Samsung U800 Soul b راز تفاوت

13
4062

این سومین محصولی ست که سامسونگ زیر نام Soul و با ترکیب آن با سری Ultra ΙΙ به بازار عرضه کرده است در اینجا همانند قبل زیبائی و جذابیت حرف اول و آخر را در طراحی می زند. در ادامه با نگاهی به مشخصات و امکانات Samsung U800 Soul b آن را در قیاس با دو رقیب عمده آن یعنی SE W890 و Nokia 6500 Classic مورد تحلیل قرار می دهیم. ما را همراهی کنید.

مدل و نام Samsung U800 Soul b
ابعاد 9.9×46×111 میلی متر
وزن 90.4 گرم
صفحه نمایش 2 اینچ
320×240 پیکسل
 قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
دفترچه تلفن تا 1000 عنوان
کارت حافظه+حافظه داخلی Micro SD+1GB
ارتباطات GSM سه بانده+GPRS+EDGE+3G+Bluetooth
سیستم عامل ندارد
پردازنده نا مشخص
وضوح دوربین 3.15 مگاپیکسل بدون قابلیت اتوفوکوس
حداکثر وضوح فیلمبرداری QCIF با 15 فریم در ثانیه
ظرفیت باتری نا مشخص

این یک واقعیت است که  هر روز بیش از روز قبل بر محبوبیت سامسونگ و طرفداران آن افزوده می شود. که یکی از بزرگترین عوامل این موفقیت را می توان حضور این برند در تمامی بخش های قیمتی بازار دانست جائیکه از گوشی های ارزان قیمت کاملا معمولی تا هوشمند های همه کاره و بازار جذاب PDA ها همه جا نشان سامسونگ را کاملا قوی و مستحکم می توان مشاهده کرد و این در حالی ست که سایر برندهای عمده بازار تمامی توان و نیروی خود را بر یک بخش مشخص از بازار متمرکز نموده اند (مثلا نوکیا بر بازار اسمارت فون ها، سونی اریکسون بر رده Feature Phone ها، LG بر رده گوشی های کاملا ساده و…) که این عوامل همراه با شبکه بازاریابی و تبلیغات فوق حرفه ای سامسونگ باعث گردیده است که اصلی ترین برند بازار موبایل یعنی نوکیا بیش از همه وقت حضور یک رقیب جدی را در پشت سر خود احساس کند رقیبی که توانسته است در سال 2007 درآمدی در حدود 19.8 میلیارد دلار از بازار موبایل بدست آورده و میزان اعتبار برند خود را نیز به 16.8 میلیارد دلار افزایش دهد.

 

samsung_u800_soul_02.jpg

 

سامسونگ پس از تجربه موفق فرم کشوئی برای U900 و تاشو برای G400 این بار و در محصولی تازه از سری Soul فرم Candy را برای دستگاه خود برگزیده است. در اینجا همانند قبل از پوشش تمام فلزی برای اکثر قسمت های گوشی استفاده شده است که این، استحکام و کیفیت ساخت دستگاه را کاملا بهبود بخشیده است. ابعاد U800 عبارتند از 9.9×46×111 میلیمتر که یکی از اصلی ترین خصوصیات سری Ultra ΙΙ یعنی کاهش هرچه بیشتر قطر، در آن نیز به چشم می خورد. وزن دستگاه با وجود استفاده از فلز در اکثر قسمت های آن رقم قابل قبول 90.4 گرم است که آن را در دسته سبک وزنها جای داده است. تنها نیم نگاهی به گوشی کافی ست تا رقبای اصلی آن یعنی Nokia 6500 Classic و SE W890 را شناسائی کنیم که این گذشته از مشخصات کاملا نزدیک ظاهری (همچون ابعاد و وزن نسبتا مشابه) شامل برخی مشخصات سخت افزاری و رده قیمتی نزدیک به هم آنها نیز می گردد که این خود می تواند معیار خوبی در سنجش میزان موفقیت U800 در مقابل این رقبا در اختیار ما بگذارد.

 

samsung_u800_soul_03.jpg

 

قسمت عمده روی گوشی را صفحه نمایش 2 اینچی دستگاه پوشانده است که به سبک نمونه موجود در U900 قادر به نمایش 16 میلیون رنگ بوده و دارای رزولوشن 320×240 پیکسل است این صفحه نمایش یکی از با کیفیت ترین نمونه هایی ست که در این اندازه وجود دارد اما با این وجود مشکل همیشگی صفحه نمایش های سامسونگ یعنی عملکرد ضعیف در نور مستقیم خورشید در اینجا نیز حضور دارد و از این لحاظ در رده سوم در میان دو رقیب خود جای می گیرد. بر بالای صفحه نمایش، دوربین دوم تماس های ویدئویی بر پشتیبانی از 3G تاکید دارد که از این لحاظ تفاوتی با رقبای خود ندارد. اسپیکر کشیده برقراری تماس تنها جزء دیگر موجود در این قسمت است. در زیر صفحه نمایش قسمت کنترلی خاص گوشی با D-Pad بسیار بزرگ آن جای دارد که برای دستگاه نسبتا کوچکی چون U800 بسیار بزرگ و راحت طراحی شده است. در طرفین این کلید مجموعه Soft-Key های دستگاه و کلیدهای برقراری و رد تماس به فرم عمودی جای گرفته اند که کلید رد تماس در غیاب کلید Power نقش روشن/خاموش کردن دستگاه را نیز بر عهده گرفته است. در تقسیم امتیاز برای راحتی در این بخش بالاترین عنوان مطمئنا به U800 سپس به 6500Classic و در نهایت به W890 با کلیدهای سنتی دایره ای خود می رسد اما در مورد تعداد کلیدها و کارائی در این قسمت شکی در برتری W890 وجود ندارد چرا که در دو نمونه U800 و 6500Classic حتی کلید C نیز در مجموعه دکمه های این بخش به فراموشی سپرده شده است. صفحه کلید عددی در U800 شباهت کاملی با نمونه موجود در U900 دارد و در اینجا نیز از همان ساختار مسطح و کلیدهای چسبیده بر کف استفاده شده است که با جدا کننده های ظریف افقی از یکدیگر متمایز گردیده اند میزان Feedback و عملکرد این کلیدها در مجموع مثبت ارزیابی می شود. تنها تفاوت های این بخش با U900 حذف دو کلید Video-Call و Application Switch از ساختار آن است. نور پس زمینه تمامی کلیدهای این قسمت سفید پر نور و کاملا یکنواختی ست. بهترین دستگاه در میان رقبای این کلاس از لحاظ ابعاد کلیدها U800 و از لحاظ میزان تفکیک W890 می باشد.

 

samsung_u800_soul_04.jpg

 

در سمت چپ دستگاه به رسم همیشگی سامسونگ Rocker تغییر صدای گوشی جای گرفته است که با دو قطعه باریک سفید رنگ کاملا متمایز گردیده است. المان دیگر واقع در این قسمت اسلات کارت Micro SD دستگاه است که با یک پوشش پلاستیکی همرنگ با بدنه پوشانیده شده است. در سمت راست گوشی پورت اختصاصی اتصالات سیمی گوشی همراه با دکمه شاتر دوربین قرار دارد و بالا و پائین گوشی نیز مطلقا شامل هیچ نوع کنترلری نمی گردد. بدون شک در این قسمت 6500Classic حرفی برای گفتن ندارد چرا که در آن هیچ نوع کلیدی در طرفین مشاهده نمی شود. از میان U800 و W890 نیز هر دو دارای نقاط قوت و ضعف مخصوص به خود هستند مثلا در W890 دکمه اختصاصی واکمن دیده می شود ولی خبری از اسلات کارت حافظه در طرفین آن نیست. یکی از مشکلاتی که بین هر سه گوشی در این بخش مشترک است استفاده از پورت مشترک برای کلیه ارتباطات سیمی دستگاه است بطوریکه برای اتصال شارژر، هدست و پورت USB کامپیوتر تنها یک راه وجود دارد و کاربر همواره باید یکی از این سه مورد را انتخاب کند. در مجموع با در کنار هم قرار دادن نقاط ضعف و قوت گوشی ها در این قسمت، می توان U800 را بالاترین دانست و با اختلاف ناچیزی W890 در رده دوم و در قعر جدول نیز 6500Classic جای می گیرد.

 

samsung_u800_soul_05.jpg

 

در قسمت پشت، لنز دوربین 3.15 مگاپیکسلی گوشی که به فوکوس اتوماتیک نیز مجهز نیست دیده می شود در زیر لنز، تک فلش LED گوشی جای گرفته است و در سمت راست آن نیز اسپیکر اصلی دستگاه دیده می شود. در نگاهی به سه رقیب موجود در این قسمت ساختار کاملا مشابه ای دیده می شود بطوریکه در هیچکدام از فوکوس اتوماتیک استفاده نشده و همگی به فلش LED مجهزند و از این گذشته هر سه مدل، اسپیکر اصلی دستگاه را نیر در سمت راست لنز دوربین جای داده اند. کاور تمام فلزی این قسمت بیشتر بخش پشتی را فرا گرفته است در زیر این کاور باتری لیتیومی گوشی جای دارد که در هیچ منبعی به ظرفیت آن اشاره ای نشده است این باتری گذشته از زمان های اسمی 400 ساعت در حالت Stand-by و 3 ساعت و 20 دقیقه در هنگام مکالمه در یک استفاده متوسط به راحتی تا 4 روز تامین کننده انرژی دستگاه است این باتری در قیاس با باتری 830mAh موجود در 6500Classic (که حداکثر تا 3 روز دستگاه را روشن گاه می دارد)  و باتری 950mAh استفاده شده در W890 در میانه جدول جای می گیرد.

 

samsung_u900_soul_07.jpg

 

 

اینترفیس استفاده شده در گوشی همانطور که انتظار داریم نمونه مشابه ایست از دیگر مدل های سری Ultra ΙΙ که بیش از همه به U900 شباهت فراوان دارد در اینجا و در صفحه اصلی موارد همیشگی این قسمت همچون تاریخ، زمان، قدرت سیگنال و باتری همراه با وظایف Soft-Key ها به نمایش درآمده اند برای ورود به منوی اصلی علاوه بر کلید میانی D-Pad می توان از Soft-Key سمت راست نیز بهره برد، در اینجا تاخیر قابل ملاحظه ای در گشودن منوی اصلی دیده می شود در این قسمت علاوه بر شیوه نمایش ماتریسی 3×4 می توان از شیوه نمایش لیستی نیز استفاده کرد. خصوصیت همیشگی سامسونگ در به یاد آوری آخرین منو و زیر منوی بازدید شده در اینجا نیز دیده می شود. در مجموع قابلیت های برتر این سری همچون امکان تغییر خودکار Wallpaper بصورت اسلاید شو، تغییر پس زمینه با تغییر کشور و بهره گیری از Theme همرنگ با بدنه گوشی در U800 نیز بطور کامل دیده می شود و بزرگترین نکته منفی در این بخش همانطور که گفته شد تاخیر قابل ملاحظه ای ست که گوشی در پاسخگوئی و گشودن صفحات از خود نشان می دهد. در یک مقایسه کلی با اینکه اینترفیس سونی اریکسون در گوشی های غیر هوشمد  از فرط تکرار نخ نما گردیده است اما مطمئنا از میان اینترفیس های سری 40 نوکیا و Ultra ΙΙ از سامسونگ کاملا برتری خود را به اثبات می رساند.
دفترچه تلفن استفاده شده در گوشی یک نمونه 1000 کنتاکتی است که برای هر شخص قابلیت ذخیره تا 5 شماره تلفن را داشته و علاوه بر این اطلاعات فراوانی از قبیل عکس، زنگ یا ویدئوی دلخواه را می توان به هر کنتاکت اختصاص داد. این دفترچه تلفن قادر به نمایش اسامی موجود در سیمکارت، حافظه داخلی و یا هر دو با هم بوده و متاسفانه به سبک دیگر نمونه های سامسونگ در این کلاس، جستجو در آن تنها از روی اسم کوچک افراد قابل انجام است. قابلیت ارسال تکی یا دسته جمعی اسامی موجود در این لیست دیگر امکانی ست که این قسمت در اختیار کاربر قرار می دهد. در یک قیاس رخ به رخ 6500Classic با قابلیت ذخیره تا 2000 عنوان و جستجوی دقیق بهترین نمونه این کلاس نام می گیرد و پس از آن W890 ،که در یک زمان تنها اجازه مشاهده اسامی موجود در یکی از قسمت های حافظه داخلی یا سیمکارت را داده و نمایش همزمان هر دو امکان پذیر نیست، در مقام دوم جای دارد و از این لحاظ چاره ای جز قرار دادن U800 در رده سوم نداریم.
منوی ذخیره اطلاعات تماس ها قادر به ذخیره تا 30 عنوان برای هر کدام از بخش های تماس های دریافتی، تماس های برقرار شده و تماس های از دست رفته است و علاوه بر این امکان مدیریت تماس ها و قرار دادن شماره های دلخواه در لیست سیاه (که تماس هاس آنها بلافاصله Reject می شود) نیز در این قسمت در نظر گرفته شده است.  U800 را در این قسمت می توان برنده بلامنازع دانست چرا که تعداد نمونه های ثبت شده در 6500Classic به 20 عدد برای هر Tab تقلیل یافته است و W890 نیز مجموعا تا 30 عنوان را برای هر سه Tab ذخیره می کند که این هر دو در قیاس با U800 کاملا در درجه پائین تری جای می گیرند.
File Manager استفاده شده در گوشی تفاوت چندانی با نمونه های قبلی موجود در این سری نداشته و همچنان به دوبخش کاملا مجزا برای محتویات دسته بندی شده حافظه داخلی و کارت حافظه تقسیم شده است از نقاط منفی مشخص در این قسمت که در اکثر گوشی های غیر هوشمند سامسونگ به چشم می خورد، کندی بیش از اندازه دستگاه در خواندن محتویات کارت حافظه است اما گذشته از این دستگاه هیچ مشکلی با ظرفیت های بالای کارت حافظه همچون نمونه های 8 گیگی ندارد. این مرورگر امکان کپی و جابجای تکی یا دسته جمعی کلیه فایل ها و فولدر ها (بجز فایل ها و فولدرهای سیستمی) را به کاربر داده و علاوه بر این قابلیت ساخت فولدر جدید و حذف دلخواه را نیز در اختیار قرار می دهد. در این قسمت تفاوت چندانی میان دو رقیب دیگر با U800 دیده نمی شود و همگی کارکرد نسبتا مشابه ای دارند. میزان حافظه داخلی U800 یک گیگابایت است که از این میان تفاوتی با 6500Classic ندارد اما عدم بکار گیری کارت حافظه نکته منفی مشهودی برای نوکیا محسوب می گردد. حافظه داخلی W890 رقمی در حدود 32 مگابایت است و بکمک کارت M2 حداکثر تا 2 گیگ قابل افزایش است.
گالری نمایش تصاویر در هر دو نمونه سامسونگی و نوکیائی در سطح کاملا ابتدائی و معمولی قرار دارد ولی اوضاع در طرفی سونی اریکسونی ماجرا کاملا متفاوت است چرا که در W890 با اینترفیس جدید و ابتکاری گوشی قابلیت های تصویری فراوانی در اختیار کاربر قرار می گیرد.
پخش کننده موسیقی در دستگاه تفاوت چندانی با نمونه های قبلی ندارد فرمت های مورد پشتیبانی در این پلیر شامل WMA، MP3 و خانواده AAC بوده و تراک های وارد شده به این بخش بصورت خودکار زیر عناوینی چون نام خواننده، نام آهنگ، نام آلبوم، نوع آهنگ و … تقسیم بندی می گردند. از نکات منفی قابل ذکر در این پلیر می توان به نبود اکولایزرهای تنظیم صدا اشاره کرد که جای خود را به افکت های صوتی بخشیده اند. از لحاظ اینترفیس و قابلیتهای نرم افزاری همانطور که به راحتی می توان حدس زد بالاترین امتیاز به W890 با بهره گیری از Walkman 3.0 تعلق می گیرد که امکانات فراوان و ظاهر زیبا را یک جا به کاربر هدیه می دهد. اینترفیس 6500Classic در پخش موسیقی نیز که از مدل های Xpress Music این شرکت الهام گرفته شده است رتبه دوم را برای آن به ارمغان می آورند و در اینجا نیز U800 در پائین ترین قسمت جدول جای می گیرد. رادیوی FM با پشتیبانی از RDS بجر در 6500Classic در دو نمونه دیگر حضور دارد و پلیر پخش ویدئو نیز در هر سه گوشی عملکرد نسبتا مشابه ای دارد. اما میزان بلندی و شفافیت صدای خروجی این سه مدل را می توان در سه حالت بررسی کرد: اول صدای خروجی از اسپیکر برقراری تماس در حین تماس که در این مورد 6500Classic در مقام اول W890 در مقام دوم و U800 در مقام سوم جای می گیرد دوم در هنگام اجرای موسیقی توسط پلیر که در این هنگام  W890 در مقام اول 6500Classic با اختلاف کم در مقام دوم و U800 با اختلاف زیاد در مقام سوم جای گرفته و نهایتا در مقایسه صدای اسپیکر دستگاه حین زنگ خوردن 6500Classic با اختلاف زیاد در مقام اول، U800 در مقام دوم و بلاخره W890 در مقام سوم جای می گیرد.

 

samsung_u800_soul_06.jpg

دوربین بکار گرفته شده در U800 همانطور که گفته شد یک نمونه 3.15 مگاپیکسلی بدون فوکوس اتوماتیک بوده که قادر به ثبت تصاویری حداکثر با رزولوشن 1536×2048 پیکسل می باشد. اینترفیس استفاده شده در دوربین همان نمونه آشنای موجود در G800 است که مهمترین تنظیمات قابل ذکر در ساختار آن شامل تنظیمات رنگ سفید، افکت های رنگی، عکاسی پی در پی، تایمر سرخود و تنظیمات فلش می گردد. کیفیت تصاویر گرفته شده توسط این دوربین کاملا از سطح انتظار بالاتر است و ترکیب رنگ ها و میزان نویز در تصاویر کاملا رضایت بخش ارزیابی می گردد. اما اوضاع در سوی دیگر این میدان یعنی در هنگام فیلمبرداری کاملا متفاوت از عکاسی دنبال می شود، چرا که در این قسمت حداکثر رزولوشن قابل دسترسی QCIF با 15 فریم در ثانیه است که از این لحاظ حرف چندانی برای گفتن ندارد. در یک قیاس رخ به رخ در زمینه عکاسی برترین کیفیت بدون شک به U800 تعلق می گیرد و در زمینه فیلمبرداری نیز مطمئنا قوی ترین دوربین این رقابت را W890 با قابلیت فیلمبرداری در رزولوشن QVGA با 30 فریم در ثانیه تشکیل می دهد.
در رده ارتباطات U800 در سطح کاملا استانداردی جای گرفته است در اینجا برای ارتباطات رادیوئی از سه فرکانس GSM همراه با HSDPA استفاده شده است و برای تامین ارتباطات پر سرعت تحت شبکه نیز از GPRS، EDGE و 3G استفاده می شود. برطبق انتظار از Wi-Fi در آن خبری نیست و بلوتوث نسخه 2.0 با پشتیبانی از A2DP همراه با پورت USB 2.0 دیگر راه های ارتباطی دستگاه را تشکیل می دهند. در این رده امتیاز ویژه ای را برای هیچیک از رقبا نمی توان در نظر گرفت و هر سه تقریبا در یک سطح مشترک جای گرفته اند.

 

samsung_u800_soul_07.jpg

Samsung U800 Soul b در رنگ های جذاب خاکستری، نقره ای، مشکی، صورتی، ارغوانی و قرمز با قیمتی در حدود 290 هزار تومان در بازار موجود است و با اینکه از حضور رقبای سخت کوش آن در بازار مدتی نسبتا طولانی می گذرد اما با وجود جذابیت های نسبتا فراوان موجود در این محصول زیبا می توان به فروش نسبتا مناسب آن امیدوار بود.

 

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

13 دیدگاه

  1. گوشي زيباييه حتما مي خرم
    قيمت 20/11/87 200 هزار تومان
    تازه قيمت u900 – سيصد هزار تومان شده
    قيمت گوشي خيلي افت كرده

  2. آرش جان سلام.شما در نقدی که از u600 داشتید بیان کرده بودید که در این مدل سرعت خواندن کارت حافظه در این مدل برطرف شده یا اینکه بهتر شده ولی من u600دارم ولی سرعت خواندن کارت حافظه آن خیلی پایینه که برای پخش یک آهنگ 5ثانیه طول میکشه میخواستم ببینم مشکل از گوشی هست یا اینکه کلا سرعتش پایینه؟

  3. آقا پدرام
    در مورد مقایسه ای که بین این گوشی و کا850 انجام دادید باید بگم که یه مقدار بی انصافیه
    کا850 خیلی وقته که توی بازار هست و قیمتش کاملاً افت کرده.
    1) در مورد دوربین حق دارید
    2) در مورد صفحه نمایش می تونید مطمئن باشید که این گوشی کاملاً سرتره. اینکه 0.2 اینچ کوچکتره، دلیل بر ضعفش جلوی کا850 نیست
    3) شتاب سنج کا850 ، در تمام قسمت ها کار نمی کنه و مثل ان82 نیست که با چرخاندن گوشی در هر قسمت (به غیر از صفحه اصلی)، نمایشگر بچرخه. فقط در قسمت مدیاپلیر میشه از این امکان استفاده کرد.
    تا الان فقط i900 تونسته یه گوشی کامل برای استفاده از شتاب سنج باشه و هیچ گوشی دیگه ای در تمام محیط ها قابلیت چرخش نداره.
    4) خب شما از کجا می دونید صدای این گوشی چطوره؟ (ضمن اینکه صدای بلند از نظر من به هیچ وجه مزیت یه گوشی نیست)
    5) اتفاقاً کلید لمسی (اونم از نوع حرارتی!) یه جور نقطه ضعف برای کا850 هست. یه جورایی از خوشدستی گوشی کم کرده. بحث جوی استیک کاملاً نامتعارف کا850 به کنار!!
    شک نکن که طرفدار پر و پا قرص سونی اریکسون هستم و من هم میگم خرید این گوشی با این قیمت الان کاملاً اشتباهه
    ولی نقدی که نوشتی، اشکال داشت که خواستم اصلاح کنم.
    به بزرگی خودتون ببخشید!

  4. با عرض سلام و خسته نباشید. خواستم بگم نقدتون مثل همیشه خوب بود. اگه همیشه بتونی مثل همین u800 با موارد مشابه مقایسه کنی حرف نداره.

  5. با سلام به دوستان
    amin جان پورت 3.5 میلیمتری اتصال هدست همان پورتهای معمولی ست که هدست های همیشگی و معمولی دارند و دستگاهی که از این پورت ها استفاده می کند این قابلیت را در اختیار کاربر قرار می دهد که هر نوع هدست دلخواهی را به دستگاهش متصل کند اما پورت 2.5 میلمتری کمی از لحاظ قطر و اندازه از 3.5 میلمتری کوچک تر است و هدست های مختص به خودی دارد که در جعبه گوشی بوده و برای استفاده از هر نوع هدست دلخواه باید از تبدیل 3.5 به 2.5 استفاده کرد
    ——————————————————-
    hadi جان QCIF صحیح است که تصحیح گردید
    باتشکر

  6. آرش جان دستت درد نکنه مثل همیشه کامل بود. در جدول نوشته شده حداکثر وضوح فیلم برداری CIF ولی در قسمت دوربین شما بیان کردید QCIF حالا کدوم درسته یا این که فرقی نمیکنه.راستی g400 یادت نره.خیلی ممنون از سایت بسیار خوبتون

  7. با سلام نقد و مقایسه بسیار جالبی کردید
    گوشی خوبیه ولی قیمت بسیار بالایی داره
    من به کسانی که می خوان تو این قیمت گوشی بخرن k850 SE رو پیشنهاد می کنم که کاملا از لحاظ زیر نسبت به این گوشی برتری داره
    1- دوربین 5 مگاپیسکل سایبرشات با قابلیت فوکوس اتوماتیک همراه با فلش قدرمند زنون و فیلمبرداری 30 فریم در ثانیه QVGA
    2- صفحه نمایش 0.2 اینچ بزرگتر و البته 263000 رنگ!
    3- دارای شتاب سنج داخلی و قابلیت چرخش اتوماتیک صفحه نمایش
    4- این طوری که تو اکثر سایت ها نوشتن صداش از N95 هم بیشتره!!!
    5- دارای چند کلید لمسی
    البته این قیمتی که شما گفتید قیمت اولیه گوشیه و احتمالا پایین تر می یاد!!!

  8. از بابت ، نقد خوبتون ، مثل همیشه تشکر میکنم.
    بازار رقابت گوشی همراه خیلی داغه…… و این داغی خیلی به نفع من و شما مصرف کننده ست……..!! 🙂

ارسال یک پاسخ