BlackBerry Storm 9500 سفر به دنیائی دیگر

15
4146
شمار برندهای حاضر در بازار جهانی موبایل تعداد بی شماری را تشکیل می دهد که نام برخی از آنها حتی به گوش کاربران داخلی نیز نخورده است در این میان گذشته از نمونه های گمنامی که سهم چندانی از فروش جهانی ندارند، بعضا با فوق محبوب هایی روبرو  می شویم که عدم حضور آنها در بازارهای داخلی بدلایل خاص، کاملا جای تاسف دارد یکی از بزرگترین نام ها در این زمینه برند فوق العاده BlackBerry ست. در این مجال به بررسی اولین عضو تمام لمسی این شرکت با نام Storm 9500 می پردازیم با ما همراه شوید.

مدل و نام BlackBerry Strom 9500
ابعاد 13.9×62.2×112.5 میلی متر
وزن 155 گرم
صفحه نمایش 3.25 اینچ
480×360 پیکسل
 قابلیت نمایش 65 هزار رنگ
دفترچه تلفن نامحدود بسته به حافظه داخلی
کارت حافظه+حافظه داخلی Micro SD+128MB RAM+192MB+1GB
ارتباطات GSM چهار بانده+GPRS+EDGE+3G+Bluetooth
سیستم عامل BlackBerry OS v4.7
پردازنده نامشخص با فرکانس 624 مگاهرتز
وضوح دوربین 3.15 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس
حداکثر وضوح فیلمبرداری QVGA با 15 فریم در ثانیه
ظرفیت باتری 1400mAh

BlackBerry از محصولاتی ست که دایره محبوبیت آن بقدری گسترده و همه گیر است که میزان استقبال از این برند پر سابقه در بسیاری از موارد حتی بزرگان دنیای موبایل را نیز به چالش می کشاند رمز موفقیت و محبوبیت BlackBerry بیش از آنکه در میزان امکانات و زرق و برق های فراوان آن خلاصه شده باشد به تمرکز بر قابلیت ارسال و دریافت ایمیل، قیمت کاملا رقابتی و سیستم عامل اختصاصی با کاربری آسان آن باز می گردد مسائلی که در کنار سرویس های نرم افزاری پیشرفته، و امکانات آنلاین این برند به تثبیت جایگاه BlackBerry در بازاراهای تعیین کننده ای همچون ایالات متحده آمریکا انجامیده است. تاریخچه حضور محصولی به نام BlackBerry در بازار به سال 1999 و Pager های اولیه شرکت کانادائی RIM باز می گردد. پس از آن و در سال 2002 دستگاه های هوشمند این شرکت با نام BlackBerry عرضه گردیدند، محصولاتی که کاربری عمده آنها دریافت بلافاصله ایمیل (Push e-mail)، دریافت و ارسال پیام متنی، مرور اینترنت و البته برقراری تماس بود. پس از آن و با استقبال روز افزون کاربران از این وسیله ارزان و کارا، امکانات تعبیه شده در این محصول کاملا رو به فزونی نهاد و علاوه بر پیشرفت سخت افزاری، سرویس های آنلاین و قابلیت های نرم افزاری آنها نیز کاملا متحول گردید بطوریکه امروزه برخی از محبوب ترین سرویس های این شرکت نظیر سرویس ایمیل از طریق نرم افزار BlackBerry Connect در اختیار دستگاه های دیگر نظیر Palm Treo نیز قرار می گیرد. یکی از مهمترین عوامل موفقیت این سری را می بایست در ساختار منحصر به فرد و  اختصاصی سیستم عامل این مدل ها جستجو نمود جائیکه با تکیه بر رابط کاربری قوی و بی نقص سعی فراوانی در ایجاد محیطی کاربر پسند گردیده است. در این میان حضور همیشگی صفحه کلید QWERTY در تمامی مدل های معمول این گروه (البته بجز Storm)، از دیگر مواردی ست که در جلب کاربران نقش عمده ای را ایفا نموده است. همچنین پشتیبانی از شبکه های Mail Server پر طرفداری همچون Microsoft Exchange Server و Lotus Domino از قابلیت های بسیار مهم BlackBerry ها محسوب می گردد تا کنون در حدود 27 گوشی با نام BlackBerry از طرف کمپانی RIM ارائه شده است که همگی واجد ویژگی های جذابی هستند که کاربران را به شدت به خود وابسته می نمایند بطوریکه احتمال یافتن کاربری که از یک BlackBerry به یک برند دیگر مجاجرت نماید تقریبا در حد صفر است. با نگاه کوچکی به لیست گوشی های این برند به دو محصول کاملا متفاوت بر می خوریم که از یک لحاظ کاملا با دیگران متفاوتند. این دو مدل که Storm9500 و Storm9530 نام داشته و در حقیقت یک مدل با دو نام متفاوتند، برای اولین بار در تاریخ BlackBerry مهم ترین خصوصیت گوشی های این سری یعنی صفحه کلید QWERTY را که بدون استثنا در تمامی دیگر مدل ها دیده می شود را به یکباره حذف نموده و بجای آن برای اولین از صفحه نمایش تمام لمسی کاملا بزرگی که بازهم برخلاف اکثر نمونه ها، عریض نیست را جایگزین کرده است. اما اصلی ترین و تنها تفاوت میان 9500 و 9530 به کارکرد این دو در شبکه های مخابراتی باز می گردد جائیکه 9530 که بطور اختصاصی توسط اپراتور Sprint عرضه می گردد، قادر به پشتیبانی از شبکه CDMA2000 می باشد، قابلیتی که در 9500 حذف گردیده است البته بدلیل نوع پوشش و کشورهای خاصی که از این نوع ارتباط استفاده می کنند این تغییر تقریبا هیچگونه تاثیری در ایجاد اختلاف میان این دو مدل ندارد.

blackberry_storm_9500_02.jpg
Storm9500 در نگاه اول شباهت دوری به Apple iPhone دارد که حذف یکباره صفحه کلید عددی در کنار استفاده از یک صفحه نمایش بزرگ و مخصوصا نوار نقره ای رنگ پیرامون گوشی در ایجاد این شباهت تاثیر فراوانی داشته اند از نگاهی دیگر ابعاد کاملا بزرگ این گوشی تقریبا در تمامی موارد کاملا به iPhone نزدیک است ابعاد 9500 عبارت است از 13.9×62.2×112.5 میلیمتر با وزن 155 گرم که مهمترین تغییر در ساختار آن گذشته از کاهش 3 میلیمتری در ارتفاع، افزایش 20 گرمی وزن آن است. یکی از زیبائی های فوق العاده این گوشی که آن را به راحتی از تمامی نمونه های این کلاس مجزا می کند ایجاد حالت خمیده در هر دو بخش بالا و پائین آن است که این علاوه بر زیبائی در بهبود در دست گیری دستگاه نیز کاملا موثر واقع شده است. حذف یکی دیگر از پایه ای ترین عناصر گوشی های BlackBerry یعنی کلید TrackBall (یا TrackWheel در نمونه های نخستین) که نقشی مشابه کلید D-Pad برعهده دارد از دیگر موارد مشهود موجود در 9500 است.
blackberry_storm_9500_03.jpg

 

صفحه نمایش بکار گرفته شده در 9500 یک نمونه 3.25 اینچی ست که از رزولوشنی معادل 480×360 پیکسل بهره برده و همانند دیگر دستگاه های این کلاس قادر به نمایش 65 هزار رنگ است. این صفحه نمایش تمام لمسی به سبب وجود شتاب سنج داخلی قادر به چرخش اتوماتیک تصویر در اکثر منوهاست. کیفیت نمایش تصاویر در این صفحه نمایش در سطح کاملا راضی کننده ای قرار دارد اما نگفته پیداست که به سبک اکثر PDA های موجود از کارکرد خیره کننده ای در نور مستقیم خورشید برخوردار نیست. اما گذشته از کیفیت و نوع کارکرد این بخش، صفحه نمایش بکار گرفته شده در این مدل واجد دو نکته خاص است که در عین حال هر دو نقش مثبت و منفی را برای آن بازی می کنند اما پیش از آنکه به این دو نکته اشاره کنیم باید بدانیم که تکنولوژی بکار گرفته شده در این صفحه نمایش به مانند Apple iPhone از نوع فناوری خازنی بوده و به همین دلیل امکان Multi Touch در این مدل نیز دیده می شود. اولین نکته مهم و ساختاری در این صفحه نمایش فناوری SurePress در آن است این ویژگی که در نگاه اول بسیار اغوا کننده و بی نظیر تلقی می شود حالت مشابه ای از یک موس واقعی را ارائه داده و بهبود مشهودی در تجربه کارکرد با صفحه نمایش های لمسی به حساب می آید. کارکرد این فناوری بدین صورت است که با حرکت دست بروی صفحه نمایش درست همانند حالتی که یک موس را در دست گرفته اید، یک نشانگر حرکت دست شما را دنبال کرده و هرجا لینکی موجود باشد می توان بصورت واقعی و عملی بروی آن کلیک کرد و سپس با پائین نگاه داشتن دست بروی این بخش آن را گشود که این حالت با Feedback ایجاد شده در آن نقطه موفقیت آمیز بودن کلیک را به کاربر یادآوری می کند از دیگر موارد عملی این فناوری امکان Highlight نمودن یک قسمت بدون دنبال نمودن لینک احتمالی آن بخش است که این در مورد صفحات وب بسیار کاربردی می نماید بعنوان مثال برای کپی نمودن یک متن طولانی نخست ابتدای متن را کلیک کرده و نگه می داریم و سپس با انگشت دیگر انتهای آن را می فشاریم در این لحظه با انتخاب شدن کل متن یک منوی pop up گزینه های ویرایشی نظیر Copy، Cut و غیره را در اختیار قرار می دهد. امکان زوم در محتوا با دوبار ضربه بروی صفحه نمایش و پرهیز از گشوده شدن برنامه های دیگر با لمس تصادفی آنها از اولین موارد مثبتی ست که این فناوری در اختیار کاربران قرار می دهد. فناوری دوم در این زمینه SureType نام دارد این قابلیت که پیش از این نیز در اکثر مدل های مدرن BlackBerry دیده شده است با استفاده از یک لغت نامه جامع، کاربر را در تایپ سریع و بدون اشکال یاری می دهد (چیزی مشابه T9 در گوشی های معمول). هر دوی این فناوری ها در نگاه اول کاملا اغوا کننده و کارآمد به نظر می آیند اما در دنیای واقعی اوضاع اندکی با روی کاغذ متفاوت است چرا که در هر دو مورد، تاخیر فراوان از سوی سیستم عامل در پاسخگوئی و عدم طراحی مجدد منوهای دستگاه در قیاس با مدلی همچون Bold شرایط را بگونه ای رقم زده که کاربران وفادار BlackBerry نیز زبان به شکایت از این اینترفیس پر تاخیز و کند باز نموده اند.

 

blackberry_storm_9500_04.jpg

 

زیر صفحه نمایش چهار کلید نسبتا بزرگ در کنار یکدیگر جای گرفته اند، این کلید ها که کل عرض گوشی در قسمت پائین را اشغال نموده اند شامل دو کلید سبز و قرمز برقراری تماس، کلید بازگشت (Escape) و میانبر ورود به منوی اصلی می باشند که تنها کلیدهای فیزیکی قابل اشاره دستگاه در این قسمت محسوب می گردند.

 

blackberry_storm_9500_05.jpg

 

اجزای قابل مشاهده در سمت چپ گوشی شامل پورت اتصال Micro USB (که برای اتصال شارژر نیز مورد استفاده قرار می گیرد) و یک کلید قابل برنامه ریزی موسوم به Convenience Key می باشد که امکان اختصاص Application های مختلف به آن وجود دارد.

 

blackberry_storm_9500_06.jpg

 

سمت راست دستگاه Rocker تغییر صدا و یک کلید قابل برنامه ریزی دیگر که بطور پیش فرض بعنوان شاتر دوربین بکار گرفته شده است دیده می شود. پورت 3.5 میلیمتری اتصال هدست در بالاترین بخش این قسمت از دیگر موارد جالب توجه Storm محسوب می شود. بالا و پائین گوشی نیز خالی از هر نوع المان قابل ذکری ست.

 

blackberry_storm_9500_07.jpg

 

پشت دستگاه و در بالاترین قسمت دوربینی 3.15 مگاپیکسلی در کنار تک فلش LED آن دیده می شود که به فوکوس اتوماتیک نیز مجهز گردیده است. نشان BlackBerry بروی کاور تمام فلزی باتری و اسپیکر اصلی دستگاه در قسمت تحتانی این بخش از دیگر موارد مشهود در پشت گوشی هستند یکی از اولین موارد منفی جایگذاری اسپیکر اصلی دستگاه در پشت گوشی خفه شدن صدا در هنگام قرار گیری آن بروی سطوح صاف است که با اینکه با تعبیه دو زائده پلاستیکی در دو سوی اسپیکر سعی فراوانی در حل این مشکل شده است اما عملا و در هنگام قرار گرفتن گوشی به پشت این ماجرا دیده می شود. با کنار زدن درب تمام فلزی این بخش، باتری 1400mAh استورم پدیدار می شود که زمان های رسمی در مورد آن 360 ساعت در حالت Stand-by و 5 ساعت و 30 دقیقه در هنگام مکالمه است در دنیای واقعی دوام این باتری در سطح کاملا رضایت بخشی ست و با اینکه نمی توان به صراحت در مورد دوام آن اظهار نظر کرد اما آنچه مسلم است این باتری نمونه کاملا قدرتمندی ست که در هر صورت زودتر از 2 روز کاربر خود را به تجدید شارژ وادار نمی کند. محل جایگذاری سیمکارت و اسلات کارت Micro SD دستگاه نیز در زیر این باتری جای گرفته اند.

 

blackberry_storm_9500_08.jpg

 

سیستم عامل بکار گرفته شده در Strom ورژن 4.7 از سیستم عامل همیشگی BlackBerry ست که همانطور که گفتیم از لحاظ عملکردی و حتی در موارد ظاهری نیز تغییر چندانی نسبت به نسخه 4.6 از خود نشان نمی دهد و این یکی از دلائل مهمی ست که Storm در کارکرد بعنوان یک نمونه لمسی به موفقیت های بزرگان این رده که همگی برای خاصیت لمسی کاملا بهینه شده اند، نزدیک نیز نمی گردد. صفحه Stand-by علاوه بر آیکون های همیشگی، حاوی هشت آیکون پر کاربرد بصورت دو ردیف چهار گانه در پائین صفحه نمایش است که بطور کامل توسط کاربر قابل تغییر هستند. منوی اصلی دستگاه که با فشردن میانبر آن از زیر صفحه نمایش ظاهر می گردد در حالت عمودی دارای 16 آیکون کاملا بزرگ است که بشکل ماتریس 4×4 مرتب گردیده اند. با جابجائی دستگاه به حالت افقی تعداد آیکون های موجود در صفحه به 12 عدد کاهش پیدا کرده ولیکن ابعاد آنها کاملا بزرگ می گردد. از نکات قابل توجه در این بخش Theme مشکی رنگ بکار گرفته شده در تمامی منوهاست که البته تنها نمونه ای ست که در گوشی نصب گردیده است. برای گشودن هر Application در این قسمت همانطور که پیش از این نیز اشاره شد می بایست باید بروی آیکون آن کلیک نموده و سپس با آبی شدن آن آیکون و تدام قرارگیری انگشت بروی آن، برنامه مورد نظر اجرا می شود علاوه بر این برای حرکت در منوهای طولانی می توان از قابلیت Swipe یا کشیدن دست بروی صفحه نمایش رو به بالا و پائین اشاره کرد. تغییرات جزئی صورت گرفته در این ورژن نسبت به نسخه قبلی شامل مواردی همچون تغییر مرورگر اینترنت گوشی، استفاده گسترده از نشانگرهای pop up و افزایش سرعت دستگاه در هنگام زوم در محتوا می گردد. دفترچه تلفن بدون محدودیت دستگاه با امکان اختصاص اطلاعات فراوان به هر کنتاکت از موارد دست نخورده این مدل محسوب می شود. یکی از حذفیات مهم این مدل حذف شماره گیری هوشمند از آن است بطوریکه با وارد کردن شماره ها، برخلاف مدل های قبلی، جستجوئی در میان کنتاکت ها صورت نمی گیرد. پردازنده موجود در Storm9500 یک نمونه پر سرعت 624 مگاهرتزی ست که با کمک 128 مگابایت حافظه RAM مجموعه پر قدرتی را تشکیل داده اند. حافظه فلش در این مدل 192 مگابایت است و حافظه داخلی آن نیز یک گیگابایت در نظر گرفته شده است به همراه گوشی یک کارت حافظه Micro SD هشت گیگابایتی ارائه می شود و که حداکثر تا 16 گیگابایت نیز قابل افزایش است.

 

blackberry_storm_9500_09.jpg

 

برای تایپ محتوای ورودی به دستگاه از چندین صفحه کلید مختلف استفاده شده است که شامل صفحه کلید عمودی و عددی همیشگی، صفحه کلید عمودی QW-ER-TY و بلاخره صفحه کلید افقی و کاملا بزرگ QWERTY می گردد که با اینکه همگی دارای قابلیت SureType می باشند اما عملا این قابلیت به کاهش شدید سرعت تایپ منجر گردیده است بطوریکه سرعت نوشتن متن در این مدل به هیچ عنوان با مدل های قبلی BlackBerry قابل مقایسه نیست.

پخش کننده موسیقی در نظر گرفته شده برای Storm از بسیاری از جهات شباهت فراوانی با نمونه موجود در iPhone دارد و از فرمت های MP3، WMA و خانواده AAC پشتیبانی می کند عملکرد این بخش در شناسائی تگ های ID3 و امکان Minimize شدن آن از دیگر مواردی ست که در رابطه با این بخش می توان به آن اشاره کرد. پخش کننده ویدئوی دستگاه نیز شرایطی مشابه با Music Player داشته و به پلیر ویدئوی iPhone کاملا شبیه است فرمت های مورد پشتیبانی در این قسمت شامل MPEG-4، WMV، H.263 و H.264 می گردد.

 

blackberry_storm_9500_10.jpg

دوربین 3.15 مگاپیکسلی موجود در این مدل که به فوکوس اتوماتیک و فلش LED مجهز گردیده است در عمل نمونه درخشانی به حساب نمی آید. اینترفیس تیره بکار گرفته شده برای این مدل که بطور پیش فرض به صورت افقی طراحی شده است حاوی تنظیمات مناسبی از قبیل لرزش گیر دست، افکت های رنگی، Geo-Tagging خودکار، White Balance و تنظیمات مرتبط با فلش است. در هنگام گرفتن عکس یک نوار کاملا پهن و بزرگ در زیر صفحه نمایش دیده می شود و محدوده به نمایش درآمده از منظره پیش رو در این قسمت تنها بخش کوچکی از صفحه را به خود اختصاص می دهد. کیفیت تصاویر گرفته شده توسط این دوربین به هیچ عنوان در سطح دیگر مدل های این کلاس قرار ندارد و ازاین گذشته تاخیرهای فراوان این دوربین که شامل 2 ثانیه تا فعال شدن ، 4 تا 5 ثانیه تا ایجاد فوکوس و 2 الی 3 ثانیه تا ذخیره کردن عکس می گردد، حرف چندانی برای آن باقی نمی گذارد فیلمبرداری QVGA با 15 فریم در ثانیه نیز حداکثر وضوحی ست که از این دوربین می توان انتظار داشت.

گیرنده داخلی GPS از دیگر موارد قابل ذکر در ساختار Storm است این بخش که هنوز اطلاعاتی در رابطه با نوع چیپ ست آن منتشر نشده است علاوه بر نرم افزار همیشگی Google Maps از نسخه اختصاصی خود با نام BlackBerry Maps نیز استفاده می کند حساسیت این GPS و کارکرد آن در اکثر مناطق کاملا شایسته تقدیر است. راهنمای صوتی و اطلاعات اضافی همچون وضعیت ترافیک در این مدل از سرویس های غیر رایگان این بخش بحساب آمده و رقمی در حدود 10 دلار در ماه برای کاربر هزینه دارد.

گزینه های ارتباطی در Storm شامل چهار فرکانس GSM و HSDPA در ارتباطات تلفنی و EDGE، GPRS و 3G در ارتباطات پر سرعت است. یکی از بزرگترین غایبان این بخش که نبود آن برای بسیاری از کاربران نقش تعیین کننده ای را ایفا می کند گیرنده داخلی Wi-Fi در ارتباطات بی سیم برد کوتاه است (که البته برای کاربران اصلی این دستگاه که زیر پوشش شبکه EV-DO Rev.A اپراتور Sprint جای دارند با پوشش مناسب این اپراتور در ارتباطات نسل سومی که سرعت 450Kbps تا 800Kbps در دانلود و از 300Kbps تا 400Kbps در آپلود را ارائه می دهد، کاملا جایگزین گردیده است). بلوتوث و USB نسخه 2.0 دیگر گزینه های باقی مانده در بخش ارتباطات این مدل را تشکیل می دهند.

 

blackberry_storm_9500_11.jpg

Storm9500 محصولی ست که اگر نام BlackBerry را بروی خود نداشت عنوان یکی از بهترین های بازار تمام لمسی را به خود اختصاص می داد اما اینک و با توجه به نوع انتظاری که کاربران پر شمار این برند در راحتی استفاده و قابلیت های مهم این برند همچون صفحه کلید QWERTY و حضور همیشگی TrackBall در جستجو در میان بخش های مختلف دارند، میزان موفقیت آن در پرده ای از ابهام قرار دارد. قیمت فعلی این گوشی برای کاربران Sprint (با نام 9530)، رقم مناسب 149 دلار و برای استفاده آزاد در حدود 599 دلار در نظر گرفته شده است.

 

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

15 دیدگاه

  1. با سلام وخسته نباشيد من يك گوشي بلك بري مدل 9500دارم لطفا” در خصوص انتقال اطلاعات از طريق بلوتوث به گوشي من را راهنمائي كنيد ضمنا با وجود تحريم ها ايا امكان نصب نرم افزارهاي فارسي جهت دريافت ويا ارسال sms وجود دارد . هميشه پاينده باشيد ممنونم

  2. سلام آرش جان
    با توجه به اینکه بسیار قوی و عالی تحلیل و تجزیه میکنی گوشی ها رو اگه امکان داره گوشی blakberry tourch محصول جدید blackberry رو هم تحلیل کن
    متشکر

  3. سلام من 3روزه گوشی بلک بری9500 گرفتم هیچی نداره چطوری میتونم بازی نرم افزار وتم به گوشیم بزنم لطفا راهنمایم کنید. ممنون

  4. سلام منBLACK BERRY9500 دارم نمیتونم بازی و تم و نرم افزار به گوشیم بزنم لطفا به من کمک کنید خواهش می کنم یاد بدین تنها چاره ی من شما هستید

  5. با سلام.من بلک بری curve8900 دارم ولی برای دیدن اکثر تصاویر ویدئویی برنامه ادوب فلش پلیر راباید داشته باشم.لطفا راهنمائیم کنید که از کجا این برنامه را دانلود کنم.باتشکر

  6. سلام من 9500 دارم و ازش راضیم. دو تا ایراد داره یکی فارسی نویسشه که اس ام اس های فارسی رو نمی تونه بخونه یکی دیگه اینترنتشه که نمیشه به اینترنت وصل شد. من دو ماه پیش یعنی برج 9 خریدم 510 تومن

  7. سلام لطفا یک نفر به من بگه گوشی بلک بری مدل 9530 را چگونه با شبکه ایران تنظیم کنم در حال حاضر این گوشی قابل استفاده در ایران نیست

  8. تنها تفاوت بارز بین 9500 و 9530 همون CDMA هستش؟ چون زمان عرضه یکی هستش پس کیفیت تغیری نکرده و هردو از لحاظ کارایی و رابط لمسی یکینو درست میگم؟

  9. با سلام به دوستان
    اکبر جان تنها مشکل این گوشی موجود نبودن نماینده و توزیع کننده آن در ایران است وگرنه این گوشی با پشتیبانی از هر چهار باند GSM مشکلی با کارکرد در شبکه ایران ندارد و اینجا و آنجا چندین نفر را دیده ام که از این برند استفاده می کنند
    ———————————————————-
    حسین جان داستان خرید گوشی در خارج از کشور با آنچه در ایران است اندکی متفاوت می باشد به این معنی که در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا گوشی های مختلف و روز دنیا توسط اپراتورها و در طی یک قرار داد به کاربران عرضه می شود بدین معنی که مثلا T-Mobile یک Samsung Omnia را که در حالت عادی در حدود 500 دلار قیمت دارد را به قیمت مثلا 100 دلار و برای یک قرار داد 2 ساله در اختیار کاربران می گذارد بدین معنی که این گوشی با سیمکارت اختصاصی T-Mobile ارائه شده و نمی توان سیمکارت دلخواه دیگری در آن قرار داد. داستان در مورد Storm و Sprint نیز به همین صورت است بطوریکه اپراتور Sprint که البته در مقابل دیگر بزرگان بازار تلفن همراه آمریکا مثل AT&T از پوشش و مشترکان کمتری برخوردار است برای ایجاد رقابت و برخورداری از مشترکان بیشتر اقدام به ارائه ارزان قیمت این گوشی و چندین نمونه دیگر تحت شبکه خود می کند که همانطور که گفتیم در طی آن از آن گوشی تنها در این شبکه می توان استفاده کرد
    با تشکر

  10. سلام.من یکی از گوشی های بلک بری رو دارم.واقعا گوشی های خوبیه.
    اینکه نوشتید : قیمت فعلی این گوشی برای کاربران Sprint (با نام 9530)، رقم مناسب 149 دلار
    یعنی چی؟
    این کاربران چه کسانی هستند؟

ارسال یک پاسخ