بدون هیچ شک و شبههای فروشگاه اپلیکیشنهای اندرویدی Play Store بهترین و مطمئنترین مکان برای تهیه آخرین و جدیدترین برنامههای مجموعه اندروید است اما گوگل بهعنوان بنیانگذار این مجموعه هر از گاهی به دلائلی نامشخص برخی از بهترین برنامههای نوشته شده برای اندروید را از لیست خود حذف میکند. در ادامه با 8 برنامه رویایی که در Play Store حضور ندارند اشنا میشویم.
علت حذف اینگونه برنامهها البته بیش از همه به مسئله کپیرایت و رعایت نشدن حقوق مولف وابسته است اما همیشه نیز اینگونه نیست و همانطور که در ادامه خواهیم دید برخی از این برنامهها اصولا مشکلی از لحاظ حقوقی نداشته و به دلائلی دیگر از لیست به کنار گذاشته شدهاند. در ادامه بدون هیچ ترتیب با این 8 عنوان آشنا میشویم.
1- Miui Music : گوشیهای شرکت Miui با اینکه در ایران حضور رسمی ندارند اما در دیگر کشورهای آسیایی بهخصوص در کشور مادر بسیار معروف و محبوب هستند. اپلیکیشن اشاره شده در حقیقت پخشکننده موسیقی یا پلیر پیشفرض این برند است که البته میتوان با دریافت فایل APK از لینک زیر بهسادگی آن را روی هر گوشی دیگر نصب کرد. برتری بزرگ این اپلیکیشن امکان دانلود آزادانه موسیقی در آن است؛ گزینهای که مشابه اکانت پریمیوم Spotify بدون هزینه کردن است.
2- Amazon Appstore : معرفی یک فروشگاه مشابه پلیاستور در این قسمت اندکی عجیب مینماید اما فروشگاه اپلیکیشن آمازون خود یکی از بزرگترین تجمعهای اپلیکیشن به حساب آمده و در برخی کشورها حتی قبل از Play Store حضور یافته است. بزرگترین مثال در این زمینه به بزرگترین مارکت موبایل جهان یعنی هند تعلق دارد که آمازون قبل از گوگل در آن حضور داشت. برتری اصلی آمازون بر Play Store بر آفرهای رایگان این فروشگاه روی نرمافزارهای غیر رایگان و رفع مشکل دسترسی نداشتن به برنامههای مختلف اندروید به واسطه حضور در کشوری خاص است.
3- TubeMate : با اینکه کمتر پیش میآید که کاربری از گوشی موبایل خود برای دریافت ویدئویی خاص از یوتیوب اقدام کند اما این اپلیکیشن این کار را انجام میدهد و البته مثل دهها عنوان دیگر در این زمینه از پلیاستور نیز حذف شده است.
4- Dood’s Music Streamer : این برنامه به دسته Stream کنندههای موسیقی تعلق دارد و به کمک آن بدون مشکلات نرمافزارهای اینچنینی میتوان به سادگی به دریافت یا Stream موسیقی اقدام کرد. این برنامه جهت دسترسی آفلاین به آهنگها نیز بهینه شده است.
5- AdAway : برخیاز کاربران از نرمافزار Ad blocker برای حذف تبلیغات سایتها استفاده میکنند (اگرچه در جهت حمایت از سایتهای محبوب داخلی میتوان در اینگونه از سایتها این افزونه را غیر فعال کرد) و AdAway جایگزین آن برای رهایی از تبلیغات مخرب و بیش از اندازه است. علت حذف این برنامه از مجموعه گوگل را نیز با چشم بسته میتوان حدس زد جاییکه بیشتر درآمد گوگل از این طریق حاضل میشود این شیوه برخورد کاملا منطقی به نظر میرسد.
6- Snes9x :به اجرای بازیهای قدیمی کنسولهای کلاسیک روی گوشی یا تبلت علاقهمندید؟ Snes9x برای شماست. این اپلیکیشن امولاتور همانند دیگر نمونههای مشابه برای شبیهسازی محیط و اجرای بازیهای پلتفرمهای دیگر روی اندروید ساخته شده و حذف آن از مجموعه پلی استور چندان منطقی به نظر نمیرسد.
7- Grooveshark : این نرمافزار نیز در دسته Stream کنندههای موسیقی قرار دارد و استفاده از آن همانند مورد چهارم بسیار آسان است. برتری این نرمافزار بر اکثر دیگر نمونههای حاضر در این کلاس را باید در دسترسی به آن از سرتاسر دنیا دانست.
8- TV Portal : اپلیکیشنهای متعددی برای دسترسی به فیلمها و سریالهای تلویزیونی در نظر گرفته شده است اما TV Portal همانند اپلیکیشن Hulu از لیست بلندبالایی برخوردار است و میتوان از آن در سرتاسر دنیا برای مشاهده فیلمها و سریالها استفاده کرد. البته در این میان کیفیت نمایش در سطح رویایی قرار ندارد.
توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای Writeage.com نوشته یا ترجمه شده درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.
کاش لینک اشتراگ گذاری به توییتر و فیسبوک رو هم به وبسایت اضافه کنید