Samsung U900 Soul فرار بسوی آینده

44
6861

یکی از پر بارترین غرفه های نمایشگاه بارسلونای امسال، به سامسونگ و محصولات هیجان انگیزش اختصاص داشت که در جمع تمامی مدلهای معرفی شده در این فستیوال، U900 Soul همچون تک ستاره ای می درخشید محصولی که با بسط دادن ایده هیجان انگیز D-Pad هوشمند و بهره گیری از مشخصات بالا سعی در جذب هرچه بیشتر مخاطبان امروزی دارد. با ما در بررسی این محصول زیبا که به تازه گی زمزمه هایی مبنی بر حضور آن در ایران نیز شنیده می شود، همراه شوید.

مدل و نام Samsung U900 Soul
ابعاد 12.9×49.5×105 میلی متر
وزن 112 گرم
صفحه نمایش 2.2 اینچ
320×240 پیکسل
قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
دفترچه تلفن قادر به ذخیره تا 1000 اسم
کارت حافظه+حافظه داخلی Micro SD+ 128 MB
ارتباطات GSM سه بانده+GPRS +EDGE+ 3G +Bluetooth
سیستم عامل ندارد
پردازنده ندارد
وضوح دوربین 5 مگاپیکسل با قابلیت فوکوس اتوماتیک
حداکثر وضوح فیلمبرداری QVGA با 30 فریم در ثانیه
ظرفیت باتری 800mAh

به نظر می رسد سامسونگ نقشی را که در سالهای نچندان دور توسط موتورولا ایفا می گردید یعنی ایده دادن به سایر سازندگان را به خوبی اجرا می کند تا جائی که ایده های نو و طرح های بدیعی که سامسونگ این روزها در گوشی های خود به کار می برد کم کم در میان دیگر سازندگان نیز تکرار می گردد. محصولات معرفی شده این شرکت برای امسال همگی واجد نوآوری، ابتکار و امکانات متناسب با کلاس خود بودند و در این میان سری بسیار موفق U که پیش از این با محصولات فوق العاده ای همچون U100، U600 و U700 بازار را به شدت به نفع خود تغییر داده بود، این بار شاهد حضور یک عضو جدید است، U900 Soul، محصولی ست که می توان تا مدتها از آن بعنوان یک محصول انقلابی یاد کرد. از نکات جالبی که در ارتباط با این گوشی حتی پیش از مواجهه حضوری با آن جلب توجه می کند نامگذاری آن با لقب Soul می باشد که با اینکه دستگاه در رده گوشی های هوشمند قرار ندارد اما اشاره ایست به قابلیت های هوشمندانه ای که این گوشی در لحظات محتلف از خود بروز داده و بدین ترنیب می توان به نوعی آن را یک دستگاه باهوش نامید.
یکی از ویژگی های مشترکی که گوشی های سری Ultra ΙΙ همواره واجد آن بوده اند ابعاد بسیار Slim آنها می باشد تا جائیکه برای مثال U600 عنوان باریک ترین گوشی کشوئی دنیا و U100 باریک ترین گوشی دنیا لقب گرفته اند اما برخلاف همیشه این ماجرا این بار در مورد U900 آنچنان مصداق ندارد چرا که این گوشی با ابعاد 12.9×49.5×105 میلیمتر و وزن 112 گرم، یک گوشی Slim و یا سبک محسوب نمی شود ولی ظاهر چشمگیر و مخصوصا D-pad منحصر به فرد آن، زیبائی و زرق و برق گوشی های سری U را کاملا زنده می کند. گذشته از این U900 با تعبیه یک دوربین 5 مگاپیکسلی، پر امکانات ترین گوشی این دسته از هر لحاظ می باشد و از این نظر می توان ابعاد دستگاه را کاملا متناسب پنداشت. تنها قسمت های فلزی بکار گرفته شده در گوشی قسمت زیر صفحه نمایش و همچنین بستری ست که صفحه کلید عددی دستگاه بروی آن قرار گرفته است سایر قسمتهای گوشی از پلاستیک بسیار با کیفیت و مناسبی ساخته شده است و کیفیت ساخت بالائی را به نمایش می گذارد.

samsung_u900_soul_02.jpg

از معدود دفعاتی ست که چشمگیر ترین المان قابل ذکر روی دستگاه صفحه نمایش آن نمی باشد بلکه این بار مشخص ترین جزئی که در روی گوشی خودنمائی می کند D-Pad منحصر به فردی ست که سامسونگ برای این دستگاه در نظر گرفته است. نمونه ای که در حقیقت خود یک صفحه نمایش 1.14 اینچی حساس به تماس با رزولوشن 112×128 پیکسل و توانائی نمایش 65 هزار رنگ بوده و کاملا قابل سفارشی سازی ست. آیکون های به نمایش درآمده در این Touch Pad به دلخواه کاربر قابل جایگزین کردن می باشند و علاوه بر این می توان رنگ های به نمایش درآمده در این صفحه و همچنین دایره ای که بدور برنامه در حال اجرا به نمایش در می آید را از میان محدوده وسیعی از رنگ های مختلف انتخاب نمود و حتی می توان Theme بکار گرفته شده در صفحه نمایش اصلی را نیز به این صفحه نمایش تعمیم داد. علاوه بر این میزان حساسیت این صفحه به لمس کردن را نیز می توان از میان سه شدت مختلف انتخاب کرد که با تنظیم آن بروی پائین ترین حساسیت، این صفحه بسیار به نمونه های معمولی فعلی شبیه شده و برای انتخاب یک Application از روی آن فشار زیادی لازم است که این برای افرادی که با این تکنولوژی زیاد هماهنگ نیستند راه حل مناسبی به نظر می رسد نکته جالب دیگر در رابطه با این صفحه نمایش کوچک، امکان تعیین میزان Feedback احساس شده در زیر انگشتان از میزان سه حساسیت موجود می باشد که امکان غیر فعال کردن کامل آن نیز توسط کاربر وجود دارد. در مجموع محدودیتی در قرار گرفتن موارد مختلف در این صفحه نمایش وجود نداشته و در منوهای مختلف وظایف این قسمت نیز تغییر می کند. استفاده از این Touch Pad بدون شک تجربه منحصر به فردی برای کاربر در تلفیق تکنولوژی آینده و موارد فعلی بوجود می آورد. اطراف این قسمت را نیز چون همیشه Soft-Key های دوگانه دستگاه در بالا بهمراه کلیدهای برقراری و رد تماس در پائین احاطه کرده اند که کلید رد تماس در این قسمت نقش Power گوشی را نیز بازی می کند. در پائین ترین بخش گوشی یک قسمت فرو رفته با طراحی زیبا جای دارد که در هنگام گشودن گوشی، نقش یک تکیه گاه بسیار مناسب را بازی می کند که برای نمونه ای که در آن خبری از دکمه واقعی D-Pad نیست، بسیار ضروری به نظر می رسد.

samsung_u900_soul_03.jpg

 

با گشودن گوشی صفحه کلید عددی دستگاه دیده می شود که برطبق رسم همیشگی گوشی های این سری کاملا چسبیده بر کف و بدون هرگونه برآمدگی می باشد در اینجا با افزوده شدن یک سطر دیگر به کلیدهای این بخش با پنج ردیف دکمه های مختلف روبرو می شویم که توسط جدا کننده های هلالی شکل و نسبتا برجسته از یکدیگر جدا شده اند. ابعاد بزرگ و Feedback فوق العاده این صفحه کلید، آن را به بهترین نمونه ای که تاکنون در خانواده Ultra ΙΙ دیده شده است تبدیل می کند. سطر اضافه شده در این قسمت شامل کلیدهای سوئیچ عملکردی (همانند نمونه ای که در F500 مشاهده می شود و برای سوئیچ میان Application های مختلف در صفحه Stand-by مورد استفاده قرار می گیرد) و کلید دسترسی مستقیم به دفترچه تلفن می باشد که کلید C را در برگرفته اند. نور پس زمینه کلیه کلیدهای این بخش سفید یکنواخت و کاملا پر نوری می باشد.
صفحه نمایش 2.2 اینچی دستگاه با رزولوشن 320×240 پیکسل و پشتیبانی از 262 هزار رنگ (البته در بعضی منابع 16 میلیون ذکر شده است) یکی از نمونه های موفق سامسونگ می باشد و در نمایش تصاویر مختلف و رنگ های متعدد کامل رضایت بخش عمل می کند اما یکی از مشکلات پیش روی این قسمت عملکرد آن تحت نور مستقیم خورشید است که کمی از حد انتظار پائین تر می باشد. در این صفحه نمایش تا 9 خط به فرم متنی و تا سه خط Service Line قابل جایگذاری می باشد. بر بالای صفحه نمایش نشان سامسونگ در مرکز همراه با دوربین مخصوص تماس های ویدئویی در سمت چپ دیده می شود.

samsung_u900_soul_04.jpg

در سمت چپ دستگاه درست همانند نمونه ای که در U600 دیده بودیم Rocker تغییر حجم صدا همراه با محل اتصالات سیمی دستگاه دیده می شود که این پورت همچنان همان پورت اختصاصی سامسونگ در این قسمت می باشد و بجز پورت USB محل اتصال هدست و شارژر گوشی نیز محسوب می شود. یک قطعه پلاستیکی همرنگ بدنه این پورت را کاملا پوشش می دهد. محلی برای اتصال بند به گوشی نیز تنها جزء دیگر موجود در این قسمت محسوب می شود.

samsung_u900_soul_05.jpg

در سمت راست دستگاه بازهم همانند U600 اسلات کارت Micro SD دستگاه همراه با شاتر دوحالته آن دیده می شود که نسبت به گذشته فقط کمی دچار تغییر سایز شده اند. اسلات کارت حافظه دستگاه نیز با یک قطعه پلاستیکی همرنگ بدنه پوشانده شده است. بالا و پائین گوشی نیز بطور کلی خالی از هرگونه المان قابل ذکر می باشد.

samsung_u900_soul_06.jpg

 

قسمت پشت گوشی تا قبل از گشودن دستگاه، خالی از هرگونه المان اضافی ست و توسط کاور باتری به دو بخش مجزا تقسیم شده است باتری پنهان شده در زیر این کاور دارای ظرفیت نسبتا کم 800mAh می باشد که در حالت ایده آل توانائی تامین انرژی دستگاه را برای 250 ساعت در حالت Stand-by و 2.5 ساعت در حالت مکالمه را دارد که در دنیای واقعی می توان حداقل تا 2 بروی این باتری حساب کرد. در استفاده از U900 بعنوان یک پخش کننده موسیقی نیز، این باتری، حداقل تا 12 ساعت می تواند دستگاه را روشن نگاه دارد که با وجود آنکه باتری دستگاه دارای ظرفیت بالایی نیست میزان بهینه سازی مصرف انرژی که در ساختار گوشی بکار گرفته شده و باعث کارکرد نسبتا رضایت بخش آن گردیده است، جای تقدیر دارد. زمان مورد نیاز برای شارژ کامل گوشی از حالت خالی چیزی در حدود 2 ساعت می باشد.
با گشودن دستگاه رو به بالا دوربین 5 مگاپیکسلی U900 طبق رسم همیشگی سامسونگ در لبه بالا رونده پشت صفحه نمایش نمایان می شود، راه حلی که سازنده را از دغدغه پرداختن به مسئله همیشگی کاور برای لنز دوربین بی نیاز می کند. در کنار لنز دوربین، آینه عکاسی از خود بهمراه تک فلش LED گوشی دیده می شود که نسبت به دیگر فلش های LED کنونی کمی بزرگتر به نظر می رسد امری که سامسونگ با نامیدن این قسمت تحت عنوان “Power LED” بر آن تاکید کرده است.

samsung_u900_soul_07.jpg

اینترفیس بکار گرفته شده در دستگاه همان ساختار آشنای سامسونگ در گوشی های سری Ultra ΙΙ می باشد که در چند مورد دچار تغییرات اندکی شده است در اینجا و در صفحه Stand-by المان های استاندارد همیشگی چون قدرت باتری و سیگنال همراه با تاریخ و زمان نمایش داده می شود که بدون شک برجسته ترین المان قابل ذکر در این قسمت ساعت آنالوگ کاملا بزرگ در مرکز صفحه نمایش است که با تغییر Theme بکار گرفته شده در گوشی، تغییر رنگ و ظاهر می دهد. رنگ پیش فرضی که سامسونگ برای این قسمت و همچنین برای منوی اصلی انتخاب کرده است کاملا با رنگ بدنه گوشی همخوانی دارد. یکی از امکانات آشنای این سری در صفحه Stand-by استفاده از پس زمینه های متحرک می باشد که در U900 نیز حضور دارد در اینجا همانند قبل با توجه به ساعتی که در آن قرار داریم این پس زمینه متفاوت خواهد بود مثلا در طول روز تصویر آسمان آبی با پرندگان در حال پرواز و در شب با آسمانی تیره با ستارگان و خانه های روشن روبرو می شویم که تصویر به نمایش در آمده در این قسمت با قابلیت uGo با توجه به کشوری که در آن قرار داریم بطور خودکار تغییر می کند (البته در ورژن های توزیع شده سامسونگ در داخل، این قابلیت را نمی توان دید و بعنوان مثال در نمونه ای همچون U100 که به این قابلیت در آن تصریح شده است خبری از تغییر پس زمینه با تغییر نام کشور در آن دیده نمی شود) یکی از کارکردهای جالب این تصاویر متحرک که در ابتدا ممکن است متوجه آن نشوید ارتباط مستقیم قدرت سیگنال و میزان ابر در آسمان است بطوریکه با قدرت سیگنال بالا با آسمان آبی یکدست و با قدرت سیگنال پائین با آسمانی ابری روبرو می شویم. گزینه جدید دیگری نیز برای عکس پس زمینه وجود دارد در اینجا می توان با اختصاص دادن چندین عکس متفاوت از آنها به فرم SlideShow استفاده کرد. از تغییرات دیگری که نسبت به دیگر ورژن های این کلاس می توان به آن اشاره کرد حذف نمایش همزمان تقویم به همراه پس زمینه در صفحه Stand-by می باشد. با فشردن دکمه میانی Touchpad و یا Soft-Key سمت چپ به منوی اصلی دستگاه وارد می شویم که در حالت پیش فرض به فرم ماتریسی 3×4 می باشد و در آن برای اولین بار در این کلاس از زیر منوهای معمولی به فرم لیست استفاده شده و خبری از منوهای pop-up نمی باشد که به راحتی استفاده کمک فراوانی کرده است (در بعضی ورژن ها اما این زیر منوهای pop-up همچنان حضوردارند که البته امکان غیر فعال کردن آن به کاربر داده شده است). یکی از قابلیت های دائمی گوشی های سامسونگ یعنی به خاطر سپردن آخرین منو و زیر منویی که توسط کاربر مورد استفاده قرار گرفته است، در U900 نیز به چشم می خورد. میانبرهای عددی برای گشتن در میان منوها نیز در U900 تعبیه شده است.

samsung_u900_soul_08.jpg

 

بغیر از نمونه پیش فرض نصب شده در دستگاه در درون منوها با دو Theme رنگی دیگر مواجه می شویم که تغییرات گسنرده ای را در ظاهر منوها و پس زمینه آنها بوجود می آورند، علاوه بر این امکان ساخت Theme های دلخواه توسط ادیتورهای Basic و Extended در گوشی بوجود آمده است که در حالت Basic تنها کاری که برای ساخت یک Theme دلخواه لازم است افزودن یک Wallpaper و چند تنظیم جزئی می باشد اما در حالت Extended تمامی قسمتها از عکس پس زمینه و شکل آیکونها تا سایز و رنگ فونت قابل تغییر کردن و شخصی سازی می باشند. Touchpad حساس به تماس گوشی نیز با تغییرات Theme در صفحه نمایش اصلی هماهنگ بوده و متناسب با رنگ بکار گرفته شده تغییر ظاهر می دهد.
برقراری تماس چون همیشه در گوشی های سامسونگ، بسیار زیبا و متفاوت است در اینجا برای نوشتن اعداد جهت تماس از افکت شش گانه بسیار زیبا و منحصر به فردی استفاده شده است که با اینکه برای کاربران سامسونگ نکته جدیدی محسوب نمی شود اما در نوع خود بسیار زیبا و البته کاربردی ست. از دیگر موارد قابل اشاره در هنگام برقراری تماس، نمایش تمامی حالتهای منطبق از دفترچه تلفن با گرفتن سومین شماره می باشد. علاوه بر این جستجوی فوق العاده دیگری نیز تحت عنوان Search as Spelling نیز در این قسمت گنجانده شده است و در طی آن با توجه به حروفی که بروی کلیدهای صفحه کلید نوشته شده است بدون آنکه برای دسترسی به یک حرف خاص احتیاج به فشردن دو یا چند باره آن کلید داشته باشیم، این اینترفیس تمامی حالتهای ممکنه را نشان می دهد در اینجا همانطور که قبلا هم در این رابطه صحبت کرده بودیم مثلا برای برقراری تماس با Arash از دفترچه تلفن تنها کافی ست 27274 را در این قسمت بنویسم و اینترفیس تمامی اسامی ممکنه که با این اعداد قابل نوشتن هستند از جمله اسمی که مدنظر ماست را از دفترچه تلفن یافته و نمایش می دهد. صدای دریافتی و ارسالی توسط گوشی در حین تماس کاملا رضایت بخش و مطلوب می باشد و صدای زنگ گوشی نیز در حد متوسط رو به بالا طبقه بندی می شود و شاید نزدیک ترین نمونه به صدای U900 دیگر عضو این خانواده یعنی U600 باشد.
دفترچه تلفن بکار گرفته شده در U900 نسبت به دیگر نمونه های این کلاس دچار تغییر چندانی نشده است در اینجا با یک نمونه 1000 اسمی روبرو هستیم که امکان نمایش کنتاکتهای موجود در حافظه داخلی و اسامی موجود در سیمکارت را بطور همزمان داشته و برای هر کنتاکت نیز می تواند تا 5 شماره تلفن اختصاص دهد. علاوه بر این اطلاعات فراوان دیگری را نیز می توان برای هر کنتاکت وارد نمود: از اختصاص عکس، زنگ و ویدئوی دلخواه تا آدرس ایمیل، نشانی پستی و چندین و چند عنوان دیگر. گذشته از جستجوی حرف به حرف همیشگی، قابلیت Search as Spelling که قبلا به آن اشاره کرده ایم نیز در اینجا حضور دارد ولی متاسفانه مشکل نسبتا قدیمی سامسونگ در این قسمت ،یعنی جستجو تنها از روی اسامی اول، در U900 نیز دیده می شود. قابلیت قرار دادن کنتاکت ها در درون گروه های مختلف با امکان اختصاص زنگ و عکس دلخواه نیز در این دفترچه تلفن وجود دارد علاوه بر این با اختصاص تاریخ تولد به یک کنتاکت خاص می توان آن را به راحتی جهت ایجاد آلارم به تقویم منتقل کرد. امکان انتقال جزئیات کنتاکت ها و یا کل دفترچه تلفن از طریق بلوتوث بهمراه قابلیت کپی نمودن تمامی اطلاعات این قسمت به کارت حافظه از دیگر موارد مثبتی ست که در این بخش دیده می شود.
منوی ذخیره اطلاعات تماس ها تغییر چندانی نسبت به گدشته نداشته است در این منو که با فشردن دکمه Call از صفحه Stand-by و یا از طریق منوی اصلی گشوده می شود، گذشته از موارد همیشگی جهت ثبت تماس های دریافتی، تماس های انجام گرفته و تماس های از دست رفته (که هر کدام تا 30 عنوان را در خود ذخیره می کنند)، موارد دیگری نظیر Recent Contacts (برای نمایش آخرین نفراتی که با آنها تماس برقرار شده)، Call Time Counter (جهت ثبت اطلاعات زمانی کل تماس ها) و همچنین Call Cost (برای نمایش هزینه مکالمه) به چشم می خورد.
یکی از قسمت هایی که نسبت به دیگر گوشی های سامسونگ در این رده دچار تغییرات چشمگیری شده است بخش File Manager و یا مرورگر داخلی گوشی می باشد. در این قسمت برخلاف گذشته تمامی محتوای موجود در حافظه داخلی و کارت حافظه بصورت یکجا و همزمان به نمایش درمی آیند و با اینکه همانند قبل محتوای موجود در حافظه بصورت حودکار در فولدرهای Camera Album، Images، Videos، Sounds و Games ذخیره می گردد اما می توان محتوای مورد نظیر را بطور دلخواه به فولدرهای جداگانه نیز هدایت کرد امکانی که در گوشی های قبلی سامسونگ در این رده نشانی از آن را نمی بینیم. این مرورگر امکان کپی، جابجائی تکی و دسته جمعی فایل ها و همچنین امکان ساخت فولدر جدید را به کاربر می دهد. علاوه بر این امکان انتقال تمامی فایل ها از طریق بلوتوث و ایجاد قفل بروی فایلها جهت پاک نکردن اتفاقی آنها نیز در این مرورگر دیده می شود. یکی از مشکلات همیشگی گوشی های غیر هوشمند سامسونگ، یعنی تاخیر در دسترسی به محتوای کارت حافظه، برای اولین بار در U900 مرتفع گردیده است و دسترسی به کارت حافظه با سرعت قابل قبولی صورت می گیرد. گالری نمایش عکس ها در U900 چون قبل بخشی از مرورگر آن محسوب می شود و عکس های موجود در این قسمت به فرم لیست با یک Thumbnail کوچک در سمت چپ آنها مشاهده می شوند و امکان مرتب نمودن این لیست برحسب تاریخ، نوع، اسم و اندازه در آن پیش بینی شده است. با گشودن یک عکس می توان بدون مراجعه به لیست با دکمه های کناری Touchpad به عکس های قبلی و بعدی دسترسی پیدا نمود علاوه بر این با گشودن تصاویر امکان زوم در آنها نیز برای کاربر فراهم می شود. نمایش تمام صفحه  تنها حالتی ست که امکان نمایش عکس به فرم افقی را برای کاربر بوجود می آورد. همانند همیشه در درون منوهای این قسمت یک ادیتور قوی برای ویرایش و ایجاد تغییرات گسترده دز عکس وجود دارد که در نوع خود یک نمونه منحصر به فرد و کاملا جامع محسوب می گردد.

samsung_u900_soul_09.jpg

پلیر پخش موسیقی در دستگاه یک نمونه بهبود یافته نسبت به دیگر اعضای خانواده Ultra ΙΙ محسوب می گردد این پلیر از فرمت های محبوبی چون MP3، WMA بهمراه خانواده AAC پشتیبانی می کند. در ساختار این قسمت با چندین Playlist متفاوت که Trackهای مختلف را بر اساس موارد مختلفی چون نام خواننده، نوع آهنگ، نام آلبوم و چندین مورد دیگر فیلتر می نمایند روبرو می گردیم علاوه بر این در این قسمت با 9 اکولایزر پیش فرض روبرو می شویم که قابلیت تغییر توسط کاربر در آنها پیش بینی نشده است یکی از افکت های جدید در این قسمت افکت Fade-Out می باشد که صدای آهنگ را در لحظات رو به پایان Track کم کم پائین آورده و قطع می کند. این پلیر قابلیت کارکرد در پس زمینه و اصطلاحا Minimize شدن را نیز دارد که بدین ترتیب اطلاعات آهنگ در حال پخش در صفحه Stand-by به نمایش در می آید و مستقیما از روی Touchpad که اینک به المانهای کنترل موسیقی تغییر ظاهر داده است قابل کنترل می باشد. از تغییرات دیگر قابل ذکر در این قسمت افزودن سیستم Rating به آهنگ های موجود در این پلیر است به فرمی که می توان به هر آهنگ از یک تا پنج ستاره را اختصاص داد که از این لحاظ همخوانی کاملی با Windows Media Player در مواقع Synchronization بوجود می آید پلیر پخش ویدئو در دستگاه یکی از نمونه های استاندارد سامسونگ در این رده محسوب می شود و در آن گذشته از پشتیبانی از فرمت های معمولی چون 3GP امکان پشتیبانی از فرمت MPEG-4 نیز مهیا شده است از دیگر موارد قابل ذکر در این قسمت کنترل گر های پخش ویدئو بروی صفحه Touchpad است که بدون آنکه احتیاجی به دسترسی به منوها و پوشاندن بخشی از تصویر باشد می توان به راختی توسط این صفحه به کنترل محتوا و حرکت بروی تصویر اقدام نمود. رادیو FM با قابلیت پشتیانی از RDS از موارد دیگر موجود در بخش صوتی تصویری U900 محسوب می شود.
حافظه داخلی موجود در U900 به میزان 128 مگابایت می باشد که توسط کارت حافظه Micro SD قابل افزایش می باشد.

samsung_u900_soul_10.jpg

برای دستگاهی با یک دوربین 5 مگاپیکسلی با قابلیت اتوفوکوس بدون شک یکی از مهمترین بخش های مورد بررسی دوربین و قابلیت تصویری آن می باشد. در منوی عکاسی از اینترفیس دیگر Cameraphone موفق سامسونگ یعنی G800 استفاده شده است که عکاسی در آن تنها در حالت افقی صورت می گیرد و کلیه تنظیمات این قسمت در نواری افقی در بالای تصویر جای گرفته است که زیر منوهای هریک نیز به فرم ستونی در زیر هر تنظیم ظاهر می گردد در این میان استفاده از چهار میانبر پر کاربرد دیگر بروی صفحه Touchpad که مواردی همچون فعال و غیر فعال کردن فلش، تنظیم حالت ماکرو و تایمر سرخود در آن به چشم می خورند، بر راحتی استفاده از این اینترفیس کاملا افزوده است. از تنظیمات مهم موجود در این بخش می توان به مواردی همچون تنظیم نور سفید، انواع حالات عکاسی، افکت های رنگی، تنظیمات ISO (از 50 تا 400)، لرزش گیر دست و بلاخره تکنولوژی نوظهور تشخیص چهره اشاره کرد که این مورد آخر تا پیش از این تنها در دوربین های دیجیتال نسبتا پیشرفته به چشم می خورد و تعبیه آن در قالب یک دوربین موبایل امری کاملا نوظهور می باشد. این فناوری با تشخیص چهره تک تک افراد موجود در تصویر (البته اگر تعداد آن از حد معینی بیشتر نباشد)، بصورت خودکار فوکوس بیشتری بر ناحیه چهره اعمال کرده و در نتیجه تصاویر بهتری بدست می آید. از تنظیمات دقیق تری که در درون منوهای این قسمت یافت می شود می توان به Wide Dynamic Range به همراه Exposure Metering اشاره کرد. همانگونه که پیش از این نیز به آن اشاره کردیم، فلش بکار گرفته شده در U900 از نوع فلش تکی LED می باشد که سامسونگ این بار آن را Power LED نام نهاده است و در عمل نیز با اینکه فاصله بسیار زیادی بین این فلش و یک نمونه زنون وجود دارد اما در قیاس با دیگر نمونه های LED موجود نور بسیار قویتری دارد. حداکثر رزولوشنی که U900 می تواند به آن دست یابد 1920×2560 پیکسل (5 مگاپکسل) می باشد که گذشته از این، چهار رزولوشن پائین تر نیز در آن تعبیه شده است. کیفیت عکس های گرفته شده در بالاترین رزولوشن در دستگاه کاملا از حد انتظار بالاتر است و در مواردی همچون نویز در تصویر، نوردهی دقیق تر بر سوژه و در کارکرد کلی دوربین، می توان آن را حتی از بهترین دوربین های موجود در بازار یعنی N95 8G و نمونه ای چون N82 کاملا بالاتر دانست البته در مواردی چون توازن رنگ (Color Balance) و اصطلاحا Sharpness عکس، نمونه های نوکیائی بعلت بهره بردن از یک لنز بزرگتر عملکرد بهتری دارند. در کل و در رده گوشی های کشوئی (اگر نمونه ای چون N95 8Gرا کشوئی به حساب نیاوریم) بدون شک رقیب قابل ذکری را در عکاسی برای U900 نمی توان پیدا کرد. اما داستان در مورد فیلمبرداری این دوربین به خوبی عکاسی آن پیش نمی رود در اینجا حداکثر رزولوشن موجود برای فیلمبرداری 240×320 پیکسل با 30 فریم در ثانیه می باشد و در آن از رزولوشن VGA برای فیلمبرداری پشتیبانی نمی گردد که از این لحاظ می بایست فیلمبرداری این دوربین را با نمونه های همچون SE K850 مقایسه نمود.
رده ارتباطات دستگاه برای یک گوشی غیر هوشمند در حد قابل قبولی قرار دارد در اینجا از فرکانسهای سه گانه GSM به همراه فرکانس 2100 مگاهرتز برای ارتباطات بر پایه HSDPA استفاده شده است. علاوه بر این برای استفاده از شبکه های پر سرعت مواردی همچون GPRS، EDGE و 3G در نظر گرفته شده است. ارتباطات با فواصل نزدیک توسط بلوتوث نسخه 2.0 با پشتیبانی از A2DP میسر می گردد و ارتباطات سیمی دستگاه با کامپیوتر نیز توسط پورت USB 2.0 تامین می گردد.

samsung_u900_soul_11.jpg

Samsung U900 Soul محصولی ست که در آینده مطمئنا از آن بسیار خواهید شنید، دستگاهی با قابلیت های برتری همچون ظاهر زیبا، صفحه کلید مناسب و دوربین فوق العاده که حرف های فراوانی برای گفتن دارد. قیمت پایه ای که برای این محصول در بازارهای جهانی تعیین شده است رقمی نزدیک به 520 دلار می باشد که با اینکه در صفحه محصولات شرکت توزیع کننده سامسونگ در ایران، نام U900 به روشنی به چشم می خورد اما هنوز قیمتی برای این محصول بطور رسمی اعلام نشده است ولی با یک مقایسه کوچک با دیگر قیمت های سامسونگ در این رده می توان قیمت احتمالی این محصول در ایران را با نمونه ای همچون Samsung Armani یعنی چیزی در حدود 530 تا 550 هزار تومان برابر دانست گرچه بازار ایران بقدری آشفته و لرزان است که به این راحتی نمی توان در مورد قیمت یک محصول تاپ صحبت نمود.

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

44 دیدگاه

  1. با سلام به دوستان
    amirali جان داستان این iPhone جدید 199 دلاری هم کمی با آنچه در واقعیت اتفاق می افتد متفاوت است چرا که همانطور که “یک پزشک” عزیز در اینجا فرموده اند خریداران این وسیله جدید باید ماهیانه 45 دلار به AT&T بپردازند و بدین ترتیب در طی این قرارداد دوساله ماهی 20 دلار اضافه تر و سرجمع 240 دلار بیشتر، سر کیسه را شل کنند و این یکی از دلایل ارزان بودن صوری دستگاه می باشد. البته اگر سرویس فوق العاده ای باشد برای سطح درآمد متوسط در آمریکا این 45 دلار رقم آنچنان بالائی هم محسوب نمی شود.
    اما نکته مهم در اینجا این است که متاسفانه مشکلات همیشگی iPhone نظیر صدای بسیار پائین و کیفیت زیر استاندارد دوربین دستگاه در این مدل نیز رفع نشده است.
    با تشکر

  2. ولی هشتمین عجایب جهان این iphone 3g هست كه با 199$رقیب نداره. فكرشو بكن 650mhz cpu من كه باورم نمیشه!!!!!!!تمامی عشاق smartphone میخرنش.مگه نه اقا ارش.مثلا به جای e65 دوتا از اینا بخری!!!!!

  3. سلام!
    آقا مجید من میگم نره تو میگی بدوش.
    من می گم U900 رو که سیستم عامل نداره با N95 که سیستم عاملش symbian os 9.2 هست مقایسه نکنیم تو می گی با N78 که سیستم عاملش symbian os 9.3 است مقایسه کنیم.
    ببین همین الآن چقدر از دستم ناراحتی! راستی آقا مجید ازت عذر خواهی می کنم. اگه ناراحتت کردم منو ببخش.
    منم حالا که فکر میکنم می بینم حرف آقا حمید درسته که هرکس از یه گوشی خوشش میاد خوبی هاشو میگه وهر کس از یه گوشی خوشش نمیاد بدی هاشو میگه. من تاحالا خیلی از گوشی های شرکت های معروفی مثل سامسونگ یا ال جی و … رو ندیدم و نمی دونم اسمشون چیه و حتی بعضی از گوشی ساز هارو هم نمی شناسم و در موردشون نمی تونم نظر بدم، با شرکت نوکیا یا گوشی N95 هم خیلی مشکل ندارم ولی از این که بعضی ها این گوشی رو اینقدر بزرگ میکنن ناراحت میشم. آقا مجید من این اشکالات رو تو یه سایت خوندم و اینجا نوشتم به امید این که چند نفر دیگه هم موقع انتخاب این گوشی یا طرفداری از اون این نکات رو هم در نظر بگیرند. بالاخره هر گوشی ای یه مشکلاتی داره و هیچ گوشی ای کامل نیست (بخشی از جملات آقا حمید).
    در ضمن “yakkee” جان تو هم گیر دادی ها. سامسونگ خودش پردازشگر های قوی ای تولید کرده مثل پردازش گر 400 مگاهرتزیش که الآن تو PDA هایی مثل HTC TyTN و i-mate JASJAM استفاده میشه. حالا به قول خودت برای سود بیشتر (اگه فقط این باشه) اومده از یه پردازشگر ارزون استفاده کرده مثل نوکیا که رو گوشی هایی مثل E65 , E61i که هر دوتا در فوریه 2007 معرفی شدن از بلوتوث نسخه 1.2 که قدیمی هست و همون پردازش گر ARM 9 220 مگاهرتزی استفاده کرده. با این تفاوت که U900 بدون سیستم عامل به پردازش گر قوی احتیاج نداره ولی اون دوتا که مثلا سیستم عامل symbian os 9.1 دارند هرچه پردازش گرشون قوی تر باشه بهتره و فکر نکنم لازم به ذکر باشه که نوکیا رو N95 که مال سپتامبر 2006 است از پردازش گر ARM11 استفاده کرده پس تو اون موقع این پردازشگر رو داشته و در مورد بلوتوث هم سونی اریکسون رو تمام محصولاتش (اینقدر زیاد هستند که بشه با تقریب خوبی گفت تمام محصولات) مثل K750i که مال 3 ماهه اول 2005 است بلوتوث نسخه 2 گذاشته ولی نوکیا تو بیشتر محصولاتش از نسخه 1.2 بلوتوث استفاده کرده. در ضمن شاید سامسونگ از این پردازشگر استفاده کرده که گوشیش ارزونتر باشه تا خریدار بیشتری پیدا کنه چون اگه یه سر به قیمت گوشی یا PDA هایی که پردازشگری دارند که Cloca rate اونها بالای 300 مگاهرتزه بزنی میبینی که یه گوشی معمولی پردازشگری با اونقدرت رو احتیاج نداره البته قیمت بالای U900 رو میشه به خاطر دوربین 5 مگاپیکسلیش و این که تازه اومده و این که اینجا ایران است (در مورد این آخری امیدوارم بد برداشت نکنید چون منظور من نظام نبود ومنظورم دلال هایی بود که فقط به فکر سود خودشون هستند بود) دونست. شاید از نظر تو پول مهم نباشه ولی ما فقیر فقرا یکی از مهم ترین مشخصات گوشی رو قیمتش میدونیم و در موقع خرید به اون توجه میکنیم.

  4. دوستان خوب من با اینکه هیچ علاقه به نوکیا ندارم و طرفدار برند موتورلا هستم از این گوشی دفاع کردم
    بحث رو علمی مطرح کنید
    منظور من استفاده از ARM 9-10 هستش؟
    آیا سامسونگ دفاعی برای Benchmark های اینقدر ضعیف خود دارد؟؟؟

  5. با سلام خدمت آرش جان به خاطر تحلیل مناسب و سلام به مهدی ، هادی ، حمید ، yankee و همه دوستان عزیز دیگر. اگه یادتون باشه چند وقت پیش تو همین سایت در بررسی N96 بحث طرفداری از برندها و اینکه کدوم برند بهتره ، راه افتاد که اتفاقا خودم در متنش قرار داشتم که آخرش هم مثل همیشه به نتیجه ای نرسید . با اینکه به خودم قول داده بودم دیگه وارد این موضوعات نشم ، اما طاقت نیاوردم و دوباره مزاحمتون شدم . همون طور که حمید جان گفت هرکسی تو دلش طرفدار یه برندی هست اما باید واقعیت ها رو قبول کرد که همیشه اون طور که آدم دلش می خواد نیست و به نظر من هیچ برندی رو نمیشه برتر مطلق دونست . همه این برتری ها نسبی هستند و اگه بخوایم در مجموع حساب کنیم با کمی اغماض باید سه شرکت قدرتمند سامسونگ و سونی اریکسون و نوکیا رو تقریبا تو یه سطح قرار بدیم . به عنوان مثال یکی از برتری های نسبی سونی به نوکیا ، یا به عبارتی یکی از ضعفای نوکیا نسبت به سامسونگ و سونی نداشتن گوشی های با صفحه لمسیه که این روزها این گوشی ها سهم بیشتری از بازار رو به خود اختصاص دادن . یا همین بحث اینترفیس که نوکیا و سونی فقط از دو نوع استفاده می کنن . اما سامسونگ از تعداد متعددی استفاده میکنه که باعث تنوع محصولاتش شده . یا همین نوکیا که به نظر من در ارائه گوشی های با امکانات فراوان و البته گران قیمت تبحر داره . البته همان طور که دوستان اشاره کردند نوکیا محصولات زیادی رو در کشورهای جهان سوم میفروشه که این گوشیها فکر نمیکنم زیاد به درد این کشورها بخوره . یه مثال دیگه براتون بزنم . من فکر میکنم برای کسانی که نصب بازی و برنامه روی گوشی هاشون خیلی براشون مهمه ، گوشی های سامسونگ باید بگم که واقعا گوشی های مزخرفی هستند که بدون فایل jad نصب اونا فرقی با شق القمر نمیکنه . در حالیکه نوکیا و سونی از این موضوع که برای من خیلی اهمیت داره هیچ مشکلی ندارن . واسه همین من تاحالا سراغ هیچ سامسونگی نرفتم . اما منکر توانایی هاش هم نمیشم .
    و خیلی از مسایل و برتری های نسبی دیگه . بنابراین توصیه میکنم هیچ وقت با مقایسه دو به دوی گوشی رای به برتری یا عدم برتری یک برند نسبت به برند دیگه ندید . حتما حمید جان بهتر از همه می دونن که بنده به شخصه نوکیا رو از همه بیشتر می پسندم . اما واقعا چی به ما میرسه که طرفدار چه برندی باشیم ؟ خلاصه بی خیال این چیزا .
    ضمن اینکه به ارکیده خانم و همه دوستانی که قصد انتخاب گوشی و محصولات دیجیتالی دیگه دارن علاوه بر پیشنهاد مناسب دوستمون مهدی جان ، پیشنهاد می کنم به سایت digikala.com هم سری بزنند که واقعا سایت جالبیه .
    با آرزوی موفقیت همه دوستان

  6. سلام دوباره خدمت دوستان به خصوص آقا مهدی.در مورد این مطلبتون که نقاط ضعف N95‎ ‎رو نوشتین خیلی بی انصافی کردین در ضمن فکر نکنم مقایسه U900‎ ‎با گوشی های بدون سیستم عامل نوکیا جالب باشه اما در مورد N95
    1‏)برای استفاده بهتر از باتری کافیه فقط wireless lan scaning ‎رو ببندین که تقریبا هیچ استفاده ای در کشور ما نداره 3G‏ هم که حکمی شبیه به همون رو داره من خودم با این کار تقریبا گوشیم یک روز شارژ میده البته من از کاربرای پر مصرف ایرانسل هستم که به لطفشون اینترنت هم رایگان شده فکر کنم هیچ گوشی دیگه هم نتونه با این شرایط شارژ بیشتری بده نمی خوام بگم باتریش عالیه ولی دیگه اونقدر هم بد نیست که شما میگید
    2‏)میتونم به جرات بگم که یکی از بهترین صحفه کلیدهایی رو که تا حالا تجربه کردم صحفه کلید N95 بوده حداقل من و دوستام این مشکل رو نداشتیم قابل توجه که من الان هم دارم با گوشیم تایپ میکنم پس فکر کنم معایبشو بدونم
    3‏)اما دکمه قرمز فکر کنم N95 یک گوشی هوشمند باشه پس موقعیت های مختلف رو تشخیص میده این یعنی شما وقتی برنامه هایی رو که ممکنه در طول استفاده از گوشی به کار بیاد رو مینی مایز میکنه مثلا برنامه اسکرین شات وقتی شما دکمه قرمز رو میزنید مینی مایز میشه چون موقعی که مثلا گوشی error ‎‏ میده شما فرصت اینو ندارید که برنامه رو باز کنید و از صحفه عکس بگیرید
    4)این صدایی رو که میگید من تا حالا متوجه نشدم البته یادتون نره که این روزا گوشی های به اصطلاح رفرش بازار رو پر کرده و فروشنده با عوض کردن قاب گوشی و. . . اونو به عنوان نو میفروشه
    5)اما حافظه موجود در جعبه N95 ‎‏ 1 گیگابایت هست که Nokia ‏ روش حک شده اگر به همراه گوشی شما نبوده ایراد از فروشنده بوده نه شرکت سازنده
    6)مشکل Mass storge ‏ یکم عجیب بود چون بعد از اینکه وصل نشد گوشی پیام میده که مموری کارت توسط گوشی در حال استفاده هست و برنامه های مربوط به مموری کارت مثلا استفاده به عنوان حافظه قسمت ‏Messaging ‎‏ در گوشی هست
    اما در کل فکر کنم که خیلی بی انصافی باشه مدل سر سبد سال 2008 سامسونگ رو با مدل سال 2006 نوکیا مقایسه کرد برای مقایسه N96 ‎‏ هم نه N78 نوکیا رو هم انتخاب کنیم متوجه سطح U900‎ ‎‏ میشید

  7. سلام به همه ی دوستان:
    با اجازه آرش جان.
    این بحث ها همیشه مطرح بوده آخرش هم به نتیجه درستی نمی رسه و یک نفر کوتاه می یاد اما بازهم این دفعه یه نکته هایی بدرد بخور پیدا می شه .
    حالا من این چند نکته می گم ببنید درست هسا یا نه:
    1- هر کسی هر چه هم کتمان کنه آخرش از یک برند خاص خوشش میاد و از اون دفاع می کنه( نگید نه که روغگو دشمن خداست) یکم بخند.
    2- باید قبول کرد که نوکیا با سابقه تولیدی که در این مورد داره فعلا حرف اول میزنه حالا تو حرف آخرش جایه تامل هست.
    3- اینو هم باید قبول کرد که هیچ گوشی کامل نیست ( تو هر گوشی یک نقطه صعفی هست ) و هیچ برندی این ریسک رو نمی کنه که دست به چنین کاری بزنه.
    4- سامسونگ فقط موبایل ( گوشی همراه) تولید نمی کنه و تو زمینه های زیادی از جمله LCD . Camera. etc فعالیت داره به همین دلیل اغلب لوازم گوشی ها رو خودش تولید می کنه. ( این نکته که سامسونگ پردازنده قوی Iphone رو طراحی کرده باید به عرض Yankee جان برسه)
    5- هر برندی تلاش می کنه بازار جهان سوم رو در دست بگیره ( اینجا باید به این نکته توجه کرد که این بازار نیاز به گوشی لوکس نداره و به گوشی های پر زرق برق و ارزان قسمت نیاز داره ) که نوکیا و سونی اریکسون توفیق بیشتری نسبت به سایر برند ها داشتند.
    6- هیچ وقت هچ کس نمی تونه بگه که BMW بهتره یا BENZ هر کس گفت بدون از اتومبیل سر در نمیاره بازم میگم هر برندی به فکر سود خودشه چه ما بخواهیم چه نخواهیم .
    7- این جر بحث ها رو بزارید کنار برید سره درس مشقتون تا فردا این ایران هم بین تولید کننده گوشی همراه باشه ما ازش دفاع کنیم نه از تولیدات امریکا واروپا.
    8- صحبتم زیاد شد سرت درد گرفت؟ همین بود کمی کسری کوتاهی بود به بزرگی خودتون می خوای ببخش می خوای نبخش .

  8. در ضمن شاید باور نكنید كه توی بعضی ماشین های جدید نیز از كاربراتور استفاده میشه مثل بچه اژدهایی مانند كبرا.
    وهمیشه تكنولوژی روز همه جانبه نیست . مثلا همی انژكتور با روشهای ساده تیونینگ نمیشه وباید باchipset های گرون تقویت بشه یا چند انژكتور نمیشه برای یك موتور گذاشت پس هرچیزی معایبی داره

  9. اخه تا كی تحجر تو جامعه ی ماست. مگه شماها امریكایی یا ارو پایی هستین كه اینقدرازشون دفاع می كنین!
    سامسونگ تمام نیاز های هر سلیقه ای رو بر طرف كرده
    g810 تمام امكانات n95 8gig رو داره توسایت gsmarena ببینین.

  10. بازم سلام!
    به ارکیده خانم پیشنهاد می کنم یه سر به سایت http://www.GSM.ir بزن و در قسمت مشاوره قیمت مقدار بودجه و نوع گوشی هایی که میخوای رو بنویس. همونجا اطلاعات گوشی ها، تصاویرشون و قیمتشون رو داره (چون خودش فروش هم داره) و در بعضی موارد بررسی تخصصی هم داره که اگه وقت و حالشو داشته باشی و بخونی بد نیست تازه اگه بخوای میتونی گوشی هارو با هم مقایسه کنی. به نظر من یه سر بزنی ضرر نمی کنی هرچند من موافقم نظر آقا آرش رو هم بپرسی.

  11. سلام!
    از کاربر “yankee” عزیز در بابت توضیحاتش ممنونم، من همون اول گفتم که به نظر من کار درستی نیست که U900 رو N95 مقایسه کنیم. منم قصد مقایسه نداشتم و گفتم که n95 امکانات زیادی داره که من منکرشون نیستم و گفتم که من فقط دارم عیب های این اسمارت فون رو می نویسم ولی بازم اگه اشتباهی این 2 تا رو با هم مقایسه کردم منو ببخش. در مورد پردازنده هم حق رو به شما میدم .
    من از HSDPA استفاده نکردم چون تو ایران نه امکانش هست (ولی اخبار گفت قراره اپراتور سوم این امکان رو فراهم کنه) و نه من گوشی ای داشتم که HSDPA داشته باشه. ولی توی یه سایت http://www.GSM.ir تو بررسی تخصصی n95 یه کم در مورد HSDPA این گوشی صحبت شده که ازش تغریف کرده و یه عکس داره که سرعتش رو نشون میده اگه میخوای یه سر بزن. بازم از دوستان معذرت میخوام اگه تو مطلبم اشتباهاتی بود و از مطالبتون ممنونم.

  12. از مهدی عزیز هم بابت مطلبشون و اقعآ ممنونم من هم از طرفداران نوکیا نیستم ولی در هر صورت هر محصول که به نحوی روش کار شده باشه رو براش احترام میگذارم
    من نه علاقه ای به استفاده از GPS و حتی Wfi دارم هرجا بخوام از GPS استفاده کنم navigation ماشینم رو ترجیح میدم ولی خوب کلآ محصولی مثل N95 بحث بر انگیز هستش شما از موردی مثل HSDPA استفاده کردید که مقایسه شما رو من قبول ندارم فراموش نکنید U900 محصول سال 2008 هست و n95 محصول سال 2006
    من هرگز برای خودم گوشی مثل n95 رو انتخاب نمیکنم
    ولی به عنوان یک وسیله قدرتمند در زمان خودش قبولش دارم
    به همین جمله اکتفا میکنم همین گوشی U900 سامسونگ محصول 2008 از پردازنده سری ARM9 با پالس کاری 209 مگا هرتز استفاده میکنه
    این همون سخت افزار ارزونی هست که سامسونگ رو همه محکوم به استفاده از اون برای سود بیشتر میدونن
    دوسالی هست که ARM10 جای خودش رو به سری 11 داده و نوکیا و موتورولا و SE هچ استفاده ای ازش نمی کنن ولی سامسونگ هنوز داره از همون پردازنده ضعیف استفاده میکنه…
    بله شاید بگید پردازنده برای کاربران ساده چه تاثیری داره نه موضوع این نیست این داستان مثل اینه که زمانی که ماشنی کاربراتی منسوخ شده یک شرکت بیاد به جای انژکتور از کاربرات استفاده کنه بله راننده اگر اطلاعتش کم باشه براش تاثیر زیادی نداره و لی آیا کمپانی سازنده از نظر خط تولید و همسویی با تکنولوژِی روز زیر سوال نمیره؟؟

  13. سلام خدمت.آقا مجید.شما حق دارید که اسمی از این گوشیها نشنیده باشید.میدونی چرا.چون این گوشیها مخصوص بازار کره است.اون گوشیهای که شما نامبردی طرح اولیه هست و هنوز تولید نشوده.b600 با دوربین 10مگاپیکسل وv770با 7مگاپیکسل.تازه همه میدونن که بیشترین فروش نوکیا توی کشورهای جهان سومه.مثل کشور ما.خوبserenata اینهم گوشی سامسونگه که میگن گرونترین گوشی جهانه.یدفعه فکر نکونی که بدنش از طلاست نه ساختارش عجیبه.سامسونگ هویشه نوآوره.تا جایکه مثلا در تولید lcdهیچ شرکتی نتونست به پاش برسه که شرکتهای بزرگی همچون سونی مجبور شد تابا سامسونگ قراردتد ببنده تا باهم lcd درست کنند.

  14. سلام!
    من در مورد کل گوشی های samsung خیلی اطلاعات دقیقی ندارم ولی با نظر آقا آرش موافقم و می دونم نوکیا به بهترین نحو میتونه گوشی مزخرف درست کنه، حالا نمی دونم چرا بعضیا u900 soul که سیستم عامل نداره رو با n95 تازه 8 گیگابایتیش که یکی از آخرین سیستم عامل های سیمبیان رو داره مقایسه می کنند. اگه میتونید با یه گوشی نوکیا که سیستم عامل نداره (مثلا 6300i,6131 و …) مقایسه کنید. که حتی از k750i هم بد ترن، (من این رو از نظر نصب برنامه و چند تا چیز جزئی دیگه گفتم وگرنه k750i هم چیزی نیست که بشه در موردش بحث کرد و من نمی خوام الآن اینارو با هم مقایسه کنم.)
    ولی بازم من عیب های n95 رو می نویسم تا برای مقایسه اینا رو هم در نظر بگیرید.
    صفحه نمایش:
    صفحه نمایش n95 قطری معادل 2.6 اینچ داره با وضوح QVGA . نمی دونم دقت کردید یا نه ولی اگه به صفحه نمایشش نگاه کنید میتونید پیکسل هاشو ببینید که این نشون از چگالی پایین صفحه نمایش این گوشی است که 3623 پیکسل بر سانتی متر مربع است.(هرکی میخواد ایمیل بده تا یه عکس با کیفیت 5 مگاپیکسل از n95 براش بفرستم تا پیکسل هاشو بشماره)
    GPS:
    در این گوشی از Chip Sirf Star II استفاده شده که جالب است بدانید که این دستگاه یک عیب عمده دارد و آن این است که وسایل دیگر و برنامه های دیگر قادر به تشخیص این چیپ بر روی گوشی نیستند یعنی از نظر دستگاه های دیگر این گوشی GPS ندارد، این مسئله می توانست به راحتی با یک برنامه نویسی حل شود ولی نوکیا عمدا این مشکل را روی n95 گذاشته.
    باطری:
    باطری این گوشی نیاز به شارژ روزانه دارد مگر آنکه 3G، Wi – Fi و GPS آن را غیرفعال کنید، موسیقی با آن گوش نکنید، کلیپ های ویدئویی تماشا نکنید و در واقع تنها برای مکالمه و ارسال پیام از گوشی N95 خود استفاده نمایید یعنی شما 538000 هزینه برای 1100 صرف کرده اید.
    صفحه کلید:
    اگر شما این گوشی را دیده باشید حتما متوجه شدید که در هنگام تایپ با ردیف آخر صفحه کلید مشکل خواهید داشت.
    دکمه قرمز این گوشی برای خنده چیز جالبی است چون بعضی برنامه ها را به صورت مینیماز نگه میدارد و بعضی برنامه ها را کاملا می بندد.
    در هنگام بسته بودن گوشی، فاصله بسیار اندکی مابین دو نیمه گوشی وجود دارد که همین امر باعث می‏شود در هنگام باز بودن گوشی صدای کلیک بلندی بخصوص در هنگام تایپ به گوش برسد در واقع این صدای بلند از صفحه کلید نیست بلکه از برخورد دو نیمه روی هم قرار گرفته در گوشی این صدا به گوش می‏رسد.
    هندزفری در جعبه:
    هندزفری این گوشی علاوه بر این که از کیفیت صدای بسیار پایینی بر خوردار است به طور یبد ساخته شده که مرتبا از گوش خارج می شود.
    معایب دیگر:
    گوشی با این قیمت حتی یک کارت حافظه 512 یا 128 مگابایتی همراه خود ندارد.
    در هنگام اتصال گوشی به کامپیوتر حافظه ی داخلی به صورت usb mass storage نمایش داده نمی شود.
    رادیو N95 سیستم RDS ندارد این سیستم که حتی در K750 نیز وجود دارد برای این است که اگر رادیو آهنگی پخش کند هر گوشی ای که این سیستم را داشته باشد و مشغول گوش کردن به آن آهنگ از رادیو باشد (در صورتی که فرستنده این اطلاعات را بفرستد)می تواند اطلاعت آهنگ از قبیل آهنگساز و … را مشاهده کند.
    U900 نیز مانند n95 دارای HSDPA است (اینترنت پر سرعت) ولی با این تفاوت که سرعت آن در U900 یعنی (7.2 Mb/s) دقیقا 2 برابر سرعت در n95 یعنی(3.6 Mb/s) است.
    صفحه نمایش U900 دارای چگالی برابر 4717 پیکسل بر سانتی متر مربع است که اگر به کیفیت صفحه نمایش اهمیت می دهید متوجه می شوید که این صفحه نمایش بهتر است.
    در ضمن n95 قادر به ویرایش فایل های آفیس نمی باشد.
    اگه چیزی از اشکالات n95 موند منو ببخشید که ننوشتم، هر 2 تا پسر خاله من n95 دارند پس فکر نکنید تا حالا n95 رو از نزدیک ندیدم و امکاناتش رو نمی دونم در ضمن من منکر امکانت N95 نستم ولی الآن فقط عیب هاش رو نوشتم تا درست مقایسه کنید.
    از مطلب آقا آرش هم واقعا ممنونم.
    دستت درد نکنه آقا آرش.

  15. با تشکر فراوان از آرش عزیز
    چند نکته رو میخواستم یاد آوری کنم
    بحث استفاده از سخت افزار یکسان و مهندسی معکوس یا دزدی طرهای موفق شد
    این موضوع حداقل برای من بسیار نارحت کننده هست که یک برند توجه زیادی به سخت افزار میکنه و میره از سری پردازنده های ARM 11 با پالس کاری بسیار بالا استفاده میکنه بعد متهم به استفاده از سخت افزار یکسان بشه
    سری به سایت Jbenchmark بزنید
    در تست های سخت افزار و نرم افزاری همین N95 دو سال هست که حرف اول رو میزنه یا Z6 موتورولا
    تا حالا جایی دید که موتورلا نوشته باشه Z6 پردازنده قدرتمند تر از N95 یا.. داره
    نه برای اونه خط تولید که به روز میشه مهمه
    ولی سری به سخت افزار های LG سامسونگ و غیره بزنید هیچ کدوم از گوشی هاشون نتونستن حتی مقام یک مقام دو رقمی ها بدست بیاردن حتی در سرعت پردازش دیتا از اینترنت این گوشی ها از نظر من بشتر شبیه اسباب بازی دارند
    در زمانی که غول هایی که خودشون پردازنده مخابرتی و کامپیتوری میسازن دست به دامن تکنولوژی NVIDIA سری GoForce و ATI سری
    Imageonمثل موتورلا و نوکیا یا غول سازنده چیپست های چند رسانه ای PHILIPS
    یا موتورلا باز با ارائه سیتسم عامل لینوکس مبایل ها رو به دنیا X86 میاره سیستم عاملی که قدرتش برای عموم مخفی مونده هکر های روس تا حالا باهاش dos وWindows 3.1 رو شبیه سازی کردن سامسونگ از نظر نرم افزار چه حرفی واسه گفتن داره
    از نظر سخت افزار چطور؟
    آیا تیم نرم افزاری سامسونگ جوابی برای این Benchmark های سطح پایین دارن که چرا میان از پردازنده سامسونگ استفاده میکنن
    چرا در مواد مصرفی با ناخن گوشی هاشون خط می افتن
    سامسونگ برندی ضعیفی نیست تا جایی که نوکیا میخواد از سنسور های دوربینش استفاده کنه ولی همیشه به کپی طرح های ممتاز محکوم شده
    بارز ترین و روشن ترین نمونه شکست و ضعف تکنلوژی شرق غول الکترونیک و رباتیک دنیا سونی:
    ایا در کنسول خودش PS3 محکوم به استفاده از تکنولوژی
    IBM در پردازنده
    NVIDIA در GPU نشد
    هرگز نموتنست به تنهایی از پس PS3 در بیاد..
    در مورد پیش گرفتن تویوتا از BMW صحبت شد
    آز نظر فروش صد درصد تویوتا مثل سامسونگ موفق هست ولی در بحث تکنولوژی
    I drive
    X-drive
    Enhanced DSC
    هیچکدوم از تکنولوژی بالا همتایی در هیچ تویوتایی ندارن و هرگز هیچکس تجربه رانندگی با یک BMW سری 6 رو به مدل های مختلف تویوتا نمیده.
    بازم ممنونم از مطلبتون منم فقط نظرات خودم رو مطرح کردم…

  16. سلام آقا آرش ممنون از اطلاعاتی که در رابطه با با u900 دادید . من با بوجه ای در حدود 250,000 تومان می خوام یه u700بخرم . ولی واقعا مردد هستم و نمیدونم آیا چیزی که می خوام بخرم خوب هست و ارزش خرید دارد یا نه و ایا کارایی خوبی دارد یا نه. در ضمن من از صفحه تخت این گوشی هم کمی ترس دارم و می ترسم برای sms زدن با مشکل بربخورم , خوشحال می شم راهنماییم کنیدهم از این جهت که ایا این گوشی, گوشی خوبی هست یا نه و اگر نیست من با این پولی که دارم چه چیز دیگه ای می تونم بخرم تو همین طرح و مدل . با تشکر

ارسال یک پاسخ