Nokia 6500 Slide جذابیت اشرافی

48
8087

گوشی های با کارکرد خاص همواره یکی از مهمترین محصولات برندهای مختلف محسوب می شوند؛ نمونه هایی که با در اختیار گرفتن سهم بالایی از بازار مصرف به رویه ای استاندارد در تولیدات شرکتهای مختلف بدل شده اند. در این میان گه گاه به مدل هایی برمی خوریم که به رغم اسامی تقریبا یکسان در دو رده مختلف جای می گیرند. Nokia 6500 محصولی ست که در دو نوع Classic و Slide به بازار عرضه شده است که به رغم قرار گرفتن نمونه Classic در رده Fashion ، مدل Slide را می بایست در جایگاهی دیگر و در دسته گوشی های همه کاره طبقه بندی کرد. در ادامه به بررسی کاملی از این محصول زیبا می پردازیم. با ما بمانید.

نوکیا هر دو مدل Classic و Slide را با هم به بازار عرضه کرد ولیکن به رغم تشابه اسمی میان این دو، تفاوتهای قابل ذکر در آنها آنچنان زیاد است که رابطه میان این دو مدل را کاملا کم رنگ می کند. تفاوتهایی که هر کدام کافی ست تا این دو مدل را از دو دسته کاملا متفاوت بپنداریم. شاید مهمترین تغییری که پس از ظاهر کشوئی گوشی در مدل Slide جلب نظر می کند استفاده از بدنه و پوشش استیل در قاب دور تا دور گوشی ست که ظاهری زیبا و در عین حال مدرن به گوشی می بخشد. ابعاد دستگاه در قیاس با نمونه کلاسیک بغیر از قطر آن ، کاهش چشمگیری داشته و به 16.4×46.5×96.5 میلیمتر رسیده است البته از لحاظ وزنی استفاده از فلز در بدنه، افزایش وزنی معادل 31 گرم برای آن به همراه داشته و  وزن آن را به رقم 125 گرم رسانیده است ولی با این حال هنوز فاصله زیادی با سنگین وزن های نوکیا در رده کشوئی همانند N81 دارد. شاید تنها نقطه ای که بتوان نمونه های Slide و Classic را از یک خانواده پنداشت جعبه کاملا مشابه هر دو است که ظاهری کاملا Slim و متفاوت دارد و البته این ظاهر Slim با گشودن جعبه کاملا فراموش می شود ولی با اینحال زیبائی چشمگیر این گوشی امری ست که به راحتی نمی توان از آن گذشت. مهمترین المان در مرکز، بدون شک صفحه نمایش 2.2 اینچی گوشی ست که با رزولوشن 240×320 پیکسلی خود و با قدرت نمایش 16 میلیون رنگ یکی دیگر از بهترین های نوکیا در این رده است که تصاویری بسیار با کیفیت و شفاف ارائه می دهد و در نور مستقیم خورشید نیز افت کیفیت چندانی نمی کند. از نکات قابل ذکر در رابطه با این صفحه نمایش عدم امکان تغییر کنتراست و نور پس زمینه می باشد و در واقع تنها تنظیمات قابل انجام برای این صفحه نمایش تغییراتی در راستای Power Saving می باشد مواردی نظیر Screen Saver های متحرک و یا زمان خاموش شدن صفحه نمایش. بر بالای این صفحه نمایش در مرکز، اسپیکر برقراری تماس بهمراه دوربین QCIF تماس های ویدئویی و حس گر تنظیم نور در دوطرف آن دیده می شود.

nokia-6500-slide-04.jpg

در زیر صفحه نمایش صفحه کلید خارجی کنترل گوشی دیده می شود که شامل دکمه های استاندارد Soft-Key در بالا بهمراه دکمه D-Pad در مرکز و دکمه های همیشگی سبز و قرمز در پائین می باشد که دکمه قرمز نقش کلید Power دستگاه را نیز ایفا میکند. در کل کلید های این قسمت همگی دارای ابعاد کاملا بزرگ و برگشت مناسبی می باشند.
مکانیزم گشودن گوشی یکی از مواردی ست که می توان به عنوان یک نکته منفی به آن پرداخت چرا که در اینجا با عملکردی کاملا سفت و خشک روبرو هستیم که برای گشودن آن به فشار نسبتا زیادی احتیاج است؛ البته با گشودن گوشی تا نیمه، بقیه راه توسط قابلیت فنری آن دنبال می شود. از دیگر مواردی که در این قسمت قابل اشاره است ردی ست که قسمت بالای گوشی بر قسمت پائینی آن در هنگام گشودن باقی میگذارد که این می تواند در دراز مدت باعث رنگ پریدگی در این قسمت گردد. بهر روی با گشودن این قسمت، صفحه کلید عددی دستگاه ظاهر می شود  که در آن با دکمه هایی بزرگ و کاملا تفکیک شده و با برگشت کاملا مناسب روبرو می شویم و از این لحاظ نمره بسیار بالایی در قیاس با بزرگان این رده کسب می کند. نور پس زمینه تمامی کلیدها سفید پر نوری ست که تنها نکته قابل توجه درآن تقریبا مثل همیشه نبود نور پس زمینه برای دکمه D-Pad دستگاه است.
در سمت چپ دستگاه تنها المانی که به چشم می خورد محلی برای اتصال بند به دستگاه است. در سمت راست نیز همانگونه که انتظار داریم دکمه دوحالته دوربین در پائین بهمراه  rocker حجم صدا در بالا دیده می شوند که با اینکه هر دوی این دکمه ها نسبت به سطح ارتفاع چندانی ندارند ولی با اینحال در راحتی استفاده یکی از بهترین های نوکیا محسوب می گردند.
در قسمت پائین گوشی هیچ نوع المانی وجود ندارد و حتی میکروفون برقراری تماس نیز در این قسمت دیده نمی شود. و اما برای اولین بار در یک گوشی کشوئی از نوکیا قسمت بالای گوشی شلوغ ترین قسمت دستگاه محسوب می گردد. المانهای موجود در این قسمت به ترتیب عبارتند از محل اتصال شارژر، ضامن گشودن کاور باتری، پورت Micro USB و البته پورت 2.5 میلیمتری AV دستگاه که علاوه بر نقش آن در اتصال هدست بعنوان خروجی TV گوشی نیز کاربرد دارد.
در قسمت پشت دستگاه علاوه بر لنز دوربین 3.2 مگاپیکسلی کارل زایس و فلش دوگانه LED آن تنها المان قابل مشاهده اسپیکر اصلی گوشی می باشد. آینه عکاسی از خود اولین جزئی ست که نبود آن در این قسمت احساس می شود و همچنین رویه نوکیا در فراموش کردن کاور دوربین در اینجا نیز دیده میشود.

nokia-6500-slide-02.jpg

با آزاد کردن ضامن کاور از قسمت بالا، قسمت نقره ای رنگ پشت گوشی کاملا جدا شده و باتری 900 mAh گوشی ظاهر می گردد که به فرم معکوس در مرکز دستگاه جای گرفته است و صرفنظر از اعداد 320 ساعت در حالت Stand-by و 6 ساعت در حالت مکالمه که توسط نوکیا اعلام شده است، در یک استفاده کاملا معمولی می توان حداکثر تا 4 روز بروی این باتری حساب کرد. در قسمت بالای باتری و کاملا مستقل از آن، محل قرارگیری کارت حافظه Micro SD دستگاه می باشد که مکانیزمی تاشو و نچندان راحت دارد. در زیر باتری و درست زیر محل قرارگیری کارت حافظه، جایگاه سیمکارت می باشد که این بار نیز نوکیا شیوه نوینی برای جایگذاری سیمکارت اتخاذ کرده است بگونه ای که یک لغزنده که در کنار کارت حافظه است وظیفه هدایت سیمکارت را رو به بیرون در مواقع خارج کردن آن برعهده دارد و این شاید سومین یا چهارمین شیوه ایست که نوکیا برای جایگذاری سیمکارت امتحان کرده است(مقایسه کنید نمونه هایی همانند N95 و یا N81 را در مقایسه با نمونه کنونی)
اینترفیس سری 40 همانگونه که می توانید حدس بزنید عنوان رابط کاربری به کار گرفته شده در 6500 Slide می باشد که ظاهری کاملا مشابه نمونه های قبل و ساختاری کاملا آشنا دارد که این موضوع کم کم در حال تبدیل شدن به یکی از نقاط ضعف نوکیا در گوشی های فاقد سیستم عامل آن شرکت می شود چرا که مدتهاست که این رابط کاربری دچار هیچ تغییر عمده ای چه از نظر کاربردی و چه از لحاظ گرافیکی نشده است، داستانی که نمونه آن را در گوشی های غیر هوشمند سونی اریکسون نیز به کرات دیده ایم.
بهر حال در اینجا نیز در صفحه اصلی المانهای استانداردی نظیر قدرت باتری و سیگنال بهمراه نام اپراتور و قابلیت فعال کردن صفحه Active Stand-by وجود دارد. قابلیت نمایش Track و یا ایستگاه رادیوئی در حال پخش بهمراه امکان افزودن متن دلخواه به صفحه اصلی از امکانات Active Stand-by تعبیه شده در این گوشی می باشد در پائین صفحه نیز وظایف دکمه های Soft-Key در دوسمت صفحه نمایش بهمراه وظیفه دکمه تائید D-Pad در مرکز دیده می شود. و اما منوی اصلی گوشی نیز دچار تغییر چندانی نشده است در اینجا نیز با چهار شیوه آشنای نمایش آیکون ها روبرو هستیم که عبارتند از ماتریسی بهمراه نام آیکون، ماتریسی بدون نام آیکون، حالت لیستی و شیوه نمایش به فرم Tab Browsing که تنها شیوه ای که کلیه آیکون ها را در یک صفحه نمایش می دهد شیوه ماتریسی 3×4 بدون توضیحات است. در اینجا نیز مثل قبل آیکون انتخاب شده بصورت متحرک بوده و امکان حابجایی و تغییر مکان آیکون ها نیز وجود دارد. علاوه بر این تمامی قسمتهای منوی اصلی بوسیله میانبرهای عددی قابل دسترس می باشند. در مجموع مشکل خاصی در گشودن برنامه ها و یا سرعت عملکرد گوشی در این اینترفیس مشاهده نمی گردد و دستگاه پاسخ مناسب و سریعی در قبال گشودن قسمتهای مختلف از خود نشان می دهد. ظاهر منوها بهمراه پس زمینه آنها نیز بوسیله پنج Theme از پیش نصب شده درون گوشی قابل تغییر است هرچند که به نظر می رسد هیچ کدام از آنها جذابیت Theme های متحرک بکار گرفته شده در گوشی های رقیب را ندارند.
از لحاظ کارکرد گوشی بعنوان تلفن، همانگونه که از نوکیا انتظار داریم با کیفیتی کاملا رضایت بخش در هر دوسوی تماس روبرو هستیم و مطلقا مشکلی در این زمینه برای کاربران بوجود نخواهد آمد از لحاظ صدای زنگ 6500 Slide در رده نسبتا بالایی قرار می گیرد و از این لحاظ نسبت به نمونه هایی همچون Samsung G800 در رده بالاتری قرار دارد هرچند نسبت به نمونه Classic صدای آن کمتر شده است. میزان ویبره گوشی نیز در سطح متوسطی قرار دارد هرچند تا آن اندازه قوی می باشد که تماسی را از دست ندهید.

nokia-6500-slide-03.jpg

دفترچه تلفن بکار رفته در این گوشی نسبت به نمونه classic آن تقریبا هیچ نوع تغییری نکرده است در اینجا نیز با دفترچه تلفنی با ظرفیت 1000 عنوان روبرو هستیم که برای هر اسم تا 5 شماره قابل ذخیره کردن است و علاوه بر این اطلاعات بسیار کاملی برای هر اسم می توان ذخیره کرد. علاوه بر این امکان اختصاص زنگ، عکس و ویدئوی دلخواه نیز برای هر کنتاکت وجود دارد که در مورد اختصاص عکس بر خلاف نمونه های هوشمند نوکیا این عکس در هنگام دریافت و یا اقدام به تماس دارای سایز متفاوتی ست بطوریکه در هنگام دریافت تماس بصورت تمام صفحه و در هنگام اقدام به تماس بصورت کوچک و بند انگشتی نمایش داده می شود. برای نمایش اسم های موجود سه حالت نمایش در نظر گرفته شده است : بصورت لیستی از نام ها، لیستی از نام ها بهمراه شماره ها  و یا نام ها بهمراه عکس. همچنین امکان نمایش نام های موجود در سیمکارت و یا نام های موجود در گوشی و یا هر دو با هم نیز وجود دارد. امکان voice برای تمامی کنتاکتها بدون ضبط قبلی نیز از دیگر امکانات این دفترچه تلفن محسوب می شود.
منوی مدیریت تماس ها نیز عینا همان نمونه بکار گرفته شده در نمونه کلاسیک می باشد در اینجا نیز در سه قسمت Dialed، Missed و Received امکان ذخیره تا 20 عنوان وجود داشته علاوه بر این در قسمت Call Log نیز کلیه ارتباطات گوشی ثبت و ذخیره می گردد.
پلیر بکار گرفته شده در ساختار داخلی 6500 Slide همانند نمونه classic از نوع موجود در گوشی های سری Xpress Music نوکیا می باشد پلیر قدرتمندی که به جزئی استاندارد در گوشی های سری 40 نوکیا نیز تبدیل شده است. فرمت های صوتی قابل پخش در این پلیر عبارتند از :MP3، AAC، eAAC+،AAC+، WMA، AMR، XMF و MIDI بهمراه فرمت تصویری MP4 که لیستی بسیار کامل و جامع را تشکیل می دهد. علاوه بر این چون همیشه امکان تغییر گسترده ظاهری بواسطه Theme های مختلف موجود برای این پلیر وجود دارد. آهنگ های وارد شده به دستگاه نیز مثل قبل بصورت اتوماتیک در دسته بندی هایی از قبیل نام خواننده ، نام آلبوم و نوع آهنگ قرار می گیرند و همچنین Playlist های مختلف و گوناگون نیز توسط کاربر قابل استفاده می باشد. اکولایزر های متعددی نیز در این پلیر تعبیه شده اند که امکان تغییر گسترده در آنها توسط کاربر پیش بینی شده است. در وسایل همراه دستگاه هدستهای HS-47 مخصوص دستگاه وجود دارند که صدایی کاملا بالاتر از حد انتظار تولید می کنند و همچنین تک اسپیکر تعبیه شده در پشت دستگاه نیز یکی از بلند ترین صداهای نوکیا در این رده را تولید می کند که با توجه به آنکه این گوشی در رده مدلهای سری موزیک قرار ندارد امتیاز بالایی برای آن محسوب می گردد. نکته مثبت قابل ذکر در این قسمت این است که با اینکه این اسپیکر در پشت گوشی واقع شده است ولیکن حتی هنگامی که دستگاه به پشت بروی سطوح صاف (همانند میز) قرار میگیرد نیز صدای آن اصطلاحا خفه نمی شود. در مورد کیفیت صدای تولیدی توسط این گوشی فارغ از میزان بلندی آن، 6500 Slide را می بایست یکی از بهترین های نوکیا به حساب آورد چرا که از این لحاظ با با کیفیت ترین صدای نوکیا (یعنی N81) و نمونه قدرتمندی در این زمینه یعنی Apple iPhone کاملا قابل مقایسه است.
یکی از تغییرات قابل ذکر نسبت به نمونه کلاسیک تعبیه رادیو FM با قابلیت RDS در Slide می باشد این رادیو که از اینترفیس پیش فرض پلیر دستگاه استفاده می کند دارای قابلیت visual radio نیز می باشد قابلیتی که در صورت وجود اتصال به اینترنت لیست رادیو های قابل دسترسی در محدوده کاربر را از اینترنت دریافت کرده و به همراه نام آنها در دستگاه ذخیره می کند. پلیر پخش فیلم نیز یکی از قسمتهای قدرتمند Slide محسوب می گردد چرا که در آن قابلیت نمایش فایلهای MP4، 3GP و MPEG-4 به فرم VGA با 30 فریم در ثانیه و با Bitrate ی معادل 2048 Kbps تعبیه شده است. علاوه بر این همانند نمونه کلاسیک امکان نمایش تمام صفحه در حالت افقی بهمراه قابلیت عقب و جلو رفتن بروی تصویر نیز در این پلیر وجود دارد. همچنین به واسطه وجود قابلیت TV Out و کابل CA-92U موجود در جعبه گوشی، فیلم  های موجود در دستگاه را بروی تلویزیون نیز میتوان مشاهده کرد.
برخلاف انتظار و برای اولین بار در گوشی های سری 40 نوکیا شاهد حضور یک دوربین نسبتا قوی  با تفکیک 3.2 مگاپیکسل هستیم که استفاده از عنوان carl Zeiss در این قسمت نوید یک دوربین با کیفیت را می دهد. منوی عکاسی موجود در این قسمت اگرچه به نسبت بزرگانی همچون N95  ساده به نظر می رسد ولیکن در نوع خود مجموعه کاملی را گرد هم آورده است در اینجا با تنظیماتی از قبیل تنظیم نور ، تنظیم کیفیت عکس، اعمال افکتهای رنگ، عکاسی پی در پی و عکاسی در هر دو حالت افقی و عمودی روبرو هستیم. علاوه بر این فلش دوگانه LED دستگاه قابلیت روشن ماندن دائمی و استفاده بعنوان چراغ قوه را نیز دارد. دکمه اختصاصی دوربین گوشی نیز یکی از راحت ترین و نرم ترین دکمه های موجود در میان محصولات نوکیاست که با فشردن تا نیمه آن عمل فوکوس اتوماتیک صورت می گیرد. یکی از نکات جالب در این قسمت استفاده از دکمه میانی D-Pad برای عکاسی می باشد بطوریکه فشردن این دکمه و نگه داشتن آن باعث انجام فوکوس شده و رها کردن آن باعث گرفته شدن عکس میگردد. کیفیت عکس های گرفته شده توسط این دوربین همانگونه که از لنز carl zeiss آن انتظار داریم در سطح بسیار بالایی قرار دارد و جزئیات به نمایش درآمده و میزان نویز موجود در تصاویر آن را کاملا با نمونه های موفق این کلاس قابل مقایسه می گرداند. کیفیت عکس های گرفته شده در فاصله بسیار نزدیک نیز به لطف قابلیت فوکوس اتوماتیک موجود در گوشی کاملا مطلوب و مناسب می باشد. در زمینه فیلمبرداری اما برخلاف صحبت های اولیه نوکیا که فرمت تصویر برداری Slide را MPEG-4 اعلام کرده بود؛ ثبت تصویر در این دوربین با فرمت 3GP در رزولوشن VGA (480×640 پیکسل) و با 15 فریم در ثانیه انجام می گیرد که این تغییر فرمت در میزان کیفیت تصاویر ثبت شده توسط آن کاملا تاثیر گذار بوده و علیرغم آنکه نسبت به نمونه های دیگر موجود در این کلاس کاملا تصویر بهتری را ثبت می کند، ولی با اینحال فاصله زیادی با کیفیت MPEG-4 نمونه های مخصوص عکاسی نوکیا دارد.

nokia-6500-slide-05.jpg

قسمت گالری دستگاه نیز یکی از بخش های دست نخورده گوشی به نسبت نمونه کلاسیک می باشد در اینجا نیز همانند دیگر گوشی های سری 40 فایل های موجود در فولدر هایی متناسب با محتوی خود جای گرفته اند. عکسهای موجود در این قسمت نیز به سه فرم قابل نمایش می باشند: لیست با جزئیات، لیست همراه با اسامی و بصورت ماتریسی 4×3 . با گشودن یک تصویر مشخص امکان زوم در آن نیز تا چندین مرحله وجود دارد که مراحل انجام زوم در تصویر کاملا کند صورت میگیرد. از دیگر قابلیت های موجود در گالری دستگاه Application بسیار کاربردی جستجو در آن است که تمامی محتوی دستگاه را بدنبال عبارت مورد نظر جستجو می کند.
در زمینه قابلیتهای ارتباطی تعبیه شده در گوشی تنها تفاوتهایی که می توان با نمونه کلاسیک نام برد وجود خروجی تصویر و جک 2.5 میلیمتری اتصال هدست می باشد. در اینجا نیز با پشتیبانی از شبکه های چهار گانه GSM بهمراه GPRS، HSCSD و 3G کارکرد دستگاه در شرایط مختلف مکانی و در ارتباط با شبکه های مختلف ارتباطی تضمین شده است. بلوتوث نسخه 2.0 با پشتیبانی از A2DP بهمراه USB 2.0 از دیگر امکان ارتباطی Slide به حساب می آیند. که با اتصال دستگاه از طریق USB امکان استفاده از آن بعنوان Mass Storage نیز فراهم می آید که از آن طریق حافظه 20 مگابایتی گوشی بهمراه کارت حافظه آن که تا 4 گیگابایت قابل افزایش است، در دسترس قرار می گیرند.
Nokia 6500 Slide محصولی ست از نوکیا که در یک نگاه کلی در رده همه کاره ها جای می گیرد: دوربین مناسب بهمراه پخش کننده حرفه ای، صفحه نمایش با کیفیت و ظاهری کاملا مدرن مواردی هستند که Slide را در رده ای که در آن قرار دارد از دیگران متمایز می کند ولیکن تمایز آن از رقبا یک دلیل عمده دیگر نیز دارد و آن هم چیزی نیست مگر قیمت کاملا بالای 370 هزار تومانی آن که در قیاس با نمونه های کاملا ارزان تر موجود در بازار شانس آن را در موفقیت در این بازار رقابتی به طرز چشمگیری کاهش می دهد.

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

48 دیدگاه

  1. سلام من که این گوشی را خریدم و خیلی هم راضیم
    در ضمن این گوشی جلوش چراغ نداره بلکه اونی جلوی گوشی است( سنسور ) هست و دوربین جلوش هم فقط برای تماس تصویریه

  2. دوربین جلویی 6500 وچراغ جلوش چه جوری روشن می شه .
    چه جوری می توان هر چیزی که بلوتوس می شود از همان اول به رم برود.
    لطفا پاشخ دهید

  3. سلام
    6500sاینترنت داره و فقط باید سرویس GPRSداشته باشید. دوربین جلووزمانی فعال میشه که مخابرات سرویس UMTSارائه بده که هنوز ایران نداره ولی تو راه. این موبایل دستگاه خوبی و من خودم displayاین دستگاه را با بخش تنظیم نور در سرفه جویی باطری را طراحی کردم. این دستگاه ساخت نوکیا در دانمارک است.

  4. با سلام خدمت آقا آرش
    چند تا سوال داشتم
    چرا کلیدهای + و – کناری عمل زوم کردن در حالت دوربین رو انجام نمیدن و فقط برای تغییر وولوم کار میکنن
    موضوع دیگع این که وقتی این دو دکمه را در هر حالتی فشار میدم…صدای کلید ها کم و زیاد میشه….یعنی اگر در موزیک پلیر باشم صدای موزیک کم و زیاد میشه و وقتی توی منوی موزیک نباشم صدای بقیه کلید ها تغییر میکنه
    من تو این همه گوشی نوکیا اولین باره که اینو میبینم
    سوال دیگه این که دوربین دوم چجوری کار میکنه؟
    و توی منوی دوربین حالت شب و عکس گرفتن متوالی داره…ولی غیر فعاله
    فلاش هم بر خلاف چیزی که گفتین نمیشه دائما روشن بمونه
    ممنون میشم اگه جواب بدین

  5. من 2هفته است كه اين نوكيا رو خريدم كاملا كارم رو راه انداخته دوربين عالي و كارل زييس صدا با كيفيت و رسا ال سي دي با كيفيت لود سريع از قابلييتاي اين گوشي هست تنها اشكالش كه به چشم من خورد شاستي وولومش كه با سطح گوشي تراز و هنگام حرف زدن پيدا كردنش كمي مشكل كه اونم بعد از چند روز بهش عادت ميكنيد

  6. پیمان م جان میشه!
    از pc suite نمیشه ولی اگه حالت گوشی رو روی printing and media بزاری رم گوشی مانند یك كول دیسك یا فلش كارت میشه كه میتونی برنامه با هر حجمی كه بخوای بریزی! خود گوشی اشكالی نمیگیره

  7. مجید جان پاسخ شما منفی ست فی الواقع وایرلس بجز یک مدل خاص از 6300 در هیچ مدل غیر هوشمندی از نوکیا دیده نمی شود
    باتشکر

  8. سلام. چه گوشی ای کیفیت عکسش بالا و صدای هندزفری اش بالا و باکیفیت بالا است ؟؟؟
    چه گوشی ای رو پیشنهاد میکنید؟؟ قیمت هم بین 250 تا 300 هزارتومان باشه

  9. سلام.بعداز خوندن صحبتها و نوشته های بچه ها می خواستم بدونم آخر این گوشی خوبیه یا اشکالاتی ازجمله اینهایی که بچه ها گفتند داره؟
    من دنبال یه گوشی هستم که کیفیت عکس بالا و صدای هندزفری بالا و باکیفیت داشته باشه. آیا این 6500 slide این مشخصاتی که من میخوام رو داره؟؟؟؟؟ ممنون

  10. لطفا به من کمک کنین می خواستم یه گوشی که صداش عالی و دوربینش هم عالی باشه تا 300 هزار تومان معرفی کنین (اگه نوکیا باشه بهتره ) با تشکر

ارسال یک پاسخ