LG KM900 Arena ردپای یک یانکی

33
5710

یکی از پر سر و صدا ترین محصولات به نمایش درآمده در نمایشگاه MWC2009 محصول تمام لمسی LG با نام KM900 Arena بود که با بهره گیری از مشخصات کاملا پیشرفته در کنار ظاهر مدرن و امروزی توجه بسیاری را به خود جلب نمود. در مقاله پیش رو نگاه کامل و دقیقی داریم به این محصول جذاب. با ما همراه شوید.

مدل و نام LG KM900 Arena
ابعاد 12×55.3×105.9 میلی متر
وزن 105 گرم
صفحه نمایش 3.0 اینچ تمام لمسی با فناوری خازنی
480×800 پیکسل
 قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
دفترچه تلفن  بسته به حافظه داخلی
کارت حافظه+حافظه داخلی Micro SD+8GB
ارتباطات GSM چهار بانده+GPRS+Wi-Fi+3G+Bluetooth
سیستم عامل ندارد
پردازنده نامشخص
وضوح دوربین 5.0 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس
حداکثر وضوح فیلمبرداری 480×720 با 30 فریم در ثانیه
ظرفیت باتری 1000mAh

اوضاع نابسامان اقتصادی با اینکه در رکود تولیدات بزرگان دنیای موبایل یعنی نوکیا و سامسونگ نقش کاملا پر رنگی را بر عهده گرفته است، به همان میزان در ایجاد موفقیت برای شرکت های کوچک تر این رقابت که تا پیش از این همواره بعنوان برند جایگزین از آنها یاد می گردید نیز بسیار موثر بوده است که در این میان LG، بدون شک اصلی ترین نماد این موفقیت به حساب می آید، برندی که تاهمین یک سال گذشته جایگاهی بهتر از مقام پنجم در میان دیگر تولیدکنندگان عمده بازار جهانی تلفن همراه نداشت ولی با تقویت هر چه بیشتر بازارهای کوچک و متوسط توانست با پشت سر گذاشتن شرکت های بزرگ اما بحران زده ای همچون موتورولا و سونی اریکسون به تنهائی بعنوان سومین تولید کننده بزرگ موبایل در دنیا معرفی گردد. موفقیت های پیاپی و دنباله دار LG در این زمینه نه تنها به بازار سنتی این برند یعنی مدل های جذاب و در عین حال ارزان قیمتی که اغلب از فناوری ساده ای برخوردار بودند باز می گردد بلکه بدون شک مدیون تک ستاره های پیشرو و دست اولی می باشد که در زمان ارائه آنها به بازار همواره مدرن ترین فناوری روز را با خود به همراه داشتند. از مدل های شاخص و همه گیر در دسته اول می توان به Chocolate در سالهای دور و KS360 در روزهای اخیر اشاره نمود و از بزرگان حاضر در دسته دوم نیز مدل هائی همچون دو قلوهایViewty و KC910 Renoir از همه معروف تر به نظر می رسند. اما حتی شرکت موفقی همانند LG نیز اندک اندک فشار غول بحران اقتصادی را در پشت سر خود احساس کرده است و از این رو چاره ای بجز راه حل در پیش گرفته شده توسط دیگر بزرگان یعنی پائین آوردن تعداد مدل های تولید شده و در عوض گرایش به تولید محصولات کاملا لوکس که از فروش تضمین شده ای برخوردارند، در پیش روی خود نمی بیند. به همین دلیل است که لیست محصولات LG به مانند تقریبا تمامی دیگر تولید کنندگان موبایل، حاوی کالاهای لوکس و پیشرفته ای ست که پیش از این حتی در گرانقیمت ترین مدل های این برند نیز خبری از این مشخصات سخت افزاری دیده نمی شد.

نمای سه بعدی بالا برگرفته از سایت GSMArena می باشد

یکی از مهم ترین و لوکس ترین محصولات LG که ترکیب کم نظیری از مشخصات مطلوب سخت افزاری و نرم افزاری در آن به چشم می خورد KM900 Arena ست که از حجم تبلیغات بسیار گسترده ای برخوردار بوده و نگفته پیداست که صاحبان نام تجاری LG حساب ویژه ای بروی فروش طوفانی آن باز نموده اند.

جعبه محتویات دستگاه برخلاف انتظاری که از یک دستگاه لوکس در ذهن ایجاد می شود تنها حاوی موارد ضروری مورد نیاز کاربر بوده و برای هر چه پائین تر نگاه داشتن قیمت، در آن خبری از موارد استاندارد این رده همچون کیف چرمی محافظ، کابل خروجی TV و کارت حافظه نمی باشد. قطعات ارائه شده به همراه دستگاه بجز دفترچه های راهنما و CD راه انداز تنها شامل شارژر AC، کابل USB و هدستی سیمی می گردد که البته به نظر تصمیم عاقلانه تری در قیاس با مدل های با تجهیرات بیشتر اما با قیمت کاملا گرانتر است.

 

ابعاد دستگاه 12×55.3×105.9 میلیمتر با وزن 105 گرم است که در مقایسه با محصول مشابه ای همچون KC910 نسبتا جمع و جورتر و سبک تر گردیده است. KM900 محصول بسیار خوش ساخت و خوش دستی ست که استفاده دست و دل بازانه از فلز در ساختار آن به این زیبائی کمک بسیار زیادی کرده است. قسمت های فلزی در اینجا شامل قاب دور تا دور گوشی در قسمت روئی و کاور آلومینیومی کاملا مسطح آن در قسمت پشتی می شود که علاوه بر تقویت استحکام گوشی، مسئله دردسر ساز همیشگی یعنی ماندن اثر انگشت را نیز تا حد بسیار زیادی بهبود بخشیده است. صفحه نمایش تمام لمسی دستگاه یک نمونه فوق العاده 3.0 اینچی با وضوح 480×800 پیکسل و توانائی نمایش 16 میلیون رنگ است که در کنار SE XPERIA X1 و Toshiba G900 دارای بیشترین تراکم پیکسلی در میان  تمامی صفحه نمایش های دنیاست چرا که این صفحه نمایش رزولوشن بسیار بالای 480×800 پیکسلی را در فضای 3.0 اینچی جای داده است. از دیگر موارد برتری این صفحه نمایش، فناوری لمسی بکار گرفته شده در آن است که برخلاف تقریبا تمامی بزرگان دنیای موبایل از شیوه لوکس خازنی در آن استفاده شده که LG پیش از این نیز در مدلی همچون KF900 PRADA II تجربه ساخت آن را داشته است. از موارد کاملا مثبتی که این شیوه ساخت صفحه نمایش در اختیار کاربر قرار می دهد علاوه بر حساسیت بسیار زیاد (در حد یک تماس بسیار کوچک و ملایم)، می توان به امکان لمس چند نقطه ای (Multi Touch) اشاره کرد، قابلیتی که برای اولین بار در Apple iPhone معرفی گردید و مدل های فراوان مبتنی بر فناوری مقاومتی (Nokia 5800، Samsung Pixon و …) از آن کاملا بی بهره اند. البته ذکر این نکته در اینجا حائز اهمیت است که در صفحه نمایش های خازنی امکان استفاده از قلم و یا هر جسم بی جان دیگری وجود ندارد و حتی صفحه نمایش به تماس های ایجاد شده با دستکش نیز هیچ عکس العملی نشان نمی دهد که با اینکه این مورد خیال کاربر را از تماس های تصادفی ناشی از قرار دادن گوشی در جیب راحت می سازد اما در عوض یکی از امکانات نمونه های مقاومتی یعنی نوشتن مستقیم بروی صفحه نمایش با فناوری تشخیص دستخط که با کمک قلم دستگاه صورت می گیرد، برای کاربران صفحه نمایش های خازنی امکان پذیر نمی باشد. از معدود نکات منفی موجود در صفحه نمایش KM900 می بایست به عملکرد نچندان درخشان آن در نور مستقیم خورشید اشاره کرد که همچون تقریبا تمامی دیگر مدل های LG از حد مورد انتظار اندکی ضعیف تر می باشد. یکی از دلائلی که برای این عملکرد صفحه نمایش در محیط های خارجی می توان متصور شد استفاده از فناوری TFT بجای شیوه جدید OLED در آن می باشد.

 lg_km900_arena_04.jpg  lg_km900_arena_05.jpg

بر بالای صفحه نمایش و در فضای تیره پیرامون نشان LG، سنسور نظیم نور صفحه نمایش و حسگر تقارب (Proximity Sensor) جای دارند که این حسگر برای غیر فعال کردن صفحه نمایش بسیار حساس خازنی در حین تماس، به شدت لازم به نظر می رسد. دیگر موارد حاضر در بخش بالائی شامل اسپیکر برقرار تماس و دوربین دوم تماس های ویدئویی ست که این آخری به روشنی از پشتیبانی دستگاه از فناوری پر سرعت 3G تاکید دارد. در زیر صفحه نمایش سه کلید حساس به تماس شامل میانبر دسترسی به پوسته مکعبی (Cube Interface) در مرکز و کلیدهای برقراری و رد تماس در طرفین دیده می شود و حفره کاملا کوچک میکروفون برقراری تماس نیز در پائین ترین نقطه این قسمت جای گرفته است.

 

 

   
   

 

در سمت چپ گوشی پورت اختصاصی اتصالات سیمی این شرکت جای دارد که همچون همیشه به نمونه های استانداردی همچون پورت های Micro USB و Mini USB ترجیح داده شده است. پوشش کشوئی در نظر گرفته شده برای این پورت نیز کاملا مشابه دیگر مدل های LG در این کلاس است. سمت راست دستگاه بر طبق انتظار محل Rocker تنظیم صدا و شاتر دو حالته دوربین است که برای هماهنگی هرچه بیشتر با بدنه هر دو کاملا کوچک و با حداقل برآمدگی طراحی شده اند و از این لحاظ در مقام کارائی و استفاده بدون نقض، امتیاز چندان بالائی را کسب نمی کنند. در بخش پائینی المان خاصی دیده نمی شود و بالای دستگاه نیز محل حضور پورت 3.5 میلیمتری اتصال هدست، در کنار کلید نسبتا کوچک و برآمده Power و ضامن رها سازی کاور باتری ست.

 

پشت دستگاه از طراحی نسبتا مشابه ای با نسل اول Apple iPhone برخوردار است، جائیکه نه تنها استفاده از کاور فلزی کاملا مسطح بلکه محل قرارگیری لنز دوربین در کنار محدوده در نظر گرفته شده برای لبه پائینی نیز به این تشابه کمک فراوانی نموده اند. مهمترین المان در این بخش لنز دوربین 5 مگاپیکسلی Schneider Kreuznach دستگاه است که بدون هیچگونه کاور محافظی بوده و در کنار خود یک فلش کوچک LED را می بیند. از دیگر موارد شایسته توجه در بخش پشتی دومین میکروفون جای گرفته در قسمت پائین است که برای ضبط صدا در حین فیلمبرداری استفاده می گردد. با کنار زدن کاور فلزی این قسمت باتری 1000mAh گوشی پدیدار می شود که بر طبق گفته های رسمی علاوه بر پایداری 300 ساعته در حالت Stand-by و 3 ساعت و 50 دقیقه در هنگام مکالمه، در هنگام پخش موسیقی نیز تا 30 ساعت می توان بروی آن حساب کرد. در دنیای واقعی و در یک استفاده نسبتا سنگین دوام این باتری به راحتی تا دو روز ادامه پیدا می کند که با توجه به صفحه نمایش بسیار با کیفیت و قابلیت های باتری خوری همچون دوربین، GPS و Wi-Fi اعداد کاملا مناسبی به حساب می آیند. محل قرار گیری سیمکارت و کارت حافظه Micro SD بر بالای باتری قرار دارد که امکان خارج سازی سیمکارت بدون درآوردن باتری وجود ندارد ولی کارت حافظه دستگاه را مستقل از باتری می توان خارج نمود (Hot swappable).

 

اما یکی از اصلی ترین تغییرات در KM900 با آنچه از پیشینه LG در ذهن کاربر نقش می بندد در رده نرم افزاری و بطور مشخص در ساختار منوئی آن صورت گرفته است جائیکه LG پس از مدتها تکیه بر پوسته ای تکراری برای گوشی های خود، اینک دارای اینترفیسی اختصاصی با نام S-Class گردیده که KM900 یکی از اولین دستگاه هائی ست که به این پوسته مجهز شده است. مهمترین نکته ای که پیش از پرداختن به قسمت های مختلف این پوسته جدید می بایست به آن اشاره کرد حساسیت بسیار بالای صفحه نمایش خازنی دستگاه است که نقش انکار ناپذیری در حرکت روان و بدون تاخیر در منوهای مختلف داشته و به هیچ عنوان با مدل های مقاومتی قابل مقایسه نیست. دومین نکته مهم در این میان، شتاب دهنده گرافیکی اختصاصی موجود در KM900 است که وظیفه پردازش عملیات سنگین گرافیکی را از دوش پردازنده اصلی برداشته و از این طریق هرگونه تاخیر احتمالی در پردازش گرافیکی را کاملا حذف می نماید. با روشن کردن دستگاه یکی از مهمترین المان های اینترفیس جدید یعنی Cube Interface پدیدار می شود که مکعب سه بعدی زیبائی ست که در چهار وجه مختلف آن چهار Home Screen مختلف شامل Widgets، کنتاکت های منتخب، بخش میانبرها و منوی Multimedia جای گرفته اند که سوئیچ میان این چهار Home Screen بوسیله Swipe کردن دست به چپ و راست صورت می گیرد و برای قرارگیری هر Home screen بصورت تمام صفحه در تصویر یک تک کلیک بروی آن کافی ست البته در حالت تمام صفحه نیز با کشیدن دست رو به سمت راست و چپ در صفحه نمایش می توان بدون کمک از کلید میانی و نمایش مکعب چرخان، بین Home Screen های مختلف حرکت نمود. نکته مهم در این قسمت توجه به این امر است که در انجام هیچ یک از این موارد گفته شده مطلقا هیچگونه تاخیری دیده نمی شود. از دکمه اختصاصی در نظر گرفته شده در زیر صفحه نمایش نیز برای احضار این مکعب چرخان در موقعیت های مختلف استفاده می شود. از نکات جدید در ساختار این چهار Home Screen می توان به افزوده شدن Widget جدیدی برای دسترسی مستقیم به منوی Messaging، نمایش گردشی کنتاکت های موجود در دفترچه تلفن بصورت عکس و به تصویر کشیدن عکس ها و آهنگ های موجود در بخش مولتی مدیا بصورت دو بخش چرخنده جدا از هم اشاره کرد. علاوه بر این در زیر صفحه نمایش چهار آیکون مربع شکل برای دسترسی به منوی اصلی، منوی پیام ها، دفترچه تلفن و صفحه کلید عددی برای برقراری تماس دیده می شود. لمس کردن ناحیه بالای صفحه نمایش در این قسمت، باعث گشوده شدن منوی مشکی زنگ و نسبتا آشنائی می گردد که برای کنترل بر قابلیت های ارتباطی دستگاه نظیر بلوتوث و Wi-Fi، تغییر پروفایل، ایجاد آلارم و همچنین میانبر مستقیم به پلیر موسیقی بکار می رود. نکته منفی مهم در رابطه با این منو اجبار به استفاده از آن تنها در Home Screen است که این موضوع در میزان کارائی این منو تاثیر محسوسی گذاشته است.

 

منوی اصلی دستگاه یکی دیگر از قسمت هایی ست که شباهت فراوانی با نمونه موجود در Apple iPhone دارد در اینجا و در نگاه اول آیکون های مستطیل شکل زیبا با رنگ هایی بسیار زنده و جذاب در ساختاری 4×4 قرار گرفته اند که در زیر هر آیکون Label آن نیز دیده می شود اما در اینجا نکته ظریفی وجود دارد و آن نیز قرار گیری تمامی قسمت های قابل تصور در منوی دستگاه در یک صفحه است جائیکه برخلاف اینترفیس مبتنی بر Tab مدل های قبلی LG این بار ترجیح داده شده است تا با یک Swipe ساده رو به سمت راست دیگر آیکون های موجود در صفحه اصلی که در نگاه اول دیده نمی شوند به نمایش در آمده و کاربر همه آیکون های مورد نیاز خود را یکجا در اختیار داشته باشد،

ویدئوی فوق به نقل از سایت GSMArena می باشد

جالب ترین نکته در این قسمت که امکان ندارد بتوان آن را در اولین برخورد حدس زد حرکت کاملا مستقل هر یک از سطرهای چهار گانه موجود در این منو ست بدین معنی که هر یک از سطور دلخواه را می توان بدون آنکه دیگر سطرها تغییری بکنند به سمت چپ یا راست کشیده و بدین ترتیب چهار آیکون دیگر موجود در آن سطر را به داخل صفحه کشانید، امکان بی نظیری که تقریبا غیر ممکن است نمونه دومی برای آن پیدا کنید. البته این تا وقتی ست که گوشی را بصورت عمودی در دست گرفته اید چرا که به محض چرخاندن دستگاه و قرارگیری آن به صورت افقی همه چیز تغییر اساسی می کند و با حذف Label های زیر آیکون ها به یکباره تمامی آیکون های 32 گانه حالت قبل در یک صفحه قرار می گیرند که این حالت بیش از همیشه KM900 را به Apple iPhone شبیه می سازد. از قسمت های مهم در ساختار منوئی گوشی می بایست به منوی Multitasking که با فشردن و نگه داشتن کلید میانی زیر صفحه نمایش (Cube Interface) ظاهر می گردد اشاره کرد که این منو علاوه بر وظیفه اصلی خود در نمایش و سوئیچ میان برنامه های در حال اجرا، محلی برای دسترسی سریع به Application های پر کاربرد نیز به حساب می آید که با ساختاری گرافیکی به فرم ماتریسی 3×3 به نمایش در می آیند. البته عملیات Multitasking در KM900 به معنای واقعی کلمه صورت نمی گیرد چرا که اینترفیس گوشی تنها اجازه اجرای همزمان 2 برنامه را می دهد که در این میان اجرای برنامه های Java در روند اجرای دیگر برنامه ها احلال ایجاد می کند بعنوان مثال با فعال بودن یک برنامه Java در پس زمینه امکان فعال کردن رادیو  وجود ندارد. برای آشنائی بیشتر با قسمت های مختلف موجود در این اینترفیس می توان از نمونه ساز (emulator) مشابه ای که LG به همین منظور در اینجا قرار داده است استفاده نمود.

 

دفترچه تلفن بکار گرفته شده در KM900 بدون شک یکی از بهترین نمونه هایی ست که تاکنون در رده گوشی های موسوم به Feature Phone دیده شده است این دفترچه تلفن دارای سطرهای قابل دسترسی ست که در هر قسمت یک کنتاکت جای گرفته است و حتی قبل از گشودن کشوئی این سطرها نیز بوسیله آیکون تلفن سبز رنگی که در گوشه هر سطر جای دارد می توان به سرعت اقدام به شماره گیری آن کنتاکنت نمود. با لمس کردن هر یک از این سطور دیگر مشخصات وارد شده برای کنتاکت همراه با میانبرهای مستقیمی برای ارسال پیام متنی و برقراری Video Call به نمایش در می آید حرکت در میان کنتاکت های موجود در این لیست به مانند دیگر قسمت های منوی دستگاه کاملا بی نقص و روان صورت می گیرد. میزان اطلاعات قابل اختصاص به هر کنتاکت در لحظه ساخت آن نیز لیست بسیار کاملی را تشکیل می دهد. از دیگر موارد مهم در این قسمت امکان ستاره دار کردن هر کنتاکت و نمایش آن در منوی مرتبط یا کنتاکت های منتخب در Home Screen است. یکی از معدود نکات منفی در این دفترچه تلفن اجبار کاربر به استفاده از سایز 480×480 پیکسل برای عکس های موجود در این قسمت است که به طرز عجیبی از سایزهای کمتر در این بخش نمی توان استفاده نمود. با فشردن کلید سبز رنگ زیر صفحه نمایش بخش اطلاعات مربوط به تماس به نمایش در می آید که از طریق منوی اصلی نیز قابل دسترسی ست منتهی با این تفاوت که در این قسمت بخش های زمان کلی تماس ها و ترافیک دیتا دیده نمی شود. در این بخش علاوه بر نمایش کلیه تماس ها در یک لیست، نوع تماس و زمان هر تماس نیز بصورت جداگانه در یک لیست کشوئی به نمایش در می آید. ظاهر منوئی این قسمت شباهت فراوانی به پوسته استفاده شده در بخش دفترچه تلفن دارد. KM900 در هنگام برقراری تماس نیز نمونه موفقی ست در اینجا علاوه بر بهره گیری از صفحه کلید عددی کاملا بزرگ و راحت، از قابلیت Smart Dial و یا شماره گیری هوشمند تیز استفاده شده است. صدای خارج شده از بلندگوی اصلی دستگاه در هنگام دریافت تماس در سطح کاملا رضایت بخشی ست و در یک مقایسه رخ به رخ از نمونه ای چون Nokia 5800صدای کاملا بالاتری ایجاد می کند.

مرورگر فایل بکار گرفته شده در KM900 به مانند دیگر مدل های این شرکت، My Stuff نام دارد جائیکه به مانند همیشه فولدرهای پیش فرض همیشگی برای ذخیره گونه های مختلف فایل در نظر گرفته شده است اما برخلاف مدل های ارزان قیمت LG، این بار کاربر به رعایت نوع فایل های قابل ذخیره در هر فولدر محدود نبوده و بصورت آزادانه می تواند هر فایلی را در هر فولدر دلخواهی قرار دهد. از دیگر نکات مثبت این مرورگر عدم نمایش همزمان فایل های موجود در کارت حافظه و حافظه داخلی ست که بدین ترتیب یکی از مشکلات سنتی گوشی های LG یعنی نمایش فایل های موجود در کارت حافظه در بالای لیست را بطور کامل برطرف نموده است. سرعت دستیابی گوشی به اطلاعات موجود در کارت حافظه نیز فارغ از حجم اطلاعات موجود در آن، بسیار سریع و بلافاصله است. میزان حافظه داخلی گوشی در حدود 8 گیگابایت است که به کمک کارت حافظه Micro SD تا 16 گیگابایت دیگر نیز قابل افزایش است البته LG قول داده است که با آمدن کارت های حافظه 32 گیگابایتی به بازار نیز مشکلی در استفاده از اینگونه کارت ها وجود نداشته باشد.

 


گالری نمایش تصویر در KM900 دارای دو حالت نمایش مختلف بسته به حالت قرارگیری گوشی ست بطوریکه در هنگام قرارگرفتن گوشی بصورت عمودی، عکس های موجود در گالری به فرم ماتریسی 3×4 قرار گرفته و با چرخاندن گوشی به فرم افقی نمای قبلی با حالتی سه بعدی که یک تصور در مرکز و دو تصویر نیمه در چپ و راست آن قرار گرفته اند تعویض می گردد که این نمای اخیر شباهت نزدیکی به یکی از حالت های نمایش تصویر در Apple iPod Touch دارد. با گشودن هر یک از تصاویر به لطف استفاده از تکنولوژی خازنی در ساخت صفحه نمایش و با استفاده از خاصیت Multi Touch می توان با دور و نزدیک کردن دو انگشت بروی صفحه نمایش عملیات ورود و خروج به زوم را به راحتی و بدون تاخیر انجام داد. نمایش Slide Show، تغییر نام، حذف، جابجائی، پرینت و ارسال از دیگر گزینه هائی ست که این گالری در اختیار کاربران قرار می دهد. نگفته پیداست که در این قسمت نیز می توان با ستاره دار کردن عکس های مختلف آن ها را در Application مرور تصاویر منتخب در Home Screen به نمایش گذاشت.

پخش کننده موسیقی موجود در دستگاه نیز به مانند گالری علاوه بر Application آن در منوی اصلی از طریق میانبر گرافیکی زیبائی که در Home Screen برای آن در نظر گرفته شده است قابل دسترسی ست البته با این تفاوت که نمونه موجود در صفحه Stand-by از امکانات کمتری در قیاس با پلیر اصلی برخوردار است جائیکه تراک های موسیقی به فرمی قرقره مانند بروی یکدیگر قرار گرفته و امکان پخش آهنگ از طریق لمس آنها به سادگی امکان پذیر است. اما در پخش کننده اصلی اوضاع اندکی حرفه ای تر به نظر می رسد در اینجا کنترلرهای اصلی همانند Play/Pause و حرکت به آهنگ قبلی و بعدی در ردیفی با دکمه های بزرگتر در زیر صفحه نمایش قرار گرفته اند و تراک های موسیقی نیز در یک لیست قابل مرتب کردن با آیکون آبی رنگی برای Play مستقیم و بلافاصله هر تراک جای دارند. امکان چرخش اتوماتیک تصویر از موارد استاندارد این پلیر می باشد که بدون کوچکترین مشکل و با حساسیتی قابل قبول عمل می نماید. امکان جستجو در تراک های موسیقی در کنار قابلیت تنظیم Playlist های متفاوت و اعمال اکولایزرهای گوناگون (از جمله Dolby Mobile) از دیگر مواردی ست که در این قسمت می توان به آن اشاره کرد. کیفیت صدای خارج شده از اسپیکر KM900 در حد بسیار قابل قبولی قرار دارد و در مقام مقایسه می توان آن را با نمونه موفقی چون iPod نیز مقایسه کرد میزان بلندی ای صدا نیز همانطور که گفتیم در سطح کاملا مناسبی جای دارد. پخش کننده ویدئوی موجود در دستگاه از فرمت محبوب DivX پشتیبانی می کند اما برخلاف KC910Renoir این پشتیبانی شامل تمامی ویدئوهای کد شده با این فرمت نمی گردد و تنها نمونه هایی از این فرمت در KM900 قابل پخش می باشند که توسط نرم افزار همراه گوشی کد شده باشند. امکان حرکت رو به جلو عقب روی تصویر، تغییر سرعت پخش تا حداکثر 4X و زوم در محتوای در حال پخش از دیگر امکاناتی ست که این پلیر در اختیار کاربر قرار می دهد. امکان بهره گیری از اکولایزر Dolby Mobile در هنگام پخش ویدئو یکی از معدود برتری های KM900 نسبت به KC910 در هنگام پخش ویدئو به حساب می آید. کلاینت دسترسی مستقیم به ویدئوهای موجود در سایت YouTube از دیگر قسمت های مرتبط با پخش ویدئوست که فارغ از امکاناتی نظیر دسترسی به ویدئوهای دلخواه (Favorites) و آپلود محتوا در سایت، دو مشکل مشخص و تکراری نیز در آن به چشم می خورد که شامل عدم پشتیبانی دستگاه از پخش محتوای فلش و در نتیجه عدم امکان استفاده از نسخه دسک تاپ سایت و از آن مهمتر عدم دسترسی به شبکه بی سیم Wi-Fi برای مرور محتوای YouTube می باشد که این آخری کاربر را به استفاده از دیگر پروفایل های پر سرعت همچون 3G و EDGE محدود می سازد.  رادیوی FM دستگاه یکی دیگر از بخش های مولتی مدیائی گوشی به شمار می رود این رادیو که قادر به ذخیره سازی تا 50 ایستگاه رادیوئی ست از اینترفیس جذاب و زیبائی بهره می برد و به فناوری RDS نیز مجهز می باشد. فرستنده FM موجود در این قسمت (FM Transmitter) امکان ارسال محتوای در حال پخش دستگاه به سایر گیرنده های FM را فراهم کرده است.

 

این یکی از معدود دفعاتی ست که در تجمع امکانات حاضر در یک دستگاه، دوربین با کیفیت آن در درجه اول اهمیت قرار نگرفته است. دوربین استفاده شده در KM900 یک نمونه 5 مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک است که به مانند دیگر Camera Phone های با کیفیت این شرکت از لنز Schneider Kreuznach بهره گرفته است. اینترفیس عکاسی این دوربین نیز دارای ظاهر کاملا جدیدی است. در این اینترفیس افقی و در ستون سمت چپ دکمه های چهار گانه ای برای دسترسی به تنظیمات (Setting)، حالت های مختلف فلش، دسترسی به فوکوس و تنظیمات نوردهی قرار گرفته است که این ستون در صورت عدم استفاده به صورت اتوماتیک پنهان می گردد. در سمت راست نیز دو دکمه بازگشت و ورود به گالری در بالا و پائین جای گرفته اند که بسته به حالت انتخاب شده برای دوربین (عکاسی یا فیلمبرداری)، دکمه موجود در مرکز، نقش کلید شاتر و یا کلید آغاز و پائین فیلمبرداری را ایفا می کند. این ستون سمت راست برخلاف ستون سمت چپی در جای خود ثابت بوده و پنهان نمی گردد که همین امر یکی از مشکلات قدیمی این کلاس یعنی عدم تطابق وضوح صفحه نمایش با رزولوشن دوربین و در نتیجه بریده شده (Cropping) بخشی از تصویر در منظره یاب را کاملا مرتفع نموده است. از تنظیمات حاضر در منوی دوربین می توان به White Balance، تنظیمات ابعاد تصویر، افکت های رنگی، تنظیم میزان نوردهی، Geo-Tagging و حالت ماکرو اشاره کرد. کیفیت تصاویر به ثبت رسیده توسط این دوربین کاملا رضایت بخش می باشد و بجز مشکلات اندکی در over-sharpening و تنظیمات نچندان دقیق در الگوریتم کاهش نویز که در برخی موارد منجر به حذف جزئیات اصلی تصویر شده است، مشکل خاص دیگری به چشم نمی خورد. قابلیت فیلمبرداری با وضوح D1 و یا 480×720 پیکسل با 30 فریم در ثانیه از دیگر نقاط قوت این دوربین به حساب می آید. کیفیت تصاویر به ثبت رسیده در این حالت نیز در حد بسیار مطلوبی ست اما برخلاف انتظار با اینکه فیلم های ایجاد شده توسط این دوربین به حالت MP4 انکود گردیده اند اما فرمت ذخیره آنها متاسفانه 3GP ست که این به هیچ وجه برای کاربرانی که KC910 Renoir را با فرمت AVI و انوکدینگ DivX به خاطر دارند خبر خوشحال کننده ای به حساب نمی آید. فیلمبرداری اسلوموشن با وضوح QVGA با 120 فریم در ثانیه از دیگر مواردی ست که در این دوربین به چشم می خورد.

 

گیرنده ماهواره ای GPS یکی دیگر از امکانات فراوان KM900 است که البته در هیچ منبعی به تراشه استفاده شده در آن اشاره ای نشده است. نرم افزار بکار گرفته شده برای این بخش نسخه جاوای نرم افزار محبوب Google Maps می باشد که مطمئنا در گسترده گی و راحتی در استفاده و همچنین امکاناتی که ارائه می دهد یک سر و گردن از دیگر نمونه های جاوا بالاتر قرار می گیرد. البته توجه به این واقعیت نیز ضروری ست که KM900 یک اسمارت فون نبوده و بنابراین در شرایطی مثل این تنها می توان بر نمونه های جاوا تکیه نمود. امکانات استاندارد این قسمت همچون بهره گیری از دو نمای مختلف (Satellite View و Map View) و همچنین افزایش سرعت دستیابی به نقشه ها بوسیله A-GPS از طریق اینترنت در اینجا نیز دیده می شود. از معدود مشکلات Google Maps در این مدل می توان به عدم وجود راهنمای صوتی و عدم تطابق نقشه های موجود در آن به رزولوشن بسیار بالای صفحه نمایش اشاره کرد.

گزینه های ارتباطی بکار گرفته شده در KM900 در حد یک گوشی هوشمند کامل و راضی کننده است. در اینجا از چهار فرکانس GSM و HSDPA در ارتباطات تلفنی و EDGE، GPRS و 3G در ارتباطات پر سرعت استفاده می گردد که سرعت اتصال در این آخری به رقم بسیار بالای 7.2Mbps نیز قابل افزایش است. ارتباطات بی سیم مبتنی بر Wi-Fi و بلوتوث نسخه 2.0 سایر راه های ارتباطی موجود در این مدل را تشکیل می دهند.

 

lg_km900_arena_20.jpg
LG KM900 Arena محصول جذابی ست که با بهبود و تکمیل امکانات مولتی مدیائی آشنائی که پیش از این در قالب طوفانی به نام Apple iPhone کاملا امتحان خود را پس داده است به دنبال تسخیر بازار در این رده همچنان تازه و دست نخورده است. هدفی که با در نظر گرفتن قیمت کاملا مناسب 350 یوروئی برای این دستگاه کاملا در دسترس می باشد. از بازار آمدن KM900 در رده جهانی چیزی در حدود یک ماه می گذرد و هنوز سر و کله آن در بازارهای داخلی پیدا نشده است.

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

33 دیدگاه

  1. سلام. من این گوشی رو خریدم. باید بگم به قیمتش می ارزه.. برای من کیفیت هندزفری خیلی مهمه!! حرف نداره.. خیلی زیباست ولی سیستم عامل نداره

  2. سلام..فقط بايد بگم اين گوشيوباگوشيهاي عتيقه سوني اريكسون مقايسه نكنيد..حداين گوشي اينه كه با آيفون 4G مقايسه بشه ..آخرشه ازهمه لحاظ..حيف سيستم عامل نداره..

  3. سلام
    اينقدر تعريف الكي نكنيد. خودم دارم.اين گوشي فقط يه اسباب بازي خيلي خوشگله.شما حتي نميتونيد به برنامه جاوا 5 مگي روش نصب كنيد. روي K750 تا 24 مگي نصب كردم مثل شير جواب داد. وقتي باش كار كنيد خواهيدفهميد چقدر نابخردانه طراحي شده. روتيشن جالبي هم نداره فقط قشنگه و بس! راديو و فرستنده اف امش هم ضعيف و بيكيفيت و ناكارآمده. زنده باد سوني اريكسون عجب اشتباهب كردم اين اسباب بازي راخريدم

  4. سلام.
    اگه ميشه بگيد كه LG KM900 Arena بهتره يا LG KC 910 Renoir?
    و arena صفحه کلید QWERTY داره؟
    و اينكه كيفيت دوربين Arena در چه حدي است؟

  5. سلام من این گوشی رو 1 اردیبهشت ماه خریدم 295000 گوشیه خیلی خوبی هست از تمام جهات الان 250000است قیمت اولش 450000 بود تازه انتقال دهنده fm هم داره دور بین خوب با صدای خوب خداییش من راضی هستم

  6. سلام.
    من خودم LG Arena دارم. قبلاً سوني داشتم. ولي LG يه چيز ديگه است. من كه خيلي ازش راضي ام.
    440000 تومان هم بابتش پول دادم.
    اميدوارم شما هم بخريد و راضي باشيد.

  7. سلام میخواستم اگر بشه قیمتی درباره گوشی متورلا داشته باشم الان قیمت این گوشی چند است وایا گوشی ازران یعنی قیمت تورم گوشی چطوری است

  8. سلام
    دوستان نمیشه به صرف اینکه آرنا ظاهری شبیه آیفون داره اونو با ایفون مقایسه کنید .
    ویژگی اصلی آیفون نرم افزارهای متعددشه که اونو از بقیه گوشیها متمایز کرد .
    روی آرنا شما فقط برنامه های جاوا رو میتونید استفاده کنید و خبری از اون همه برنامه های سرگرم کننده نیست .
    اما از نظر سخت افزاری مثل دوربین و فرستنده رادیویی برتری با آرناست

  9. LG Arena واقعا یه گوشی تمام عیاره و بجزء فیلم برداری با فرمت 3gp و رابط کامپیوتر معمول LG که امروزه micro usb به عنوان استاندارد معمول شده هیچ ایراد دیگه ای نمیشه بهش گرفت
    قیمت مناسب : حدود 300 یورو
    عکس برداریه فوق العاده(آیفون بعد از کلی زور زدن 3.15 زده)
    interface کاربر پسند و راحت و سریع
    رابط S-class
    صدای رساتر و شفافتر و بلندتر از آیفون 3G(ولی به 3GS نمیرسه)
    و ….
    کام آخر : خیلی عالی و دوست داشتنیه(چیز دوست داشتنی رو نمی‌شه دوست نداشت)

ارسال یک پاسخ