Nokia N95 سلطان بی رقیب

538
28311

شاید به سختی بتوان میان چندین و چند کارکرد مختلف N95 ، قابلیت برقراری تماس را هم ذکر کرد! اگر شما هم مثل خیلی ها به متفاوت بودن آنچنان اهمیت میدهید که حاضرید به خاطرش چیزی در حدود یک میلیون تومان بپردازید ادامه این مطلب کاملا برای شما نوشته شده است.

در حال حاضر N95 مجهزترین گوشی نوکیا و شاید مجهزترین گوشی دنیا باشد: یک دوربین 5 مگاپیکسلی مجهز به لنز کارل زایس ، GPS (ردیاب ماهواره ای) بهمراه نقشه بیش از 100 کشور جهان،شیوه کاملا متفاوت باز و یسته شدن (کشوئی از هر دو طرف) ، حافظه داخلی بالا و چندین و چند خصوصیت دیگر،  N95 را در صدر بزرگان این صنعت قرار داده است.
نوکیا این گوشی را در نمایشگاهی در نیویورک در سپتامبر 2006 به نمایش عمومی گذاشت و در آن موقع این گوشی نزدیک 550 یورو قیمت گذاری گردید ولی به علت تقاضای بالای بازار، این قیمت دیری نپائید و بسیار بالاتر معامله شد.
شاید شما هم مثل من از روی عکس هائی که از این گوشی منتشر شده است ابعاد نسبتا بزرگی را برای آن تخمین زده اید ولی اگر آن را از نزدیک ببینید مطمئنا به زیبایی طراحی این گوشی پی خواهید برد جائیکه بین امکانات این گوشی و طراحی آن تناسبی کامل برقرار است.
ابعاد آن  21×53×99 میلیمتر و وزن آن 120 گرم است که بسیار برای این همه امکانات بهینه است.(به این نکته توجه کنید که مثلا گوشی محبوب N80 دارای وزنی معادل 134 گرم بوده و 5 میلیمتر از N95 ضخیم تر است و درکل تنها گوشی سری هوشمند نوکیا که از Symbian 9.1 استفاده کرده و از  N95 ظریف تر و سبک تر است  N73 میباشد) .
رویه گوشی را صفحه نمایش بزرگ 2.6 اینچی(با 16 میلیون رنگ) احاطه کرده است که مقداری نیز در درون گوشی فرو رفته است و این مانع از خراشیدگی صفحه نمایش در هنگام به پشت قرار گرفتن گوشی مثلا روی میز میشود . در بالای صفحه نمایش یک گیرنده با شبکه شبکه های فلزی، یک سنسور نور جهت تطبیق نور محیط با نور صفحه نمایش و یک دوربین VGA جهت برقراری تماسهای ویدئویی تعبیه شده است. در زیر صفحه نمایش، کلید های کاربردی گوشی واقع شده است که دارای روکشی از فلز کروم بوده و کلید چهار جهته را احاطه کرده اند. بربالای گوشی هم مثل همیشه دکمه روشن خاموش گوشی قرار دارد که نقش سوئیچ میان Profile های مختلف را نیز برعهده دارد.

 Nokia N95 Backside

بر بالای هر پهلوی گوشی یک عدد اسپیکر استریو وجود دارد (یکی بالا یکی پائین و بروی هر دو تکه) که با وجود اینکه صدایی شفاف و بلند در هنگام استفاده ایجاد میکند ولی اگر گوشی بصورت افقی قرار بگیرد یکی از بلندگو ها در بالا و دیگری در زیر واقع میشود که این یکی از نکات منفی طراحیست.
در سمت راست گوشی دکمه دوگانه زوم و کنترل صدا بهمراه دکمه شاتر دوربین و دکمه دسترسی سریع به گالری عکس ها وجود دارد .در سمت دیگر گوشی پورت هدفون 3.5 میلیمتری گوشی که همانند یک سوراخ بزرگ به نظر میرسد بهمراه پورت Infrared و اسلات کارت حافظه با پوشش لاستیکی خود قرار دارد. N95 از کارت حافظه  Micro SD استفاده میکند و در کمال تعجب هیچ کارت حافظه ای برای آن در جعبه محتویات قرار ندارد شاید اینجا هم نوکیا سعی داشته است که هزینه ها را تا حد امکان کم نماید و البته حافظه داخلی نسبتا بالای گوشی (160 مگابایت) کاربران را تا مدتی از داشتن کارت حافظه بی نیاز میکند.
با اینکه کارت حافظه گوشی از نوع Hot swap میباشد و قابلیت درآورده شدن در هنگام روشن بودن گوشی را دارد ولی بهتر است هنگام درآوردن گوشی با انتخاب  Extract Memory Card از منوی  Ringing Profile (که با فشردن دکمه روشن و خاموش در دسترس است) تمامی برنامه های در حال اجرا از کارت حافظه را ببندیم تا مشکلی برای کارت پیش نیاید. در قسمت زیرگوشی یک پورت Mini USB قرار دارد که درست در کنار آن پورت همیشگی شارژر قرار دارد  شارژر زیبای این گوشی یکی از کوچکترین ها در کلاس خود میباشد .
در پشت گوشی مهم ترین چیزی که به چشم می آید لنز دوربین  N95 است که توسط یک قاب نقره ای که کمی هم از سطح گوشی بالاتر است احاطه شده است. تنها قسمت زیرین پشت گوشی است که جدا می گردد که با کنار رفتن آن باتری N95 ظاهر میگردد که دارای ظرفیت mAh 950  بوده و طبق گفته های مسئولان نوکیا توانائی روشن نگاه داشتن گوشی را برای 215 ساعت در حالت Stand-by و 240 دقیقه در حالت تماس دارد که البته نگفته پیداست که این اعداد و ارقام در عمل غیر قابل دستیابی می باشند و باتری N95 شاید مهمترین نقطه ضعف این گوشی باشد چونکه در یک استفاده نسبتا معمولی از این گوشی (نه خیلی زیاد و نه خیلی کم) احتیاج به شارژ آن بصورت روزانه دارید و اگر کمی این استفاده بیشتر هم بشود اوضاع خراب تر شده و احتیاج به شارژ روزی دوبار دارید!

Nokia N95

طراحی زیبای تمامی کلید های N95 بر کارائی آن افزوده است مثلا کلیدهای روئی گوشی در حالت بسته کاملا خوش دست بوده و براحتی مشخص میباشند. دکمه های کناری نیز کاملا برجسته و قابل لمس و پیدا کردن می باشند.برای دسترسی به منوها از دکمه سمت چپ دکمه چهار جهته استفاده میکنیم که اگر آن را نگه داریم لیستی ظاهر میشود که در آن کلیه برنامه های در حال اجرا به نمایش در می آید. یکی از مسائل نسبتا عجیب در مورد این گوشی عملکرد دکمه قرمز آن است در گذشته های نچندان دور این دکمه جهت Minimize کردن یک برنامه کاربرد داشت کمی جلوتر وظیفه این دکمه به بستن برنامه در حال اجرا محدود شد ولی در N95 وظیفه این دکمه چیزی ست میان این دو چون بعضی اوقات باعث Minimize شدن برنامه و گاهی هم منجر به بستن آن میگردد!
یک مکانیزم جالب در  N95 مکانیزم قفل شدن اتوماتیک صفحه کلید است جائیکه با بسته شدن گوشی، صفحه کلید در عرض 2 ثانیه قفل میشود و اگر قبل از این زمان از صفحه کلید روئی استفاده شود دیگر عمل قفل انجام نمیپذیرد و گرنه قفل انجام میگیرد (همانند نوکیا N80)  و این عمل بدون توجه به جهت باز و بسته شدن گوشی صورت میپذیرد. یکی دیگر از مکانیزم های قفل N95 هنگامیست که کاور لنز دوربین آن را میگشائیم در این حالت نیز بطور خودکار قفل صفحه کلید باز میشود و برعکس ، با بستن کاور لنز صفحه کلید مجددا قفل میشود.
صفحه کلید رقمی گوشی نیز با گشودن گوشی رو به بالا ظاهر میشود که شاید یکی از بزرگترین صفحه کلید های نوکیا باشد و برجستگی های روی این صفحه، به راحتی استفاده از آنها کمک مینماید . نور پس زمینه صفحه کلید آبی میباشد که بصورت خودکار با تاریک شدن محیط فعال میشود وظیفه تشخیص کم شدن نور محیط برعهده یک سنسور نور است که در کنار دوربین VGA گوشی قرار دارد.
با به پائین کشیدن گوشی دکمه های مشکی کنترل موسیقی پدیدار میشود که کاملا هم سطح گوشی هستند و در نگاه اول به نظر دکمه های لمسی (Touch Sensitive) میآیند درصورتیکه اینگونه نیستند و در حقیقت این دکمه ها بصورت مکانیکی عمل کرده و با فشردنشان پلاستیک زیر آنها کمی فرو رفته سپس بالا می آید (خدا را شکر که چهار تا بیشتر نیستند!) نور پس زمینه این دکمه ها نیز آبی است.
صفحه نمایش N95 بزرگترین صفحه نمایش سری N نوکیا با 16 میلیون رنگ بوده و دارای اندازه قطری 2.6 اینچ (53×40 میلیمتر) میباشد ولی رزولوشن این صفحه نمایش نسبت به مثلا N80 بهیچ وجه بهبود که نیافته است هیچ، کمتر هم شده است : رزولوشن نمایشگر 41×35 میلیمتری N80 برابر با 416×352 پیکسل میباشد که بهیچ عنوان نمیتوان در آن پیکسلهای به این ریزی را تشخیص داد در حالیکه این رزولوشن برای N95 برابر 320×240 پیکسل است که اگر به دقت به صفحه نمایش توجه کنیم میتوان به راحتی پیکسلهای تشکیل دهنده صفحه نمایش را مشاهده کرد اگرچه این واقعیت تاثیر چندانی در استفاده روزمره از گوشی ندارد و کیفیت صفحه نمایش نسبتا در حد قابل قبولی قرار دارد و در نور مستقیم خورشید نیز خوانائی خود را حفظ میکند. (البته ذکر این نکته مهم است که بدانیم اگر چیزی به نام N80 وجود نداشت یک چنین ایرادی بر N95 نمیشد گرفت چون تقریبا اکثریت قریب به اتفاق Pocket PC ها رزولوشنی معادل N95 دارند که از این میان میتوان به گوشی های N73 ،N93 و P990 اشاره کرد)

Nokia N95

N95 یک گوشی چهار بانده است و این به آن معناست که توانائی کارکرد در هر چهار فرکانس GSM (که عبارتند از 1800،900،850 و 1900 مگاهرتز) را دارد و علاوه بر آن توانائی انتقال اطلاعات از طریق GPRS و یا EDGE را هم دارد (هورا بلاخره ما هم GPRS دار شدیم!) که دومی به هیچ درد ما نمیخورد! علاوه بر آن گوشی توانائی کارکرد در شبکه 3G UMTS را نیز دارد (زیاد خودتان را ناراحت نکنید این بار هم کاری به ما ندارد) که توسط آن توانانی انتقال داده را با سرعت MB/s 3.6 دارد که این سرویس فقط در چند کشور معدود کاربرد دارد چون در بقیه جاها (البته بغیر از اینجا) حداکثر سرعت انتقال داده از طریق 3G معادل MB/s1.8 است.
لازم به ذکر است که N95 توانائی کارکرد بعنوان مودم را نیز دارد جائیکه با وصل آن به کامپیوتر برنامه همیشگی نوکیا یعنی PC Suite همه کارها را برای شما انجام داده و شما کافیست بروی دکمه Connect To Internet کلیک نمائید. یکی از بهترین امکانات N95 ساپورت Wi-Fi توسط آن است که توسط آن میتوان در جاهائی که این امکان برقرار است به صورت بیسیم به اینترنت متصل شد(این امکان از آنجا اهمیت دارد که در دنیای مدرن تقریبا وارد هر رستوران ، کافی شاپ ، هتل ، فرودگاه، ایستگاه راه آهن و کلا هر جائیکه تجمع وجود دارد بشوید وای فای برای شما بصورت رایگان برقرار است در ایران بشخصه فقط یک جا را سراغ دارم که بصورت دست و پا شکسته وای فای رایگان وجود دارد و آنهم مجتمع پایتخت است) نکته جالب و منحصر به فرد در رابطه با Wi-Fi گوشی N95 این است که با فعال کردن گزینه ای در منوی آن امکان جستجوی همیشگی شبکه Wi-Fi توسط گوشی مستقیما بروی صفحه حالت Stand-by گوشی وجود دارد و تنها کاری که شما باید بکنید اتصال به این شبکه های حاضر و آماده است.
نوکیا N95 همانند برادر های بزرگش در سری E امکان برقراری تماس از طریق اینترنت را نیز دارد ولی چون مثل بقیه چیزها در ایران کاربرد ندارد به آن نمیپردازیم.
پورت اتصال گوشی به کامپیوتر از نوع Mini USB بوده و با اتصال آن به کامپیوتر چهار حالت مختلف بروی گوشی ظاهر میشوند که عبارتند از : PC Suite ، USB، Image Print و Media Player که اگر USB انتخاب گردد کارت حافظه گوشی بعنوان یک درایو در My Computer ظاهر میگردد متاسفانه N95 محتویات حافظه داخلی را در اینجا به نمایش نمیگذارد.
Bluetooth و Infrared دو امکان ارتباطی دیگر هستند که در N95 گنجانده شده نکته جالب این است که مدتی بود که Infrared دیگر در موبایلها دیده نمیشد ولی نوکیا ظاهرا برای تاکید بر استفاده از موبایل بعنوان ریموت کنترل این پورت را در محصولات جدید خود مثلا در سری N بکار گرفته است و البته بصورت پیش فرض برنامه ای جهت استفاده از Infrared بعنوان ریموت کنترل در N95 وجود ندارد.
بلوتوث N95 نیز بسیار کارآمد است و با ساپورت A2DP امکان استفاه همزمان بیش از یک وسیله از آن فراهم میشود مثلا میتوان همزمان از هدست استریو بلوتوث استفاده نمود و در همان حال از بلوتوث جهت تبادل داده با کامپیوتر استفاده کرد.
سیستم عامل N95 از نوع Symbian ورژن 9.2 بهمراه Feature Pack 1 است که این آخری چیزی شبیه همین Service Pack خودمان است با این تفاوت که در مورد ویندوز هر Service Pack جدید حاوی تنظیمات جدید جهت ارتقا وضع امنیتی و کارکرد سیستم میباشد در حالیکه در مورد Symbian هر Feature Pack شامل ابداعات و نوآوری های جدید در ظاهر و عملکرد سیستم عامل میباشد(به عبارت ساده تر بیشترین چیزی که تغییر میکند ظاهر کار است). چندتای این تغییرات را میتوان به اینصورت خلاصه نمود:
– تغییر   Active Stand-by Mode که همان حالت صفحه نمایش و کارکرد آن در لحظات Stand-by است که یک نمونه از کارکردهای آن را در مورد جستجوی دائمی Wi-Fi مشاهده نمودیم.
– تغییرات گسترده در منوی Setting مثلا در اینجا یک تنظیم جدید اضافه شده است با نام Adjustment که از طریق آن علاوه بر تنظیم حالت Active Stand-by میتوان Theme های مختلف را نیز بکار برد در اینجا 5 عدد Theme پیش فرض وجود دارد که میتوان از اینترنت Theme های جدید دانلود کرد.
– یکی دیگر از این تغییرات امکان انتخاب فونت کلی است (Global Font) که میتوان یک فونت با یک سایز دلخواه انتخاب کرده اثر آن را در کل گوشی اعم از منوها هنگام SMS زدن و کلا همه جا مشاهده کرد. البته تغییرات دیگری نیز در منوها صورت گرفته است که تجربه کردن آنها شاید لذت بخش تر از صحبت کردن در رابطه با آنها باشد.
یکی از امکانات جدید بکارگرفته شده در نوکیا N95 وجود Voice Command است که برخلاف سایر  گوشی ها در این قسمت میتوان کنترل کلیه قسمت های گوشی را با صدا برعهده گرفت مثلا یک برنامه را صدا کرده آن را اجرا نمود یا آن را متوقف کرد (که در هنگام رانندگی بسیار به درد میخورد). پلیر N95 از فرمت های MP3،WAV،AMR،AAC و البته MIDI پشتیبانی میکند وهمگی آنها میتوانند نقش زنگ گوشی را ایفا کنند صدای زنگ N95 صدای نسبتا بلندیست و ویبره آن نیز در حد نسبتا بالائیست ولی به محض اینکه برای اولین بار گوشی تان زنگ خورد متوجه یک نکته منفی در آن میشوید و آن هم این است که با به صدا درآمدن گوشی صفحه نمایش نیز همزمان با آن شروع به چشمک زدن میکند و تقریبا مشخص نمیشود که چه کسی با شما تماس گرفته است مشکلی که ظاهرا راهی برای حل کردن آن وجود ندارد. تماس گرفته شده با شما با گشودن N95 پاسخ داده میشود ولی با بستن آن قطع نمیشود و این یکی نیز به نظر دارای هیچ راه حلی نیست در هنگام صحبت همچنان میتوان از امکانات دستگاه استفاده کرد مثلا میتوان نقویم را گشود و یا مثلا مکالمه خود را ضبط کرد و بلاخره پس از چندین سال شک و شبهه ! نوکیا زمان این ضبط صدا را از یک دقیقه ناقابل به یک ساعت تبدیل کرده است و معلوم نیست که چرا این زمان میبایست به همه چیز بستگی داشته باشد الا به میزان حافظه خالی در دسترس.
یکی دیگر از موارد زیبای این گوشی تولید صدای سه بعدی ست که توسط آن میتوان صدای پخش شده از اسپیکرها را بدور گوشی چرخاند!(با انتخاب Fly) و جالب اینجاست که نه تنها اینکار به آسانی قابل انجام است بلکه سرعت این چرخش نیز قابل تنظیم است (تکنولوژی را کف میکنید!).

 Nokia N95

فکر میکنم حالا نوبت آن رسیده باشدکه راجع به یکی از مهمترین امکانات این گوشی یعنی دوربین 5 مگاپیکسلی آن صحبت بنمائیم: با پس زدن کاور آن همراه بافعال شدن منوی عکس، لنز بینظیر کارل زایس گوشی نمایان میشود که در کنار آن یک فلاش قوی وجود دارد(البته نه به قدرت فلاش های زنون) که متاسفانه در میان منوهای گوشی راهی جهت ثابت نگه داشتن نور این فلاش و استفاده از آن بعنوان چراغ قوه وجود ندارد که البته ممکن است برنامه ای جهت اینکار در اینترنت یافت شود.
از لحظه گشودن کاور تا آماده شدن گوشی جهت عکاسی چیزی در حدود 6 ثانیه صرف میشود که در صورت استفاده از فوکوس این زمان شاید تا 8 ثانیه هم بطول بیانجامد که کمی با نفس دوربین های موبایل که وظیفه شان عکاسی در لحظه و فوریست، مغایرت دارد . مانند سایر دوربین های دیجیتال با فشردن تا نیمه شاتر، عمل Auto Focus صورت گرفته و با فشردن کامل آن عکس گرفته میشود. در اینجا چهار صدای متفاوت برای شاتر وجود دارد که قطع کردن هرکدام مستلزم بردن گوشی به حالت Silence میباشد. در منوی عکس گوشی گزینه هایی همانند عکاسی در شب ، پرتره ،حالت ماکرو، حالت پانوراما ، پرتره شب و گزینه های دیگر موجود است.
فیلمبرداری N95 دارای دو گزینه است یکی با رزولوشن 480×640 و فرمت همیشگی 3GP و دیگری با فرمت MP4 و با 30 فریم در ثانیه که این آخری به قیمت صرف مگابایت های بیشتر است تا جائیکه هر دقیقه این ویدئو 10 مگابایت فضا را اشغال میکند ولی در عوض کیفیت فیلم به نمایش در آمده در حد بسیار بالائی بوده و مطمئنا در نوع خود بهترین است.
یکی دیگر از امکانات منحصر به قرد و برتر این گوشی دارا بودن GPS داخلی ست که موقعیت هر شخص و هر نقطه را بروی هر جای کره زمین نشان میدهد. در درون منوها دو برنامه با GPS در ارتباطند یکی GPS Data میباشد که نسخه ساده ای از مسیریابی ست و بدون نقشه کار میکند و سه جزء دارد که در اولی (با نام Navigation) با اتصال به ماهواره یک قطب نما و مسیر حرکت شما به نمایش درمیآید و اگر یک مسیر مشخص را برای خود معین کنید فاصله میان ایندو و جهت حرکت پیشنهادی به شما نشان داده میشود ،دومی برای شما اطلاعات پایه ای جغرافیائی مثل عرض و طول جغرافیائی، مسطح بودن مسیر ،ارتفاع و گودی یک مکان و … را فراهم میکند که شاید مناسب راهسازی و مشاغل مربوطه باشد و سومی نیز اطلاعات مسیر فعلی شما را مشخص میکند مثلا مسیر طی شده توسط شما، سرعت حرکت، زمان طی شده، حداکثرسرعت و اطلاعاتی از این دست.
برنامه دیگری که با GPS در ارتباط است Maps نام دارد که در حقیقت نسخه ای از برنامه معروف Smart2Go میباشد که این برنامه مدتی ست توسط نوکیا بصورت رایگان عرضه میشود البته زیاد هم رایگان نیست چون با معین کردن مسیر حرکت بروی این برنامه نقشه های آن میبایست از اینترنت دانلود شود و این کار رایگان نیست! که البته این مورد درباره N95 که نقشه بیش از 100 کشور جهان را در خود دارد آنچنان مصداق ندارد (البته همانطور که حدس میزنید ما درون این 100 کشور نیستیم!) تنها موردی که اینجا میمیاند این است که N95 برای راهنمائی بصورت صوتی از شما پول دریافت میکند بدین شرح: یک هفته 6.49 یورو ،یک ماهه 7.99 یورو ، یکساله 59.99 یورو  و سه ساله 69.99 یورو.
بحث به درازا کشید و از گوشی با این همه امکانات جالب و نوین چیزی بیش از این هم انتظار نمیرود چیزی که مسلم است N95 بی رقیب ترین گوشی حال حاضر دنیاست و شاید تنها ایرادی که بتوان بر این گوشی گرفت عمر کم باتری آن است که حتی ممکن است در یک روز دو بار شما را مجبور به شارژ آن بنماید. از این که بگذریم نوکیا بدون شک بهترین محصول تاریخ خود را به نمایش گذاشته است . در حوزه قیمتی N95 بیشترین نوسانات را داشته است جائیکه در بدو ورود خود با قیمتی معادل یک میلیون و سیصد هزار تومان به فروش میرسید و این نوسانات تا حد هشتصد هزار تومان با گارانتی اصلی (اتصالات ایران) رسید حالا هم که گفته شده است تمامی گوشی های داخل و خارج ایران همه رجیستر میشوند شاید با هجوم مردم به گوشی های بدون گارانتی این قیمت پائین تر نیز برود.

538 دیدگاه

  1. سلام آقا آرش
    می خواستم بگم من N95 رو اون زمانی خریدم قیمتش 1,300,000 تومان بود ولی واقعاً خیلی پشیمون هستم!
    شما همه اطلاعات و قابلیت های اونو گفتین ولی این گوشی یه اشکالاتی هم داره که باید بخری تا متوجه بشی!
    البته باید بگم که من اون گوشی رو انداختم خونه و با سامسونگ دارم روزگار خوشی رو می گذرونم!
    من که هرکی خواسته بخره بهش توصیه نکردم تا حالا ! ولی به نظر من هرکی خواست گوشی بخره بره سامسونگ بخره!

  2. سلام !
    من بالاخره N95 رو با استفاده از اطلاعات خوب سایتتون خریدم و فعلا هم ازش راضی ام (البته هنوز مدت زیادی نگذشته که مشکلی توش پیدا کنم!!) بازم تشکر میکنم ازتون به خاطر سایت خوبتون!!
    فقط من الان یه ذره راجع به قطعات جانبی گوشی ای که خریدم شک دارم:
    1- اولا که memory card رو که توش می ذارم ازم Password میخواد ومن هرچی شماره رند رو چک می کنم درست نیست؟ آیا این به این معنی است که کارت دست دوم است؟ تنها راهش format کردن کارته یا ..؟
    2- باطری گوشی چینیه!
    3- شارژر گوشی دارای تبدیل نیست و به پریزهای رایج در ایران نمی خوره!( اینجا دیگه حسابی سرم کلاه رفته نه؟!!!)
    در ضمن سیم تبدیل TV و USB ساخت تایلند، و کنترل headset و باطری ساخت چین، و آداپتور کارت حافظه ژاپنیه.(همه جای دنیا سرای من است ؟؟!!؟!) شارژر فندکی هم نداره. ولی عوضش فکر کنم خود گوشی اصل فنلاند باشه و کره ای که label فنلاند خورده باشه نیست. (این رو از روی شکل lable که یک چهار گوش کامل نیست می گم… اگه اشتباه فکر می کنم بگین لطفا)
    در ضمن احتیاجی به گفتن نداره که بسته گوشی کاملا باز باز بود!
    اگه میشه یه راهنمایی بکنین ببینم تا چه حدسرم کلاه رفته! و اینکه احیانا چه چیزهاییشو باید عوض کنم و اصل بخرم.
    اوه راستی یادم رفت بگم که روی صفحه نمایش گوشی هیچ کاور پلاستیکی محافظی نبود. می خوام بدونم همه n95ها این طورین یا اینکه این گوشی استفاده شده یا همچین چیزیه؟
    آیاراهی برای فهمیدن life time کامل گوشی (با احتساب format شدن های احتمالی) وجود دارد؟
    بازم مرسی از راهنماییهاتون!

  3. سلام مرسی من همه مطالب و نظرات رو خوندم(که بیشتر از 2 ساعت ازم وقت گرفت!!) و کلی مطلب گیرم اومد. فقط این سوال برام مطرح شد که چرا کسی اینجا چندان حرفی از N82 نمی زنه؟! تا جایی که من شنیدم n82 تمام مزیت های 95 رو داره و معایب اون مثل باطری، نداشتن فلاش زنون و… رو هم برطرف کرده . و البته قیمتش هم از 95 کمتره.
    با همه این حسابها آیا می تونید منو راهنمایی کنید که بین 95 و 82 کدومو بخرم؟ ( فقط نگید 95 8G چون نمی خوام اون قدر پول خرج کنم!! 😉 )
    من خودم هم ظاهر 95 رو ترجیح می دم ( مخصوصا نسبت به اون دکمه های عجیب 82 !!) ولی یک سری کارشناس دیگه! بهم پیشنهاد کردند همون 82 رو بگیرم…
    اگه میشه شما هم راهنماییم کنید تا بتونم تصمیم نهاییمو بگیرم ! مرسی

  4. به نظرم ان95 خیلی خوشكله، تو زیبایی هیجی ان95 نمیشه!
    آقا آرش واقعا” سایتتون باحاله ولی می شه عكستونو توی سایت بذارین؟!

  5. با سلام
    آرش جان این کار اگر هم قابل انجام باشد (که به نظر من نیست) کار استانداردی نمی باشد چون اگر بود خود نوکیا این کار را می کرد. در مورد خرید از آگهی های اینترنتی نیز تنها از سایت های معتبر استفاده کنید
    با تشکر

  6. خیلی ممنونم آرش جان. اما دوست من از این گوشی داره و باطریش رو با باطری 8 گیگش عوض کرده و یک ساعت دیر تر باطریش تموم میشه .(نه در حالت استند بای ) نظر تو چیه؟
    من میخوام بخرم ولی دست دوم به نظر شما کار درستی می کنم ؟اگه گفتید نه یا آره بگید چرا؟ اون هم از آگهی های اینترنت . متشکرم .

  7. من تا به حال نزدیک به 30 گوشی خریدم و عوض کردم و حالا هم گوشی 95 رو دارم میتونم به جرات بگم بهترینه از تمام گوشی ها سونی: الجی :سامسونگ هرکی میخواد بخره این کارو بکنه من حتی رم 2 گیگ انداختم توش با این حال هنگ نکرده حتی 1بار: باطریشم هر 2 روز 1 بار شارز میکنم :ممنون از مطالب خوبتون

ارسال یک پاسخ