MWC 2010 گام آخر، دورنمای آینده

7
3821
بلاخره آخرین روز نمایشگاه نیز به سر رسید و شرکت های کوچک و بزرگ حاضر در MWC 2010 هر آنچه را که در چنته داشته اند در این دو روز آخر عرضه داشتند. در مقاله پیش رو نگاهی داریم به محصولات و سرویس های معرفی شده در روز آخر نمایشگاه. با ما همراه شوید.

شاید مهمترین خبری که در روز آخر نمایشگاه دهان به دهان شنیده شد و البته همچنان بجز خبر اولیه، تائیدیه دیگری برای آن در دست نیست همکاری نوکیا با شرکت Qualcomm و تولید اولین گوشی این شرکت با پردازنده Snapdragon باشد.

mwc_2010_last_day_02.jpg

 این صحبت که روز گذشته از طریق مدیر عامل شرکت Qualcomm منتشر گردید خبر از حضور یک گوشی مبتنی بر سیستم عامل Symbian با پردازنده Snapdragon می دهد که تا پایان سال میلادی جاری به بازار عرضه می شود. نکته جالب در این میان به مشکلات متعدد و شکایت های پیاپی این دو شرکت (یعنی نوکیا و Qualcomm) علیه یکدیگر در طی سال های پیش است که بر سر حق مالکیت معنوی استانداردهائی همچون EDGE، CDMA، WiMax و مواردی از این دست صورت می گرفت و در نهایت منجر به امضای تواقنامه ای از سوی هر دو شرکت شد که در طی آن در یک دوره 15 ساله این حق بطور مشترک به هر دو شرکت تعلق گرفت البته بر طبق یکی از بندهای این توافقنامه نوکیا می بایست مبلغی اعلام نشده را به شرکت Qualcomm پرداخت نماید. این خبر با اینکه ممکن است در نمایشگاه بعدی MWC کاملا رنگ واقعیت به خود بگیرد اما در این شرایط که نوکیا بار دیگر هیچ محصولی را در نمایشگاه امسال به نمایش نگذشت می تواند اندکی هواداران این برند را به خود مشغول نماید.

بر طبق روال گذشته به بررسی برندی محصولات نچندان پر شمار روز آخر که بیشتر به نام های نچندان مهم و نا آشنا تعلق دارد می پردازیم:

mwc_2010_last_day_03.jpg

1-سونی اریکسون: در روز آخر سونی اریکسون تنها یک گوشی دیگر را به لیست محصولات سال آینده خود اضافه نمود که از شرایط ویژه ای برخوردار است. مشخصات سخت افزاری این مدل که Aspen نام دارد البته از مدتی قبل به بیرون درز نموده بود. Aspen یک PDA مبتنی بر ویندوز موبایل 6.53 حرفه ای ست که به سبک مدل های BlackBerry صفحه کلیدی QWERTY را نیز در زیر صفحه نمایش جای داده است اما مهم ترین نکته در مورد این گوشی به ساخت آن از مواد Eco Friendly باز می گردد که صدمه ای به طبیعت پس از فرسود شدن نمی زند. از دیگر مشخصات این گوشی باید به صفحه نمایش 2.4 اینچی QVGA با فناوری لمسی مقاومتی و دوربین 3.15 مگاپیکسلی بدون فوکوس اتوماتیک آن اشاره کرد که هر دو به خوبی کلاس قیمتی این مدل را یادآور می شوند. سیستم عامل این گوشی همانطور که قبلا اشاره شد نسخه 6.53 از WM Professional است اما به پردازنده آن هنوز اشاره ای نشده است. حافظه داخلی این مدل 100 مگابایت است که به کمک کارت حافظه Micro SD تا 16 گیگابایت قابلیت افزایش دارد. به همراه گوشی یک کارت 4 گیگابایتی نیز ارائه می شود. ارتباطات Aspen برای دستگاهی در کلاس PDA ها مناسب ارزیابی می شود این مدل از چهار فرکانس GSM و 3G در ارتباطات تلفنی پشتیبانی کرده و تمامی گزینه های تحت شبکه همچون GPRS، EDGE و HSDPA نیز در آن دیده می شود. Wi-Fi، GPS، بلوتوث نسخه 2.1 و پورت اتصالات سیمی Micro USB دیگر گزینه های ارتباطی در Aspen را تشکیل می دهند. همچنین در Aspen از جک 3.5 میلیمتری هدست و Panel های موجود در بخش نرم افزاری گوشی که اولین بار در XPERIA X1 دیده شدند نیز استفاده شده است. سه ماهه دوم سال 2010 زمان ورود به بازار این مدل می باشد و در رابطه با قیمت آن همچنان صحبت مشخصی نشده است.

mwc_2010_last_day_04.jpg

2-ELSE Mobile : شکی نیست که این نام برای شما نیز نا آشنا و جدید است اما این شرکت ناشناخته که در سال 2001 تاسیس گردیده بگفته خود قصد دارد متفاوت ترین نمونه ها را در کلاس خود ارائه دهد امری که علاوه بر نام آن ار دموی زیبائی که در وب سایت آنها قرا گرفته است نیز به روشنی مشخص می باشد. اولین و تنها گوشی ارائه شده به نمایشگاه امسال از سوی این شرکت First ELSE نام دارد که در نگاه اول می توان آن را در کلاس مدل های تمام لمسی بدون سیستم عامل قرار داد اما واقعیت این است که این مدل دارای اینترفیسی خاص بر پایه پلتفرم LiMo است که البته راه بسیار دشواری در جلب نظر Developer ها برای نوشتن برنامه برای این اینترفیس در پیش دارد. صفحه نمایش این مدل 3.5 اینچی با وضوح FWVGA (یا 480×854 پیکسل)  با فناوری لمسی خازنی ست که از دکمه های لمسی خاصی در کناره های آن استفاده گردیده است دکمه هائی که ظاهرا همچون Motorola ROKR E8 به فراخور منوئی که دستگاه در آن قرار دارد کنترلرهای متفاوتی را در اختیار کاربر قرار می دهند. دوربین این گوشی 5 مگاپیکسلی و به قول خود شرکت اولین دوربین با وضوح واقعی ست که می تواند با مدل های کمپکت خانگی برابری کند. پردازنده گوشی بر پایه پلتفرم  TI OMAP 3430 در تلفیق با ARM Cortex A8 با فرکانس 600 مگاهرتز است که پیش از این در نمونه هائی همچون Moto DROID و N900 از نوکیا نیز بکار گرفته شده است. Wi-Fi و GPS به همراه GSM چهار بانده و شبکه 3G مبتنی بر HSDPA گزینه های ارتباطی این گوشی را تشکیل می دهند. اطلاعات دیگری همچون قیمت و زمان ورود به بازار این مدل البته همچنان مشخص نیست.

mwc_2010_last_day_05.jpg

3-Dell: غول شماره سه دنیای لپ تاپ ها مدتی ست به بازار گوشی های موبایل و رده اسمارت فون نیز وارد گردیده است مشخصات و تصویر مدلی که از شرکت Dell در نمایشگاه امسال به نمایش در آمد و البته بصورت انخصاری تنها برای دو کشور چین و برزیل ساخته می شود مدتهاست که در سایت های مختلف خبری دست به دست می گردد. این مدل Mini3 نام داشته و در دو ورژن 3i و 3iX ارائه می شود که اولی یک نمونه نسل دومی و بدون فناوری 3G ست که منحصرا برای بازار چین تهیه گرده و دومی یک نمونه 3G است که بصورت انحصاری قرار است تنها به بازار کشور برزیل ارائه شود. دیگر تفاوت مهم بین این دو مدل به سیستم عامل آنها باز می گردد جائیکه 3i دارای سیستم عامل oPhone (که اینترفیسی محبوب در گوشی های داخلی چین به حساب می آید) بوده و نسخه 3iX دارای سیستم عامل آندروید می باشد البته ظاهر دو گوشی هیچ تفاوتی با هم ندارد و امکان تشخیص آنها بدون کمک گرفتن از ساختار منوئی تقریبا غیر ممکن است. از مشخصات مشترک این دو گوشی باید به صفحه نمایش 3.5 اینچی VGA با فناوری لمسی خازنی و قابلیت نمایش 256 هزار رنگ و دوربین 3.15 مگاپیکسلی اتوفوکوس اشاره کرد. حافظه داخلی این هر دو مدل 256 مگابایت است که تا 32 گیگابایت دیگر بوسیله کارت Micro SD قابل افزایش است نسخه 3iX دارای کارت 2 گیگابایتی و نسخه 3i دارای کارت 4 گیگابایتی همراه است. Wi-Fi و GPS هر دو در 3iX حضور دارند اما در نسخه 3i قابلیت Wi-Fi از دستگاه حذف شده است. از دیگر نکات اختلافی ریز در این دو مدل باید به ارتقا نسخه بلوتوث به 2.1 و تغییر ظاهر فلش LED گوشی در 3iX اشاره کرد. نسخه 3i به رنگ های قرمز و برنزی براق و نسخه 3iX به رنگ های آبی و برنزی براق ارائه می گردد.

mwc_2010_last_day_06.jpg

4-Sagem: ساژم را همگان با گوشی نسل اولی که بکمک صاایران اولین گوشی هائی نام گرفتند که به بازار ایران راه یافتند می شناسند این شرکت که این روزها هیچ نشانی از آن را دز بازار داخلی نمی توان یافت از جمله دیگر شرکت هائی بود که حالا با همکاری با یک نام بزرگ سعی در تکرار گذشته موفقیت آمیز خود دارد این نام که البته هیچ ارتباطی با کالاهای دیجیتالی نیز ندارد، Puma نام دارد که فکر نمی کنم احتیاج به هیچ توضیح اضافه ای در رابطه با نوع فعالیت و اعتبار آن باشد. گوشی جدید این شرکت Sagem Puma نام دارد که یک نمونه تمام لمسی با ظاهری کاملا اسپرتی با صفحه نمایش 2.8 اینچی QVGA است که نشان زیبای یوزپلنگ آمریکائی (که علامت شرکت Puma است) را بروی خود می بیند. طراحی زیبای این گوشی البته تمامی آن چیزی نیست که ساژم برای خریداران این مدل در نظر گرفته است چرا که یک نگاه به پشت گوشی سلول های باتری هائی خورشیدی را به معرض نمایش می گذارد که کاربر می تواند در مواقع اضطراری از شارژ آنها برخوردار شود. از دیگر زیبائی های این گوشی باید به اینترفیس زیبای قرمز رنگ آن که با طرح سفید بروی قرمز Puma هماهنگ است و همچنین دو نوار هلالی قرمز رنگ در زیر صفحه نمایش اشاره کرد که بسیار در جلوه نهائی دستگاه تاثیر گذار بوده اند. قاب برآمده دستگاه در سمت چپ قسمت پائینی در ترکیب با کلیدهای سه گانه زیر صفحه نمایش و دو نوار قرمز رنگ گفته شده در بالا، در یک نگاه ترکیب چهره ای خندان و تا حدودی شیطنت آمیز را به دستگاه بخشیده است. از دیگر مشخصات اصلی این مدل باید به دوربین 3.15 مگاپیکسلی بدون فوکوس اتوماتیک و گیرنده GPS آن اشاره کرد که این آخری برای دستگاهی با مخاطبان ورزشی در جهت تعیین مسائلی از قبیل میزان مسافت طی شده بروی نقشه، میزان جابجائی، گام شمار و … در ترکیب با شتاب سنج دستگاه و قطب نمای دیجیتالی آن از اهمیت بالائی برخوردار است این موارد در قالب Application هائی نظیر Bike Tracker، Run Tracker و Pedometer دیده می شوند. به حافظه داخلی گوشی اشاره ای نشده است اما به همراه دستگاه یک کارت حافظه 2 گیگابایتی ارائه می شود و اسلات کارت حافظه آن را تا 8 گیگابایت نیز می توان ارتقا داد. پورت 3.5 میلیمتری هدست، GPRS و EDGE کلاس 12 بهمراه اتصال پرسرعت HSDPA تا 7.2Mbps از دیگر مشخصات این مدل محسوب می شوند. هفته اول آوریل 2010 زمان ورود این گوشی با قیمتی در حدود 400 یورو است و علاوه بر نمایندگی های ساژم، فروشگاه های متعدد Puma در سرتاسر دنیا (منهای ایران!) مسئولیت فروش این گوشی را برعهده خواهند داشت.

mwc_2010_last_day_07.jpg

5-Alcatel: آلکاتل نیز به مانند ساژم از اولین برندهائی بود که به بازارهای داخلی راه یافت. این شرکت پر سابقه پس از طی دوره رکود و خاموشی طولانی مدت حالا بار دیگر بصورت معدود و در قالب یکی دو مدل ارزان قیمت بار دیگر به پشت ویترین مغازه ها راه پیدا کرده است. اما شواهد و قرائن حاکی از آن است که سال آینده احتمالا بسیار بیشتر از این برند خواهیم شنید چرا که آلکاتل در نمایشگاه امسال با 9 مدل شرکت کرده است که بجز سه مدل همگی به صفحه کلید QWERTY مجهزند امری که تاثیر فراوانی در جذب بسیاری از کاربران جوان دارد. این مدل ها شامل موارد زیر می گردند:

mwc_2010_last_day_08.jpg

-Alcatel OT-980: این مدل سوگلی اصلی آلکاتل و پر امکانات ترین گوشی ارائه شده از سوی این شرکت در سال آینده (و شاید هم در کل تاریخ آلکاتل!) محسوب می شود. ظاهر گوشی شباهت غریبی یه Palm Pre دارد که تصادفی بودن این همه شباهت به نظر چندان منطقی به نظر نمی رسد. اصلی ترین نکته در ساختار این گوشی به حضور سیستم عامل آندروید ورژن 1.6 در آن باز می گردد که برای اولین بار یک اسمارت فون را به مجموعه تولیدات این شرکت افزوده است. این گوشی زیبا دارای صفحه نمایش 2.8 اینچی QVGA با فناوری لمسی مقاومتی ست که با کمک شتاب سنج داخلی قابلیت چرخش اتوماتیک را نیز دارد. دوربین ساده این گوشی 2.0 مگاپیکسلی و بدون فوکوس اتوماتیک است و نگفته پیداست که که نباید انتظار کیفیت چندانی از آن داشت. دومین نکته جذاب در ساختار این گوشی پس از سیستم عامل به صفحه کلید QWERTY قرمز رنگ آن باز می گردد که در بخش زیرین و در کشوی داخلی آن جای گرفته است. دکمه های این صفحه کلید با اینکه نسبتا کوچک به نظر می رسند اما در بالا بردن سرعت تایپ نقش غیر قابل انکاری دارند. گیرنده های Wi-Fi و GPS دو موجود کاملا ناشناخته دیگر برای مجموعه آلکاتل هستند که تا پیش از این هیچ گاه در تولیدات این شرکت جائی نداشتند و حضور هر دوی آنها در OT-980 گام بزرگی برای این برند به حساب می آید. حافظه داخلی این گوشی 70 مگابایت است که بکمک کارت Micro SD تا 16 گیگابایت دیگر قابلیت افزایش دارد. یکی دیگر از اولین ها در OT-980 پشتیبانی آن از اتصال پر سرعت HSDPA تا 7.2Mbps است که این یکی نیز تا پیش از این نمایشگاه در هیچ مدل دیگری از آلکاتل دیده نشده است. GPRS و EDGE کلاس 12 به همراه بلوتوث نسخه 2.0، جک 3.5 میلیمتری هدست و بلاخره پورت Micro USB دیگر اتصالات OT-980 در رده های گوناگون را تشکیل می دهد. این مدل قرار است در سه ماهه دوم سال 2010 به بازار ارائه شود و هنوز در مورد قیمت آن صحبت دقیقی نشده است.

mwc_2010_last_day_09.jpg

-Alcatel OT-880 One Touch XTRA: این مدل نیز یک نمونه نسبتا ساده و بدون سیستم عامل است که دارای صفحه نمایش 2.4 اینچی لمسی مقاومتی با وضوح QVGA و صفحه کلید QWERTY کشوئی جانبی ست. مشخصات این گوشی برخلاف ظاهر آراسته آن چندان بالا نیست و در آن نه تنها از سیستم عامل خبری نیست بلکه گیرنده های امید بخش Wi-Fi و GPS نیز از آن حذف گردیده است. دوربین گوشی همان 2 مگاپیکسلی سنتی آلکاتل است که حکم بالاترین رزولوشن قابل دستیابی برای گوشی های این شرکت را بازی کرده و تا بحال هیچ مدلی از تولیدات این برند به رزولوشن بالاتر از 2 دست پیدا نکرده است. 3G اما هنوز در آن دیده می شود هر چند که استاندارد آن به UMTS محدود شده و سرعت تبادل آن نیز تنها 384Kbps است. حافظه داخلی این مدل 60 مگابایت است که با کمک کارت Micro SD تا 8 گیگابایت قابل افزایش است. جک 3.5 میلیمتری هدست، بلوتوث نسخه 2.0 و پورت Micro USB در اتصالات سیمی دیگر موارد قابل ذکر در رابطه با OT-880 را تشکیل می دهند زمان ارائه این مدل به بازار مارچ 2010 تعیین شده است.

mwc_2010_last_day_10.jpg

-Alcatel OT-806: این مدل Candy دارای صفحه نمایش 2.8 اینچی لمسی با وضوح QVGA است و دوربین ساده آن نیز 2.0 مگاپیکسل و بدون فوکوس اتوماتیک می باشد. صفحه کلید QWERTY سبک بلک بری این مدل در چهار ردیف با کلیدهای کاملا مجزا و بزرگ طراحی گردیده که جذابیت خاصی برای آن ایجاد کرده است. اتصال 3G در این مدل حذف شده و بجای آن قابلیت ظاهرا کاربردی تر Wi-Fi به آن افزوده شده است. دیگر گزینه های اتصال این مدل شامل GPRS و EDGE کلاس 12 همراه با بلوتوث نسخه 2.0 با پشتیبانی از پروفایل A2DP و Micro USB در اتصالات سیمی می گردد. حافظه داخلی این مدل 80 مگابایت است که به کمک کارت Micro SD تا 8 گیگابایت دیگر امکان  افزایش دارد. جک 3.5 میلیمتری اتصال هدست تنها گزینه جذاب دیگر در OT-806 به حساب می آید. آگوست 2010 زمان ورود این مدل به بازار است.

mwc_2010_last_day_11.jpg

-Alcatel OT-909 One Touch: این مدل یکی از سه مدل تمام لمسی معرفی شده از سوی آلکاتل در این نمایشگاه است. این گوشی Candy دارای صفحه نمایش 2.8 اینچی لمسی مقاومتی با وضوح QVGA است که بکمک شتاب سنج داخلی قابلیت چرخش اتوماتیک نیز دارد. دوربین این گوشی 2.0 مگاپیکسلی ساده و بدون هیچ نکته اضافی ست. حافظه داخلی این مدل 88 مگابایت است که تا 16 گیگابایت بکمک کارت Micro SD قابلیت ارتقا دارد. از سیستم عامل در این گوشی استفاده نشده اما ارتباطات آن در سطح مطلوبی به نظر می رسد جائیکه برای برقراری تماس از هر چهار فرکانس GSM و HSDPA پشتیبانی بعمل می آید و در ارتباطات پر سرعت تحت شبکه نیز هر سه گزینه GPRS، EDGE و 3G تا سرغت 3.6Mbps پشتیبانی می گردد. وای فای غایب اصلی در این بخش است اما از GPS در آن استفاده شده است. بلوتوث نسخه 2.0، پورت Micro USB و بلاخره جک 3.5 میلیمتری هدست دیگر گزینه های مهم این محصول به حساب می آیند. این گوشی نیز در آگوست 2010 به بازار عرضه می گردد.

mwc_2010_last_day_12.jpg

-Alcatel OT-708 One Touch Mini: این گوشی را باید در دسته مدل های کاملا ساده و بدون امکانات رده لمسی قرار داد. صفحه نمایش این گوشی 2.4 اینچی QVGA باقابلیت نمایش 256 هزار رنگ است و دوربین فوق العاده ساده آن نیز 1.3 مگاپیکسلی ست. نگفته پیداست که سیستم عامل در این مدل جائی ندارد و گزینه های ارتباطی نیز در حداقل ممکن شامل دو فرکانس GSM و یک GPRS ناقابل می گردد. حافظه داخلی آن 5 مگابایت است که تا 4 گیگابایت با کارت Micro SD امکان  افزایش دارد.

mwc_2010_last_day_13.jpg

-Alcatel OT-710: شرایط در این مدل به نسبت مدل قبلی اندکی بهبود یافته اما همچنان از امکانات چندانی برخوردار نیست. صفحه نمایش 2.8 اینچی لمسی این مدل همچنان دارای وضوح QVGA است و دوربین آن نیز 2 مگاپیکسلی می باشد. شبکه های نسل دومی این گوشی به چهار فرکانس GSM ارتقا یافته اما همچنان از 3G در آن خبری نیست. گزینه های ارتباطی تحت شبکه این مدل نیز شامل GPRS و EDGE می گردد. حافظه داخلی این مدل 5 مگابایت است که تا 8 گیگابایت با کارت Micro SD افزایش می یابد. بلوتوث نسخه 2.0 همراه با پورت اتصالات سیمی Micro USB دیگر گزینه های تکراری حاضر در تمامی مدل های جدید آلکاتل هستند که در این مدل نیز طبیعتا حضور دارند

mwc_2010_last_day_14.jpg

-Alcatel OT-880 One Touch: این مدل در سه ورژن Tribe، Chrome و Carbon ارائه شده که بجز تفاوت های جزئی در عملکرد، تنها در رنگ آمیزی بدنه با هم تفاوت دارند. اصلی ترین نکات در ساختار گوشی شامل صفحه نمایش 2.2 اینچی QVGA تمام لمسی ست و دوربین آن نیز 2 مگاپیکسلی ساده و معمولی ست. صفحه کلید QWERTY، شتاب سنج داخلی و پشتیبانی از نمایش فایل های مجموعه آفیس از دیگر گزینه های مهم در ساختار گوشی می باشند. حافظه داخلی این مدل 20 مگابایت است که تا 4 گیگابایت از طریق کارت Micro SD قابلیت افزایش دارد. بلوتوث و USB نسخه دو دیگر موارد حاضر در این گوشی می باشند.

mwc_2010_last_day_16.jpg

-Alcatel OT-808: این مدل که بیش از آنکه به یک گوشی موبایل شباهت داشته باشد به یک جعبه آینه آرایشی شبیه است یکی از زیباترین مدل های ارائه شده توسط آلکاتل در این دوره از نمایشگاه است.

mwc_2010_last_day_15.jpg

این گوشی مربع شکل دارای یک صفحه نمایش مونوکروم OLED با وضوح 160×128 پیکسل در قسمت خارجی و یک صفحه نمایش 2.4 اینچی QVGA با قابلیت نمایش 65 هزار رنگ در قسمت داخلی ست. مکانیزم گشوده شدن دستگاه با یک لولای نسبتا بزرگ در بخش میانی صورت می پذیرد که با باز شدن دستگاه غیر منتظره ترین سخت افزار ممکن در یک گوشی ظریف همچون این مدل مشاهده می شود: صفحه کلید QWERTY چهار ردیفه ای که با اینکه از ابعاد چندان بزرگی برخوردار نیستند اما جلوه بی نظیری به آن بخشیده اند. از جذابیت های طراحی این مدل که بگذریم نکته خاص دیگری در آن به چشم نمی آید. برقراری ارتباط در این مدل با 2 فرکانس GSM صورت می پذیرد و از از 3G نیز در آن خبری نیست. GPRS و EDGE کلاس 12، بلوتوث نسخه 2.0 و پورت Mini USB دیگر امکانات اتصالی این گوشی را تشکیل می دهند. حافظه داخلی این مدل 80 مگابایت است که بکمک کارت Micro SD تا 8 گیگابایت قابل افزایش است. دوربین دستگاه نیز که نگفته پیداست 2.0 مگاپیکسلی و بدون فوکوس اتوماتیک می باشد. زمان ارائه این مدل به بازار در همین ماه یعنی فوریه 2010 می باشد.

mwc_2010_last_day_17.jpg

-Alcatel OT-606 One Touch Chat: کاربری این مدل همانطور که از نام آن مشخص است به دسته Messenger ها و کاربران موسوم به Texter تعلق دارد. صفحه نمایش این گوشی یک 2.2 اینچی QVGA با قابلیت نمایش 256 هزار رنگ است و دوربین VGA آن نیز احتیاج به هیچ توضیح اضافه ای ندارد. صفحه کلید QWERTY کشوئی جانبی آن مهمترین قابلیت این مدل محسوب می شود این صفحه کلید که با رنگ جذاب خود (سبز، آبی، صورتی یا قرمز) هماهنگ با نوار دورتادور گوشی ست از سه ردیف و 36 کلید تشکیل شده که همگی از ابعاد و فاصله مناسبی برخوردارند. گزینه های ارتباطی OT-606 در منتهی الیه سادگی ست جائیکه تنها از دو فرکانس GSM برای برقراری تماس و یک GPRS ناقابل برای اتصالات تحت شبکه استفاده شده است. البته چون همیشه بلوتوث نسخه 2.0 و پورت Micro USB نیز در آن دیده می شوند. حافظه داخلی گوشی تنها 2 مگابایت است که بوسیله کارت Micro SD تا 8 گیگابایت امکان ارتقا دارد. جک 3.5 میلیمتری هدست تنها گزینه جذاب دیگر در ساختار OT-606 به حساب می آید. ژوئن 2010 زمان ورود به بازار این مدل است.

mwc_2010_last_day_18.jpg

6-Huawei: این شرکت برخلاف نام نچندان آشنای آن برای کاربران داخلی یکی از غول های بزرگ ارتباطی محسوب می شود که تولید گوشی های موبایل تنها یکی از بخش های متفاوت فعالیت های این شرکت است. Huawei امسال با چهار مدل جدید در MWC2010 شرکت کرده است که همگی در دسته تمام لمسی جای می گیرند:

mwc_2010_last_day_19.jpg

-Huawei U8100: این مدل دارای صفحه نمایش 2.8 اینچی لمسی مقاومتی با وضوح QVGA است که به سیستم عامل Android مجهز می باشد. دوربین 3.15 مگاپیکسلی بدون فوکوس اتوماتیک، پشتیبانی از Wi-Fi و HSDPA تا سرعت 7.2Mbps و امکان برقراری تماس بوسیله هر چهار فرکانس GSM از گزینه های کلیدی در این گوشی به حساب می آیند. از GPS اما در این مدل صرفنظر شده است. سه ماهه دوم سال 2010 زمان حضور این مدل در بازار می باشد.

mwc_2010_last_day_20.jpg

-Huawei U8110: این مدل بجز رنگ و احتمالا سرعت اتصال HSDPA هیچ تفاوتی با مدل قبلی ندارد و به مانند U8100 در سه ماهه دوم سال 2010 عرضه می شود. این مدل قرار است با نام Pulse Mini در اپراتور T-Mobile نیز جداگانه عرضه شود.

mwc_2010_last_day_21.jpg

-Huawei U8300:  این مدل زیبا و متفاوت که در سه رنگ سبز، زرد و ارغوانی ارائه می شود دارای صفحه نمایشی نسبتا بزرگ با وضوح QVGA است که به سایز آن اشاره ای نشده است. صفحه کلید QWERTY چهار ردیفه از نکات اصلی طراحی این گوشی به حساب آید. این گوشی نیز به دسته آندروید ها تعلق دارد و دوربین آن نیز 3.15 مگاپیکسلی بدون فوکوس اتوماتیک می باشد. چهار فرکانس GSM برای برقراری تماس در این گوشی در نظر گرفته شده است و از 3G در آن خبری نیست. GPRS و EDGE کلاس 10 گزینه های ارتباطی تحت شبکه U8300 را تشکیل می دهند. Wi-Fi، بلوتوث نسخه 2.0 و پورت USB نیز در این مدل حضور دارند. سه ماهه دوم سال 2010 زمان ورود U8300 به بازار است.

mwc_2010_last_day_22.jpg

-Huawei U8800: این مدل مجهز ترین مدل ارائه شده توسط Huawei در نمایشگاه امسال است که دارای سیستم عامل Android ورژن 2.1 می باشد. صفحه نمایش تمام لمسی این گوشی 3.8 اینچی ست و دوربین آن نیز 5 مگاپیکسلی دارای فوکوس اتوماتیک می باشد. GPS و Wi-Fi هر دو در این مدل حضور دارند و سرعت اتصال HSDPA آن نیز رقم باور نکردنی 14Mbps است. مشخصات کامل تری در ارتباط با این مدل هنوز منتشر نشده است. سه ماهه دوم سال 2010 زمان ورود U8800 به بازار است.

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

7 دیدگاه

  1. از مطالب مفیدتون ممنون.
    من فکر می کردم شرکت هایی مانند آلکاتل و ساژم توسط شرکت های دیگه خریداری شده اند! شاید به دلیل این باشد که در کشور ما مارک های محدودی عرضه می شود.

  2. عالی بود !!!
    مخصوصا Huawei که اتفاقا تو بازار ایران هم پیدا می شه!
    قیمتش هم نسبت به بقیه گوشیهای همرده خیلی خوبه !!!!
    ;-o

ارسال یک پاسخ