به نظر میرسد که کم کم نوکیا روند رو به رشد خود در زمینه تولید گوشی های میانه قیمت بازار را بهبود می بخشد و حتی در این زمینه از کاهش فوق العاده قیمت نیز پرهیز نمی کند. Nokia 6120 دستگاهیست که با وجودی که قیمت کاملا مناسب آن در نگاه اول ممکن است آن را در رده گوشی های معمولی قرار دهد با وجود سیستم عامل Symbian 9.2 در ساختار آن به یکباره در جایگاه بزرگان این رده می نشیند. در این مقاله به بررسی کامل و جامعی پیرامون Nokia 6120 می پردازیم.
با بررسی اجمالی میزان هزینه ای که جامعه کاربران موبایل در ایران برای خرید گوشی تلفن همراه می پردازند ، ردپای سه نوع خریدار مختلف را می توان در این میان پیدا کرد : دسته اول کاربران گوشی های ساده در حد تماس و احیانا یک دوربین معمولی که میزان هزینه آنها در این امر زیر یکصد هزار تومان است دسته دیگر طالب گوشی های همه کاره ولی نیمه ارزان هسند که جمله معروف “تا دویست هزار تومان” را از این دسته فراوان می شنویم و دسته دیگر نیز گوشی های مایه داری حرفه ای هستند که با داشتن امکانات فراوان نظیر حافظه های بالا ، سیستم عامل ، دوربین فوق العاده و… تقریبا سقفی از لحاظ قیمت ندارند.
در این میان کمتر اتفاق می افتد که یک گوشی از یک جامعه آماری به دیگری کوچ کند. به بیان دیگر بسیار کم پیش می آید که گوشی با امکانات فراوان و خصوصیات برتر را در دسته گوشی های میانه قیمت پیدا کرد. ولیکن این ماجرا کاملا در مورد تازه وارد خانواده Nokia اتفاق افتاده است .
این گوشی جدید که با ظاهری کاملا محافظه کارانه در نگاه اول نوید یک گوشی کاملا ساده را میدهد Nokia 6120 Classic نام دارد که حتی این روند محافظه کارانه در طراحی آن، در نام گذاری گوشی نیز جلوه پیدا کرده است و کلمه کلاسیک در ساختار آن به ساده بودن ظاهر آن باز می گردد.
در یک دید کلی 6120 نه به خانواده گوشی های مولتی مدیای سری N تعلق دارد و نه می توان آن را به گوشی های هوشمند سری E منتسب کرد و شاید این یکی از بهترین خصوصیات این گوشی است که دارای دسته بندی خاصی نبوده و اصطلاحا همه کاری با آن می توان انجام داد.
Nokia 6120 ظاهری کاملا جمع و جور و کوچک دارد و با ابعادی معادل 15×46×105 میلیمتری و وزن 89 گرمی بدون شک کوچک ترین و سبک ترین گوشی دارای سیستم عامل در بازار است جائیکه حتی می توان آن را با نمونه Slim ی مثل 6300 نیز مقایسه کرد (ابعاد 6300 عبارتند از 12×44×106 میلیمتر) .
Nokia 6120 در کل گوشی کاملا خوش دستی به حساب می آید و ترکیب زیبای بدنه فلزی پلاستیکی آن با قاب کرومی دور تادورش (که در پائین گوشی پهن تر میشود) ظاهری کاملا مستحکم و کامل به آن می بخشد.
Nokia 6120 در دورنگ ارائه می شود که عبارتند از مشکی براق و سفید صدفی. نکته ای که در ظاهر گوشی در همه جا دیده می شود این است که در ساختار بدنه آن از زوایای تند پرهیز شده و تقریبا همه جا گوشه های گرد به چشم می خورد نکته ای که بیش از پیش به Nokia 6233 شباهت دارد. تقریبا بغیر از قسمت های نقره ای رنگی که در ساختار دکمه D-Pad ، اسپیکر تماس و قاب دورتادور هر دو دوربین به چشم می خورند ، بقیه قسمت های تشکیل دهنده بدنه گوشی کاملا براق طراحی شده اند و مشکل همیشگی این فرم گوشی ها در اینجا نیز به چشم می خورد : اثر انگشت، که البته در مورد نمونه با رنگ صدفی این مورد کمتر به چشم می آید.
در سمت چپ Nokia 6120 تنها المانهایی که به چشم می خورند دریچه اسلات کارت حافظه Micro SD گوشی بهمراه اسپیکر اصلی آن است و همانطور که می توانید حدس بزنید خبری هم از کارت حافظه در بسته بندی گوشی نبوده و متاسفانه اسپیکر نیز از نوع استریو نیست. میکروفون برقراری تماس نیز در این قسمت تعبیه شده است.
سمت راست Nokia 6120 نیز همانگونه که انتظار داریم محل دکمه شاتر دوربین و دکمه های دوگانه افزایش و کاهش صداست که بعلت عدم وجود فوکوس اتوماتیک در دوربین ، دکمه شاتر دوربین یک دکمه یک حالته می باشد.
در قسمت پائین نیز پورت های اتصال گوشی را می توان یافت که عبارتند از پورت Mini USB بهمراه پورت 2.5 میلیمتری هدست ومحل اتصال شارژر که به همان اندازه که وجود پورت Mini USB باعث خوشحالی ست عدم تعبیه یک پورت 3.5 میلیمتری مایه تاسف است که البته از گوشی مانند 6120 که در دسته بندی گوشی های مولتی مدیایی طبقه بندی نمی شود آنچنان انتظاری هم در این مورد نمی رود.
بر بالای گوشی نیز تنها چیزی که دیده می شود دکمه مربع شکل با حاشیه قرمز خاموش روشن دستگاه است که علاوه بر وظیفه اصلی خود یعنی خاموش و روشن کردن دستگاه و همچنین تعویض پروفایل های مختلف وظیفه جدیدی جهت قفل کردن گوشی و صفحه کلید نیز به عهده گرفته است (که البته این آخری مثل گذشته توسط دکمه سمت چپ Soft Key و ستاره نیز قابل انجام است).
قسمت پشت گوشی نیز یکی از ساده ترین طراحی های نوکیا را به نمایش می گذارد چرا که در این قسمت بغیر از لنز دوربین بهمراه فلاش LED آن در بالا و نشان نوکیا در پائین هیچ چیز دیگری به چشم نمی خورد.
با کنار زدن قسمت پائینی پشت گوشی باتری لیتیومی دستگاه دیده می شود که ظرفیتی معادل 890 mAh داشته بر پایه اعداد رسمی تا 250 ساعت در حالت Stand-by و تا 3 ساعت در حالت مکالمه توانائی روشن نگاه داشتن گوشی را دارد که در دنیای واقعی با یک استفاده معمولی شارژ گوشی ممکن است تا پنج روز نیز تداوم داشته باشد و در حالت استفاده مداوم و شدید نیز این شارژ حداقل تا 2 روز کاملا پاسخگوست. مدت زمان شارژ مجدد این باتری نیز چیزی حدود 2.5 ساعت می باشد.
شاید بهترین گزینه در انتخاب بهترین جزء در 6120 ، صفحه نمایش فوق العاده آن باشد چرا که با بکار بردن صفحات باز تابنده در ساختار آن کارائی و خوانائی آن در هر شرایطی از جمله در نور مستقیم خورشید نیز تغییر محسوسی نمی کند. از نکات جالب در این زمینه این است که تقریبا بجز نوکیا شرکتهای دیگر تمایلی به استفاده از این تکنولوژی بسیار کارا در ساختار گوشی های خود ندارند .
تعداد رنگهای به نمایش درآمده توسط این مونیتور 2 اینچی 16.7 میلیون رنگ می باشد که با رزولوشن QVGA (320×240 پیکسلی) خود ، تصاویری کاملا شفاف و مثال زدنی به وجود می آورد. میزان روشنائی صفحه نمایش تا 30 مرحله قابل تنظیم است و علاوه بر آن تقریبا مثل تمامی گوشی های هوشمند اندازه فونت به نمایش در آمده نیز قابل تغییر است .
یکی از نکات منفی در این قسمت این است که با رفتن گوشی به حالت Screen Saver اطلاعات اولیه به نمایش درآمده نظیر تاریخ روز و ماه بهمراه ساعت و اطلاعات پیامهای رسیده و… ، پس از چند لحظه ناپدید می شوند که در این صورت در این حالت نمی توان از این اطلاعات استفاده کرد.
بر بالای صفحهنمایش Nokia 6120 علاوه بر اسپیکر برقراری تماس ، دوربین VGA دوم گوشی در سمت چپ قرار دارد که این هر دو همانطور که قبلا گفته شد در یک قاب نقره ای محصور هستند.
در زیر صفحه نمایش Nokia 6120 صفحه کلید دستگاه قرار دارد که بدون شک یکی از بهترین صفحه کلیدهای موجود در بازار است . کلید هایی با جنس پلاستیک فشرده که بخوبی در زیر دست احساس می شوند و ارتفاع و بازگشت کاملامناسبی دارند و علاوه بر این از لحاظ ابعاد و تفکیک نیز در وضعیت کاملا ایده آلی به سر می برند.
بر بالای صفحه کلید عددی Nokia 6120 نیز دکمه های کنترلی دستگاه قرار دارند که شامل دو دکمه Soft Key در بالا و دکمه های معروف سبز و قرمز در پائین هستندکه این چهار کلید ، دکمه D-Pad گوشی را احاطه کرده اند.
در دو سوی این دکمه ها نیز در چپ و راست به ترتیب دکمه ورود به منو و دکمه C قرار گرفته است. دکمه D-Pad گوشی (دکمه چهار جهتی) نیز بهمراه دکمه تائید میانی با داشتن ارتفاع مناسب و کارکردی کاملا ارگونومیک یکی از بهترین کلید های چهار جهتی موجود در بازار به شمار می رود. یکی از مواردی که قبلا در مورد Nokia 6290 نیز به آن اشاره کردم در این گوشی نیز رعایت شده و آن هم حرکت آهسته و آرام نوکیا در حذف دکمه Pencil گوشی است.
با ورود به منوهای Nokia 6120 با منظره آشنا و همیشگی منوهای سیستم عامل Symbian 9.2 روبرو می شویم که دقیقا همانی است که در N95 نیز سراغ داریم. صفحه همیشگی Active Stand-by در اینجا نیز حضور دارد و در آن علاوه بر اطلاعات همیشگی نظیر قدرت باتری ، سیگنال و تاریخ، نواری شامل شش آیکون قابل سفارشی کردن نیز وجود دارد که در آن اطلاعاتی نظیر آلارم بعدی ، حالات اتصال (بلوتوث و …) دیده می شوند. در زیر این نوار نیز محلی برای نمایش اطلاعاتی نظیر اطلاعات درون تقویم ، اطلاعات تماس ها و پیام ها ، ایستگاه رادیو و یا آهنگ در حال پخش در نظر رفته شده است که البته مثل همیشه این صفحه Active Stand-by قابل خاموش کردن نیز می باشد.
از دیگر نکات در رابطه بااین قسمت این است که علاوه بر قابل تنظیم بودن میانبر های کلیدهای چهار گانه (D-Pad) می توان برای کلیدهای Context نیز (به رنگ آبی بالای صفحه کلید) از میان 90 برنامه (Application ) مختلف میانبرهایی تعیین کرد.
با فشردن دکمه ورود به منو با ظاهر همیشگی منوهای Symbian یعنی شیوه نمایش ماتریسی 3×4 روبرو می شویم که بغیر از حالت نمایش List می توان همانند 6290 حالتهای نعل اسبی و V شکل را نیز برای نمایش آیکون ها در نظر گرفت. پاسخ گوشی به گشودن برنامه های مختلف بسیار بالاست و تقریبا می توان گفت آن ها را بلافاصله می گشاید که در مقایسه با نمونه های دیگری نظیر Nokia N73 عملکردی کاملا سریع و بی نقص دارد که این عملکرد را مدیون پردازنده ARM با فرکانس 369 مگاهرتزی خود می باشد و همچنین 64 مگابایت SDRAM و 128 مگابایت ROM (که چیزی حدود 20 مگابایت آن توسط برنامه های نصب شده اشغال گردیده است) نیز به این تسریع در اجرای برنامه ها کمک کرده است.
در کل تقریبا تمامی امکاناتی که در سایر گوشی های هوشمند با این سیستمعامل وجود دارد در اینجا نیز وجود دیده میشود (امکاناتی نظیر Voice Command که تقریبادر حال تبدیل شدن به یک گزینه استاندارد در گوشی های نوکیا می باشد) و تنها تفاوت هایی که در ساختار داخلی این گوشی با دیگران می توان یافت یکی در ساختار دفترچه تلفن گوشی ست که در اینجا (شاید برای اولین بار) امکان نمایش همزمان کنتاکت های موجود در سیمکارت و حافظه داخلی گوشی وجود ندارد. و تغییر دیگر اینکه گوشی از صداهای سه بعدی برای زنگ گوشی (3-D Sound) (همانند نمونه موجود در N95) پشتیبانی نمی کند.
پلیر بهمراه Nokia 6120 کاملا با نمونه های بکار رفته در سری N متفاوت بوده و محدوده بسیار گسترده ای از فرمت ها را پشتیبانی میکند که عبارتند از : MP3،MP4،M4A،AAC،AAC+،eAAC+،WMA،Real Audio 7 8 10،True Tones و WAV که شاید کامل ترین لیست در کلاس خود باشد. امکانات مختلفی نیز در ساختار این پلیر تعبیه شده است : امکان نمایش Album Cover، نمایش همزمان نام قطعه در حال اجرا در زیر نام آلبوم و قرار دادن آهنگ ها در Playlist های مختلف. امکانات صوتی فراوان نظیر چهار اکولایزر مختلف ، تنظیم Bass و تنظیم افکت های فراوان (مثل شبیه سازی حالتهای Echo و استریو) نیز در این پلیر وجود دارد. رادیو با امکان ذخیره 50 ایستگاه مختلف نیز در 6120 تعبیه شده است . نکته مهم در رابطه با رادیو و پلیر دستگاه این است که این هردو قابل Minimize شدن هستند
از لحاظ امکانات ارتباطی Nokia 6120 دارای لیست کامل و جامعی ست که در آن علاوه بر ساپورت فرکانس های چهار گانه GSM بهمراه UMTS می توان در آن امکانات دیگری نظیر GPRS ،HSCSD،EDGE،3G بلوتوث نسخه 2 بهمراه A2DP و Mini USB را یافت (البته از گوشی در این کلاس احتمالا انتظار وجود Wi-Fi را که نداریم؟).
و اما شاید تنها چیزی که در این میان باقی می ماند دوربین 2 مگاپیکسلی گوشی ست که همانگونه که از ظاهر ماجرا و نبود قابلیت اتوفوکوس (که از روی یک حالته بودن دکمه شاتر نمایان است) و کاور لنز دوربین بر می آید ، نمی بایست انتظار چندانی از این دوربین داشته باشیم. ماجرائی که در عمل نیز کاملا صادق است و عکس های گرفته شده با این دوربین آنچنان که باید و شاید تصاویر شفاف و بی نقصی نیستند و اغلب کمی رنگ پریده به نظر می رسند و از این لحاظ نمی توان در میان سایر دوربین های هم رده آن نمره بالایی به 6120 داد . البته در درون منو دوربین تنظیمات استاندارد نظیر تنظیم نور ، پانوراما ، حالت Sequence و چندین گزینه دیگر در دسترس هستند.
فیلمبرداری این دوربین نیز به فرم QVGA و با رزولوشن 240×320 پیکسل و 15 فریم در ثانیه انجام میگیرد که در حین فیلمبرداری می توان از زوم دیجیتال نیز بهره گرفت که نگفته پیداست که این دوربین کیفیت آنچنانی در فیلمبرداری نیز از خود نشان نمی دهد.
بدون شک Nokia 6120 یکی از بهترین و خوش قیمت ترین محصولات این روزهای نوکیاست و بااینکه ظاهر نجندان آراسته آن زیاد باب طبع جوانان نیست ولی مطمئنا در سمت دیگر بازار توجه های زیادی را به خود معطوف می کند و خصوصیات برتر آن نظیر صفحه نمایش بسیار شفاف و خوانا، تجمع تمامی امکانات ارتباطی موجود در یک گوشی پیشرفته (البته بغیر از Wi-Fi) و رابط کاربری بسیار سریع کافی ست تا قدرتمند نبودن دوربین آن را به فراموشی بسپاریم.
یکی دیگر از نکات جالب در مورد Nokia 6120 این است که قیمت جهانی آن به نسبت قیمت آن در بازار ایران بطرز کاملا محسوسی بالاتر است جائیکه قیمت جهانی ان چیزی در حدود 250 یورو است و قیمت آن در ایران حتی تا زیر 250 هزار تومان نیز یافت می شود (البته زیاد خوشحال نشوید چون همانطور که می دانید این قیمتها قیمتهای انواع بدون گارانتی Nokia 6120 می باشد و مطمئنا نوع گارانتی دار آن کاملا با قیمت جهانی منطبق و سازگار و گرانتر ! است).
توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای Writeage.com نوشته شده درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.
توجه: به دلیل تعداد بسیار زیاد نظرات و برای سهولت دسترسی خوانندگان محترم نظرات 1 تا 780 به صورت یک فایل PDF از اینجا قابل دانلود است. (حجم حدود 1.5 مگابایت)
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
4L1 جان خواهش می کنم. کاری نکردیم. (:
برای مستر ریست دو راه وجود داره:
روش اول وارد کردن کد #7370#* که یه سوال می پرسه و اگه پاسخ مثبت بدید Lock Code (پیشفرض 12345) رو درخواست می کنه و بعد در کمتر از 1 دقیقه گوشی به روز اول بر می گرده. با این روش Lock Code هم ریست میشه یعنی اگر عوض کرده باشید بعد از Master Reset به 12345 بر می گرده.
روش دوم بیشتر در مواقعی که گوشی بالا نمیاد یا بر اثر تداخل برنامه ای هنگ کرده و امکان استفاده از کد فوق وجود نداره بدرد می خوره:
وقتی گوشی خاموش است فشردن و نگهداشتن همزمان کلیدهای « سبز و * و 3 و کلید روشن/خاموش» و ادامه ی نگهداشتن این 4 کلید تا زمانی که در خواست PIN code (درصورت فعال بودن) یا درخواست تاریخ بیاد. این روش هیچگونه سوال و پرسشی نداره و Lock code هم نمی خواهد. ولی بعد از مستر ریست Lock code عوض نمیشه.
تنها تفاوتی که بین این رو روش دیدم اینه که در روش اول تنظیمات Access points پاک نمیشه ولی در روش دوم پاک میشه. (یعنی اگر از GPRS استفاده می کنید و با روش اول مستر ریست نمایید تنظیماتش پاک نمیشه.)
غیر از مورد فوق، بعد از مستر ریست گوشی کاملاً به روز اول بر می گرده و هیچ برنامه ایش پاک نمیشه.
بهتره قبل از مستر ریست کارت رو از طریق گوشی فرمت کنید. چون بعد از مستر ریست همه ی برنامه هایی که از قبل روی کارت نصب بودن رو بازیابی می کنه.
موفق و پیروز باشید.
شما راست میگی علی آقا . راستش منم اول همین فکرو کردم ولی بعدا گفتم شاید راست میگه .مطمئن بشم ، بعد بخرم . حالا خیلی نوکرتیم . فقط میشه طریقه ی مستر ریست رو یه بار برام توضیح بدی ؟
با عرض سلام به دوستان عزیز
جواد جان خواهش می کنم. کاری نکردیم. (:
پس چه نیازی به باز کردن در فروشگاه است؟! در منزل با کمال آرامش بازش می کنید! شاید فقط برای این باز می کنند که همه چیزش باشه (:
پس ما خیلی راحتیم (: معمولاً از پشت ویترین می خریم! (: (;
پس تنها راهش خرید از فروشگاه های معتبر است. و اگه میشه طی کنید که اگه کیپدش فارسی نبود نمی خواهید.
—
4L1 جان اون فروشنده خودش اون موقع 6120 داشت؟
بعضی از فروشنده ها (در هر صنفی) از کالایی که خودشون ندارند اونقدر بد می گویند که شما رو منصرف کنند تا یکی از اونایی که خودشون دارند رو بخرید. می گویند آنقدر بد بود که دیگه نیاوردیم!
در 2ماه اول 3بار موقع باز کردن Music Player هنگ کرد اما گوشی کامل قفل نمی شد و با کلید خاموش/روشن می کردم و درست می شد. (دیگه از اون به بعد این مسئله پیش نیامده)
2-3 ماه پیش وقتی که کارت رو خارج می کردم و دوباره جا می زدم هنگ می کرد (منجر به خارج کردن باتری می شد) که مستر ریست کردم و دیگه هنگ نمی کنه. (مطئناً از تداخل برنامه ای بوده).
دیگه در این 7-8 ماه هنگ نکرده کنه.
—
bahman جان از:
Munu >Seetings > Data manager > App. Mgr
هر برنامه جاوا رو که خواستید انتخاب کنید و Option > Open
هر کدام از دسترسی هاش محدود به « پرسش برای اولین بار – غیر مجاز – همیشه ببرس» هست. یعنی نمیشه “همیشه مجاز” به خواندن/نوشتن باشه.
موفق و پیروز باشید.
سلام .میخواستم ببینم چه جوری میشه دسترسی برنامههای جاوا رو تغییر داد ؟
سلام علی آقا . علی آقا من یه مدته که می خوام 6120 بخرم . دیروز رفتم یه موبایل فروشی که سفارش بدم ، گفت : ” 6120 زیاد هنگ می کنه . به درد نمی خوره ” . میخوام ببینم این درسته یا نه ؟ دیگه اینقدر درباره ی این گوشی تحقیق کردم که دیگه یواش یواش حالم داره ازش بهم می خوره . تو رو خدا راستشو بگین . به درد می خوره یا همش هنگ می کنه ؟ راستش من خیلی از این گوشی خوشم اومده ولی حرف اون یارو فکرمو ریخت به هم . به نظر شما چیکار کنم ؟
فارسی نویسی در تلفن همراه توسط Psiloc Crystal Farsi Localization
تایپ كردن فارسی در گوشی تلفن همراه ما ایرانیان یك آرزوی بزرگ بوده است كه این آرزو را شركت Psiloc بر آورده ساخته است.این نرم افزار توسط تیم بزرگ و معروف BiNPDA كرك شده است.
كه دارای کارایی خارق العاده ای بوده که پیشنهاد میکنم به هیچ وجه این نرم افزار را از دست ندهید.
این نرم افزار در تمامی گوشی های دارای سیستم عامل سیمبیان ورژن 9.1 و 9.2 به راحتی قابل نصب میباشد.كه میتوانید در تمامی قسمتهای تلفن همراه خود با فعال كردن این برنامه به راحتی فارسی تایپ كنید.
لینک برنامه
با سلام خدمت همه دوستان
علی آقا ضمن تشکر از توضیحات مفصلی که دادید باید عرض کنم که تو تهران موقع خرید گوشی به پلمپ بودن جعبه اهمیت میدن یعنی کسیکه میخواد گوشی بخره باید به گفته های صاحب فروشگاه در مورد گوشی اکتفا کنه چون اگه بخواد همه ی موارد مثل: (فارسی بودن کیپدومنو، وارد کردن کد برای پی بردن به ورژن گوشی، محتویات جعبه و…) را چک کنه، قبلش فروشنده طی میکنه که اگه پلمپ جعبه را بازکنه دیگه این گوشی مال شما محسوب میشه.
با همه ی این توصیفات به نظر شما من چطوری میتونم یک گوشی6120 توزیع خاورمیانه با ورژن3.83 یا 4.21 و دارای کیپد و منوی فارسی خریداری کنم.
باتشکر
با عرض سلام خدمت دوستان
جواد جان پاسخ همه ی سوالاتون مثبته. یعنی گوشی من از اول منوی فارسی داشت و کیپدش پ ژ چ گ داره.
اصلی ترین راه تشخیص توزیع خاورمیانه همانطور که خودون فرمودید حک شدن حروف عربی (یا فارسی) روی کیپد گوشی ست. اگر کیپد فارسی نبود و منوی فارسی داشت یعنی در ایران فارسی شده. (اشکالی هم نداره)
اگه 6120 حروف پ ژ چ گ و منوی فارسی داشت و خواستید مطمئن شید که نوکیا از اول فارسی روانه ی بازار کرده کد 7 رقمی که زیر IMEI روی بدنه ی گوشی درج شده باید 0547929 باشه.
راه های دیگری هم که می تونه تایید کننده باشه: داشتن دفترچه فارسی (یا عربی) به همراه دفترچه انگلیسی – نداشتن کابل و CD – داشتن کارت 256MB که بالایش NOKIA و گوشه پایین سمت راست JAPAN نوشته.
موفق و پیروز باشید.
با سلام خدمت همه دوستان
چند سوال از علی آقای عزیز داشتم، میخواسم بدونم شما که از ابتدا گوشیتون زبان فارسی داشته، کیپد گوشیتون هم کاملا فارسیه یعنی(گ پ ژ چ) هم روش حک شده؟
در ضمن راه تشخیص اینکه یک گوشی 6120 ، برای توزیع در اروپا هست یا خاورمیانه چیه؟ آیا صرف حک شدن حروف عربی روی کیپد میتونه دلیل توزیع خاورمیانه بودن گوشی باشه؟ باتشکر
در رابطه با پخش آهنگ های انتخابی میتونید tracklist درست کنید و آهنگهای مورد نظرتون رو لیت کنید و از طریق مدیاپلیر پخش نمایید
با عرض سلام
Nanci جان 6120.
چون 6120 امکانات بیشتر و حجم/وزن کمتری از W850 داره.
از مهمتر همه Symbian بودن 6120
اندازه LCDشون یکی ست. اما 6120 توانایی نمایش 16میلیون رنگ داره ولی اون 256 هزار رنگ.
6120 قطرش 6 میلیمتر کمتر و 27 گرم سبکتر از W850 ست.
دوربین عکاسی هر دوشون 2MPx هست ولی فیلم برداری 6120 از W850 خیلی بهتره. W850 فیلمبرداریش 3GP با ابعاد 144×176 که با K300 یکی ست ولی 6120: MP4 با ابعاد 240×320 و 15 فریم در ثانیه.
تنها چیزی که W850 بیشتر داره اینفرارد است و روی کاغذ عمر باتریش بیشتر از 6120 هست. و میزان SARش برای استفاده در مجاورت گوش حداکثر 0.60W/Kg هست و این میزان در 6120 حداکثر 1.18W/Kg هست.
مقایسه مشخصات در GSMArena
—
عزل خانم خیلی ممنون.
موفق باشید.
سلام به همه دوستان
توی این سایت هرچی برای هر موبایلی هست فقط كافیه از زیر مجموعه ای كه مورد نظرتون هست ( مثل تم یا آهنگ و …) نوع موبایلتون رو انتخاب كنید:
موفق باشید و لذت ببرید.
با سلام و خسته نباشید
به نظر شما بین گوشی های سونی اریکسون w850 و نوکیا 6120 کدوم گوشی انتخاب بهتریه؟
با تشکر
با عرض سلام خدمت همگی دوستان عزیز
Ali جان خواهش می کنم. کاری نکریدم (:
1- نمیشه. توضیح بیشتر اینجا
2-اگه منظور Security warnnig های موقع نصب هست که چیز خاصی نیست و Continue رو انتخاب کنید. اما اگه خطای هنگام نصب مثل Certificate Error هست اینجا رو یه نگاه بندازید.
3- دست خودتونه. موقع نصب تم/برنامه می پرسه که کجا میخواین نصب کنه؛ و میشه بین حافظه داخلی و کارت یکی رو انتخاب کرد.
4-نمیشه. هرچی MP3 پیدا کنه میاره؛ چون براش فرقی بین Ringtone با Music نیست. اگه بخواین میشه یه کم دسته بندی شون کنید. اول باید Data Transfer وصلش کنی بعد همه ی Ringtone ها رو انتخاب کنی و در Propreties شون Album و Artist و Genre رو Ringtone بذاری.
بعد در Music Player در هر کدوم از گروه های فوق یک Ringtone هم اضافه میشه.
5- نمیشه. مگر کلاً Active Standby رو غیر فعال کنید. برای این کار از Menu > Settings > Phone Settings > General > Personalisaion > Standby mode گزینه ی Active standby رو Off کنید.
موفق و پیروز باشید.
چطوری میشه كاری كرد كه ورودی تقویم در صفحه اصلی نمایش داده نشود؟
علی جان ضمن تشكر از شما چند سوال داشتم
1-چطور میشه یك تصویر را كه بصورت زمینه انتخاب میكنی در زمینه بصورت تمام صفحه نمایش داده بشه
2-كجا میشه تم ها و برنامه های مربوط به گوشی را پیدا كرد من كه هرچی پیدا كردم اكثرا پیغام خطا یا آسیب به گوشی رو میداد
3-آیا در صورت نصب یك برنامه برنامه مورد نظر در حافظه گوشی ذخیره میشود ؟ اگر نه چطور میشود در مموری كارت نصب كرد؟
4- هنگام اجرای برنامه پخش موزیك هرچی فرمت mp3 تو كارت هست رو پخش میكنه چه موزیك چه آهنگ زنگها .چطور میشه مانع از پخش آهنگ زنگها شد؟
اگر دنبال تم خاصی بودید می تونید با یه جستجوی ساده پیداش کنید. (:
من الان N73 ME original theme رو جستجو کردم و در همان صفحه ی اول نتایج جستجو پیدا شد (: لینکش
نصبش هم کاری نداره. بعد از خارج کردن فایل از حالت فشرده در How to install نوشته که فقط کافیه که Data Transfer وصلش کنید و اون پوشه ها رو در E:private10207114import کپی کنید. بعد از قطع کابل در منوی Themes می بینید که 2 تا تم N73 ME رو دارید. (: (;
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
Ali جان خواهش می کنم. کاری نکردیم. (:
در مورد هدست اطلاع چندانی ندارم.
چند سایتی که من می شناسم:
GSMAria.com
S60.com
Series60v3.com
NokiaSymbianThemes.com
lillium.it
موفق و پیروز باشید.
علی جان قبل از هر چیز از بابت راهنمائیهایتان تشكر میكنم
یك سوال داشتم و آن اینكه یكه هدست خوب و با كیفیت برای گوش دادن موسیقی برای گوشی میخواستم .میتونی مارك و مدلش رو معرفی كنی؟
همچنین یك سایت برای دانلود نرم افزار و تم برای گوشی معرفی كنید
با عرض سلام به دوستان عزیز
سامان جان خواهش می کنم. کاری نکردیم. (:
منظورتو فهمیدم (: نمی دونم از کجا میشه گیر اورد. توی Service Manual هم عکسش رو کشیده و گفته وقتی گوشی رو بازکردی و اون رو کندید باید بندازید دور و یه نو بذارید. (یک بار مصرف)
—
Ali جان از نظر تئوری باتری های Li-ion لازم نیست برای شارژ مجدد کاملاً خالی شده باشند؛ و هر موقع که شارژ بشند تأثیری در کاهش/افزایش عمر مفیدشان ندارد. اما من میزارم کاملاً خالی شه.
شماره مرکز پیامک روی خود سیم کارت ذخیره میشه. و قابل حذف / اضافه / ویرایش هست:
Menu > Messaging > Options > Settings> > Text message > Message centres
که در اینجا حداقل باید یکی تعریف شده باشه. اگه خالیست می تونید خودتون از Options > New messge centre اضافه کنید. یا در موارد موجود یکی رو اصلاح کنید.
درصورتی که از سیم کارت های دائمی همراه اول استفاده می کنید شماره اش 9891100500+ است و اگر از سیم کارت های ایرانسل استفاده می کنید 989350001400+ هست.
اگه چند تا تعریف شده باشه در Menu > Messaging > Options > Settings> > Text message > Message centre in use میتونید پیشفرضش رو تعیین کنید.
اگر شماره مرکز پیام وجود داشت ولی بازم می گه “امكان ارسال پیام وجود ندارد” به احتمال زیاد مسئله به پوشش شبکه مربوطه.
شاد باشید.