از معرفی هواوی میت 30 و میت 30 پرو در آخرین روزهای شهریور امسال حالا چیزی نزدیک به سه هفته میگذرد این گوشی با توجه به مشکلات ایجاد شده برای هواوی جهت معامله با شرکتهای آمریکایی و در رأس آنها، گوگل با نسخه اوپنسورسی از اندروید که فاقد برنامههای گوگل (نظیر جیمیل، سرچ، مپس، پلیاستور و یوتیوب) است عرضه شده و بدینترتیب کاربران این گوشی و البته شرکت هواوی روزهای سختی را پشت سر میگذرانند؛ اتفاقی که البته برای پرچمدار سال قبل یعنی Mate 20 Pro تکرار نشده است. پیش از این اتفاق، شرکت هواوی که در نتایج تحقیقات شرکتهایی نظیر IDC، با پشت سر گذاشتن اپل، عنوان دومین برند بزرگ عرضهکننده اسمارتفون در جهان را به خود اختصاص داده بود قصد داشت با عرضه 300 میلیون اسمارتفون، سامسونگ را نیز در سال 2019 پشت سر گذاشته و خود به تنهایی بر اریکه قدرت سازندگان گوشیهای هوشمند تکیه زند.
ورود هواوی به لیست تحریم وزارت بازرگانی آمریکا اما به ناگاه محاسبات هواوی را بر هم زد و با اینکه پس از چندی یک فرصت کوتاه که تمدید هم شد در اختیار این شرکت برای معامله با شرکتهای آمریکا قرار گرفت اما به خصوص پرچمدار جدید این یعنی سری میت 30 کاملا تحت تأثیر این تحریمها قرار گرفته و دادههای آماری جدید حاکی از استقبال پایینتر از حد انتظار از آنها بوده است.
در این شرایط برخلاف میت 30 که نسخه اوپنسورس و متنبازی را از اندروید اجرا میکند، اوضاع در پرچمدار سال پیش یعنی Mate 20 Pro به روال سابق است و همین دیروز و امروز به نسخه 10 اندروید آپدیت شده است؛ قابلیتی که کاربران میت 30 پرو، حالا آرزوی آن را دارند. به گفته DroidApp (به نقل از Android Central)، بهروزرسانی Mate 20 Pro از هلند آغاز شده و به عنوان یک تغییر مهم در آن سیستم نصفهنیمه حرکت در بین منوهای سیستمعامل با ژستهای حرکتی دست در اندروید 9 در این گوشی حالا به یک سیستم کامل و جدید بدل شده است.
طبق جدیدترین اطلاعات، ظاهرا آمریکا و چین بر سر اصول یک توافق تجاری جدید به تفاهم رسیدهاند و با وجود آنکه به نام هواوی در این توافق اشاره مستقیمی نشده اما به احتمال قریب به یقین، توافقی از این دست به خارج شدن نام هواوی از لیست سیاه وزرات بازرگانی آمریکا منجر میشود و شاید در آینده نزدیک کاربران میت 30 پرو نیز مثل Mate 20 Pro به نسخه کامل اندروید 10 دست پیدا کنند.