به نظر میرسد که کم کم نوکیا روند رو به رشد خود در زمینه تولید گوشی های میانه قیمت بازار را بهبود می بخشد و حتی در این زمینه از کاهش فوق العاده قیمت نیز پرهیز نمی کند. Nokia 6120 دستگاهیست که با وجودی که قیمت کاملا مناسب آن در نگاه اول ممکن است آن را در رده گوشی های معمولی قرار دهد با وجود سیستم عامل Symbian 9.2 در ساختار آن به یکباره در جایگاه بزرگان این رده می نشیند. در این مقاله به بررسی کامل و جامعی پیرامون Nokia 6120 می پردازیم.
با بررسی اجمالی میزان هزینه ای که جامعه کاربران موبایل در ایران برای خرید گوشی تلفن همراه می پردازند ، ردپای سه نوع خریدار مختلف را می توان در این میان پیدا کرد : دسته اول کاربران گوشی های ساده در حد تماس و احیانا یک دوربین معمولی که میزان هزینه آنها در این امر زیر یکصد هزار تومان است دسته دیگر طالب گوشی های همه کاره ولی نیمه ارزان هسند که جمله معروف “تا دویست هزار تومان” را از این دسته فراوان می شنویم و دسته دیگر نیز گوشی های مایه داری حرفه ای هستند که با داشتن امکانات فراوان نظیر حافظه های بالا ، سیستم عامل ، دوربین فوق العاده و… تقریبا سقفی از لحاظ قیمت ندارند.
در این میان کمتر اتفاق می افتد که یک گوشی از یک جامعه آماری به دیگری کوچ کند. به بیان دیگر بسیار کم پیش می آید که گوشی با امکانات فراوان و خصوصیات برتر را در دسته گوشی های میانه قیمت پیدا کرد. ولیکن این ماجرا کاملا در مورد تازه وارد خانواده Nokia اتفاق افتاده است .
این گوشی جدید که با ظاهری کاملا محافظه کارانه در نگاه اول نوید یک گوشی کاملا ساده را میدهد Nokia 6120 Classic نام دارد که حتی این روند محافظه کارانه در طراحی آن، در نام گذاری گوشی نیز جلوه پیدا کرده است و کلمه کلاسیک در ساختار آن به ساده بودن ظاهر آن باز می گردد.
در یک دید کلی 6120 نه به خانواده گوشی های مولتی مدیای سری N تعلق دارد و نه می توان آن را به گوشی های هوشمند سری E منتسب کرد و شاید این یکی از بهترین خصوصیات این گوشی است که دارای دسته بندی خاصی نبوده و اصطلاحا همه کاری با آن می توان انجام داد.
Nokia 6120 ظاهری کاملا جمع و جور و کوچک دارد و با ابعادی معادل 15×46×105 میلیمتری و وزن 89 گرمی بدون شک کوچک ترین و سبک ترین گوشی دارای سیستم عامل در بازار است جائیکه حتی می توان آن را با نمونه Slim ی مثل 6300 نیز مقایسه کرد (ابعاد 6300 عبارتند از 12×44×106 میلیمتر) .
Nokia 6120 در کل گوشی کاملا خوش دستی به حساب می آید و ترکیب زیبای بدنه فلزی پلاستیکی آن با قاب کرومی دور تادورش (که در پائین گوشی پهن تر میشود) ظاهری کاملا مستحکم و کامل به آن می بخشد.
Nokia 6120 در دورنگ ارائه می شود که عبارتند از مشکی براق و سفید صدفی. نکته ای که در ظاهر گوشی در همه جا دیده می شود این است که در ساختار بدنه آن از زوایای تند پرهیز شده و تقریبا همه جا گوشه های گرد به چشم می خورد نکته ای که بیش از پیش به Nokia 6233 شباهت دارد. تقریبا بغیر از قسمت های نقره ای رنگی که در ساختار دکمه D-Pad ، اسپیکر تماس و قاب دورتادور هر دو دوربین به چشم می خورند ، بقیه قسمت های تشکیل دهنده بدنه گوشی کاملا براق طراحی شده اند و مشکل همیشگی این فرم گوشی ها در اینجا نیز به چشم می خورد : اثر انگشت، که البته در مورد نمونه با رنگ صدفی این مورد کمتر به چشم می آید.
در سمت چپ Nokia 6120 تنها المانهایی که به چشم می خورند دریچه اسلات کارت حافظه Micro SD گوشی بهمراه اسپیکر اصلی آن است و همانطور که می توانید حدس بزنید خبری هم از کارت حافظه در بسته بندی گوشی نبوده و متاسفانه اسپیکر نیز از نوع استریو نیست. میکروفون برقراری تماس نیز در این قسمت تعبیه شده است.
سمت راست Nokia 6120 نیز همانگونه که انتظار داریم محل دکمه شاتر دوربین و دکمه های دوگانه افزایش و کاهش صداست که بعلت عدم وجود فوکوس اتوماتیک در دوربین ، دکمه شاتر دوربین یک دکمه یک حالته می باشد.
در قسمت پائین نیز پورت های اتصال گوشی را می توان یافت که عبارتند از پورت Mini USB بهمراه پورت 2.5 میلیمتری هدست ومحل اتصال شارژر که به همان اندازه که وجود پورت Mini USB باعث خوشحالی ست عدم تعبیه یک پورت 3.5 میلیمتری مایه تاسف است که البته از گوشی مانند 6120 که در دسته بندی گوشی های مولتی مدیایی طبقه بندی نمی شود آنچنان انتظاری هم در این مورد نمی رود.
بر بالای گوشی نیز تنها چیزی که دیده می شود دکمه مربع شکل با حاشیه قرمز خاموش روشن دستگاه است که علاوه بر وظیفه اصلی خود یعنی خاموش و روشن کردن دستگاه و همچنین تعویض پروفایل های مختلف وظیفه جدیدی جهت قفل کردن گوشی و صفحه کلید نیز به عهده گرفته است (که البته این آخری مثل گذشته توسط دکمه سمت چپ Soft Key و ستاره نیز قابل انجام است).
قسمت پشت گوشی نیز یکی از ساده ترین طراحی های نوکیا را به نمایش می گذارد چرا که در این قسمت بغیر از لنز دوربین بهمراه فلاش LED آن در بالا و نشان نوکیا در پائین هیچ چیز دیگری به چشم نمی خورد.
با کنار زدن قسمت پائینی پشت گوشی باتری لیتیومی دستگاه دیده می شود که ظرفیتی معادل 890 mAh داشته بر پایه اعداد رسمی تا 250 ساعت در حالت Stand-by و تا 3 ساعت در حالت مکالمه توانائی روشن نگاه داشتن گوشی را دارد که در دنیای واقعی با یک استفاده معمولی شارژ گوشی ممکن است تا پنج روز نیز تداوم داشته باشد و در حالت استفاده مداوم و شدید نیز این شارژ حداقل تا 2 روز کاملا پاسخگوست. مدت زمان شارژ مجدد این باتری نیز چیزی حدود 2.5 ساعت می باشد.
شاید بهترین گزینه در انتخاب بهترین جزء در 6120 ، صفحه نمایش فوق العاده آن باشد چرا که با بکار بردن صفحات باز تابنده در ساختار آن کارائی و خوانائی آن در هر شرایطی از جمله در نور مستقیم خورشید نیز تغییر محسوسی نمی کند. از نکات جالب در این زمینه این است که تقریبا بجز نوکیا شرکتهای دیگر تمایلی به استفاده از این تکنولوژی بسیار کارا در ساختار گوشی های خود ندارند .
تعداد رنگهای به نمایش درآمده توسط این مونیتور 2 اینچی 16.7 میلیون رنگ می باشد که با رزولوشن QVGA (320×240 پیکسلی) خود ، تصاویری کاملا شفاف و مثال زدنی به وجود می آورد. میزان روشنائی صفحه نمایش تا 30 مرحله قابل تنظیم است و علاوه بر آن تقریبا مثل تمامی گوشی های هوشمند اندازه فونت به نمایش در آمده نیز قابل تغییر است .
یکی از نکات منفی در این قسمت این است که با رفتن گوشی به حالت Screen Saver اطلاعات اولیه به نمایش درآمده نظیر تاریخ روز و ماه بهمراه ساعت و اطلاعات پیامهای رسیده و… ، پس از چند لحظه ناپدید می شوند که در این صورت در این حالت نمی توان از این اطلاعات استفاده کرد.
بر بالای صفحهنمایش Nokia 6120 علاوه بر اسپیکر برقراری تماس ، دوربین VGA دوم گوشی در سمت چپ قرار دارد که این هر دو همانطور که قبلا گفته شد در یک قاب نقره ای محصور هستند.
در زیر صفحه نمایش Nokia 6120 صفحه کلید دستگاه قرار دارد که بدون شک یکی از بهترین صفحه کلیدهای موجود در بازار است . کلید هایی با جنس پلاستیک فشرده که بخوبی در زیر دست احساس می شوند و ارتفاع و بازگشت کاملامناسبی دارند و علاوه بر این از لحاظ ابعاد و تفکیک نیز در وضعیت کاملا ایده آلی به سر می برند.
بر بالای صفحه کلید عددی Nokia 6120 نیز دکمه های کنترلی دستگاه قرار دارند که شامل دو دکمه Soft Key در بالا و دکمه های معروف سبز و قرمز در پائین هستندکه این چهار کلید ، دکمه D-Pad گوشی را احاطه کرده اند.
در دو سوی این دکمه ها نیز در چپ و راست به ترتیب دکمه ورود به منو و دکمه C قرار گرفته است. دکمه D-Pad گوشی (دکمه چهار جهتی) نیز بهمراه دکمه تائید میانی با داشتن ارتفاع مناسب و کارکردی کاملا ارگونومیک یکی از بهترین کلید های چهار جهتی موجود در بازار به شمار می رود. یکی از مواردی که قبلا در مورد Nokia 6290 نیز به آن اشاره کردم در این گوشی نیز رعایت شده و آن هم حرکت آهسته و آرام نوکیا در حذف دکمه Pencil گوشی است.
با ورود به منوهای Nokia 6120 با منظره آشنا و همیشگی منوهای سیستم عامل Symbian 9.2 روبرو می شویم که دقیقا همانی است که در N95 نیز سراغ داریم. صفحه همیشگی Active Stand-by در اینجا نیز حضور دارد و در آن علاوه بر اطلاعات همیشگی نظیر قدرت باتری ، سیگنال و تاریخ، نواری شامل شش آیکون قابل سفارشی کردن نیز وجود دارد که در آن اطلاعاتی نظیر آلارم بعدی ، حالات اتصال (بلوتوث و …) دیده می شوند. در زیر این نوار نیز محلی برای نمایش اطلاعاتی نظیر اطلاعات درون تقویم ، اطلاعات تماس ها و پیام ها ، ایستگاه رادیو و یا آهنگ در حال پخش در نظر رفته شده است که البته مثل همیشه این صفحه Active Stand-by قابل خاموش کردن نیز می باشد.
از دیگر نکات در رابطه بااین قسمت این است که علاوه بر قابل تنظیم بودن میانبر های کلیدهای چهار گانه (D-Pad) می توان برای کلیدهای Context نیز (به رنگ آبی بالای صفحه کلید) از میان 90 برنامه (Application ) مختلف میانبرهایی تعیین کرد.
با فشردن دکمه ورود به منو با ظاهر همیشگی منوهای Symbian یعنی شیوه نمایش ماتریسی 3×4 روبرو می شویم که بغیر از حالت نمایش List می توان همانند 6290 حالتهای نعل اسبی و V شکل را نیز برای نمایش آیکون ها در نظر گرفت. پاسخ گوشی به گشودن برنامه های مختلف بسیار بالاست و تقریبا می توان گفت آن ها را بلافاصله می گشاید که در مقایسه با نمونه های دیگری نظیر Nokia N73 عملکردی کاملا سریع و بی نقص دارد که این عملکرد را مدیون پردازنده ARM با فرکانس 369 مگاهرتزی خود می باشد و همچنین 64 مگابایت SDRAM و 128 مگابایت ROM (که چیزی حدود 20 مگابایت آن توسط برنامه های نصب شده اشغال گردیده است) نیز به این تسریع در اجرای برنامه ها کمک کرده است.
در کل تقریبا تمامی امکاناتی که در سایر گوشی های هوشمند با این سیستمعامل وجود دارد در اینجا نیز وجود دیده میشود (امکاناتی نظیر Voice Command که تقریبادر حال تبدیل شدن به یک گزینه استاندارد در گوشی های نوکیا می باشد) و تنها تفاوت هایی که در ساختار داخلی این گوشی با دیگران می توان یافت یکی در ساختار دفترچه تلفن گوشی ست که در اینجا (شاید برای اولین بار) امکان نمایش همزمان کنتاکت های موجود در سیمکارت و حافظه داخلی گوشی وجود ندارد. و تغییر دیگر اینکه گوشی از صداهای سه بعدی برای زنگ گوشی (3-D Sound) (همانند نمونه موجود در N95) پشتیبانی نمی کند.
پلیر بهمراه Nokia 6120 کاملا با نمونه های بکار رفته در سری N متفاوت بوده و محدوده بسیار گسترده ای از فرمت ها را پشتیبانی میکند که عبارتند از : MP3،MP4،M4A،AAC،AAC+،eAAC+،WMA،Real Audio 7 8 10،True Tones و WAV که شاید کامل ترین لیست در کلاس خود باشد. امکانات مختلفی نیز در ساختار این پلیر تعبیه شده است : امکان نمایش Album Cover، نمایش همزمان نام قطعه در حال اجرا در زیر نام آلبوم و قرار دادن آهنگ ها در Playlist های مختلف. امکانات صوتی فراوان نظیر چهار اکولایزر مختلف ، تنظیم Bass و تنظیم افکت های فراوان (مثل شبیه سازی حالتهای Echo و استریو) نیز در این پلیر وجود دارد. رادیو با امکان ذخیره 50 ایستگاه مختلف نیز در 6120 تعبیه شده است . نکته مهم در رابطه با رادیو و پلیر دستگاه این است که این هردو قابل Minimize شدن هستند
از لحاظ امکانات ارتباطی Nokia 6120 دارای لیست کامل و جامعی ست که در آن علاوه بر ساپورت فرکانس های چهار گانه GSM بهمراه UMTS می توان در آن امکانات دیگری نظیر GPRS ،HSCSD،EDGE،3G بلوتوث نسخه 2 بهمراه A2DP و Mini USB را یافت (البته از گوشی در این کلاس احتمالا انتظار وجود Wi-Fi را که نداریم؟).
و اما شاید تنها چیزی که در این میان باقی می ماند دوربین 2 مگاپیکسلی گوشی ست که همانگونه که از ظاهر ماجرا و نبود قابلیت اتوفوکوس (که از روی یک حالته بودن دکمه شاتر نمایان است) و کاور لنز دوربین بر می آید ، نمی بایست انتظار چندانی از این دوربین داشته باشیم. ماجرائی که در عمل نیز کاملا صادق است و عکس های گرفته شده با این دوربین آنچنان که باید و شاید تصاویر شفاف و بی نقصی نیستند و اغلب کمی رنگ پریده به نظر می رسند و از این لحاظ نمی توان در میان سایر دوربین های هم رده آن نمره بالایی به 6120 داد . البته در درون منو دوربین تنظیمات استاندارد نظیر تنظیم نور ، پانوراما ، حالت Sequence و چندین گزینه دیگر در دسترس هستند.
فیلمبرداری این دوربین نیز به فرم QVGA و با رزولوشن 240×320 پیکسل و 15 فریم در ثانیه انجام میگیرد که در حین فیلمبرداری می توان از زوم دیجیتال نیز بهره گرفت که نگفته پیداست که این دوربین کیفیت آنچنانی در فیلمبرداری نیز از خود نشان نمی دهد.
بدون شک Nokia 6120 یکی از بهترین و خوش قیمت ترین محصولات این روزهای نوکیاست و بااینکه ظاهر نجندان آراسته آن زیاد باب طبع جوانان نیست ولی مطمئنا در سمت دیگر بازار توجه های زیادی را به خود معطوف می کند و خصوصیات برتر آن نظیر صفحه نمایش بسیار شفاف و خوانا، تجمع تمامی امکانات ارتباطی موجود در یک گوشی پیشرفته (البته بغیر از Wi-Fi) و رابط کاربری بسیار سریع کافی ست تا قدرتمند نبودن دوربین آن را به فراموشی بسپاریم.
یکی دیگر از نکات جالب در مورد Nokia 6120 این است که قیمت جهانی آن به نسبت قیمت آن در بازار ایران بطرز کاملا محسوسی بالاتر است جائیکه قیمت جهانی ان چیزی در حدود 250 یورو است و قیمت آن در ایران حتی تا زیر 250 هزار تومان نیز یافت می شود (البته زیاد خوشحال نشوید چون همانطور که می دانید این قیمتها قیمتهای انواع بدون گارانتی Nokia 6120 می باشد و مطمئنا نوع گارانتی دار آن کاملا با قیمت جهانی منطبق و سازگار و گرانتر ! است).
توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای Writeage.com نوشته شده درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.
توجه: به دلیل تعداد بسیار زیاد نظرات و برای سهولت دسترسی خوانندگان محترم نظرات 1 تا 780 به صورت یک فایل PDF از اینجا قابل دانلود است. (حجم حدود 1.5 مگابایت)
سلام به همه دوستان.
مگه این طور نیست که ورژن سیسیتم عامل گوشی ما از n73وn80وخیلی گوشیهای دیگه بالاتره و یا منوی گوشی مثل n95 هستش یا اینکه سرعت گوشی خیلی بیشتر از هر گوشی دیگه ای هستش چرا قیمتش این قدر کمه شاید به خاطر اینه که گوشی رو خود فنلاند یا المان نمی زنه یا کیفیت قطعاتش پایینه؟
این سوالی بود که می خواستم بپرسم چون خیلی وقته فکرمو مشغول کرده.
راستی یه بار دیگه 6120 برتریشو به همه گوشیها ثابت کرد و اونم وقتی بود که با دوستان که یکیشون 5610 و اون یکی 5700 داشت قرار گذاشتیم یه اهنگی رو سر یه زمان مشخص پلی کنیم اقا شمارش شروع شد من سر عدد 3 اهنگ رو یه ضرب پلی کردم 5610 یه کم بعد پلی کرد 5700 که 2ثانیه بعد اهنگو خوند اونجا دیگه همه به برتری 6120 اعتراف کردند و ماهم با سرافرازی سرمونو بالا گرفتیم.
راستی علی جون از توهم ممنونم که منو روشن کردی و ضمنا پیشاپیش سال جدیدو به همه دوستام تبریک می گم.
سال خوبی داشته باشید خدانگهدار.
با عرض سلام خدمت دوستان
حسین جان خواهش می کنم. من باب مزاح گفتم. (: (;
محمد جان از بابت توضیحاتی که در مورد قاب فرمودید خیلی ممنون. (:
6120 که هیچ N95 8GB و E90 هم ندارن!
تنها گوشی های نوکیا که DVB-H دارن N77 , N92 , N96
اینجا هم لیست گوشی هایی که در GSMArena هستند و DVB-H دارن.
موفق و پیروز باشید.
محمد جان پاسخ کامل سوالت را در اینجا پیدا می کنی
با تشکر
با سلام مجدد .
فن اوری Dvb-h چیه و 6120 از آن بهرمند هست یا نه.
با سلام خدمت همه دوستان
قابل توجه همه عزیزانی که میخوان قاب گوشیشون رو عوض کنن . من خودم قاب گوشیم بدون هیج مشکلی عوض کردم .این قاب از لحاظ ظاهری کاملا شبیه قاب اصلی بود ولی قسمت دور گوشی استیل نیست و رنگش زود میپره و سیاه میشه پس اگه خواستین قاب بخرین حداقل سیاهشو بگیرین .تو انتن دهی گوشی هم احساس میکنم کمی تاثیر منفی گذاشته(البته من خطم ایرنسل و انتن دهی ایرانسل روز به روز عوض میشه).پس تا بهتره به قول علی تا مشکل جدی برای قابتون پیش نیومده عوضش نکنین.
باتشکر .
سلام به همه دوستان.
علی جان خدا نکنه حالا که تاریخشو دیدم فهمیدم که مال فوریه 2008 است.
بازم می بخشید.
فعلا خداحافظ.
با عرض سلام
حسین جان نه! برای چی این بلا ها سرش بیاد! اما کلاً تا مجبور نشدی عوض نکنی بهتره. نه به این دلایلی که گفتی. همینجوری میگم! اما مثلاً اگه شکست خوب عوض کن!
پس گوشی شما هم به کمک همکلاسی ها تست شد! (; خوب الحمد الله که کاری نشده و جلوی همکلاسی ها سربلند بلند بیرون اومده (: (;
آقا منظورت این نبود که من اون موقع که این PDF رو اینجا گذاشتم توهم داشتم؟! (;
الان که شما گفتی دوباره دانلودش کردم. درسته! خوب اون موقع یه چیز دیگه بود!
فایلش رو دارم. اون موقع بالا و پایین صفحه نوشته بود Nov.2007 ولی الان بالاش نوشته Feb.2008 و پایین هم نوشته Dec.2007 !
خوب این کاملاً واضحه که تبلیغ برای سریه موزیک و مد هست! 6120 و N95 که تبلیغ نمی خوان! (; (:
در صفحه 6120 در سایت SanDisk همانند PDFی که اون موقع بود 8 گیگ رو پیشنهاد داده. اینجا
برای 5700 هم کماکان مانند PDF (هم قدیمی و هم جدید) همون 4 گیگ! اینجا
اینجا هم لیست گوشی های نوکیا که با کلیک روی نام هر گوشی میتونید ببینید هر گوشی حداکثر از کارت چند گیگ پشتیبانی می کنه.
موفق و پیروز باشید.
با عرض سلام خدمت دوستان
وحید جان خوب من چی شو بگم؟! (;
نکته ی خاصی نداره؛ فقط یه چیزی که واسه فهمیدنش باید اون راهنمای اولی که می خواد نصب بشه رو خونده باشین تا متوجه شین؛ اونم نحوه ی Copy یا Move کردن فایل هاست:
Active File دو تا Tab داره که با زدن “کلید 1” و “کلید 2” از صفحه کلید عددی میتونید بینشون جابجا شی.
برای Copy فایل ها (یا Move) باید در یکی از تب ها به مسیری که می خوای فایل ها اونجا کپی شن بری. بعد از تب دیگه بری اون فایل ها رو انتخاب کنی. بعد Options > File > Copy (که جلوی هر کدوم هم Shortcut Key شو نوشته مثلاً برای Move بجای اینکه بری Option و… “کلید 4” رو بزنی همون کار رو می کنه.) بعد می پرسه “می خوای این فایل ها به فلان جا (همون مسیری که در تب دیگه رفتی) برن؟” بعد تأیید می کنی.
مثلاً برای انتقال عکس هایی که در E:Others قرار دارن به E:Images
اول “کلید1” رو میزنی
بعد میری به E:Images
بعد “کلید 2” رو میزنی
بعد میری E:Others و فایل ها رو اننخاب می کنی (با “کلید 0” یا Options > Mark/Unmark) اگرم چندتا فایل بود می تونی “کلید 0” رو نگهداری بعد با “جهت نما” بری پایین/بالا روی هر فایل 1ثانیه بایستی انتخاب میشه (کنارش تیک میزنه). البته در نسخه 1.25 لازمه “کلید 0” و جهت نما رو “باهم” نگه داشت. در ورژن قبلی “صفر” رو که میگرفتی تا موقعی که رها نمی کردی همینجور یکی یکی میرفت پایین و انتخاب می کرد.
بعد “کلید 4” رو میزنی و تأیید.
نکته ی آموزشی دیگه ای نداره (: (;
اگه مشکلی بود ما در خدمتیم.
موفق و پیروز باشید.
سلام به همه دوستان
علی جان اون فایل pdf که گذاشته بودی برای گوشیهایی که مموریهای micro SDHC رو ساپورت می کردند من الان اونو دانلود کردمو دیدم ولی 6120 رو تو اون گوشیها ندیدم نوکیاهایی که ساپورت میکردند فقط اینا بودند:
5610-6267-6290-6555-5310و5700
که 6120اصلا تو اونا نبود.
فعلا خداحافظ.
سلام به همه دوستان اقا من می خوام قاب گوشیمو عوض کنم ولی شنیدم اگه قابو عوض کنی انتنش به هم می خوره گوشی می سوزه قاب به گوشی نمی خوره وهمه چیش لق می شه واز این حرفا نظر شما چیه ؟
ضمنا گوشی منم تست ضربه شده ویه بار سر کلاس دست یکی از بچه ها خورد به گوشیمو افتاد زمین بعد خورد به پایه میزو چند دور زد ودوباره افتاد زمین وخدا رو شکر چیزیش نشد.
اقا فعلا خداحافظ
سلامی به گرمی بهار به همگی
علی آقا میشه خواهش کنم آموزش کامل نرم افزار اکتیو فایل رو بزارین ممنون میشم
با عرض سلام
فرید جان خواهش می کنم.
آرش جان قبلاً مشابه این سؤال رو پاسخ دادن که من اینجا Copy/Paste می کنم:
PTT یا Push To Talk قابلیتی ست که کارکردی مشابه واکی تاکی یا بیسیم های دستی داشته و در آن از شیوه ارتباطی Half duplex استفاده گردیده است که در هر لحظه تنها یک سمت می تواند صحبت کند البته این شیوه ارتباطی می بایست توسط اپراتور ارائه گردد که درحال حاضر تنها چندین کشور از این قابلیت استفاده می کنند که بعنوان مثال نزدیک ترین اپراتوری که این سرویس را ارائه می کند اپراتور اتصالات در امارات است.
با عرض سلام
سامان جان اگه فرمتش می کردی مطمئنم که جواب میداد (: (; ترس نداره! بعد فوقش مجبور میشی با دوربین فرمتش کنی (; کارت 2گیگ هم اگه خودش فرمت نکنه ممکنه فعلاً چیزی نگه اما بعد حتماً ادا در میاره! حالا 8 که جای خود داره (: (;
آقا مطمئنی 6220i ؟! بنظرم اشتباه می کنی. 6220 که یک 6220classic هست که قبلاً دربارش صحبت شد (مدل بهبود یافته 6120 خودمونه که حداقل 3ماه دیگه میاد) و یه 6220 (خالی) که از اون قدیمی هاست.
اون عددی که داخل پرانتز جلوی مدل نوشته مربوط به زبان در این ورژن از Firmware میشه. یعنی V 4.21 که B20.01 باشه مثل مال شما عربی – فرانسوی – انگلیسی داره و اگه B20.02 باشه (مثل مال من) یعنی فارسی – عربی – اردو – انگلیسی داره.
این کد زبون ها هم “فقط” مربوط به این نسخه از Firmware میشه. مثلاً در 3.83 فارسی – عربی – اردو – انگلیسی کدش B21.04 ولی در 4.21 کدش B20.02 هست.
اوه! آقا عجب تستی زدی! اگه یه گوشی دیگه ای بود (مثلاً P990) که باید دورش رو خط می کشیدی، بعد زنگ میزدی پلیس بیاد ببرش پزشکی قانونی و مجوز دفن رو میگرفتی! (; (:
بازم میشه گفت سربلند بیرون اومده.
احتمالاً فقط فیشاش شل شده بوده. خوردت باز می کردی! آقا همچی کِیف داره! فقط به پیچگوشتی پلاستیکی لازمه! (:
اما من که تا حالا بازش نکردم! اما حدس میزنم مثل باز کردن لپتاپ کیف داشته باشه! (;
درباره اون کلیپ هم که در کامنت قبلیت گفتی و من یادم رفت بگم:
من که کلیپ برای تعوبض قاب نذاشته بودم. فقط لینک صفحه ای که Service Manual (راهنمای بازکردن) رو داره گذاشتم.
موفق و پیروز باشید.
با سلام خدمت تمامی دوستان.
علی آقا از راهنماییهات ممنون.
یه سوال داشتم كه ممنون می شم اگه جواب بدین
منظور از PTTیا همون push to talk چی هستش و چطور می شه ازش استفاده كرد؟آیا باید اپراتور از این قابلیت حمایت كنه تا كاركنه یا نه؟
یا حق
سلام من گوشی رو با مموری 8 گیگ امتحان کردم مال دوربین بود
اصلا جواب نداد انگار مموی روش نبود .می خواست فرمت کنه منم ترسیدم..!
فکر نکنم با 8 گیگ درس جواب بده.
بعد علی
اون اطلاعاتی بود که قبلا در مورد 6120iدادم با عرض معضرت اون
6220i بود چون من با هاش کار نکرده بودم.
وباید بگم سرعت 6120 قطعا بیشتره.
بعد گوشی من
(nokia6120c (B20.1
این چه فرقی می کنه!!!!!!!!!!!!
v 04.21
هست!!
—————
**من هم گوشیم تست ضربه شد**
خیلی گوشی سفتی هست
4شنبه هفته ی پیش صبح پاشدم که برم دستم رو بشورم
پتو رو اومد مرتب کنم همین که پتو رو با شدت تکوندم فقط دیدم یک چیز مشک دره پرواز می کنه(آخه من عادت دارم تو رخت خواب آهنگ گوش بدم)
بعد محکم خورد تو سقف آشپزخونه(از تو حال شلیک شد)بعد رو سرامیک اومد پایین
*عوارض*
صفحه نمایش موقع روشن شدن بندری می رفت!!
ویبره قطع شد!!
کارت مموری هم گم شد!!(موقع زمین خوردن پرید بیرون)
قابشم شکست !!
حدود 40 تومان خرج برداشت می خواستم بفروشم ش دلم نیومد.
———
خداحافظ
با عرض سلام
آره سامان جان (:
فرق هایی که پیدا کردم رو که بیان کردم (:
اون تاریخ که در #0000#* میزنه تاریخ ساخت نسخه ی Firmware هست. که خوب جدید تر شد (: همونجور که 3.83 شد 4.21 تاریخ ساخته شدن Firmware هم عوض شد.
نه Life timer صفر نمیشه (: با Update کردن حتی برنامه های و هیچ تنظیمی هم نمی پره چه برسه به Life timer! (; خودم همینوجوری یه Master Reset هم زدم (; که با Master Reset هم صفر نمیشه.
کاملاً درسته (: واقعاً از این راحت تر امکان پذیر نیست (; از نصب برنامه هم راحت تره! برنامه ممکنه به Certificate ایراد بگیره و باید بگی کجا بریزه اما این فقط 3 تا پاسخ مثبت لازمه و منتظر شدن تا اتمام کار (;
اگه فلش پلیر اینطوری نمی شد (با دور کند پخش کردن) به همه توصیه می کردم Update کنن.
البته این نسخه رو هنوز رسماً برای Update کردن معرفی نشده. چون هنوز در News ننوشه و فقط با Nokia Software Updater یا وارد کردن Product Code در اینجا میشه فهمید که این نسخه برای Update وجود داره.
موفق باشید.
سلام علی پس بلاخره گوشیتو آپ تو دیت کردی
حالا خودت ببین چه فرقی کرد.
بعد اون کلیپ تعویض قابه خرابه
بعد یعنی تاریخ ساخت گوشیت عوض شد.
بعد بببین life timer هم صفر شد.
بعد پس up to dateکار سخت و طولانی هم نیست درسته؟
اتصال به اینترنت از طریق ایرانسل برای نوکیایی ها
لینک
ضمن عرض سلام
MARCOS جان برای Edit فایل های Office می تونی از نسخه کرک شده QuickOffice 4.5 استفاده کنید. که در اینجا معرفی شد. ولی دیگه در اون لینک نسخه 4.5 نیست و 5 هست که کرکش درست نیست. من 5 رو نصب کردم که توضیحاتش اینجاست.
برای Edit فایل های PDF من که برنامه ای ندیدم! با کامپیوتر هم کار ساده ای نیست چه برسه به گوشی (;
موفق باشید.
با عرض سلام خدمت دوستان
فرید جان راهنمای وصل شدن با GPRS که زیر خط IT عزیز در وبلاگشون نوشتن:
برای اتصال کامپیوترتان به اینترنت از طریق GPRS به دو روش میتوایند عمل کنید:
1 – از طریق نرم افزار موجود در PC Suite
2 – از طریق Connection Wizard ویندوز
که در این مطلب ما از روش دوم که ساده تر است استفاده میکنیم و برای تمامی گوشی ها قابل استفاده میباشد.
قبل از شروع به کار ابتدا مطمئن شوید که تنظیمات GPRS بر روی گوشی شما بدرستی انجام گرفته است یعنی اینکه میتوانید از طریق موبایل خود به اینترنت متصل شوید . تنظیمات GPRS برای مشترکین ایرانسل
برای شروع نرم افزار مربوط به گوشی خود را از درون CD بر روی کامپیوتر خود نصب کنید سپس از طریق کابل USB با بلوتوث گوشی را به کامپیوتر متصل نمایید و کمی صبر کنید تا مشخصات و تجهیزات گوشی شما بطور کامل توسط کامپیوتر شناخته شود و پیغام Found new hardware , your new hardware is installed and ready to use در Taskbar ظاهر شود.
حالا از طریق New Connection Wizard یک کانکشن dialup درست کنید ، پس از گذراندن سه مرحله اول به قسمتی میرسید که باید مودم گوشی را انتخاب کنید. ما در این آموزش از گوشی سونی اریکسون مدل K750i استفاده کردیم که مودم Sony Ericsson 750 USB WMC Modem که گذینه مورد نظر ماست را تیک میزنیم و مراحل کار را ادامه میدهیم.
(توجه داشته باشید که نام مودم مورد استفاده در تمامی گوشی های سونی اریکسون به همین شکل است و فقط مدل گوشی تغییر میکند. در مورد مودم مورد استفاده در برند های دیگر اطلاعی ندارم )
پس از انتخاب نام کانکشن ، باید شماره #8***99* را بجای شماره تلفن ISP در کارد مربوطه وارد نمایید و در مرحله بعد کادرهای مربوط به Username و Password را خالی بگذارید و مراحل ساخت کانکش را به پایان ببرید
کار تمام است و تنها کاری که باید بکنید اینکه که مثل همیشه دکمه Dial را فشار دهید مطمئنا برای ورود به دنیای اینترنت شما را زیاد منتظر نمیگذارد.
منبع
موفق و پیروز باشید.