زیر مجموعه آنر شرکت هواوی طبق قرار قبلی ساعاتی پیش از جدیدترین پرچمداران خود به صورت رسمی رونمایی کرد. آنر 20 و آنر 20 پرو هر دو به آخرین پروسسور شرکت هواوی مجهز بوده و از چهار دوربین در بخش پشتی و یک صفحهنمایش بزرگ دارای ناچ بهره میبرند. شباهتهای این دو البته در همینجا خاتمه پیدا کرده و همانطور که میتوان حدس زد، نسخه پرو مشخصات بالاتر و برتری را در مقایسه با نمونه عادی ارائه میکند.
آنر 20 پرو
معرفی Honor 20 Pro را بیشک باید از دوربینهای چهارگانه بخش پشتی آن که تا حدودی یادآور P30 Pro است، آغاز نمود. دوربین اصلی این مجموعه،48 مگاپیکسلی با سنسور سونی IMX586 است که این روزها به وفور در گوشیهای متعددی از برندهای چینی دیده میشود. نکته جالبتوجه در مورد این دوربین اما نه در سنسور بلکه در لنز آن نهفته است که بازترین دهانه دیافراگم در بین همه گوشیهای موبایل جهان را (حداقل تا به امروز) به خود اختصاص داده است؛ این لنز با دهانه دیافراگم f/1.4 در مقایسه با یک لنز f/1.8، نزدیک به 60 درصد نور بیشتری را در اختیار سنسور قرار میدهد که این برای تصویربرداری در محیطهای با نور کم، نکته ایدهآلی به حساب میآید. این دوربین که دومین دوربین از بالا به حساب میآید دارای هر دو لرزهگیر ممکن یعنی EIS و OIS است.
در زیر این دوربین یک دوربین 8 مگاپیکسلی تلهفتو با زوم اپتیکال 3 برابری و ترکیبی 5 برابری (دیجیتال 30 برابری) وجود دارد که دیافراگم آن تا f/2.4 گشوده میشود. بر بالای این مجموعه نیز یک دوربین 16 مگاپیکسلی واید با میدان دید 117 درجهای در نظر گرفته شده که دیافراگم این دوربین نیز تا f/2.2 گشوده میشود. در پایین این بخش نیز به مکانیزم اتوفوکوی لیزری بر میخوریم. اما نکته جالب دیگر در این میان به دوربین چهارمی تعلق دارد که در ستون کناری دوربینهای اصلی و بالای فلش LED دیده میشود. این دوربین امکان نزدیک شدن به سوژه تا فاصله 4 سانتیمتری را میدهد که با وجود آنکه هنوز نسبت به P30 Pro و ماکروی 2.5 سانتیمتری آن کمتر است اما یکی از بهترین ماکروهای موجود در بین گوشیهای هوشمند به حساب میآید.
در بخش جلویی آنر 20 پرو از یک صفحهنمایش 6.26 اینچی LCD فول اچدی پلاس استفاده شده که یک ناچ پانچی درون صفحهنمایش در کناره سمت چپ آن به چشم میخورد که ترکیبی مشابه Honor View 20 اما با ابعاد کوچکتر است. دوربین سلفی گوشی 32 مگاپیکسلیست که نسبت به سلفی 25 مگاپیکسلی View 20 با افزایش روبرو شده است. سنسور اثر انگشت در این مدل به دلیل LCD بودن پنل، امکان قرارگیری درون صفحهنمایش را ندارد اما به جای بخش پشتی حالا در کناره گوشی قرار گرفته است.
Honor 20 Pro از پروسسور Kirin 980، رم 8 گیگابایتی و حافظه 256 گیگابایتی برخوردار بوده و صفحه خنککننده گرافین (با 1.5 برابر انتقال حرارت بهتر نسبت به مس) برای آن در نظر گرفته شده است. باتری گوشی 4 هزار میلی آمپر ساعت ظرفیت داشته و با شارژر سریع 22.5 واتی، قادر است 50 درصد ظرفیت خود را در ظرف 30 دقیقه پر کند. آنر 20 پرو با قیمت 599 یورو به بازار ارائه خواهد شد.
آنر 20
اصلیترین تفاوت این مدل و نسخه پرو را باید در دوربینهای بخش پشتی جستوجو کرد؛ دوربین 48 مگاپیکسلی اصلی البته هنوز در بخش پشتی حضور دارد اما این بار دیافراگم آن بستهتر بوده و از f/1.4 به f/1.8 رسیده و لرزهگیر اپتیکال (OIS) آن نیز حذف شده است. دوربین 2 مگاپیکسلی ماکرو و دوربین 16 مگاپیکسلی واید تغییری در این مجموعه نداشتهاند اما دوربین تلهفتو جای خود را به یک دوربین ساده تعیین عمق میدان داده است.
صفحهنمایش 6.26 اینچی LCD فول اچدی پلاس گوشی تغییری نسبت به قبل نداشته و همان دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی نیز درون حفره پانچی آن دیده میشود. سنسور اثر انگشت نیز همچنان در کناره گوشی جای دارد. پردازنده Kirin 980 بدون تغییر بوده ولی این بار 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی دارد و صفحه خنککننده گرافین نیز از آن حذف شده است
ضخامت آنر 20 از 8.44 میلیمتر نسخه پرو حالا به 7.87 میلیمتر کاهش یافته و به همان نسبت با باتری ضعیفتر 3.750 میلی آمپر ساعتی روبرو میشویم که البته خوشبختانه تغییری در شارژر سریع 22.5 واتی و پر شدن 50 درصد آن در 30 دقیقه ایجاد نشده است. آنر 20 با قیمت 499 یورو عرضه شده و در کشورهای اروپایی ظاهرا یک ساعت هوشمند Honor Watch Magic نیز همراه آن ارائه میشود.
چقدر خوبه این