SonyEricsson W980 الهه زیبائی

25
7921

سری واکمن سونی اریکسون بدون شک یکی از کم فراز و نشیب ترین مجموعه هائی هایی ست که تا به امروز به بازار عرضه شده است  مجموعه ای که فارغ از مشکلات همیشگی این کالا و بالا و پائین رفتن های مداوم سهم تولید کننده در بازار جهانی، همواره یکی از محبوب ترین نمونه ها میان طرفداران موسیقی محسوب می گردد. یکی از آخرین  و مجهز ترین نمونه های این کلاس SE W980 نام دارد که در ادامه به بررسی کاملی پیرامون آن می پردازیم. با ما همراه شوید.

مدل و نام SonyEricsson W980
ابعاد 16.2×46×92 میلی متر
وزن 100 گرم
صفحه نمایش داخلی 2.2 اینچ- خارجی نامعلوم
320×240 پیکسل +176×176 پیکسل
 قابلیت نمایش 262 هزار رنگ
دفترچه تلفن تا 1000 عنوان و تا 7000 شماره
کارت حافظه+حافظه داخلی ندارد+8GB
ارتباطات GSM چهار بانده+GPRS+EDGE+3G+Bluetooth
سیستم عامل ندارد
پردازنده نامشخص
وضوح دوربین 3.15 مگاپیکسل بدون قابلیت اتوفوکوس
حداکثر وضوح فیلمبرداری QVGA با 15 فریم در ثانیه
ظرفیت باتری 930mAh

مدت زمان زیادی از آخرین باری که از یک گوشی واکمن سونی اریکسون به هیجان آمدم می گذرد، در این مدت نچندان کوتاه که حد فاصل زمان تولید W960 تا به امروز باشد این سری مدل های مختلف و فراوانی را به خود دیده است اما در کل و بجز یکی دو مدل برجسته سایرین در درجه بالائی از اهمیت و نوآوری جای نداشتند (البته از نظر من) اما این بار ظاهرا با یک مدل پیشرفته و جذاب روبرو هستیم که خاطره روزهای پر فروغ این سری را کاملا زنده می کند.

 

sonyericsson_w980_02.jpg

 

W980 مدلی ست که با مشخصات پیشرفته و با ظاهری خاص، رقیب چندانی را پیش روی خود نمی بیند و یافتن نمونه ای در کلاس Feature Phone که واجد تمامی قابلیتهای آن باشد کار ساده ای نیست. ابعاد این گوشی زیبا 16.9×46×92 میلیمتر با وزن 100 گرم است.  قسمت روئی دستگاه بطور کامل از پلاستیک کاملا براق و جذابی پوشانده شده است که با اینکه در تقویت ظاهر آن نقش موثری را ایفا کرده است اما همانطور که به راحتی می توان حدس زد در یک چشم به هم زدن با اثرات انگشت فراوان پوشانده می شود، حساسیت و ضربه پذیری این بخش یکی دیگر از موارد منفی قابل ذکر در آن است. بر بالای این بخش صفحه نمایش خارجی گوشی جای دارد که با اینکه در هیچ منبعی به سایز آن اشاره نشده است اما آنچه از ظاهر آن مشخص است بیشتر از 1.5 اینچ نمی توان باشد رزولوشن این صفحه نمایش 176×176 پیکسل است و توانائی نمایش 262 هزار رنگ را دارد. بعلت ساختار شفاف و آینه مانند بکار گرفته شده در این قسمت امکان تشخیص این صفحه نمایش در هنگام خاموش بودن آن وجود ندارد و در اکثر اوقات این قسمت کاملا در زیر این پوشش آیته ای پنهان می گردد. کیفیت این صفحه نمایش در محیط های داخلی در سطحی متوسط و معمولی قرار گرفته و در نور مستقیم خورشید نیز بسبب وجود لایه شفاف اشاره شده از خوانائی بالائی برخوردار نیست. که البته در این مورد نمی توان ایراد چندانی به این بخش گرفت و معمولا صفحه نمایش های خارجی در گوشی های تاشو از کیفیت چندانی برخوردار نیستند. از کارهایی که با این صفحه نمایش و بدون گشودن گوشی می توان انجام داد می توان به کنترل کامل موسیقی و استفاده از رادیوی FM اشاره کرد. در زیر صفحه نمایش خارجی شش دکمه لمسی از نوع مقاومتیبرای کنترل موسیقی در نظر گرفته شده است که از لحاظ حساسیت در سطح کاملا مطلوبی قرار داشته و به هر نوع تماس اعم از دست یا اجسام دیگر نیز حساس هستند. از دیگر موارد جالب توجه در این قسمت چراغ LED هشدار دهنده در پائین این بخش است که در هنگام پخش موسیقی به رنگ نارنجی همیشگی در آمده و  ریتمی متناسب با آهنگ در حال پخش دارد.

 

sonyericsson_w980_03.jpg

 

با گشودن دستگاه با صفحه نمایش 2.2 اینچی آن روبرو می شویم که دارای رزولوشن 320×240 پیکسل بوده و همچون  همیشه قادر به نمایش 262 هزاز رنگ است. عملکرد این صفحه نمایش و کارکرد آن در شرایط مختلف نوری کاملا رضایت بخش است و مشکل چندانی را برای کاربر بوجود نخواهد آورد. از موارد جالب توجه بر بالای صفحه نمایش قرار گرفتن دوربین دوم تماس های ویدئویی در مرکز تصویر و متمایل نمودن اسپیکر برقراری تماس به سمت راست آن است موقعیتی که پیش از این در نمونه دیگری مشاهده نشده است. تنها المان های دیگر موجود در این قسمت دو قطعه پلاستیکی در دو طرف صفحه نمایش است که برای عدم ایجاد تماس مستقیم صفحه نمایش با صفحه کلید در هنگام بسته بودن طراحی گردیده اند.

 

sonyericsson_w980_04.jpg

 

صفحه کلید اصلی دستگاه یک نمونه کاملا خاص و ویژه است که از طراحی دایره ای در آن استفاده فراوانی شده است بطوریکه تمامی کلیدهای موجود در این قسمت در هر دو بخش کنترلی و عددی یا خود یک دایره کامل هستند و یا بخشی از یک دایره بزرگتر را تشکیل می دهند. صفحه کلید عددی با دایره های بزرگ و کاملا مجزا یکی از بهترین نمونه های حال حاضر در میان تمامی رقبای این کلاس محسوب می شود که به علت Feedback مناسب و تفکیک فوق العاده ای که که ارائه می دهد امکان اشتباه در تایپ حتی بدون نگاه کردن مداوم به این قسمت را کاملا از بین می برد. بر بالای این صفحه کلید دو دکمه Walkman و Power دیده می شود که انتقال کلید روشن/خاموش به این قسمت یکی دیگر از نوآوری های این بخش محسوب می گردد. بخش کنترلی دستگاه اما طبق معمول کمی بیش از اندازه شلوغ و درهم است. در اینجا و در قالب دو نیم دایره نچندان بزرگ، شش کلید، متشکل از دو Soft-Key، کلیدهای برقراری و رد تماس کلید C و میانبر ورود به منوی اصلی قرار گرفته اند که در این میان کوچکترین ابعاد نیز به مهم ترین آن ها یعنی کلیدهای برقراری و رد تماس تعلق گرفته است. البته اندک برجستگی این دو کلید، کمی از شدت این ماجرا کاسته است. بهترین طراحی در کل این قسمت نیز مطمئنا به کلید بزرگ و راحت D-Pad در مرکز بخش کنترلی تعلق دارد. سنسور تنظیم نور در بالاترین قسمت این بخش تنها المان دیگری ست که در اینجا به چشم می خورد. نور پس زمینه صفحه کلید که تمامی  بخش های آن را بلا استثنا در بر می گیرد سفید کاملا پور نور اما نسبتا غیر یکنواختی ست که مشکل چندانی را در استفاده از دستگاه در تاریکی بوجود نمی آورد.

 

sonyericsson_w980_05.jpg

 

نگاه کوچکی به سمت چپ دستگاه واقعیت تلخی را برای کاربر حرفه ای سونی اریکسون روشن می کند واقعیتی که این شرکت پیشرو از پس مدتها تولید گوشی های سری واکمن که مهمترین قابلیت شان پخش موسیقی ست تکرار، تکرار و تکرار کرده است در اینجا بار دیگر از همان پورت همیشگی اتصالات سیمی استفاده شده است و همانطور که حدس زدن آن کاملا کار راحتی ست این بار نیز از پورت 3.5 میلیمتری اتصال هدست خبری نیست و بار دیگر این وظیفه به هماهنگ کننده این پورت محول شده است، واقعا استفاده از این پورت ساده (که در اغلب Music Phone های دیگر برندها حضور دارد)، تا این اندازه مشکل و بغرنج است؟ استفاده از پورت اختصاصی سونی اریکسون در این بخش بجز مشکل عدم امکان اتصال مستقیم و بدون واسطه هدست دلخواه به گوشی، مشکل دیگری را نیز در پی دارد و آن نیز اجبار کاربر در استفاده همزمان تنها یکی از سه پورت شارژر، هدست یا کابل USB ست که البته سونی اریکسون  این بار با راه حلی ابتکاری این مشکل را تا حدود زیادی برطرف کرده است. در این راه حل پورتی مشابه نمونه موجود در سمت چپ گوشی بر پشت محل اتصال شارژر به گوشی قرار گرفته است که به کاربر اجازه اتصال یک Gadget دیگر درست بروی پورت شارژری که خود به گوشی متصل است را می دهد. دیگر المان های حاضر در سمت چپ دستگاه LED هشدار دهنده همراه با یکی از اسپیکرهای استریوی گوشی و محلی برای اتصال بند به آن است.
در سمت راست گوشی و در پائین ترین قسمت دومین اسپیکر استریوی دستگاه همراه با کلیدی کشوئی برای قفل کردن صفحه کلید دیده می شود که شامل کلیدهای حساس به تماس روئی نیز می گردد. بر بالای این دو بخش، کلید سوئیچ میان رادیو و پلیر (که در هنگام بسته بودن گوشی و استفاده از صفحه نمایش خارجی کاربرد دارد) و Rocker تغییر صدا قرار گرفته اند. به رسم اغلب گوشی های تاشو در بالا و پائین دستگاه نیز خبری از هیچ المان کنترلی نیست.

 

sonyericsson_w980_06.jpg

برخلاف قسمت براق روی دستگاه، در پشت گوشی از پلاستیک نرم و ماتی استفاده شده است که علاوه بر قرار گرفتن بهتر در دست، مشکل ماندن اثر انگشت را نیز بطور کامل از میان برده است. تنها المان مهم در این قسمت لنز دوربین 3.15 مگاپیکسلی دستگاه است که بدون کاور، فلش و آینه عکاسی از خود رسم دیرینه سونی اریکسون در گوشی های غیر تخصصی در زمینه عکاسی را ادامه داده است. سنسور نور تعبیه شده در کنار لنز دوربین یکی از نوآوری های صورت گرفته در این قسمت محسوب می شود این حسگر با بررسی شرایط نوری محیط تنظیمات خودکاری را به دوربین اعمال می کند. با گشود کاور این قسمت باتری 950mAh گوشی پدیدار می شود که گذشته از اعداد رسمی 370 ساعت در حالت Stand-by و 9 ساعت در هنگام مکالمه، در دنیای واقعی و در یک استفاده متوسط حداکثر تا 4 روز پاسخگوی کاربر خواهد بود. دوام این باتری در پخش مداوم موسیقی نیز 20 ساعت اعلام شده است. جستجو برای یافتن هرگونه کارت حافظه در این بخش نتیجه ای در بر ندارد.

 

sonyericsson_w980_07.jpg

 

اینترفیس استفاده شده در گوشی همان نمونه تکراری همیشگی در نمونه های غیر هوشمند این سازنده است که به آخرین ورژن خود ارتقا یافته است و از لحاظ تشابه دقیقا همان نمونه ای ست که پیش از این در دیگر مدل های این کلاس همانند C902 نیز شاهد حضور آن بودیم. در صفحه Stand-by المان های استاندارد همیشگی چون نشانگرهای قدرت باتری و سیگنال، نام پروفایل انتخاب شده، نوع اتصالات پر سرعت (GPRS، 3G و…) به همراه تاریخ و زمان به نمایش در آمده اند. وظیفه Soft-Key های دوگانه دستگاه همراه با کلید تائید میانی D-Pad نیز در قسمت پائین دیده می شود. منوی اصلی گوشی در حالت پیش فرض همان نمونه آشنای ماتریسی 3×4 است و دیگر شیوه های نمایش این قسمت همانند قبل شامل منوی چرخشی (Rotating) و تک آیکونه می گردد که قبلا در رابطه با آنها در مطلب C902 توضیحات کافی داده شده است. دیگر افکت مشاهده شده در این قسمت در هنگام انتخاب یک Application در منوی اصلی رخ می دهد که در این هنگام و قبل از آنکه برنامه مورد نظر اجرا شود آیکون انتخاب شده بصورت کاملا بزرگتر به مرکز تصویر آمده و سایر منوها در پس زمینه به صورت محو در می آیند. منوی آشنای Activity Menu نیز به مانند قبل محل دسترسی مستقیم به برخی قابلیت های مهم گوشی همچون امکانات ارتباطی و همچنین مشاهده برنامه های در حال اجرا است. حالت Flight برای غیر فعال کردن کلیه ارتباطات دستگاه و استفاده از آن بعنوان یک پلیر در این اینترفیس تعبیه شده است اما همانند قبل این حالت تنها در صورت وجود سیمکارت قابل دسترسی ست و با فعال کردن آن دستگاه یک بار Reset می شود.
دفترچه تلفن استفاده شده در این مدل با اینکه نسبت به دیگر مدل های این کلاس دچار تغییر ساختاری نشده است اما تغییرات جالبی در آن به چشم می خورد. این دفترچه تلفن امکان ذخیره 1000 عنوان و 7000 شماره تلفن را دارد. کنتاکت های موجود در این قسمت امکان مرتب شدن براساس نام یا فامیل را دارند و جستجو در میان آنها همچون قبل با نوشتن تدریجی نام صورت می گیرد. همچون همیشه امکان نمایش همزمان کنتاکت های موجود در سیمکارت و حافظه داخلی نیز امکان پذیر نیست. درهنگام افزودن کنتاکت جدید به سبک همیشه قسمتی با پنج Tab در اختیار کاربر قرار می گیرد که در اولین قسمت امکان افزودن تا 7 شماره مختلف وجود دارد در دومین بخش آدرس ایمیل و URL شخص ثبت می گردد، در Tab سوم امکان اختصاص عکس، زنگ، Voice Command و زنگ Message دلخواه وجود دارد که این آخری قابلیتی کاملا جدید محسوب می گردد. قسمت چهارم به اطلاعات پستی اختصاص یافته و در آخرین بخش نیز یادداشت های دلخواه و محلی برای وارد کردن تاریخ تولد با امکان افزودن مستقیم آن به تقویم دیده می شود.  منوی ذخیره اطلاعات تماس ها اما کوچکترین تغییری را نسبت به قبل نشان نمی دهد و در آن در بخش های سه گانه تماس های دریافتی، تماس های برقرار شده و تماس های از دست رفته رویهم تا 30 عنوان قابل ذخیره کردن است که برای تماس های تکراری تنها آخرین آنها ثبت می گردد.
W980 در هنگام برقراری تماس نمونه کاملا موفقی محسوب می شود در اینجا به محض وارد کردن سومین شماره و به لطف قابلیت فوق العاده Smart Dialing تمامی گزینه های عددی و حروفی ممکن به نمایش در می آیند. بعنوان مثال در این قسمت برای شماره گیری کنتاکتی با نام “Arash” تنها کافی ست کلیدهای 171 را شماره گیری کنیم تا کنتاکت مورد نظر بعنوان اولین پیشنهاد نمایش داده شود.

 

sonyericsson_g700_11.jpg

یکی از قسمت های حذاب همیشگی در گوشی های پیشرفته سونی اریکسون منوی فوق العاده Media Center است که در W980 نیز طبیعتا دیده می شود در اینجا و به سبک دیگر نمونه ها دسترسی راحت و مستقیمی به موارد متعدد مولتی مدیائی گوشی همچون پلیر پخش موسیقی، گالری نمایش تصاویر، منوی بازی، پخش کننده ویدئو، RSS Reader، Photo Tag و چندین قسمت دیگر فراهم شده است که بصورت صفحه به صفحه اطلاعات درخواستی کاربر را دقیق تر می کنند. با کمک شتاب سنج داخلی تعبیه شده در گوشی امکان چرخش اتوماتیک این قسمت و چندین بخش دیگر همچون پلیرهای پخش موسیقی و ویدئو و گالری نمایش تصاویر وجود دارد. گالری نمایش تصاویر در گوشی یکی از بهترین Application های موجود برای این قسمت در میان تمامی رقبا ست در اینجا امکان دسترسی مستقیم به آخرین عکس گرفته شده توسط دوربین، دسترسی زمانی به عکس های موجود (Timeline View)، افزودن Tag به تصاویر و Mark کردن عکس های دلخواه، زیر عنوان Favorite جهت دسترسی آسان تر به آنها وجود دارد. از دیگر نقاط قوت این گالری افکت های اسلاید مانند آن در هنگام نمایش تمام صفحه تصاویر و حرکت میان آنها می باشد. خروج از حالت تمام صفحه نیز با افکت جدیدی همراه است که پیش از این در دیگر نمونه های این کلاس مشاهده نشده بود. در مجموع گالری نمایش تصاویر در W980 نمونه فوق العاده است که به راحتی از نمونه های پیشرفته سری N نوکیا نیز بالاتر قرار می گیرد.

 

sonyericsson_w980_08.jpg

 

اما برای دستگاهی که دارای حافظه داخلی هشت گیگابایتی بوده و نام واکمن را بر خود دارد بدون شک پلیر پخش موسیقی مهمترین قسمتی ست که در آن می توان سراغ گرفت. در اینجا و بر طبق انتظار از نرم افزار فوق العاده Walkman 3.0 استفاده شده است که در حال حاضر بدون هیچ ابهامی برترین پخش کننده موسیقی در میان تمامی برندهاست. برای دسترسی مستقیم به پلیر دستگاه علاوه بر میانبر مستقیم در منوی اصلی گوشی می توان از کلید اختصاصی واکمن بر بالای صفحه کلید عددی نیز استفاده کرد. جستجو در میان آهنگ ها از طریق منوی Media Center  بصورت مرحله به مرحله صورت می گیرد که در نوع خود بسیار کاربردی و جذاب است. در صفحه Now Playing نسبت به قبل تغییر مشخصی دیده نمی شود در اینجا گذشته از نام و تصویر آلبوم امکان اختصاص Visualization های متفاوت نیز وجود دارد. کلید D-Pad در این قسمت برای کنترل آهنگ در حال پخش استفاده شده و علاوه بر این امکان حرکت در لیست Track ها نیزبوسیله این کلید  وجود دارد. لیست فرمت های مورد پشتیبانی توسط این پلیر همچون قبل لیست کامل و مطلوبی ست. نقاط قوت همیشگی این پخش کننده همچون اکولایزرهای متعدد و چندین Playlist مختلف که از لحاظ ظاهری بهبود فراوانی یافته اند برای W980 نیز در نظر گرفته شده است . از دیگر نکات مثبت W980 در پخش موسیقی امکان دسترسی به اکثر امکانات این پخش کننده بدون گشودن دستگاه و از طریق صفحه نمایش خارجی ست که شش دکمه حساس به تماس این قسمت همراه با کلید جانبی سوئیچ میان رادیو و پلیر در بهبود کارکرد این بخش نقش موثری ایفا کرده اند. یکی از قابلیت های مشترک گوشی های اشرافی سری واکمن بهره گیری از Application اختصاصی سونی اریکسون در کنترل آهنگ در حال پخش از طریق تکان دادن گوشی ست که اختصارا به آن Shake control می گویند قابلیتی که در W980 نیز حضور دارد و برای استفاده از آن کافی ست با فشردن دکمه واکمن، گوشی را رو به جلو (برای رفتن به آهنگ بعدی) رو به عقب (برای رفتن به آهنگ قبلی) و یا ترکیبی از این دو (برای پخش تصادفی آهنگ ها) حرکت دهیم.

 

sonyericsson_w980_09.jpg

 

دیگر قابلیت شایسته تقدیر در این پلیر Application محبوب SenseMe است که البته همچنان برای جدا سازی آهنگ ها بر اساس ریتم احتیاج به نرم افزار SE Media Manager و آپلود نمودن آهنگ ها به گوشی از طریق آن دارد. با Minimize نمودن آهنگ در حال پخش مشخصات کلی آن همچون نام و زمان باقی مانده به صفحه اصلی منتقل شده و در این هنگام با پشتیبانی گوشی از Theme های مبتنی بر Flash Lite افکت های فوق العاده زیبائی متناسب با ریتم آهنگ بروی صفحه Stand-by ظاهر می گردد. افکت های نوری در هنگام پخش آهنگ بروی صفحه کلید و صفحه نمایش نیز خبر جدیدی برای این پلیر محسوب نمی گردد. صدای خروجی از اسپیکرهای اصلی گوشی نیز کاملا پر قدرت و نسبتا با کیفیت است. پلیر ویدئو در W980 یک پخش کننده بسیار پیشرفته در میان سایر مدل های بدون سیستم عامل محسوب می گردد در اینجا با نمونه ای روبرو هستیم که بجز امکانات استانداردی نظیر قابلیت نمایش تصویر بصورت تمام صفحه افقی و عمودی و امکان حرکت سریع رو به جلو و عقب در تصویر، نمایش Slow Motion را نیز در اختیار کاربر قرار می دهد علاوه بر این توسط این پلیر امکان ایجاد Screen Shot از هر فریم دلخواه  و افزودن آن به گالری نیز وجود دارد. رادیو FM با پشتیبانی از RDS و امکان ذخیره اتوماتیک تا 20 ایستگاه از دیگر مشخصات مولتی مدیائی W980 محسوب می گردد و بعنوان یکی دیگر از امکانات پر شمار W980 در این قسمت می توان به فرستنده FM جهت انتقال موسیقی به گیرنده های FM اشاره کرد که علاوه بر انجام وظیفه اصلی خود نام خواننده و نام Track در حال پخش را نیز از طریق RDS به گیرنده FM انتقال می دهد.

 

sonyericsson_w980_10.jpg

 

دوربین 3.15 مگاپیکسلی گوشی که در آن از فوکوس اتوماتیک  و دکمه اختصاصی عکاسی خبری نیست بر طبق انتظار نمونه فوق العاده ای محسوب نشده و از این گذشته محل کاملا نامناسبی نیز برای آن در نظر گرفته شده است (دقیقا جائی که انگشت اشاره در هنگام در دست گرفتن گوشی قرار می گیرد). منوی عکاسی این دوربین نیز به هیچ عنوان شایسته کلاس و مشخصاتی که از W980 انتظار داریم نیست و در قیاس با نمونه های موفقی همچون W910 و W890 گام بلندی رو به عقب محسوب می گردد. تنظیمات گوشی در این قسمت موارد محدود و نسبتا کمی را شامل می شود که از آن میان می توان به تنظیمات سایز عکس، White Balance، تایمر سرخود، عکاسی پانوراما، تصویر برداری پی در پی  و حالات عکاسی اشاره کرد. کیفیت عکس های گرفته شده توسط این دوربین با اینکه در مواردی همچون نمایش صحیح رنگ ها و تناسب کنتراست موفق عمل می کند، اما بعلت الگوریتم سخت گیرانه حذف نویز در آن عملا جزئیات مهمی از تصویر را نیز حذف می کند. رزولوشن فیلمبرداری این دوربین نیز همانطور که به راحتی می توان حدس زد QVGA با 15 فریم در ثانیه است که از یک دوربین بدون فوکوس اتوماتیک انتظار بالاتری نیز نمی توان داشت. فرمت ذخیره ویدئو در این دوربین MPEG-4 بوده و صدا ها نیز به فرم AAC ذخیره می گردند.
در رده ارتباطات تمامی اجرایی که از یک Feature Phone انتظار می رود در W980 حضور دارد در اینجا از چهار فرکانس GSM همراه با HSDPA برای برقراری تماس استفاده شده و ارتباطات پر سرعت از طریق EDGE، HSCSD، GPRS و 3G تامین می گردد. بلوتوث نسخه 2.0 با پشتیبانی از A2DP در غیاب Wi-Fi تنها راه ارتباطات برد کوتاه در W980 محسوب می گردد و برای ارتباط با کامپیوتر نیز از پورت USB استفاده می شود. سرعت خواندن اطلاعات از روی گوشی رقم فوق العاده 2500KB/s و سرعت انتقال اطلاعات به گوشی در حدود 1800KB/s است که در قیاس با نمونه مشابه ای چونN95 8G که رقم های فوق به ترتیب 840KB/s و 730KB/s است علت نامیده شدن پورت اتصال سونی اریکسون با نام “Fast Port” یا پورت پر سرعت به خوبی مشخص می گردد.

 

sonyericsson_w980_11.jpg

SonyEricsson W980 یکی از بهترین نمونه هایی ست که تاکنون زیر نام Walkman به بازار معرفی شده است این گوشی زیبا که از تاریخ عرضه آن به بازارهای جهانی چیزی نزدیک به سه ماه می گذرد چندی ست با قیمت مناسب 455 هزار تومان به بازارهای داخلی نیز راه یافته است.

 

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

25 دیدگاه

  1. من مدت يكسال است كه اين گوشي را خريده ه ام اما 6ماه است كه هنگ مي كند وخراب شده وهزيني زيادي كردهام همه خوب نشد بايد چكاركنم راهنما ئي كنيد لطفا

  2. سلام
    دوست عزیزم من هم چند وقتی میشه که گوشی w980 خریداری کردم و تقریبا راضی ام
    اما مشکلی که دارم با فرستنده اف ام گوشیه که کار نمیکنه
    و پیغام میده که در این منطقه یا کشور به دلیل منع قانونی کار نمیکنه
    میخواستم بدونم این مشکل چطور حل میشه
    can not use the fm transmitter in this country / rigion due to legal constraints
    ممنون میشم اگه راه حلی پیدا کنید

ارسال یک پاسخ