SonyEricsson C902 یک انتخاب سخت

33
6914

سونی اریکسون یکی از برندهایی ست که مدت مدیدی از آخرین طیف خبر ساز آن می گذرد و در طی یک سال گذشته خبرهای چندان داغی از این شرکت به گوش نمی رسید. اما گویا زمان بیدار شدن این دو قلوی افسانه ای فرا رسیده است. C902 با دوربین 5 مگاپیکسلی سایبرشات و با طراحی منحصر به فردش یکی از محصولات متفاوتی ست که تجدید حیات سونی اریسکون را نوید می دهد. با ما در نگاهی دقیق و موشکافانه به این مدل و مقایسه آن با برترین 5 مگاپیکسلی سونی اریکسون یعنی K850 همراه شوید.

مدل و نام SonyEricsson C902
ابعاد 10.5×49×108 میلی متر
وزن 107 گرم
صفحه نمایش 2 اینچ
320×240 پیکسل
 قابلیت نمایش 256 هزار رنگ
دفترچه تلفن تا 1000 عنوان
کارت حافظه+حافظه داخلی M2+160MB
ارتباطات GSM چهار بانده+GPRS+EDGE+3G+Bluetooth
سیستم عامل ندارد
پردازنده نا مشخص
وضوح دوربین 5 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس
حداکثر وضوح فیلمبرداری QVGA با 30 فریم در ثانیه
ظرفیت باتری 930mAh

همانگونه که پیش از این نیز بارها اشاره شد سونی اریکسون طریقه نامگذاری محصولات خود را پس از نمایشگاه طوفانی بارسلونای 2007 کاملا تغییر داد و از آن پس تمامی Camera Phone های این شرکت تحت نام سری C به بازار ارائه گردیدند که یکی از نمونه های خبرساز این سری و محصولی که با شیوه طراحی کاملا منحصر به فرد خود توجه بسیاری را جلب کرده است C902 با دوربین پنج مگاپیکسلی سایبر شات می باشد. در نگاه اول C902 یک گوشی Candy ساده و معمولی ست که دوربینی را نیز بر پشت خود نمی بیند! اما این فقط ظاهر ماجراست.

 

sonyericsson_c902_02.jpg

 

ابعاد دستگاه عبارت است از 10.5×49×108 میلیمتر که در مقابل K850 بجز کاهش 6.5 میلیمتری در قطر، در تمامی ابعاد افزایش نشان می دهد. وزن گوشی نیز رقمی در حدود 107 گرم است که تفاوت ملموسی با وزن 118 گرمی رقیب خود ندارد. ساختار گوشی در مقایسه با اکثر گوشی های سونی اریکسون که استفاده فراوانی ار پلاستیک در ساختار خود می کنند بسیار محکم تر و استوار تر طراحی گردیده است و بهره گیری از فلز در اکثر قسمت های آن بر خوش دستی و استحکام گوشی کاملا افزوده است. علاوه بر این کیفیت ساخت قسمت های ضربه پذیری چون صفحه کلید عددی آن را نیز به راحتی با بهترین نمونه های سونی اریکسون چون K800 و G900 می توان مقایسه نمود. جذاب ترین بخش دستگاه صفحه نمایش 2 اینچی آن است که برخلاف ابعاد ناچیز آن که برای یک Camera Phone کاملا کوچک می نماید واجد چند نکته مهم و نوظهور است در اینجا در دورتادور صفحه نمایش از هشت دکمه حساس به تماس برای کنترل دوربین استفاده شده است که برخلاف K810 و K850 وظیفه دوگانه کنترل دوربین را از دوش صفحه کلید عددی برداشته اند. همچنین این صفحه نمایش با رزولوشن 320×240 پیکسلی و قابلیت نمایش 256 هزار رنگ خود یکی از بهترین نمونه هایی ست که تاکنون سونی اریکسون به آن دست یافته است و در تولید رنگ و شفافیت تصاویر به راحتی در جایگاه برترین های بازار جای می گیرد عملکرد این صفحه نمایش در نور مستقیم خورشید نیز با اینکه همچنان با نمونه های نوکیائی فاصله دارد ولی در قیاس با مدل های سامسونگ بسیار موفق تر عمل میکند. این صفحه نمایش بکمک شتاب سنج داخلی امکان چرخش خودکار تصویر در برخی منوها همچون مرورگر اینترنت و گالری نمایش تصاویر را نیز دارد. در یک قیاس رخ به رخ میان این صفحه نمایش و نمونه موجود در K850 بجز اختلاف 0.2 اینچی در سایز صفحه نمایش امتیاز ویژه دیگری را نمی توان برای هیچکدام در نظر گرفت و هر دو کارائی بالا و راضی کننده ای دارند. بر بالای صفحه نمایش دوربین دوم تماس های ویدئویی همراه با سنسور تنظیم نور محیط و اسپیکر برقراری تماس جای گرفته اند.

 

sonyericsson_c902_03.jpg

 

صفحه کلید کنترلی گوشی تغییر خاصی را نسبت به دیگر نمونه های استاندارد سونی اریکسون نشان نمی دهد در اینجا و درست در زیر صفحه نمایش دو Soft-Key و کلیدهای برقراری و رد تماس در ردیف میانی می شود که همراه با کلید D-Pad دستگاه تنها دکمه های موجود در این قسمت هستند که به شکل کاملا مسطح طراحی شده اند. دیگر کلیدهای این بخش شامل دکمه ورود به منو و کلید C می گردد که هر دو دارای شیب رو به بالا هستند. در کل کلیدهای این بخش با اینکه نسبتا کوچک طراحی شده اند اما بدلیل عرض نسبتا زیاد مشکل خاصی را برای کاربر بوجود نمی آورند. مقایسه این بخش با نمونه موجود در K850 مقایسه دو طراحی مختلف سنتی و مدرن است و بازهم نمی توان یکی را بر دیگری برتری بخشید بطوریکه بعلت انتقال کلید جاگیر D-Pad و حذف کلیدهای فیزیکی Soft-Key در K850 به فضای بیشتری برای صفحه نمایش دست یافته ایم که این می تواند یک نکته مثبت برای فضای صفحه نمایش تلقی شود اما از سوی دیگر در مساله مهمی به نام تفکیک بخش کنترلی و کلیدهای عددی، مطمئنا امتیاز بالاتر به C902 تعلق می گیرد.
در زیر این قسمت صفحه کلید عددی دستگاه جای دارد که دارای تفکیک مناسب و Feedback رضایت بخشی بوده و شباهت کاملی با نمونه موجود در G900 دارد اما در اینجا یک تفاوت تعیین کننده با نمونه موجود در G900 وجود دارد که ارزش این قسمت را در وظیفه اصلی خود یعنی تایپ آسان و بدون مشکل،  کاملا پائین آورده است: تمامی دکمه های صفحه کلید عددی دستگاه دارای شیب رو به پائین هستند یعنی اینکه برای لمس هر کلید باید قسمت بالای آن را بفشاریم که این در قیاس با G900 که تمامی کلیدهای آن دارای شیب رو به بالا بوده و نکته اتکای کلید درست در همانجائی قرار دارد که انتظار داریم، یک نکته منفی مشهود محسوب می شود. در این قسمت می توان امتیاز بالاتری برای K850 با کلیدهای تفکیک شده و نرم آن قائل گردید. نور پس زمینه کلیدهای این بخش سفید نسبتا کم نوری ست که بازهم همانند K850 به فرم غیر یکنواخت بین کلیدها تقسیم شده است.

 

sonyericsson_c902_04.jpg

پورت پر سرعت اختصاصی دستگاه تنها جزء قابل اشاره در سمت چپ گوشی ست و سمت راست آن نیز محل شاتر اختصاصی دوربین و Rocker کامل باریک تنظیم صدای دستگاه می باشد که انتقال کلید Rocker از قسمت بالا به پائین در این بخش از تغییراتی ست که در قیاس با اکثر نمونه های قبلی می توان به آن اشاره کرد. دو بخش بالائی و پائینی گوشی نیز کاملا خالی از هر نوع کنترلری ست.

 

sonyericsson_c902_05.jpg

 

و اما جذاب ترین بخش ماجرا و جائی که در نگاه اول کاربر نا آشنا با گوشی را با یک معمای طراحی روبرو می کند قسمت پشتی دستگاه است جائیکه وجود عبارتهای همچون 5Megapixel و یا Cyber-Shot حاکی از وجود یک دوربین با کیفیت است اما خبری از خود دوربین نیست. محل لنز دوربین در C902 که نکته کلیدی طراحی این گوشی نیز محسوب می شود در مکانیزم کشوئی خاص این مدل نهفته است در اینجا قسمت بالای صفحه نمایش به فرمی کاملا خاص و منحصر به فرد رو به بالا اسلاید می گردد که با اینکار علاوه بر نمایان شدن لنز دوربین 5 مگاپپیکسلی گوشی همراه با فلش LED و آینه عکاسی از خود، گوشی نیز بطور خودکار وارد وضعیت عکاسی می گردد. عملیات گشودن این قسمت کاملا راحت و بدون مشکل انجام می شود و تنها نکته منفی قابل ذکر در این بخش عدم استفاده از حالت فنری در دو انتهای آن در حین گشودن و بستن است. در مقایسه این بخش با محل دوربین در K850 بدون شک این مکانیزم، محافظت بیشتری از مجموعه لنز و فلش بعمل می آورد و از لحاظ طراحی امتیاز بالاتری کسب می کند. از دیگر بخش های قابل ذکر در پشت گوشی، تک اسپیکر اصلی دستگاه در قسمت پائین و نشان سبز رنگ سونی اریکسون بروی کاور باتری ست این کاور که بیش از سه چهارم قسمت پشتی را فرا گرفته، بطور کامل از فلز ساخته شده است و در زیر آن باتری 930mAh دستگاه جای دارد که فارغ از اعداد رسمی 400 ساعت در حالت Stand-by و 9 ساعت در هنگام مکالمه، در یک استفاده متوسط به راحتی تا سه روز پاسخگوی کاربران خواهد بود دوام این باتری در پخش مداوم موسیقی حداکثر تا 17.5 ساعت خواهد بود که اعداد کاملا رضایت بخشی محسوب می شود. باتری BT-38 استفاده شده در این قسمت دقیقا همان باتری موجود در K850 است که از لحاظ عملکردی و زمان های اعلام شده نیز هیچ تفاوت قابل ذکری را نشان نمی دهد. محل قرار گیری سیمکارت بر بالای باتری بگونه ایست که امکان خارج کردن آن بدون درآوردن باتری وجود ندارد. کارت حافظه M2 گوشی نیز در کناره سمت راست بالای باتری جای می گیرد که قابلیت خارج شدن بدون خاموش نمودن گوشی را نیز دارد (Hot Swap).

 

sonyericsson_c902_06.jpg

 

اینترقیس استفاده شده در گوشی همانطور که به راحتی و با چشم بسته می توان حدس زد همان ساختار فوق تکراری و همیشگی سونی اریکسون در نمونه های غیر هوشمند این شرکت است که با چند تغییر کوچک که پیش از این نیز در یکی دو نمونه جدید این کلاس شاهد آن بودیم همراه گردیده است. عمده ترین تغییرات موجود در این پوسته در منوی اصلی گوشی اتفاق افتاده است جائیکه گذشته از شیوه نمایش معمول ماتریسی 3×4 دو گونه جدید در آیکون های آن بکار گرفته شده است که شامل Rotating و Single Icon می گردد که در اولی آیکون انتخاب شده در مرکز و دو آیکون کناری آن بصورت نصفه نیمه در چپ و راست آن جای می گیرند و در پس زمینه نیز پنج آیکون کم رنگ دیگر دیده می شود که حالتی چرخنده به این مجموعه می بخشد و در شیوه نمایش دوم نیز یک تک آیکون در مرکز تصویر همراه با یک ستون راهنما در سمت راست دیده می شود که موقعیت فعلی شما در منوها را یادآوری می کند. نگفته پیداست که هیچکدام از دو شیوه نمایش یاد شده نمی توانند جایگزین نمونه سنتی و 12 آیکونی همیشگی گردند و حوزه کاربردشان از موارد فانتزی فراتر نمی رود. تغییر دیگری که در این قسمت دیده می شود افزودن جلوه های گرافیکی به آیکون های موجود در منوی اصلی ست که از آن میان می توان به افکت آینه مانند زیر آیکون های ردیف آخر و در مرکز تصویر قرار گرفتن Application در حال اجرا و محو شدن سایر آیکون ها در پس زمینه، پیش از اجرای Application مورد نظر اشاره کرد. دفترچه تلفن 1000 کنتاکتی گوشی هیچ گونه بهبود خاصی را شاهد نبوده است و همچون قبل امکان نمایش همزمان کنتاکت های موجود در حافظه داخلی و سیمکارت را ندارد و در هر لحظه فقط یکی از این دو را می توان مشاهده کرد. منوی ذخیره اطلاعات تماس ها نیز چون قبل محل نگه داری اطلاعات تماس های دریافتی، تماس های برقرار شده و تماس های از دست رفته است که بازهم همانند قبل حداکثر تعداد تماس های قابل ذخیره در این سه قسمت روی هم 30 عنوان می گردد. حافظه داخلی C902 رقمی در حدود 160 مگابایت است که بکمک کارت حافظه M2 تا 4 گیگابایت قابل افزایش است.

 

 

sonyericsson_g700_11.jpg

 

یکی از قسمت های تکراری ولی موفقی که پیش از این در بسیاری از گوشی های دیگر سونی اریکسون نیز مشاهده شده است منوی Media Center می باشد که در ساختار C902 نیز دیده می شود در این منو همانطور که قبلا نیز اشاره کردیم کلیه بخش های مولتی مدیائی گوشی از قبیل گالری تصاویر، تراک های موسیقی، ویدئو ها، و Feed ها دیده می شوند و همچون قبل دسترسی به این قسمت ها با حرکت افقی در زیر منوهای هریک از این بخش ها صورت می گیرد. یکی از منوهای جدید افزوده شده به این بخش، Games برای بازی های قابل اجرا با استفاده از شتاب سنج داخلی گوشی ست که تک بازی حاضر در این بخش Need for Speed pro Street نام دارد. علاوه بر این، شتاب سنج داخلی گوشی اجازه چرخش تصویر در قسمت گالری را نیز به کاربر می دهد و همچون قبل امکان چرخش تصویر در سایر قسمت ها از جمله منوی اصلی وجود ندارد. خروجی TV تنها تغییر دیگری است که در این قسمت می توان به آن اشاره کرد. در کل و در مقایسه میان ساختار منوئی و مشخصات نرم افزاری اصلی در C902 و K850 نمی توان امتیاز خاصی برای طرفین در نظر گرفت و بجز چند تغییر کوچک و بزرگ در ظاهر منوهای C902، هر دو گوشی عملکرد یکسانی دارند. گالری نمایش تصاویر و پخش کننده موسیقی دستگاه در قیاس با K850 هیچگونه تغییری را نشان نمی دهند در اینجا و در قسمت پلیر گوشی در غیاب نرم افزار Walkman قابلیت های استانداردی دیده می شود که همگی آنها را پیش از این در K850 نیز دیده بودیم فرمت های مورد پشتیبانی در این پلیر شامل MP3 و خانواده AAC می گردد که لیست نچندان کاملی ست. اکولایزر پیش فرض MegaBass نیز در ساختار این پلیر دیده می شود و از شتاب سنج داخلی گوشی برای کنترل موسیفی در حال اجرا نمی توان استفاده کرد.

 

sonyericsson_c902_07.jpg

 

اما مطمئنا مهمترین بخش در ساختار C902 دوربین 5 مگاپیکسلی اتوفوکوس آن است که عنوان Cyber-Shot را نیز در کنار خود می بیند. برای کنترل  این دوربین همانطور که در ابتدا گفته شد هشت دکمه حساس به تماس در دو طرف صفحه نمایش تعبیه شده اند

 

sonyericsson_c902_08.jpg

 

این کلیدها که با گشودن دستگاه رو به بالا به رنگ آبی، روشن می گردند عبارتند از کلیدهای سوئیچ میان عکاسی و فیلمبرداری، کلید نمایش آخرین تصاویر و فیلم های گرفته شده و Focusing Mode در ردیف بالا همراه با  تنظیمات Shooting Mode، Scenes، تنظیمات تایمر و فلش در ردیف پائین که در مورد این آخری تنها کاری که می توان کرد خاموش و روشن کردن آن است! نکته جالب توجه در این قسمت در هنگام استفاده از این کلیدها رخ می دهد که با لمس کردن هر کدام منوی مستطیل شکلی بروی تصویر ظاهر می گردد که وظیفه کلید لمس شده و زیر منوهای آن را یادآوری می کند. اما فارغ از این دکمه های کنترلی اینترفیس استفاده شده در منوی عکاسی تغییر چندانی را نسبت به K850 تجربه نکرده است در اینجا و در هنگام عکاسی منوی مذکور به فرم افقی تغییر حالت داده و در آن چندین کنترل مشخص دیده می شود در سمت راست سه آیکون برای سوئیچ میان عکاسی، فیلمبرداری و گالری نمایش تصاویر در زیر هم قرار گرفته اند و در پائین تصویر نیز اطلاعات همیشگی این قسمت شامل رزولوشن، محل ذخیره سازی عکس، تعداد عکس باقی مانده تا پر شدن حافظه، وضعیت فلش و ماکرو دیده می شود. در تنظیمات این قسمت موارد فراوان و بی شماری را می توان یافت که تقریبا تمامی آن ها را در K850 نیز می توان پیدا کرد از موارد قابل ذکر در این قسمت لرزش گیر دست در هر دو حالت عکاسی و فیلمبرداری و قابلیت تشخیص لبخند در آن است. کیفیت عکس های گرفته شده توسط این دوربین بیش از آنکه با نمونه موفقی چونK850 قابل مقایسه باشد، بیشتر به SE G900 شبیه است و در این میان با اینکه صفحه نمایش فوق العاده گوشی در نمایش درخشان عکس های گرفته شده نقش موثری را ایفا می کند اما با انتقال تصاویر بروی کامپیوتر از درخشش آنها به شدت کاسته می شود. نگفته پیداست که عکس های گرفته شده توسط C902 را با نمونه های موفقی چون N82 و 6220 از نوکیا نیز به هیچ عنوان نمی توان مقایسه کرد. C902 در فیلمبرداری نیز همانی ست که انتظار می رود QVGA با 30 فریم در ثانیه که هنوز فاصله فراوانی با نمونه های VGA پر شمار موجود در بازار دارد. در رده عکاسی و فیلمبرداری به راحتی می توان تمامی امتیاز های ممکن را به دوربین فوق العاده K850 همراه با فلش قوی زنون آن اختصاص داد.
C902 را در رده ارتباطات می توان همان K850 نامید چرا که در اینجا نیز برای ارتباطات رادیوئی از چهار فرکانس GSM همراه با HSDPA استفاده شده است که بازهم به مانند K850 ارتباطات مبتنی بر HSDPA تنها به نمونه های دارای حرف “i” یعنی C902i محدود شده است. ارتباطات پر سرعت در گوشی بوسیله GPRS، EDGE و 3G برقرار شده و بلوتوث نسخه 2.0 با پشتیبانی از A2DP تنها امکان ارتباطی گوشی در رده بی سیم برد کوتاه محسوب می گردد. برای ارتباط با کامپیوتر نیز از پورت USB 2.0 استفاده شده است.

 

sonyericsson_c902_09.jpg

با اینکه از حضور C902 در بازارهای جهانی مدت نسبتا طولانی می گذرد اما این گوشی زیبا به تازگی به بازارهای داخلی راه یافته است قیمت فعلی C902 در بازارهای داخلی رقمی در حدود 400 هزار تومان است که در قیاس با رقبای سر سختی چون SE G900 با قیمتی در حدود 430 هزار تومان و از آن مهمتر K850 با قیمت در حدود 360 هزار تومان راه بسیار دشواری در جذب کاربران اکثرا محافظه کار ایرانی در پیش دارد.

 

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

33 دیدگاه

  1. درسته که این گوشی باریکترین گوشی 5مگاپیکسله ولی توجه داشته باشید که دوربینش اصلا کیفیت نداره.عکسهای که توسط این گوشی گرفته شده توی سایتهای معتبر قرار داره.و اگراین عکسهاره ببینید متوجه میشوید.

  2. واقعاً جالب بود
    حدس می زدم باریک ترین 5 مگاپیکسلی، از برند سامسونگ باشه!! ولی این گوشی C902 باریک ترین بود!
    در مورد اون امکانی که شبیه گوگل سرچ (که آقا هادی اشاره کردن) باید بگم این امکان رو حتی گوشی ای مثل J700 سامسونگ (که قیمتش 130هزار تومن هست) هم داره!
    قبول دارم امکان خارق العاده ای هست ولی تو این زمونه، اگه گوشی اینو نداشته باشه، جای سواله!

  3. سلام می خواستم بگم این گوشی شباهت زیادی به مدلهای K770 و T650 دارد اگر به مکان های دکمه ها جای دوربین و مکان کارت حافظه ،مکان شارژر و اندازه باریکی بدنه و…. توجه کنید میبینید که سونی اریکسون با این کارش در طراحی کلی در هزینه ها صرفه جویی کرده می خواستم یه انتقادی از کلیه مقاله نویسان در توصیف گوشی های سونی اریکسون داشته باشم اینکه سونی اریکسون منوهایش را زیاد تغییر نمیدهد یک مزیت است شما در نظر بگیرید سالیانه چندین مدل گوشی جدید وارد بازار میشود حال اگر منو تغییر میکرد کاربران گوشی ها سردرگم نمی شدند پس این موضوع یک مزیت است

  4. با سلام به دوستان
    عرفان جان امیدوارم مشکل شما از نوعی که سینای عزیز اشاره کرده اند نباشد ولی من تا بحال به چنین مشکلی در این گوشی برنخورده ام. در ضمن این C905 هنوز بطور رسمی ارائه نشده است ولی قرار است بزودی و به محض ارائه به بازارهای جهانی به بازار ایران نیز عرضه گردد
    —————————————-
    هادی جان از اطلاعات کاملت بسیار تشکر می کنم فتوبلاگ جالبی داری موفق باشی
    —————————————-
    amin جان البته نوع سخت افزار مشابه این دوربین ها که در N95، N95 8G، N82، N96 و 6220Classic کاملا یکی می باشد یکی از موانع نپرداختن به این موضوع است چرا که فارغ از مساله ای به نام فلش تغییر مشخصی را در این دوربین ها نمی توان مشاهده کرد
    —————————————-
    mohamad جان لطفا مصداق های این “مشکل عدم رعایت بی طرفی بین سونی اریکسون و نوکیا” که در متن فوق هم “کاملا مشهود” است را به روشنی مشخص نمائید
    —————————————
    حمید جان این لیست تمامی 5 مگاپیکسلی های موجود را در بر می گیرد که ظاهرا همین C902 با قطر 10.5 میلیمتری خود عنوان باریک ترین نمونه راکسب می کند
    با تشکر

  5. ممنونم آرش جان. آره منظورم همون بود. دقت نکردم.
    کا 850 شدیدن به لرزش حساسه. طوری که واقعن رو اعصاب آدم راه میره. گرفتن یه عکس شارپ بدون پایه ی ثابت کار تقریبن محالیه با این موبایل. هر چند وقتی رو یک جای ثابت بذاریش خدایی عکس های خوبی میگیره. اما همیشه که آدم به پایه ی ثابت دسترسی نداره.
    آقا یه چیز دیگه. شما خبر نداری این c905 تو بازار اومده یا نه؟ قیمتش چنده تقریبن؟

  6. من که w810 دارم ….از عکساشم راضی راضیم …..اگه دستت کمترین لرزش رو داشته باشه تا 600 کیلوبایت هم عکست حجم میگیره…….فقط فیلمبرداریش ضعیفه وگرنه به نظر من کامل کامل
    ولی خدا نکنه بیفته قاطی میکنه حسابی….البته فکر کنم این مشکل همه گوشی های این برنده که همشون ظریفند

  7. متاسفانه مشکل عدم بیطرفی شما بخصوص در مقایسه سونی اریکسون به نوکیا کاملا در متن نوشتار مشهود است . با تشکر از زحمات شما

  8. قرار بود با امدن n96 یک مقاله در مورد 5 مگا پیکسلی های نوکیا بنویسی.پس چی شد؟
    بالاخره این 6220 classic به بازار اومد قیمتش چقدره؟

  9. سلام…من الان نزديک چهار ماهه که اين گوشی C902 رو دارم و کاملاً ازش راضی ام…قبل از اين K810i داشتم که با اينکه تقريبا هردو يه سيستم دارن اين C902 يه چيز ديگه اس واقعا… متن شما واقعا قشنگ و کامل بود ولی يه چندتا نکته هم من بعنوان يه يوزر عملی اين گوشی اضافه ميکنم… اولا بزرگترين تفاوتشون نازکی و وزن کمتر اين گوشيه، گرچه شما گفتين محسوس نيست ولی باور کنين محسوسه..آخه اينقدر اين گوشی بطرز باور نکردنی ای نازک و خوش دسته که وزنش رو احساس نميکنين… جنس اش هم که فلزی و خيلی خوش تراشه به اين حس کمک ميکنه… دومين مورد که شما بهش اشاره نکردين و خيلی مهم و خيلی هم جالبه خاصيتيه که به اين مدل اضافه شده و تو قبلی ها نبود و اونم اينه که مثل سرچ گوگل اگه شما شماره ای رو يادتون رفته باشه و يا کلا بهر دليلی، وقتی دو سه تا شماره اول اون رو وارد کنين تمام شماره تلفنهايی رو که با اون اعداد شروع ميشن رو از تو حافظه مياره بيرون و ظاهر ميکنه و همينجور که ميرين جلو از آپشن های مختلف کم ميشه تا ….وقتی که شماره مورد نظرتون رو ميبينين و با کليک روی اون شماره تون رو ميگيرين…. مورد سوم موزيک پلير اونه؛ من فکر ميکنم تمام انتظاری رو که از يک موزيک پلير دارين تو اين مدل با منوهای قشنگ و متفاوت اش براورده ميکنه…مورد چهارم و بسيار مهم تقويت سيستم های اتصال به اينترنت، سرعت بالا و سرويسهای فرعی اون هست که واقعا تو اين مدل سنگ تموم گذاشتن و بهتر شده..مثلا يه موردش که من زياد استفاده ميکنم قابليت گرفتن عکس و پابليش مستقيم اون بهمراه کامنت و نوشته تون توی بلاگره… شما يه وبلاگ تو بلاگر درست ميکنن و مستقيم از تو موبايلتون توش پست مينويسين و پابليش ميکنين( من خودم يه وبلاگ دارم که آدرسش رو آخر همين کامنت مينويسم)..مورد پنجم دوربين عکاسی اونه… اگر تمرين کنين و نکات يه عکاسی خوب و همچنين منوها و ترکيب اونها رو ياد بگيرين بعد از سالها عکاسی تفريحی ميتونم بگم اينقدر دوربين خوب و حرفه ای و باکلاسی تو اين مدل نصب شده که حيرت ميکنين…واقعا باور نکردنيه که يه همچين امکاناتی رو تو يه همچين موبايل کوچک و خوشدستی جادادن و هميشه توی دست شما و همراه شماس… و چندتا نکته ديگه از قبيل صفحه نمايش عالی و دکمه های جذاب، منوهای سرراست، مسجينگ متفاوت که همه و همه از اين گوشی يه شاهکار ساخته… درضمن آدرس وبلاگ من اينه http://mylmb.blogspot.com
    که my lmb مخفف My London Mobile Blog هست و عکسهائی که من از لندن و اطراف اون ميگيرم رو اونجا با توضيحات پابليش ميکنم( البته چون عکسها از طريق موبايل و اينترنت موبايل و بلاگر به اونجا ميرسه خودبخود کيفيتش رو تو راه کم ميکنن تا به مرحله پابليش برسه وگرنه کيفيت عکسهای اوريجينال واقعا معرکه و عاليه)……من بنابه شغل ام هر روز جاهای مختلف و عجيب غريب لندن و اطرافش رو ميرم و عکس ميگيرم و اين وبلاگ کاملا فعال و همينجور که می بينين روزی ۴ـ۵ تا پست از جاهائی که کمتر کسی ، حتی خود لندنی ها شانس اش رو دارن که همه رو يه جا ببينن اونجاس با توضيحات کامل(البته انگليسی)… و از همه مهمتر اينکه همه شون کاری هست از شاهکارسونی اريکسون گريت C902… ارادتمند ـ هادی از لندن

  10. سلام و خسته نباشید.
    من نمیدونم این چه تبیه که بعضی تا یه گوشی جدید میاد گوشی فعلیشونو میفروشن و اون جدیدرو با هزینه گزاف میخرن؟
    اینجوری فکر نکنم از گوشی خودشون لذت ببرن. من تقریباً اواسط سال 2005 یه k750i گرفتم بعد از یه گوشی 1100 نوکیا که داشتم خیلی هم باهاش حال میکنم. این گوشی حتی زبان فارسی هم نداره!
    ربط داشت به موضوعتون؟!!!

  11. ممنون از نقد عالی شما
    نمی دونم چرا من از سری W بیشتر از همه خوشم میاد و این گوشی هم چنگی به دلم نزد.
    می خواستم خواهش کنم نقدی در مورد W902 بزارید که من بی صبرانه منتظر ورودش هستم.
    در مورد مشکل عرفان جان باید بگم:
    در بعضی موراد دیده میشه که دوربین های سونی اریکسون اصلاً خوب عمل نمی کنن.
    یه دونه W810 داشتم که دوربینش دیمی بود!! هر کاری باهاش کردم (حتی درایور دوربینش رو عوض کردم) درست نشد که نشد. فقط 10% از عکس هایی که می گرفت خوب از آب در میومد!! نمی دونم چرا!! اعصابم رو به هم ریخته بود. هنوز نمونه عکساش رو دارم. جلوی دوربین های 1.3MP هم کم میاورد!!
    احتمالاً این گوشی K850 که عرفان جان میگن، از همون دسته گوشی هاییه که مشکل (احتمالاً سخت افزاری) دوربین دارن.

  12. با سلام
    Amir جان همانطور که خودت گفتی فیلمبرداری یک دوربین ارتباط چندانی با رزولوشن عکاسی آن ندارد و این دو مقوله کاملا جدا از یکدیگر هستند بطوریکه در حال حاضر می توان به نمونه هایی اشاره کرد که دارای رزولوشن عکاسی 3.15 یا 2 مگاپیکسل هستند ولی با 30 فریم در ثانیه و با کیفیت VGA فیلممبرداری می کنند (نمونه هایی چون N90 و N93) واز طرفی دیگر می توان به نمونه هایی با 5 یا حتی 8 مگاپیکسل اشاره کرد که با رزولوشن VGA فیلمبرداری نمی کنند (K850 و یا C905) شاهد دیگری که در این مورد می توان به آن اشاره کرد رزولوشن عکاسی دوربین های فیلمبرداری خانگی پیشرفته است که اگر تجربه کارکرد با آنها را داشته باشید با اینکه در مقوله فیلمبرداری به کیفیت های HD ویا حتی Full HD دست می بابند ولی رزولوشن عکاسی در آن ها اغلب از یک یا دو مگاپیکسل فراتر نمی رود.
    در ضمن به پاسخ مربوط به هر مطلب در همان مطلب پرداخته می شود
    با تشکر

  13. سلام ارش خان و ممنون از اطلاع رسانی خوبت. یه سوال دارم. فیلمبرداری وی جی ای با 30FS یا حتی کیفیتای بهتر بستگی به عدد mega pixel لنز دور بین داره یا نه؟ چون دوربین 3.2 با فیلمبرداری vga و 30fs هست از طرفی دوربین 5 با فیلمبرداری بی کیفیت تر QVGA هم تولید شده مثه همین C902. در ضمن اگه بخوام درباره N95 8G ازت سوال کنم باید تو مطلب مربوط به خودش باشه؟ اگه اره جوابمو همونجا میدی؟ ممنون ارش خان.

  14. با سلام
    عرفان جان گوشی مورد نظر شما برادر بزرگتر این مدل با نام SE C905 است.در ضمن فکر می کنم شما یکی از اولین کسانی هستید که با دوربین مناسب (البته به نظر من) K850 مشکل دارید لطفا دقیق تر صحبت کنید، به عبارت دیگر چه چیز در K800 از K850 بهتر است؟
    با تشکر

  15. در ضمن اگه تقریبن همه چیزش شبیه کا 850 هستش، کاش در مورد دوربین ضعیفش بیشتر می گفتی. من که تو عمرم همیشه سونی اریکسون داشتم، این 6 ماهی که کا 850 خریدم واقعن از دوربینش حرص می خورم. کا 800 خیلی بهتر بود. منتظر یک گوشی جدید و متفاوت از این سری میمونم که از دست کا 850 خلاص شم.

ارسال یک پاسخ