آن مرد رفت!

9
2845

انسان های زیادی می آیند و زندگی می کنند ، اما فقط اندکی از آنها پیش از مرگ کیفیت حیات را کمی بالاتر می برند!
بی شک استیو جابز یکی از این انسان های بزرگ بود. زندگی میلیون ها یا شاید
میلیارد ها انسان متاثر از نتایج تلاش های اوست. او الگویی بود برای من و
خیلی های دیگر. نشانه ای از هوش و استعداد نوع بشر! تاثیر او بر سبک زندگی
انسان مدرن قطعا غیر قابل انکار است.


استیو جابز حتی برای آنانی که علاقه ای به دنیای تکنولوژی و آی تی ندارند شناخته شده و شایسته تحسین بود. بی شک بشریت انسانی تاریخ ساز و بی نظیر را از دست داد که نبودش قطعا سرعت رشد تکنولوژی را کمی کند خواهد کرد. قصد ندارم از سوابق او و زندگیش بنویسم ، چراکه قطعا طی دیروز و امروز بارها در سایت های مختلف خوانده اید. فقط می خواهم بگویم جابز اسطوره ای بود که پایان ندارد ، مرده آن است که نامش به نکویی نبرند! او پیوسته در خاطر بشر خواهد ماند و بعدها از او یاد خواهد شد همانطور که از ادیسون ، انیشتین یا نیوتون یاد می شود. بر این باورم که تاثیر جابز بر زندگی ما از آنها کمتر نبود. خوب است به احترام روح بزرگ این مرد ، کلاه از سر برداریم ، فاتحه ای بخوانیم و سپس یک دقیقه سکوت کنیم. روحش شاد و یادش جاودان.

احسان اسدالهی
http://webmard.com

9 دیدگاه

  1. امروز مادر بزرگم که سالها پیش مرده بود بهم اس ام اس داد ! با کمال تعجب به همون شماره اس ام اس زدم و گفتم مگه تو نمرده بودی ؟ گفت چرا مردم ! گفتم پس چطوری اس ام اس میدی ؟ گفت اینجا استیو جابز بهم یه آیفون داده !

  2. چیزی که برای من در مورد استیو جابز جالب بود این بود که یک‌سری که هیچ آشنایی و هیچ رابطه‌ ای با دنیای آی‌تی و تکنولوژی نداشتن هم با شنیدن خبر فوتش تحت تأثیر قرار گرفتن.
    انگار که یک هنرپیشه‌ی معروف از دنیا رفته باشه، چون خیلی عجیبه مردم انقدر با فوت یک مدیرعامل کمپانی‌ای بزرگ و شخصیتی که توی یک بخش خاص تأثیرگذار بوده باشه اینطور رابطه‌ی ‘عاطفی’ برقرار کرده باشن.
    به‌نظر من استیو جابز با محصولاتش یک فرهنگ رو در جهان به‌وجود آورد که تا سالها بعد از نبودش پابرجا خواهد موند… یادش گرامی.

  3. از دیدگاهش به زندگی خیلی چیزا میشه یاد گرفت. روحش شاد. و اینکه احمق بودن آدما تو این مورد بسته به نگرش و نوع استفادشون از فناوریه.

  4. ریچارد استالمن رهبر دنیای نرم افزار آزاد:
    استیو جابز، کسی که پیشگام تبدیل کامیپیوتر به یک زندان باحال بود، در گذشت. زندانی که برای محروم کردن احمق‌ها از آزادی‌هایشان طراحی شده بود.
    هارولد واشنگتن، شهردار شیکاگو، درباره دالی، شهردار فاسد پیش از خود گفته بود: «خوشحال نیستم که او مرده، ولی خوشحالم که دیگر نیست». هیچکس سزاوار مرگ نیست، نه جابز و نه آقای بیل (گیتس) و نه کسانی که کارهای شیطانی‌تری از این دو انجام داده‌اند. با اینحال، همه ما سزاوار دیدن روزی که تاثیر بدخواهانه جابز بر روی رایانش مردم پایان می‌پذیرد هستیم.
    بدبختانه به رغم غیبت جابز، این تاثیر همچنان ادامه‌ خواهد یافت. تنها می‌توانیم امیدوار باشیم جانشینان او، در تلاش برای ادامه راه او، کمتر موفق باشند.

ارسال یک پاسخ