LG KE970 Shine زیبا روی نقره فام

18
5802

تنوع محصول مطمئنا مهمترین دلیل موفقیت در دستیابی به بازاری فراگیر در تمامی رده ها محسوب می گردد، امری که در ساختار شرکتهای موفقی همچون سامسونگ و LG به خوبی رعایت می شود در اینجا برخلاف دیگر تولید کنندگان عمده بازار موبایل، این دو شرکت کره ای تقربیا برای هر سلیقه و کارکردی مدل هایی موفق ارائه کرده اند. یکی از زیباترین و در عین حال کارامد ترین محصولات LG که پس از شکلات بدون شک زیباترین محصول این شرکت نیز محسوب می شود، مدل KE970 از سری زیبای Shine می باشد که در ادامه به بررسی کاملی از این گوشی زیبا خواهیم پرداخت با ما بمانید.

مدل و نام LG KE970
ابعاد 13.8×50.6×99.8 میلی متر
وزن 119 گرم
صفحه نمایش 2.2 اینچ
320×240 پیکسل
 قابلیت نمایش 256 هزار رنگ
دفترچه تلفن تا 1000 عنوان
کارت حافظه+حافظه داخلی Micro SD+50MB
ارتباطات GSM سه بانده+GPRS+EDGE+Bluetooth
سیستم عامل ندارد
پردازنده نامعلوم
وضوح دوربین 2 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس
حداکثر وضوح فیلمبرداری 144×176 با 15 فریم در ثانیه
ظرفیت باتری 750mAh

در حقیقت روند شکل گیری سری Shine ، آن را ادامه دهنده مدلهای های زیبای رده مد این شرکت با نام  Black که با Chocolate شروعی طوفانی را پشت سر گذاشت، نشان می دهد، با این تفاوت که رنگ زیبا و تمام نشدنی مشکی این بار به رنگ براق و استثنائی نقره ای تغییر هویت داده است. یکی از خصوصیات مشترک گوشی های سری Fashion (مد)، از قلم انداختن امکانات بسیار ابتدائی و جزئی دستگاه برای ضربه نخوردن به ساختار شکیل آن است مثلا درمدلی همانند Nokia 8800 Arte برای عدم تغییر شکل یک دست بدنه، خبری از دکمه اختصاصی دوربین و یا اسلات کارت حافظه نیست، داستانی که تقریبا همیشه تکرار شده است. ولی این بار و در قالب مدلی به نام Shine امکانات قابل قبولی ارائه شده است که با توجه به عواملی همچون تاریخ ساخت گوشی (نزدیک به یکسال پیش) و قیمت کاملا مناسب آن، از Shine ، دستگاهی ساخته است که به راحتی می تواند بزرگترین رقیب گوشی های سری مد برای تمامی مدلهای این رده تلقی گردد.

lg_ke970_shine_2.jpg

 

لازم به یادآوری ست که LG دو مدل با نام Shine به بازار عرضه کرده است که یکی همین نمونه KE970 می باشد و دیگری مدل KU970 است که این آخری منحصرا برای اپراتور Vodafone ارائه شده است، و از لحاظ ظاهری کاملا مشابه با نمونه اول بوده و تنها تغییر عمده ای که در ساختار این دو می توان مشاهده کرد گذشته از حذق اسلات کارت حافظه و افزایش حافظه داخلی به 512 مگایایت، افزودن قابلیت 3G به نمونه KU970 می باشد، موضوعی که با افزوده شدن دوربین دوم مخصوص تماس های ویدئویی به این مدل، در یک نگاه کاملا مشخص است.

lg_ke970_shine_3.jpg

 

جعبه زیبای Shine کاملا یادآور نمونه بکار گرفته شده در LG Chocolate است که تنها به رنگ نقره ای درآمده و ساختار  منحصر به فرد LG در امر بسته بندی گوشی های این رده در اینجا نیز کاملا حفظ شده است. زیبائی مسحور کننده Shine در برخورد اول بدون شک تجربه فوق العاده ای برای کاربر محسوب می شود جائیکه ساختار آینه ای تعبیه شده بروی آن و بهره گیری از فلز در تمامی قسمتهای گوشی از آن یک دستگاه کاملا منحصر به فرد ساخته است. ابعاد دقیق گوشی یعنی 13.8×50.6×99.8 میلیمتر به هیچ عنوان، آن را در رده گوشی های بزرگ قرار نمی دهد ولی بهره گیری از فلز در جای جای گوشی، وزن آن را به رقمی بالغ بر 120 گرم رسانیده است که این وزن، بیشتر از آنکه دستگاه را سنگین جلوه دهد، به خوش دستی آن و احساس استفاده از یک گوشی قوی، کمک فراوانی کرده است.خلاصه اینکه در یک کلام تقریبا غیر ممکن است که در برخورد با Shine ، از زیبائی های فوق العاده آن سخن نگوئید.

lg_ke970_shine_4.jpg

 

در بالاترین قسمت رویه گوشی اسپیکر برقراری تماس  بهمراه نشان LG دیده می شوند که بطور کامل توسط یک لایه شیشه ای براق پوشانده شده است. در هنگام خاموش بودن صفحه نمایش، هیچ نوع تفکیکی برای ابعاد LCD دستگاه دیده نمی شود و ابعاد دقیق صفحه نمایش تنها پس از روشن شدن آن مشخص می گردد. این صفحه نمایش 2.2 اینچی قادر به نمایش 256 هزار رنگ بوده و با پشتیبانی از رزولوشن 320×240 پیکسلی تصاویر کاملا رضایت بخشی حتی در نور مستقیم خورشید از خود به نمایش می گذارد، امری که بعلت پوشانده شدن صفحه نمایش با پوشش ضد انعکاس انتظار آن در برخورد اول نمی رود. قابلیت تنظیم نور صفحه از دیگر امکاناتی ست که این صفحه نمایش در اختیار کاربر قرار می دهد. در زیر صفحه نمایش بزرگترین تغییر قابل ملاحظه در ساختار دستگاه را می توان مشاهده کرد، در این قسمت راه حل LG در گذار از D-Pad به لغزاننده جدید این شرکت با نام Navigation Scroller دیده می شود، چرخ لغزانی که با بهره گیری از دو دکمه جانبی تعبیه شده در طرفین آن تجربه جدیدی را برای کاربران فراهم می کند. گذشته از میزان خلاقیت به کار گرفته شده در ساختار این چرخ، با قرار گرفتن در مقام کاربر مطمئنا از عملکرد آن آنچنان راضی نخواهید بود چرا که میزان دقت نچندان بالای آن و همچنین میزان سفتی و خشکی بکار گرفته شده در این دکمه، کارکرد نچندان رضایت بخشی را برای کاربران فراهم کرده است. در طرفین این چرخ نیز دو دکمه Soft-Key دستگاه دیده می شوند که همانند دیگر دکمه های Shine کاملا فلزی می باشند. با گشودن Shine صفحه کلید تمام فلزی اصلی دستگاه ظاهر می شود که کاملا مسطح و زیبا طراحی شده است و با اینکه Tactile Feedback (برگشت کلید در اثر فشرده شدن) بکار گرفته شده در آن در سطح بسیار بالایی قرار دارد ولی تفکیک مشخصی میان کلیدهای مختلف آن وجود نداشته و برای تایپ سریع راهی بجز نگاه کردن دائمی به آن وجود ندارد. دکمه های برقراری و قطع تماس نیز بهمراه دکمه C برخلاف انتظار در درون قسمت کشوئی و بالای صفحه کلید اصلی جای دارند، که قرار گرفتن این سه دکمه در این قسمت همانند اکثر گوشی های کشوئی کمی دسترسی به آنها را مشکل کرده است. دکمه رد تماس نقش کلید Power گوشی را نیز بازی می کند.

lg_ke970_shine_5.jpg

 

در قسمت سمت چپ دستگاه هیچ المان قابل ذکری دیده نمی شود، داستانی که در مورد بالا و پائین گوشی نیز تکرار شده است. اما سمت راست گوشی با انبوهی از دکمه های مختلف احاطه شده است، در اینجا و در بالاترین نقطه پورت اتصال شارژر و هدست دستگاه دیده می شود که با یک پوشش پلاستیکی پوشانده شده است. در زیر این قسمت همانگونه که انتظار داریم Rocker افزایش و کاهش حجم صدا دیده می شود که علیرغم ابعاد مناسبش، ارتفاع چندانی از کف ندارد. دکمه اختصاصی احضار پلیر با حک شدن عنوان MP3 بروی آن، کلید بعدی موجود در این قسمت است. این کلید گذشته از وظیفه اصلی خود در احضار پخش کننده گوشی، می تواند در مواقع پخش موسیقی باعث Minimize شدن پلیر نیز شود. دکمه اختصاصی شاتر دوربین نیز آخرین المان قابل مشاهده در این قسمت است، که دو حالته بودن آن نوید یک دوربین خوب را می دهد.

lg_ke970_shine_6.jpg

 

قسمت پشت گوشی از لحاظ زیبائی هیچ چیز از قسمت روئی آن کم ندارد در اینجا با کاور بسیار خوش رنگ و صیقل یافته ای روبرو می شویم که سرتاسر این قسمت را در برگرفته است و ظاهری کاملا مشابه دوربین های دیجیتال خانگی به آن بخشیده است. در این قسمت گذشته از نشان حک شده زیبای LG در پائین، تنها المانهای قابل مشاهده لنز دوربین Schneider Kreuznach  بهمراه آینه عکاسی از خود و فلش LED آن است که نگفته پیداست که باید انتظار یک دوربین مناسب و خوب را از این مجموعه داشته باشیم.

lg_ke970_shine_7.jpg

 

با کنار زدن کاور سرتاسری تعبیه شده در این قسمت باتری 750mAh گوشی پدیدار می شود که همانگونه که مشخص است قدرت آنچنان زیادی را برای دستگاه فراهم نمی کند حتی عددهای ادعا شده شرکت سازنده نیز آنچنان چنگی به دل نمی زند: 280 ساعت در حالت Stand-by و 3 ساعت در حالت مکالمه. در استفاده روزمره و نسبتا متوسط از این دستگاه حداکثر می توان تا 2 روز بروی این باتری حساب کرد. بر بالای باتری نیز محل قرار گیری سیمکارت دیده می شود که در سطح زیرین آن نیز اسلات کارت حافظه Micro SD گوشی دیده می شود

lg_ke970_shine_8.jpg

 

اینترفیس همیشگی LG با روشن کردن Shine خود را در یک نگاه نشان می دهد، در اینجا و در صفحه Stand-by المانهای همیشگی نظیر قدرت باتری و سیگنال بهمراه تاریخ و زمان و نام اپراتور دیده می شوند که امکان غیر فعال کردن نمایش نام اپراتور نیز در آن گنجانده شده است. Soft-Key های موجود در قسمت پائین صفحه نیز بطور پیش فرض برای ورود به منوی اصلی و دفترچه تلفن گوشی در نظر گرفته شده اند. وظایف دکمه های چهار گانه موجود در کلید جدید Navigation Scroller گوشی که به فرم گرافیکی نیز بروی صفحه نمایش قابل نمایش هستند بطور پیش فرض عبارتند از دکمه سمت چپ برای ورود به دفترچه تلفن، دکمه سمت راست برای ورود به منوی favorite ، Scroll رو به بالا برای دسترسی به Inbox در منوی Messaging و Scroll رو به پائین برای ورود به لیست Profiles می باشد. منوی اصلی دستگاه شامل سری آیکون های جدیدی می باشند که به فرم 3×3 آرایش یافته اند و با Highlight شدن شروع به حرکت کردن می کنند. تمامی آیکون های موجود در این قسمت دارای یک Label عددی نیز هستند که در حقیقت میانبر دسترسی به آنها از طریق صفحه کلید اصلی دستگاه می باشد. شیوه نمایش به فرم لیست نیز از دیگر امکانات قابل ذکر در این قسمت محسوب می شود. تمامی زیر منوها نیز به فرم لیست قرار گرفته و همگی همانند منوی اصلی دارای میانبر عددی برای دسترسی سریع می باشند. همانند دیگر گوشی های واقع در این کلاس از LG امکان تغییر ظاهر دستگاه با اعمال Theme در Shine تعبیه نشده است و تنها تغییر ظاهری قابل انجام در گوشی از طریق تعویض wallpaper می باشد. یکی از امکانات جالبی که استفاده از Navigation Scroller دستگاه در اختیار کاربر قرار می دهد امکان جالبی ست که توسط آن هنگامیکه به یک منوی خاص وارد می شوید می توان بدون بازگشت به منوی اصلی و تنها با استفاده از Scroller وارد Application قبلی یا بعدی دستگاه شد.
نمایش زیبای اعداد در هنگام برقراری تماس همانند نمونه های قبلی گوشی های LG در اینجا نیز دیده می شود. در مقوله ای به نام برقراری تماس اما گذشته از داستان های همیشگی رسانه “می گویند” یا “شنیده ام” ، Shine بسیار عالی عمل می کند و استفاده از اسپیکر اصلی گوشی بعنوان اسپیکر برقراری تماس صدایی بسیار بلند و شفاف را در هنگام صحبت برای کاربر فراهم می کند. البته ویبره و صدای زنگ Shine را نمی توان در میان بالاترین دستگاه های موجود قرار داد.
در دفترچه تلفن بکار گرفته شده در Shine نسبت به نمونه ای که در LG Chocolate دیده بودیم چه از لحاظ کارکردی و چه از لحاظ ظاهری تغییرات فراوانی در جهت مثبت دیده می شود و در حقیقت می توان آن را نسخه بهبود یافته دفترچه تلفن گوشی KE800 قلمداد کرد. در اینجا تا 1000 عنوان را می توان ذخیره کرد و برای هر کدام نیز حدکثر تا 4 شماره می توان اختصاص داد. قابلیت اختصاص عکس و زنگ دلخواه به کنتاکتها از دیگر مشخصات این دفترچه تلفن می باشد که در نمونه موجود در Chocolate محدودیت های فراوانی پیش روی این قابلیت قرار داشت از جمله اینکه برای اختصاص زنگ دلخواه به یک کنتاکت می بایست آن کنتاکت را در درون گروها قرار می دادیم و سپس زنگ گروه را ویرایش می نمودیم و یا عکس اختصاص یافته به یک کاربر تنها در صورتی در این قسمت به نمایش در می آمد که با فرمت bmp و به سایز 72×72 پیکسل ذخیره می شد، ولی این بار و در Shine مشکل اختصاص زنگ دلخواه به کاربر برطرف گردیده است ولی همجنان برای نمایش عکس دلخواه برای یک کنتاکت می بایست آن را با فرمت jpg و به سایز 480×640 پیکسل ذخیره نمود.
منوی ذخیره تماس ها اما نکته تازه ای را در بر ندارد و در آن گذشته از قسمت های همیشگی برای دسترسی به تماس های دریافتی، تماس های گرفته شده و تماس های از دست رفته که هر کدام تا 50 عنوان را در خود جای می دهند، می توان به گزینه هایی چون Call Duration ، Call Costs و میزان تبادلات از طریق GPRS نیز دسترسی یافت

lg_ke970_shine_9.jpg

 

File Manager بکار رفته در گوشی My Stuff نام دارد و در منوی اصلی با یک آیکون جداگانه دیده می شود. در اینجا فولدرهای پیش فرض نصب شده در گوشی را می توان مشاهده کرد که فایل های مختلف موجود در دستگاه را بر اساس محتوی آن فیلتر نموده اند، مواردی نظیر Images، Sounds و یا Videos. نکته منفی در رابطه با این قسمت این است که بعلت عدم امکان ساخت فولدر مستقیم توسط اینترفیس، فولدرهای موجود در این قسمت تنها فولدرهایی خواهد بود که زین پس در این بخش خواهید دید و حتی استفاده از کامپیوتر و ایجاد فولدر جدید نیز، تغییری در این ماجرا ایجاد نخواهد کرد چرا که فولدرهای جدید هیچکدام در بخش My Stuff به نمایش درنخواهند آمد. در حقیت تنها اعمالی که توسط این Manager در اختیار کاربر قرار می گیرد Move ، Copy و Mark نمودن فایل های مشابه در فولدر های مشابه است بدین معنی که امکان جابجای یک فایل عکس به فولدر موسیقی وجود ندارد. البته این داستان تنها در مورد حافظه داخلی گوشی صادق است و در مورد کارت حافظه آزادی عمل در انتقال فایل بطور کامل وجود دارد. میزان حافظه داخلی به کار گرفته شده در Shine تقریبا 50 مگابایت است که از این مقدار چیزی حدود 48 مگابایت در اختیار کاربر قرار می گیرد.
یکی از تغییرات مشهود در فولدرهای موجود در منوی My Stuff افزوده شدن فولدر Documents به این قسمت می باشد که بوسیله آن امکان مشاهده فایل های MS Word ، MS Excel و فایل های PDF برای اولین بار در گوشی های LG فراهم آمده است.  یکی دیگر از تغییرات خوشایند و کاملا مشهود در این قسمت، در نوع به نمایش گذاشتن عکس ها در فولدر Images رخ داده است جائیکه برخلاف نمونه بکار گرفته شده در Chocolate ، برای نمایش پشت سرهم عکسها احتیاجی به تک تک گشودن آنها و سپس بستن هریک برای رفتن به عکس بعدی نیست. علاوه بر این نمایش تمام صفحه در حالت افقی با قابلیت تعویض عکس در این حالت نیز به Shine افزوده شده است. شیوه نمایش ماتریسی 3×3 با سرعت بسیار بالاتر نسبت به Chocolate از دیگر تغییرات مشهود Shine در نمایش عکس ها می باشد.

lg_ke970_shine_10.jpg

 

پلیر بکار گرفته شده در Shine نسبت به نمونه های پیشین این شرکت همچون Chocolate و KE800 که مشکلات فراوانی همچون عدم پشتیبانی از Flight Mode و Playlist های مختلف، در آنها دیده می شد، بهبود های فراوان و مشهودی یافته است. دراینجا با بهره گیری از کارت حافظه جداگانه استفاده از حالت Flight ، امکان Minimize کردن پلیر و امکان ایجاد Playlist های دلخواه، به ترکیب نسبتا قابل قبولی دست یافته ایم، هرچند که هنوز مواردی همچون عدم مرتب کردن آهنگ های موجود در دستگاه براساس نام خواننده یا نام آلبوم دیده می شود که در سایر گوشی ها بطور خودکار انجام می گردد.  چندین اکولایزر نیز بطور در این پلیر تعبیه شده اند که با توجه به صدای نچندان بالای اسپیکر اصلی به نظر کارکرد چندانی در بهبود صدای پخش شده دستگاه نخواهند داشت. فرمتهای مورد پشتیبانی در این پلیر عبارتند از MP3 و AAC+ که با اینکه کاملا ابتدائی به نظر می رسد ولی با اینحال بعلت گسترده گی و محبوبیت فرمت MP3 احتمالا مشکل چندانی را برای کاربر ایجاد نمی کند. پلیر پخش ویدئوی دستگاه نیز قابلیت نمایش فرمت های 3GP و MPEG-4 را دارد.

lg_ke970_shine_11.jpg

 

دوربین بکار رفته در Shine همانطور که قبلا اشاره کردیم از نوع 2 مگاپیکسلی با قابلیت عکاسی در حداکثر رزولوشن 1200×1600 پیکسل می باشد. در منوی عکاسی تنظیمات فراوانی نظیر تنظیمات نور سفید، افکت های رنگی، عکاسی پی در پی، تنظیم ماکرو و سایز عکس دیده می شود شاید بزرگترین غایب موجود در این جمع گزینه Night Mode باشد که در Shine حذف گردیده است و این برای دستگاهی با بهره گیری از فلش (از نوع LED) کمی عجیب می نماید. از بهبود های حاصل آمده نسبت به دوربین بکار گرفته شده در KE800 می توان به کاهش زمان ماکرو از 4 به 2 ثانیه اشاره کرد. در مجموع زمانی که برای انجام فوکوس اتوماتیک، گرفتن عکس و ذخیره آن در این دوربین صرف می شود چیزی حدود 9 ثانیه می باشد که نسبت به زمان 10 ثانیه ای KE800 بهبود نشان می دهد. کیفیت عکس های گرفته شده توسط این دوربین با اینکه نسبت به بزرگان این رده همچونSE K750 کاملا ضعیف تر است ولی در نوع خود کاملا رضایت بخش بوده و در محیط های با نور کافی نیز می توان آن را در ردیف برترین 2 مگاپیکسلی ها قرار داد. شاید بهترین خصوصیت قابل اشاره در این دوربین خاصیت ماکروی موجود در آن است که در عکاسی های از فاصله نزدیک از اشیا و متون عملکرد فوق العاده ای از خود به نمایش می گذارد. قابلیت فیلمبرداری نیز با فرمت 3GP و با رزولوشن 144×176 پیکسل در Shine تعبیه شده است که نگفته پیداست که از چه کیفیت نازلی برخوردار است. یکی از نکات منفی موجود در این قسمت عدم امکان سوئیچ مستقیم از حالت عکاسی به فیلمبرداری است و برای استفاده از حالت فیلمبرداری می بایست ابتدا منوی عکاسی را بست و سپس منوی فیلمبرداری را گشود. زمان فیلمبرداری نیز تنها به حافظه گوشی وابسته است.
در رده امکانات ارتباطی Shine حرف چندانی برای گفتن ندارد چرا که گذشته از پشتیبانی از شبکه های سه بانده GSM تنها راه های ارتباطی گوشی قابلیتهای GPRS و EDGE می باشد. بلوتوث نسخه 1.2 با پشتیبانی از پروفایل A2DP و همچنین USB نسخه 1.2 نیز از دیگر راه های اتصال Shine محسوب می شوند.

lg_ke970_shine_12.jpg

 

بدون شک Shine دستگاه زیبائی ست که توجه بسیاری را به خود جلب خواهد کرد و با توجه به رده ای که در آن قرار دارد یعنی گوشی های سری مد، از امکانات قابل قبولی نیز سود می برد که با احتساب قیمت مناسب 270 هزار تومانی خود، مطمئنا بازار مناسبی را در بین علاقمندان این رده مخصوصا خانم ها باز خواهد کرد.

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

18 دیدگاه

  1. سلام چطوری میتونم وارد اینترنت LG KE970 Shineبشم؟؟؟؟متاسفانه Wi.Faهم نداره….نرم افزار لاینو وایبر روش نصب میشه؟؟؟ میشه جواب سوالامو یه g-mailamبفرستید؟؟؟
    ممنونم..
    [email protected]توروخدا کمکم کنید…

  2. سلام
    عليرضا جان مي تواني گوشي را در حالت outdoor قرار دهي! در اين حالت به نظر مي رسد كه كمي ويبره و صداي گوشي بيشتر مي شود! ولي خوب متاسفانه صداي اين گوشي چندان زياد نيست! تقريبا نصف n95!(شايد كمي بيشتر)!
    من هم يه سوال داشتم! چجوري مي تونم آهنگايي كه تو رم گوشي ريختم توسط پلير گوشي اجرا كنم! اين طور كه من فهميدم پلير گوشي فقط آهنگاي موجود در حافظه اصلي را اجرا مي كند! آيا راهي براي باز كردن آهنگهاي موجود در رم گوشي توسط پلير وجود دارد؟
    البته به صورت جداگانه مي توان آهنگهاي داخل رم را پخش نمود ولي مشكلي كه وجود دارد اين است كه آهنگها به صورت پشت سرهم پخش نشده و بعد از پايان هر آهنگ بايد بر روي آهنگ بعدي كليك كرد!
    مشكل ديگر عدم اجراي بعضي برنامه هاست كه كاملا عجيب به نظر مي رسد! برنامه هاي بالاي 4 مگي نصب شده ولي اجرا نمي شود! براي مثال نمي توان برنامه هايي همچون نقشه تهران، تقويم 88 و moby xplorer و … اجرا كرد! در ضمن من پليري و فايل منيجري كه رو گوشي اجرا بشه هم پيدا نكردم! اگه من رو در اين موارد راهنمايي كنيد ممنون مي شم
    البته بايد بگم انصافا گوشي بسيار زيبايي است! به طوري كه n95 عزيزم كاملا در مقابل آن مظلوم و بي چهره شده است!
    با تشكر!

  3. سلام
    یک هشدار جدی برای کسانی که می خوان این گوشی رو بخرن
    من خودم تجربه خرید این گوشی رو داشتم
    اول طراحی ظاهری گوشی به شدت منو شیفته ی خودش کرد ولی بعد به یه سری مشکل اساسی برخورد کردم که مجبور شدم عطای این گوشی رو به لقاش ببخشم و هر کاری کردم که این مشکل رو حل کنم نشد و کس دیگه هم از حل این مشکل بر نیومد نمایندگی اصلی هم به خاطر اینکه گوشی از شبکه خودش وارد ایران نشده بود از قبول و بررسی گوشی خودداری می کرد این گوشی از پس تشخیص و تطبیق شماره های دفترچه تلفن با شماره تماس گیرنده بر نمیومد یعنی اگه یک تماس از شماره هایی که ذخیره شده بود داشتی گوشی اسم contact رو نشون نمی داد و نمی دونستی شماره ی جدیده یا شماره قبلا ذخیره شده و دیگه اینکه سفتی joy stick با بقیه کلید ها هماهنگ نبود و کاربر رو دچار یک جور سردرگمی می کرد . اول فکر کردم که شاید مشکل فقط به این گوشی بر می گرده و 2 تا گوشی نو دیگه رو تست کردم اونا هم همین مشکل رو داشتن البته این دو گوشی هم مستقیما وارد شده بودن و تحت گارانتی مادیران قرار نداشتن . نمی دونم شاید این گوشی ها این مشکلات رو نداشته باشن

  4. با سلام می خواستم بدونم این مطلب رو چه تاریخی نوشتید آخه می خوام قیمت الان این گوشی رو بدونم مرسی

  5. خوب به سلامتی H-DVBشهرتون هم كه راه افتاد.
    اونایی كه گول خوردن N77خریدن خوشحال شدن.
    دل ما شهرستانی ها هم بسوزه!
    عیب نداره.

  6. خیلی قشنگه . ولی رنگش یه خورده تیره تر بود دیگه محشر می شد . قیمتش هم ای بگی نگی مناسبه.
    ممنون.

ارسال یک پاسخ