Nokia 6290 راههای افتخار

12
3621

گه گداری در میان اسامی بزرگی که هر شرکت برای هورا کشیدن دارد به مدل هایی بر می خوریم که آرام و بی صدا ولی بسیار پر قدرت و قوی ظاهر می شوند. Nokia 6290 از همان سنخ است . 6290 با داشتن امکانات فراوان (که دارا بودن عنوان اولین گوشی که از Feature Pack 1 درساختار سیستم عامل Symbian 9.2 بهره می برد تنها گوشه ای از آن است) ظاهری متناسب و کیفیتی مثال زدنی، دارای قیمتی کاملا مناسب است. در ادامه به بررسی کامل و جامعی در رابطه با این گوشی ، می پردازیم.

در اولین نمایش عمومی که از این گوشی توسط نوکیا ارائه شد همگان تقریبا متفق القول بودند که شباهت ظاهری بی اندازه زیاد آن با گوشی Nokia N75 (که در آن زمان تنها برای بازار آمریکا ارائه شده بود) می تواند کاملا به بازار آن صدمه بزند. ولیکن این شباهت تنها از چند نکته انگشت شمار فراتر نرفته ؛ در حقیقت دنیایی از تفاوت میان این دو آرمیده است و شاید درست بهمین علت باشد که در دومین ماه ارائه آن به بازار اروپا (دسامبر 2006) تمامی نمونه های آن به فروش رفت!
در یک دید کلی با توجه به خصوصیات و امکاناتی که 6290 ارائه می دهد می توان آن را یک رقیب بسیار جدی برای بسیاری از گوشی های مولتی مدیای سری N نوکیا بخصوص گوشی های N6X و N7X دانست چراکه در این رده گوشی هایی قرار دارند که از لحاظ امکانات در آنها تاکید فراوانی بر گزینه های مولتی مدیایی شده است(بعنوان مثال در N75 موسیقی در کانون توجه قرار دارد)،امکاناتی که در 6290 به حد وفور و شاید کمی هم بیشتر یافت می شود.
همانگونه که در ابتدا نیز اشاره شد 6290 اولین گوشی در دنیا بود که دارای Feature Pack 1 در ساختار سیستم عامل Symbian خود بود که البته این ساختار نخستین بار در N95 به نمایش گذاشته شد ولی N95 مدتی بعد از حضور 6290 در بازار بود که در دسترس عموم قرار گرفت.

Nokia 6290

در یک بررسی کلی ساختار نرم افزاری این گوشی دقیقا همانی است که در N95 حضور دارد که این خود هرچه بیشتر بر قدرت به کار گرفته شده در 6290 تاکید دارد و شاید بتوان اینگونه بیان کرد که 6290 تقریبا قدرتمند ترین گوشی تاشوی نوکیا ست که از سیستم عامل سری 60 استفاده می کند.
یکی از نکات جالب توجه در رابطه با 6290 این است که در کمال تعجب نوکیا نام Smart Phone را بروی آن نمی نهند و در هنگام صحبت کردن از آن تنها از لفظ “Phone” برای آن استفاده می کند ؛ امری که در مورد Nokia 5500 نیز اتفاق افتاد که این موضوع این نظریه را که محصولات نوکیا خود در رقابتی سرسخت با خود قرار دارند را بشدت تائید می کند که بنظر چیز چندان جالب و سودمندی نیست.
یکی دیگر از موضوعاتی که در مورد کلیه گوشی های نوکیا همواره وجود دارد این است که در سری جدید این محصولات همیشه از لحاظ ظاهری تفاوت های نچندان کوچکی میان آنها و مثلا گوشی های سری N وجود دارد که شاید علت اصلی آن این باشد که نوکیا متهم به ادامه دادن و تکرار یک ایده (هر چقدر هم خوب) در گوشی های متفاوت ولی مشابه نگردد که این تفاوت ها در 6290 نیز نسبت به سایرین وجود دارد مثلا در اینجا علاوه بر وجود ساعت در منوهای داخلی، آن را در منوی اصلی نیز می بینیم و یا در 6290 آلارم ساعت تنها یک بار خاموش می گردد (خبری از Snooze نیست).
از لحاظ ظاهری نمی توان 6290 را یک گوشی باریک (Slim) و یا سبک دانست چرا که با ابعادی نظیر :20.8×50×94 میلیمتر و با وزنی نزدیک به 115 گرم می توان آن را در کلاس گوشی های تاشو، یک تنومند به حساب آورد. ولی اگر از جنبه دیگر به قضیه نگاه کنیم که گوشی های دارای سیستم عامل همگی بلا استثنا بسیار بزرگند ؛ در می یابیم که از این منظر 6290 آنچنان هم بزرگ نیست.
اولین چیزهایی که در حالت بسته گوشی به چشم می آیند لنز دوربین 2 مگاپیکسلی گوشی بهمراه فلش LED همراه آن است که در بالای گوشی قرار گرفته اند . در زیر این دو، صفحه نمایش 1.35 اینچی بیرونی دستگاه قرار دارد که با رزولوشن 160×128 پیکسلی خود و توانائی نمایش 256 هزار رنگ برای یک صفحه نمایش ثانویه کمی بیش از اندازه ایده آل به نظر می رسد .
این صفحه نمایش، توانائی نمایش 6 خط متن و 2 خط علائم مربوط به آنتن و باتری را دارد و در نور مستقیم خورشید نیز کاملا خواناست. در زیر این صفحه نمایش نیز سه دکمه وجود دارد که کارکردهایی جالب و منحصر به فردی دارند : دکمه سمت راست، رادیو گوشی را فعال می کند که با فعال شدن آن دکمه های چپ و راست وظیفه گشتن در میان ایستگاههای مختلف رادیویی را برعهده می گیرند. دکمه میانی در حالت Stand-by نقش فعال کردن پلیر دستگاه را برعهده دارد که بافعال شدن پلیر دکمه سمت چپ نقش انتخاب کننده میان PlayList های مختلف و نمایش آهنگ هایی که بیشتر گوش داده شده اند (Most Frequently Used) را برعهده می گیرد که برای گشتن در میان آهنگ های موجود نیز دکمه های دوگانه افزایش و کاهش صدا در سمت راست گوشی مورد استفاده قرار می گیرند و در نهایت با فشردن طولانی بروی دکمه سمت چپ در حالت Stand-by گوشی شروع به نمایش پیامهای موجود در Inbox می نماید و فشردن طولانی دکمه سمت راست نیز قابلیت ضبط صدا را فعال می کند که البته در این حالت می بایست هدست دستگاه را به آن متصل نمود که حداکثر زمان ضبط صدا در این حالت از یک دقیقه در مدل های پیشین به یک ساعت افزایش یافته است.
در کل تقریبا تمامی اطلاعاتی که بروی صفجه نمایش اصلی به نمایش در می آیند را می توان در این صفحه نمایش خارجی نیز مشاهده کرد از جمله مشاهده کلیه SMS ها، کلیه Missed Call ها و … که البته در این میان، بعضی از المانها حتما احتیاج به باز کردن گوشی و نمایش آنها بروی صفحه نمایش اصلی دارند.
در قسمت بالائی گوشی دو قسمت کاملا جداگانه از هم وجود دارد که یکی محل اتصال پورت 2.5 میلیمتری اتصال هدست (متاسفانه خبری از پورت 3.5 میلیمتری نیست) و دیگری محل اتصال شارژر با پورت جدید نوکیاست که این هردو پورت با محافظ هایی پلاستیکی کاملا پوشیده شده است که این نوع پوشش جداگانه اولین بار است که در یک گوشی نوکیا دیده می شود.
در سمت چپ گوشی محل اسلات کارت حافظه Micro SD گوشی ست که این بار نیز یک پوشش لاستیکی وظیفه محافظت از آن را بعهده دارد.
در زیر این اسلات یک دکمه PTT اختصاصی (Push To Talk) قرار دارد که متاسفانه نسبتا بی استفاده است (برای ما کاملا بی استفاده!) چراکه تقریبا در هیچ جا نمی توان برای آن وظیفه دیگری تعیین کرد.
در زیر این دکمه نیز یکی از اسپیکرهای استریو گوشی قرار دارد که برادر دیگرش را می توان در سمت راست گوشی متقارن با این یکی پیدا کرد. در سمت راست گوشی نیز بغیر از اسپیکر یاد شده می توان پورت Infrared ، دکمه دوگانه افزایش و کاهش صدا و پورت Mini USB گوشی را یافت.
در پشت گوشی تنها چیزی که به چشم می خورد آرم سفید رنگ نوکیا ست که درست زیر لولای گوشی قرار گرفته است و در هنگام دسترسی به باتری و سیمکارت بطور کامل از بدنه جدا می گردد.
با کنار زدن کاور پشتی، باتری لیتیومی گوشی ظاهر می گردد که از نوع BL-5F بوده و دارای ظرفیت mAh 950 است که نسبه به سلف خود یعنی N75 این باتری چیزی در حدود 150mAh بیشتر ظرفیت دارد. برپایه گفته های شرکت، این باتری توانائی روشن نگاه داشتن گوشی را برای 3 ساعت در حالت مکالمه و 240 ساعت در حالت Stand-by دارد که در دنیای واقعی این زمان بسته به استفاده کاربران از یک تا حتی چهار یا پنج روز نیز ممکن است تداوم یابد چراکه مثلا استفاده از مرورگر اینترنتی در عرض چهار ساعت و گوش دادن به موسیقی در عرض هفت ساعت و تماشای ویدئو 2 ساعته باتری را خالی می کنند ولی در کل، این باتری نسبت به سایر مدل های نوکیا در سطح نسبتا بالائی قرار دارد. زمان شارژ مجدد آن نیز چیزی در حدود دو ساعت و پانزده دقیقه است.
گشودن یک دستی گوشی اگرچه کاملا انجام پذیر است ولی به علت بزرگی و سنگینی آن شاید برای افراد با دستهای نه چندان بزرگ کار چندان آسانی نباشد. با گشودن آن صفحه نمایش 2.2 اینچی گوشی پدیدار می شود که با رزولوشن 320×240 پیکسلی خود قادر به نمایش 16 میلیون رنگ بوده و در نور مستقیم خورشید نیز کاملا خوانا و شفاف است و در مقام مقایسه با دیگر گوشی های نوکیا اگر از استثناهایی نظیر N80 و یا E70 بگذریم 6290 یکی از بهترین صفحه نمایش های حال حاضر نوکیا را دارد. این صفحه نمایش مجهز به سنسور تنظیم نور صفحه نیز می باشد که با توجه به نور محیط میزان روشنائی آن را تنظیم می کند. بر بالای آن نیز دوربین دوم CIF گوشی قرار گرفته است که در شبکه های مبتنی بر نسل سوم نقش برقرار کننده تماسهای ویدئویی را برعهده دارد.

Nokia 6290

صفحه کلید بکار رفته در 6290 بعلت بزرگ بودن فضای کاری در اختیار طراحان ، کاملا بزرگ و خوش دست طراحی شده است و استفاده از آنها جهت تماس و یا ارسال پیام کاملا راحت و کاراست. درست بر بالای صفحه کلید عددی دکمه های همیشگی سبز و قرمز قرار دارد که در میان آنها دکمه Multimedia Key قرار دارد(که وجود این دکمه در اینجا شاید یکی از اشتباهات بزرگ نوکیاست چراکه این دکمه صرفا جهت گوشی های مخصوص مولتی مدیا مثل سری N بکار می رود و با این کار نوکیا برای دیگر گوشی های خود بدست خود یک رقیب سرسخت تراشیده است) که این دکمه توانائی اجرا و نمایش همزمان 5 Application مختلف را دارد.کمی بالاتر از این سه دکمه، دکمه چهار جهته (D-Pad) بهمراه دکمه مرکزی تائید قرار دارد که بازهم به همان علت جادار بودن بسیار خوش دست و بزرگ است . در دو طرف این دکمه نیز دکمه های ورود به منو و دکمه C قرار دارد که این آخری نقش بستن Application های در حال اجرا را نیز به عهده دارد.
در بالای این ردیف نیز دو عدد دکمه موسوم به Context Key قرار دارند که با توجه به مفهوم به نمایش در آمده نقششان در منو ها تغییر می کند.
یکی از تغییراتی که کم کم در کلیه محصولات نوکیا در مورد صفحه کلید در حال رخ دادن است حذف دکمه قلم (Pencil-Key) است که شاید 70 درصد از کاربران گوشی های سری 60 حتی نمیدانند که کاربرد این دکمه در چیست. بطور خلاصه کارکرد این دکمه در Highlight کردن یک متن و کپی کردن آن در حافظه داخلی و سپس Paste نمودن آن در قسمت مورد نظر کاربر است (درست مثل وقتی که در ویندوز بخواهیم توسط صفحه کلید، متنی را Highlight کنیم 🙁 Shift+Directional Keys) ، که کم کم نوکیا در حال واگذاری نقش این دکمه کم کاربرد به دکمه # (Hash Key) میباشد که با وجود اینکه در فضا صرفه جویی کرده است ولی یک مشکل کوچک اینجا باقی می ماند و آن هم این که برنامه های فراوانی بود که برای این دکمه ظاهرا بی مصرف Pencil وظایف دیگری را مشخص می کرد که با این وجود دیگر آن برنامه ها نیز بی مصرف می مانند.
از دیگر نکات (به نظر من) منفی در صفحه کلید 6290 حذف دکمه جداگانه روشن /خاموش کردن گوشی و واگذاری وظایف آن به دکمه قرمز رنگ قطع تماس است که با اینکار مطمئنا شرکت در پی صرفه جویی در فضای اشغالی توسط آن بوده است که اگر کمی به گوشی های سری N توجه کنید میبینید که دکمه Power در سر جای خودش است ولی در این مدل از گوشی ها مثل 6290 برای ایجاد تفاوت، آن را حذف نموده اند که از اولین مشکلات این حذف شدن، عدم توانائی خاموش(یا روشن) کردن گوشی بدون باز کردن آن است. اگر این دکمه قرمز را دو بار پشت سرهم فشار دهیم منویی ظاهر می شود که در آن می توان تعویض پروفایل و یا قفل کردن صفحه کلید را انتخاب کرد که معلوم نیست چه لزومی برای قفل کردن صفحه کلید یک گوشی تاشو وجود دارد. نور پس زمینه صفحه کلید نور سفید رنگ واضحی ست که در تاریکی کاملا آن را روشن می نماید در خارج از کادر صفحه کلید و در بالای آن نیز سنسور تنظیم نور صفحه نمایش و صفحه کلید قرار دارد.
هنگامیکه برای بار اول اقدام به روشن کردن 6290 می کنید منوی جدیدی با نام Welcome ظاهر می شود که در آن میتوان علاوه بر انجام یک دید و نگاه کلی بروی قسمت های مختلف (Tutorial) ؛به مواردی نظیر تنظیمات GPRS ،MMS و اینترنت نیز دست یافت.
تغییرات عمده فراوانی از لحاظ ظاهری در درون Feature Pack 1 رخ داده است که مثلا در آن میتوان کلیه تنظیمات قسمت های مختلف را در درون منوی Setting و در یک جا مجتمع دید.
دفترچه تلفن همراه این گوشی مانند سایر گوشی های باسیستم عامل Symbian 9.2 بدون محدودیت است و تنها محدودیت آن پر شدن حافظه گوشی ست.
ظاهر منوی اصلی موجود در گوشی نیز تقریبا همانی است که در سایر Smart Phone های کنونی نوکیا وجود دارد و تنها فرقی که منوی اصلی گوشی در 6290 با دیگر گوشی ها دارد این است که بغیر از حالت های نمایش ماتریسی و لیستی دو شیوه نمایش جدید نیز به آن افزوده شده است یکی حالتی ست که در آن آیکون های موجود به فرم V شکل قرار گرفته و آیکونی که بروی آن قرار داریم در مرکز صفحه واقع شده و زیر منوها در پائین صفحه به نمایش در می آیند. شیوه دیگری که در نمایش منوها در 6290 بکار گرفته می شود شیوه موسوم به نعل اسبی ست که در آن آیکون ها بصورت یک نیم دایره به نمایش در آمده و زیر منوها نیز بصورت یک لیست در کنار صفحه به نمایش در می آیند.

Nokia 6290

پردازنده ای که در درون 6290 بکار گرفته شده است از نوع ARM 11 و با سرعت پردازش 348 Mhz می باشد که نسبت به پردازنده های دیگر نظیر نمونه OMAP 2420 که درN93 بکار گرفته شده است، تنها در پردازش گرافیکی ست که عدم وجود Graphic Accelarator ممکن است آن را پائین تر جلوه دهد که البته اگر به این موضوع توجه کنیم که در N93 خبری از Feature Pack نیست و همین عامل است که باعث شود که علیرغم عدم وجود Graphic Accelerator در ساختار 6290 سرعت عملکرد آن نسبت به N93 نه تنها کمتر نیست بلکه گاهی بیشتر نیز می شود (در حقیقت چیزی شبیه Update کردن Driver یک کارت گرافیکی در یک Desktop) که تاثیرات این موضوع کاملا با حرکت در درون منوها و سرعت گشودن برنامه ها مشهود است و در قیاس با محصول موفقی نظیر N80 نیز 6290 در گشودن منوها سرعت عمل بسیار بالاتری دارد.
از لحاظ امکانات اتصال، 6290 را باید یکی از بهترین های نوکیا نامید چرا که در آن علاوه بر پشتیبانی از شبکه های چهار گانه GSM (1900/1800/900/850) امکانات اتصالی نظیر UMTS،GPRS کلاس 32 (که سرعت بالاتری را پشتیبانی می کند) بهمراه EDGE ،3G،HSCSD بهمراه بلوتوث نسخه 2 و Infrared و USB 2.0 موجود است. شاید تنها نکته منفی موجود در آن، عدم پشتیبانی بلوتوث آن از استاندارد A2DP است که باعث می شود نتوان از هدست استریو بلوتوث استفاده کرد. با اتصال پورت USB به کامپیوتر نیز سه گزینه در دسترس است که عبارتند از : USB Mass Storage، PC Suite و Modem Mode .
در میان گوشی های نوکیا مدلهایی که دارای اسپیکر استریو می باشند بسیار کمیابند که از این میان 6290 یکی از بهترین و شفاف ترین صداهای ممکنه را تولید می کند از لحاظ بلندی و شفافیت صدا می توان این گوشی را با مدل بسیار موفق 6233 مقایسه کرد که صدایی بسیار بلند و البته شفاف دارد(آنچنان بلند که تا نشنوید باور نمی کنید!) در مقایسه با محصولی آشناتر نظیر N73 نیز مطمئنا صدای 6290 واضح تر و شفاف تر است .علاوه بر آن امکان جالبی نظیر 3D Sound نیز که درN95 موجود است در 6290 نیز بصورت پیشفرض قرار دارد.
پلیر موسیقی بهمراه گوشی فرمت های MP3،AAC،M4A و eAAC+ را پشتیبانی می کند و از لحاظ کارکردی چیزی شبیه نمونه استفاده شده در Nokia 3250 است که تنها اشکال عمده ای که می توان به آن وارد نمود عدم پشتیبانی از نمایش آلبوم به آلبوم است که آنچنان چیز مهمی هم نیست و در کل درست است که 6290 چیزی شبیه N91 در عرصه موسیقی نیست ولی در حد 3250 کاملا ایده آل به نظر می رسد.

Nokia 6290

حافظه داخلی استفاده شده در گوشی، 50 مگابایت است که با کارت حافظه Micro SD قابل افزایش است و نکته قابل توجه در مورد کارت حافظه این گوشی این است که این کارت قابلیت Hot Swap را ندارد ؛پس در هنگام روشن بودن گوشی نمی توان کارت را خارج کرد و همانطور که حتما حدس می زنید در جعبه همراه گوشی هم خبری از کارت حافظه نیست.
در زمینه عکاسی ،دوربین 2 مگاپیکسلی استفاده شده در 6290 نیز همانند تقریبا بیشتر گوشی های سری 60 (البته بغیر از لنز های کارل زایس) ساخت کارخانه توشیبا بوده و در بالاترین رزولوشن عکاسی (1200×1600) نیز کیفیت چشمگیر و استثنائی ندارد و در حد متوسط روبه بالاست البته عکس های گرفته شده در محیط های با نور کافی دارای کیفیت کاملا رضایت بخش هستند و ماجرا از محیط های با نور کم آغاز می شود جائیکه فلش LED دوربین نیز کمک چندانی به حل این مشکل نمی کند.
در درون منوی عکس تنظیماتی از قبیل تنظیم رنگ ، تنظیم نور سفید ، عکاسی در شب، عکاسی پی در پی، زوم دیجیتال و چندین گزینه دیگر را می توان یافت. در زمینه فیلمبرداری نیز این دوربین فیلمها را با حداکثر رزولوشن 240×320 پیکسل و با فرمت 3GP با 15 فریم در ثانیه ذخیره می کند .
آنچه کاملا آشکار و واضح است دوربین در این گوشی کاملا حکم یک امکان جانبی را داشته گوشی برای استفاده بعنوان دوربین عکاسی و فیلمبرداری صرف ساخته نشده است.(موضوعی که تقریبا در مورد همه Smart Phone ها مصداق دارد).
6290 در دو رنگ تولید شده است که عبارتند از مشکی و آبی کم رنگ که نمونه آبی آن کاملا شفاف و براق تولید شده است که این موضوع باعث ماندن اثر انگشت بروی آن و کثیف شدن سریع آن می شود حال آنکه در نمونه مشکی آن فقط رویه درب آن است که براق تولید شده است و پشت گوشی از پلاستیک مات ساخته شده است.
6290 مدتی ست به ایران نیز وارد شده و در بازار آشفته این روزها که معلوم نیست قرار است تا کی ادامه پیدا کند با قیمتی حدود 350 هزار تومان به فروش می رسد که با توجه به قیمت رقیب نچندان سرسخت ولی زیبای آن یعنی N75 که با قیمتی حدود 440 هزار تومان به فروش میرسد؛ انتخاب 6290 کاملا انتخاب ایده آلی ست چراکه نه تنها کاملا از N75 کارامد تر است بلکه قیمتش نیز در حدود 100 هزار تومان از آن ارزانتر است.

توجه: این مقاله بطور اختصاصی برای writeage.com نوشته شده است. درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

12 دیدگاه

  1. با سلام
    دوست عزیز به علت خاص بودن این گوشی به طور گسترده به ایران وارد نشده است و به نظر تنها جائی که می توان از آن سراغ گرفت فروشگاه GSM است
    با تشکر

  2. سلام.
    آرش جان ممنون از مقاله های خوبت . میخواستم بدونم اصلا 6290 تو ایران اومده؟ چون من حتی نتونستم دست دومشو پیدا کنم . اگر میشه منو راهنمایی کنید که از کجا مینونم اونو تهیه کنم.

  3. با سلام
    سعید جان همانطور که قبلا هم گفته بودم به نظر تنها راه بدست آوردن این گوشی در ایران اقدام از طریق فروشگاه GSM در علا،الدین است چون در سایت GSM.ir هم به موجود در بازار بودن این گوشی اشاره شده است. با تشکر

  4. سلام آرش عزیز
    از جوابت ممنون، جالبه بدونی من توی تهران هم از طریق یکی از دوستام پیگیری کردم و این گوشی رو پیدا نکردم اگه شما آدرس دقیقی داری بده .چون فعلا روی این گوشی زوم کردم برای خرید .مرسی از راهنمائیت

  5. باسلام
    سعید جان ببخشید که جوابت را نداده بودم
    والا آنچه از قرائن موضوع بر می آید خبری از 6290 در اصفهان و شهرهای مرکزی دیگر نیست و متاسفانه تنها جائی که می شود آن را گیر آورد تهران است در اینجا دو پیشنهاد برای شما دارم یکی اینکه زحمت رفت و آمد به تهران را برخود هموار کنید و دیگر اینکه گوشی مشابه 6290 یعنی N75 که از لحاظ امکانات و قیمت آنچنان تفاوتی با 6290 ندارد زا تهیه کنید.
    در مورد مقایسه میان 6290 و W810 از لحاظ دوربینی از آنجا که دوربین بکار رفته در W810 دقیقا همان نمونه بکار رفته در ساختار K750 می باشد و همانطور که حتما می دانید دوربین K750 یکی از بهترین 2 مگاپیکسلی های موجود در بازار است لذا آنچه از قرائن بر می آید W810 دوربین بهتری از 6290 داشته باشد البته شاید بهترین راه برای اظهار نظر دیدن نمونه عکس های این دو گوشی ست که در ادامه خواهد آمد :
    – نمونه عکس 6290 در محیط کم نور را در اینجا و نمونه عکس های در نور روز آن را در اینجا مشاهده کنید
    – نمونه عکس های W810 در نور روز در اینجا و نمونه عکس های گرفته شده در شب با استفاده از فلش را در اینجا و همچنین نمونه عکس های گرفته شده با قابلیت ماکرو را نیز در اینجا می توانید ببینید
    در مورد فیلمبرداری نیز گذشته از این نکته که تقریبا همیشه فیلمبرداری سونی اریکسونی ها تعریف چندانی ندارد ولیکن فکر کنم به هر حال از 6290 بهتر باشد
    با تشکر

  6. با سلام مجدد
    هر چی منتظر جواب شما شدم خبری نشد متاسفانه این گوشی هنوز تو اصفهان راه پید نکرده می خواستم اگه ممکنه یه مقایسه بین w810 , 6290 از لحاظ کیفیت دوربین و مدیا پلیر داشته باشین بازم ممنون

  7. سلام قبل از هر چیز باید بگم این سایت یکی از بهترین سایتها در مورد موبایلاست که من تا حالا دیدم هر چند در مورد همه گوشی ها اطلاعات بحث نشده.اما در مورد 6290 باید بگم کل اصفهان رو زیر و رو کردم پیداش نکردم لطفا بگین تو اصفهان خبری ازش دارین یا نه ؟ ممنونم

  8. سلام
    من هم چند وقتی هست که دنبال این گوشی میگردم ولی هیچ کس این گوشی رو
    نمی شناسه!!!!!!!
    اگه آدرس دقیقی از جاییی که بتونم این گوشی رو بخرم بدین ممنون میشم:×

  9. با سلام به شما
    در مرحله اول خیالتان را راحت کنم که چیزی به نام ساپورت نشدن گوشی در ایران وجود ندارد چرا که این گوشی باداشتن شبکه چهار بانده GSM در تمام دنیا قابل استفاده است نکته بعدی در این است که وقتی یک فروشنده چنین صحبتی را می کند و می گوید که در صورت سفارش و بیعانه دادن حتما باید گوشی را ببرید بیشتر از اینکه شائبه خراب بودن گوشی را نشان دهد این موضوع را تقویت میکند که ایشان هم فقط یک واسطه است و فروشنده اصلی کسی است که این فروشنده دوم از آن خرید می کند و چون پس گرفتنی هم در کار نیست نشان میدهد که این کسی که گوشی را در اختیار این فروشنده ثانویه قرار می دهد از سنخ همکاران بازاریش نیست و مطمئنا دست یک گارانتی نامعتبر و بی بازگشت در میان است پس اولین توصیه من این است که به گارانتی های معتبر نوکیا مثل اتصالات (در خیابان جمهوری) و نیا مراجعه کنید و گوشی را مستقیما از آنها بخرید و اگر هم هنوز گوشی رسما وارد بازار توسط آنها نشده است حداقل می توانند زمان دقیق آن را به شما اعلام کنند. نکته دیگر اینکه اگر مجبور شدید از همان فروشنده اولی خرید کنید شما هم برای او شرط بگذارید از قبیل اینکه حتما و حتما گوشی باید کاملا آک باشد و پلاستیک روی آن را خودتان باز کنید که اگر زیر بار این موضوع هم نرفت حداقل 48 ساعت فرصت تست از او بگیرید و از او بخواهید این موضوع را کتبی بنویسد. یک سری هم به مجتمع پایتخت بزنید شاید آنجا پیدا شود. در پایان اگر از همه جا ناامید شدید یک نگاهی هم به N75 بیاندازید شباهت هایی با این 6290 ما دارد که ممکن است به سمت آن هم جلب شوید.
    با تشکر

  10. مشکلی که من دارم اینه که فقط یه مغازه جی اس ام توی بازار این گوشی رو می فروشه و اون هم اجازه نمی ده مشتری اول گوشی رو ببینه و می گه اگه گوشی رو می خواید بیعانه می دید. نیم ساعت صبر می کنید تا من گوشی رو بیارم و بعد هم حتما باید ببرید. این مسئله برام شک برانگیز شده که نکنه گوشی اشکالی داره و یا خطوط موبایل ایران اون رو ساپورت نکنه. مخصوصا اینکه هیچکدوم از مغازه دارای علاالدین با این گوشی آشنا نیستن:( و دیگه اینکه گارانتی گوشی هم متفرقه است)
    به نظر شما من باید چکار کنم؟
    این گوشی تنها گوشی ای هست که چشم من رو گرفته:(

ارسال یک پاسخ