انتخاب درست یک پلیر (قسمت دوم)

2
2713

در قسمت قبل سعی کردم شناخت کلی از پلیرها را ارائه دهم و اولین تقسیم بندی پلیرها یعنی از لحاظ قابلیتهای پخش را دیدیم. حالا ادامه ماجرا !

2- از لحاظ نحوه و میزان ذخیره سازی :

حافظه را مهمترین بخش یک پلیرمیدانند چون اگر حجم کافی جهت ذخیره سازی در اختیار داشته باشیم نگران پرشدن فضای پلیرمان نیستیم . در این میان 3 دسته تقسیم بندی وجود دارد :

الف – ، پلیرهائی با حافظه فلش ( حداکثر تا 2 گیگابایت )
ب- پلیرهای دارای مینی هارد ( حداکثر تا 8 گیگابایت )
پ- پلیرهای دارای هارد دیسک( تا حافظه 60 گیگابایتی نیز ساخته شده اند )

هرکدام از این سه دسته علاوه بر تفاوتشان از لحاظ میزان ذخیره سازی دارای تفاوتهای دیگری نیز هستند از جمله اینکه پلیرهای دارای حافظه فلش نسبت به سه دسته دیگر دارای مصرف انرژی کمتری بوده و در نتیجه دارای طول عمر باتری بیشتری هستند ( تکنولوژی مورد استفاده در آنها متفاوت با انواع هارد دار بوده و از فرایندی مشابه تکنولوژی " رم " استفاده می کنند ) که این به نوبه خود امتیازی مثبت نسبت به سایر رقبا برای این پلیر به ارمغان می آورد.
از طرفی دیگر پلیرهای دارای هارد به لطف وجود این قطعه دارای ظرفیت ذخیره سازی بسیار بیشتری نسبت به بقیه هستند که این برتری خود بزرگترین نقطه ضعف این پلیرها محسوب می گردد چراکه آنها را در مقابل ضربات ناشی از حرکت کردن آسیب پذیر می نماید از طرفی نکاتی همچون مصرف زیاد باتری و همچنین قیمت بالا را نیز باید به این لیست اضافه کرد. دراین میان به نظر میرسد که پلیرهای دارای مینی هارد از اقبال بیشتری نسبت به سایر رقبا برخواردار می باشند .

3- از لحاظ ضبط صدا و تصویر :

فرض کنید که از طرفداران پر و پا قرص نوار های کاست قدیمی هستید و بسیاری از آهنگهای قدیمی را بروی این نوارها دارید که دل کندن از آنها برایتان بسیار مشکل است و نسخه جدیدی هم از آنها ندارید، برای حفظ آنها چه می کنید ؟ در اینجاست که یک پلیر پیشرفته به کمک شما می آید به این صورت که در پلیرها قابلیتی وجود دارد به نام " لاین این " که وظیفه آن بطور اختصار این است که با وصل یک منبع صوت آنالوگ به آن ( که این منبع هرچیزی از تلویزیون گرفته تا ضبط صوتهای قدیمی را شامل می گردد) می توان صدا را بصورت دیجیتال ضبط نمود بنابراین شما به همین راحتی میتوانید از موسیقی قدیمی خود یک کپی دیجیتالی تهیه نمائید .
همین وضعیت در مورد تصویر هم وجود دارد و پلیر پیشرفته شما می تواند در نقش یک کارت " کپچر " ظاهر شده و تصویر را از هر منبع آنالوگ از تلویزیون گرفته تا ویدئوهای قدیمی ، به تصویری دیجیتالی تبدیل نماید .
البته خصوصیات ذکر شده معمولا در تمامی پلیرها موجود نیستند ولی از خصوصیات یک پلیر برجسته می باشند .

 

(ادامه دارد)

قسمت اول | قسمت سوم | قسمت چهارم | قسمت پنجم | قسمت آخر

2 دیدگاه

  1. سلام من در اولین فرصت مطابمو اراپه میدم و امیدوارم جالب باشه براتون . و سایتتونو برا همه دوستام فرستادم . مطالب جالبیه . در روزهای آینده می فرستم . سایت باشه هم میتونم ارسال كنم نه؟

  2. سلام . من در اولین فرصت مطالبمو ارایه میدم فقط سایت نیست و باید بنویسم براتون و ارسال كنم .مطالب جالبیه . سایتتون رو برا همه ادی هام فرستادم . به امید جذاب تر شدن سایتتون.

ارسال یک پاسخ