SonyEricsson C702 طعم خوش تغییرات

27
8589

پس از افت چشمگیر سونی اریکسون در بازارهای جهانی در نیمه اول سال 2008 به نظر می رسد این غول خفته بار دیگر بیدار شده است و محصولات رنگارنگ این برند کم کم از گوشه و کنار خودنمائی می کنند یکی از برترین های سونی اریکسون در رده میان قیمت بازار که به سختی می توان رقیبی برای آن متصور شد، C702 با مشخصات جذاب و ظاهر منحصر به فردش است. با ما در بررسی این گوشی زیبا و چشمگیر همراه شوید.

مدل و نام SonyEricsson C702
ابعاد 15.5×48×106 میلی متر
وزن 105 گرم
صفحه نمایش 2.2 اینچ
320×240 پیکسل
 قابلیت نمایش 256 هزار رنگ
دفترچه تلفن تا 1000 عنوان
کارت حافظه+حافظه داخلی Memory Stick Micro (M2)+160MB
ارتباطات GSM چهار بانده+GPRS+EDGE+3G+Bluetooth
سیستم عامل ندارد
پردازنده نا مشخص
وضوح دوربین 3.15 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس
حداکثر وضوح فیلمبرداری QVGA با 30 فریم در ثانیه
ظرفیت باتری 950mAh

علت را در هر کجا که بدانیم از کم کاری رقبا یا از بخت خوش روزگار، اینک سونی اریکسون بر سکوی سومین برند عمده دنیای موبایل تکیه زده است. این برتری مبارک اگرچه بسیار شکننده و ناچیز به نظر می رسد (8.2% در مقابل 8.1%) روشن کننده واقعیتی پنهان است و آن نیز حرکت ظریف و رو به جلوی سونی اریکسون در چرخه تولید  و توزیع می باشد. جائیکه برخلاف تمام پیش بینی هایی که در ابتدای سال در مورد وضعیت این برند اروپائی- آسیائی می گردید و مشکلات بیشمار پیش روی این تولید کننده (نظیر عدم اقبال عمومی به Symbian UIQ و تاخیرهای پیاپی در عرضه XPERIA X1)، بلاخره دوران افول سونی اریکسون به روزهای پایانی خویش نزدیک گردید و ورود همزمان دو محصول جریان ساز این برند به بازار ، یعنی XPERIA X1 و C905 تا حدود زیادی توانسته است عقب ماندگی های آن را جبران سازد. اگر نگاهی دقیق و موشکافانه به محصولات مهم و حیاتی این برند بیاندازیم ردپای دو رده مهم که بدون شک در بسیاری از مواقع نقش کشتی نجات تمام عیاری را برای سونی اریکسون ایفا نموده اند را می بینیم، دو رده ای که بترتیب سری موسیقی یا W و سری سایبرشات یا K نام دارند. در این میان بتدریج و با انقلاب مگاپیکسلی در گوشی های موبایل، اهمیتی که نسل اول گوشی های سری واکمن برای سونی اریکسون به عهده گرفته بود کم کم جای خود را به Camera Phone های این شرکت داده است. این سری که از زمستان گذشته نام خود را با الهام از ترکیب Cyber-Shot از K به C تغییر داده، تاکنون سه محصول انقلابی را به بازار ارائه نموده است این سه مدل که C902، C905 و C702 نام گرفته اند به ترتیب دارای رزولوشن های 8، 5 و 3 مگاپیکسلی بوده و مشخصات و امکانات ارائه شده در تمامی آنها، کاملا از هم خانواده های قدیمی K خود بالاتر قرار می گیرد. گذشته از این برخلاف رویه همیشگی در تولیدات با رده قیمتی متفاوت، این بار با حرکت از بالاترین مدل به پائین ترین قیمت در این کلاس نه تنها تغییر تعیین کننده و بسیار چشمگیری را مشاهده نمی کنیم بلکه در چندین مورد اصلاحات امیدوار کننده ای نیز به چشم می خورد. از این رو پائین ترین عضو قیمتی این گروه یعنی C702 نه تنها کاریکاتور لخت و عریان شده ای از دیگر اعضای این گروه نیست، (چنانچه در مورد محصولات مشابه ای چون K310 در سالهای نچندان دور شاهد آن بودیم) بلکه با نمایش مشخصات پیشرفته در چندین مورد، دیگر اعضای این گروه را نیز به چالش کشیده است.

 

sonyericsson_c702_02.jpg

 

مهمترین کاربری پیش روی محصول زیبای C702 گذشته از مقوله تصویر برداری، که در آن نیز کاملا موفق عمل کرده است، استفاده از آن در مناطق بد آب و هوا و شرایط ویژه همچون مناطق نظامی ست در اینجا و برخلاف تصور همیشگی کاربران از بدنه های تمام پلاستیکی سونی اریکسون، در ساختار C702 از ترکیبات فلزی استفاده ویژه ای گردیده است بطوریکه استحکام و خوش دستی قابل ملاحظه ای در ساختار آن دیده می شود. گذشته از این با بکار گیری شرایط ویژه در طراحی دستگاه و پوشاندن تمامی درزهای اتصالات در آن، C702 آنطور که در نمایش های رسمی نیز بیان گردیده است در برابر گرد و خاک و پاشیدن مایعات کاملا ایزوله و نفوذ ناپذیر است که این برای برندی که بسیاری از کاربران بزرگترین عامل عدم جذابیت در آن را استفاده دست و دل بازانه مواد نسبتا بی کیفیت پلاستیکی در محصولاتش می دانند گام بلند و محکمی رو به جلو محسوب می شود.

 

sonyericsson_c702_03.jpg

 

ابعاد C702 در برخورد اول شباهت غیر قابل انکاری با دیگر Camera Phone سالهای قبل این شرکت یعنی K810 دارد ابعاد C702 عبارت است از 15.5×48×106 میلیمتر با وزن 105 گرم که بجز کاهش 1.5 میلیمتری در قطر دقیقا همان اعدادی ست که در K810 نیز دیده بودیم و از این لحاظ نمی توان C702 را نمونه کوچک و چندان جمع و جوری دانست. دورتادور گوشی را یک نوار سرتاسری فرا گرفته است و تمامی قسمت های آبی رنگ بدنه حالتی نرم و لاستیک مانند داشته و کاملا در برابر ماندن اثر انگشت مقاوم می باشند. در واقع تنها قسمت جاذب اثر انگشت در کل گوشی صفحه نمایش آن است. صفحه نمایش بکار گرفته شده در C702 نمونه با کیفیتی با ابعاد 2.2 اینچ است که از رزولوشن QVGA با قابلیت نمایش 256 هزار رنگ برخوردار بوده و با اینکه همچنان در قیاس با رقبای نوکیائی در نور مستقیم خورشید نمونه درخشانی محسوب نمی شود اما در اکثر محیط های داخلی و خارجی از عملکرد مناسب و رضایت بخشی برخوردار است. این صفحه نمایش نسبت به C902 به میزان 0.2 اینچ بزرگتر شده است که این در ظاهر مطلوب گوشی تاثیر بسیار مثبتی به جای گذاشته است. بر بالای صفحه نمایش و متمایل به سمت چپ ، اسپیکر برقراری تماس جای دارد و در سمت راست این قسمت نیز دوربین دوم تماس های ویدئویی دیده می شود.

 

sonyericsson_c702_04.jpg

 

در زیر صفحه نمایش صفحه کلید کنترلی گوشی دیده می شود که از طراحی ویژه و نسبتا جدیدی بهره برده است در اینجا کلیدهای 7 گانه موجود در این قسمت در قالب سه ماژول مربعی مرتب گردیده اند که شامل دو کلید Rocker مانند در دو سمت چپ و راست و کلید کاملا خاص D-Pad در مرکز می گردد. در مجموعه سمت چپ یکی از Soft-Key های دوگانه گوشی همراه با کلید برقراری تماس و میانبر ورود به Activity Menu جای گرفته است و در سمت راست نیز دومین Soft-Key این قسمت همراه با کلیدهای C و رد تماس دیده می شود. سایز نسبتا کوچک دو کلید مهم برقراری و رد تماس از مهمترین موارد قابل ذکر در این قسمت است که البته با ارتفاع مناسبی که برای آنها در نظر گرفته شده است مشکل چندانی را در استفاده بوجود نمی آورند. کلید D-Pad موجود در این قسمت با لبه های برجسته و قسمت های توخالی مرکزی که کلید تائید دایره شکل میانی را در بر گرفته است شباهت کاملا نزدیکی با نمونه موجود در Camera Phone محبوب سونی اریکسون یعنیK850 دارد با این تفاوت که در اینجا ترجیح داده شده است تا بجای تعبیه این دکمه در میان کلید های عددی، آن را در محل اصلی خود قرار دهند که البته این موضوع و استفاده از D-Pad با این فرم ستون میانی صفحه کلید عددی را کمی رو به پائین متمایل نموده است.
صفحه کلید عددی نیمه شفاف C702 یکی دیگر از جذابیت های اصلی این گوشی را تشکیل می دهد این صفحه کلید که بعلت تابش یکنواخت نور از قسمت زیرین در تاریکی، به زیبائی و جذابیت تمام می درخشد، از تفکیک مناسب و قابل تقدیری سود می برد اما فارغ از جذابیت ظاهری اولیه نمی توان امتیاز کاملی به این قسمت از لحاظ Feedback و ابعاد کلیدها اختصاص داد و کلیدهای نسبتا باریک این قسمت در ارائه مناسب آنچه ارگونومیک نامیده می شود موفقیت چندانی از خود نشان نمی دهند. ستون سمت راست گوشی خاطره K850 را به خوبی در ذهن زنده می کند چرا که در اینجا هر چهار کلید موجود در این ستون علاوه بر وظیفه اصلی خود به ترتیب از بالا به پائین میانبری جهت دسترسی به Shooting Mode، Scene Mode به همراه تایمر سرخود و تنظیمات فلش در منوی عکاسی می باشند. ستون میانی گوشی نیز همانطور که گفته شد بعلت دسترسی راحت تر به D-Pad، کمی پائین تر از دیگر کلیدها طراحی گردیده است.

 

sonyericsson_c702_05.jpg

تنها بخش موجود در سمت چپ گوشی محل اتصال کارت حافظه M2 دستگاه است که با پوشش پلاستیکی ویژه بگونه ای پوشانیده شده است که احتمالا ورود هر نوع گرد و غبار و ذرات مایع را به این قسمت کاملا از میان می برد. کلمه سه حرفی حک شده در این قسمت نیز جذابیت فوق العاده و غیر منتظره ای برای گوشی بوجود آورده است: GPS نامی ست که در این قسمت خود نمائی می کند قطعه ای که در برادر بزرگتر این گوشی یعنی C902 دیده نمی شود.
سمت راست گوشی بر طبق انتظار محل Rocker تغییر صدای گوشی همراه با شاتر مستطیل شکل دوربین است که ابعاد نسبتا کوچک کلید Rocker و برجستگی مختصر آن از نقاط منفی قابل ذکر در این بخش است. قرارگیری پورت پر سرعت اتصالات سیمی دستگاه در قسمت پائین گوشی پس از پافشاری یکساله سونی اریکسون در انتقال این پورت به سمت چپ از دیگر نکات قابل توجه در این بخش محسوب می شود. تنها المان موجود در بالای گوشی نیز کلید نسبتا کوچک Power گوشی متمایل به سمت چپ است.

 

sonyericsson_c702_06.jpg

پشت گوشی مهمترین و پر جاذبه ترین قسمت موجود در مجموعه C702 است. در این قسمت مطمئنا پر کشش ترین المان قابل ذکر، لنز دوربین 3.2 مگاپیکسلی اتوفوکوس گوشی ست که با آنکه از وضوح چندان بالائی برخوردار نیست اما بهره گیری از یک کاور هوشمند برای لنز، همراه با دو فلش LED و آینه عکاسی از خود، ظاهری کاملا حرفه ای به خود گرفته است که درج عبارت Cyber-Shot بر بدونه کاور نیز این جذابیت را دو چندان کرده است. اسپیکر اصلی دستگاه درست چسبیده به محل کاور لنز قرار گرفته که بعلت ارتفاع حداقل یک میلیمتری این قسمت از کف گوشی، کوچکترین مشکلی در نامفهوم شدن صدا در هنگام قرار گیری گوشی به پشت برای آن بوجود نمی آید. کاور آلومینیومی آبی رنگ این قسمت دیگر المان قابل ذکر در این بخش است این کاور که با رویه ای لاستیکی در هر دو طرف پوشانده شده است، علاوه بر بهبود در قرارگیری افقی گوشی بروی سطوح صاف، در جلوگیری از نفوذ گرد و غبار و ذرات آب نیز نقش موثری را ایفا کرده است. مکانیزم منحصر به فرد گشودن و قفل کردن کاور باتری و محل بسیار بزرگ اتصال بند به گوشی از دیگر بخش های موجود در پشت دستگاه هستند. استفاده از فضائی بدین بزرگی برای اتصال بند که پیش از این در هیچ نمونه ای از سونی اریکسون دیده نشده است تاکید دیگری ست بر نوع کاربری این دستگاه که استفاده از آویزهای محکم و غیر فانتزی برای کاربری های خشن و کاملا حرفه ای را ممکن می سازد. با گشودن کاور این قسمت به باتری 950mAh گوشی بر می خوریم که پیش از این در مدل های فراوانی همچون K810، K550، W850، W880 و W890 بکار گرفته شده است. در اینجا گذشته از زمان های رسمی 300 ساعت در حالت Stand-by و 7 ساعت در هنگام مکالمه به راحتی می توان تا 3 و یا حتی 4 روز در یک استفاده متوسط بروی این باتری حساب کرد.

 

sonyericsson_c702_07.jpg

 

مطمئنا آسان ترین سوال در رابطه با C702 اینترفیس بکار گرفته شده در آن است که همچنان همان نمونه آشنا (و اندکی خاطره انگیز!) سابق است که تغییراتی جزئی مشابه نمونه موجود در C902 در آن ایجاد شده است. در حالت Stand-by با موارد معمول برای این قسمت همچون نمایشگر قدرت باتری و سیگنال همراه با زمان، تاریخ و رخدادهای موجود در تقویم روبرو می شویم و منوی اصلی نیز بر طبق انتظار در حالت پیش فرض به فرم ماتریسی 3×4 به نمایش در می آید که حالت های دیگر همچون Rotating و Single Icon نیز برای آن قابل فعال سازی ست. با این تفاوت که تنها در حالت ماتریسی پیش فرض می توان از میانبرهای عددی برای دسترسی سریع و بلافاصله به Application های مختلف سود جست. منوی کاربردی Activity Menu برای دسترسی به بخش های برنامه های در حال اجرا (با تاکید بر پشتیبانی از قابلیت Multi-tasking در گوشی)، Application های پر کاربرد و مرورگر گوشی با فشردن میانبر آن از صفحه کلید کنترلی قابل دسترسی ست. قابلیت استفاده از گوشی در حالت Flight در C702 نیز پیش بینی شده است اما همانطور که به راحتی می توان حدس زد امکان فعال سازی این ویژگی بدون استفاده از سیمکارت وجود ندارد.

 

sonyericsson_c702_08.jpg

 

دفترچه تلفن گوشی توانائی ذخیره تا 1000 کنتاکت و مجموعا 7000 شماره را داشته و برای هر کنتاکت امکان ذخیره اطلاعات فراوان در ساختار پنج قسمتی همیشگی وجود دارد جائیکه در اولین بخش تا 7 شماره ثبت می گردد، در قسمت دوم مشخصات الکترونیکی شخص، در قسمت سوم عکس، زنگ و Voice Command دلخواه، در قسمت چهارم مشخصات فیزیکی فرد همچون نشانی پستی، نام شرکت و… و در آخرین قسمت نیز جائی برای اطلاعات تکمیلی نظیر تاریخ تولد در نظر گرفته شده است که در اینصورت گوشی در رابطه با قرار دادن این تاریخ تولد در تقویم و اختصاص آلارم برای آن از شما پرسش می کند. همانند همیشه امکان نمایش کنتاکت های موجود در دفترچه تلفن و یا اسامی موجود در سیمکارت وجود دارد اما همچنان امکان نمایش همزمان این دو در قابلیت های این قسمت پیش بینی نشده است. ساختار سه دکمه ای گوشی برای دسترسی سریع تر به محتوای موجود در این قسمت همانند K850 در اینجا دیده می شود و جستجوی هوشمند با امکان جستجو از میان تمامی موارد عددی و حروفی نیز برای این قسمت در نظر گرفته شده است. منوی اطلاعات تماس ها اما تغییری را در قیاس با گذشته نشان نمی دهد و همچنان در زیر عناوین تماس های دریافت شده، تماس های گرفته شده و تماس های از دست رفته امکان ذخیره مجموعا 30 عنوان وجود دارد که در مورد تماس های تکراری تنها آخرین آنها ثبت می شود.
C702 در کارکرد در مقام تلفن نیز عملکرد مناسب و قابل قبولی از خود به نمایش می گذارد و صدای ارسالی و دریافتی توسط آن در حد نسبتا مطلوبی ست. قابلیت شماره گیری هوشمند از دیگر موارد مثبت قابل ذکر در این قسمت است. قدرت صدای زنگ دستگاه تا اندازه ای بالاست که می توان آن را با بزرگانی همچون 6500Classic نیز مقایسه کرد و از این جهت پس از T650، بالاترین صدایسونی اریکسون به C702 تعلق می گیرد.

 

sonyericsson_c702_09.jpg

منوی Media Center بر طبق انتظار اولین قسمتی ست که در بخش مولتی مدیائی گوشی با آن روبرو می شویم در اینجا به مانند گذشته میانبرهای متفاوتی شامل آلبوم نمایش تصاویر، پلیر موسیقی، پخش کننده ویدئو، منوی بازی ها، فید و TV جای گرفته اند که البته حضور بخشی با نام TV در نگاه اول شبهه وجود خروجی TV را در دستگاه تقویت می کند بخشی که متاسفانه در C702 وجود نداشته و منوی مذکور در حقیقت قسمتی برای دسترسی به ویدئوهای آنلاین می باشد. پلیر موسیقی موجود در گوشی ورژن 3.0 از پلیرهای غیر واکمن سونی اریکسون است که از محدوده وسیعی از فرمت ها شامل WAV، WMA، M4A، MIDI، MP3 و خانواده AAC پشتیبانی می کند. این پلیر به چندین اکولایزر پیش فرض از جمله MegaBass مجهز گردیده و امکان پخش در پس زمینه را نیز در اختیار کاربر قرار می دهد. قدرت صدای پخش شده از تک اسپیکر دستگاه همانطور که گفته شد تا اندازه ای بلند است که به راحتی می توان آن را هم ردیف برترین های این کلاس قرار داد. حافظه داخلی گوشی در حدود 160 مگابایت است که به کمک کارت حافظه M2 به راحتی تا 8 گیگابایت قابل افزایش است. پلیر ویدئوی دستگاه نیز بدون نکته خاصی وظیفه خود را به خوبی انجام داده و امکان نمایش تمام صفحه افقی و عمودی همراه با حرکت سریع رو به جلو و عقب در آن پیش بینی شده است. رادیوی FM با پشتیبانی از RDS با قابلیت ذخیره خودکار 20 ایستگاه رادیوئی دیگر Application موجود در این قسمت است. یکی دیگر از بخش های نسبتا جذاب موجود در منوی Media Center قسمتی ست با نام PlayNow 5  که دسترسی مستقیمی به موارد محبوبی همچون Ringtone ها، آهنگ های کامل، بازی ها، Theme ها و Wallpaper ها بوجود آورده و حتی قبل از آنکه برای خرید آنها اقدام بکنید (درست حدس زدید رایگان نیست!) پیش نمایشی از آنها را نیز در اختیار شما قرار می دهد. جالب ترین نکته در رابطه با این سرویس هنگامی ست که این ویژگی با قابلیت TrackID ترکیب شده و امکان دسترسی به محتوائی که دیگر کاربران این سرویس بیشتر از آن استفاده کرده اند را از روی کشور مبدا در اختیار کاربران قرار می دهد به بیان دیگر کاربران این سرویس قادر خواهند بود تا به محتوای بیشتر دانلود شده یک کشور و منطقه خاص دسترسی پیدا کنند.

 

sonyericsson_c702_10.jpg

 

گالری نمایش تصاویر در منوی مدیا سنتر همانطور که قبلا در W980 نیز به آن اشاره کردیم یکی از بهترین های حال حاضر در میان تمامی رقبا ست و با تفکیک محتوائی، جداسازی تصاویر از روی تاریخ و افزون تگ بروی آنها عملکرد بسیار مطلوب و برجسته ای دارد.

 

sonyericsson_c702_11.jpg

 

و اما مطمئنا برای دستگاه که عنوان Cyber-Shot را یدک می کشد، دوربین یکی از مهمترین قسمت های آن محسوب می گردد. دوربین 3.2 مگاپیکسلی گوشی از اینترفیس Cyber-Shot SE v2.0 استفاده کرده و ساختار استفاده شده در آن نمونه کاملا آشنائی ست. در اینجا تنظیمات فراوان و بسیار کاملی به چشم می خورد که از آن میان می توان به White Balance، حالات عکاسی، Scenes، سایز تصاویر، تنظیمات فلش، تنظیمات فوکوس، Metering Mode، تایمر اتوماتیک، افکت های رنگی و تنظیمات داخلی (نظیر ISO) اشاره کرد. قابلیت تشخیص چهره با عملکرد مناسب همراه با امکان افزودن مشخصات چغرافیائی محل گرفته شدن عکس و افزودن آن به نقشه (همان Geo-Tagging خودمان) در این قسمت دیده می شود.

 

sonyericsson_c702_12.jpg

 

کیفیت تصاویر گرفته شده توسط این دوربین در سطح بسیار بالائی قرار دارد. رنگ های زنده، کنتراست متعادل و روشنائی مطلوب ویژگی های اصلی این تصاویر را تشکیل داده و از این لحاظ نمونه مشابه ای همچون K810 را به راحتی پشت سر می گذارد. قابلیت فیلمبرداری این دوربین نیز برخلاف انتظار نمونه مطلوبی ست چرا که در اینجا امکان فیلمبرداری با رزولوشن QVGA با 30 فریم در ثانیه با فرمت MPEG-4 فراهم شده است که با اینکه با کیفیت VGA فاصله دارد اما در کل کاملا راضی کننده و مطلوب ارزیابی می شود. 30 ثانیه فیلمبرداری توسط این دوربین در بالاترین کیفیت حجم قابل توجه 1.5 مگابایت را به خود اختصاص می دهد.

 

sonyericsson_c702_13.jpg

 

یکی دیگر از قسمت های جذاب دستگاه که بندرت در مدل های این برند (بخصوص در این کلاس قیمتی) بکار گرفته می شود، گیرنده داخلی GPS با امکانات و تجهیزات نرم افزاری کامل است نرم افزار پیش فرض این قسمت نسخه جاوای Google Maps می باشد که همانند همیشه از عملکرد مناسب و رضایت بخشی برخوردار است. دو نمای قابل دسترسی در این بخش شامل Map View و Satellite View می گردد که هر کدام قابلیت های مخصوصی را در اختیار کاربر قرار می دهند. دیگر قابلیت های این بخش شامل ثبت مکان های پر بازدید در منوی My Favorites، دسترسی به وضعیت مکان های مورد مراجعه در یک ساعت گذشته و ثبت تمامی نقاط درخواست شده در منوی Log  است.

 

sonyericsson_c702_14.jpg

 

دیگر Application جذاب در این قسمت برنامه ای ورژشی تحت نام Tracker است که با اتصال به ماهواره به ورزشکار اجازه ثبت مسافت، زمان، سرعت و میزان کالری مصرف شده در حین تمرین را می دهد. در این Application تمامی نیازهای یک ورزشکار در حین تمرین پوشش داده شده و سوابق تمرینی وی (اعم از زمان، مسافت، سرعت، کالری و…) نیز به تفکیک ثبت می گردد. تنها نکته مهم در رابطه با این نرم افزار بعلت ارتباط آن با ماهواره، عدم امکان کارکرد آن در مکان های سرپوشیده همچون سالن های ورزشی ست.

قابلیت های ارتباطی گوشی در مقایسه با C902 تغییر خاصی را نشان نمی دهد در اینجا از چهار فرکانس GSM همراه با HSDPA در ارتباطات تلفنی بهره گرفته شده است و برای اتصالات پر سرعت شبکه ای نیز از EDGE، GPRS و 3G استفاده گردیده است. بلوتوث نسخه 2.0 گوشی نیز علاوه بر پشتیبانی از پروفایل A2DP در اتصال هدست استریو بلوتوث، از پروفایل های کاربردی دیگر همچون HID در استفاده از گوشی بعنوان ریموت کنترل دستگاه های دارای بلوتوث (همچون نوت بوک ها) نیز پشتیبانی می کند. اتصالات سیمی دستگاه از طریق پورت USB 2.0 تامین می شود که در این حالت چهار گزینه متفاوت شامل Print، Media Transfer، Phone Mode و Mass Storage همراه با گزینه جدید Show Menu در اختیار کاربر قرار می گیرد که در صورت تعیین یکی از موارد چهار گانه فوق بعنوان اتصال پیش فرض، منوی جدید امکان تغییر گزینه پیش فرض به موارد دیگر را فراهم می نماید.

 

sonyericsson_c702_15.jpg

SonyEricsson C702 محصول متفاوتی ست که توانائی تغییر بازار در رده میان قیمت را برای سونی اریکسون دارد. این محصول زیبا در سه رنگ جذاب آبی نقره ای، مشکی نقره ای و یکدست مشکی با قیمت نسبتا مناسب 270 هزار تومان در بازار حضور دارد که در مقابل برادر 5 مگاپیکسلی خود با قیمت حدودا 360 هزار تومان که از صفحه نمایش کوچکتری برخوردار بوده و از GPS نیز در آن خبری نیست از شانس بسیار بیشتری در اقبال عمومی برخوردار است.

 

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

27 دیدگاه

  1. سلام . من این گوشی را بخاطر GPSآن خریدم اما حالا هر کاری میکنم فعال نمی شود لطفا من را راهنمایی کنید . متشکر

  2. با سلام خدمت همه دوستان و بخصوص مدیر سایت
    فیلمی که با گوشی C702 می گیرم می دونم و مطمئنم که در حدود 5 فریم در ثانیه است ولی همه جا عنوان شده که باید 30 فریم در ثانیه باشد.
    چگونه می توان آن را تنظیم نمود؟
    متشکرم

  3. من چند روزه اين گوشي رو خريدم ولي حس ميكنم صداي خوبي نداره.يعني وقتي دارم باهاش حرف بزنم صدا اكويي ميشه.شايدم به يه تنظيمي احتياج داره كه من بلد نيستم.

  4. با سلام
    من به تازگی این گوشی را خریدم به قیمت 200000 تومان و قبلا هم k800 داشتم0
    عکسهای هر دو را با تنظیم اتوماتیک که مقایسه کردم دیدم رنگهای k800 خیلی طبیعی تره حتی گوشی قدیمی خودم که w810 بود عکسهاش بهتر از این بود و خلاصه بد جور حالم گرفته شده طوری که gps واقعا جذاب ( سیم کارت و تنظیمات ایرانسل ) و مدیا پلیر پیشرفته تر هم نتونسته منو راضی کنه

  5. با سلام وتشکر
    برنامه wayfinder گوشی مدل c702 من بدلیل ری ست کردن گوشی غیر فعال شده . برای فعال کردن آن چکار باید کرد لطفا راهنمایی کنید

  6. با سلام خدمت دوستان عزيز
    من اين گوشي (c702) را گرفتم ولي در مورد gps مشكلاتي وجود دارد. دو برنامه موجود در گوشي wayfinder و google maps‌ براي اجرا احتياج به كانكشن اينترنت دارند. يك برنامه ديگري نيز دانلود كردم amaze gps كه آن هم بدون كانكشن كار نميكند. در حال حاضر تنها امكان تعيين موقعيت وجود دارد. لطفا جهت استفاده از يك برنامه با قابليت استفاده از نقشه راهنمايي نمائيد

  7. با درود به آقا آرش و خوانندگان writeage
    آرش خان با تعاريفي كه از صداي اين گوشي داشتين آيا ميشه صداي اين گوشي رو با غول صداي نوكيا 6233 مقايسه كرد؟من 6233 دارم و قصد تعويض گوشيم رو دارم. به علت نداشتن جك هدفون و نصب نشدن برنامه ها با حجم بالا. ميخواستم اگه ممكنه يه گوشي رو معرفي كنيد كه با داشتن صداي مثل 6233 و جك هدفون و سيستم عامل جاوا و باتري با دوام قيمت مناسبي هم داشته باشه.
    با سپاس از شما.

  8. با سلام به دوستان
    علی جان این مدل هم دارای گیرنده سخت افزاری GPS است و هم به امکان A-GPS برای دریافت اطلاعات مورد نیاز از شبکه مجهز است. در ضمن من متوجه ارتباط برنامه ورزشی Tracker با بودن یا نبودن در ایران را متوجه نمی شوم چون این برنامه اصولا به مسافت و میزان جابجایی حساس است و نه به موقعیت فعلی کاربر
    با تشکر

  9. دوست خوب و عزيزم آرش جان
    سلام
    2 سئوال در مورد اين گوشي از حضورت دارم :
    اول اينكه آيا اين گوشي GPS داره يا AGPS آخه اينا با هم خيلي فرق دارن ميخوام مطمئن شم كدوم رو داره يعني اگه GPS داشته باشه مستقيم به SATELLITE وصل ميشه ولي اگه AGPS باشه از ديتا استفاده ميكنه و با GPRS وصل ميشه
    دوم اينكه آيا برنامه TRACKER اين گوشي به خوبي در ايران كار ميكنه كه البته باز هم اين وابسته به سئوال قبله كه اگه استفاده ميكنه از كدوم راه اتصال برقرار ميكنه GPRS – GPS – AGPS ؟
    من واقعا ميخواهم اين گوشي رو بخرم و فقط منتظر فرمايش شما در پاسخ سئوالهايم هستم
    ممنون

  10. سلام به آقا آرش گل
    دل مارو که آب کردی با این مطلب
    آقا میگنx1 اومده…خبری در این مورد نداری؟!!!
    گرچه اصلا و ابدا دلم نمیخواد دست از سر این n81 8gb بردارم….ولی دونستن در مورد x1 خالی از لطف نیست
    ممنون

  11. سپهر جان با اجازه صاحب وبلاگ من جواب میدم
    VGA و QVGA دو سایز یا رزولوشن هستن که اولی دو برابر دومی هست یعنی رزولوشن وی جی ای 640 در 480 هست و کیو وی جی ای 320 در 240
    اگه یه W هم به اول هر کدوم از اینا اضافه بشه حالت واید پیدا میکنن و از طول, تصویر پهن تر میشه
    WVGA= 800×480 مثل Touch HD
    WQVGA=400×240 مثل سامسونگ Omnia i900
    این رزولوشن ها هم در مورد اندازه صفحه نمایش و هم رزولوشن فیملبرداری صدق میکنه البته اینم بگم که برای فیلمبرداری از همون VGA و QVGA استفاده میشه و همه دوربینای گوشی ها از این دو سایز استفاده میکنن(QCIF هم مربوط به سال های قبل بود که اندازه اش 174در144 بود و CIF هم بود که تنها ان90 نوکیا با این سایز فیملبرداری میکرد و رزولوشن اش 352در288 بود)
    الانم سامسونگ Pixon 8800 رو داده که WVGA فیلم برداری میکنه
    اما سوال دوم فرق واکمن سری w با سایر گوشی های این برند
    سری W از Walkman Player آستفاده میکنن اما سایر سری ها از Music Player
    آخرین ورژن واکمن پلیر 3 هست و موزیک پلیر فک کنم 1.4

  12. ممنون از اطلاعاتی که در اختیار ما قرار می‌دید.
    اون چیزی که اخیراً توجه منو به خودش جلب کرده و حتی به تعجب واداشته اینه که سونی‌اریکسون روی مطرح‌ترین گوشی‌هاش هم از صفحه نمایش‌های با کیفیت 16 میلیون رنگ استفاده نمی‌کنه. (مثل W902 ،C902 ،K850 ،W960 و W980). در حالی که نوکیا حتی روی یه گوشی نسبتاً سطح پایینی مثل 5310 کاملاً سخاوتمندانه بالاترین وضوح تصویر رو از لحاظ تعداد رنگ به مشتریش عرضه می‌کنه.
    2 تا سؤال برام پیش اومده که ممنون می‌شم پاسخ بدید:
    فرق بین VGA و QVGA و فرق بین پلیرهای سری واکمن با بقیه چیه؟ مثلاً پلیر C702 و W902 چه تفاوت‌هایی با هم دارن.

  13. سلام و خسته نباشید.
    مدتی است که وبلاگ شما را دنبال می کنم و از مطالب مفیدتون بهره مند می شوم. میخواستم بدونم که شما خودتان قالب وبلاگتان را طراحی کرده اید و یا طراح دیگری.
    موفق و موید باشید.

ارسال یک پاسخ