات گوشی نیز یک نمونه 64 مگابایتی ارائه گردیده است (که البته ‏در زمان خودش آنچنان کم هم نبوده است) و آخرین چیزی که در این قسمت می توان مشاهده کرد یکی از ‏اسپیکرهای دوگانه استریو گوشی ست که با ابعادی معادل 11×15 میلیمتری خود نوید صدایی فراتر از انتظار را ‏می دهد.

nokia-6233-02.jpg

در قسمت سمت راست نیز همانگونه که انتظار داریم المانهای همیشگی این سمت یعنی دکمه ‏دوگانه افزایش و کاهش صدا بهمراه دکمه شاتر دوربین و اسپیکر سمت راست گوشی که به موازات قبلی قرار ‏دارد دیده می شود که با فشردن طولانی تر دکمه کاهش صدا می توان قابلیت فرمان صوتی و شماره گیری ‏صوتی را فعال کرد که هیچکدام نیز به ضبط قبلی صدا احتیاج ندارند. قسمت های بالا و پائین گوشی نیز چیز ‏تازه ای در بر ندارند و در قسمت فوقانی تنها دکمه روشن و خاموش و در قسمت تحتانی پورت اتصال گوشی ‏بهمراه محل اتصال شارژر ، میکروفون و محلی برای اتصال بند دیده می شود که نبود المانی دیگر در این قسمت ‏به روشنی از عدم حضور پورت 3.5 میلیمتری صدا بهمراه پورت اتصال ‏Mini USB‏ خبر می دهد که البته خبرهای ‏آنچنان خوبی هم نیست.
قسمت پشت گوشی نیز یکی از شسته رفته ترین نمونه ها در گوشی های ‏نوکیاست چرا که در آن بغیر از لنز دوربین 2 مگاپیکسلی آن و آینه عکاسی از خود تقریبا هیچ چیز دیگری دیده ‏نمی شود و عدم حضور فلش در این قسمت را نیز می بایست به کاستی های 6233 افزود.
قسمت عمده ‏پشت گوشی را کاور باتری دستگاه پوشانده است که در زیر آن باتری بزرگ ‏‎1100 mAh‎‏ گوشی با کد ‏BP-6M‏ ‏قرار دارد که تا 4 ساعت در حالت مکالمه و 340ساعت در حالت ‏Stand-by‏ می توان بر طبق گفته های رسمی ‏بروی این باتری حساب کرد که البته با ظرفیت بالای این باتری و سابقه نوکیا در تولید باتری های فوق العاده ‏برای گوشی های سری ‏‎62xx‏ می توان مطمئن بود که با یک استفاده متعادل با یک بار شارژ حداقل سه تا چهار ‏روز احتیاجی به شارژ مجدد نخواهیم داشت. در زیر باتری نیز همانند معمول محل قرارگیری سیمکارت می باشد ‏که مشابه بسیاری از گوشی های نوکیا بصورت لولائی می باشد.‏

منوی گوشی در حالت ‏Stand-by‏ شامل اطلاعات عمومی همچون تاریخ ، زمان ، قدرت باتری ، قدرت سیگنال و ‏نام اپراتور است که دکمه های ‏Soft-Key‏ موجود در پائین صفحه نمایش نیز بسته به تنظیم کاربر می توانند ‏قسمتهای مختلف دیگری را بگشایند. کلیدهای چهار گانه دکمه ‏D-Pad‏ نیز بسته به کاربر می توانند از میان ‏گزینه های مختلف در دسترس ، میانبرهایی را به قسمتهای متفاوت گوشی مهیا کنند یک خصوصیت جالب در ‏این قسمت این است که می توان این میانبرهای دکمه ‏D-Pad‏ را بطور گرافیکی بروی صفحه به نمایش گذاشت ‏که به جهت به خاطر سپردن آنها در روزهای اول بسیار سودمند است.
البته حالت ‏Active Stand-by‏ نیز در اینجا ‏وجود دارد که در آن نواری قابل تنظیم از پنج آیکون دلخواه بهمراه اطلاعات تماس ها ، پیام ها و رویدادهای تقویم ‏دیده می شوند که جهت دسترسی به آیکون ها و دیگر موارد به نمایش درآمده در این قسمت می توان از دکمه ‏های دوگانه جانبی گوشی استفاده کرد.‏
با ورود به منوی اصلی گوشی بامنظره آشنای گوشی های سری 40 نوکیا روبرو می شویم که اطلاعات در آن ‏به چهار گونه مختلف به نمایش در می آید : بصورت لیست ، ماتریس 4×3 ، ماتریس 3×3 بهمراه زیر نویس و ‏آیکون های زیر هم که تنها حالتی که در آن تمامی آیکون ها در یک صفحه به نمایش در می آیند همان شیوه ‏معمول ماتریسی 4×3 است.
نکته قابل توجه در این قسمت این است که شکل آیکون های منوی اصلی تا حد ‏بسیار زیادی مشابه آیکونهای گوشی های ‏Symbian ‎‏ سری 60 است. اندازه فونتهای به نمایش درآمده در ‏گوشی در قسمتهای مختلف قابل تغییر است بدینگونه که مثلا در دفترچه تلفن گوشی می توان از میان دو ‏اندازه مختلف و در قسمت ‏Message‏ ها می توان از میان سه اندازه یکی را برگزید.
از نکات قابل ذکر در رابطه با ‏اینترفیس گوشی بغیر از قابلیت تغییر ‏Theme‏ ، قابلیت جالبی ست که به شما اجازه می دهد که رنگ فونت به ‏نمایش درآمده را از میان طیف رنگی بسیار گسترده ای انتخاب کنید که برای گوشی ای در این کلاس امکانی فوق ‏العاده به حساب می آید.‏
از امکانات کاربردی 6233 که در میان گوشی فاقد سیستم عامل کمتر می توان سراغی از آنها گرفت یکی ‏منوی تنظیم پروفایل گوشی ست که در آن علاوه بر قابلیت تنظیم زمان برای خاتمه یافتن یک پروفایل می توان ‏گوشی را به گونه ای تنظیم کرد که با اتصال تجهیزات جانبی به آن(مانند شارژر یا هدست) بطور خودکار وارد یک ‏پروفایل دلخواه گردد که پیدا کردن نمونه دیگری برای آن در میان گوشی های هم رده 6233 کار آنچنان ساده ای ‏نیست. امکان روشن نمودن گوشی در حالت ‏Flight‏ نیز در گوشی تعبیه شده است که البته در زمان ارائه 6233 ‏به بازار به ‏Airplane Profile‏ معروف بود.‏

nokia-6233-04.jpg

دفترچه تلفن موجود در 6233 یکی از نمونه های ساده و در عین حال بدون مشکل است که در آن تا 500 ‏شماره را می توان ذخیره کرد که در مقایسه با گوشی قبلی نوکیا در این رده یعنی ‏‎6230i‏ که دارای قابلیت ‏ذخیره 1000 شماره بود ، این تعداد نصف شده است البته به نظر من تعداد کمی از آدم ها هستند که بیش از ‏‏500 شماره برای ذخیره کردن داشته باشند (در مورد من شاید به زحمت به 30 یا 40 برسد)
شماره های ‏موجود در این قسمت به سه شیوه قابل نمایش هستند : به فرم استاندارد، به شیوه اسم بهمراه شماره تلفن ‏و اسم بهمراه عکس  که جستجو در میان اسم یا فامیل قابل انجام است. اسامی موجود در سیمکارت و ‏حافظه داخلی گوشی نیز می توانند بصورت همزمان به نمایش درآیند. برای هر کنتاکت نیز مثل همیشه می ‏توان عکس و زنگ دلخواه نیز نسبت داد.
از نکات جالب و کاملا بعید برای گوشی در این کلاس امکان استفاده از ‏ویدئوی دلخواه برای هر کنتاکت موجود در این دفتر تلفن است که در بسیاری از گوشی های هوشمند نیز نمی ‏توان از آن نشانی پیدا کرد.
یکی دیگر از خصوصیات مهم و کاربردی در این قسمت این است که اگر کنتاکتهای ‏بخصوصی را در درون گروهها (‏Groups‏) قرار دهید آنگاه از منوی اطلاعات تماس می توانید تعیین کنید که تنها ‏کدام گروه می تواند در آن لحظه با شما تماس بگیرد و از این راه فیلتری مناسب می توانید بروی تماس های ‏دریافتی خود داشته باشید.
دیگر خصوصیات موجود در این قسمت مواردی کاملا استاندارد و مشخص هستند ‏مواردی نظیر اختصاص نشانی پستی، ایمیل ، عکس ، یادداشت ، تاریخ تولد و گزینه های دیگر برای هر ‏کنتاکت؛ که تنها نکته منفی ای که در اینجا به چشم می خورد این است که با وارد کردن تاریخ تولد در این قسمت ‏گزینه ای برای انتقال مستقیم آن به تقویم وجود ندارد. ‏
نکته قابل ذکر دیگر در رابطه با این قسمت امکان استفاده از ‏Voice Dial‏ برای تمامی کنتاکتهای موجود در این ‏دفتر تلفن است که همانند گوشی های جدید احتیاجی به ضبط قبلی صدا نداشته و بخوبی کار خود را اجرا می ‏کند نکته کاربردی در رابطه با این قسمت این است که اگر کنتاکت مورد نظر بیش از یک شماره تلفن داشته ‏باشد گوشی پس از چندین لحظه که تمامی گزینه های موجود را به شما نشان می دهد اقدام به شماره ‏گیری شماره پیش فرض برای آن شخص می نماید. امکان استفاده از تمامی 16 برنامه مختلف موجود در ‏گوشی با استفاده از ‏Voice Command‏ نیز یکی دیگر از کاربردهای ‏Voice‏ به حساب می آید و البته نکته منفی ‏اینکه در اینجا راهی برای استفاده از این ویژگی برای گرفتن عدد به عدد شماره های صفحه کلید وجود ندارد.‏
منوی مدیریت تماس ها نیز مانند همیشه از قسمتهایی نظیر ‏Missed Call‏ ها ، ‏Received‏ و ‏Dialed‏ تشکیل ‏شده است که هر کدام تا 20 تای آخر را در خود حفظ می کنند. نکته کوچک ولی کاربردی تعبیه شده در این ‏قسمت این است که در هر کدام از این سه بخش تماس هایی که از (به) یک شماره مشخص انجام گرفته ‏شده است در یک آیتم جداگانه گردآوری می گردد و در برابر هر کدام از آنها تاریخ و زمان آن نوشته شده است و ‏اولین آیتم به نمایش درآمده آخرین تماس دریافت شده (گرفته شده) می باشد. شمارنده تعداد ‏Message‏ ها نیز ‏در همین قسمت تعبیه شده است. تغییرات کوچک ولی کاربردی تقریبا در همه جای گوشی دیده می شود؛ ‏یکی دیگر از این تغییرات در منوی ‏SMS‏ رخ داده است جائیکه در اینجا چندین تفاوت بسیار کوچک ولی خوشایند ‏به نسبت گوشی های قبلی سری 40 دیده می شود مثلا قبل از نوشتن متن پیام در ‏SMS‏ شماره تلفن را می ‏توان وارد کرد یا مثلا مراحل ارسال پیام در ‏Background‏ اجرا می گردد و شاید از همه کاربردی تر اینکه ‏Delivery ‎Report‏ ها در یک فولدر جداگانه ذخیره می گردند که این به سازماندهی و پاک کردن دسته جمعی آنها کمک ‏زیادی می کند.‏
منوی مدیریت فایلها نیز از تغییرات جزئی اتفاق افتاده در ساختار گوشی برکنار نمانده جائی که درآن می توان ‏فایل ها را بصورت تکی یا چند تائی علامت زده (‏Mark‏) و سپس آنها را به جائی دیگر یا به دستگاهی دیگر (از ‏طریق بلوتوث یا غیره) انتقال داد. منوی مدیریت فایل به دو قسمت حافظه داخلی و کارت حافظه تقسیم بندی ‏شده است که در هر قسمت محتویات دسته بندی شده نشان داده میشود. حافظه داخلی گوشی تنها 6 ‏مگابایت است ولیکن در مقابل این میزان به کمک کارت حافظه تا 2 گیگابایت نیز قابل افزایش می باشد.(البته ‏همانطور که گفته شده یک کارت 64 مگابایتی در داخل بسته بندی حضور دارد)‏
عکس های موجود در حافظه نیز به سه صورت قابل نمایش می باشند : بصورت لیست با جزئیات، بصورت ‏لیست با جزئیات کامل تر و پیش نمایش و بصورت پیش نمایش بزرگ ماتریسی 3×4 که با نمایش عکس ها ‏امکان دیدن آنها در هر دو حالت افقی و عمودی و همچنین امکان زوم در تصویر نیز وجود دارد. از امکانات کاربردی ‏دیگر در این قسمت امکان پرینت مستقیم عکس با استفاده از استاندارد ‏Pictbridge‏ می باشد که این نیز از ‏تغییرات کوچک نام برده شده می باشد.‏

 

nokia-6233-07.jpg

بدون شک موسیقی در گوشی چون 6233 بواسطه وجود اسپیکرهای استریو نسبتا بزرگ طرفین گوشی، یکی ‏از مهمترین کانون های توجه می باشد . صدای پخش شده از این بلندگوهای دوگانه به طرز فوق العاده زیادی ‏بالاست و مقایسه میان بلندی صدایی این گوشی و دیگر رقبا (حتی تا به امروز) به هیچ وجه کار منصفانه ای ‏نیست چرا که به زحمت بتوان گوشی در بازار یافت که از لحاظ بلندی و شفافیت بتواند به 6233 حتی نزدیک ‏شود! بعنوان مثال در مقام مقایسه از دسته نوکیا ها اگر ‏N95‎‏ را ملاک قرار دهیم و از دسته سونی اریکسون ‏ها ‏K750‎‏ را ملاک صداهای بالا وشفاف بگیریم باید خدمتتان عرض کنم که اگر یک بار صدای 6233 را بشنوید با ‏من هم عقیده خواهید شد که شاید در بهترین حالت دو گوشی یاد شده چیزی حدود 50 تا 60 درصد وضوح یا ‏بلندی صدای 6233 را خواهند داشت.
پلیر داخلی تعبیه شده در 6233 البته چیز آنچنان فوق العاده ای نیست و ‏فرمتهای صوتی مورد پشتیانی آن تنها ‏MP3‎‏ و ‏AAC‏ می باشد که البته پشتیبانی از ‏Playlist‏ و تنظیمات باس نیز ‏در آن تعبیه شده است. امکان ‏Minimize‏ شدن یکی دیگر از خصوصیات خوب این پلیر است که در این مواقع میانبر ‏آن در صفحه ‏Active Stand-by‏ به نمایش در آمده و از همین جا بطور مستقیم میتوان آهنگ را کنترل نمود (‏Play‏ ‏، ‏Pause‏ رفتن به آهنگ قبلی و بعدی) پلیر پخش فیلم با نام ‏Media Player‏ نیز در ساختار داخلی 6233 وجود ‏دارد که از فرمتهای ‏MPEG-4‎‏ و ‏‎3GP‏ پشتیبانی کرده که از تغییرات کوچک در ساختار آن می توان به امکان حرکت ‏و عقب و جلو رفتن بروی فیلم (با فواصل حداقل 10 ثانیه ای) اشاره کرد، امکانی که در گوشی های قبلی ‏سری 40 وجود نداشت. رادیو ‏FM‏ با قابلیت ذخیره 20 ایستگاه رادیویی نیز از دیگر امکانات این گوشی است. ‏

دوربین یکی دیگر از امکاناتی ست که در 6233 به آن خواهیم پرداخت . دوربین بکار رفته در این گوشی از نوع 2 ‏مگاپیکسلی با ×8 زوم دیجیتال است که این آخری کارکردی بجز خراب کردن نتیجه نهائی ندارد. عکاسی در ‏‏6233 با استفاده از دکمه اختصاصی شاتر در سمت راست و یا دکمه میانی ‏D-Pad‏ و در حالت افقی انجام می ‏گیرد.
در منوی عکاسی گوشی گزینه هایی همچون عکاسی در شب ، ‏Self release‏ (عکاسی خودکار پس از ‏چند ثانیه)و گرفتن چهار عکس پیاپی در یک لحظه (‏image sequence shoot mode‏) را می توان یافت که البته ‏در مورد این آخری با افزایش رزولوشن تعداد عکس هایی که گوشی در یک لحظه می تواند بگیرد کاهش می ‏یابد (در بالاترین رزولوشن به دو عدد می رسد) تنظیم نور سفید نیز از دیگر گزینه ها در این قسمت است .
یکی ‏از بهترین گزینه های تعبیه شده در این دوربین توانائی خاموش کردن صدای شاتر در هنگام عکاسی ست. در ‏کل عکس های گرفته شده توسط این دوربین در سطح متوسطی قرار دارند و با اینکه از لحاظ کیفیت نسبتا ‏مناسب هستند ولی در نمایش جزئیات موجود در تصویر آنچنان قوی عمل نمی کند.

nokia-6233-03.jpg

یکی از بزرگترین نقاط قوت ‏موجود در این دوربین توانائی فیلمبرداری آن است چراکه این دوربین قادر است با رزولوشن 480×640 (‏VGA‏) ‏اقدام به فیلمبرداری کند که با اینکه فرمت آن همچنان ‏‎3GP‏ است ولیکن کیفیت تصویری که ارائه می دهد بسیار ‏فراتر از کلاس خود می باشد البته لازم به ذکر است که هنوز تعداد فریم های تصویر در اینجا از 15 عدد در ثانیه ‏فراتر نمی رود و نمی توان آن را با بزرگانی چون ‏N93‎‏ یا ‏N95‎‏ مقایسه کرد ولیکن در مقام مقایسه با نمونه ای ‏چون ‏SE K800‎‏ که در نگاه اول شاید از 6233 بالاتر به نظر می رسد؛ برای هر فریمی که در هر لحظه توسط ‏دوربین 6233 ضبط می گردد تعداد پیکسل های ثبت شده چیزی بیش از 12 برابر بیشتر از نمونه ‏K800‎‏ است که ‏این خود قدرت این دوربین را در این امر به خوبی نشان می دهد.‏

در زمینه امکانات ارتباطی 6233 بسیار خوب عمل میکند چرا که علاوه بر پشتیبانی از فرکانس های سه گانه ‏GSM‏ بهمراه ‏UMTS‏ می توان در ساختار داخلی آن به امکانات فراوانی چون ‏GPRS‏ ، ‏HSCSD‏ ،‏‎ EDGE‎‏ و ‏‎3G‏ نیز ‏دست یافت . علاوه بر این بلوتوث نسخه 2.0با پروفایل ‏A2DP‏ بهمراه ‏Infrared‏ و ‏USB 2.0‎‏ نیز از دیگر گزینه های ‏موجود در این بخش است.‏

در مجموع و در یک دید کلی 6233 یکی از بهترین گوشی های غیر هوشمند موجود در بازار است که با اینکه ‏مدتها ست در بازار حضور دارد اقبال عمومی نسبت به آن آنچنان که در خور آن است نمی باشد و تنها عاملی ‏که ممکن است این معادله را بر هم بزند افت قیمت فوق العاده زیاد آن می باشد به نحوی که قیمت نزدیک 370 ‏هزار تومانی آن در روزهای اول به چیزی نزدیک 200 هزار تومان رسیده است. البته در این میان نمی بایست ‏رقیب سر سخت این گوشی در این رده قیمتی یعنی6120 که در میان هوشمندها نیز قرار دارد را از یاد ببریم. ‏

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

44 دیدگاه

  1. 6233:
    سرعت عالی
    کیفیت صدای عالی
    بلندی صدای عالی
    کیفیت دوربین عالی
    با رم 2 گیگ هم مشکلی نداره
    صفحه کلید عالی
    با دوام(تا حالا ده بار از دستم به زمین و آب افتاده، هیچی نشده)
    آنتن دهی بی نظیر
    شارژ بلند مدت باتری
    دیگه چی می خواید ازش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال یک پاسخ