W810 سیاهپوش آوازخوان

82
8358

در تابستان سال 2005 سونی اریکسون مدل معروف و دوست داشتنی W800 را ارائه نمود این مدل، در زمان خود امکاناتی را ارائه می داد که از هر لحاظ قابل برابری با یک MP3 پلیر تمام عیار بود از جمله اینکه دارای کارت حافظه 512 مگابایتی بهمراه یک دوربین 2 مگاپیکسلی عالی بود . بعد از گذشت تقریبا دو فصل از ارائه این گوشی، مدل جدیدتری از آن البته با تغییراتی نه چندان کم، وارد بازار شد. در ژانویه 2006 سونی اریکسون W810 متولد شد. برای خواندن مطالب جالبی در باره این گوشی، روی ادامه مطلب کلیک کنید…

با اولین نگاه به این مدل متوجه ظاهر اسپورتی تر W810 نسبت به W800 می شویم. تغییرات از رنگ مشکی آن آغاز شده و صفحه کلید متفاوت آن را نیز شامل می شود. البته تغییرات، محدود به اینها هم نمی شود.
خب حالا می خواهیم W800 را فراموش کنیم و به بررسی مستقل W810 بپردازیم:
ابعاد 810 عبارت است از 20*46*100 میلیمتر و وزن آن 99 گرم است که هر دوی این خصوصیات 810 را در زمره گوشیهای متوسط از نظر ابعاد قرار می دهد.
شاید درنگاه اول جذب کننده ترین نکته درظاهر W810 علاوه بر رنگ مشکی زیبای آن ساختار دو نیم دایره نارنجی-نقره ای موجود بروی صفحه کلید آن باشد که فرمی اسپورتی تر به آن می بخشد.
دکمه های عددی بسیار خوب و با فاصله طراحی شده اند که باعث راحتی هر چه بیشتر در استفاده از آنها می شود، علاوه براین هیچ طرح عجیب و غریب در میان آنها وجود ندارد .
بزرگترین تغییر نسبت به سایر مدلهای پیشین مربوط به شکل دکمه های موسوم به Functional (شامل دکمه گرد میانی و دو دایره طرفینش) می باشد. W810 فاقد Joystick است و بجای آن از یک دکمه چهار جهته بهمراه یک دکمه تائید در وسط آن سود می برد که البته این دکمه میانی دارای علامتهای Play ، Pause نیز می باشد که برای استفاده در پلیر دستگاه کاربرد دارد (دکمه های چهار جهته هم دارای علائم پلیر می باشند).

Sony Ericsson W810

دکمه های C و برگشت در زیر دو دایره مجزا واقع شده اند که در لبه های بیرونی این دو دایره میانبر هائی جهت دسترسی مستقیم به پلیر دستگاه و منوی اصلی موجود است (چیزی که در مدل های قبلی بطور همزمان وجود نداشت مثلا در W800 فقط دکمه پلیر و در K750 فقط دکمه منو وجود داشت).
درقسمت بالائی این دایره ها نیز دکمه هایی وجود دارد که به تناسب منویی که نشان داده میشود وظایف مشخصی را برعهده میگیرند. لبه های خارجی گوشی گرد بوده و مقداری بالاتر از سطح قرارگرفته اند.
کیفیت صفحه نمایش گوشی خوب است ولی فوق العاده نیست رزولوشن آن 220*176 پیکسل بوده و توانائی نمایش 256 هزار رنگ را داشته ، ابعادی معادل 35*28 میلیمتر را داراست.
در قسمت پشت گوشی لنز دوربین 2 مگاپیکسلی W810 (که البته خبری از کاور لنز در اینجا نیست) بهمراه دو عدد LED نوری (جهت استفاده بعنوان فلاش یا چراغ قوه) ،آینه جهت عکس گرفتن از خود (که البته مثل همیشه نقره ای نیست و برنگ نارنجی می باشد) ،شبکه های بلندگو، لوگوی سونی اریکسون و لوگوی واکمن یافت می شود.
با فشردن قسمتی که لوگوی واکمن را برخود دارد این قسمت جدا شده و باتری گوشی پدیدار میشود باتری W810 از نوع لییتیوم پلیمر بوده و بنا بر گفته سازندگان توانائی کارکرد تا 350 ساعت در حالت Stand-by و 480 دقیقه در حالت مکالمه را داراست که بنظر میرسد این مقدار برای یک گوشی واکمن کافی نیست (W800 دارای ظرفیت 540 ساعت در حالت Stand-by بود).
همانند K750 این بار نیز فقط بخشی از باتری با برداشتن محفظه پشت گوشی پدیدار می شود و برای در آوردن و یا جازدن آن می بایست آن را در یک محفظه کشوئی حرکت داد سیمکارت نیز زیر باتری قرار دارد.

Sony Ericsson W810

در قسمت فوقانی گوشی دکمه خاموش و روشن کردن و همچنین محل پورت Infrared قرار دارد .در قسمت چپ جائیکه لوگوی واکمن بار دیگر نقش بسته است دکمه های Play ، Pause و همچنین محفظه اسلات کارت حافظه قرار دارد که با یک پوشش لاستیکی محافظت شده برای خارج کردن آن علاوه بر برداشتن این پوشش می بایست یک جک کوچک را به داخل فشار داد.
کارت حافظه W810 از نوع Memory Stick Pro Duo و با ظرفیت 512 مگابایت می باشد که هر چه بیشتر بر قابلیت پلیر آن تاکید می کند .در قسمت سمت راست دکمه های کنترل ولوم و همچنین دکمه شاتر دوربین قرار دارد. در قسمت پائین نیز میکروفون و همچنین پورت اتصال با سرعت بالا وجود دارد .

دوربین 2 مگاپیکسلی W810 از بهترین نوع 2 مگاپیکسلی ها به شمار می آید و عکس های بسیار شفافی تهیه می کند. جهت فعال کردن دوربین بطور مستقیم، میبایست دکمه شاتر را به مدت 3 تا 4 ثانیه بفشاریم و سپس با افقی نگهداشتن گوشی و کمی فشار بروی شاتر فوکوس اتوماتیک انجام شده و با فشاری دیگر عکس گرفته می شود.
وضوح عکاسی دارای 3 رزولوشن متفاوت است : 120*160 ،480*640 ،1224*1632.فیلمبرداری نیز با فرمت GP3 و با رزولوشن 144*176 پیکسل انجام میشود که در حین آن *4 زوم دیجیتال و پس از آن تا 30 بار زوم در آن ممکن است.
علاوه بر اینها دوربینW810 امکان عکاسی پانوراما ، عکاسی پی در پی و همچنین عکاسی در حالت ماکرو (عکاسی از فاصله بسیار نزدیک) را نیز دارد . در تاریکی مطلق، دوربین برای جهت یابی 3 سیگنال آبی- سفید را ارسال می کند.
صدای شاتر دوربین و سیگنال اتوفوکوس در حالت معمول غیر قابل خاموش کردن هستند و تنها راه حهت غیر فعال کردن آنها استفاده از دوربین در حالت Silent است (که البته این نیزدر تمامی Firmware ها موجود نیست). باید به این نکته نیز اشاره کنیم که دوربین بکاررفته در W810 عینا همان دوربین K750 و W800 است.
W810 از رادیو FM بهمراه خاصیتRDS (سیستمی که توسط آن مشخصات ایستگاه پخش کننده نمایش داده می شود ) پشتیبانی میکند و توانائی پخش 20 ایستگاه رادیوئی را داراست.

کارکرد 810 بعنوان تلفن نیز عالیست جائیکه صدای تماس ها بسیار واضح بوده و کیفیت آن مثال زدنی ست و استفاده از هدست ها این کیفیت را بهتر نیز میکند، علاوه بر این هدست ها نقش Hands Free را نیز ایفا میکنند و کنترل های بروی سیم هدست برای رد یا دریافت تماس کاربرد دارند. گوشی فرمت های Mp3 ، MID و AMR را جهت زنگ پشتیبانی میکند (اگرچه صدای پخش شده از پلیر دستگاه بسیار از صدای زنگها واضحتر و بلند تر است).
دفترچه تلفن 810 تا 1000 شماره را پشتیبانی میکند(که برای یک گوشی غیر هوشمند بسیار عالی است ) که برای هرکدام نیز یک زنگ خاص و یا یک تصویر و اطلاعات دیگر نظیر ایمیل و.. قابل ذخیره سازی است.
بهمراه گوشی، CD حاوی نرم افزارهای گوشی از جمله نرم افزار معروف PC Suite را دریافت می کنید که با استفاده از این نرم افزار، محدود به فضای 20 مگابایتی حافظه داخلی گوشی شده امکان دسترسی به کارت حافظه وجود ندارد ولی اگر گوشی را توسط کابل USB به کامپیوتر متصل کنید گوشی را بعنوان یک Mass Storage شناخته کارها بخوبی پیش می رود منتها بشرط اینکه نرم افزار PC Suite بروی سیستم وجود نداشته باشد.

کارکرد اصلی این گوشی بعنوان MP3 پلیر است لذا درابتدای روشن شدن آن از شما پرسیده می شود که قصد استفاده از کلیه امکانات گوشی رادارید یا فقط از پلیر استفاده می کنید؟ که البته این امکان قابل خاموش شدن نیز می باشد.
خوشبختانه امکان Minimize کردن پلیر و استفاده از سایر موارد وجود دارد در این حالت اطلاعات آهنگ در حال پخش بصورت خاکستری رنگ در بالای صفحه بصورت افقی حرکت می کند. Explorer گوشی امکان حذف یا تغییر مکان فایل ها را نمی دهد و آهنگها فقط با اسم خواننده (یا با ترتیبی که به دستگاه وارد شده اند) مرتب می شوند تکرار و حالت Shuffle نیز در دسترس است.

یکی از بزرگترین تفاوت های W810 با W800 (که اتفاقا به هیچ درد ما هم نمی خورد ) این است که کمپانی سونی اریکسون بلاخره با تکنولوژی آشتی کرده و برای اولین بار سیستم محبوب EDGE را در این گوشی پیاده نموده است (EDGE یک سیستم ارتباطی پیشرفته مبتنی بر نسل سوم موبایل است که برای ارتباط دستگاههای سیار با اینترنت بکار می رود) EDGE بکاررفته در 810 از نوع کلاس 10 با حداکثر سرعت 236.8Kbps می باشد .

W810 یکی از بهترین های بازار، هم ازلحاظ ویژگی های صوتی و هم از لحاظ ویژگی های تصویریست.
سونی اریکسون W810 را در بازار با گارانتی سیتادل تلکام و با قیمت حدودا 290 هزار تومان می یابید.

82 دیدگاه

  1. باعرض پوزش استادعزیزچندسال میشه w810iدارم وراضیم،چندماهه آنتن نمیاره وفلت دوربین وچراغ قوه اش خراب شده نمیتونم تهیه کنم.هیچ تعمیرگاه هاکاراینجورگوشی روانجام نمیدن اگه میشه روش تعمیرآنتن روبهم بگیدممنون میشم.گوشی جدیدهم دارم امااینوواقعادوست دارم فلت برام کاربردی نداره اما اگرداشتین اون روهم میخرم

ارسال یک پاسخ