بدون شک خرید گوشی موبایل این روزها یکی از سخت ترین کارهایی ست که می توان انجام داد چراکه با این بازار متنوع و گوشی هایی که بعضا امکاناتی را که ارائه می دهند حتی به گوش کاربران خود نیز نخورده است ؛ یک خرید درست و صحیح، مطمئنا کار آسانی نیست. در این مقاله سعی در تفکیک کاربران و معرفی نمونه های مختص هر گروه جهت آسان نمودن خرید گوشی موبایل را داریم. مارا همراهی کنید.
با نگاهی گذرا به بازار موبایل می توان کاربران زیر را به راحتی از یکدیگر تشخیص داد :
–کاربرانی که مهترین نکته در ساختار موبایل (یعنی برقراری تماس) برای ایشان مهمترین نکته ایست که در گوشی موبایل وجود دارد و کاری به کار دیگر امکانات گوشی نداشته (و شاید هم چیزی از آن سر در نمی آورند)
– کاربران رده مستضعفی و کاربرانی که می توان بروی آنها نام کاربران نیمه آماتور نهاد و امکانات حداقلی این دسته را راضی نگاه می دارد (امکاناتی از قبیل صفحه نمایش رنگی ، زنگ پلی فونیک ، احیانا یک دوربین نخودی و شاید هم اگر کمی بگردید در این حوزه قیمتی به بلوتوث هم دسترسی داشته باشید)
–کاربران معروف “یک گوشی خوب با 200 هزار تومان” که شاید فراوان ترین دسته ای باشد که بتوان در بازار پیدا کرد ولیکن مشکل بزرگ در رابطه با این دسته که انتخاب را برای آنها مشکل می کند این است که در ذهن هر کدام از این کاربران “گوشی خوب” به شیوه ای متفاوت از دیگری تعریف شده است. در این دسته امکانات استانداردی از قبیل دوربین نسبتا مناسب ، کارت حافظه ، بلوتوث نسخه 2.0 بهمراه مدیا پلیر را می توان یافت البته گزینه های دیگری نیز ممکن است در این محدوده جای گیرند.
– دسته دیگر کاربران را در حوزه قیمتی تا 400 هزار تومان می توان پیدا کرد . که شاید بزرگترین عامل اختلاف این دسته با دسته پیشین سیستم عاملی ست که در این دسته بیشتر از رده های قبلی می توان از آن سراغ گرفت.
– دسته دیگری از خریداران بازار گوشی موبایل، گروهی هستند که در میان امکانات رنگارنگی که گوشی شان در اختیارشان قرار می دهد کمترین اهمیت و حساسیت شان ، در مورد برقراری تماس و استفاده از گوشی شان بعنوان تلفن می باشد، که شاید تعیین سقف قیمتی برای این دسته کمی مشکل باشد چراکه از حدود 500 هزار تومان تا بالای یک میلیون را می توان در این رده قیمتی قرار داد.
– قسمت ششم و متفاوت ترین و شاید بی مصرف ترین گوشی هایی که بتوان از بازار تهیه کرد در این قسمت قرار می گیرند که حدس زدن آنها کار آنچنان مشکلی نیست ؛ گوشی هایی که تنها کار کردی که بعد از برقراری تماس به ازای قیمت بالایشان در اختیاراتان قرار می دهند خوش تیپی ست ! بله درست حدس زدید : دسته Fashion یا مد.
خب با این پیش زمینه بهتر است همین حالا دسته خود را تعیین کنید تا بهتر بتوانید با مصادیق هر دسته که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد تطبیق یابید.
همانگونه که اشاره شد اولین دسته در این قسمت، گروهی از کاربران هستند که نه احتیاج به دوربین دارند و نه موسیقی نیاز اصلی آنهاست ، آنها نه تنها به سیستم عامل نیازی ندارند که حتی با اینترفیس ساده گوشی های با صفحه تک رنگ نیز مشکل دارند. پس گوشی که مناسب احتیاجات آنها باشد بغیر از کار کرد مناسب در امر برقراری تماس و عمر باتری و البته کمی خوش دستی چیز دیگری احتیاج ندارد .
خوشبختانه این رده از گوشی های موبایل را میان تمامی محصولات شرکتهای بزرگ می توان یافت و رده قیمتی آنها حداکثر تا 50 الی 60 هزار تومان بالغ می گردد که از میان گوشی های موجود در بازار ایران مدلهای این رده را می توان به این صورت ذکر نمود:
– نوکیا : مهمترین دسته ای که از نوکیا در این رده می توان ذکر کرد مدل های خانواده 11xx می باشند مدلهایی همچون 1100 ، 1110 ،1112، 1101 و 1101i که حوزه قیمتی در حدود حداکثر 60 هزار تومان دارند. از دیگر گوشی هایی که در این دسته قرار می گیرند می توان به مدلهای همچون 3100 ، 1600 و 2610 اشاره نمود.
– سونی اریکسون : ارزان قیمت های سونی اریکسون را در گوشی های سری Jxx می توان یافت گوشی هایی نظیر J100 ، J200 ،J210 ،J220 ،J230 ، و J300 که تنها مزیتی که نسبت به گوشی های این رده ای نوکیا دارند صفحه نمایش رنگی آنها به نسبت مونیتور های غالبا تک رنگ نوکیاست. البته در یکی دو مدل این گوشی ها رادیو نیز یافت می شود که مزیتی برای این کلاس محسوب می گردد.
– موتورولا : سری ارزان قیمت موتورولا دارای پیشوند “C” قبل از خود می باشند مدلهایی همچون : C113 ، C113a ، C117 ،C118 ، C139 و C168 که تنها مزیت قابل ذکری که نسبت به رقیبان خود دارا می باشند قیمت مناسب آنهاست بطوریکه ارزان ترین گوشی حال حاضر دسته ارزان قیمت ها در این برند جای دارد : گوشی C113 با قیمتی نزدیک به 40 هزار تومان. البته منوهای (برای ما) عجیب موتورولا نیز ممکن است عامل بازدارنده ای برای این کاربران باشد.
– سامسونگ : شاید سامسونگ کمترین تنوع را در این زمینه داشته باشد چراکه با وجود اهمیت زیادی که این شرکت به طراحی متفاوت محصولات خود می دهد یافتن محصولی با یک طراحی زیبا و در حدود 50 تا 60 هزار تومان کار کاملا مشکلی ست. در این میان شاید بتوان به مدلهایی چون C250 و C260 اشاره کرد که هر دو نیز تاشو بوده و رنگ هایی بسیار زیبا دارند. (البته توجه کنید که موضوع این بررسی گوشی های جدید این شرکتها می باشد و مطمئنا گوشی های فراوانی از انواع قدیمی را میتوان با قیمت پائین در بازار یافت).
– ال جی : ال جی شرکتی ست که تا همین اواخر هم بیشتر در این رده فعالیت داشته تا دیگر قسمت ها، بهمین خاطر گوشی های زیادی را با این مشخصات در میان مدل های آن می توان پیدا کرد (مخصوصا اینکه گوشی های وطنی بااین مارک نیز در بازار ایران فراوان شده اند !) گوشی هایی همچون KG 120 ، KG 110، KG 210 ،KG220 و مدل B2050 که باقیمت مناسب و البته گارانتی (این بار) معتبر در بازار ایران حضور دارند.
و اما دسته دوم کاربران موبایل در ایران همانطور که گفته شد از گوشی شان انتظارهای حداقلی دارند مثل یک دوربین VGA (اگر 1.3 باشد که چه بهتر) یک بلوتوث معمولی و صدای زنگ بالا و البته از نوع MP3 ؛ حوزه قیمتی مورد انتظار در این گروه حداکثر 120 تا 130 هزار تومان است .
– نوکیا : یافتن گوشی از میان محصولات جدید نوکیا در این محدوده قیمت بسیار کار مشکلی ست چرا که کم کار ترین رده ای که نوکیا در آن حضور دارد رده میان قیمت و رو به پائین بازار است که اگر امکانات را بی خیال شویم و فقط قیمت رادر نظر بگیریم گوشی هایی همچون 6060 ، 6030 ، 6070 و 6021 را در این رده بتوان قرار داد که از این میان گوشی 6021 با دارا بودن بلوتوث از بقیه یک سر و گردن بالاتر است و اگر هم اصرار به داشتن دوربین داشته باشیم می توانیم به سراغ مدل 6020 برویم که یک دوربین VGA دارد ؛ البته در آن خبری از بلوتوث نیست. در این میان اگر کمی اغماض به خرج دهیم گوشی خوبی چون 5200 را نیز می توانیم به این لیست بیافزائیم.
– سونی اریکسون : بدون شک بازار میانه قیمت رو به پائین و رو به بالا کاملا در دست سونی اریکسون قرار دارد چرا که تنوع و امکاناتی که باازای قیمت ارائه می دهد کار را برای رقبا کاملا سخت می کند. در این رده گوشی های بسیار خوبی همچون K310 ، W200 ، K510 ، Z530 و با کمی اغماض W300 را می توان نام برد که تقریبا تمامی مدل ها در این رده دارای دوربین (هر چند VGA) ، بلوتوث و پخش کننده موسیقی هم می باشند.
– موتورولا : در این رده، موتورولا گوشی های بسیار خوبی دارد که ممکن نیست با دیدن آنها چنین قیمت هایی برایشان در نظر بگیرید گوشی هایی همچون L6 ، L7 و البته مدل بیاد ماندنی V3 که با داشتن امکانات کامل قیمت های مناسبی نیز دارند . گوشی E1 نیز در این قسمت حرفهای زیادی برای گفتن دارد .برتری این مدل ها بر سونی اریکسونی ها این است که بعضی از مدل های موتورولا در این رده دارای کارت حافظه نیز می باشند.
– سامسونگ : پرچم دار سامسونگ در این رده بدون شک گوشی بسیار موفق E250 می باشد که تمامی امکانات استاندارد این رده را در اختیار دارد و قیمت آن نیز کاملا مناسب می باشد . از لحاظ ظاهری نیز کاملا قابل مقایسه با گوشی گران قیمت D900 است. X660 و X670 گوشی های دیگری از سامسونگ هستند که در این رده جای می گیرند.
– ال جی : در این رده می توان به گوشی موفقی چون KG 200 اشاره کرد که با دارا بودن کارت حافظه و 60 مگابایت حافظه داخلی و دوربین 1.3 مگاپیکسلی یکی از بهترین انتخاب ها در این قسمت و شاید تنها انتخاب فوق العاده ال جی در این قیمت می باشد (البته نبود بلوتوث چیز آنچنان کمی نیست که بتوان به راحتی از آن گذشت) .
و اما در این لحظه به دسته سوم می رسیم که به گوشی های همه کاره نیز معروف است در این دسته می توان خصوصیات فراوانی را مشاهده کرد و حتی مواردی که انتظار آن در این کلاس نمی رود نیز بعضا در این گوشی ها یافت می شود . محدوده قیمت در این رده از 200 تا 250 هزار تومان می باشد.
– نوکیا : گوشی های خوبی را می توان در این رده در میان نوکیایی ها پیدا کرد نمونه هایی همچون : 3110 ، 6681، 6233 ، 5310 ، 6680 ، N72 و البته N70 که از لحاظ خصوصیات صوتی شاید بهترین گزینه ها 6233 و 5310 بوده و از لحاظ کاربردی و سیستم عاملی گوشی های سری N موجود در این رده برتری محسوسی دارند.
– سونی اریکسون : در اینجا نیز می توان گوشی های بسیار خوبی پیدا کرد مدلهای موفقی در عرصه دوربین چون K750 و K800 ؛ مدلهای مخصوص موسیقی چون W800 ، W810 ،W700 و مدل های جداگانه ای همچون Z610 و K550 البته با افت قیمتی که در بازار این روزها مشاهده می کنیم مدل های هوشمندی چون P990 و W950 را نیز می توانیم در این رده ذکر نماییم.
– سامسونگ : در این رده گوشی های مناسبی چون D900 ، D820 ، D520 و X820 را می توان پیدا کرد که گوشی های همه کاره نسبتا مناسبی می باشند.
– موتورولا : گوشی های K1 و V3i و V3x از بهترین های موتورولا در این دسته محسوب می گردند
– ال جی : حضور کم رنگ ال جی در این قسمت کاملا احساس می شود و گوشی های چندانی از این کمپانی دیده نمی شود و شاید بهترین گزینه هایی که بتوان به آن اشاره کرد گوشی های KG800 (شکلات) و KG 300 می باشد.
دسته چهارم کم کم به گوشی های مایه دارانه نزدیک می شود چراکه با داشتن سقف قیمتی معادل 400 هزار تومان ، کمتر کسی حاضر به پرداخت این مبلغ برای یک گوشی موبایل می باشد .
– نوکیا : سری N نوکیا بهترین مثال برای گوشی های این دسته است و در این میان گزینه های بسیار مناسبی پیدا می شود نمونه هایی چون N73 (هر دو مدل معمولی و Music Edition) ، مدل های N80 ، N90 ، N91 ، N93 و N93i از این سری در این دسته بندی جای می گیرند. از سری هوشمند نوکیا نیز می توان به E61و E61i اشاره نمود
– سونی اریکسون : سری قیمت بالای سونی اریکسون به نسبت نوکیا در رده دوم قرار می گیرد چرا که امکانات ارائه شده توسط نوکیا را نمی توان در میان محصولات سونی پیدا نمود. مدل های سونی در این رده عبارتند از گوشی هایی چون W850 ،K810 و گوشی هوشمندی چون P1
– موتورولا : گوشی های گران قیمت موتورولا که در این رده جای می گیرند عبارتند از : A1200 و گوشی E6 که هر دو نیز دارای سیستم عامل لینوکس می باشند.
– سامسونگ : گوشی های گران قیمت سامسونگ که هر کدام نیز برای خود یک داستان منحصر به فرد در زمینه طراحی و امکانات دارند عبارتند از: U600 ، F300 و P310 که به نظر می رسد مهمترین عامل در افزایش قیمت این گوشی ها بیشتر مسئله طراحی می باشد تا امکانات.
– ال جی : از گوشی های گران قیمت این برند که از ظهورشان شاید یک سال نیز نمی گذرد می توان به سری Shine و گوشی استثنائی PRADA اشاره کرد که این دومی هنوز به بازار ایران نرسیده است.
و اما برای مایه داران محترم گوشی های ته مایه داری را معرفی می کنم! نکته ای که در این میان مهم است این نکته است که نمی توان در میان تمامی گوشی ها این رده را یافت و این گوشی ها منحصر به یکی دو شرکت بزرگ می باشند:
– نوکیا : اگرچه N95 آنچنان فراگیر و زیاد شده است که قرار دادن آن در این رده کار آنچنان درستی نیست ولیکن با قیمتی نزدیک 600 هزار تومان از لحاظ قیمتی در این رده جای می گیرد. گوشی دیگری که از نوکیا در این رده جای دارد فوق العاده ترین چیزی ست که می تواند اسم موبایل را داشته باشد و آن هم چیزی نیست مگر E90.
– سونی اریکسون : شاید تنها گوشی این شرکت در این رده K850 باشد که هنوز خبری از آن نیست.
– موتورولا ، سامسونگ و ال جی تا آنجا که می دانم مدلی که در بازار ایران هم حضور داشته باشد در این رده ندارند.
در انتها و در رده ششم، گوشی های سری مد قرار دارندکه از لحاظ قیمتی از میانه جدول تا بالای آن حضور دارند و همانطور که می دانید این گوشی ها معمولا برای خانم ها طراحی می گردند :
– نوکیا : سری مخصوص مد در این شرکت از معدود نمونه هایی می باشد که هم مدل های زنانه دارد و هم مردانه. از مدل های زنانه می توان به گوشی های سری 73xx اشاره کرد و از سری مردانه نیز بهترین مثال گوشی های 8800 و 8800sirocco می باشد
– سونی اریکسون شاید ارزانترین گوشی های سری مد را دارد گوشی هایی همچون Z610 و W660
– تک سوار موتورولا نیز در این عرصه گوشی زیبای V3 مدل D&G می باشد که با رنگ طلائی خود بسیار خود نمائی می کند.
– در گوشی های سامسونگ نیز یافتن گوشی غیر سری مد کار سخت تری تا یافتن گوشی عادی ست!
در مجموع امیدوارم مشخص نمودن مرزها و تعیین دقیق امکاناتی که از گوشی مان انتظار داریم ما را در انتخاب صحیح گوشی یاری دهد. در انتها آماده هر گونه راهنمائی و کمک در رابطه با خرید هر نوع گوشی موبایل می باشم.
توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای Writeage.com نوشته شده درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.
با سلام به دوستان
لیدا جان اگر بخواهیم یک مقایسه ابتدائی برای مشخص شدن اختلاف میان یک دستگاه با سیستم عامل و نمونه فاقد آن داشته باشیم می توانیم دستگاه های بدون سیستم عامل را به برنامه هایی تشبیه کنیم که به کاربران تنها اجازه استفاده از مشخصات تعریف شده در خودشان را می دهند و کاربر هیچ کار اضافه ای با آنها نمی تواند انجام دهد مثلا گوشی های بدون سیستم عامل همگی بک سری کارهای معمولی و تعریف شده را انجام می دهند و دیگر تمام. یعنی شما قابلیت های بیشتری نمی توانید به دستگاه خود اضافه کنید (البته معمولا اینگونه گوشی ها نیز با پشتیبانی از فرمت جاوا امکان نصب برنامه های نسبتا محدودی را نیز به شما می دهند ولی به هیچ عنوان گستردگی سیستم عامل را ندارند) در طرف مقابل گوشی های با سیستم عامل همانند سیستم عامل ویندوز که بروی کامپیوترتان نصب است می مانند در اینجا شما می توانید با استفاده از برنامه های مختلفی که به این منظور در اینترنت به وفور یافت می شود امکانات دستگاه خود را به شدت افزایش دهید و برنامه های فوق العاده کاربردی را به دستگاه تان اضافه کنید مثلا امکان مشاهده و ادیت فایل های آفیس و امکانات مولتی مدیایی فوق العاده مثل پشتیبانی از فرمت های صوتی و تصویریی که دستگاه پیش از این پشتیبانی نمی کرد ولی اینک به لطف سیستم عامل و نصب برنامه مخصوص به آن این کار امکان پذیر است
در این زمینه می توان به چهار نوع سیستم عامل مختلف اشاره کرد که به ترتیب وفور برنامه ها و محبوبیت بین کاربران عبارتند از :
– سیستم عامل فوق العاده Symbian S60 که نشان آن را در گوشی های نوکیا و اخیرا سامسونگ می توان یافت
– سیستم عامل Windows Mobile که در دستگاه های موسوم به PDA و یا Persona digital assistant وجود دارد و از لحاظ ظاهری و کاربردی شباهت کاملی به ویندوز موجود در PC ها دارد
– نگارش UIQ از سیستم عامل Symbian که عمدتا در هوشمند های سونی اریکسون و موتورولا می توان از آنها سراغ گرفت
– سیستم عامل بر مبنای لینوکس که در دستگاه هایی همانند A1200 از موتورولا وجود دارد.
در انتها برای اینکه میزان برنامه های موجود برای یک گوشی با سیستم عامل دستتان بیاید به اینجا نگاه کوچکی داشته باشید
با تشکر
با سلام لطفا راجع به گوشی های دارای سیستم عامل وهوشمند و برنامه هایی كه به روی این گوشی ها قابل اجرا هستند توضیح بیشتری بدهید چون بعضی ها شاید مثل من تا حالا با گوشی كاری به جز تلفن كردن انجام نمیدادن ولی با توضیح هایی كه شما راجع به این گوشی ها میدی دوست دارم كار كردن با اون ها رو هم یاد بگیرم
آرش جان سلام
نقدD880 سامسونگ را نگذاشتید
توروخدا برای خرید یک گوشی دوسیمکارت همزمان کمکم کن
درحال حاضر یک کیت دوسیم کارت درN95 هشت گیگ گذاشتم که یکی از خطها که استفاده نمیشه خاموشه و باید در برنامه هاش بریم که سیم کارت دوم را فعال کنه وسیم کارت اولی خاموش میشه؟
راستی این گزینه های دوسیم کارتی مارک نوکیای چینی بنظرت
چطوره ؟مثلE65 , 5610,N73,5700 البته چینی خیلی ازD880 با قیمت کمترودوسیم کارت همزمان؟
رضا جان سلام
بااینکه قیمت نزدیک به 390 هزار تومانی D880 کمی بالا به نظر می رسد ولیکن در رده گوشی های دوسیمکارته ( که اتفاقا شامل هیچ برند معتبری نیز نیست) کاملا بدون رقیب می باشد و امکانات کاملی در این رده ارائه می دهد در کل اگر عجله خاصی ندارید در روزهای آینده نقد کاملی از این قابلیت D880 را در writeage خواهید خواند
با تشکر
آرش جان سلام
میخوام نظرتان در رابطه با خرید d880 جهت استفاده همزمان از دو سیم کارت بدونم آیا بنظرت گوشی خوبی هست یا نه ؟
خواهشمندم جواب سریع در صورت امکان به من بده ؟
با سلام و تشکر از شما دوست گرامی جناب آرش جان
درموردW850 آن را داشتم و میخواستم با یکی از دومدل نامبرده عوض کنم ولی باز اینکاررا
نکردم و به همسرم دادم تصمیم گیری هم بعهده خودش گذاشتم که در نهایت850 را انتخاب کرد.
الان برای دوربین خوبN95 هشت گیگ دارم 6233 هم برای خط اعتباریم میخواستم درنهایت با راهنمایی شما فکرکنم 6233 گزینه خیلی خوبییه در مورد سفارش کشورهای روسی زبان آیا بالاخره گوشی اصلی یا خیر؟
رضا جان سلام
همانطور که قبلا هم در این رابطه با هم صحبت کرده بودیم کیفیت صدا و فیلمبرداری 6233 در این رده قیمتی کاملا بی نظیر است و نمی توان محصولی (حتی از برندهای دیگر) در این رده پیدا نمود که بتواند از لحاظ شفافیت صدا و کیفیت فیلمبرداری به 6233 نزدیک شود ولیکن دوباره همانند ماجرایی که با E65 داشتیم سعی نکنید یک گوشی مولتی مدیایی ساده را با یک اسمارت فون مقایسه کنید به این خاطر که 6120 اصولا برای صدای بلند و یا دوربین خوب ساخته نشده است بلکه این برنامه پذیری و سرعت بالای پردازنده گوشی ست که آن را در میان دوستداران خود به یکی از محبوب ترین گوشی های نوکیا تبدیل کرده است. در ضمن اگر به ظرفیت باطری 6233 نگاه کنید به عدد 1100mAh دست می یابید که در مقابل عدد 890mAh گوشی 6120 رقم بسیار بالاتری ست و انتظار استفاده ای طولانی تر از 6233 امری بسیار عادی ست. در مورد ورژنی که نام بردی این ورژن سفارش کشورهای روسی زبان است و حداقل امکانات در جعبه آن موجود است ولیکن این موضوع ارتباطی با تقلبی بودن ندارد.
راستی نگفتی تکلیف W850 چه شد؟
خوب یك گوشی تا300معرفی میكنی كه با پرستیژ و با كلاس باشه و بشه باهاش office كاركرد؟
رضا جان مسئله مطمئنا ترجیح من نیست چرا که من قصد استفاده ار این گوشی ها را ندارم ولی اگر نظر من را می خواهید چون برای من در یک گوشی مهمترین چیز برنامه خور بودن و سیستم عامل دار بودن است این سه گوشی هر سه در یک وضعیت قرار دارند ولیکن برای شما ممکن است اولویت چیز دیگری باشد مثلا دوربین که در آن صورت احتمالا انتخاب شما 5610 است
با تشکر
آرش جان سلام
بالاخره من متوجه نشدم آیا دبیلو850 را شما بااین تفاسیری که گفتم به5610 یا 6500 ترجیح میدهیدیاخیر؟
اقا میشه بگی فرق نمونه گارانتی با فاقد گارانتی چند تومان است وکمترین قیمت N93iچند گیر میاد ؟(البته در مشهد)
رضا جان سلام اگر اجازه بدهی گفتگوی مان را در اینجا ادامه دهیم
اول نکته آخری را که مطرح کرده اید پاسخ می دهم : گوشی های کلاس E را بطور کلی از بقیه گوشی هایی که در پاسخ به شما مطرح گردیدند منفک کنید چرا که نمونه های این کلاس گوشی های سری بیزنسی نوکیا می باشند و با داشتن سیستم عامل و امکانات زیاد، برای کسانی که احتیاج به آنها ندارند بجز سردرگمی چیزی به همراه ندارد. پس لطفا فقط به گوشی های مولتی مدیایی فکر کنید. در مقایسه میان 5610 و 6500Slide تنها تفاوت قابل ذکر میان این دو استفاده از لنز کارل زایس در 6500Slide می باشد و البته قیمت 400 هزار تومانی آن در مقابل 330 هزار تومان در 5610 وگرنه هیچ نوع تفاوت دیگری حتی در باتری نیز ندارند.
از این موارد که بگذریم همانطور که قبلا هم در جائی دیگر گفته ام اگر بدنبال صدای بسیار شفاف و بلند استریو و قدرت فیلمبرداری بسیار خوب بهمراه نام نوکیا و قیمت مناسب می گردید غیر ممکن است بهتر از Nokia 6233 محصولی بهتر پیدا کنید که در رده قیمتی 200 هزار تومان کاملا بی رقیب است ولی متاسفانه کشوئی یا تاشو نیست.
در مورد گوشی ساده بهمراه دوام باتری بالا همانطور که می توانید حدس بزنید سری 11xx نوکیا بهترین نمونه ها را ارائه می دهد.
با تشکر
با سلام
دوست عزیز مطمئن باش کل نظرات خوانده می شود ولیکن به نظر می رسد که فارسی کردن نظرات پینگلیش برای ما هم کار وقت گیری ست پس لطفا فارسی بنویسید
با تشکر
لطفا نظرات انگلیسی نوشته شده را هم بخونید فارسی نوشتن یک کم سخته
سایت رو بروز کنید
در مورد نمایندگی ها فقط باید گفت که :
از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست .
سلام پدر من چشماش ضعیفه چه گوشی پیشنهاد می کنید با صفحه کلید درشت؟
بای
دوستان گرامی سلام.
فکر می کنم به اندازه کافی در مورد این گارانتی های موبایل توی این کامنتهای اخیراطلاع رسانی شده. پس خواهش می کنم برای جلوگیری از گیج شدن خوانندگان, دیگه در این زمینه بحث نکنید.
متشکرم
با سلام خدمت آقا آرش
با تمام ارادتی که به شما دارم و از قلم شیواتون در مورد گوشی ها خیلی استفاده کردم (برای خرید 6120 که بازم همینجا تشکر می کنم)
باید عرض کنم شما پاسخ پرسش های من رو نداید.
“میشه آدرس صفحه ای رو در سایت SE بگید که سیتادل تلکام حتی به عنوان فروشنده معرفی شده؟ یا در سایت نوکیا آدرس یا فقط نام “نمایندگی” ها باشه؟ مثلا اسم نمایندگی ها گفته شده باشه مثل اتصالات ایران و نیا و اسم موبایل پلاس در آن نباشد؟”
من اهل بحثهایی که سرانجامی ندارد نیستم (مثل بحث شما با آقا اصغر در مورد W950). در مورد شماره تلفن باید عرض کنم بله قبل از ارسال نظر دیده بودمش اما گفتم این همه لینک گذاشتم اینم روش!! نه برای شما برای دوستان دیگه که بدونن شماره ای که شما گفتید 100% معتبر است.
پس شما شرکت بازرگانی ایران که نماینده محصولات صوتی و تصویری برند محبوب شما SONY هست رو هم قبول ندارید چون آدرس سایتش SONY.co.IR هست!
حالا ArAsH جان حداقل گارانتی گوشیش مال موبایل پلاس هست ولی من فقط برای روشن شدن موضوع اون همه قلم فرسایی کردم. 6120 با گارانتی که نیست! هست؟!
آقا رسما شما ایسنا رو هم که می بری زیر سوال!
ضمنا هیچ اصراری نیست. شما بگو خورشید بدور زمین می چرخه اگه من چیزی گفتم!
با تشکر (ببخشید که علامت ! زیاد شد خوب چیز دیگه ای جاش نمی شه گذاشت آخه نقطه مال پایان جمله ی خبریه)
سلام آرش جان
در مورد موبایل پلاس باید بگم که اطلاعات من هم فقط از طریق گوشی که با گارانتی موبایل پلاس خریدم به دست آمده است. در مورد سئوال هم باید عرض کنم که وقتی من از شما خواهش کردم در مورد گارانتی ها بنویسید ، شما تمامی گارانتی ها را نام بردید ولی از موبایل پلاس نامی نبردید و با توجه به اطلاعاتی که داده بودید من فکر کردم شاید خودم اشتباه می کنم و موبایل پلاس وارد کننده و گارانتی کننده نیست ! به خاطر همین به صورت سئوالی مطرح کردم .
در مورد اینکه این شرکت نمایندگی نوکیاست و خدمات را در ایران ارائه می دهد شک ندارم ، چون گوشی من که از دستم افتاده بود و مشکل داشت را با کمال احترام به مشتری تحویل گرفتند و از مدل گوشی خودم به عنوان جایگزین یک گوشی دادند و در کمتر از 2 روز گوشی را درست کردند .
مرکز تعمیرات و خدمات پس از فروش به همان آدرس خیابان شریعتی – بالاتر از میرداماد – کوچه یاس است که دفتر مرکزی شرکت نیز همانجاست .
منظورم این است که این شرکت به خودی خود نمایندگی نوکیاست . چون با توجه به تعریفی که از نمایندگی در ذهن من است فقط می توانم شرکتهایی را به عنوان نمایندگی معتبر بدانم که در سایت نوکیا معرفی شده باشند . چه وب سایت آنها با .com باشد و چه با .ir . چون با یک مثال ساده متوجه می شویم که شرکتهای بزرگ ، از زمان راه اندازی .ir به تکاپو افتادند که domain های خود را در ایران با .ir معرفی کنند . مانند شرکت total که اتفاقا این domain را یکی از دوستانم خریده بود که نهایتا شرکت total مبلغی حدود دو میلیون تومان بابت این نام به دوست من پرداخت کرد و الان هم اگر شما به سایت http://www.total.ir نگاه کنید در واقع سایت شرکت معظم total در ایران است .