بدون شک نمی توان صحبت از پدیده ای مانند تصویر برداری در گوشی های موبایل کرد و نامی از یکی از بهترین های این رده یعنی SE K800 نبرد که در زمان ارائه شدن به بازار، کاملا یکه تاز این رده بوده و رقیبی نداشت. و حالا با گذشت شاید در حدود یک سال از ارائه آن به بازار، نسل تازه ای از آن سری با خصوصیاتی اصلاح شده، به بازار راه یافته است. در این مقاله به بررسی کامل و جامعی از SE K810 که به تازگی به ایران نیز راه یافته است، میپردازیم. اگر علاقمندید، در ادامه مطلب با ما باشید.
در فوریه 2007 شرکت سونی اریکسون چندین گوشی مختلف را به معرض نمایش عموم گذاشت که از این میان، دو محصول در رده Cyber-Shot (رده ای که در آن تاکید بر دوربین دستگاه میباشد) قرار داشتند که یکی از آنها گوشی با قیمت مناسب K550 و دیگری مدل زیبای K810 بود (که با توجه به نام گذاری های انجام شده در اولین نگاه انتظار دیدن قابلیت های صوتی W550 و W810 بهمراه قابلیت های تصویر برداری سری K در بیننده ایجاد می شود).
از نظر ظاهری K810 دارای طراحی مشابه سلف خود یعنی K800 میباشد و شاید نقطه بزرگ اختلاف این دو، صفحه کلید نسبتا عجیب آن است که دارای طراحی کاملا منحصر به فرد بوده و از لحاظ کاربردی به نظر بسیار کارآمد می نماید.
قسمت اعظم روی گوشی را صفحه نمایش نسبتا بزرگ 2 اینچی K810 پوشانده است که از لحاظ ابعاد و رزولوشن (و متاسفانه قدرت فوق العاده در جذب اثر انگشت) کاملا مشابه K800 می باشد. شفافیت و خوانائی این صفحه نمایش در حد نسبتا بالائی است که در محیط های با نور بالا و مخصوصا در نور مستقیم خورشید این خوانائی به شدت افت میکندکه با توجه به سابقه سونی اریکسون در ساخت صفحه نمایش های متوسط کاملا قابل پیش بینی بود و از این لحاظ شاید قابل رقابت با گوشی های متوسط نوکیا (مثل سری های S40) نیز نباشد. البته سونی اریکسون چند ماه پیش با ارائه W880 کمی از این مساله دور شد و صفحه نمایش با کیفیت تری را ارائه نمود که متاسفانه این بار این روند تکرار نگردید.
بر بالای این صفحه نمایش اسپیکر برقراری تماس بهمراه دوربین VGA دوم گوشی برای برقراری تماسهای ویدئویی تعبیه شده است و البته همانند K800 دو دکمه میانبر موسوم به Multimedia Keys نیز در دو طرف بالای صفحه نمایش قرار گرفته که کمی برجسته تر از پیش به نظر میرسند و علاوه بر این هنگامی که دوربین گوشی فعال است آیکون های آبی رنگی وظیفه این دکمه ها را معین می کنند که دکمه سمت چپ وظیفه تعویض حالت عکاسی (مثلا از Macro به Panorama) را داشته و دکمه سمت راست وظیفه تغییر تنظیمات منظره پیش رو (مثلا تغییر میان Night Mode و Portrait) را دارد، و در مواقعی که دوربین فعال نیست این وظایف بگونه ای تغییر میکنند که دکمه چپ، آخرین عکس های مشاهده شده را در حالت Full Screen به نمایش میگذارد و دکمه سمت راست، این عکس ها را به حالت Thumbnail به نمایش در می آورد.
در پائین صفحه نمایش، صفحه کلید عجیب و تازه گوشی قرار دارد که بر خلاف تمام آنچه که تاکنون دیده ایم دارای کلیدهائی با فواصل کاملا مجزای دایره ای شکل می باشد که علاوه بر نقش معمول شان در تایپ اعداد و حروف نقشی تازه نیز بر عهده دارند : کنترل دوربین ! بدین صورت که سمت چپ ترین ستون از این صفحه کلید قابلیت کنترل رزولوشن تصویر ، تغییر حالت Auto Focus و تایمر عکاسی از خود، بهمراه فعال یا غیر فعال کردن فلاش را دارد که هرکدام از این وظایف با علائمی مشخص در سمت چپ هر دکمه حک گردیده است که با نور پس زمینه آبی نیز متمایز میگردند.
البته این داستان در مورد ردیف سمت راست نیز تکرار گردیده است بطوریکه دکمه شماره 3 و شماره 6 جهت زوم در تصاویر و خروج از زوم در منوی عکاسی کاربرد دارند. بر بالای این صفحه کلید نیز Soft Key های مخصوص سونی اریکسون بهمراه دکمه های C و بازگشت، جوی استیک نه چندان راحت گوشی را احاطه کرده اند. در مورد کارائی و راحتی استفاده از این صفحه کلید میتوان به چند نکته اشاره کرد: اول اینکه برخلاف صفحه کلید رقمی اصلی، کلیدهای موسوم به Soft Keys و مخصوصا جوی استیک گوشی کاملا غیر ارگونومیک طراحی شده اند و کاملا مشخص است که برای افراد با انگشتان بزرگ، کارکردن با این کوچولوهای فرو رفته کار بسیار سختی ست. نکته دیگر این است که اگر به همین ردیف Soft Key ها در K800 دقت کنیم ، دو دکمه Browser و Activity Menu در درون دکمه های Soft Key قرار داده شده اند که کار با آنها را کمی سخت میکرد و حالا به نظر میرسد که سونی اریکسون برای سهولت دسترسی به Soft Key ها کلا بی خیال دسترسی به دو دکمه دیگر شده است و جای این دو دکمه (Browser و Activity Menu) اصلا مناسب به نظر نمی رسد.
نکته دیگر این است که در حالیکه نور پس زمینه آبی دکمه های ستون چپ همواره روشن است (حتی وقتی که دوربین غیر فعال است)، دکمه های بالای صفحه نمایش هیچ نور پس زمینه ای ندارند.
در کناره سمت چپ گوشی، اسلات کارت حافظه M2 (همانند تمامی گوشی های جدید SE ) بهمراه دکمه مخصوص احضار رادیو وجود دارد که مشاهده گوشی از این نما یکی دیگر از تفاوت های K810 را با K800 به نمایش می گذارد و آن هم چیزی نیست مگر کوچک شدن هر چه بیشتر پوشش لنز دوربین گوشی که دیگر مانند K800 حالت بیرون زدگی و قرار نگرفتن گوشی بر پشت را ندارد.
در سمت راست نیز ،دکمه شاتر دوربین قرار دارد که همانند دکمه های اصلی گوشی به فرم دایره ای طراحی شده است و به جهت استفاده هر چه راحتتر ار آن، کمی نیز از حالت معمول بیشتر بیرون زدگی دارد.
بر بالای این دکمه پورت Infrared و دکمه دوگانه افزایش و کاهش صدا قرار دارد که این آخری بعنوان دکمه افزایش و کاهش زوم نیز کاربرد دارد. قسمت پائینی گوشی نیز مثل سابق محل قرارگیری پورت اتصال گوشی بهمراه میکروفون تماس میباشد و محلی نیز جهت اتصال بند در این قسمت تعبیه شده است.
در قسمت بالای گوشی نیز به غیر دکمه روشن خاموش (که نقش سوئیچ میان پروفایل های مختلف را نیز دارد) ، چیز دیگری مشاهده نمی شود. با برگرداندن گوشی لنز دوربین 3.2 مگاپیکسلی K810 بهمراه کاور اصلاح شده کوچک آن مشاهده میشود که بر بالای آن فلاش پر قدرت زنون (Xenon) خود نمائی می کند.
در بالای لنز دوربین، اسپیکر پر قدرت گوشی قرار دارد و در پائین گوشی نیز نشان سونی اریکسون بهمراه نشان سایبر شات (Cyber-Shot) دیده میشود. (و خوشبختانه در این قسمت بغیر از پوشش لنز دوربین هیچ کدام از قطعات، جاذب اثر انگشت نیستند) .
با کنار زدن قسمت پائینی پشت گوشی باتری لیتیوم-پلیمر گوشی که ظرفیتی معادلmAh950 دارد ظاهر میشود که مشابه باتری مدل های W880،K550 وW850 می باشد. در زیر باتری نیز محل قرارگیری سیمکارت است که مشابه تمامی مدل های دیگر سونی اریکسون به راحتی میتوان سیمکارت را جا زد ولی در آوردن آن احتیاج به اعصابی کاملا پولادین دارد!
با توجه به اعداد ارائه شده توسط کارخانه، این باتری توانائی روشن نگاه داشتن گوشی را برای 400 ساعت در حالت Stand-by و 10 ساعت در حالت مکالمه را دارد که اعداد نسبتا بالائی به نظر میرسند ولی در دنیای واقعی و به شرط استفاده متوسط از K810 و البته استفاده در شبکه GSM (مگر چیز دیگری هم اینجا پیدا میشود؟) میتوان تا حداکثر 4 روز بروی این باتری حساب کرد.
در زمینه برقراری تماس، مثل همیشه سونی اریکسون یکی از بهترین های کلاس خود می باشد و صدای دریافتی از K810 در حد کاملا قابل قبولی ست.
با روشن شدن گوشی میتوان از دو گزینه عادی و Flight Mode استفاده کرد که بازهم مثل تمامی سونی اریکسون ها خبری از استفاده گوشی بدون سیمکارت در حال Flight Mode نبوده و حتما احتیاج به سیمکارت می باشد.
با ورود به منوی K810 منظره همیشگی گوشی های غیر هوشمند سونی اریکسون ظاهر میشود که کم کم دارد حوصله من یکی را سر میبرد چون حدود 2 سال است که دریغ از یک تغییر کوچک! بهرحال همانی است که در بقیه دیده ایم و دنبال هیچ چیز غیر عادی نیز در آن نگردید. آیکون ها به فرم لیست و یا ماتریسی 3×4 به نمایش در آمده و عکس العمل گوشی به اجرای هر کدام از برنامه کاملا سریع و مطلوب است، و این بار نیز مثل گوشی های جدید SE امکان اجرای چندین برنامه همزمان (Simultaneous Multi-tasking) با هم وجود دارد مثلا میتوان همزمان با اجرای دو برنامه Java به موسیقی و رادیو نیز بطور همزمان گوش داد که برنامه های در حال اجرا توسط کلید Activity Menu (که شرح آن در بالا گفته شد) قابل مشاهده است.
دفترچه تلفن گوشی توانائی ذخیره تا 1000 عنوان نام و تا 2500 شماره تلفن را دارد که بازهم همانی است که همه دیده ایم در اینجا نیز مثل قبل میتوان تعیین کرد که شماره های موجود بروی سیمکارت و یا شماره های موجود در گوشی به نمایش در آیند و نمایش هر دو با هم غیر ممکن است (معلوم نیست این کار چقدر شاق و غیر ممکن است چون یک گوشی کاملا قدیمی و شاخ مثل نوکیا 3100 براحتی این کار را می کند)
یک امکان جالب و تکراری دیگر نیز در این قسمت، امکان ذخیره اتوماتیک هر اسم جدید اضافه شده بروی سیمکارت است.
منوی تماسها نیز به چهار بخش متفاوت تقسیم بندی شده است که عبارتند از : All،Answered،Dialed و Missed که در مجموع تا 30 عنوان را در خود جای میدهند که به هر کدام 10 تا میرسد (حسابم خوب شده نه؟) . منوی Message نیز در نوع خود جالب است چون بدون توجه به محتوی پیغام ارسالی همه به یک Inbox مشترک فرستاده میشوند و در این میان تنها Email ها هستند که دارای فولدر مجزا می باشند.(البته برای ما که فقط همان SMS را نصفه و نیمه داریم زیاد فرقی هم نمی کند. MMS ایرانسل را هم که الان 2 ماهه تخته کردند!).
پلیر موجود در K810 تقریبا همانی است که در سری واکمن SE می بینیم و شاید تنها تفاوت قابل ذکری که بتوان به آن اشاره کرد نبود اکولایزر از پیش تنظیم شده ای با نام Mega Bass است . این پلیر فرمت های MP3،AAC،AAC+،E-AAC+،WAV،WMA،M4A و MIDI را ساپورت می کند و صدای پخش شده توسط آن نسبتا بلند است که البته می توانست کمی بلند تر هم با شد. در زمینه پخش فایلهای ویدئویی نیز این پلیر موفق عمل کرده و امکان پخش تمام صفحه در حالت افقی را نیز به کاربر میدهد. رادیو FM آن نیز امکان ذخیره تا 20 ایستگاه رادیویی را دارد .
برای گشتن در میان فایل های موجود در گوشی نیز Browser ی مشابه بقیه گوشی های SE در K810 تعبیه شده است که دارای سه تب مختلف است که اولی جهت نمایش فایلهای موجود در حافظه داخلی گوشی و دومی جهت فایلهای موجود بروی کارت حافظه و سومی ترکیبی از این دو ست ..
حافظه داخلی این گوشی 64 مگابایت است که بهمراه آن یک کارت حافظه 128 مگابایتی M2 نیز ارائه می گردد که برای گوشی با دوربین 3 مگاپیکسلی زیاد کافی به نظر نمی رسد.
جهت گشتن در میان عکس های موجود در گوشی هم سه گزینه مختلف وجود دارد : بصورت لیست یا بصورت ماتریسی 3×3 و یا بصورت ماتریسی 5×3 که استثنائا این آخری را بتوان چیز جدیدی به حساب آورد.
امکانات دیگری نیز در این منو وجود دارد از جمله امکان جستجوی عکس ها از روی ماه و روز ثبت شدن( که البته بدلیل وجود آن در تقریبا تمامی گوشی های جدید SE چیز جدیدی به حساب نمی آید)، امکان 32X زوم دیجیتال و استفاده از برنامه Photo DJ جهت ادیت مقدماتی عکس ها (در حد یک تنظیم کنتراست و نور و کاهش سرخی چشم).
و اما در مورد دوربین که شاید مهمترین جزء این گوشی است باید گفت که دوربین K810 دقیقا همانی ست که در K800 دیده ایم که البته استثنائا این مورد سبب خوشحالی ست چون K800یکی از بهترین ها در کلاس خود است (البته فقط در مورد عکاسی) منو های موجود در این قسمت نیز همانی هستند که در W880 و یا K550 دیده میشوند.
دوربین حالت های عکاسی در شب ، عکاسی پانوراما، عکاسی پی در پی ،فوکوس اتوماتیک، تصحیح اتوماتیک نور و ماکرو را فراهم می کندو علاوه بر آن حالتی به نام Best Pic Shoot Mode نیز در این قسمت وجود دارد که مثلا در K550 خبری از آن نیست . تنظیماتی نیز برای فلش زنون دستگاه وجود دارد که بعنوان مثال با کاهش نور دهی میتواند از قرمزی چشم بکاهد.(جالب است بدانید که این نوع فلش ها همچنان در انحصار سونی اریکسون هستند!)
با اینکه ادعای ما در مورد مشابه بودن دوربین های K800 و K810 توسط خود سونی اریکسون نیز تایید شده است ولی به نظر میرسد در بعضی موارد K810 کمی موفق تر عمل می کند مثلا ماکروی آن بهتر و شفاف تر است و یا فوکوس اتوماتیک بهتری دارد. در مورد عکاسی در فضای باز K810 همانند K800 بخوبی عمل میکند و کمی گلی رنگ شدن تصویر در اینگونه تصاویر که در K800 وجود داشت در ایجا به کل از بین رفته است و اما در مورد عکاسی در محیط های داخلی مشکل کنتراست تصویر که در K800 وجود داشت اینجا بطور حاد تری خود را نمایان می کند بطوریکه اگر عکس گرفته شده در محیط داخلی را با نرم افزار Photo DJ موجود در گوشی ، منظم (Auto-Level) نمائیم بسیار در تصویر نهائی بهبود حاصل میگردد.
در مورد فیلمبرداری نیز همچنان فرمت مخصوص غار نشینان یعنی QCIF مورد استفاده قرار گرفته است که کیفیتی معادل هیچ دارد!
در مورد امکانات ارتباطی K810 ،علاوه بر وجود 3G و GPRS امکان استفاده از USB،Bluetooth و Infrared نیز وجود دارد و در این میان خبری از EDGE هم نیست (واقعا چقدر این نبود برای ما ایرانی ها گران تمام می شود!). ب
لوتوث موجود در K810 از نوع A2DP دار می باشد که امکان استفاده از هدست استریو بلوتوث را فراهم می کند و علاوه بر آن میتوان از آن بعنوان ریموت کنترل جهت ابزار های بلوتوث دار استفاده کرد .USB دستگاه نیز دو کاربرد دارد یکی بعنوان نقل و انتقال فایل و دیگری جهت استفاده از گوشی بعنوان مودم.
به نظر میرسد K810 آمده است تا موفقیت K800 را دوباره برای SE زنده کند و تغییرات ظاهری آن نیز به انجام این مهم کمک کرده است جائیکه صفحه کلید جالب آن تا حدودی حتی از بقیه صفحه کلیدهای موجود در بازار راحت تر هم هست. که البته در این میان نقاط ضعفی هم وجود دارد که از آن میان میتوان به جوی استیک نه چندان راحت و فرمت قدیمی فیلمبرداری اشاره کرد.
با این حال از نظر من اگر گوشی شما SE K800 است چندان نیازی به تعویض آن با K810 ندارید ولی اگر اکنون می خواهید به خانواده SE بپیوندید K810 انتخاب ایده آلی برای شماست. K810 با قیمتی در حدود 320 هزار تومان (البته بدون گارانتی) در بازار موجود است (برای دانستن قیمت گارانتی دار آن به قیمت فوق چیزی در حدود 80 تا 100 هزار تومان بیافزائید).
توجه: درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.
با سلام و درود فراوان
در مورد کشورهای ساخت سونی اریکسون کا 800 می خواستم بدونم ؟ اگر مارک چین را خریدم اشتباه کردم یا برای همین کشور هست ؟ ممنون می شم اگه کمکم کنید . با سپاس فراوان
افزایش صدا چطور است کا810
سلام
اطلاعات خوبی بود
تصمیم دارم بخرمش
اما گارانتیش با شما
ممنون از راهنمائیتون
با سلام
من قصد خرید این گوشی را دارم می خواهم بدونم که صدای این گوشی در حد صدای n73هست و کلا ارزش خرید را دارد یا نه ؟ در ضمن بهترین گوشی بین 200 تا 280 هزارتومان از نظر شما چی هست که هم صدای خوبی داشته باشد ( از نظر کیفیت و بلندی ) و هم دوربین خوبی ( از نظر عکس و فیلم ) و البته از نظر انتن دهی هم خوب باشد . منتظر جوابتون هستم با تشکر از شما بخاطر مطالب خوبتون در مورد گوشی های موبایل .
بهترین گوشی که تا حالا دیدم فقط K800 . سری N نوکیا اصلا خوب نیست
گوشی فقط کا810
من N95 دارم قبلش K810 داشتم 95 فقط دوربینش خوبه فقط همین من با K810 بیشتر حال میکنم اگه گوشی خوب میشناسین معرفی کنید ممنون میشم.
باسلام به همه، مخصوصا آرش گل…آرش جان تو یه ستاره ای…مرسی و ممنون ز این گزارش کامل و زیبای K810…
من باید به یک نکته اشاره کنم در مورد این گوشی ها که متاسفانه تو اشاره ای به اون نکردی و بنظر من مهمترین مشخصه این گوشیه…و اونهم این مشخصه بسیار بسیار بسیار مهم این گوشیه که این گوشی یکی از سکسی ترین گوشیهای بازاره…( حالا شما سکسی رو جذاب و دخترپسند ترجمه هم کنی عیبی نداره)..
من الان یکماه و خورده ایه که این گوشی رو دارم .حدود دوهفته پیش بود که یک بعدازظهر که رفته بودم توی یه بار نزدیک خونه مون، همونطور که پشت پیشخون بار نشسته بودم و(جات خالی) آبجو مو میخوردم، طبق معمول موبایلم و دست کلیدم هم روی میز کنارم بود، که موبایلم زنگ خورد و صفحه اون با یک بک گراند اوریجینال آبی خوشکلش روشن شد…بعد که مکالمه ام تموم شد، دخترخانوم خوشکل انگلیسی ای که بغل دستم بود گفت: ببخشید میتونم یه نگاهی به موبایلتون بکنم؟ منهم از خدا خواسته گفتم حتما و نزدیک یکساعت باهم درمورد گوشیهای مختلف و مخصوصا کیفیت عکسهایی که گوشیها میگیرن صحبت کردیم…خودش هم سونی اریکسون داشت ولی مدل مال اون k610 بود..خلاصه همون شب یکی دوتا درینک براش مجبورشدم بخرم ولی بعد از رد و بدل کردن شماره هامون، الان با هم حسابی دوستیم و ….خلاصه من که حسابی از این گوشی راضی هستم و اینو جدی میگم، این گوشی یه گوشی واقعا خوشکل و خوشدست و باکلاس و از همه مهمتر سکسیه…مرسی از مطالب خوبت..خواننده همیشگی این وبلاگ خوب، هادی از لندن
ساسان جان سلام ممنون از کامنتت
فکر میکردم کسی همچین کامنتی بذاره ولی جسارت نکردم و فلش Strobe رو توضیح ندادم.
باید عرض کنم که با شما موافق نیستم. Strobe یک جور فلش زنونه مطالب بیشتر در این رابطه رو میتونید در قسمت کامنت های kg920 در gsmarena مشاهده کنید.
آرش جان ممنون از لینک. این جور وقتا میگن شاهد از غیب رسید. چه گوشی باحالیه .
منو ببخشید اصغر جان اصلا قصد ادامه این بازی را نداشتم ولی چون احساس می کنم داری روی این موضوع وقت میگذاری گفتم کمکت کرده باشم. لینک زیر نتایج جستجوی سایت GSMArena در رابطه با گوشی های با فلش زنون است که همانطوریکه میبینی بغیر از گوشی های سونی اریکسون مدل های : k800 k790 k810 و k850 فقط یک گوشی در دنیا وجود دارد که فلش زنون دارد و آن هم گوشی Gigabyte G-cam است:
لینک
سلام اصغر آقا
ببخسید فکر کنم این بار هم خبری از زنون در گوشی مورد نظر شما نیست چون این گوشی از فلش stroboscopic استفاده می کنه که در حقیقت یک نوع فلش LED میباشد که در دنیا فقط دو تا گوشی بغیر از KG920 این فلش رو دارند یکی LG SV550 و دیگری 3250 خودمون.اینم سند حرفام:
http://www.mobile-review.com/review/lg-kg920-en.shtml
سطر چهل و یکم
و این یکی هم که معرف حضورتون هست:
http://www.gsmarena.com/lg_kg920-1467.php
مقابل Camera را مشاهده کنید.
اینم یک گوشی دیگه که فلش Xenon داره: LG kg920 این یکی رو دیگه تو ایران هم میتونید پیدا کنید (520 تومن)
اینم لینکش http://www.3g.co.uk/PR/August2006/3463.htm
یک وقت نگین من گیر دادم به زنون! قصدم فقط اطلاع رسانی بود.
آقا من که از این کل کل های بی حاصل خسته شدم. برید هرچی دوست دارید بخرید!
آقا شهاب شما آخر کامنتت گفتی “هوادار پرو پا قرص” این یعنی تعصب حالا یه زمان رو نوکیا بوده حالا نظرت عوض شده می گی سونی اریکسون.
آماری رو هم که میگی من نمیدونم مال کجاست فرقی هم نمیکنه. به فرض که درست باشه – شما این رو هم بگو که تو کشوری مثل آمریکا تقریبا همه دارن Smart Phone استفاده میکنن خوب حالا شما بگو نوکیا بیشترSmart hone تولید میکنه یا سونی اریکسون؟
اصلا گیرم نوکیا کمترین فروش رو تو دنیا داره حتی تو جهان سوم – ما باید به این خاطر که اروپایی ها دارن فلان کار رو میکنن همون کار رو بکنیم؟ مثلا باید چشمامون رو رو حقیقت ببندیم و بگیم نخیر نمایشگر262 هزار رنگ سونی اریکسون 810 که تو آفتاب دیده نمیشه بهتر از نمایشگر 16 میلیون رنگ نوکیاست؟
با سلام. فقط اومدم عرض کنم که ای آقایی که از نوکیا دم میزنی میدونی که اصل فروش نوکیا روی کشورهای جهان سوم هست؟ اینو هم میدونی که سونی اریکسون بیشتر در اروپا استفاده میشه؟ یعنی به نظر شما ما از همه نظر از اروپایی ها عقبتریم از نظر انتخاب گوشی جلو زدیم؟ نوکیا هیچ وقت نتوانسته برتری خودش رو جز در جهان سوم نسبت به سونی اریکسون نشون بده. تا چند سال آینده ببینید حتی در جهان سوم هم دیگه از نوکیا استفاده نخواهد شد. من یه زمانی از هواداران پروپا قرص نوکیا بودم برتری سونی رو که دیدم دیگه نوکیا نخریدم و نخواهم خرید.
حالا چرا میزنی؟
اولا من نگفتم که شما چنین چیزی گفتی
یه نگاه به کامنت اولم بنداز… نوشتم بعضی برادران
ثانیا من هیچ وقت نگفتم آهای ملت فقط نوکیا بخرین نوکیا فقط خوبه
اصلا آقا همین جا با صدای بلند اعلام میکنم آقا نمایشگر گوشی های ارزون پنتک از گوشی های ارزون نوکیا بهتره
ثالثا من گیر ندادم که فلان مارک حتما همه محصولاتش بده اگر بفرض n95 رو سونی اریکسون میزد – دقیقا همین n95 رو – (بدون هیچ تغییری) من یکی که ازش تعریف میکردم.
از اون گذشته شما خودت n تا نکته منفی از همین 810 بیان کردی. دیگه خیلی هم قیافه بی طرف نگیر!
دوباره تاکید میکنم من هیچ وقت نگفتم حتما فلان گوشی – اگه مطلب من رو راجع به 5700 خونده باشی آخرش نوشتم گوشی رو که دوست دارید بخرید.
نکته آخر : کلمه انحصار دقیقا به معنی قایم کردن و منع کردن استفاده از یک تکنولوژیه وقتی مثلا فلش زنون رو فقط میشه تو گوشی های سونی اریکسون پیدا کرد بهش میگن “منحصر بفرد” بنظرم یه کوچولو فرق داشته باشه.
امیدوارم ناراحت نشده باشی.
با سلام مجدد به شما
در اینجا چند نکته وجود دارد یکی اینکه در مورد این گوشی که شما در موردش صحبت می کنید در سطر اول لینک شما کلمه Unofficial موجود است که منبع خبر را منابع غیر رسمی اعلام میکند و نه شرکت سامسونگ پس این گوشی از طرف سامسونگ ارائه رسمی نشده که بتوان در موردش صحبت کرد . نکته دیگر این است که منبعی که اینجانب به آن استناد نمودم کاملا معتبر است و جالب اینجاست که فکر کنم شما منظور من را اینگونه فهمیدید که مثلا سونی اریکسون این تکنولوژی را قایم کرده و هیچ کس از آن خبر ندارد. نه عزیزم منظور این است که با توجه به مواردی که هر شرکت روی آنها حساب می کند (مثل میزان باتری خور بودن یک فناوری) تاکنون شرکت دیگری از این فناوری اتفاقا پیش پا افتاده استفاده نکرده است.
در ضمن یک گله کوچک می ماند و آن هم این است که صرفا بعلت ارئه یک محصول توسط فلان شرکت حکم به محکومیتش ندهیم و در این مورد خاص من کاملا با شما در مورد برتری محسوس نوکیا در رده گوشی های همه کاره و کارا موافقم ولی عزیز من همه که نمی خواهند یک کامپیوتر همه کاره توی جیبشان باشد و از این گذشته همه که نباید مثل من و تو فکر کنند.
ممنون از نظرت
بله گوشی هنوز وارد بازار نشده ولی بنظر شما آیا سامسونگ حاضره فقط به خاطر اینکه اسم زنون رو بزاره رو گوشبش دروغی بگه که بعدا همه می فهمن؟
من نرفتم تحقیق کنم ببینم کدوم گوشی زنون داره این لینکو اتفاقی دیدم
تازه به فرض هم که فلش زنون رو هیچ گوشی دیگه ای نباشه آیا میتوان کلمه “انحصار” را به کار برد؟
تا آنجا که من میدانم تکنولوژی تولید این لامپ ها آنقدر ها هم عجیب غریب نیست.
با سلام به شما
اصغر جان با انگلیسی دست و پا شکسته من چیزی که من از لینک شما فهمیدم اینه که گوشی ای که شما دارید درباره اش صحبت میکنید فقط در حد حرفه و حتی هنوز نمایش داده نشده پس میتوان هنوز هم تکنولوژی Xenon را منحصر به دو مدل سونی اریکسون دانست. منتظر نظر شما هستم.
با تشکر
ببینید سونی اریکسون مدلK800 صد درصد ازN بهتره.
هر دم از این باغ بری میرسد … (منظورم گوشی ست)
آرش جان سلام
چرا یه مطلب راجع به سری 8xxx نوکیا نمی نویسی؟ یه جور تاریخچه و مقایسه همزمان مخصوصا راجع به این جدیده “Luna” – ممنون
راستی در مورد فلش Xenon که بعضی از برادران سونی اریکسونی گفتن انحصاریه! نه خیلی هم انحصاری نیست! سامسونگ هم داره اینم لینکش
http://www.gsmarena.com/5_megapixel_samsung_g800_leaked-news-287.php
چه جالب سونی اریکسون هنوز داره تو عصر یخبندان زندگی میکنه K850 هم 262 هزار رنگست.