Motorola ROKR E8 نوبت عاشقی

7
4924

موتورولا همواره سرشار از ایده های جدید است؛ شرکتی که همیشه بعنوان الگویی تمام نشدنی برای سایر رقیبان محسوب می شود؛ جائیکه تقریبا تمامی امکانات پیشرفته ای که اکنون در قالب برندهای دیگر می شناسیم اولین بار در قالبی به نام موتورولا به بازار عرضه گردید. شرکت دوست داشتنی موتورولا سال گذشته پس از مدتها توسط سامسونگ از رده دوم شرکتهای تولید کننده موبایل به زیر کشیده شد و اینک با نمایش محصولات هیجان انگیزش در پی موقعیت از دست رفته خود می باشد. ROKR E8 محصولی ست که در یک کلام بی نظیر است. با ما در نگاهی گذرا به این محصول در راه همراه شوید.

خبرهای خوبی از موتورولا به گوش نمی رسد، این شرکت همانطور که گفته شد مقام دوم خود را در سال 2007 از دست داد و تاخیرهای پیاپی در تولید محصولات به نمایش گذاشته شده آن بهمراه موانع پیش روی پلتفرم LJ مشکلات این شرکت را چند برابر کرده است و شاید شلیک نهائی خبری بود که چند روز پیش منتشر گردید مبنی بر اینکه احتمالا سرنوشت موتورولا این غول افسانه ای سالهای نچندان دور همانند شرکتهایی همچون Siemens و Philips خواهد بود و زمزمه هایی مبنی بر فروش بخش موبایل آن منتشر گردیده است که فارغ از صحت و سقم آن، خبر مذکور می تواند ضربه سهمگینی  بر وجهه این شرکت وارد نماید.البته می توان امیدوار بود که خبرهایی اینچنین شایعاتی بیش نباشند و موتورولای دوست داشتنی شاداب و پر مهره سال جدید را آغاز کند.
آخرین موج موفقیت موتورولا در سالهای اخیر به محصولات استثنائی RAZR باز می گردد جائیکه محصول فوق العاده ای همچون V3 آنچنان فروشی را برای موتورولا به همراه آورد که در آن زمان برای سایر رقبا حکم یک رویا را داشت. پس از آن و بعد از گذشت چندین سال شاید موفق ترین سری گوشی های این شرکت پیشرو را در محصولات سری ROKR این شرکت بیابیم مدلهایی که عمده تمرکز در آنها موسیقی و موارد مرتبط با آن بود در این میان مدلهای موفقی به بازار ارائه شدند که هر چند هیچکدام نتوانستند موفقیت سری RAZR را تکرار کنند ولیکن با توجه به امکانات و البته قیمت مناسب خود فروش مطلوبی داشتند؛ مدلهایی نظیر ROKR E1 و ROKR E2 . ولیکن روند کند پیشرفت موتورولا در سالهای اخیر این شرکت را از ارائه یک مدل قابل رقابت با بزرگان این رده باز داشته بود و ستاره هایی که گه گاه در آسمان آن طلوع می کردند روشنائی لازم را برای خیره کردن چشم خریداران نداشتند ولی اوضاع اینگونه نخواهد ماند چرا که نمایش اولیه محصول جدید این شرکت (که البته هنوز خبری از توزیع آن در دست نیست)  با نام ROKR E8 صحبت های فراوانی را در رابطه با آن آغاز کرده است و چه بسا که به بازار آمدن این زیبای خفته بتواند موفقیت فوق العاده ای را برای این کمپانی به ارمغان بیاورد. اولین نمایش عمومی این محصول زیبا در کلیپ جدید Fergie با نام Clumsy بود، که این شیوه تبلیغ کم کم در حال تبدیل شدن به عنوان یک راه حل همه گیر در معرفی محصولات جدید می باشد.
یک نگاه به این محصول کافی ست تا در یک لحظه عاشق آن شوید و نگاهی دقیق تر به امکانات و نوآوری هایی که در آن بکار رفته است شما را در تصمیم خود مستحکم تر خواهد کرد. ابعاد E8 عبارتند از 10.6×53×115 میلیمتر که با ارتفاعی به این بلندی بعلت قطر کم حجمی تنها معادل 60cc را اشغال می کند وزن آن نیز برای محصولی با این ابعاد کاملا مناسب است : تنها 100 گرم.

motorola-rokr-e8-5.jpg

گوشی در حالت Stand-by صفحه کلید را به شما نشان نمی دهد! و اگر بر اعصاب خود مسلط هستید باید بگویم که در هنگام خاموش بودن هیچ المانی را بروی صفحه کلید به شما نشان نمی دهد(اعم از Soft-Key ها و دکمه های سبز و قرمز). در ادامه به این خصوصیت باز خواهیم گشت ولیکن در حال حاضر قصد داریم بیشتر به طراحی گوشی بپردازیم. زیبائی در تمامی قسمتهای E8 حرف اول و آخر را می زند و اگر احساس می کند در تعریف از این گوشی در حال طی کردن راه اغراق هستم فقط کمی به ساختار زیبای آن دقت کنید تا شما نیز مثل من آن را شایسته این همه تعریف بدانید.
سرتاسر قسمت روی دستگاه از پلاستیک کاملا براق مشکی ساخته شده است که با اینکه از لحاظ براقی و زیبائی از هیچ مدلی در این زمینه کم نمی آورد ولیکن با اینحال نکته جالبی در آن بکار گرفته شده است که اثر انگشت در آن به چشم نمی آید و این بطور کامل مدیون نور پس زمینه صفحه کلید طوفانی و کاملا ابتکاری آن می باشد. لبه های مدور و گرد در هر چهار طرف گوشی به کار گرفته شده است و برش های اریب در بالا و پائین گوشی از دستگاه یک متوازی الاضلاع کامل ساخته است ، کلیدهای بکار گرفته شده در طرفین گوشی همانند نشان موتورولا در پشت و روی دستگاه همه از فلز کاملا صیقل داده ساخته شده اند که این به ظاهر مستحکم، شیک و در عین حال امروزی دستگاه کمک فراوانی کرده است. قسمت پشت دستگاه نیز تقریبا بطور کامل از فلز پوشانده شده است.
مطمئنا در برخورد نخستین، اولین چیزی که توجه شما رابه خود جلب خواهد کرد صفحه نمایش نسبتا عجیب E8 است جائیکه برای اولین بار در موبایل ها صفحه نمایش افقی به جای نمونه های معمول عمودی به کار گرفته شده است و با اینکه این صفحه نمایش تنها 2 اینچ ابعاد دارد ولیکن با گستراندن این 2 اینچ در عرض بجای طول فضای کاملا بیشتری نسبت به سایر 2 اینچی های معمول ایجاد شده است این صفحه نمایش دارای ابعاد 30×40 میلیمتر با رزولوشن 320×240 پیکسل و با قابلیت نمایش 262 هزار رنگ می باشد و در آن تا 3 خط سرویس و تا 10 خط متن جای می گیرد. عملکرد این صفحه نمایش در نور مستقیم خورشید با اینکه نسبت به نمونه های موفق در این زمینه تعریف چندانی ندارد ولیکن بااینحال در نور شدید نیز قابل استفاده می باشد.
بر بالای صفحه نمایش نشان موتورولا در مرکز بهمراه سنسور تنظیم نور صفحه کلید در سمت چپ قرار دارد.  در زیر صفحه نمایش اما جالب ترین و هیجان انگیز ترین جز این گوشی دیده می شود و آن هم چیزی نیست مگر صفحه کلید استثنائی دستگاه جائیکه موتورولا دست به ابتکارات فراوانی در آن زده است که مانند همیشه کم کم نشان آن را در سایر گوشی ها خواهیم دید. رویه کلی این صفحه کلید بر این پایه قرار داده شده است که به تناسب منویی که در آن قرار داریم تنها کلیدهایی را به ما نشان می دهد که در آن لحظه احتیاج داریم مثلا اگر در منوی عکاسی هستیم چه لزومی به نمایش کلیدهای عددی دستگاه است و یا وقتی که در حالت نوشتن یک پیغام هستیم چرا باید دکمه های پخش موسیقی روشن باشند؟ بر همین منوال کیبوردی خلق شده است که نمونه دومی برای آن نمی توانید پیدا کنید. موتورولا این تکنولوژی نوظهور خود را ModeShift نام گذاری کرده است و برنامه های فراوانی برای توسعه آن در موقعیت های مختلف و در اینترفیس های متعدد در نظر دارد؛ یکی از اولین کارکردهای مستقیم این تکنولوژی کاهش فضای اشغال شده توسط کلیدهای مختلف و طراحی هایی کاملا جادار و بدون مزاحمت مسئله همیشگی Compact کردن می باشد بعنوان مثال از این راه می توان صفحه کلیدهای مجازی QWERTY بسیار راحتی را طراحی کرد که در حالت عادی استفاده از دستگاه حتی نمایش نیز داده نمی شوند. نکته جالب توجه دیگر درباره این زیبا روی این است که برخلاف نگاه اول که این صفحه کلید ازنوع تمام لمسی پنداشته می شود باید گفت که Tactile Feedback این کیبورد نیز در نوع خود استثنائی ست چرا که تمامی کلیدهای آشکار و پنهان آن دارای برگشت بسیار مناسبی هستند و در حقیقت روکش پلاستیکی کیبورد در محل کلیدها کاملا برجسته و تفکیک شده می باشد. دکمه های آشکار و پنهان دستگاه از بالا عبارتند از دو دکمه نقطه مانند بعنوان Soft-Keys در دو طرف صفحه نمایش بهمراه چهار دکمه برای کنترل پخش موسیقی و کلیدهای همیشگی سبز و قرمز که D-Pad دایره ای گوشی را احاطه کرده اند المان زیبائی که بصورت نیم دایره بالای D-Pad گوشی جای گرفته است در حقیقت یک چرخ حساس به تماس جهت استفاده در کلیه منوها و قسمتها گوشی بخصوص در پلیر و گالری دستگاه است چرخی که موتورولا به آن Omega Wheel می گوید که اگر کمی به ظاهر آن دقت کنید علت این نام گذاری را به روشنی درک خواهید کرد: شباهت فوق العاده این چرخ به حرف یونانی “امگا” علت استفاده موتورولا از این عنوان است. صفحه کلید اصلی دستگاه المان دیگری ست که در زیر این قسمت واقع شده است و فی الواقع تنها هنگامی قابل مشاهده است که نور پس زمینه آبی کم رنگ آن روشن باشد و البته در نور مستقیم خورشید نیز مشکلی در مشاهده کلیدها بوجود نمی آید (البته به این نکته توجه داشته باشید که این صفحه کلید در حقیقت نور پس زمینه ندارد بلکه هر آنچه بعنوان کلید می بینید در حقیقت بوسیله یک نور بوجود آمده است). کلیدهای پنهان دیگری که در میان این صفحه کلید جای گرفته اند و تنها در صورت ورود به منوهای مخصوص خود روشن می شوند عبارتند از دکمه های Play/Pause بهمراه Shuffle و تکرار در منوی موسیقی و دکمه های ورود و خروج به زوم، دکمه عکاسی و مرور عکس ها در منوی تصویر برداری می باشند که در ستون میانی از بالا تا پائین جای گرفته اند.
در سمت چپ گوشی برخلاف انتظار rocker تغییر حجم صدا دیده می شود که همواره در سایر برندها قسمت سمت راست دستگاه برای آن انتخاب می گردد. در زیر آن نیز دکمه Voice دیده می شود که بنا به منویی که در آن قرار داریم وظیفه فعال کردن Voice Dialing و یا ضبط صدا را برعهده دارد.
در سمت راست گوشی پورتMicro USB  دستگاه که با یک پوشش محافظت می گردد بهمراه یک دکمه جدید مشاهده می گردد این دکمه جدید در حقیقت دو وظیفه را بر عهده دارد یکی عملکرد بعنوان دکمه Power و دیگری لغزنده ای برای قفل کردن صفحه کلید که این ساختار در سال 2008 در سایر گوشی ها همانند نمونه های لمسی سامسونگ و موارد دیگری از نوکیا و سونی اریکسون مشاهده خواهد گردید، امری که الگو برداری گسترده از محصولات موتورولا را به روشنی به نمایش می گذارد.
در بالای دستگاه پورت 3.5 میلیمتری اتصال هدست به دستگاه مشاهده می شود که بوسیله یک پوشش پلاستیکی محافظت می گردد و نکته جالب در رابطه با آن این است که این پوشش پلاستیکی ارتباطی با دستگاه نداشته و به راحتی می توان آن را از مجموعه حذف کرد. المان دیگر موجود در این قسمت محلی برای اتصال بند در منتهی الیه سمت چپ دستگاه می باشد. در قسمت پائین گوشی نیز نشان موتورولا بهمراه میکروفون برقراری تماس دیده می شود

motorola_rokr_e8-7.jpg

.
قسمت پشت گوشی اما یکی از ساده ترین قسمت های دستگاه می باشد در اینجا با پوشش فلزی یکپارچه در بالا که کوچکترین جزء در آن بدون شک لنز دوربین 2 مگاپیکسلی است، روبرو می شویم که عدم وجود فلش ، آینه عکاسی از خود و محافظ لنز تاکید بر این نکته است که با گوشی پیشرفته ای روبرو هستیم که دوربین تنها جزء کوچکی از آن است و نه بالعکس. دایره نقره ای موتورولا در مرکز بهمراه نشانگر موسیقی با تاکید بر حافظه 2 گیگابایتی داخلی گوشی از دیگر مواردی ست که در این قسمت به چشم می خورد. در پائین ترین قسمت نیز شیار قرمز رنگی در عرض گوشی تعبیه شده است که به نظر تنها جنبه زیبائی دارد. با گشودن کاور در این قسمت با باتری 970 mAh گوشی روبرو می شویم که زمانهای 350 ساعت در حالت Stand-by و 7 ساعت در حالت مکالمه برای آن ثبت گردیده است ولیکن در استفاده ای معمول نزدیک به 3 روز پاسخگوی شما خواهد بود. بعنوان یک گوشی با کارکرد پلیر نیز این باتری تا 14.5 ساعت پاسخگوی پخش موسیقی می باشد که با اینکه عنوان بهترین در این رده را کسب نمی کند ولیکن دوام نسبتا مناسبی دارد. زمانی که برای شارژ مجدد این باتری صرف می شود چیزی حدود 2 ساعت است. در بالای باتری و کاملا مستقل از آن محل قرارگیری سیمکارت گوشی می باشد و امکان خارج کردن آن در هنگام روشن بودن دستگاه وجود دارد، رویه ای که پیش از این در محصولی همانند Z8  نیز شاهد آن بودیم و اما برخلاف انتظار در مورد گوشی های با  حافظه بالا (همانندApple iPhone  و یاNokia N81 8G ) در اینجا علاوه بر حافظه داخلی بالا با اسلات کارت حافظه Micro SD نیز روبرو هستیم که در محاورت باتری و بدون قابلیت Hot Swap تعبیه شده است که به راحتی کارتهای با حافظه های بالا را ساپورت کرده و سقفی برای ظرفیت کارت برای آن متصور نیست. البته به همراه گوشی خبری از کارت حافظه جداگانه نیست. حافظه داخلی گوشی نیز چیزی در حدود 26 مگابایت است.
پردازنده به کار گرفته شده در E8 همانند نمونه های RAZR2 V8 و U9 از نوع ARM با فرکانس 500 مگاهرتز است که کارائی و سرعت بسیار بالایی را برای دستگاه رقم زده است. در حالت Stand-by اطلاعات ضروری همانند میزان شارژ باتری و قدرت سیگنال به همراه زمان ، تاریخ ، نام اپراتور و وظایف دکمه های Soft-Key بروی صفحه نقش بسته است علاوه بر این امکان نمایش گرافیکی وظایف دکمه های چهار گانه D-Pad بروی صفحه نیز وجود دارد. پلتفرم به کار گرفته شده در E8 همانند محصولات مشابه دیگر موتورولا در این رده از نوع LJ و یا Linux+Java می باشد، پلتفرمی که موتورولا آن را MOTOMAGX نیز می نامد. از این پلتفرم نسخه های متعددی منتشر گردیده است که از آن میان می توان به ورژنهای L7.1 بهمراه L6.1 و L6.3 اشاره کرد که نمونه ای که در E8 وجود دارد از نوع L7.1 می باشد. در اینجا در حالت Stand-by دکمه سمت چپ Soft-Key به گزینه ای به نام Option تعلق دارد که گشودن آن منویی استارت مانند حاوی تنظیماتی از قبیل قفل صفحه، فعال کردن دوربین، ایچاد پیام جدید، تغییر پروفایل، حالت Offline، تنظیمات ساعت و مواردی از این دست را نشان می دهد. دکمه سمت راست Soft-Key ها برای ورود به منوی اصلی دستگاه تعبیه شده است منوهای اصلی گوشی یه فرم ماتریسی 5×2 و یا به  فرم لیستی قابل نمایش هستند. علاوه بر این همانند گوشی های سامسونگ در اینجا نیز با ورود به منوی اصلی آخرین Application ی که در دفعه قبل از آن استفاده کرده اید به فرم Highlight شده به نمایش درمی آید ولیکن برخلاف نمونه های موجود در سامسونگ این ماجرا در مورد زیر منوها مصداق ندارد و این اولین آیکون موجود در آنهاست که همواره بصورت Highlight شده نمایش داده می شود. ظاهر آیکون های مختلف موجود در این منو نسبت به نمونه های قبلی این سیستم عامل دچار تغییر محسوسی شده اند البته با نگاهی دقیق تر هم خانواده بودن آنها را می توان تشخیص داد. همانند قبل امکان تغییرات گسترده در تمامی فولدرهای منوی اصلی و زیر منوها تعبیه شده است و علاوه بر امکان تغییر نام و جابجای فولدرهای این بخش امکان ساخت فولدرهای جدید با نام و آیکون های دلخواه نیز در این قسمت وجود دارد. از موارد نسبتا عجیب و تا حدودی منفی قابل اشاره در این قسمت هنگامی ست که عناوین هر فولدر را در زیر آن به نمایش بگذاریم در اینجاست که متوجه نام های بزرگ بهمراه سه نقطه که تنها در هنگام Highlight شدن بطور کامل نشان داده می شوند روبرو می شویم مواردی نظیر File Ma… و یا Multime… که علت استفاده از این عناوین بزرگ هنوز مشخص نیست. از موارد دیگر قابل اشاره در این اینترفیس امکان استفاده از Voice برای تمامی کنتاکتها و Application های دستگاه بهمراه مواردی همچون چک کردن سیگنال و باتری می باشد. علاوه بر این امکان ضبط صدا در هنگام مکالمه نیز توسط این سیستم عامل پیش بینی شده است.

motorola-rokr-motorokr-e8-7.jpg

دفترچه تلفن استفاده شده در E8 نسبت به نمونه های قبلی دچار تغییرات نسبتا کمی شده است در اینجا امکان ذخیره تا 1000 عنوان نام وحود دارد. با ورود به این منو با چهار Tab در بالا روبرو می شویم (در نمونه های قبلی تعداد این دکمه ها پنج عدد بود) که Tab اول برای ذخیره کردن نام و نام خانوادگی بهمراه تا چهار شماره تلفن مختلف ، آدرس Email و موارد دیگری نظیر شناسه های Instant Massaging و تشکیل گروه های مختلف می باشد. Tab دوم محلی ست برای ذخیره نشانی های مختلف اشخاص اعم از نشانی های محل سکونت و یا محل کار بهمراه کدهای پستی آنها. در Tab سوم عکس و زنگ دلخواه برای شخص تعیین می گردد. و در چهارمین Tab اطلاعات اضافی همچون توضیحات بیشتر، تاریخ تولد، اطلاعات همسر و فرزندان ومواردی از این دست مشخص می گردد. از موارد جالب توجه در این دفترچه تلفن امکان افزودن سطح امنیت بروی یک کنتاکت مشخص است که طی آن این کنتاکت مثلا در هنگام Synch شدن باکامپیوتر از روی دستگاه به PC منتقل نمی شود کنتاکتهای موجود در این قسمت تنها به صورت نام نام فامیل و آیکون نوع شماره (ثابت، موبایل، فکس و…) نشان داده می شوند و در این لیست کنتاکتهایی که بیشتر مورد استفاده قرار گرفته اند در بالای سایرین نمایش داده می شوند، که به نظر بسیار جالب و کاربردی می رسد همچنین می توان کنتاکتها را بر اساس Email اشخاص نیز مرتب نمود. امکان ارسال تکی و یا دسته جمعی کنتاکتها (حداکثر تا 100 عدد) بوسیله بلوتوث به دیگران نیز در این دفترچه تلفن تعبیه شده است.
منوی ذخیره اطلاعات تماس ها نیز به پنج قسمت تقسیم شده است که بغیر از موارد همیشگی Dialed، Missed و Received که هر کدام تا 50 عنوان را در خود ذخیره می کنند، دو قسمت دیگر نیز به این بخش افزوده شده است یکی قسمت All Calls که تمامی تماس ها را نشان می دهد و دیگری Frequent Calls که تماس هایی که بیشتر صورت گرفته را لیست می کند.
و اما بعنوان کارکرد اصلی دستگاه، پلیر بکار گرفته شده در E8 یکی از بهترین و قدرتمند ترین قسمتهای دستگاه محسوب می شود در اینجا با آزادی عملکرد بالایی روبرو می شویم  که امکان تولید اکولایزر های مختلف بهمراه Playlist های متفاوت گوشه ای از آن محسوب می شود فرمتهای مورد پشتیبانی توسط این پلیر اما برای دستگاهی همانند E8 کمی محدود به نظر می رسد چرا که در اینجا تنها پشتیبانی از فرمتهای MP3 و AAC وجود دارد. برای آهنگ در حال پخش اطلاعات فراوانی نظیر نام خواننده، نام آهنگ ، نام آلبوم ، نوع آهنگ و نام Playlist ارائه می گردد. تکنولوژی منحصر به فرد موتورولا با نام Spatial Audio در اینجا نیز بکار گرفته شده است تکنولوژی جالبی که به صدای پخش شده از دستگاه کیفیت و حجمی فوق العاده می بخشد و از لحاظ مقایسه شبیه نمونه بسیار ابتدایی است که در نمونه های موزیک نوکیا و سونی اریکسون استفاده می شود. قابلیت Bass Boosting نیز در این پلیر گنجانده شده است. قابلیت Minimize کردن پلیر نیز به لطف multitasking به راحتی قابل انجام است و در این حالت اطلاعات Track در حال پخش در صفحه Stand-by به نمایش درمی آید. صدای پخش شده از دستگاه از لحاظ بلندی و کیفیت کاملا رضایت بخش است و از این لحاظ نسبت به بسیاری از نمونه های موجود در این کلاس نمره بالایی را کسب می کند. رادیو FM با اینترفیسی بسیار زیبا نیز در E8 جایگذاری شده است.

motorola_rokr-e8_01.jpg

حتی با یک نگاه کوچک به لنز کوچک دوربین نیز می توانیم حدس بزنیم که با یک نمونه حرفه ای و یا حتی متوسط روبرو نیستیم چرا که اساسا تاکید در این گوشی به هیچ عنوان بروی دوربین نیست. این دوربین 2 مگاپیکسلی که بدون فلش و آینه عکاسی از خود ارائه شده است در سطحی کاملا معمولی نسبت به رقبا جای می گیرد. تنظیمات موجود در منوی این دوربین موارد محدودی را شامل میشود از جمله تنظیمات میزان نوردهی (از -2 تا +2)، تنظیماتی برای خاموش کردن صدای شاتر، تنظیمات نور محیط، تایمر سرخود، زوم دیجیتال تا 8 برابر و عکاسی پی در پی. در مجموع عکس های گرفته شده توسط این دوربین در محیط های با نور کافی نسبتا مناسب به نظر می رسند هرچند که در موارد با نور کم کیفیت آنها به طرز شدیدی افت میکند. همچنین بااینکه فوکوس اتوماتیک جزء قابلیت های این دوربین محسوب نمی شود ولیکن E8 در برخورد با سوژه های نزدیک عملکرد آنچنان بدی هم از خود نشان نمی دهد. فیلمبرداری این دوربین نیز به فرم QCIF یا 144×176 پیکسل و با فرمت 3GP می باشد که تنها کاربرد آن از لحاظ کیفیتی نمایش در صفحه خود دستگاه است.
پشتیبانی از فرکانس های چهار گانه GSM بهمراه GPRS و EDGE کلاس 12 از امکانات مخابراتی و اتصالی E8 به شمار می رود که بلوتوث نسخه 2.0 با پشتیبانی از پروفایل A2DP و USB 2.0 را نیز می بایست به لیست موارد اتصال این گوشی افزود. با اتصال گوشی از طریق پورت USB به کامپیوتر پنج گزینه پیش روی کاربر قرار می گیرد که عبارتند از : Media Sync ، Memory Card، Tools ، Modem&Tools و USB Printing که گزینه های کاملی را تشکیل می دهند سرعت انتقال فایل در وضعیت استفاده از گوشی بعنوان Mass Storage به 1100 تا 1250 کیلوبایت در ثانیه می رسد که با این سرعت یک فایل 75 مگابایتی را می توان در حدود یک دقیقه به دستگاه منتقل کرد.
Motorola ROKR E8 محصولی ست که یک نگاه به آن کافی ست تا همه مدل های سری موزیک دیگر رقیا با به فراموشی بسپارید محصولی زیبا که به شرط پشت سر گذاردن بحران کنونی موتورولا فروشی استثنائی برای آن پیش بینی می شود. قیمت احتمالی E8 آنچنان که از درون موتورولا به بیرون درز کرده است چیزی حدود 400 دلار می باشد که با توجه به امکانات فوق العاده و ابتکارات فراوان و ظاهر بسیار متفاوت بکار گرفته شده در آن ، این قیمت کاملا مناسب به نظر می رسد. زمان ارائه E8 به بازار نیز ماه مارچ 2008 یعنی چیزی حدود یک ماه و نیم دیگر اعلام شده است هرچند که مشکلات فراوان موتورولا در این روزها ممکن است بار دیگر ارائه این محصول زیبا به بازار را با تاخیر روبرو کند.

 

پی نوشت:
موتورولا این محصول زیبا را در تاریخ 28 آوریل 2008 با قیمتی در حدود 315 دلار به بازار عرضه کرد.

اشاره:
مطلب فوق با کمی تلخیص در شماره 255 هفته نامه عصر ارتباط مورخ شنبه هفتم اردیبهشت 1387 نیز به چاپ رسیده است

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

7 دیدگاه

  1. سلام و خسته نباشید .
    میشه خواهش كنم توضیح بدین كه آیا گوشی e8 موتورولا وارد بازار ایران شده و اگه شده حدود چنده قیمتش .
    سپاسگذارم .

  2. من شدیدا طرفدار شرکت موتورولام و همین طور مشتری همیشگی گوشی هاش از v3 و v3i گرفته تا f3 و w375 اما فکر می کنم مدتهاست که گوشی های جدید و با خلاقیت تولید نکرده بود و به نظرم گوشی هاش در رقابت با شرکت های nokia samsung sonyericson,… نقش یک خونواده ی سرطان زده رو پیدا کردند.
    با این وجود مدت هاست که عاشق این خلاقیت فوق العاده ی e8 شده ام. چرا که gsmarena خیلی وقت پیش این مدل رو معرفی کرده بود. و من بی صبرانه منتظر ورودش به بازار بودم و پی در پی به این و اون معرفیش می کردم و در رویاهم باهاش عشق بازی می کردم. مصمم بودم که جزو 10 خریدار اولش تو ایران خواهم بود!!!
    اما افسوس که درست وقت وصال یار. من عاشق جمال وصف ناپذیر و امکانات خوردنی w980 از sonyericson شدم. با فهمیدن وجود fm transmitter توی اون فهمیدم که دنیا. دنیای خلاقیت دار و صاحبان ایده های نو و تنوع طلب هاست. چیزایی که به نظر می رسه شرکت موتورولا باهاشون غریبه شده!!!
    با کمال اندوه:
    خداحافظ دوست قدیمی من.
    خداحافظ موتورولا…

  3. سلام، سایت خوبی دارید. من مشتری تون شدم.
    اما توی این پست یه اشتباه دیدم که لازم دونستم اونو بیان کنم. شما نوشتید که “اولین چیزی که توجه شما رابه خود جلب خواهد کرد صفحه نمایش نسبتا عجیب E8 است جائیکه برای اولین بار در موبایل ها صفحه نمایش افقی به جای نمونه های معمول عمودی به کار گرفته شده است”، اما باید بدونید که سامسونگ قبلا در مدلهای P300 و P310 از این نوع صفحه نمایش استفاده کرده است.
    با تشکر از مطلب خوبتون.

  4. امیدوارم موتورولا با عرضه چنین گوش هایی بتونه دوباره بازار خودش رو بدست بگیره از بین رفتن موتورلا مثل نابودی BMW در صنعت ماشین سازی میمونه
    به امید روزی که کپی برداری و مهندسی معکوس شکست بخوره و مردم قدر تحقیقاتی که براشون میشه تا بتونن چنین محصولاتی رو دردست بگیرند بدوند …
    ممنون از مقاله زیباتون….

  5. moyak جان با تشکر فراوان از ارادتی که به سایت خودت داری در مجموع کار خاصی با اینگونه سایتهایی که مد نظر شما ست نمی توان کرد و همانطور که دکتر عزیز هم در جایی گفته اند قبلا به این موضوع حساسیت زیادی نشان دادیم ولیکن در حال حاضر به همان دلیلی که خدمتتان عرض کردم تقریبا بی خیال آن ها شده ایم و کار را به دست سایت های مرتبطی همچون got a thief سپرده ایم
    با تشکر

  6. با سلام
    بابا شما مدیران سایت خیلی بی خیال هستید
    هر دهاتی ای رسیده از مطالب سایت كپی كرده و در سایتهای دیگه یا وبلاگش بدون ذكر منبع تازه با اسمش مطالب شما را ارائه كرده بابا یك كاری بكنید
    از طرف یكی از طرفداران عصبی سایت شما

ارسال یک پاسخ