HTC TyTN II ردپای قیصر

16
7976

در رده Pocket PC ها، بدون شک HTC با نمایش محصولات فوق العاده زیبای خود حرفهای فراوانی برای گفتن دارد این بار و در قالب یک بررسی جامع و کامل قصد پرداختن به یکی از کامل ترین محصولات این شرکت یعنی HTC TyTN II را داریم که چندی ست به بازارهای داخلی نیز راه یافته است. با ما همراه شوید.

مدل و نام HTC TyTN II
ابعاد 19×59×112 میلی متر
وزن 190 گرم
صفحه نمایش 2.8 اینچ
320×240 پیکسل
قابلیت نمایش 65 هزار رنگ
دفترچه تلفن نامحدود بسته به حافظه داخلی
کارت حافظه+حافظه داخلی Micro SD+128MB+256MB
ارتباطات GSM چهاربانده+GPRS+EDGE+3G+Bluetooth
سیستم عامل Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional
پردازنده Qualcomm MSM7200 با فرکانس 400MHz
وضوح دوربین 3.15 مگاپیکسل با قابلیت فوکوس اتوماتیک
حداکثر وضوح فیلمبرداری CIF با 20 فریم در ثانیه
ظرفیت باتری 1350mAh

حتی بدون توجه به نام دستگاه نیز می توان این محصول را نسل بعدی TyTN دانست جائکیه بهره گیری از  یک صفحه نمایش 2.8 اینچی همراه با صفحه کلید QWERTY جانبی بر شباهت های این دو محصول بیش از پیش افزوده است. ظاهر زیبا و کاملا خوش دست دستگاه از آن، محصول فوق العاده ای ساخته است. ابعاد دقیق این PDA عبارت است از : 19×59×112 میلیمتر که نسبت به نسل قبلی خود بیش از 3 میلیمتر باریک تر شده است. TyTN II با وزنی معادل 190 گرم، کمی سنگین می نماید و شاید بغیر از نمونه ای همانند Nokia E90 رقیب دیگری از لحاظ وزنی برای آن نتوان سراغ گرفت. پلتفرمی که TyTN II براساس آن ساخته شده است به Kaiser (قیصر) معروف است و از نمونه اصلی این پلتفرم توسط اپراتورهای عمده دنیا همانند AT&T و Vodafone نمونه های فراوانی به بازار عرضه شده است که چندین تفاوت جزئی و کلی با نمونه اصلی دارند، و مثلا بدون دوربین اصلی یا دوربین تماس های ویدئویی و یا هر دو ساخته شده اند.

قسمت عمده روی گوشی با صفحه نمایش 2.8 اینچی لمسی دستگاه پوشانیده شده است که با رزولوشن 320×240 پیکسل و توانائی نمایش 65 هزار رنگ عملکرد کاملا مناسبی دارد (علت استفاده از تنها 65 هزار رنگ در ساختار PDA های شرکت HTC ماجرائی بود که به تفضیل در HTC Touch به شرح آن پرداختیم). کیفیت این صفحه نمایش در نور مستقیم خورشید نیز با اینکه آنچنان تعریفی ندارد (مخصوصا وقتی با اثر انگشت های فراوانی پوشانیده شده است) ولی نسبتا قابل قبول بوده و استفاده از صفحه ضد انعکاس بروی آن نیز کمی از شدت ماجرا کاسته است. بر بالای صفحه نمایش، گذشته از نشان HTC و اسپیکر برقراری تماس، دوربین دوم تماس های ویدئویی جای دارد و در زیر صفحه نمایش نیز صفحه کلید کنترلی دستگاه قرار دارد که در آن کلیدهای سبز و قرمز برقراری و رد تماس در بالا بهمراه دو دکمه OK و ویندوز در پائین جای گرفته اند که این چهار دکمه مجموعه Soft-Key های گوشی همراه با کلیدهای ورود به منوی پیام و اینترنت و همچنین D-Pad مرکزی دستگاه را در بر گرفته اند.

htc_tytn_II_02.jpg

اما یکی از تفاوت های اصلی TyTN II با برادر کوچکتر خود در نحوه گشودن صفحه کلید اصلی و QWERTY آن است جائیکه این بار برخلاف TyTN که با Scroll به سمت راست، صفحه کلید را در سمت چپ به نمایش می گذاشت این بار صفحه کلید اصلی به سمت راست منتقل شده است و تازه این پایان ماجرا نیست چرا که با گشودن صفحه کلید می توان قسمت روئی دستگاه را تا زاویه ای در حدود 120 درجه رو به بالا حرکت داد و با این کار به راحتی می توان از دستگاه بعنوان یک کامپیوتر کوچک همراه، بروی میز نیز استفاده کرد. صفحه کلید اصلی گوشی در مجموع از 41 دکمه تشکیل شده است که در آن کلیدهای عددی با Label آبی و کلیدهای حرفی با برچسب سفید مشخص شده اند. علاوه بر این دو دکمه Soft-Key نیز بر بالای قسمت عددی جای گرفته است. از دیگر موارد قابل ذکر در این صفحه کلید وجود دو چراغ هشدار دهنده است که یکی برای کلید Caps Lock و دیگری برای دکمه ای به نام Fn می باشد که این دکمه Fn یا Special Function که در پائین صفحه کلید قرار گرفته است، میانبر های فراوانی، از جمله دسترسی سریع به Wi-Fi را در اختیار کاربر قرار می دهد. در مجموع از لحاظ ابعاد صفحه کلید و راحتی استفاده با یک نمونه کاملا موفق روبرو هستیم که قابل رقابت با برترین های این رده می باشد.

htc_tytn_II_03.jpg

 

در سمت چپ گوشی یکی از محبوب ترین المانهایی که تاکنون در گوشی های موبایل دیده شده است قرار دارد: چرخ متحرک گردش در منوها که بیش از پیش کاربر را به یاد گوشی های چند سال پیش سونی اریکسون می اندازد که با یک حرکت خزنده کم کم به طور کلی فراموش گردید و حذف شد. این چرخ برای استفاده از قابلیت های دستگاه با یک دست بسیار مناسب و مطلوب می باشد. دیگر کلیدهای موجود در این قسمت یک دکمه OK دیگر بهمراه کلید اختصاصی Voice می باشد که از آن جهت ضبط صدا می توان بهره گرفت.

htc_tytn_II_04.jpg

 

در سمت راست، تنها کلیدهای قابل مشاهده دکمه شاتر دوربین و کلید Power دستگاه می باشد که با اینکه دکمه شاتر دوربین بسیار نرم و با ارتفاع مناسب طراحی شده است ولی کلید Power گوشی تقریبا هم طراز با کف و کمی سفت می باشد که این برای این دکمه که در PPC های برای قرار دادن دستگاه در حالت Stand-by بسیار استفاده می شود، یک نکته منفی کاملا مشهود محسوب می گردد. در زیر این دو دکمه نیز قلم غیر تلسکوپی دستگاه جای دارد که تفاوتی با نمونه های قبلی ندارد.

htc_tytn_II_05.jpg

 

برخلاف قسمت فوقانی دستگاه که در آن هیچ المانی مشاهده نمی شود، در قسمت پائین با چندین قسمت مشخص روبرو هستیم که بارزترین آنها محل قرار گیری اسلات کارت حافظه Micro SD دستگاه است که درست در زیر صفحه کلید جای داشته و با یک قطعه پلاستیکی محافظت می گردد. در زیر این قسمت نیز پورت Mini USB اتصالات سیمی دستگاه جای دارد که گذشته از وظیفه آن در برقراری ارتباط با کامپیوتر، آداپتور و هدست دستگاه نیز توسط این پورت به آن متصل می گردند. محلی برای اتصال بند، میکروفون برقراری تماس و شکاف Reset کردن گوشی از دیگر المانهای موجود در این قسمت می باشند.

htc_tytn_II_06.jpg

 

قسمت پشت دستگاه از پلاستیک مات و یک دستی پوشانیده شده است که با اینکه عملکرد مناسبی در قرار گیری در دست دارد ولی در جذب اثر انگشت نیز بسیار موفق عمل می کند. دوربین 3.15 مگاپیکسلی گوشی بدون فلش،کاور و آینه عکاسی از خود در کنار اسپیکر اصلی دستگاه جای گرفته است. در بالاترین قسمت این بخش یک قطعه پلاستیکی که بروی آن کلمه GPS حک شده است قرار دارد که با کنار زدن این قطعه پلاستیکی محلی برای اتصال آنتن خارجی GPS در نظر گرفته شده است. از نکات جالب در این قسمت محل قرار گیری سیمکارت است که با Scroll گوشی و نمایش صفحه کلید QWERTY آن بطرز کاملا ابتکاری در پشت قسمت روئی یعنی جائی پشت صفحه نمایش جای گرفته است.
با کنار زدن کاور پشتی، باتری 1350mAh گوشی ظاهر می شود که گذشته از ارقام رسمی 400 ساعت در حالت Stand-by و 6 ساعت در حالت مکالمه براحتی تا 2 روز پاسخگوی یک کاربر متوسط می باشد هرچند که در یک استفاده فوق سنگین نیز بعید است که ظرف کمتر از یک روز بتوان آن را خالی کرد چرا که در نمایش ویدئو تا 5 ساعت و در استفاده از GPS به راحتی تا 4 ساعت می توان بروی آن حساب کرد. زمان شارژ مجدد این باتری نیز چیزی در حدود 3 ساعت است.
سیستم عامل بکار گرفته شده در TyTN II همانگونه که می توانید حدس بزنید از نوع ویندوز موبایل ورژن 6 می باشد که همانطور که قبلا نیز در این رابطه صحبت کرده بودیم بعنوان یک پلتفرم تفاوت های فراوانی با آنچه از گوشی های معمولی و حتی اسمارت فون ها تاکنون دیده ایم دارد این سیستم عامل که برای کاربران آن کاملا آشنا و بی نیاز از معرفی ست، همانند سیستم عامل PC های خانگی تنها حکم یک بستر برای نصب برنامه های مختلف را دارد و با آنکه تقریبا تمامی امکاناتی که در سایر گوشی ها وجود دارد را در این بستر می توان یافت ولی شاید کاربری یافت نشود که به این امکانات استاندارد اکتفا کند (درست همانند لحظه ای که نصب ویندوز بروی سیستم خانگی را به پایان برده اید و حالا تازه می بایست برنامه های مورد نیاز خود را بروی کامپیوتر نصب کنید). به علت تشابه ای که سیستم عامل در کلیه PPC های مشابه دارد، بیشتر کاربران در برخورد با یک محصول جدید در این رده عمدتا به امکانات سخت افزاری دستگاه توجه می کنند تا رده نرم افزاری، اگرچه در این میان گه گاه امکانات نرم افزاری منحصر به فردی نیز در یک محصول مشخص بروز می کند که آن را در میان رقبا برتری می بخشد، نمونه ای همچون امکان Touch FLO که در بررسی HTC Touch از آن سخن به میان آوردیم.

htc_tytn_II_07.jpg

با روشن کردن دستگاه اولین صفحه ای که مقابل کاربر ظاهر می گردد صفحه اختصاصی Home Screen شرکت HTC است که البته بعنوان یک add-on بروی تمامی PDA های دارای این سیستم عامل قابل نصب است. در این صفحه همانطور که پیش از این نیز به آن اشاره کردیم 5 دکمه مختلف وجود دارد که در قسمت Home اطلاعاتی نظیر زمان و تاریخ بهمراه تماس های از دست رفته و پیام های خوانده نشده به نمایش در می آیند. قسمت بعدی Favorites People نام دارد و محلی برای اختصاص میانبر شماره گیری سریع برای کنتاکت ها می باشد. بخش بعدی برای پیش بینی وضع هوا با امکان پیش بینی تا یک هفته آینده است. قسمت بعدی Launcher نام دارد و در آن دو ردیف پنج تائی از Application های پر کاربرد به نمایش در می آید که بطور کامل قابل سفارشی سازی ست. قسمت آخر نیز میانبری برای دسترسی به پروفایل کنونی گوشی و تغییر آن در صورت لزوم می باشد. گذشته از نمایش معمول این قسمت کل صفحه نمایش می تواند بوسیله تنظیمات موجود در منوهای گوشی به فرم افقی نیز به نمایش درآید امکانی که با گشودن صفحه کلید QWERTY دستگاه نیز بصورت خودکار صورت می گیرد.
از تفاوت های عمده ای که میان PPC ها با انواع مختلف گوشی های دیگر می توان ذکر کرد، عدم وجود المانی بعنوان منوی اصلی در آنهاست. در اینجا همه آن چیزی که برای کارکرد دستگاه احتیاج داریم در منوی Start وجود دارد در این منو که در TyTN II در گوشه سمت چپ بالای صفحه نمایش جای گرفته است، برخلاف نمونه ای که در نسخه PC ویندوز مشاهده می شود، لیست بلند بالایی از میانبرهای فراوان به Application های مختلف دیده می شود که کاملا قابل سفارشی سازی ست و گذشته از این دو منوی اصلی هر PPC یعنی Programs و Setting نیز در این منو جای دارند. از دیگر المان های مهمی که در صفحه اصلی دستگاه وجود دارد میانبر دسترسی به Task Manager گوشی در قسمت بالا سمت راست می باشد که با گشودن آن لیست کاملی از برنامه های در حال اجرا به نمایش در می آیند و با اینکه دستگاه پشتیبانی کاملی از Multi Tasking به عمل می آورد ولی می توان به دلخواه از طریق این منو اقدام به بستن برنامه های در حال اجرا کرد. از نکات مثبت موجود در این قسمت عدم نمایش برنامه های سیستمی در این منو است. قابلیت TouchFLO همانطور که قبلا نیز اشاره شده در TyTN II در نظر گرفته شده است و بوسیله آن می توان بدون استفاده از قلم و تنها با بکارگیری انگشت، استفاده راحت و روانی را با دستگاه داشت. از نکات جالب در رابطه با این فناوری این است که TouchFLO تنها یک خاصیت نرم افزاری ست و قابل نصب بروی تمامی PPC های دارای این سیستم عامل می باشد ولیکن تاکنون امکان دانلود و نصب این برنامه از سوی HTC برای دیگر دستگاه ها پیش بینی نشده است.

در کارکرد بعنوان یک تلفن، TyTN II عملکرد مافوق انتظاری را از خود به نمایش می گذارد در اینجا و در هنگام شماره گیری یک صفحه کلید مجازی در اختیار کاربر قرار می گیرد که بعلت ابعاد بزرگ صفحه نمایش دارای کلیدهای بزرگ و با تفکیک مطلوب می باشد. بر بالای این صفحه کلید مجازی دکمه های Backspace، دکمه تماس های ویدئویی و بلاخره دکمه Call Log جای گرفته اند. یکی از امکانات برتر PPC ها در هنگام برقراری تماس که در TyTN II نیز طبیعتا وجود دارد جستجوی شماره های داخلی گوشی در حین نوشتن اولین اعداد و نمایش موارد احتمالی از دفترچه تلفن و حتی منوی Recent Call است، این امکان فوق العاده که Smart Dial نامیده می شود، در هنگام تایپ یک اسم برای تماس با آن نیز بصورت بسیار پیشرفته ای عمل می کند و گذشته از چک کردن اسامی از روی حروف ابتدائی هر اسم، تمامی ترکیب های ممکن را نیز به نمایش می گذارد. TyTN II در هنگام برقراری تماس نیز موفق عمل می کند و گذشته از صدای دریافتی و ارسالی کاملا راضی کننده دارای قدرت ویبره و صدای زنگ فوق العاده ای نیز می باشد جائیکه از لحاظ قدرت صوتی یافتن رقیبی برای آن کار نسبتا مشکلی می باشد.
دفترچه تلفن بکار گرفته شده در TyTN II از انواع بدون محدودیت محسوب می گردد که برای هر کنتاکت می توان اطلاعات فراوانی را ذخیره کرد و قابلیت هماهنگ سازی دفترچه تلفن با MS Outlook نیز فراهم شده است. برای نوشتن پیغام در گوشی نیز می توان از صفحه کلید مجازی و یا QWERTY بهمراه نوشتن مستقیم بروی صفحه نمایش استفاده کرد.
File Manager بکار گرفته شده در گوشی نیز نمونه استاندارد سیستم عامل محسوب می شود در اینجا امکان ایجاد فولدر جدید، جابجای و کپی فایل، اختصاص Track دلخواه بعنوان Ringtone و ارسال فایل به دیگر وسایل تعبیه شده است. گالری نمایش عکس در دستگاه Picture&Videos نام دارد که در آن امکان نمایش تمام صفحه و افقی عکس ها همراه با نمایش ماتریسی آنها وجود دارد. علاوه بر این در این منو می توان بطور مستقیم دوربین گوشی را فعال کرد. امکان زوم در تصاویر و ویرایش مقدماتی بروی تصاویر از امکاناتی ست که این منو در اختیار کاربر قرار می دهد.
پلیر پخش موسیقی در گوشی همانند دیگر نمونه های ویندوز، Windows Media Player 10 می باشد که در آن گذشته از امکانات استاندارد بکار گرفته شده، امکان تماشای ویدئو و Stream های اینترنتی نیز فراهم شده است. امکان ایجاد Playlist های مختلف و مرتب کردن Track ها براساس نام خواننده، نام آلبوم و نوع آن نیز وجود دارد. گذشته از این، پلیر دیگری نیز در گوشی وجود دارد که Audio Manager music player نام دارد که گذشته از نام نسبتا عجیب آن، امکانات استانداری همانند مدیا پلیر در آن وجود دارد و علاوه بر این برای کارکرد با انگشت بهینه شده است. Application دیگر مرتبط با این قسمت Streaming Media نام دارد که در طی آن می توان به راحتی از stream های اینترنتی بهره برد. یکی از ملاک های سرعت پردازنده در PPC ها توانائی آنها در پخش فایل های تصویری در رزولوشن VGA می باشد. در اینجا با اینکه نسبت به دیگر هم خانواده های این PPC تغییر چشمگیری در سرعت پردازنده رخ داده است و از پردازنده 400 مگاهرتزی شرکت Qualcomm استفاده گردیده اما بازهم نسبت به پردازنده های قدیمی 200 مگاهرتزی شرکت Texas Instruments در پخش فایلهای با رزولوشن بالاتغییری حاصل نشده و بازهم برای مشاهده فایل هایی با فرمتی نظیر XviD می بایست سرعت آنها را تا حد QVGA پائین آورد. حافظه RAM دستگاه 128 مگابایت است و حافظه داخلی در اختیار کاربر نیز میزان قابل توجه 256 مگابایت می باشد.
دوربین در PPC ها همواره جزء آنچنان مهمی محسوب نمی گردد و بدون توجه به رزولوشن دوربین هیچگاه انتظار دستیابی به کیفیت فوق العاده بالایی را از این رده نداریم اما اوضاع در مورد دوربین 3.15 مگاپیکسلی  TyTN II کمی متفاوت است چرا که در قیاس با دیگر رقبا می توان امتیاز نسبتا مناسبی برای این دوربین در نظر گرفت. برای فعال کردن دوربین کافی ست تا دکمه شاتر را برای یک مدت نسبتا کوتاه پائین نگاه داریم و به منوی عکاسی که صفحه نمایش بزرگ گوشی نقش چشمی آن را بازی می کند وارد شویم. در اینجا با تنظیمات نسبتا خوبی روبرو هستیم تنظیماتی نظیر تنظیم نور محیط، افکت های رنگی، تایمر سرخود و خنثی سازی نور. حالت پانوراما با امکان گرفتن 3 عکس در وضوح VGA برای تشکیل یک عکس 180 درچه ، حالت Sport با امکان گرفتن 10 عکس پیاپی در وضوح VGA و بلاخره حالت Burst با امکان گرفتن 32 عکس پیاپی بازهم در رزولوشن VGA از امکانات موجود در این دوربین به حساب می آید. امکان افزودن Data Stamp و همچنین اطلاعات GPS به قسمت EXIF عکس ها از موارد مثبت دیگری ست که در این دوربین می توان پیدا کرد. کیفیت عکس های گرفته شده توسط این دوربین با اینکه در قیاس با نمونه های موفقی همچون K810 و یا N73حرف چندانی برای گفتن ندارد ولی در حد خود مناسب و مطلوب به حساب می آید و تنها نکته منفی کاملا مشهود در آن عدم امکان به نمایش گذاشتن کامل رنگ ها مخصوصا رنگ قرمز می باشد. فیلمبرداری انجام گرفته توسط این دوربین در رزولوشن CIF و یا 288×352 پیکسل و با فرمت MPEG-4 با سرعت 20 فریم در ثانیه می باشد که تصاویر مطلوبی را در کلاس خود به وجود می آورد.
یکی از قسمت های موفق هر PPC بدون شک بخش ارتباطات دستگاه می باشد که این داستان در مورد TyTN II نیز بخوبی صدق می کند در اینجا گذشته از شبکه های چهار بانده GSM همراه با 3G برای ارتباطات رادیوئی، می توان از GPRS، EDGE و HSDPA سه بانده نیز برای ارتباطات پر سرعت بهره برد. ارتباطات برد کوتاه نیز بوسیله بلوتوث نسخه 2.0 و Wi-Fi فراهم گردیده است. پورت USB 2.0 نیز وظیفه تامین ارتباطات سیمی گوشی را برعهده دارد.
GPS یکی دیگر از قسمت های مهم موجود در TyTN II محسوب می شود در این قسمت از چیپ ست شرکت Qualcomm استفاده شده است و با اینکه از لحاظ سرعت به پای چیپ ست قبلی این شرکت یعنی SIRF Star III  نمی رسد ولی کارکرد نسبتا قابل قبولی دارد در این قسمت از نرم افزار  Tom Tom استفاده شده است که برای دریافت نقشه ها از آن بهره گرفته می شود ولی تنها یک نقشه را می توان بصورت رایگان از آن دانلود کرد و برای عناوین بعدی می بایست اقدام به پرداخت هزینه نمود. از نکات مثبت در این قسمت امکان نصب برنامه های مختلف برای GPS دستگاه است که بدون هیچ مشکلی قابل نصب و استفاده هستند.
ویندوز موبایل همواره بعنوان یکی از کامل ترین سیستم عامل ها در رده برنامه های داخلی و از پیش نصب شده، محسوب می شود که گذشته از مواردی همانند تقویم، To-Do-List ، ضبط صدا و Notes می توان به برنامه های پر کاربردی همچون Office Mobile (با قابلیت گشودن و ویرایش فایل های آفیس)، Adobe Reader LE و همچنین برنامه ZIP Manager اشاره کرد. همچنین گذشته از موارد فوق Application های دیگری نیز در گوشی یافت می شوند از جمله قسمت پر کاربرد جستجو که کلیه قسمت های دستگاه را بدنبال عبارت مورد نظر مورد کاوش قرار داده و علاوه بر این امکان قرار دادن فیلتر بروی عبارت مورد جستجو نیز در آن وجود دارد. Windows Live نیز از دیگر برنامه های موجود در دستگاه است که جای MSN Search و همچنین MSN Messenger را در گوشی های قبلی گرفته است.

htc_tytn_II_08.jpg

HTC TyTN II در یک نگاه محصولی ست با امکاناتی کمیاب، که ظاهر زیبا بهمراه صفحه کلید کاملا خاص به جلب نظر آن در دید کاربران کمک فراوانی کرده است. این محصول فریبنده که به سختی می توان از کنار آن گذشت با قیمتی در حدود 700 دلار در بازارهای جهانی توزیع شده است و با اینکه زمزمه هایی از حضور آن در بازار ایران از اینجا و آنجا شنیده می شود و قیمت بسیار گزافی از سوی یک سایت به ظاهر معتبر نیز برای آن ارائه شده اما هنوز قیمت رسمی این محصول از سوی گارانتی اصلی HTC در ایران یعنی شرکت یاس جهان اعلام نگردیده است.

اشاره:
مطلب فوق با کمی تلخیص در شماره 261 هفته نامه عصر ارتباط مورخ شنبه هجده خرداد 1387 نیز به چاپ رسید

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

16 دیدگاه

  1. مرسی از راهنمایی کاملتون 1 سوال دارم : تو سایت gsm در بررسی تخصصیcruise Touch نوشته بود که بعد از یک هفته رنگ بدنه ی گوشی میره و میخواستم بدونم که این گوشی هم جنس بدنش مسه اونه ؟

  2. من الان 3 ماهی میشه که این گوشی رو دارم و استفاده میکنم.
    به نظر من تا کسی بصورت عملی باهاش کار نکنه نمیتونه به خصوصیات بسیار مفیدش پی ببره.به قول معروف که میگه: شنیدن کی بود مانند دیدن…!!
    در هر حال واقعاً یکی از بالاترین مدل های گوشیه که توی بازار موجود هست و به نظر من هم ارزش پولی رو که میدین واسش داره….
    راستی در مورد این گوشی این نکته رو هم من اضافه کنم که در حال حاضر 2 نمونه از این گوشی توی بازار موجود هست که یک نمونه از مارک At&T که این نمونه دوربین دوم رو نداره و قیمتش هم در حدود 100.000 تومان از مارک HTC اون ارزونتره.مارک HTC الان توی بازار بین 750 تا 850 موجود داریم….

  3. سلام، من بجای Tytn II، پیشنهاد می کنم یک touch cruise بخرید. همه featureهای Tytan II رو داره منهای صفحه کلیدش که باعث شده حجم و وزن کمتری داشته باشه.

  4. خدا وکیلی خیلی گوشی باحالی.و کاراییهای خیلی زیاد و خوبی هم داره.خیلی وقته که میخوام بخرمش.
    ممنون از شما که اینقدر کامل در موردش توضیح دادین.

  5. سلام
    خیلی وقته که دارم فکر می کنم بخرمش یا نه، چند جا از جمله در مجتمع پایتخت موجوده، که پایین ترین قیمتی که تونستم پیدا کنم 670 تومن بود!!!
    خیلی ممنون که همیشه بهترین ها رو بررسی میکنید و به ما در انتخاب کمک می کنید.

ارسال یک پاسخ