شرکت وانپلاس که در ماه می سال جاری از دو گوشی OnePlus 7 و OnePlus 7 Pro رونمایی کرده بود، روز گذشته نسل جدیدی از این سری با نام OnePlus 7T را به نمایش گذاشت؛ وانپلاس 7T در مقایسه با وانپلاس 7 تغییرات بزرگ و فراوانی را تجربه کرده اما مقایسه آن با وانپلاس 7 پرو، هنوز در برخی موارد شرایط ضعیفتری را نشان میدهد هرچند در بعضی قسمتها مثل شارژ سریع باتری و دوربین، تغییرات مثبتی نسبت به نسخه پرو در آن دیده میشود.
صفحهنمایش AMOLED این مدل از 6.44 اینچ در وانپلاس 7 حالا به 6.55 اینچ افزایش سایز پیدا کرده اما طراحی آن تغییری نکرده و برخلاف وانپلاس 7 پرو که از سلفی پاپآپ استفاده میکرد هنوز به همان ناچ قطرهای بخش بالایی که حالا ظاهرا 31.6 درصد کوچکتر شده، بهره میبرد. درون این ناچ دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی f/2.0 قرار دارد که تفاوتی با 7 پرو نداشته و از تشخیص چهره نیز پشتیبانی میکند. ویژگی اصلی این صفحهنمایش که مستقیما از 7 پرو به آن منتقل شده، نرخ بهروزرسانی 90 هرتزی آن است که به جز گوشیهای گیمینگ و برخی گوشیهای خاص با توزیع محدود، جایی در اسمارتفونهای عادی سایر برندها ندارد. این نرخ بهروزرسانی حرکت در بین منوهای گوشی را بسیار روانتر از حالت عادی میکند اما به همان میزان در مصرف انرژی نیز تأثیر منفی برجای میگذارد. لبههای این صفحهنمایش دیگر به کنارههای گوشی خمیده نیست و به صورت تخت با لبههای 2.5D طراحی شده است. سنسور اثر انگشت نوری این گوشی همچنان درون صفحهنمایش قرار دارد.
تغییر اصلی در طراحی این گوشی البته در پشت آن رخ داده است؛ این بخش که با پوشش گوریلاگلس مات در دو رنگ آبی و نقرهای طراحی شده، مجموعه دوربین را در یک دایره بزرگ در مرکز بخش بالایی، جای داده است. طرز قرارگیری لنزهای دوربین در این دایره البته برخلاف چینشهایی که در این زمینه مثلا از Huawei Mate 30 Pro سراغ داریم نبوده و به جای لنزهای قرارگرفته در زیر یکدیگر، همگی در یک خط به صورت افقی جای گرفتهاند.
دوربین اصلی OnePlus 7T هیچ تغییری را نسبت به 7 پرو نشان نمیدهد و در اینجا نیز از همان دوربین 48 مگاپیکسلی Sony IMX586 با اندازه پیکسل 0.8 میکرونی استفاده شده که در حالت پیشفرض با دو برابر کردن اندازه پیکسل، با وضوح 12 مگاپیکسل عکاسی میکند. این دوربین حداکثر با وضوح 4K با 60 فریم در ثانیه فیلمبرداری کرده و اسلوموشن HD با نرخ 960 فریم در ثانیهای در آن برقرار است.
دو دوربین دیگر مثل 7 پرو، تلهفتو و واید هستند اما هر دو تفاوتهایی نسبت به گذشته دارند؛ دوربین تلهفتو با اینکه از 8 به 12 مگاپیکسل ارتقاء یافته و دیافراگم f/2.2 آن حالا اندکی گشودهتر است اما در عوض OIS از آن حذف شده و حداکثر برد زوم آن از 3 برابر به 2 برابر کاهش یافته است. دوربین واید گوشی همچنان 16 مگاپیکسلی f/2.2 ست که 117 درجه از فضای روبروی خود را به تصویر میکشد. نکته جدید در مورد این دوربین امکان عکاسی ماکروی آن است که با کمک آن میتوان تا 2.5 سانتیمتر به سوژه نزدیک شد.
ظرفیت باتری OnePlus 7T برابر با 3,800mAh است که 200 میلی آمپر ساعت کمتر از 7 پرو و 100mAh بیشتر از وانپلاس 7 است. شارژر سیمی سریع این باتری حالا Wrap Charge 30T نامیده میشود که همان توان 30 واتی پیشین را ارائه میدهد اما با برخی تغییرات حالا تا 23 درصد سریعتر از گذشته عملیات شارژ دستگاه را انجام میدهد. از شارژ بیسیم نیز طبق معمول دیگر گوشیهای وانپلاس در این مدل خبری نیست.
پردازنده OnePlus 7T یک تغییر کوچک را نسب به گذشته تجربه کرده و حالا از نوع Snapdragon 855 Plus است. رم گوشی به صورت ثابت، 8 گیگابایت بوده و 128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی UFS 3.0 دارد. این حافظه در غیاب اسلات microSD، قابل ارتقاء نیست.
OnePlus 7T با اندروید 10 و پوسته OxygenOS 10 از دو روز دیگر به اولین بازارهای هدف این گوشی یعنی چین و هند ارائه شده و قیمت آن برای دو نسخه 128 و 256 گیگابایتی این گوشی به ترتیب 37,999 و 39,999 روپیه (به ترتیب 535 و 563 دلار) خواهد بود. این مدل در بازار آمریکا دیرتر و از 18 اکتبر عرضه شده و در غیاب نسخه 256 گیگابایتی، به قیمت 599 دلار برای نسخه 128 گیگابایتی در دسترس قرار میگیرد.