Acer Iconia Tab W500 یک تبلت واقعی

11
5027

یکی از پر فروش‌ترین کالاهای فعلی بازار دیجیتال تبلت‌های نوظهور و رنگارنگی ست که علیرغم تفاوت در نام و برند در یک نکته اساسی به نام سیستم عامل شباهت کاملی با یکدیگر دارند جائیکه همواره از سیستم‌عامل اندروید در کنار iPad های دوگانه شرکت اپل بعنوان تنها گزینه‌های در دسترس کاربران در این کلاس یاد می‌شود اما در این میان اندک اندک تبلت‌های متفاوتی با سیستم‌عامل محبوب مایکروسافت ویندوز نیز به بازار ارائه شده‌اند که در جنبه‌های متعددی نسبت به رقبای اندرویدی خود تفاوت‌های آشکار و مشخصی دارند در ادامه با یکی از این تبلت‌ها با نام Acer Iconia Tab W500 آشنا می شویم. با ما همراه شوید.


این روزها با بالا گرفتن تب خرید گجت‌های اندرویدی و بخصوص تبلت‌های مبتنی بر این سیستم عامل آرام آرام یک سوال مهم و اساسی در مورد هدف از خرید یک تبلت اندرویدی پیش روی کاربران این رده قرار می‌گیرد جائیکه به رغم جذابیت‌های اولیه ناشی از یک صفحه‌نمایش بزرگ تمام لمسی، در نهایت کاربری یک تبلت اندرویدی در غیاب یک شبکه اینترنت پر سرعت موبایلی به ابزاری برای مشاهده ویدئو و پخش موزیک، خواندن کوتاه مدت متن‌های نوشتاری، انجام بازی‌های نسبتا ساده با گرافیک حداکثر متوسط و یا حضور گاه و بیگاه در فضای مجازی به لطف شبکه Wi-Fi داخلی محدود می‌شود که این مورد آخر نیز غالبا مشکلات فراوانی از جمله عدم شناسائی فونت‌های زبان فارسی در اکثر اپلیکیشن‌های این رده را پیش روی کاربران قرار می‌دهد. از این رو برخلاف نظر اغلب منتقدان و رویه معمول شکل گرفته در بازارهای داخلی و به رغم جذابیت‌های ظاهری محصولات متعدد حاضر در این کلاس، تبلت‌های اندرویدی غالبا نقش چندانی در تولید محتوا و کارکردهای عملی روزمره همچون PC ها و نوت‌بوک‌ها ندارند . البته این نظر شخصی طبیعتا به کلیه سطوح بازار و کاربران مختلف این رده قابل تعمیم نبوده و همچنان کلاس تبلت‌های اندرویدی برای بسیاری از کاربران با پشتوانه برنامه‌های بیشمار حاضر در اندروید‌مارکت از اهمیت بسیاربالائی برخوردار است. محدودیت در کاربری روزمره تبلت‌ها بخصوص در غیاب اینترنت پرسرعت موبایلی به دیگر سیستم‌عامل‌ محبوب این رده یعنی iOS در قالب تبلت فوق‌العاده iPad نیز ادامه پیدا می‌کند جائیکه به رغم کیفیت بالای ساخت دستگاه و امکانات مختلف حاضر در این تبلت رویائی در کنار لیست بلندبالای هزاران برنامه جذاب حاضر در App Store، کارائی این تبلت‌ها برای کاربران معمول دنیای دیجیتال به همان موارد گفته شده در مورد نمونه‌های مشابه اندرویدی محدود شده و بدون دسترسی به اینترنت پر سرعت در حین حرکت و در تمامی لحظات، انتظار چندانی از یک iPad با تمامی زرق و برق‌های پیرامون آن نمی‌توان داشت. به بیان دیگر اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های حاضر در تبلت‌های یاد شده موارد کاملا مشابه‌ای نسبت به کلاس موبایلی بوده و ارتباط چندانی با برنامه‌های روزمره کاربران در قالب سیستم‌عامل‌های پر استفاده‌ای همچون ویندوز یا Mac OS ندارند و از این رو نگفته پیداست که بعنوان مثال در هیچکدام از این تبلت‌ها امکان دسترسی کامل به برنامه‌های مهمی همچون بسته آفیس با تمامی ریزه‌کاری و جزئیات آن و یا برنامه ویرایش تصویر فتوشاپ وجود نداشته و از این جهت به هیچ عنوان نمی‌توان به این دستگاه‌های گرانقیمت و لوکس به دید وسیله‌ای جایگزین برای PC نگاه کرد. البته بار دیگر تاکید می کنم که نگاه بسیاری از کاربران به iPad و تبلت‌های اندرویدی به چشم وسیله‌ای جایگزین PC نبوده و انتظارات بسیاری از این کاربران در قابلیت‌های در دسترس در این کلاس کاملا برآورده می‌شود. اما در میانه این بازار آرام آرام دسته جدیدی از تبلت‌ها با سیستم‌عامل معمول و محبوب ویندوز هفت متولد می‌شوند که بخوبی فضای خالی مابین نت‌بوک‌ها و تبلت‌ها را پر می‌کنند. این کلاس جدید در مقایسه با تبلت‌های ظریف اندرویدی نه تنها از لحاظ ابعاد و وزن بلکه از لحاظ قیمتی نیز نسبت به متوسط این رده در دسته بالاتری جای می‌گیرند. مشخصات سخت‌افزاری و پردازشی نسل اول تبلت‌های این کلاس از لحاظ مقایسه تا حدود زیادی هم طراز با برخی نت‌بوک‌های مدرن تلقی می‌شوند. Acer Iconia W500 یکی از این مدل‌های جدید است که حضور نسبتا پررنگی نیز در بازارهای داخلی دارد.

acer_iconia_tab_w500_tablet_review_02.jpg

در جعبه محتویات W500 بجز خود دستگاه و کیبورد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت نکته خاصی به چشم نمی‌خورد و شاید جالب‌ترین قطعه در این بخش طراحی متفاوت آداپتور برق دستگاه است که علاوه بر کاهش سایز بگونه‌ای تغییر یافته که با استفاده از یک تطبیق دهنده جدا شونده با تمامی پریزهای برق استاندارد در کشورهای مختلف سازگار بوده و نیازی به تهیه قطعه دیگری برای اتصال این شارژر به پریز برق نیست.

acer_iconia_tab_w500_tablet_review_03.jpg

خود دستگاه در نگاه اول اندکی بزرگ و حجیم به نظر می‌رسد قاب نسبتا بزرگ دور صفحه‌نمایش اولین نکته در برخورد نخست با W500 است جائیکه با اندکی خلاقیت، افزایش سایز صفحه‌نمایش به 12 اینچ با همین ابعاد دستگاه و کاهش قاب دور صفحه‌نمایش نیز به راحتی امکان‌پذیر به نظر می‌رسد. ابعاد این مدل برابر 15×193×274 میلیمتر است که در مقایسه با تبلت‌های ظریف اندرویدی اندکی بیش از اندازه بزرگ و قطور است. وزن این مدل نیز 970 گرم است که در یک مقایسه رو در رو با یک تبلت‌ اندرویدی هم اندازه مثل Asus Transformer نزدیک به 300 گرم سنگین‌تر است که این افزایش وزن البته با توجه به تفاوت سخت‌افزارهای بسیار زیاد مابین تبلت‌های ویندوزی و اندرویدی تا حدود زیادی قابل توجیه است. بخش روئی دستگاه در تمامی قسمت‌ها شامل صفحه‌نمایش و کناره‌های آن جاذب فوق‌العاده اثرات
انگشت بوده و در مدت زمان کوتاهی با اثرات انگشت متعدد پوشیده می‌شوند این وضعیت البته در مورد بخش نقره‌ای فلز مانند پشت دستگاه که بصورت کاملا مات طراحی شده به هیچ عنوان صادق نیست و مقاومت مناسبی در این قسمت در برابر اثرات انگشت دیده می‌شود.

acer_iconia_tab_w500_tablet_review_04.jpg

صفحه‌نمایش W500 بعنوان مهمترین نکته در ساختار این مدل یک نمونه 10.1 اینچی لمسی خازنی با وضوح بسیار مناسب 800×1280 پیکسل با نور پس زمینه LED ست که از نمایش 16:10 در نمایش تصاویر پشتیبانی می‌کند. این صفحه‌نمایش بدون در نظر گرفتن مشکلات ویندوز 7 در کارکرد مطلوب در پنل‌های لمسی یک نمونه بسیار با کیفیت و حساس است که در نکات اصلی سنجش کیفیت یعنی کنتراست، زوایای دید و بازتولید مناسب رنگ‌ها امتیاز کاملا قابل قبولی را به خود اختصاص می‌دهد. وضوح بالای این صفحه‌نمایش و فشردگی پیکسلی مطلوب آن از جمله موارد برتری این قسمت در مقایسه با بسیاری از تبلت‌های اندرویدی هم رده محسوب می‌شود. این صفحه‌نمایش Multitouch امکان شناسائی همزمان تا 10 انگشت را دارد. تنها کلید حاضر در زیر پنل صفحه‌نمایش کلید آبی رنگ Start درست در زیر دکمه نرم‌افزاری استارت در ویندوز است که علاوه بر گشودن این منو در ویندوز، در ترکیب با کلید Power نیز امکان Ctrl+Alt+Del را در مواقع لزوم برای کاربران ایجاد می‌کند. در مرکز بخش بالائی صفحه‌نمایش نیز بر طبق انتظار وب‌کم 1.3 مگاپیکسلی این مدل جای گرفته است.

acer_iconia_tab_w500_tablet_review_05.jpg

در سمت چپ دستگاه به ترتیب از بالا به پائین جک اتصال هدست، کلید Power، کلید دوگانه تغییر صدا، کارت‌خوان SD/MS و پورت خروجی تصویر HDMI قرار دارند و تنها المان حاضر در در سمت راست نیز محل اتصال اداپتور پرق دستگاه است که در پائین این قسمت جای دارد.

acer_iconia_tab_w500_tablet_review_06.jpg

در بخش زیرین تبلت و در مرکز دستگاه دو حفره نگه دارنده داک کیبورد و یکی از پورت‌های USB در میان دو حفره دیده می‌شوند که در ادامه بار دیگر به آنها باز خواهیم گشت. دیگر المان‌های حاضر در این قسمت دومین پورت USB دستگاه و کلید قفل صفحه‌نمایش است که در گوشه سمت چپ این بخش جای دارند. بخش بالائی W500 نیز بطور کلی خالی از هر المان قابل ذکری ست.

acer_iconia_tab_w500_tablet_review_07.jpg

بخش پشتی دستگاه در بالا شامل دومین وب‌کم 1.3 مگاپیکسلی این مدل و دو اسپیکر استریو در پائین است. از دو دوربین 1.3 مگاپیکسلی این مدل به سبب نبود فوکوس اتوماتیک انتظار چندانی بجز انجام وظیفه بعنوان وب‌کم در مکالمات تصویری تحت وب نمی‌توان داشت و اصولا حضور دوربین در یک تبلت نیز تا حدود زیادی جنبه زیبائی و تبلیغاتی داشته و با وظیفه اصلی این دستگاه چندان هماهنگ نیست. در دیگر سو اسپیکرهای استریوی دستگاه علیرغم سایز کوچک و ابعاد ناچیز خود صدای مطلوب و با کیفیتی را ایجاد می‌کنند که با فناوری پردازش صدای Dolby Advanced انتظار کاربران را از تبلتی در این کلاس کاملا برآورده می سازند.

acer_iconia_tab_w500_tablet_review_08.jpg

سیستم‌عامل W500 بصورت پیش‌فرض Windows 7 Home Premium نسخه 32 بیتی ست که با اینکه تطابق چندانی با صفحه‌نمایش‌ لمسی تبلت نداشته و تاخیرهای گاه و بیگاه متعددی بخصوص در هنگام استفاده از صفحه‌کلید مجازی در آن دیده می‌شود اما همانطور که در ابتدا گفتیم در قیاس با سیستم‌عامل‌هائی همچون iOS و اندروید که در تولید محتوا توسط کاربران بسیار ضعیف عمل می‌کنند برتری بی چون و چرائی نصیب سیستم‌عامل ویندوز می‌شود. پردازنده W500 از سری پردازنده‌های دو هسته‌ای سری Fusion شرکت AMD با نام C50 با فرکانس 1 گیگاهرتز است که در مقایسه با نمونه‌های نسبتا مشابه Intel Atom با اینکه از فرکانس پائین‌تری برخوردار است اما به سبب مصرف پائین بخوبی مناسب جاگیری در یک تبلت ارزیابی می‌شود. اتلاف حرارتی این پردازنده به گفته AMD تنها 9 وات است که رقم بسیار مناسبی برای نمونه‌ای در این رده محسوب می‌شود. امتیاز این پردازنده در بنچمارک‌های معروف ارزیابی پردازنده‌ها از جمله Cinebench 11 و X264 HD به ترتیب 0.33pts و 1.97fps که از متوسط پردازنده‌های تک هسته‌ای و ضعیف کلاس اینتل اتم رقم‌های بالاتری را ثبت می‌کند. امتیاز 1589 و 3991 به ترتیب برای بنچمارک‌های معتبر 3DMark 06 و 3DMark 03 از دیگر نکات بسیار مثبت بخش پردازشی W500 است. برتری این پردازنده بر هم ردیفان Atom خود در حین اجرای همزمان چند برنامه مختلف و بخصوص در اجرای نسبتا روان برخی Game های متوسط بازار نمایان می‌شود. پردازش گرافیکی در این تبلت توسط چیپ‌ست Radeon HD 6250 که در درون پردازنده قرار گرفته ان
جام می‌شود که از DirectX 11 با امکان پخش ویدئو تا وضوح 1080p و اجرای بازی‌های نسبتا سبک و متوسط پشتیبانی می‌کند همچنین در این تبلت فایل‌های 42MBit با فرمت MKV که در حال حاضر بالاترین وضوح حاضر در محتوای Blu-ray محسوب می‌شوند نیز مشکلی در اجرا و نمایش ندارند. حافظه RAM دستگاه 2 گیگابایت به فرم DDR3 1333 است که نگفته پیداست که امکان ارتقا آن در آینده وجود ندارد. حافظه هاردیسکی این تبلت 32 گیگابایت به فرم SSD ست که پس از نصب ویندوز فضای چندان زیادی برای ذخیره فایل‌های متعدد و آرشیوی در اختیار کاربران قرار نمی‌دهد؛ این حافظه البته به لطف اسلات کارت حافظه جانبی به راحتی قابل ارتقا است. باتری بکار گرفته شده در W500 یک نمونه 3 سلولی‌ست که در یک استفاده سبک تا 5 ساعت و به هنگام روشن کردن اتصال Wi-Fi از 3.5 تا 4 ساعت و 15 دقیقه قابل دوام خواهد داشت این باتری با اینکه در مقایسه با یک رقیب نامدار مثل Asus Transformer TF101 از حجم نسبتا مشابه‌ای برخوردار است (3260mAh در مقابل 3300mAh) اما با توجه به سیستم‌عامل بسیار پر مصرف ویندوز و ساختار پردازشی متفاوت حاضر در W500 تفاوت چشمگیری مابین دوام باتری این دو تبلت دیده می‌شود و اصولا به هیچ عنوان نمی‌توان مقایسه‌ای در این زمینه مابین اندروید و iOS کم مصرف و ویندوز بسیار مصرف انجام داد. گزینه‌های ارتباطی W500 شامل بلوتوث نسخه 3.0 و گیرنده Wi-Fi پر سرعت با استاندارد 802.11b/g/n است که در هر دو مورد امتیاز بالائی برای این تبلت ثبت می‌شود. از جمله موارد منفی قابل ذکر در ساختار منوئی W500 بجز سازگاری نچندان مطلوب ویندوز 7 با صفحه‌نمایش‌های لمسی تاخیر قابل ملاحظه اینترفیس در حین چرخش دستگاه و سوئیچ میان دو حالت افقی و عمودی‌ست که در حالت عادی انجام کامل آن به چیزی در حدود 5 ثانیه زمان احتیاج دارد.

acer_iconia_tab_w500_tablet_review_09.jpg

یکی از نکات نرم‌افزاری جالب W500 اینترفیس اختصاصی Ring است این اینترفیس که با قراردادن همزمان هر پنج انگشت بروی صفحه‌نمایش فعال می‌شوند دسترسی سریع و بدون واسطه‌ای به شش میانبر در نظر گرفته برای این قسمت شامل Snipping Tool، Clean Disk، Sync، Game، Calculator و Camera در محیط یک دایره زیبا را فراهم می‌آورد. در مرکز این دایره عبارت Device Control دیده می‌شود که لمس آن امکان کنترل Wi-Fi، روشنائی صفحه‌نمایش و گزینه‌های مرتبط با باتری را در دسترس قرار می‌دهد. همچنین در کناره‌های این قسمت موارد دیگری همچون clear.fi DLNA (برای استریم کردن محتوای مولتی‌مدیائی بر بستر Wi-Fi به دیگر دستگاه‌های منطبق)، Touch Browser (نسخه تغییر یافته‌ای از IE 8.0 برای کارکرد بهتر با دست)، My Journal (برنامه‌ای برای ذخیره note) و بلاخره Social Jogger (برنامه‌ای برای دسترسی مستقیم به شبکه‌های اجتماعی) دیده می‌شود.

acer_iconia_tab_w500_tablet_review_10.jpg

W500 در دو چینش با قیمت‌های متفاوت ارائه می‌شود چینش‌هائی که تنها در یک نکته یعنی افزوده شدن صفحه‌کلید با یکدیگر تفاوت دارند. صفحه کلید ارائه شده به همراه چینش بالاتر این مدل یک نمونه 84 کلیدی نسبتا کوچک با طول و عرضی هم اندازه با تبلت است که با قابلیت مغناطیسی و یک مکانیزم قفل در بالای صفحه‌نمایش به راحتی به تبلت چسبیده و علاوه بر ایجاد حالتی نوت‌بوک مانند از صفحه‌نمایش نیز محافظت می‌کند. بر بالای این صفحه کلید قسمتی تاشو در نظر گرفته شده که در حالت عادی با جایگیری در درون کیبورد از دید مخفی می‌شود با خارج کردن این قسمت از جایگاه خود یک اتصال USB و دو زائیده استوانه‌ای پدیدار می‌شود که به راحتی در محل‌های در نظر گرفته شده برای آنها در زیر تبلت قرار گرفته و حالتی نت‌بوکی به این مجموعه می‌بخشند. وزن بسیار بیشتر تبلت از کیبورد متصل شده به آن در این حالت در صورت قرارگیری دستگاه بروی شیب امکان برگشت آن از پشت را کاملا تقویت می‌کند. در ساختار کیبورد در نظر گرفته شده برای W500 از تاچ‌پد خبری نیست اما در عوض یک TrackBall حساس در میانه کلیدها قرار گرفته است که بخوبی جای خالی موس و تاچ‌پد را در این قسمت پر می‌کند دکمه‌های چپ و راست موس نیز به پائین‌ترین قسمت کیبورد در دو سوی کلید Space منتقل شده‌اند که همین موضوع ممکن است در حین استفاده منجر به فشرده شدن اشتباهی Space بجای کلیدهای موس شود. با اتصال داک کیبورد به W500 طبیعتا هر دو پورت USB تبلت که در بخش پائینی دستگاه جای دارند از دسترس خارج شده و در نگاه اول راهی نیز برای برای استفاده همزمان از این پورت‌ها در هنگام اتصال داک کیبورد وجود ندارد اما این پایان ماجرا نیست چرا که کیبورد متصل شده به W500 نه تنها حاوی دو پورت USB دیگر است بلکه یک اتصال LAN را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد که مخصوصا این آخری برای کاهش مصرف باتری دستگاه و پرهیز از گیرنده Wi-Fi و همچنین دسترسی به سرعت بالاتر اینترنت نکته بسیار مثبت و مطلوبی ارزیابی می‌شود.

acer_iconia_tab_w500_tablet_review_11.jpg

Acer Iconia Tab W500 انتخابی ایده‌آل برای کاربران تولید کننده محتوا با جابجائی بالا و نیازمند به پردازش سبک موبایلی ست دستگاهی ک
ه برخلاف رقبای رنگارنگ اندرویدی و تبلت‌های لوکس آی‌پد امکان ایجاد فضائی مشابه با PC با تمامی مشصات و قابلیت‌های یک سیستم دسک‌تاپ را در فضائی کوچک و بسیار کارآمد در اختیار کاربران قرار می‌دهد. نکات بسیار مثبت این تبلت شامل صفحه‌نمایش با کیفیت با وضوح بالا، پردازشگر قدرتمند با چیپ‌ست گرافیکی قابل قبول، سرعت بالای حافظه RAM، پورت‌های ورودی و خروجی مطلوب، پشتیبانی از وایرلس پر سرعت و اتصال بلوتوث 3.0 و بلاخره داک کیبورد با پورت LAN جداگانه می شود از نگاهی دیگر موارد نچندان رویائی این تبلت شامل وزن بالا، دوام باتری غیر قابل مقایسه با تبلت‌های اندرویدی و iPad، ظرفیت پائین حافظه SSD و همچنین قیمت نسبتا بالا می‌شوند. قیمت فعلی Acer Iconia Tab W500 در دو چینش معمولی و دارای کیبورد در بازارهای داخلی به ترتیب در حدود 710 و 840 هزار تومان است.

توجه: این مطلب به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

11 دیدگاه

  1. باسلا من خاطره هستم حدود یه ماه این تبلتو خریرم استورش در داخل ایران باز نمیشه باید چه کار کنم
    کیفش هم در بازارها نیست؟
    ایا میتوانم سیستم عامل اندروید نصب کنم چون تعداد بازی های محدودی داره؟

  2. سلام
    دنبال یک سخت افزار مشابه همین تبلتم که بشه به راحتی روش هر نوع لینوکسی که خواستم نصب کنم
    این مدل همچین امکانی دارد؟

  3. با سلام
    من قصد تهیه یک تبلت را دارم اما بین ۲ مدل
    acer iconia tab a 500 32g va
    asus Eee pad transformer TF101 32g+dock
    ماندم با توجه به اینکه به سرعت بالا و امکاناتی همچون office va flash va pdf va … غیره نیازمندم و اگر هم زبان فارسی را داشته باشد بهتر است به نظر شما کدام مدل را انتخاب کنم و آخرین سوال آیا سیستم عامل این دو مدل فقط آندروید است یا win7 را نیز جواب میدهد و win7 در این دو مدل کارایی دارد
    با تشکر از شما

  4. با سلام. نقد خوب و تقریبا درستی بود.
    من این تبلت رو 3ماهه که دارم. باید بگم بهترین تبلت بازاره !! آیپد 2 و تبلت های اسوس و … تو جیبش میذاره
    کیفیت صفحش، باتریش و امکاناتش فوق العادست.
    با وجود بلوتوس 3 و hdmi و 2تا usb کاملترین تبلت /لپتاپه !!!
    کیفیت لمسیش هم محشره تو ویندوز 7 و مشکل حافظش هم یه کارت sd 32gb حل میشه.
    هرجور برنامه ای که فک کنید راحت روش نصب و اجرا میشه. حتی فتوشاپ. فیلم هم full hd با زیرنویس فارسی میاره که خوراکه 😀
    سوالی داشتید در خدمتم. با تشکر

  5. سلام.خسته نباشی .قربانت بروم مطلب رو با گوشی هندلی خواندم .الان فرصت شد دوباره بخوانم.این دوستمان مارتین راست میگه درباره اولترا بوک ها هم بنویس خیر ببینی .اما از همه مهمتر مشکل ما در خرید است .مخصوصا ایبوک ریدر.فروشگاههای اینترنتی هم خوبشان دیجی کالا ست یا کیمیا انلاین و…دوسه دانه گران قیمت میارند وسط و زیر عکس بقیه می نویسند بزودی…..عزت مستدام وممنونم

  6. یکی از دوستان این مدل رو داره وقتی روش ویندوز 8 نسخه دولوپر ریختیم انگار زنده شد ویندوز 8 برای صفحات لمسی بینظیره فقط اون پورت hdmi از کار افتاد که فکر کنم چون نسخه دولوپر هست هنوز درایورهای کامل رو نداره شما هم یک بررسی با ویندوز 8 میکردن

  7. با سلام
    ایرانی عزیز با اینکه اینجا به هیچ عنوان مکان مناسبی برای طرح سوال شما نیست اما بطور خلاصه اینکه بله امکان نصب ویندوز و مکینتاش در کنار یکدیگر در مک بوک وجود دارد در ضمن مکینتاش خود یک سیستم عامل است و نوعی ویندوز نیست.
    با تشکر

  8. سلام خسته نباشید من دانشجوی رشته نرم افزارم و می خواستم لپ تاپ اپل را بخرم توی سایت ها دنبال مدل هاش گشتم که هم خوب باشه و هم قیمت مناسب مدل macbook mb240 رو دیدم نظرتون راجع بهش چیه در مورد macbook pro mc700 هم بهم بگین شنیدم نمیشه هر نرم افزاری رو روش نصب کرد اما میشه ویندوزشو عوض کرد ولی من دوست دارم با مکینتاش کار کنم به خاطر همین میشه دو تا ویندوز داشته باشه یعنی هم مکینتاش و هم سون خیلی ممنون از سایتتون امیدوارم خیلی زود جوابمو بدین

ارسال یک پاسخ