نوکیا E70 : کامپیوتر همراه

1
6108

مدتها بود قصد داشتم مطلبی راجع به E70 بنویسم. گوشی ای که در ظاهر تفاوت چندانی با دیگر رقیبان خود ندارد ولی با نگاهی دقیق تر موجب تعجب و البته تحسین خواهد شد. در ادامه قصد داریم با معرفی کامل این گوشی به بررسی عملکرد آن بپردازیم. لطفا ادامه مطلب را بخوانید.

نوکیا E70 به دسته Smartphone ها یا همان گوشی های هوشمند تعلق دارد جائیکه اجداد این گوشی مثلا 9500 و یا 6800 حضور دارند که هر کدام برای داشتن یک صفحه کلید کامل (یا QWERTY) که یکی از اجزای نسبتا مهم در این کلاس می باشد راه حل منحصر به فردی داشتند ، در مورد E70 هم نوکیا صفحه کلیدمنحصر به فردی ارائه کرده است که شاید در نگاه اول نتوانید آن را پیدا کنید چون ظاهرا E70 یک گوشی Candy معمولیست. کلید معما اینجاست:
به Keyboard مقابلتان نگاه کنید از حرف Q تا انتهای ردیف بالای آن شامل 12 کلید میشودکه این روند در سه ردیف دیگر نیز تکرار می شود خب نوکیا هم بهمین ترتیب این صفحه کلید را در قالب دوصفحه کلید 4 ردیفه شش ستونه مجزا در نظر گرفته است که یکی پشت صفحه کلید رقمی اصلی قرار دارد و دیگری با گشودن صفحه کلید رقمی پدیدار می شود که در سطح زیرین آن قرار دارد! جالب بود نه؟
با گشودن صفحه کلید رقمی تا انتها نوکیا E70 ظاهر اصلی خود را پیدا میکند یک LCD محصور شده در میان دو صفحه کلید ،ترکیب زیبائی و کاربرد.
ابعاد E70 عبارتند از 22*53*117 میلیمتر با وزن 127 گرم که برای گوشی با این مشخصات نسبتا مناسب به نظر میرسد. ولی با این حال ابعاد E70 بیشتر مناسب آقایان است تا خانمها.این گوشی در دورنگ تولید شده است : نقره ای و مشکی که مدل مشکی آن بسیار متفاوت از نقره ای آن میباشد بطوریکه در بعضی از بازار ها مدل مشکی آن نایاب شد که البته برای طراحان این گوشی کارکرد آن مطمئنا مهمتر از زیبائی بوده است.
در حالت بسته E70 شامل یک صفحه رقمی ، دو Soft-Key و یک Joystick می باشد که کاربرد آسانی دارد و علاوه بر اینها دکمه های همیشگی سبز و قرمز ، دکمه C ، دکمه Menu و دکمه Edit نیز وجود دارند.
نور پس زمینه کلیدها سفید است که استفاده از آنها را در هر نوری ممکن می سازد علاوه بر این E70 مجهز به یک سنسور نوری است که نور صفحه کلید و صفحه نمایش را با توجه به نور محیط تنظیم میکند.
در سمت چپ کناره گوشی دکمه تنظیم صدا و شروع یا پایان تماسهای صوتی (Voice Dialing) قرار دارد ، در سمت راست نیز شکاف Infrared قرار دارد. قسمت پائینی نیز توسط شکاف POP Port احاطه شده است که برای اتصال شارژر و دیگر وسایل ارتباطی بکار میرود .
درب بازشوی گوشی حالتی سفت و محکم را در ذهن، از این گوشی متبادر میکند حال آنکه در استفاده مداوم از آن امکان شل شدن این درب و حتی کم رنگ شدن کناره های آن پس از یک دوره نسبتا طولانی (مثلا یکسال) کاملا محتمل است.

Nokia E70 Smartphone

بازکردن صفحه کلید گوشی با یک دست تقریبا غیر ممکن است و برای این کار میبایست از هر دو دست استفاده کرد که البته موضوع چندان مهمی به نظر نمیرسد چون به هر حال لطف این صفحه کلید برای انجام آسان کار تایپ، در استفاده از هر دو دست است. با گشودن صفحه کلید صفحه نمایش بصورت خودکار بحالت افقی تغییر حالت میدهد .این صفحه کلید علاوه بر داشتن تقریبا تمامی کلیدهای حالت بسته (مثلا کلیدهای عددی ، کلیدمنو و یا کلیدهای سبز و قرمز) ، شامل یک صفحه کلید کامل QWERTY نیز میباشد .
نور پس زمینه این کلیدها نیز سفید است که قابل تنظیم و یا حتی خاموش کردن است. با اینکه این صفحه کلید بسیار عالی طراحی شده است بنظر نمیرسد که برای تایپ طولانی مدت چندان مناسب باشد.
صفحه نمایش E70 اندازه ای معادل 2.1 اینچ دارد که رزولوشنی برابر 416*352 پیکسل ارائه میدهد که از این حیث کاملا مشابه صفحه نمایش بکار رفته شده در نوکیا N80 میباشد .
تعداد رنگهائی که E70 قادر به نمایش آن می باشد نیز بنا به گفته سازندگان 16 میلیون رنگ می باشد که به طبع آن رنگها بسیار شفاف و روشن هستند و در نور مستقیم خورشید نیز مشکلی جهت نمایش رنگها و محتویات صفحه ندارند که از این نظر E70 تنها گوشی هوشمندیست که این مقدار رنگ را میتواند ساپورت کند.
با گشودن پشت گوشی ، باتری لیتیومی آن (با کدBL-6C ) ظاهر میشود که بنا به گفته سازندگان توانائی روشن نگاه داشتن گوشی تا 7 ساعت درهنگام مکالمه و تا 230ساعت درحالت Stand-by رادارد، که در حالت استفاده متوسط(در حدود روزی 30 دقیقه مکالمه و استفاده معمولی از امکانات دیگر آن) چیزی در حدود 3 روز شارژ دارد. که البته اینها بشرط استفاده نکردن از Wi-Fi میباشد چون در صورت استفاده از آن در عرض 3.5 ساعت باتری کاملا خالی میشود .
در مقام مقایسه، نمودار عمر باتری E70 در مقابل N80چیزی در حدود 2 برابر میباشد که میزان بسیار بالائی میباشد . علاوه بر اینها نکته مثبت دیگر در مورد E70 زمان شارژ مجدد آن میباشد که برای شارژ از حالت کاملا خالی تا کاملا پر 2.15 ساعت طول میکشد که باز هم زمان بسیار مناسبی است . در سمت چپ گوشی کارت حافظه Mini SD 64 مگابایتی گوشی قرار دارد که خاصیت Hot Swap را نیز داراست به این معنی که در هنگام روشن بودن گوشی نیز میتوان آن را خارج کرد. علاوه بر این 75 مگابایت نیز حافظه داخلی برای E70 در نظر گرفته شده است.
سیستم عامل E70 ، نسخه سوم سری 60 یعنی سیمبین 9.1 میباشد که مشابه سیستم عامل نوکیا 3250 است.

Nokia E70 Smartphone

E70 شامل یک دوربین 2 مگاپیکسلی نیز میباشد که در مجموع تفاوت چندانی با دیگر 2 مگاپیکسلی های نوکیا ندارد، مگر اینکه بخاطر کیفیت بالای صفحه نمایش کیفیت عکس ها کمی بالاتر بنظر میرسد. دو رزولوشن نیز برای عکس ها وجود دارد : 1200*1600 و 480*640 . حالت عکاسی در شب و عکس از خود نیز در منوی دوربین وجود دارد. فیلمبرداری نیز در این گوشی با سه رزولوشن امکان پذیر است :288*352 ، 144*176 و 96*128 پیکسل که صدا نیز در حین فیلمبرداری قابل قطع شدن می باشد.
از دیگر امکانات این گوشی میتوان به Wi-Fi ، G3 ، پشتیبانی ار فایل های PDF ،فایلهایZIP و پشتیبانی از مجموعه آفیس اشاره کرد.
نوکیا E70 در تاریخ اکتبر 2005 به نمایش گذاشته شد و در سال 2006 وارد بازارهای جهانی شد.

یک دیدگاه

  1. سلام!
    آقا آرش از مطلب عالیتون متشکرم.
    می خواستم در تأیید حرفاتون به چگالی صفحه نمایش این گوشی که اشاره کنم که عددی در حدود 10204 پیکسل بر سانتی متر مربع است. (این چگالی دقیقا مربوط به N80 است) این عدد در مقایسه با N95 که 3623 پیکسل بر سانتی متر مربع بیشتر نیست واقعا عالیه.
    سایت نوکیا عمق رنگ این صفحه نمایش رو 18 بیت اعلام کرده که الآن در بیشتر گوشی ها این عدد به 24 بیت ارتقا یافته. از نطر من این گوشی واقعا گوشی عالی است فقط آخرین قیمتش رو 4250000 تومان (با گارانتی اصلی) دیدم که یه کم گرونه! معایبی هم داره مثل نداشتن HSDPA (شاید از نظر خیلی ها مهم نباشه ولی با توجه به این که رسانه ها اعلام کردند که اپراتور سوم قراره امکان HSDPA رو تو ایران بیاره انتخاب یه گوشی مثل E51 که این امکان رو با سرعت 3.6 Mbit به ثانیه در اختیار آدم قرار میده خیلی بهتره) E70 از 3 باند GSM 900 و 1800 و 1900 و WCDMA 2100 مگا هرتز پشتیبانی میکنه. CPU این گوشی از نوع ARM9 که قادر است با ماکزیمم فرکانس 220 مگاهرتز کار کند که اگه از ARM11 با 330 مگاهرتز استفاده میشد خیلی بهتر بود. این گوشی از شبکه های WCDMA, EGPRS, GPRS, HSCSD, CSD پشتیبانی میکنه. امکانات ارتباطی گوشی شامل Bluetooth 1.2 , infrared, usb 2.0, WLAN است که امکانات خوبی به نظر میاد.WLAN این گوشی از استاندارد 802.11b/g استفاده می کنه و از WPA , WPA2 پشتیبانی میکنه. این گوشی قادر به پشتیبانی از تمام پروتکل های ایمیل شامل IMAP4 , POP3 , SMTP است که در موقع خواندن ایمیل هایتان با مشکلی مواجه نمی شوید
    دوربین این گوشی یک دوربین 2 مگاپیکسلی با وضوح 1200*1600 است با قابلیت 8X بزرگنمایی که نه فلاش دارد و نه auto focus که از یک گوشی بیزینس بیشتر از این انتظار نمی رفت. فیلم برداری گوشی با وضوح CIF (352*288) و قابلیت ثبت 15 فریم در ثانیه (برای مقایسه تمام دوربین های معمولی مثل کا750 یا نوکیا 6630 و بیشتر دوربین های موجود در گوشی ها با وضوحی برابر یک چهارم این دوربین فیلم برداری می کنند که به آن QCIF (176*144) می گویند) انجام میشود و با فرمت 3GP ثبت می شود که در نوع خود خوب است.این گوشی قادر به نمایش و ویرایش فایل های Word, Excel,Power point است و فایل های PDF رو نمایش میده و با نرم افزار Zip که داره می تونه فایل ها رو Zip کنه یا از Zip خارج کنه. این گوشی فرمت های ویدئویی MP4, 3GP , rel audio7,8,9/10 و فرمت های صوتی AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, AMR-NB, AMR-WB, Mobile XMF, SP-MIDI, MIDI Tones (poly 64), RealAudio 7,8,10, True tones پخش می کند. این گوشی از اکولایزر و ضبط صوت نیز برخوردار است و تمام فرمت های تصویری BMP, EXIF, GIF87a, GIF89a, JPEG, JPEG 2000, PNG, WBMP را نمایش می دهد. این گوشی دارای سیستم VOIP یا تماس اینترنتی (اگر اشتباه نکرده باشم) است که میزان مصرف باطری در این حالت نیز در پایین آمده است. این گوشی از شارژر 3.5 میلیمتری (شارژر قدیمی نوکیا، شارژر سری ان 2 میلیمتریست) استفاده می کند. باطری این دستگاه BL-6C 3.7 V است که قادر به تولید شدت جریانی معادل 1150 mAh است.
    مدت زمان مکالمه در شبکه GSM بیشتر از 7.7 ساعت و در WCMA بیشتر از 4 ساعت و در حالت VOIP حدود 3.2 ساعت است. زمان آماده به کار گوشی در شبکه GSM بیشتر از 14.5 روز در WCDMA بیشتر از 16 روز و در حالت VOIP بیشتر از 8 روز است.
    منبع : سایت نوکیا
    ببخشید آقا آرش نمی خواستم جسارت کنم و نمی خواستم بگم شما این مطالب رو نمی دونستی فقط دیدم کسی اینجا مطلبی ننوشته و دلم نیومد که دیگران این مطالب رو نخونن (شاید از نظر شما مهم نبوده که ننوشتید). من هم فقط از سایت نوکیا کپی برداری کردم و خیلی چیز ها هم چون نمی دونستم چیه، نیاوردم.

ارسال یک پاسخ