Nokia N82: نور، تصویر، حرکت…

187
17853

خانواده پنج مگاپیکسلی های نوکیا با محصولی جدید کامل شده است جائیکه گوشی جدید نوکیا با نام N82 علاوه بر افزودن عضوی جدید به این خانواده با ارائه فناوری های پیشرفته، نوید بخش ادامه این راه توسط بزرگان این صنعت می باشد. در ادامه به بررسی کاملی از این محصول و قیاس آن با دیگر اعضای این خانواده یعنی N95 و N95 8GB می پردازیم.

هنوز مدت زیادی از ارائه این محصول به بازار نگذشته است که همه از آن صحبت می کنند؛ گویا تصور اینکه پس از نمونه های فوق العاده کاملی همچون N95 و N95 8G بتوان محصول بالاتری را پیدا نمود، کمی مشکل بنماید.
Nokia N82 ظاهر بسیار عجیب و کمی بحث برانگیز دارد، از رنگ نچندان دلچسب آن گرفته تا صفحه کلید غیر ارگونومیک اش و از صفحه نمایش کوچک شده اش تا ابعاد حجیمش. ابعاد دقیق این گوشی عبارتند از : 17.3×50.2×112 میلیمتر با وزن 114 گرم  که حجمی معادل 90 cc را بوجود می آورد. در مقام مقایسه N82 نسبت به نمونه ای همچون N95 8G چیزی حدود 13 میلیمتر بلندتر (البته در حالت بسته) 2.8 میلیمتر باریک تر و 3.7 میلیمتر قطور تر شده است .

nokia-n82-02.jpg

از نکات قابل توجه در ساختار گوشی براق بودن تمامی بدنه آن است که این امر به راحتی می تواند موجب انباشته شدن کلیه سطوح دستگاه با اثر انگشت شود ولیکن بعلت نقره ای بودن بدنه، این اثر انگشت ها آنچنان دیده نمی شوند. صفحه نمایش 2.4 اینچی با رزولوشن 320×240 پیکسل و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ برای N82 خبر جدیدی محسوب نمی شود و این بار نیز نوکیا یکی از بهترین های خود را در آن بکار برده است و کیفیت تصاویر در نور مستقیم خورشید کاملا رضایت بخش می باشد.
از نکات قابل ذکر در این صفحه نمایش علاوه بر 0.4 اینچ کاهش ابعاد در قیاس با رقیب نامدار خود، می توان به رنگ پریده بودن تصاویر به نمایش درآمده توسط آن نسبت به N95 8G اشاره کرد. بر بالای صفحه نمایش علاوه بر اسپیکر برقراری تماس در مرکز، سنسور تنظیم نور بهمراه دوربین CIF برقراری تماس های ویدئویی در سمت چپ دیده می شود. در زیر صفحه نمایش نشان نقره ای نوکیا در زیر یک پوشش کاملا براق قرار گرفته است و در زیر این قسمت نیز کلید های کنترلی دستگاه جای دارند. این قسمت شامل دکمه D-Pad در مرکز بهمراه دو دکمه Soft-Key در طرفین آن در بالا بهمراه دکمه های سبز و قرمز جانبی و کلیدهای C و ورود به منو در پائین می باشد. تنها المان باقی مانده در این قسمت دکمه جدید Navi Wheel گوشی ست که در سمت راست دکمه D-Pad جای گرفته و پس از N81 این اولین بار است که این دکمه در ساختار گوشی های نوکیا ظهور کرده است.
از موارد قابل ذکر در این قسمت کاهش حاشیه دکمه D-Pad نسبت به N95 8G و در عین حال افزایش چشمگیر ابعاد دکمه تائید میانی در این قسمت است که از این لحاظ می توان نمره بالاتری برای N95 8G قائل گردید چرا که همواره احتمال فشردن اشتباهی دکمه تائید در هنگام Scroll کردن با N82 وجود دارد. از این مورد که بگذریم تمامی کلیدهای موجود در این قسمت همگی دارای ابعاد و برگشت مناسب بوده و کارکرد کاملا راحتی را برای کاربر بوجود می آورند، امری که در مورد صفحه کلید اصلی گوشی می بایست آن را به فراموشی بسپاریم چرا که در اینجا پس از گذشت مدتها از ظهور نمونه اولیه این صفحه کلید در Nokia N91 بار دیگر شاهد حضور این نوع کلیدهای بسیار غیر ارگونومیک و ناراحت هستیم ، البته ماجرا در اینجا به اندازه N91 شدید و حاد نیست چرا که کلیدها این بار، هم طراز با صفحه نمایش تعبیه گردیده اند ولیکن بازهم ابعاد بسیار کوچک آنها و Tactile Feedback  بسیار ضعیفشان آن ها را پس از N91 در ردیف بدترین و ناکارآمد ترین صفحه کلیدها در کلاس خود قرار می دهد. در اینجا یافتن کلیدهای مختلف بدون نگاه کردن به صفحه کلید تقریبا غیر ممکن است و تنها نکته مثبتی که می توان در ساختار آنها یافت فاصله گذاری و تفکیک مناسب بین کلیدهاست. نور پس زمینه این کلیدها نیز زرد یکنواختی ست که با اینکه نمی توان آن را پر نور ترین Backlighting به حساب آورد ولیکن کار خود را به درستی انجام می دهد. تنها نقطه ای که در طی این نور روشن نمی شود دکمه D-Pad و دکمه تائید میانی آن است.

nokia-n82-03.jpg

در سمت چپ گوشی پورت اتصال Micro USB بهمراه محل اسلات کارت Micro SD و شارژر دستگاه دیده می شوند که در همین ابتدا می توان اولین امتیاز منفی در ردیف اتصالات گوشی را به پورت Micro USB اختصاص داد چرا که میزان کاربرد و فراگیری این پورت در تقابل با Mini USB ، قابل محاسبه نمی باشد. اسلات کارت حافظه دستگاه با یک پوشش پلاستیکی محافظت می شود. نوکیا این بار از روش قدیمی خود پیروی نکرده و بهمراه گوشی یک نمونه 2 گیگابایتی را ارائه نموده است.
در سمت راست گوشی اما کلیه کنترل های موجود در دستگاه را می یابیم در اینجا و در بالاترین قسمت یکی از اسپیکرهای استریوی N82 دیده می شود که در زیر آن دکمه دوگانه افزایش و کاهش صدا (ورود و خروج به زوم) قرار دارد. در پائین این قسمت دکمه ورود به آلبوم و شاتر دوگانه گوشی جای دارند و در پائین ترین قسمت نیز اسپیکر دوم گوشی جای دارد که قرار دادن اسپیکرها به این فرم در دستگاه دقیقا برای استفاده و تماشای محتویات گوشی به فرم افقی می باشد که با اینکه به نظر راه حل بهتری نسبت به محل اسپیکرهای N95 می باشد ولیکن خصوصیت صدای سه بعدی موجود در N95 در اینجا غیر قابل استفاده است.
در قسمت بالای دستگاه، دکمه نقره ای رنگ خاموش/روشن دستگاه دیده می شود که مانند همیشه وظیفه سوئیچ میان پروفایلهای مختلف را نیز بر عهده دارد. در گوشه سمت چپ بالای دستگاه نیز پورت 3.5 میلیمتری هدست بهمراه محل اتصال بند دیده می شود که قرار دادن پورت 3.5 میلیمتری در این مکان مزیت استفاده ای راحت تر در هنگام اتصال و مخصوصا مواقع قرار دادن دستگاه در جیب را برای کاربر به ارمغان می آورد. تنها المان قابل مشاهده در قسمت پائین دستگاه ، میکروفون برقراری تماس می باشد.
قسمت پشت گوشی بدون شک زیبا ترین و امیدوار کننده ترین منظره ای ست که نوکیا تا بحال در این قسمت به کار برده است چرا که صرفنظر از خطوط موازی زیبائی که در این قسمت بکار گرفته شده است، مهمترین المانی که در اینجا برای اولین بار در گوشی های نوکیا به میمنت و مبارکی ظهور کرده است فلش زنون (Xenon) بکار گرفته شده در سمت چپ لنز دوربین می باشد. دوربین پنج مگاپیکسلی  با لنز کارل زایس که با یک پوشش محافظت می گردد المان دیگر موجود در این قسمت می باشد. نشان نوکیا و آرم Nseries نیز در قسمت پائینی این قسمت نقش بسته است.
با گشودن قسمت پائینی گوشی، باتری 1050 mAh گوشی با کد BP-6MT دیده می شود که صرفنظر از زمانهای 225 ساعت در حالت Stand-by و 4 ساعت و نیم برای مکالمه که توسط نوکیا اعلام گردیده است، می توان در یک استفاده کاملا معمولی چیزی نزدیک به 3 روز بروی این باتری حساب کرد که در قیاس با نمونه موجود در N95 (ورژن معمولی و نه هشت گیگی)  کمی و فقط کمی بهتر شده است که این موضوع را می توان به پای فلش بسیار باتری خور دستگاه حساب نمود.

nokia-n82-04.jpg

نگفته پیداست که سیستم عامل بکار رفته در N82 از نوع Symbian 9.2 بهمراه Feature Pack 1 می باشد که تغییر عمده ای نسبت به دیگر نمونه های استفاده کننده از این سیستم عامل در آن دیده نمی شود. در اینجا نیز در صفحه اول به منوی آشنای Active Stand-by بر می خوریم که در آن می توان میانبرهای برنامه های دلخواه اعم از رویدادهای موجود در تقویم، اطلاعات موزیک در حال پخش، جستجو برای وای فای و چندین و چند مورد دیگر را مشاهده کرد. نوار ابزار Application های پر کاربرد نیز مثل همیشه در بالای صفحه جای گرفته است.
منوی اصلی گوشی نیز کاملا روتین و مانند همیشه به نظر می رسد در اینجا با دو شیوه نمایش ماتریسی 3×4 و لیست روبرو هستیم که  به نظر می رسد نوکیا کم کم در حال به فراموشی سپردن گونه های نوظهور V-Shape و نعل اسبی در اینگونه از مدلهایش می باشد. سرعت پاسخگوئی گوشی به گشودن برنامه ها و منوهای مختلف بسیار سریع و کاملا بلافاصله است که بدون شک این موضوع را بطور کامل مرهون 128 مگابایت RAM خود می باشد. دایره آبی رنگ بدور برنامه در حال اجرا از خصوصیات دیگری ست که در اینجا نیز مثل تمامی گوشی های این کلاس تعبیه گردیده است. چرخش اتوماتیک تصویر نیز همانند N95 8G در اینجا نیز مشاهده می شود و با اینکه چرخش تصویر به سرعت و به خوبی صورت می گیرد ولیکن در بعضی موارد ممکن است تاخیر در اجرای آن نیز دیده شود در اینجا نیز مثل قبل سوئیچ میان حالت عمودی و افقی توسط این خصوصیت برخلاف Apple iPhone با هیچ انیمیشنی به نمایش گذاشته نشده و تنها در لحظه سوئیچ صفحه کاملا خاموش شده و سپس در حالت جدید روشن می شود.
حافظه داخلی در اختیار کاربر در N82 به میزان 132 مگابایت می باشد که بوسیله کارت حافظه 2 گیگابایتی بهمراه گوشی این مقدار قابل افزایش است البته همانطور که می دانید در فناوری جدید بکار گرفته شده در گوشی های نوکیا عملا سقفی برای میزان کارت حافظه وجود نداشته و می توان در صورت وجود تا هر میزان کارت حافظه بروی گوشی قرار داد بدون آنکه تغییری در عملکرد آن دیده شود. حافظه های دیگر موجود در N82 عبارتند از 256 مگابایت حافظه NAND بهمراه 128 مگابایت SDRAM که با استفاده از پردازنده ARM 11 با فرکانس 332 مگاهرتز و همچنین پردازنده OMAP2420  مجموعه کاملا پر سرعتی را تشکیل می دهند.
منوی پر کاربرد Multimedia نیز از دیگر قسمت های موجود در این رابط کاربری محسوب می شود در اینجا با نمونه ای کاملا مشابه با N81 و N95 8G روبرو هستیم جائیکه آیکون ها به فرم گرافیکی در بالای صفحه جای گرفته و المانهای موجود در هر کدام در زیر هر قسمت به نمایش در می آیند. قابلیت Voice برای تمامی Application ها و تمامی کنتاکت ها بدون ضبط قبلی نیز از دیگر مشخصات تکراری این رابط کاربری ست.

nokia-n82-05.jpg

از لحاظ قابلیت برقراری تماس همانگونه که انتظار داریم N82 فوق العاده و کاملا رضایت بخش عمل می کند و صدای دریافتی و ارسالی بی نقصی به همراه ویبره ای کاملا قوی ارائه می دهد. صدای زنگ این گوشی اما برخلاف انتظار از آنچنان قدرتی برخوردار نیست که انتظار آن می رود چرا که در میان گوشی های موجود در این کلاس قیمتی تنها می توان آن را با نمونه ضعیفی چون Apple iPhone مقایسه نمود و در قیاس با نزدیک ترین رقیبش یعنی N95 8G و یا حتی SE K850 بسیار ضعیف تر عمل می کند.
دفترچه تلفن بکار گرفته شده در N82 یکی از نمونه های تکراری نوکیا در این کلاس است و تقریبا هیچ نوآوری و تغییری در آن به نسبت نمونه های پیشین رخ نداده است البته این بدان معنی نیست که کمبودی در این قسمت یافت می شود و در حقیقت یافتن نمونه ای بهتر برای آن امری ست که شاید به این زودی های شاهد آن نباشیم. در اینجا با تعداد نامحدودی کنتاکت روبرو هستیم که اطلاعات بیشماری را برای هر کدام می توان اختصاص داد از تعیین تاریخ تولد و آدرس ایمیل گرفته تا تعیین زنگ عکس و ویدئوی دلخواه برای هر کنتاکت که مانند قبل یافتن گزینه ای که نوکیا آن را از قلم انداخته باشد کار مشکلی ست.
منوی اطلاعات تماس ها نیز کاملا دست نخورده است و در قیاس با نمونه ای همچون E51 نیز کاملا تکراری و مشابه عمل می کند در اینجا نیز با سه گزینه برای Dialed Call ها، Missed Call ها و received Call ها روبرو هستیم که در هر کدام تا 20 عنوان را می توان ذخیره کرد و با اینکه از طریق دکمه سبز رنگ روی صفحه کلید اصلی می توان به این قسمت دسترسی داشت ولیکن ورود از طریق Log Application از منوی اصلی مزیت دسترسی به کلیه ارتباطات گوشی (اعم از تماس ، Message، بلوتوث و…) در 30 روز گذشته را به کاربر می دهد.
بعنوان یک دستگاه مولتی مدیایی، یکی از مهمترین قسمت های گوشی های سری N مطمئنا Music Player آنها می باشد و N82 نیز از این قاعده مستثنی نیست. در اینجا با پلیری استاندارد نسبت  به دیگر دستگاه های این کلاس روبرو هستیم که در آن فرمتهای فراوانی از قبیل MP3، WMA، AAC، AAC+ و eAAC+ پشتیبانی گردیده و به مزایای فراوانی از قبیل آرایش اتوماتیک Track ها (بر اساس نام خواننده، نام آلبوم ، نوع آهنگ) قابلیت افزودن اکولایزر های دلخواه و جستجوی اتوماتیک برای آهنگ های اضافه شده پس از قطع ارتباط USB را می توان اشاره کرد. تنها تغییر قابل ذکری که در این پلیر به نسبت نمونه ای همچون N81 می توان نام برد قابلیت خاموش نمودن پلیر در مواقعی که از آن استفاده نمی کنیم می باشد که این امر می تواند در کاهش حافظه مورد استفاده توسط دستگاه موثر باشد. کیفیت صدای ایجاد شده توسط دستگاه برخلاف انتظار در بالاترین درجه ممکنه قرار نمی گیرد و از این لحاظ در قیاس با N95 8G بعلت استفاده از سخت افزارهای کاملا مشابه ، به نتایجی کاملا مشابه دست می یابیم.
ویدئو پلیر موجود در دستگاه یکی از نمونه های همیشگی Real Player می باشد که توانائی اجرای فایل های تصویری در هر دو حالت افقی و عمودی را داشته و نمایش Full Screen نیز در حالت افقی قابل استفاده می باشد. که مطمئنا همانطور که پیش از این نیز اشاره شد، ابعاد کوچکتر این صفحه نمایش در قیاس با N95 8G فاکتوری منفی برای N82 به حساب می آید. رادیو FM بدون قابلیت RDS نیز در این گوشی تعبیه گردیده است.
گالری چرخان سری N نوکیا با حداقل تغییرات در اینجا نیز دیده می شود در این قسمت مهمترین نکته ای که می توان به آن اشاره کرد وجود دکمه Multimedia Menu در این قسمت می باشد که دسترسی آسانی را به این منو فراهم کرده است که تجربه ای کاملا مشابه با نمونه موجود در N81داشته و گردش در این قسمت را به امری کاملا آسان بدل می کند. عکس های موجود در این قسمت قابلیت نمایش در هر دو حالت افقی و عمودی را داشته و در هر کدام تا ×8 زوم قابل انجام است سرعت گوشی در گشودن عکس ها بسیار بالاست ولیکن در یک قیاس رخ به رخ با N95 8Gمی توان کمی کفه ترازو را در این قسمت به نفع N95 8G سنگین تر دانست.
از خصوصیات تکراری ولیکن فوق العاده N82 که بسیار تحسین برانگیز است خصوصیت جستجوی آن می باشد که میانبر آن در صفحه Active Stand-by نیز دیده می شود. این Application تمامی اطلاعات موجود در گوشی از بدنه پیام ها تا اسامی منوها را بدنبال عبارت مورد نظر کاربر جستجو می کند.
و اما همانگونه که انتظار آن را داریم مهمترین و جذاب ترین قسمت N82 بدون هیچ ابهامی مجموعه دوربین و فلش آن می باشد جائیکه نوکیا تمامی تلاش خود را نموده است تا محصولی متفاوت در این کلاس ارائه دهد. در یک دید کلی این دوربین از لحاظ سخت افزار، نوع لنز بکار رفته و سیستم پردازش تصویر هیچگونه تفاوتی با نمونه های بکار گرفته شده در N95 و N95 8G ندارد ولیکن فلش استثنائی Xenon دستگاه تغییرات فراوانی را در کیفیت تصاویر گرفته شده مخصوصا در محیط های با نور کم باعث می گردد. زمان آغاز به کار این دوربین همانند نمونه موجود در N95 8G کاملا بهبود یافته و به رقمی کمتر از 3 ثانیه کاهش یافته است، علاوه بر این تاخیر پس از فشردن شاتر در اینجا باز نمونه کاملا مشابه ایست از N95 8G و به 2.5 تا 3 ثانیه تقلیل یافته است که این زمان تنها در صورت غیر فعال کردن نمایش اتوماتیک عکس گرفته شده قابل دسترسی ست.(البته هنوز فاصله فراوانی با زمان یک دهم ثانیه ای موجود در SE K850 در این قسمت دارد). ساختار منوی عکاسی موجود در N82 همانطور که می توانید حدس بزنید نمونه کاملا مشابه ای از N95 8G بوده و در آن تنظیمات فراوانی از قبیل تنظیم دستی نور سفید و ISO ، میزان نور دهی، تنظیمات Sharpness و کنتراست و افکت های مختلف نور و رنگ قابل اعمال است. دو خط متقاطع افقی و عمودی برای هدف گیری صحیح سوژه در اینجا نیز دیده می شود.

nokia-n82-06.jpg

عکاسی پی در پی و تایمر سرخود نیز از دیگر قسمتهای این منو می باشند و اما جذاب ترین المان موجود در این  منو همانا فلش Xenon دستگاه می باشد که برای آن چهار حالت در نظر گرفته شده است : اتوماتیک، همواره روشن، حالت کاهش سرخی چشم و همواره خاموش. کیفیت عکس های گرفته شده توسط این دوربین دارای کیفیتی مثال زدنی بوده و به لطف فلش Xenon بکار گرفته شده در آن در قیاس با N95 8G نیز کاملا برتر می باشد. نکته مهم و اساسی در این قسمت این است که نور ساطع شده توسط این فلش بقدری بالاست که حتی در مقایسه با نمونه این فلش در K850 نیز کاملا برتری خود را به نمایش می گذارد و به نظر میرسد نوکیا با ارائه این قابلیت ، قدم در مرحله جدیدی از فناوری گذارده است.
فیلمبرداری صورت گرفته توسط این دوربین نیز از لحاظ کیفیت در سطح بسیار بالایی قرار گرفته و از لحاظ تشابه می توان آن را با هر دو ورژن N95 کاملا برابر قرار داد و در این میان تنها رقیب موجود برای این دوربین از لحاظ فیلمبرداری بدون شک دوربین استثنائی LG KU990 Viewty می باشد که در رده فیلمبرداری در درجه ای بسیار بالا جای دارد. فیلمبرداری در N82 با فرمت MPEG-4 ، با رزولوشن 480×640 (VGA) و با 30 فریم در ثانیه صورت می گیرد. در این حالت می توان به تنظیم اتوماتیک یا دستی نور، Night Mode و افکت های رنگ دسترسی پیدا نمود و تنها نکته باقی مانده در این قسمت توجه به حافظه آزاد موجود در دستگاه در حین فیلمبرداری ست چرا که برخلاف انتظار هر دقیقه فیلمبرداری توسط این دوربین فضایی به اندازه 20 مگابایت اشغال می کند و می تواند به سرعت باعث پر شدن حافظه باقی مانده گوشی گردد. خروجی TV از دیگر امکاناتی ست که مشابه هر دو ورژن N95 در اینجا نیز تعبیه گردیده است.
از لحاظ امکانات ارتباطی N82 را می توان در رده بالایی قرار داد : ساپورت شبکه های چهار گانه GSM بهمراه 3G ، HSCSD و EDGE . علاوه بر این Wi-Fi با قابلیت uPnP و بلوتوث نسخه 2.0 با قابلیت A2DP و  پورت Micro USB از دیگر امکانات N82 محسوب می گردد. عدم پشتیبانی از Infrared تنها فاکتور منفی موجود در این قسمت به نظر می رسد.
پشتیبانی از فایل های آفیس توسط نرم افزار Quick Office در N82 پیش بینی شده است که البته عدم امکان ویرایش اینگونه فایل ها از موارد قابل ذکر در این قسمت می باشد. PDF Reader بهمراه ZIP Manager نیز در N82 پیش بینی شده است.
از موارد قابل ذکر دیگر در N82 بازی های بر پایه پلتفرم N-Gage در آن می باشد که با اینکه هر دوی بازی های بکار گرفته شد در این قسمت Demo می باشند ولیکن تجربه بسیار متفاوتی از بازی های موبایلی را ارائه می دهند.
تنها مورد دیگری که در ساختار N82 می توان به آن اشاره نمود گیرنده GPS بکار رفته در ساختار داخلی آن است که از لحاظ سخت افزار و کارکرد نمونه کاملا مشابه ای با N95 می باشد و مشکل اساسی N95 در دریافت اولیه و اصطلاحا Satellite Lock در اینجا نیز برقرار است و گوشی مدت زمان قابل توجه ای برای یافتن موقعیت اولیه صرف می کند. خصوصیت A-GPS بهمراه کارکرد با Nokia Maps از دیگر خصوصیات این Application به حساب می آید که در اینجا نیز خصوصیت راهنمای صوتی تنها در طی سه روز اول استفاده بصورت رایگان می باشد و درصورت نیاز می بایست برای استفاده از آن هزینه پرداخت گردد.
در یک دید کلی N82 یک Cameraphone فوق العاده محسوب می گردد که با تلفیق امکانات یک اسمارت فون و یک دوربین حرفه ای با فلش زنون اش توجه بسیاری را به خود جلب خواهد کرد البته مواردی همچون صفحه نمایش کوچکتر و صفحه کلید غیر ارگونومیک و قیمت نسبتا بالای آن در قیاس با N95 8G می تواند کفه ترازو را کاملا به ضرر N82 خم کند. قیمت نهائی N82 در بازار ایران از 526 هزار تومان با گارانتی ارس (!) تا 650 هزار تومان با سایر گارانتی ها متغیر است.

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

187 دیدگاه

  1. حدود یك ماه میشه كه N82 خریدم ولی كار كردن با اون را خوب نمیدونم ونیاز مبرم به دفترچه راهنمای فارسی مربوط به این گوشی را دارم خواهش می كنم كمكم كنید

  2. سلام گوشی بسیار خوشکل و با کلاسیه نمودونم چرا بعضیا به شکلش گیر میدن می دونستید اگه یکسال با ان95 8گیگا کار کنید به خاطر کشویی بودنش با مشکل فلت و قطعی تصویر مواجه میشید….. تنها مشکلش صداشه که میشه با چندتا نرم افزار تقویت صدا برطرفش کرد برید موبایل فروشی ها با 2 الی 5 هزارتومن صداشو مثل اون غول بی شاخ و دم (ان95 8گیگ) میکنن . شک نکنید و سالها از این گوشی لذت ببرید. .این نظر خود شرکت نوکیاست.موفق باشید.

  3. با سلام.
    می خواستم بگم یکی از دوستام n82 خریده ولی تو منوی دوربینش گزینه ای نداره که بتونه فلش رو همواره روشن کنه!
    یعنی نمیشه واسه فیلمبرداری استفاده کرد؟
    ممنون

  4. ایرادای بنی اسرائیلی میگیرید.حالا چون n95i قیافش بهتره امكانتش هم بیشتره!!!میشه بگید چه امكانی در n95 8 است كه در 82 نیست؟بگید ماهم بدونیم.(البته به غیر از مورد ظاهری)به نظر من از نظر امكانات سخت افزاری رقیبی برای 82 نیست از لحاظ نرم افزاری هم كه چیزی كه زیاده نرم افزاره كه هر روز برای این سری منتشر میشه.مثلا نداشتن قابلیت ویرایش افیس اصلا مشكل به حساب نمیاد چون با نصب برنامه حل میشه.این قدر نگید pda امكاناتش بالا است فقط لمسیه و یه نمه قیافه هم داره.با دلیل ثابت كنید مثلا htc یك میلیونی چی از 82 بیشتر داره؟

  5. سلام آقا آرش.
    من دو سوال از شما دارم :
    1. من بین کا ۸۵۰ و ان۸۲ موندم ؟!
    لطفا کمکم کنید .
    2. در ضمن آیا این گوشی برای فیلم برداری فلاشی داره که کار کنه؟؟؟

  6. سلام آقا آرش.
    من دو سوال از شما دارم :
    1. من بين کا ۸۵۰ و ان۸۲ موندم ؟!
    لطفا کمکم کنيد .
    2. در ضمن آيا اين گوشي براي فيلم برداري فلاشي داره که کار کنه؟؟؟

  7. خيلي خوب بود ولي به نظر من n81 8gbخيلي بهتره فقط هيف كه دوربينش 2 من 95 داشتم خيلي بد دسته ولي الان 81 دارم واقعا خيلي خوشگل ترو خوش دست تر از 95
    زياد پولتونو خرجه گوشي نكنيد گوشي خريدن مساوي با پول از بين رفتن

  8. مهرداد خیلی ممنونم من دوست داشتم میشد 350 هزار تومان ولی فکر کنم محال باشه آخه من با این قیمتش نمتونم بخرم
    از آرش جان ممنون که واقعا من سایت مثل این تو خواب هم نمیدیم که اینقدر خوب جواب سوال رو بدن و در مورد گوشی به این خوبی توضیح داده بشن

  9. الان قیمتش با گارانتی اصلی 550000 و با گارانتی متفرقه 475000 است.
    من یه توصیه داشتم بهتون که اگه می خواید این گوشی رو بخرید تا تابستون صبر کنید
    چون به احتمال زیاد با افت شدید قیمت گوشی مواجه میشیم.

  10. آقا آرش من خیلی N82 دوست داشتم ولی الان دلم زد ولی اگه بدونید قیمتش امده پایین منم نمیدونم چیکار کنم به نظر شما با قیمت فعلی هنوزم بده و اینکه به نظر شما ارزون تر نمیشه

  11. چرا همه شماها میخواید یه جوری بزنید تو سر n82 ؟
    من گه n82 دارم واسم خوب کار کرده
    اون صفحه کلیدشم مشکلی نیست
    کم کم آدم به اون عادت می کنه.
    در کل همه ما می دونیم که دوربینش بهترینه
    ممنون

  12. erik جان همانطور که بارها و در طی مقالات مختلف به آن اشاره کرده ام پردازنده موجود در N82 عینا همانی ست که در E90 بهمراه هر دو ورژن N95 وجود دارد و هسته دوم آن یعنی TI OMAP2420 نقش شتاب دهنده گرافیکی را دارد وگرنه از لحاظ سرعت Clock سرعت این چهار مدل 332 مگاهرتز است و در قیاس با نمونه های معمولی همچون 6120 که سرعتی معادل 369 مگاهرتز دارند سریعترین لقب نمی گیرد ولی در پردازش گرافیکی برتری های محسوسی دارد
    با تشکر

  13. توجه !!!!!!!!!!!
    یک فرقی که N82 با گوشی هایی مثل N95 معمولی و حتی هشت گیگ داره و هیچوقت گفته نمیشه اینه که سی پی یو N82 دو هسته ای است و کلمه Dual Core در مشخصات گوشی نوشته شده ولی در N95 هر دو مدل تنها یک هسته وجود دارد و به همین دلیل است که میگن n82 سریعترین گوشی سیمبین دار نوکیاست . البته نقش رم 128 را نیز نباید نادیده گرفت .
    در ضمن من خودم n82 ندارما !!
    سایتتون هم خیلی عالیه . شاید تا حالا دوازده تا سایت دیگه هم رفته باشم ولی واقعا از همه اونا سرتره

ارسال یک پاسخ