Nokia 6120‎‏ قهرمان مگس وزن ‏

642
16855

به نظر میرسد که کم کم نوکیا روند رو به رشد خود در زمینه تولید گوشی های  میانه قیمت بازار را بهبود می بخشد و حتی در ‏این زمینه از کاهش فوق العاده قیمت نیز پرهیز نمی کند. ‏Nokia 6120‎‏  دستگاهی‌ست که با وجودی که قیمت کاملا مناسب آن  ‏در نگاه اول ممکن است آن را در رده گوشی های معمولی قرار دهد با وجود سیستم عامل ‏Symbian 9.2‎‏ در ساختار آن به ‏یکباره در جایگاه بزرگان این رده می نشیند. در این مقاله به بررسی کامل و جامعی پیرامون ‏Nokia 6120‎‏ می پردازیم.‏

با بررسی اجمالی میزان هزینه ای که جامعه کاربران موبایل در ایران برای خرید گوشی تلفن همراه می پردازند ، ردپای سه ‏نوع خریدار مختلف را می توان در این میان پیدا کرد : دسته اول کاربران گوشی های ساده در حد تماس و احیانا یک دوربین ‏معمولی که میزان هزینه آنها در این امر زیر یکصد هزار تومان است دسته دیگر طالب گوشی های همه کاره ولی نیمه ارزان ‏هسند که جمله معروف “تا دویست هزار تومان” را از این دسته فراوان می شنویم  و دسته دیگر نیز گوشی های مایه داری ‏حرفه ای هستند که با داشتن امکانات فراوان نظیر حافظه های بالا ، سیستم عامل ، دوربین فوق العاده و… تقریبا سقفی از ‏لحاظ قیمت ندارند.

در این میان کمتر اتفاق می افتد که یک گوشی از یک جامعه آماری به دیگری کوچ کند. به بیان دیگر بسیار ‏کم پیش می آید که گوشی با امکانات فراوان و خصوصیات برتر  را در دسته گوشی های میانه قیمت پیدا کرد. ولیکن این ماجرا ‏کاملا در مورد تازه وارد خانواده ‏Nokia‏ اتفاق افتاده است .
این گوشی جدید که با ظاهری کاملا محافظه کارانه در نگاه اول نوید ‏یک گوشی کاملا ساده را میدهد ‏Nokia 6120 Classic‎‏ نام دارد که حتی این روند محافظه کارانه در طراحی آن، در نام گذاری ‏گوشی نیز جلوه پیدا کرده است و کلمه کلاسیک در ساختار آن به ساده بودن ظاهر آن باز می گردد.
در یک دید کلی 6120 نه ‏به خانواده گوشی های مولتی مدیای سری ‏N‏ تعلق دارد و نه می توان آن را به گوشی های هوشمند سری ‏E‏ منتسب کرد و ‏شاید این یکی از بهترین خصوصیات این گوشی است که دارای دسته بندی خاصی نبوده و اصطلاحا همه کاری با آن می توان ‏انجام داد. ‏
Nokia 6120‎‏ ظاهری کاملا جمع و جور و کوچک دارد و با ابعادی معادل 15×46×105 میلیمتری و وزن 89 گرمی بدون شک ‏کوچک ترین و سبک ترین گوشی دارای سیستم عامل در بازار است جائیکه حتی می توان آن را با نمونه ‏Slim‏ ی مثل 6300 ‏نیز مقایسه کرد (ابعاد 6300 عبارتند از 12×44×106 میلیمتر) .

Nokia 6120‎‏ قهرمان مگس وزن ‏

Nokia 6120 در کل گوشی کاملا خوش دستی به حساب می آید و ‏ترکیب زیبای بدنه فلزی پلاستیکی آن با قاب کرومی دور تادورش (که در پائین گوشی پهن تر میشود) ظاهری کاملا  مستحکم ‏و کامل به آن می بخشد.
Nokia 6120 در دورنگ ارائه می شود که عبارتند از مشکی براق و سفید صدفی. نکته ای که در ظاهر ‏گوشی در همه جا دیده می شود این است که در ساختار بدنه آن از زوایای تند پرهیز شده و تقریبا همه جا گوشه های گرد به ‏چشم می خورد نکته ای که بیش از پیش به ‏Nokia 6233‎‏ شباهت دارد. تقریبا بغیر از قسمت های نقره ای رنگی که در ‏ساختار دکمه ‏D-Pad‏ ، اسپیکر تماس و قاب دورتادور هر دو دوربین به چشم می خورند ، بقیه قسمت های تشکیل دهنده بدنه ‏گوشی کاملا براق طراحی شده اند و مشکل همیشگی این فرم گوشی ها در اینجا نیز به چشم می خورد : اثر انگشت، که ‏البته در مورد نمونه با رنگ صدفی این مورد کمتر به چشم می آید.‏
در سمت چپ Nokia 6120 تنها المانهایی که به چشم می خورند دریچه اسلات کارت حافظه ‏Micro SD‏ گوشی بهمراه اسپیکر ‏اصلی آن است و همانطور که می توانید حدس بزنید خبری هم از کارت حافظه در بسته بندی گوشی نبوده و متاسفانه اسپیکر ‏نیز از نوع استریو نیست. میکروفون برقراری تماس نیز در این قسمت تعبیه شده است.

Nokia 6120‎‏ قهرمان مگس وزن ‏

سمت راست Nokia 6120 نیز همانگونه که ‏انتظار داریم محل دکمه شاتر دوربین و دکمه های دوگانه افزایش و کاهش صداست که بعلت عدم وجود فوکوس اتوماتیک در ‏دوربین ، دکمه شاتر دوربین یک دکمه یک حالته می باشد.
در قسمت پائین نیز پورت های اتصال گوشی را می توان یافت که ‏عبارتند از پورت ‏Mini USB‏ بهمراه پورت 2.5 میلیمتری هدست ومحل اتصال شارژر که به همان اندازه که وجود پورت ‏Mini USB‏ ‏باعث خوشحالی ست عدم تعبیه یک پورت 3.5 میلیمتری مایه تاسف است که البته از گوشی مانند 6120 که در دسته بندی ‏گوشی های مولتی مدیایی طبقه بندی نمی شود آنچنان انتظاری هم در این مورد نمی رود.
بر بالای گوشی نیز تنها چیزی که ‏دیده می شود دکمه مربع شکل با حاشیه قرمز خاموش روشن دستگاه است که علاوه بر وظیفه اصلی خود یعنی خاموش و ‏روشن کردن دستگاه و همچنین تعویض پروفایل های مختلف وظیفه جدیدی جهت قفل کردن گوشی و صفحه کلید نیز به عهده ‏گرفته است (که البته این آخری مثل گذشته توسط دکمه سمت چپ ‏Soft Key‏ و ستاره نیز قابل انجام است).
قسمت پشت ‏گوشی نیز یکی از ساده ترین طراحی های نوکیا را به نمایش می گذارد چرا که در این قسمت بغیر از لنز دوربین بهمراه فلاش ‏LED‏ آن در بالا و نشان نوکیا در پائین هیچ چیز دیگری به چشم نمی خورد.
با کنار زدن قسمت پائینی پشت گوشی باتری ‏لیتیومی دستگاه دیده می شود که ظرفیتی معادل ‏‎890 mAh‎‏ داشته بر پایه اعداد رسمی تا 250 ساعت در حالت ‏Stand-by‏ و ‏تا 3 ساعت در حالت مکالمه توانائی روشن نگاه داشتن گوشی را دارد که در دنیای واقعی با یک استفاده معمولی شارژ ‏گوشی ممکن است تا پنج روز نیز تداوم داشته باشد و در حالت استفاده مداوم و شدید نیز این شارژ حداقل تا 2 روز کاملا ‏پاسخگوست. مدت زمان شارژ مجدد این باتری نیز چیزی حدود 2.5 ساعت می باشد.‏
شاید بهترین گزینه در انتخاب بهترین جزء در 6120 ، صفحه نمایش فوق العاده آن باشد چرا که با بکار بردن صفحات باز تابنده در ‏ساختار آن کارائی و خوانائی آن در هر شرایطی از جمله در نور مستقیم خورشید نیز تغییر محسوسی نمی کند. از نکات جالب ‏در این زمینه این است که تقریبا بجز نوکیا شرکتهای دیگر تمایلی به استفاده از این تکنولوژی بسیار کارا در ساختار گوشی ‏های خود ندارند .
تعداد رنگهای به نمایش درآمده توسط این مونیتور 2 اینچی 16.7 میلیون رنگ می باشد که با رزولوشن ‏QVGA‏ (320×240 پیکسلی) خود ، تصاویری کاملا شفاف و مثال زدنی به وجود می آورد. میزان روشنائی صفحه نمایش تا 30 ‏مرحله قابل تنظیم است و علاوه بر آن تقریبا مثل تمامی گوشی های هوشمند اندازه فونت به نمایش در آمده نیز قابل تغییر ‏است .

Nokia 6120‎‏ قهرمان مگس وزن ‏

یکی از نکات منفی در این قسمت این است که با رفتن گوشی به حالت ‏Screen Saver‏ اطلاعات اولیه به نمایش ‏درآمده نظیر تاریخ روز و ماه بهمراه ساعت و اطلاعات پیامهای رسیده و… ، پس از چند لحظه ناپدید می شوند که در این صورت ‏در این حالت نمی توان از این اطلاعات استفاده کرد.‏
بر بالای صفحه‌نمایش Nokia 6120 علاوه بر اسپیکر برقراری تماس ، دوربین ‏VGA‏ دوم گوشی در سمت چپ قرار دارد که این هر دو ‏همانطور که قبلا گفته شد در یک قاب نقره ای محصور هستند.
در زیر صفحه نمایش Nokia 6120 صفحه کلید دستگاه قرار دارد که ‏بدون شک یکی از بهترین صفحه کلیدهای موجود در بازار است . کلید هایی با جنس پلاستیک فشرده که بخوبی در زیر دست ‏احساس می شوند و ارتفاع و بازگشت کاملامناسبی دارند و علاوه بر این از لحاظ ابعاد و تفکیک نیز در وضعیت کاملا ایده آلی ‏به سر می برند.
بر بالای صفحه کلید عددی Nokia 6120 نیز دکمه های کنترلی دستگاه قرار دارند که شامل دو دکمه ‏Soft Key‏ در ‏بالا و دکمه های معروف سبز و قرمز در پائین هستندکه این چهار کلید ، دکمه ‏D-Pad‏ گوشی را احاطه کرده اند.
در دو سوی ‏این دکمه ها نیز در چپ و راست به ترتیب دکمه ورود به منو و دکمه ‏C‏ قرار گرفته است. دکمه ‏D-Pad‏ گوشی (دکمه چهار ‏جهتی) نیز بهمراه دکمه تائید میانی با داشتن ارتفاع مناسب و کارکردی کاملا ارگونومیک یکی از بهترین کلید های چهار جهتی ‏موجود در بازار به شمار می رود. یکی از  مواردی که قبلا در مورد ‏Nokia 6290‎‏ نیز به آن اشاره کردم در این گوشی نیز رعایت ‏شده و آن هم حرکت آهسته و آرام نوکیا در حذف دکمه ‏Pencil‏ گوشی است.‏
با ورود به منوهای Nokia 6120 با منظره آشنا و همیشگی منوهای سیستم عامل ‏Symbian 9.2‎‏ روبرو می شویم که دقیقا همانی ‏است که در ‏N95‎‏ نیز سراغ داریم. صفحه همیشگی ‏Active Stand-by‏ در اینجا نیز حضور دارد و در آن علاوه بر اطلاعات ‏همیشگی نظیر قدرت باتری ، سیگنال و تاریخ، نواری شامل شش آیکون قابل سفارشی کردن نیز وجود دارد که در آن ‏اطلاعاتی نظیر آلارم بعدی ، حالات اتصال (بلوتوث و …) دیده می شوند. در زیر این نوار نیز محلی برای نمایش اطلاعاتی نظیر  ‏اطلاعات درون تقویم ، اطلاعات تماس ها و پیام ها ، ایستگاه رادیو و یا آهنگ در حال پخش در نظر رفته شده است که البته ‏مثل همیشه این صفحه ‏Active Stand-by‏ قابل خاموش کردن نیز می باشد.
از دیگر نکات در رابطه بااین قسمت این است که ‏علاوه بر قابل تنظیم بودن میانبر های کلیدهای چهار گانه (‏D-Pad‏) می توان برای کلیدهای ‏Context‏ نیز (به رنگ آبی بالای ‏صفحه کلید) از میان 90 برنامه (‏Application‏ ) مختلف میانبرهایی تعیین کرد.
با فشردن دکمه ورود به منو با ظاهر همیشگی ‏منوهای ‏Symbian‏ یعنی شیوه نمایش ماتریسی 3×4 روبرو می شویم که بغیر از حالت نمایش ‏List‏ می توان همانند 6290 ‏حالتهای نعل اسبی و ‏V‏ شکل را نیز برای نمایش آیکون ها در نظر گرفت. پاسخ گوشی به گشودن برنامه های مختلف بسیار ‏بالاست و تقریبا می توان گفت آن ها را بلافاصله می گشاید که در مقایسه با  نمونه های دیگری نظیر ‏Nokia N73‎‏ عملکردی ‏کاملا سریع و بی نقص دارد که این عملکرد را مدیون پردازنده ‏ARM‏ با فرکانس 369 مگاهرتزی خود می باشد و همچنین 64 ‏مگابایت ‏SDRAM‏ و 128 مگابایت ‏ROM‏ (که چیزی حدود 20 مگابایت آن توسط برنامه های نصب شده اشغال گردیده است) نیز ‏به این تسریع در اجرای برنامه ها کمک کرده است.
در کل تقریبا تمامی امکاناتی که در سایر گوشی های هوشمند با این ‏سیستم‌عامل وجود دارد در اینجا نیز وجود دیده می‌شود (امکاناتی نظیر ‏Voice Command‏ که تقریبادر حال تبدیل شدن به یک گزینه ‏استاندارد در گوشی های نوکیا می باشد) و تنها تفاوت هایی که در ساختار داخلی این گوشی با دیگران می توان یافت یکی ‏در ساختار دفترچه تلفن گوشی ست که در اینجا (شاید برای اولین بار) امکان نمایش همزمان کنتاکت های موجود در ‏سیمکارت و حافظه داخلی گوشی وجود ندارد. و تغییر دیگر اینکه گوشی از صداهای سه بعدی برای زنگ گوشی (‏‎3-D Sound‏) ‏‏(همانند نمونه موجود در ‏N95‎‏) پشتیبانی نمی کند.‏
پلیر بهمراه Nokia 6120 کاملا با نمونه های بکار رفته در سری ‏N‏ متفاوت بوده و محدوده بسیار گسترده ای از فرمت ها را پشتیبانی ‏میکند که عبارتند از : ‏MP3‎،MP4‎،M4A،AAC،AAC+‎،eAAC+‎،WMA،Real Audio 7 8 10‎،True Tones‏ و ‏WAV‏ که شاید کامل ترین ‏لیست در کلاس خود باشد. امکانات مختلفی نیز در ساختار این پلیر تعبیه شده است : امکان نمایش ‏Album Cover، نمایش ‏همزمان نام قطعه در حال اجرا در زیر نام آلبوم و قرار دادن آهنگ ها در ‏Playlist‏ های مختلف. امکانات صوتی فراوان نظیر چهار ‏اکولایزر مختلف ، تنظیم ‏Bass‏ و تنظیم افکت های فراوان (مثل شبیه سازی حالتهای ‏Echo و استریو) نیز در این پلیر وجود دارد. ‏رادیو با امکان ذخیره 50 ایستگاه مختلف نیز در 6120 تعبیه شده است . نکته مهم در رابطه با رادیو و پلیر دستگاه این است که ‏این هردو قابل ‏Minimize‏ شدن هستند‏
از لحاظ امکانات ارتباطی Nokia 6120 دارای لیست کامل و جامعی ست که در آن علاوه بر ساپورت فرکانس های چهار گانه ‏GSM‏ ‏بهمراه ‏UMTS‏ می توان در آن امکانات دیگری نظیر ‏GPRS‏ ،‏HSCSD،EDGE،‎3G‏ بلوتوث نسخه 2 بهمراه ‏A2DP‏ و ‏Mini USB‏ را یافت ‏‏(البته از گوشی در این کلاس احتمالا انتظار وجود ‏Wi-Fi‏ را که نداریم؟).‏

Nokia 6120‎‏ قهرمان مگس وزن ‏

‏ و اما شاید تنها چیزی که در این میان باقی می ماند دوربین 2 مگاپیکسلی گوشی ست که همانگونه که از ظاهر ماجرا و نبود ‏قابلیت اتوفوکوس (که از روی یک حالته بودن دکمه شاتر نمایان است) و کاور لنز دوربین بر می آید ، نمی بایست انتظار چندانی ‏از این دوربین داشته باشیم. ماجرائی که در عمل نیز کاملا صادق است و عکس های گرفته شده با این دوربین آنچنان که باید و ‏شاید تصاویر شفاف و بی نقصی نیستند و اغلب کمی رنگ پریده به نظر می رسند و از این لحاظ نمی توان در میان سایر ‏دوربین های هم رده آن نمره بالایی به 6120 داد . البته در درون منو دوربین تنظیمات استاندارد نظیر تنظیم نور ، پانوراما ، حالت ‏Sequence‏ و چندین گزینه دیگر در دسترس هستند.
فیلمبرداری این دوربین نیز به فرم ‏QVGA‏ و با رزولوشن 240×320 پیکسل ‏و 15 فریم در ثانیه انجام میگیرد که در حین فیلمبرداری می توان از زوم دیجیتال نیز بهره گرفت  که نگفته پیداست که این ‏دوربین کیفیت آنچنانی در فیلمبرداری نیز از خود نشان نمی دهد.‏
بدون شک Nokia 6120 یکی از بهترین  و خوش قیمت ترین محصولات این روزهای نوکیاست و بااینکه ظاهر نجندان آراسته آن زیاد باب ‏طبع جوانان نیست ولی مطمئنا در سمت دیگر بازار توجه های زیادی را به خود معطوف می کند و خصوصیات برتر آن نظیر  ‏صفحه نمایش بسیار شفاف و خوانا، تجمع تمامی امکانات ارتباطی موجود در یک گوشی پیشرفته (البته بغیر از ‏Wi-Fi‏) و رابط ‏کاربری بسیار سریع  کافی ست تا قدرتمند نبودن دوربین آن را به فراموشی بسپاریم.

Nokia 6120‎‏ قهرمان مگس وزن ‏

یکی دیگر از نکات جالب در مورد Nokia 6120 این است که قیمت جهانی آن به نسبت قیمت آن در بازار ایران بطرز کاملا محسوسی بالاتر است جائیکه قیمت جهانی ‏ان چیزی در حدود 250 یورو است و قیمت آن در ایران حتی تا زیر 250 هزار تومان نیز یافت می شود (البته زیاد خوشحال نشوید ‏چون همانطور که می دانید این قیمت‌ها قیمت‌های انواع بدون گارانتی Nokia 6120 می باشد و مطمئنا نوع گارانتی دار آن کاملا با ‏قیمت جهانی منطبق و سازگار و گرانتر ! است).‏

 

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

 

توجه: به دلیل تعداد بسیار زیاد نظرات و برای سهولت دسترسی خوانندگان محترم نظرات 1 تا 780 به صورت یک فایل PDF از اینجا قابل دانلود است. (حجم حدود 1.5 مگابایت)

642 دیدگاه

  1. صابر عزیز:
    قطعا و بدون شک صدای 6120 خیلی بهتر از کا 750 هست.
    در این مورد شک نکن!
    چون هردو گوشی را من امتحان کردم.(کنار هم – یک آهنگ خاص!)

  2. با سلام به دوستان
    من تو یه سایت خوندم که صدای گوشی 6120 ضعیفه.ولی آقای میر مهدی گفتن که صداش از کا750 بیشتره.
    قضیه چیه؟

  3. سلام خدمت دوستان
    محمد جان بستگی داره چه چیز گوشی براتون مهم تره. N73: دوربین – صفحه نمایش بزرگ – اسپیکر – اینفرارد و 6120: کوچک و سریع بودن و سیستم عامل جدید تر و قابلیت افزایش حافظه. ( N73 حداکثر 2گیگ miniSD)
    برتری های 6120: سرعت – صفحه نمایش 16 میلیون در برابر 256هزار رنگ – سیستم عامل جدیدتر که با تازه واردان نوکیا مثل N82 یکی ست – ابعاد و وزن – پورت mini USB – پردازنده 369 در مقابل 220.
    بنظر من اگر هیچکدام از موارد ذکر شده برات مهم نیست و می تونی با کند بودن گوشی کنار بیای N73 بگیر. اما اگر یکیشم برات مهمه 6120.
    لیکن برتری بارز N73 دوربین و صفحه نمایش بزرگشه که5mm در عرض و 7mm در طول از 6120 بزرگتره
    موفق باشید.

  4. از اینکه به سوالم جواب دادید خیلی ممنون.
    من می خواستم گوشی بخرم که موندم سر دوراهی 6120 و n73?? لطفا اگه براتون مقدوره کمکم کنید.

  5. داشت یادم می رفت. دوربین K800 فقط در عکاسی از 6120 بهتره ولی در مورد فیلم برداری به قول آرش جان با فرمت غار نشینان می گیره! (3GP با ابعاد 144×176 که با K300 برابری می کنه!) ولی 6120 با ابعاد 240×320 و 15 فریم در ثانیه و MP4 البته همونجور باتری می خوره! باتری فول شارژ تقریبا بعد از 4-5 ساعت فیلم برداری خالی می شه.

  6. با عرض سلام به همه ی دوستان عزیز مخصوصا آقا اسماعیل و آقا سعید
    Active Standby همون آیکن های روی صفحه اصلی که زیر ساعته بعلاوه ی بخش پایین آیکن ها که در 6120 اطلاعات تقویم و موج رادیوی در حال پخش و موزیک در حال پخش رو نمایش می ده. در قسمت آیکن ها می شه از برنامه های اصلی و یا نصبی 6 میانبر قرار داد. البته این آیکن ها در Active Standbyی 6300 هم هست. اما نمی دونم اطلاعات تقویم و موزیک و این چیزا رو هم نشون می ده یا نه.
    در مورد مقایسه 6120 با K800 در یک کلام K800 فقط و فقط در دوربین از 6120 بهتره و در باقی موارد هیج حرفی در برابر 6120 نداره. چه از لحاظ ابعاد و وزن – سیستم عامل – اسپیکر – کیفیت صفحه نمایش – قابلیت افزایش حافظه (K800 حداکثر 4 گیگ اونم M2 ولی 6120 فعلا 8گیگ اونم با microSD که فراگیرتره. گفتم فعلا 8 گیگ چون تا حالا از این بیشتر توسط سارندگان معروف ساخته نشده ولی از لحاظ تئوری microSDHC می تونه تا ظرفیت 32 گیگ ساخته شه و در Review یی که سعید جان در مورد E51 لینکش رو دادن هست که 6120 و E51 محدودیتی ندارن یا به اصطلاح Any Size هستند).
    همونطور که در اولین نظرم گفتم من هم میخواستم K800 بخرم تا آرش جان این مطلب رو نوشتن. اگر 4 روز دیرتر این رو نمایش می دادن من K800 داشتم و تنها دلیلی که میتونستم برای برتری دادن K800 به 6120 برای خودم بیارم دوربین و میزان SARش بود. مقدار SAR در K800 برابر 0.58 ولی 6120 برابر 1.18 که من با علم به این تفاوت ها 6120 رو انتخاب کردم. و الحمدالله کاملا از انتخابی که انجام دادن راضیم. البته سونی اریکسون در میزان SAR رکورد داره! T650 برابر 1.80 هست.
    اینجا هم مقایسه 6120 با K800 در GSMArena.
    در مورد محتویات هم بستگی داره گوشی مربوط به توزیع خاورمیانه می شه یا اروپا. تفاوتشون اینه که در خاورمیانه ای (که مال من از این دسته هست) کارت 256 و زبان منو ها فارسی – عربی – اردو – انگلیسی و دفترچه فارسی و انگلیسی داره. در توزیع ارویا هم کارت نداره و بحاش سی دی و کابل داره و زبان منوها فارسی نداره. (که شاید کابل و سی دی شو برداشته باشن!)
    بخش Sales package contents رو در اینجا برای توزیع اروپایی و در اینجا برای توزیع خاورمیانه نگاه کنید.
    موفق باشید.

  7. با سلام و تشکر از توضیحات خوبتون می خواستم بدونم :
    1- منظور از active standby چیه و آیا گوشی های هم رده 6120 هم فاقد این امکان هستن یا نه ؟
    2-با توجه به اینکه 6120 و k800 در حال حاضر تقریبا هم قیمت هستن آیا k800 پیشنهاد بهتری نیست ؟
    3-در حال حاضر وقتی 6120 رو می خری باید جعبه حاوی چه چیزایی باشه و گوشی فارسی باشه یا خیر و اصلا این تفاوت در محتویات جعبه ها از کجا نشات می گیره؟
    خیلی ممنون می شم اگه آرش جان یا یکی از دوستان پاسخ کاملی بنویسن

  8. سلام به همگی بویژه آقا “رضا ک – م – ل”
    رضا جان خواهش می کنم. کاری نکردیم.
    من که فقط 6120 و 5700 در این رنج قیمت و امکانات میشناسم.
    برای انتخاب بین 6120 و 5700 باید بشینی سبک سنگین کنی که چه چیز گوشی برات مهم تره اندازه کوچک و سبک و سریع تر بودن یا LCD بزرگتر و اینفرارد و اسپیکر. البته کار خیلی سختیه! ولی برای من سخت نبود چون از قیافیه 5700 خوشم نیومد (:
    موفق باشید.

  9. من تمام توضیحات کامل شما را در باره 6120 خوندم که خیلی ردیف بود ولی فقط به یک نکته اشاره نکرده بودید که در باره دارا بودن سنسور تنظیم نور کی پد هست یا نه؟؟؟

  10. با عرض سلام خدمت دوستان مخصوصا آقا رضا
    رضا جان گوشیت مبارک باشه (: ان شاء الله من که شما رو اغفال نکردم (;
    مدت زمان شارژ شدن باتری که 100% خالی باشه (خود گوشی خاموش شه) طبیعیه و 90-95 دقیقه طول میکشه که فول شارژ شه. اما اینکه گفتید از 4 زود می پره به 1 و زودی خاموش می شه طبیعی نیست. یا لاقل گوشیه من اینطوری نیست. (البته مدت زمانی که روی خط 7 هست از بقیه بیشتره). من همیشه میذارم باتری 100% خالیشه و گوشی خاموش شه بعد شارژ می کنم (حتی لپتاپ). بعضی اوقات هم وقتی یکی مونده میذارم با بلندترین صدا موزیک پخش کنه که زودتر خالیشه که بعد از 60-65 دقیقه خاموش میشه.
    اگر باتریش اورجینال باشه فکر نمی کنم عیب از باتری باشه ولی قیمتی نداره. من از نمایندگی اتصالات تهران در مشهد (واقع در انتهای سناباد) پرسیدم گفت اورجینالش 5 تومن.
    موفق باشید.

  11. سلام.
    من از همه معذرت می خوام به خصوص علی آقا.
    دیدم و خوندم.
    ممنون.
    راستش از شکل ظاهری هر2تا خوشم امده.
    همچنین نسبت به قیمتشون در اینجا 6120 250000
    5700 280000 تا 290000
    واقعا عالی هستن.
    6120 رو بیشتر از 5700 می پسندم از هر لحاظ.
    لطف می کنید و یه راهنمایی دیگه کنید که تو رنج قیمت 250 تا 300 چه گوشی می شه پیدا کرد با تمام امکانات و پیشرفتگی و این که این ویژگی هارو (اسپیکر و اینفرارد و موزیک …) داشته باشه؟؟؟؟؟ و بشه حالا حالا ها ازش استفاده کرد و جواد نشه.
    ممنون میشم از لطف شما.
    یا علی.
    موفق باشید.

  12. با سلام و تشکر از زحمات شما
    من هم بالاخره اغفال شدم و این گوشی زیبا و کارا رو گرفتم.
    فقط یک مشکل با این گوشی دارم و اون هم مسئله باطری اون هست.
    باطری من یک ساعت و نیم شارژ کامل میشود اما در حین استفاده کاملا معمولی و پس از رسیدن تعداد خط شارژ به 4 ناگهان از 4 به 1 می پرد و پس از مدت کوتاهی هم خاموش میشود و به عبارت دیگر شارژ تمام میکند.
    من فکر میکنم که باطری معیوب شده است . اگر حدس من درسته آیا این نوع باطری در بازار موجود است؟
    با تشکر

  13. با عرض سلام به همه دوستان بویژه آقا “رضا ک – م – ل”
    رضا جان اتفاقا همون روز که شما پرسیدی (27 نوامبر) من پاسخ شما رو دادم. اگر به همون نظرتون بری 2 نظر پایین تره. که خط سوم رو با “آقا رضا” شروع کردم و مخاطبم شما بودی. وقتی شما دوباره پرسیدی چون دقیقا Copy & Paste قبلیه بود فکر کردم مشکلی بوده و همون نظر شما دوباره نمایش داده شده.
    زیر همون نظر من هم آقا محمد حسین تجربه کار با 5700 و 6120 رو بیان کردن.
    موفق باشید.

  14. یا عرض سلام خدمت همه دوستان
    پرویز جان فکر می کنم که نوشته باشه RM-243 که مربوط به نوع گوشی می شه. که زیر باتری هم به نام Type نوشتش که همه ی 6120 ها RM-243 هست اما بعضی گوشی ها 2 یا 3 مدل Type هستند مثل N73 , N70
    دلنواز جان گوشیتون مبارک باشه. خواهش می کنم کاری نکردیم (: در مورد فارسی کردن هم کسی از دوستان نتونستن با update فارسیش کنند. و گوشی من از اول فارسی بود. در مورد لینک فلش هم بی اطلاعم. اما اگر با Nokia Software Update و اون روشی که نیما جان لینکش رو دادن فارسی بشه 100% مطمئن هست اما حیف که نمی شه (اجازه Reinstall کردن Firmware رو نمی ده). در کل من هم که گوشیم منوی فارسی داره با انگلیسی راحت ترم. اگر امکان تایپ فارسی داره (پ چ ژ گ) بنظرم منوهاش فارسی هم نبود مهم نیست.
    موفق باشید.

  15. با تشکر از راهنمایی تمام دوستان یخصوص علی آقای گل.
    منم بالاخره 6120 خریدم. در کل رضایت بخشه .روی صداش هم که اینقدر حساس بودم بهتر از 6300 هست. فقط هنوز جرات نکردم از طریق آپدیت فارسیش کنم. کسی از دوستان این روش را تجربه کرده؟ آیا به ریسکش می ارزه ؟ کسی از دوستان لینکی از فایل فلش این گوشی داره که اگه یه موقع اتفاقی افتاد ، درمونده نشیم ؟؟!
    ممنون از همه

  16. به نظر من گوشی 6120 خیلی خوب و من از کار کردن با آن راضی ام.
    اما یک سوال داشتم: دوست عزیز وقتی که دکمه های (#0000#× ) را میزنم مفهوم
    RAM-243
    چیست؟

ارسال یک پاسخ