مووبل تایپ از الف تا ی : قسمت آخر

62
5868
اگر تا این قسمت از سلسله مقالات آموزشی مووبل تایپ با ما همراه بوده باشید دیگر با مهمترین روش های کد نویسی قالب آشنا شده اید. تا امروز شما این موارد را با موفقیت به انجام رسانیده اید: نصب مووبل تایپ روی کامپیوتر خودتان (سرور لوکال)٬ ساخت صفحه اول سایت٬ ساخت آرشیو تکی مطلب٬ نمایش مشخصات مطلب در زیر آن و در نهایت ساخت آرشیو موضوعی مطالب. در این قسمت پیش از آنکه به سراغ آموزش ساخت آرشیو ماهانه در مووبل تایپ بروم به شما روشی را نشان می دهم که بتوانید پروسه کدنویسی قالب هایتان را بسیار سریعتر کنید. با ما باشید.

در قسمتهای قبل دیدیم مراحل کلی ساخت اجزاء سایت به صورت زیر است:

1- باز کردن قالب در ویرایشگر HTML (در مثالهای ما Dreamweaver)
2- اضافه کردن کدهای مورد نیاز برای هر قسمت در مکان مناسب در قالب بوسیله دریم ویور
3- ایجاد صفحه مربوط به قالب در قسمت مربوطه در ام تی (Design>Templates)
4- کپی کردن همه کدهای قالب
5- Paste کردن کدها در قسمت کد قالب (یعنی مرحله 3)
6- ذخیره و بازسازی (Publish)

باید اضافه کنم برای ایجاد تغییرات در یک قالب هم باز ناچارید مسیر مشابه ای را طی کنید (به استثنای مرحله 3 که بجای ایجاد قالب جدید٬ قالب ایجاد شده قبلی را باز می کنید)

اما باید بگویم یک راه میانبر در این بین وجود دارد که به شما کمک می کند سریعتر به هدفتان یعنی تغییر قالب در پروسه کدنویسی برسید. به تصویر زیر نگاه کنید. این تصویر فیلدهایی را نشان می دهد که در ایجاد هر قالب جدید دخالت دارند:

mt-guide-31.gif

 

قسمتی که مدنظر ماست با فلش مشخص شده است. شما با استفاده از فیلد Link to File می توانید فایلی را به عنوان فایل مادر (یا رفرنس) به ام تی معرفی کنید تا هر زمان آن فایل تغییر کرد ام تی قالب را به طور اتوماتیک بر اساس آن تغییر دهد. به عنوان یک مثال عملی به سراغ قالب صفحه اول (قسمت ششم) خودمان می رویم:
1- از قسمت Design>Templates به سراغ قالب Home Page بروید و روی آن کلیک کنید تا به صفحه مربوطه برسید. اگر بخش Template Optionsدر زیر قسمت کدها فعال نیست روی آن کلیک کنید تا فیلدهای آن نمایان شود.

 

mt-guide-32.gif

2- هرچه را که در قسمت کد می بینید پاک کنید.
3- در قسمت Link to File آدرس فیزیکی فایل قالب را وارد کنید (توضیح: این آدرس همانجایی است که شما فایلهای قالبتان را که در دریم ویور تغییر داده اید ذخیره می کنید و به هیچ وجه به شاخه ای از سرور که ام تی فایلهایتان را در آن ایجاد می کند ارتباطی ندارد). به عنوان مثال فایلهای قالب من در شاخه زیر وجود دارند:

E:hpmt-guide

و من هرگاه بخواهم آنها را در دریم ویور تغییر بدهم به سراغ این شاخه از رایانه ام می روم.

به تصویر زیر دقت کنید و در صورت اطمینان از آدرس فایل index.html خودتان روی دکمه Save کلیک کنید.

 

mt-guide-33.gif

بعد از اتمام کار می بینید تمام کدها دوباره سر جای اولشان برگشته اند.
4- حالا بیایید تغییری در فایل اصلی به وجود بیاوریم. فایل index.html را در دریم ویور باز کنید.

5- در قسمت بالای قالب آنجا که نوشته شده by Free Css Templates پیدا کنید و بجایش بنویسید
Learn Movable Type by Writeage

6- حالا آن را در دریم ویور ذخیره کنید.

 

mt-guide-34.gif

7- بدون اینکه کار دیگری بکنید بلافاصله به سراغ ام تی می رویم. فقط کافی است یکبار سایت را بازسازی (Publish) کنید: 

mt-new-guide-08.gif

8- حالا نتیجه را در سایت ببینید.

mt-guide-35.gif

همانطور که می بینید بدون اینکه مراحل اضافی Copy و Paste را انجام دهیم تغییراتمان روی قالب در ام تی  اعمال می شوند.نکته: در صورتی که از این روش استفاده کرده اید حتما پس از بازسازی سایتتان متوجه یک پیغام در دریم ویور شده اید که به شما می گوید “فایل در خارج از برنامه ویرایش شده است و در صورت تمایل می توانید آن را reload کنید”. دقت کنید که پاسخ شما همیشه باید خیر باشد.

حالا به سراغ بقیه قالبهایتان یعنی Main Archive Index ٬ Style Sheet ٬ Individual Entry و Category Each Archive بروید و همین مراحل را تکرار کنید تا آنها هم به فایل مربوطه شان متصل شوند. در این صورت دیگر در مواقع تغییر٬ نیازی به طی کردن مراحل اضافی نخواهد بود.

خب٬ حالا که روش ساده تر شدن سر و کله زدن با قالب ها در مووبل تایپ را یاد گرفتید بیایید به سراغ ادامه آموزشمان برویم. در قسمت قبل طریقه ساخت آرشیو موضوعی را فراگرفتید. آرشیوهای ماهانه یکی دیگر از راههای طبقه بندی و بایگانی مطالب هستند که به راحتی توسط هر CMS از جمله مووبل تایپ دسترسی به آنها امکان پذیر است.

روش ساخت آرشیو ماهانه در مووبل تایپ

برای داشتن یک آرشیو ماهانه در اصل باید صفحات زیر را ساخت:
صفحه الف: صفحه ای که شامل نام تمام ماهها به همراه مطلب (Entry) های منتشر شده در آن ماه باشد. با کلیک روی عنوان هر مطلب باید بتوان به صفحه تکی آن مطلب رسید. همچنین با کلیک روی نام  هر ماه باید بتوان به صفحه ب (که در ادامه توضیح داده ام) رسید.

 

صفحه ب: این صفحه در حقیقت آرشیو مخصوص هر ماه است. یعنی در آن علاوه بر نام ماه ٬ لیستی از مطالب منتشر شده در آن ماه وجود دارد. باز هم با کلیک روی عنوان هر مطلب باید بتوان به صفحه تکی آن مطلب رسید.

 

صفحه ج: این یکی اختیاری است و به صورت یک Sidebar در صفحه اول سایت عمل می کند و به صورت لیستی شامل نام ماه ها دیده می شود که با کلیک روی نام هر ماه می توان به صفحه ب (که در بالا توضیح داده ام) رسید.

از صفحه ب شروع می کنیم. پیش از هر چیز بیایید نگاهی به نتیجه کار بیندازیم. اگر طبق مراحل ذکر شده در این قسمت پیش بروید در پایان کار باید برای هر ماه یک صفحه آرشیو مثل تصاویر زیر داشته باشید:

 

mt-guide-36.gif

تصویری از صفحه آرشیو ماه نوامبر (برای دیدن تصویر بزرگتر کلیک کنید)

 

mt-guide-37.gif

تصویری از صفحه آرشیو ماه اکتبر (برای دیدن تصویر بزرگتر کلیک کنید)

 

1- صفحه category-each-archive.html را در دریم ویور باز کنید و آن را به اسم month-each-archive.html مجددا Save کنید.

2- تنها تغییری که نیاز دارید پیدا کردن تکه کد زیر

<h2><$MTCategoryLabel$></h2>

و جایگزین کردن آن با تکه کد زیر است:

<h2><$MTArchiveTitle$></h2>

حالا فایل را Save کنید و به سراغ ام تی بروید.

3- در قسمت Design>Templates در بخش Archive Templates روی Entry Listing کلیک کنید.

4- نام قالب جدید را Monthly Each Archive بگذارید اما بر طبق آموزشی که در ابتدای این قسمت داده شد قسمت کد را خالی بگذارید و به جای آن در فیلد Link to File آدرس فیزیکی قالب جدیدتان (یعنی month-each-archive.html) را وارد کنید. این آدرس برای من به این شکل است:

E:hpmt-guidemonth-each-archive.html

حالا روی Save کلیک کنید. همانطور که می بینید قسمت کد به صورت خودکار با کدهای قالب شما پر شده است.

5- حالا وقت آن است که برای این آرشیو٬ یک Archive Mapping در نظر بگیریم (اگر هنوز با این مفهوم آشنا نیستید بار دیگر بخش 8 قسمت نهم و یا قسمت هفتم را مطالعه کنید. به طور مختصر این بخش نحوه نمایش آدرس آرشیو را تعیین می کند). برای این کار در همان صفحه روی Template Options و بعد Create Archive Mapping کلیک کنید.

6- در قسمت Type گزینه های بسیار متنوعی برای آرشیو وجود دارد. با این گزینه ها می توانید انواع آرشیوهای روزانه٬ هفتگی٬ ماهانه٬ آرشیو نویسندگان٬ آرشیو موضوعی و حتی آرشیوهای ترکیبی مثلا آرشیو موضوعی – روزانه یا موضوعی – سالانه و غیره را بسازید. برای مورد ما انتخاب گزینه Monthly کفایت می کند پس آن را انتخاب کنید و روی Add کلیک کنید.

7- حالا باید در قسمت Path نحوه نمایش آرشیو ماهانه تان را مشخص کنید. حالت پیش فرض یعنی

yyyy/mm/index.html

آرشیو ماهانه شما را به صورت زیر نمایش می دهد:

http://localhost/2008/08/10/index.html

برای این آموزش ترجیح می دهم روال نمایش آرشیو به صورت زیر باشد:

http://localhost/200810.html

در این نحوه نمایش علاوه بر اینکه فایلهای آرشیو در ریشه اصلی سایت منتشر می شوند ماه و سال مربوطه نیز در آدرس مشخص است. برای دستیابی به چنین آدرسی از منوی Path گزینه Custom را انتخاب کنید و در قسمت مربوطه کدهای زیر را وارد کنید:

%y%m%x

و روی Save کلیک کنید.

نکته: همانطور که قبلا گفتم این کدها در حقیقت علایم اختصاری اجزاء آدرس در Archive Mapping هستند که به آنها Archive File Path Specifiers می گویند. برای دیدن فهرست کامل این اختصارات به این صفحه مراجعه کنید.

8- پیش از آنکه نتیجه را ببینید باید سایت را بازسازی (Publish) کنید. بعد از آن اگر به سراغ شاخه ای از سرور که ام تی فایلها را در آن منتشر می کند بروید یک یا تعدادی فایل با نام های مشابه 200810 و یا 200811 با پسوند html می بینید که همان آرشیوهای ماهانه شما هستند. اگر آنها را در مرورگر ببینید تقریبا با همان تصاویر ابتدای آموزش برابرند (چون زمان بکار بردن این آموزش برای شما فرق می کند شما نامهای متفاوتی برای فایلهایتان خواهید داشت).

حالا که صفحه ب را ساخته ایم به سراغ صفحه الف می رویم. پیش از هرچیز نگاهی به صفحه نهایی می اندازیم.

mt-guide-38.gif

برای دیدن تصویر بزرگتر کلیک کنید.

 

همانطور که می بینید این صفحه شامل نام کلیه ماههایی که در آن مطلبی نگاشته شده به همراه لیست کلیه مطالب به تفکیک ماه است.

9- فایل main-archive-index.html را در دریم ویور باز کنید و به اسم main-monthly-archive.html ذخیره کنید.

10- هرچه بین دو کد زیر وجود دارد پاک کنید (از جمله خود این دو کد را):

<MTIfArchiveTypeEnabled archive_type=”Category”>
.
.
.
</MTIfArchiveTypeEnabled>

و بجای آن تکه کد زیر را قرار دهید:

<MTIfArchiveTypeEnabled archive_type=”Monthly”>
<MTArchiveList archive_type=”Monthly”>
<h2><a href=”<$MTArchiveLink$>”><$MTArchiveTitle$></a></h2>
<ul>
<MTEntries>
<li><a href=”<MTEntryPermalink>”><MTEntryTitle></a></li>
</MTEntries>
</ul>
</MTArchiveList>
</MTIfArchiveTypeEnabled>

این تکه کد شباهتهای زیادی با کدی که برای آرشیو موضوعی در قسمت نهم نوشتیم دارد. پس از تحلیل خط به خط آن می گذریم و به سراغ مرحله بعدی می رویم.

11- حالا به سراغ ام تی می رویم و از قسمت Design>Templates و در بخش Index Templates روی Create index template کلیک کنید.

12- نام قالب جدید را Main Monthly Archive می گذاریم. طبق آموزشی که در ابتدای این قسمت داده شد قسمت کد را خالی بگذارید و به جای آن در فیلد Link to File آدرس فیزیکی قالب جدیدتان (یعنی main-monthly-index.html) را وارد کنید. این آدرس برای من به این شکل است:

E:hpmt-guidemain-monthly-index.html

در قسمت Output File اسم صفحه خروجی را main-monthly-index.html قرار دهید.حالا روی Save کلیک کنید. همانطور که می بینید قسمت کد به صورت خودکار با کدهای قالب شما پر شده است.

13- سایتتان را Publish کنید.

14- اگر به سراغ شاخه ای از سرور که ام تی فایلها را در آن منتشر می کند بروید یک فایل جدید در آن به وجود آمده است. این فایل که main-monthly-index.html نام دارد در حقیقت آرشیو ماهانه اصلی ماست و همانطور که در شکل قبل مشخص است لینکی به صفحه اختصاصی هر ماه بعلاوه لینکی به صفحه تکی هر مطلب در ماه مربوط به آن دارد.

حالا که قالبهای الف و ب آرشیو ماهانه ساخته شده اند بیایید آرشیو ماهانه را به Sidebar سایت (یعنی ستون سمت چپ صفحه اصلی) هم اضافه کنیم.

15- برای اینکار فایل index.html را در دریم ویور باز کنید و به سراغ کدهای ساید بار که بین دو تکه کد زیر هستند بروید:

<div id=”columnB”>
.
.
.
</div>

حالا هرچه بین دو div وجود دارد را پاک کنید و بجای آن تکه کد زیر را وارد کنید:

<h3>Monthly Archive</h3>
<MTIfArchiveTypeEnabled archive_type=”Monthly”>
<MTArchiveList archive_type=”Monthly”>
<ul>
<li><a href=”<$MTArchiveLink$>”><$MTArchiveTitle$> (<$MTArchiveCount$>)</a></li>
</ul>
</MTArchiveList>
</MTIfArchiveTypeEnabled>
<hr />

16- فایل را در دریم ویور ذخیره کنید و به سراغ ام تی بروید. فقط کافی است سایت را Publish کنید. حالا به صفحه اول سایتتان نگاهی بیندازید.

 

mt-guide-39.gif

برای دیدن تصویر بزرگتر کلیک کنید

 

در ستون سمت چپ می توانید آرشیو ماهانه مطالبتان را ببینید. اعدادی که در سمت راست نام ماه ها می بینید تعداد مطالبی است که در آن ماه منتشر کرده اید.

این ستون را می توانید به راحتی جایگزین ستون پیش فرض در صفحات دیگر قالبهایتان نیز بکنید (مثلا آرشیو های تکی مطالب٬ ماهانه٬ موضوعی و …).

همینجا بیایید کمی تغییرات در منوی بالای قالبمان بدهیم تا از آرشیوهای ساخته شده بیشتر استفاده کنیم.

17- فایل index.html را بار دیگر در دریم ویور باز کنید. در تصویر زیر قسمتی که می خواهیم تغییر بدهیم مشخص است.

mt-guide-40.gif

برای دیدن تصویر بزرگتر کلیک کنید.

 

تغییرات به این شکل خواهند بود: ابتدا لینک صفحه اول (Home) را اصلاح کنید. این لینک باید به صفحه index.html هدایت شود. بعد کلمه Products را به Categories تبدیل کنید و آن را به صفحه main-archive-index.html لینک کنید. سپس کلمه Services را به Monthly Archive تبدیل کنید و آن را به main-monthly-index.html لینک کنید.

نتیجه نهایی چیزی شبیه به این خواهد بود:

mt-guide-41.gif

 

18- پیشنهاد من این است که این منوی تغییر یافته را در باقی صفحاتی که تا کنون ساخته اید هم کپی کنید.

امیدوارم از این سلسله مطالب استفاده لازم را برده باشید. با بکار بردن روشهای مطرح شده در این سلسله مطالب شما می توانید به آسانی قالبهای دلخواه خودتان را برای ام تی کدنویسی کنید. هرچند سلسله مطالب با عنوان “مووبل تایپ از الف تا ی” در اینجا به پایان می رسد با این حال منتظر آموزشهای پیشرفته تر مووبل تایپ در آینده باشید. در آن آموزش ها به طور موردی به آموزش تکنیکهای پیشرفته تر در طراحی سایتهای برپایه ام تی خواهم پرداخت. موفق باشید.

 

توجه: کدهای نهایی این آموزش به صورت یک فایل زیپ شده از اینجا قابل دریافت است.

پایان

توجه: این سلسله مطالب به طور اختصاصی برای سایت writeage.com نوشته شده است. درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطالب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

 

مووبل تایپ: از الف تا ی (قسمت اول) | مووبل تایپ: از الف تا ی (قسمت دوم) | مووبل تایپ: از الف تا ی (قسمت سوم) | مووبل تایپ: از الف تا ی (قسمت چهارم) | مووبل تایپ: از الف تا ی (قسمت پنجم) | مووبل تایپ: از الف تا ی (قسمت ششم) | مووبل تایپ: از الف تا ی (قسمت هفتم) |مووبل تایپ: از الف تا ی (قسمت هشتم) | مووبل تایپ: از الف تا ی (قسمت نهم)

62 دیدگاه

  1. سلام دکتر
    خیلی خیلی از آموزش هاتون متشکرم
    من یک مشکل اساسی دارم ! بعد اینکه ام.تی را کامل نصب میکنم و میخواهم فارسی ساز را بریزم ارور image magic را میدهد
    ام.تی رو روی xampp نصب کردم . نمیدونم دوستان دیگه همه از انگلیسی استفاده میکنند و من خیلی آماتور هستم یا هیچ کس این مشکل براش اتفاق نیافتاده
    لطفا سریع تر کمک کنید
    ممنون

  2. سلام..
    آقا جون من ادامه بدید.. 🙂 ما قلبمون با باتری کار میکنه ها.. اگه دیر به دیر اپ کنید روانه بیمارستان میشیم..!! ببین چطوری مارو محتاد کردی… (آموزش دادن از کار های پسندیده ای است که حضورت علی نیز به آن اشاره کرده است)
    متشکر

  3. پیمان جان
    اون پیغام به این خاطره که Xampp به طور پیشفرض موژولImage::Magic رو نداره. اما اکثر سرورهای واقعی اون موژول رو نصب شده دارند. بدون اون موژول روی سرور لوکال از یه سری امکانات محروم می شیم(زیاد نیست پس اذیت نمی کنه) البته می شه دستی نصبش کرد اما فکر می کنم خیلی دردسر داشته باشه (من تا حالا نیاز به نصبش پیدا نکردم).
    در مورد راست به چپ چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه. من همچین مشکلی ندارم! شرمنده
    موفق باشی

  4. راستی در مورد نوشتن از راست به چپ بازم نقطه ها و ویرگول میرن سمت راست نوشته قرار می گیرن مثلن مثل خط زیر:
    . این یک جمله است

  5. سلام
    من ام تی رو روی لوکال هاست نصب کردم و امروز پیغام زیر رو میده

    Image::Magick is either not present on your server or incorrectly configured. Due to that, you will not be able to use Movable Type’s userpics feature. If you wish to use that feature, please install Image::Magick or use an alternative image driver.

    البته میتونم از ام تی استفاده کنم و فقط ایکون ها و تصاویر رو نشون نمی ده. میشه برای حل این مشکل راهنماییم کنید؟ ممنون

  6. پیمان جان قبلا این مورد رو توی یکی از کامنتها جواب دادم ولی بازهم می گم:
    ببین اگه از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنی فقط با گرفتن Ctrl+Shift می تونی از راست به چپ بنویسی. در فایر فاکس هم می تونی از روشی که در این کامنت گفتم همین کار رو بکنی. فقط خواهشا نگی نمی شه چون من همین الان دارم به همین روش می نویسم!
    در مورد گرافیک سایت باید از صاحبنظران اون رشته کسب فیض کنی. بنده به هیچ وجه در اون زمینه صاحب نظر نیستم. اون سایتی هم که مثال زدی ربطی به ام تی نداره.درسته که قسمت بلاگش با ام تی کار می کنه اما از یه قالب اختصاصی برای کارش استفاده کرده که باید از قبل طراحی بشه.
    برای طراحی سایت پیشنهاد می کنم قبل از هرچیز کار با این نرم افزارها رو یاد بگیری:
    1- Adobe Photoshop
    2-Adoe Fireworks
    3-Adobe Dreamweaver
    موفق باشی

  7. سلام دوباره
    ممنون. با راهنمایی که کردی مشکلم حل شد و تونستم نصبش کنم. از کل مقاله هام استفاده کردم و واقعن به درد خوردن. فقط یه مشکلی هست. شما تو همون نوشته های اول قول این رو داده بودی که قالب نویسی فارسی رو یاد بدی. اما تا اخر این سری مقاله ها همه ی کارا چپ چین بودن. منم با شما موافقم که قالب فارسی خیلی بهتر از اینترفیس فارسی شده هستش. اما متاسفانه توی ام تی نمی تونم فارسی تایپ کنم و اون مشکل همیشگی که نقطه ی آخر سطر می ره اول سطر وجود داره. اگه یه راهنمایی هم در این مورد بکنی ممنونت میشم. راستی در مورد گرافیک قالب چی؟ چطور میشه توش دست برد و یه سایتی مثل این سایت طراحی کرد؟
    من اولین باره که دارم دست به وب میبرم منبعی سراغ دارید که در مورد طراحی سایت خودم راهنماییم کنه؟ جدن شرمندم که اینهمه سوال و یه جا پرسیدم .

  8. پیمان جان سلام
    راستش فکر می کنم شما نحوه سوال کردنت اشتباهه که به جواب نمی رسی. پیشنهاد می کنم همیشه و همه جا سوالاتت رو کامل و با ذکر جزییات مطرح کنی. همونطور که در کامنت خودت می بینی شما فقط یک خط اول رو نوشتی و بقیه رو برام ایمیل کردی که من اونو به کامنتتون اضافه کردم با این حال هنوز دقیقا نمی شه فهمید مشکلتون چیه. فقط دو نکته برای راهنمایی:
    1- من توضیح دادم که بهترین حالت برای نصب Xampp نصب در روت هست (یعنی خود درایو C یا D یا …) و نه در شاخه Program Files.شما می گی Xampp رو در G نصب کردی اما آدرس فایلها رو به Program files تغییر دادی؟!!
    2- شما نباید mt-static رو در شاخه خود بلاگ نصب کنی. mt-static باید در شاخه htdocs کپی بشه و شاخه weblog برای انتشار مطالبتون بکار بره.
    موفق باشی

  9. سلام مردم و نتونستم آخرش این مووبل تایپ رو به صورت لوکال نصب کنم. چه کنم؟
    ++++++++++++++++++++++++++++
    آقا این ام تی دیوونم کرده هر راهی که تو انجمنا گفتنو رفتم. اما نمیشه. زامپ رو از همون جا که شما گفتی گرفتم. ام تی هم 4.25 هستش. فکر کنم توی دیتابیس درست کردن مشکل دارم. زامپ رو توی G:xampp نصب کردم و یه فولدر درست کردم توی htdocs به اسم weblog و پوشه ی m-static رو ریختم اونجا و فایلا ی cgi رو هم به

    !# D:Program Filesxamppperlbinperl.exe

    تغییر دادم و … اما دیگه نمی دونم چی کنم. تورو خدا کمکم کن که یه هفته هست اعصابم به هم ریخته.
    ++++++++++++++++++++++++++++

  10. مهدی جان و سایر دوستان عزیز
    خبر بد: متاسفانه (یا خوشبختانه!) من با ام تی فارسی و پلاگینهای مربوطه کار نکردم. پس اطلاعات زیادی در باره اونها نمی تونم در اختیار بزارم.
    خبر خوب: تیم بزرگی از دوستان علاقمند و حرفه ای در مجموعه انجمن مووبل تایپ فارسی همیشه آماده پاسخ دادن به سوالات شما دوستان هستند. پیشنهاد می کنم حتما در انجمنشون عضو بشین و از توانایی هاشون استفاده کنین.
    موفق باشید.

  11. با سلام
    دكتر ريتالين عزيز
    سوالی در مورد آرشیو ماهانه داشتم
    اولا من برای فارسی كردن تاريخ‌ها از تگهای jalaliDate استفاده كرده‌ام. همانطور كه ميدانيد ماههای شمسی و ميلادی با هم هماهنگ نيستند. مثلا قسمتی از ماه فوريه و قسمتي از ماه مارس هر دو در اسفند ماه میافتد اين باعث ميشود در هنگام استفاده از تگهای jalaliDate دو تا اسفند داشته باشيم و همينطور در ماههای ديگر (در سايت آزمایشی خودم معلوم است) لطفا اگر راهی برای حل اين مشكل ميدانيد راهنمایی كنید.

  12. سلام فرهاد جان
    اون مطلب مربوط به کامنتها رو که توسایت نوشتم خوندی؟ اگه پاسخت مثبته لطفا سوالت رو در جای مناسبش که اونجا باشه بنویس… و البته با ذکر جزییات بیشتر.
    موفق باشی.

  13. سلام… ممنون آرشیو موضوعی درست شد فکر کنم اون یکی رو هم فهمیدم دلیلشو.. راستش این کارو یک بار کرده بودم. من daily تغیر داده بودم… اما مثل این که ذخیره نشده بود نمی دونستم که باید اون رو پاک کنم و یکی دیگه بسازم…. خیلی خیلی ممنون….
    در ضمن در مورد کامنت… وقتی کامنت تایید می شه… جایی نمایش داده نمی شه… باید چی کار کرد… بازم ممنون از کمکت

  14. فرهاد جان انگار چند تا چیز رو بخاطر عجله ای که داری با هم قاطی کردی!
    اگه به ارور نگاه کنی نوشته Daily یعنی این یک ارور مربوط به آرشیو روزانه است! حواست هست که باید برای آرشیو موضوعی یک Entry Listing آرشیو درست کنی و بعد وقتی می خوای نوعش رو انتخاب کنی category رو. فکر کنم شما برای آرشیو موضوعی اشتباهی Daily رو از منوی زیر Create Archive Mapping انتخاب کردی.همینطور هم وقتی می خوای آرشیو ماهانه درست کنی باید تو این قسمت Monthly رو انتخاب کنی.

  15. سلام و خیلی ممنون… ببین الان category each archives دقیقا مثل مال توئه اما این ارور رو می ده
    که باید درست باشه آخه کتگوری لیبل بیرون از MTEntries است پس چه چوری باید شناخته بشه… در هر صورت من معنی این ارور را نمی فهمم … بازم .. ممنون امیدوارن که خسته نشده باشی…

  16. فرهاد جان سلام
    من یه کار بهتری کردم. فایلهای نهایی آموزش رو آپلود کردم اینجا.
    اونا رو باز کن و کدهای ام تی هر قسمت رو توی تمپلیت خودت کپی و paste کن. با مقایسه می تونی به راحتی بفهمی کجای کدت ایراد داره.
    موفق باشی.

  17. دکتر جون ممنون می شم یک کم توضیح بدی… که کدام MTEntries منظورت است… من اون رو که پاک می کنم مووبل تایپ موقع آپلود ارور می ده…. ممنون…. و شرمنده عزیز

  18. سلام ممنون از کمکت… من دوباره یک فایل جدید آپلود کردم.
    خودم تست کردم درسته…. بازم ممنون از راهنماییت.. راستش من این تعطیلات را برای سایت گذاشته بودم. تعطیلات، داره تموم میشه..و هنوز سایت کار داره 🙁 البته باید ازت خیلی تشکر کنم… چون من اطلاعاتی در این زمینه نداشتم.. و چند روزه.. با استفاده از سایت شما، و جستجو تو اینترنت سایت رو ساختم.. این نشون می ده که چقدر خوب و کابردی می نویسی… ممنون

  19. سلام. فایل دوم همچنان خرابه! یعنی حجمش صفره. اگه اونکاری که گفتم رو انجام داده باشی محاله مشکلت حل نشده باشه. مگر اینکه بعد از درست کردن فایل توی دریم ویور فایلت توی ام تی تغییری نکرده باشه. پیشنهاد می کنم قالبت رو یه بار پاک کنی و بعد دوباره با فایل تغییر داده شده ایجادش کنی.

ارسال یک پاسخ