‏ ‏SonyEricsson W660‎‏ رویایی تمام رنگی!‏

26
7102

بدون شک زیبائی چشمگیر این گوشی حتی مخالفان سر سخت آن را نیز به تحسین وا میدارد .‏W660‎‏ گوشی ست که ظاهرا ‏به دسته ‏Fashion‏ گوشی ها تعلق دارد ولی قیمت نسبتا مناسب آن مشکل همیشگی این دسته گوشی را کم رنگ کرده ‏است جائیکه تقریبا همیشه کاربر گوشی های سری مد می بایست برای یک گوشی زیبا ولی فاقد هر گونه امکانات مبلغ ‏بسیار گزافی را بپردازد ولی در اینجا علاوه بر قیمت مناسب امکانات نسبتا خوبی نیز برای کاربر فراهم آمده است. در ادامه به ‏بررسی گوشی زیبای ‏SE W660‎‏ می پردازیم باما باشید.‏

یادم می آید روزی که این گوشی را در سایت ‏GSMArena‏ دیدم کاملا مبهوت زیبائی آن شدم و واقعا هم معنی طراحی بی ‏نظیر را می توان در تمامی زوایای این اثر هنری دید. ولی من نمی دانم چرا هر چیز استثنائی و قشنگ در این دنیا است فوری ‏یک مهر “مخصوص خانم ها” بروی آن می چسبانند؟ مثلا من عاشق  طراحی و زیبائی ‏Nokia 5700‎‏ و همین ‏SE W660‎‏ هستم ‏آقا مشکلی داره؟
بهرحال این بار هم آقایان باز با دیدن یک طرح زیبا خودشان را لوس کرده و به آن نیز مهر مخصوص خانمها را ‏چسبانیده اند ولی من که عاشق آنم، مهم نیست بقیه چه می گویند.
رنگ استاندارد به کار رفته در این گوشی کاملا رنگ ‏خاصی ست که واقعا نمونه آن را در هیچ گوشی دیگری نمی توان یافت (البته نمونه مشکی آن نیز موجود است. شما حاضرید ‏مشکی اش را بخرید؟) در نگاه اول ‏W660‎‏ آنچنان متفاوت و زیبا به نظر میرسد که ممکن است آن را با هر چیزی بغیر از یک ‏موبایل اشتباه بگیرید. ترکیب رنگ بسیار منحصربه فرد قرمز و طلائی بکار رفته در آن ظاهری کاملا استثنائی به آن می بخشد ‏که در نوع خود (سری ‏Fashion‏) شاید از بزرگانی نظیر ‏‎8800 Sirocco‎‏ نیز زیباتر به نظربرسد.‏
ابعاد دقیق این گوشی عبارت است از 14.5×46×102 میلیمتر و وزن آن نیز تنها 93 گرم است که در مجموع جزء دسته متوسط ‏های رو به پائین طبقه بندی می شود.

sony-ericsson-w660-04.jpg

قسمت عمده روی گوشی را صفحه نمایش 2 اینچی آن پوشانده است که دارای 262 ‏هزار رنگ میباشد و دارای رزولوشن 220×176 پیکسل بوده که مقداری نا امید کننده است زیرا که هر چند تعداد رنگ به ‏نمایش درآمده توسط یک صفحه نمایش از اهمیت چندانی برخوردار نیست به همان نسبت رزولوشن یک صفحه نمایش شاید ‏مهمترین نکته در ساختار یک ‏LCD‏ باشد، بهر حال این صفحه نمایش با اینکه از رزولوشن چندان بالایی برخوردار نیست ولیکن در ‏کلاس خود عملکرد نسبتا مناسبی دارد و در نور مستقیم خورشید نیز کاملا خواناست.
نشان سونی اریکسون ، بلندگوهای ‏برقراری تماس و دوربین دوم گوشی نیز بر بالای این صفحه نمایش قرار دارند که وجود این دوربین از همین ابتدای کار بر ‏‎3G بودن ‏گوشی تاکید می کند (امکانی که برای یک گوشی ‏Fashion‏ واقعا استثنایی ست).
در زیر صفحه نمایش نشان واکمن با رنگ ‏طلائی بسیار زیبائی نقش بسته است و در زیر آن نیز دکمه های دایره شکل کنترلی گوشی، دکمه پنج جهته اصلی را احاطه ‏کرده اند که این دکمه های دایره ای شکل که هرکدام دارای سه دکمه بروی حود هستند بیش از هرچیزی ما را به یاد دکمه ‏های کنترلی گوشی موفق ‏SE W810‎‏ می اندازد با این تفاوت که در 810 دایره به سه پهلو تقسیم شده بود و در هر پهلو دکمه ‏ها جای گرفته بودند ولی در اینجا اوضاع کمی فرق می کند بدین صورت که در مرکز دایره یک دکمه فشاری روبه پائین و در بالا ‏و پائین آن نیز دو دکمه دیگر وجود دارد . کارکرد این دکمه ها نیز تقریبا مشابه سایر گوشی های سری واکمن است :
دکمه ‏های چپ و راست واقع در زیر صفحه نمایش که همان ‏Context Key‏ های معروفند و با توجه به موقعیت منو وظایف محوله را ‏به عهده می گیرند. دکمه میانی سمت چپ دکمه میانبر واکمن و دکمه میانی سمت راست میانبر ورود به منوی گوشی ست ‏در زیر این دکمه ها نیز در سمت چپ دکمه برگشت و در سمت راست دکمه ‏C‏ ،واقع شده است.
دکمه پنج جهته میانی نیز ‏تقریبا مثل همه گوشی های واکمن دارای کنترل هایی برای پلیر گوشی ست. البته در اینجا موضوعی که من زیاد دوستش ‏ندارم  یعنی طراحی برای خانمها کمی خود را نمایان می کند برای اینکه دکمه های کنترلی این قسمت کمی تا قسمتی برای ‏انگشتان نسبتا بزرگ آقایان کوچک است و ممکن است کمی (فقط کمی) مشکل آفرین شود.

sony-ericsson-w660-02.jpg

البته این موضوع هنگامی که در ‏رابطه با صفحه کلید اصلی گوشی صحبت کنیم کاملا اثر خود را از دست می دهد چرا که این صفحه کلید کاملا بزرگ و راحت ‏طراحی شده است. جنس این صفحه کلید از پلاستیک نرم است و احساس فشردن آن ها در هنگام تایپ کاملا مناسب است ‏و امکان تایپ اشتباه را به سبب حس نشدن دکمه از میان می برد (‏Tactile Feedback‏). نور پس زمینه آن نیز سفید پر نور ‏منحصر به فردی ست چراکه این نور بطور یکنواخت در سطح صفحه پخش نشده است و تقریبا هر کلیدی بطور مستقل روشن ‏می شود که چیز تاره ایست ولی مشکلی در هنگام کار در تاریکی بوجود نمی آورد.‏
دور تا دور کناره های گوشی را نوار طلائی بسیار زیبائی احاطه کرده است که همانگونه که قبلا هم به آن اشاره کردم ترکیب ‏بسیار متفاوت و چشمگیری را برای کاربران فراهم می کند.
در سمت چپ گوشی درست هم ردیف دکمه های ‏Functional‏ ‏، نشان و اسم واکمن به طرزی بسیار زیبا حک شده است. بر بالای این نشان نیز محل قرار گیری کارت حافظه گوشی ست که ‏مثل همیشه از نوع ‏M2‎‏ است که بوسیله یک پوشش پلاستیکی که به بدنه چسبیده است محافظت می گردد. بهمراه گوشی ‏نیز یک کارت 512 مگابایتی ارائه می گردد.
کمی بالاتر از این قسمت در همین سمت دکمه ‏Play/Stop‏ پلیر دستگاه قرار دارد ‏که تنها موقعی قادر به کار کردن است که صفحه کلید اصلی گوشی قفل نباشد.
در سمت راست گوشی نیز علاوه بر دکمه ‏شاتر دوربین (که بعلت نبود اتوفوکوس در آن فقط وظیفه گرفتن عکس را دارد) دکمه دوگانه افزایش و کاهش صدا دیده می شود ‏که این آخری همانگونه که وجود یک علامت ذره بین در کنار آن یادآوری می کند وظیفه زوم در تصاویر را نیز بر عهده دارد.
در ‏بالای گوشی نیز دکمه خاموش و روشن که وظیفه تعویض پروفایل های مختلف رانیز برعهده داشته و کمی هم در بدنه فرو ‏رفته است تنها چیزی ست که  دیده می شود.
در قسمت پائین گوشی نیز پورت همیشگی اتصال پر سرعت ‏گوشی بهمراه میکروفن تماس قرار  دارد که کمی پائین تر از این دو و دقیقا بر روی درپوش باتری گوشی، محلی برای اتصال بند ‏وجود دارد.
با برگرداندن گوشی و مشاهده قسمت پشتی آن، زیبائی های این اثر هنری تکمیل می شود. این قسمت به دو ‏بخش کاملا مجزا تقسیم شده است که در بخش بالائی، لنز دوربین دو مگاپیکسلی گوشی بهمره اسپیکرهای اصلی آن که ‏بصورت سوراخ هایی دایره وار در زیر لنز قرار گرفته اند، را می توان یافت و قسمت پائینی هم که در پوش باتری ست که بروی ‏آن نشان سونی اریکسون بهمراه نشان واکمن حک شده است.
و اما از جذاب ترین نکات طراحی این گوشی بدون شک طرح ‏های اسلیمی و گل های حک شده بروی بخش بالائی پشت گوشی ست که لنز دوربین و اسپیکرها را احاطه کرده است ‏‏.البته این نقش ها در نمونه مشکی ‏W660‎‏ جای خود را به دایره هایی هم مرکز به مرکزیت لنز دوربین داده است که آن هم در ‏نوع خود جالب توجه است (که دیدن این تفاوت در این دو مدل کاملا نظریه (به نظر من) مسخره اینکه نمونه قرمز آن را خانم ها ‏و مشکی آن را آقایان “باید” انتخاب کنند تقویت می کند).
با گشودن درپوش پشت گوشی، باتری گوشی نمایان می شود که ‏معلوم نیست چرا هیچ کجا حتی در خود سایت سونی اریکسون خبری از اعلام ظرفیت این باتری نیست و تنها جائی که ‏ظرفیت این باتری را پیدا کردیم بروی خود آن بود که ‏‎950 mAh‎‏ نوشته شده است. بر طبق گفته های شرکت، این باتری توانائی ‏روشن نگاه داشتن گوشی را برای 360 ساعت در حالت ‏Stand-by‏ و 6 ساعت در حالت مکالمه دارد که اعداد نسبتا خوبی ‏ست.در زیر باتری نیز مثل همیشه محل قرار گیری سیمکارت است که مثل همیشه در گوشی های ‏SE‏ جازدن آنها از ‏درآوردنشان بسیار آسانتر است و این بار به نظر میرسد این قضیه سخت تر هم شده است چرا که این بار محل سیمکارت ‏کمی در درون کف کار فرو رفته هم شده است که این خود بر سختی ماجرا در هنگام خارج کردن سیمکارت می افزاید.‏
معلوم نیست تا کی شرکت سونی اریکسون قصد استفاده از این منوی تکراری را دارد چراکه با رفتن در منوی اصلی ‏W660‎‏ باز ‏هم با همان منظره همیشگی منوهای تکراری روبرو می شویم که اگر قبلا با یک گوشی سونی اریکسون کار کرده باشید ‏کوچکترین مشکلی بااین یکی هم ندارید چراکه همه چیز دقیقا سر جای خودش است ولیکن با همه این حرفها عکس العمل ‏گوشی نسبت به اجرای برنامه ها و یا فشردن کلیدها کاملا سریع و مناسب است .

sony-ericsson-w660-03.jpg

دفترچه تلفن همراه با ‏W660‎‏ نیز دقیقا ‏همانی ست که مثلا در ‏W850‎‏ دیده بودیم و ظرفیت آن تا 1000 عنوان است که می توان تا 2500 شماره در آن ذخیره کرد و ‏می توان بر اساس نام و یا نام فامیل در این لیست به جستجو پرداخت ولی بطور همزمان نمی توان توسط این هردو (نام و ‏شهرت) اسمی را جستجو کرد. از این گذشته مثل همیشه هم نمی توان اسامی موجود بروی سیمکارت و حافظه داخلی  ‏گوشی را بطور همزمان به نمایش گذاشت. البته امکان پشتیبان گیری اتوماتیک (‏Auto Backup‏)  یکی از نکات مثبت موجود در ‏این قسمت است که هر اسم جدیدی که به حافظه داخلی گوشی اضافه شود را در کارت حافظه نیز بطور خودکار ذخیره می ‏کند.‏
از لحاظ امکانات ارتباطی ‏W660‎‏ را باید در کلاس خود یکی از  بهترینها به حساب آورد چرا که علاوه بر پشتیبانی از فرکانس های ‏سه گانه ‏GSM‏ (1900/1800/900 مگاهرتز) قادر به برقراری تماس ویدئویی از طریق ‏UMTS با فرکانس 2100 مگاهرتز نیز می ‏باشد که برای یک گوشی غیر هوشمند امکان بسیار خوبی ست (واقعا چقدر که این امکان بدرد ما ایرانی ها می خورد!)
‏امکانات دیگر ارتباطی این گوشی عبارتند از ‏GPRS‏ ،‏‎ HSCSD‎‏ ، بلوتوث نسخه 2.0 با قابلیت ‏A2DP‏ و ‏USB 2.0‎‏ که متاسفانه این ‏آخری از نوع ‏POP Port‏ است و می بایست همیشه این کابل قشنگ را برای نقل و انتقال با کامپیوتر بهمراه داشته باشید!
‏بااتصال گوشی به کامپیوتر علاوه بر حالت ‏Mass Storage‏ که محتویات حافظه 512 مگابایتی همراه گوشی را نشان میدهد  ‏‏(خبری هم از دسترسی به حافظه 16 مگابایتی داخلی گوشی نیست) حالت ‏Modem‏ و ‏Synchronisation‏ نیز قابل دسترسی ‏ست. همانگونه که می بینید پورت ‏Infrared‏ در اینجا حذف شده است. ‏
و اما همانگونه که از نام گوشی بر می آید در اصل می بایست آن را یک گوشی موزیکال سری واکمن به حساب آورد که با این ‏حساب بسیاری از امکانات پیش فرض گوشی های سری واکمن نظیر یک پلیر بسیار عالی، اکولایزرهای از پیش تنظیم شده، ‏رادیو ‏FM‏ با قابلیت ‏Track ID‏ ، هدست های قوی و با طراحی عالی و یک کارت حافظه نسبتا بزرگ  ، را در اینجا نیز می توان ‏یافت. هدست های بهمراه این گوشی یکی از بهترین های موجود در بازار هستند و با اینکه بروی گوشی خبری از پورت 3.5 ‏میلیمتری برای اتصال این گوشی ها و سایر گوشی های دیگر نیست یک هماهنگ کننده (‏Adapter‏) این وظیفه را برای ما ‏انجام میدهد بگونه ای که این هماهنگ کننده به قسمت تحتانی گوشی وصل (‏Fast Port‏) می شود و هدست ها بروی این ‏هماهنگ کننده که دارای پورت 3.5 میلیمتری ست قرار می گیرند علاوه بر آن بروی این هماهنگ کننده یک دکمه دریافت/رد ‏تماس و یک میکروفون نیز وجود دارد که برای استفاده در هنگام صحبت کردن نیز کاربرد دارد.
پلیر همراه ‏W660‎‏ فرمت های ‏MP3‎‏ ‏،WMA‏ و کلیه فرمت های خانواده ‏AAC‏ را بدون هیچ مشکلی پخش می کند این پلیر از نوع ورژن 2.0 پلیر های واکمن است و از ‏لحاظ مقایسه دقیقا همانی ست که در ‏W850‎‏ وجود دارد.

sony-ericsson-w660-05.jpg

اکولایزرهای مختلف بهمراه قابلیت ‏Shuffle‏ و تکرار از دیگر خصوصیات ‏این پلیر است. یکی از امکانات جالب توجه در این قسمت برنامه ای ست به نام ‏Disc2Phone‏ که کاربر را قادر می سازد به ‏راحتی ‏Audio CD‏ ها را به گوشی منتقل نماید.‏
و اما یکی دیگر از امکانات این گوشی زیب،ا دوربین 2 مگاپیکسلی آن است که نداشتن فلش در کنار لنز آن از همین اکنون ‏نشانگر حرفه ای نبودن آن است که برای یک گوشی با عنوان واکمن نیز آنچنان انتظاری از دوربین دستگاه نمی رود.
کیفیت ‏عکس های گرفته شده با این دوربین بعلت نبود خاصیت فوکوس خودکار حتی در بهترین شرایط نوری نیز در حد بسیار بالایی ‏نیست و حداکثر می توان آنها را در میانه دوربین های 2 مگاپیکسلی تقسیم بندی کرد. البته در درون منوی دوربین این گوشی ‏می توان تنظیمات زیادی از قبیل تنظیم نور سفید ، عکاسی در شب ، عکاسی پرتره ‏‎2.5X‏ زوم دیجیتال و چندین گزینه سودمند ‏دیگر را نیز یافت. در زمینه فیلمبرداری نیز رزولوشن 144×176 پیکسلی آن به فرم ‏‎3GP‏ آنچنان چنگی به دل نمی زند.‏
در هر حال ‏SE W660‎‏ در کلاس کاری خود گوشی بینظیری به حساب می آید که اگر به این لیست بلند بالا قیمت (به نظر من) ‏استثائی 270 هزار تومانی آن را بیافزاییم به ارزش این اثر هنری زیبا بیش از پیش پی خواهیم برد.‏

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏  نوشته شده درج تمام یا قسمتی از این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

26 دیدگاه

  1. با سلام
    تنها چیزی که می تونم راجع به آن اظهار نظر کنم اینه که علت فروش و سهم کمتر موتورولا نسبت به سونی اریکسون در ایران اینه که بدلیل مشکلات سر راه یک برند آمریکائی در ایران و مسائل مربوط به تحریم تا همین دو سال پیش چیزی به اسم موتورولا در ایران وجود خارجی نداشت و این مربوط به کیفیت یا ذائقه ایرانی نیست که سونی اریکسون را بر موتورولا ترجیح دهد نکته بعدی هم این استکه با توجه به بازار هدف موتورولا (یعنی آمریکا) و نوع سلیقه های آمریکائی ها که به ظاهر ماجرا بسیار اهمیت می دهند باعث شده است که موتورولا بیشتر از اینکه بر جنبه امکانات تکیه داشته باشد بیشتر بر زیبائی و ظاهر تاکید کند(مثلا شاید تنها گوشی موتورولا که با سیستم عامل Symbian 9 در بازار موجود است Z8 است که هنوز در ایران خبری از آن نیست و به نظر هم نمی رسد که کاربر ایرانی که در PC خانگی خود هم از لینوکس استفاده نمی کند بتواند با سیستم عامل های موتورولا که بیشتر بر پایه لینوکس هستند کنار بیاید). در موارد دیگر که از سونی اریکسون و مسئله کپی بودن صحبت کردید به نظر من قضاوت در این مورد آنچنان ساده و یک طرفه هم به نظر نمی رسد مثلا در نظر بگیرید که گوشی مثل Nokia N76 همانطور که در مقاله ای بطور مفصل شرح دادم از لحاظ طراحی و ساختمان ظاهری به کل یک کپی استادانه از گوشی پرفروش Motorola V3 می باشد . پس این یک رویه و روند در میان شرکت هاست و اشکال و ایرادی هم به نوکیا و یا حتی سونی اریکسون وارد نیست در این مورد باید نظر صاحبان این شرکت ها را هم پرسید.
    با تشکر

  2. خدا رو شکر یکی دیگه هم پیدا شد این مطلب رو تایید کنه …
    این سوالی که دوستمون مطرح کرده برای منهم سوال شده بعلاوه این که چرا SE با 12.5 درصد فروش جهانی تو ایران اینقدر فروش داره و موتو با 20 درصد در جهان تو ایران فروشش کمه (به نظر شما این قضیه زیر سر وارد کننده هاست یا مساله دیگه ایه؟)
    آرش جان نظر شما چیه؟

  3. اگر از نزدیک این گوشی رو با سری لامور نوکیا مقایسه کنیم به شباهتشون پی میبریم .این کار فقط یه توجیه داره:
    سونی اریکسون واسه کم نیاوردن طرفدارای دو آتیشه اش جولوی دخترای محل این گوشی رو داده 🙂
    این یه شوخی بود
    یه سوال دارم .سونی اریکسون چرا فقط در کشورهای جهان سوم سرمایه گذاری عمده میکنه؟
    چرا تو ریتینگ جهانی یا تو مجلات معتبر زیاد مطرح نمیشه ؟

  4. نشد آرش جان … نگرفتی چی گفتم
    “چرا که هر کسی بالاخره یک گوشی را کامل تشخیص می دهد که آن را می خرد”
    آیا به نظر شما هر کس که فلان گوشی را می خره دیگه احتیاج به هیچ چیز دیگه ای نداره؟
    آیا اگر هر کس می تونست یک گوشی برای خودش بسازه اون گوشی شباهتی به E90 یا همون w950 پیدا می کرد؟
    من قبول دارم سلایق متفاوته و هرگز نگفتم یک گوشی باید باشه “برای همه آدمها” اما شما اسم این رو چی میگذاری که فلان شرکت میاد فلان مدل رو میفرسته بازار که فلان چیز رو نسبت به مدل قبلی بهش اضافه کردن در عوض دو تا قابلیت دیگه ازش حذف شده؟
    گوشی کامل؟ من به N92 میگم گوشی کامل ولی ببین چی به سرش اومد اونو کم عرضه کردن تا مدتها بعد گرزی مثل E90 رو به ملت قالب کنن!
    نکته بعد: “که این کار را در دست دارند” انجام نداده اند! چرا بعد از اینکه نوکیا N95 را تولید کرد SE دوربین مثلا 6 مگ روی 850 نگذاشت؟ چرا وقتی GSMArena میاد 95 رو با 850 مقایسه میکنه به نتیجه نزدیک 31:34 میرسه ؟
    با شما در مورد باتری موافقم ولی فقط تا حدی .. قبول ندارم که تولید کننده ها تمام تلاششون را برای تولید محصول بهتر به کار میگیرن … متاسفانه دنیای ما دنیای اقتصاده نه دنیای مردم من خودم یک تولید کننده هستم و در زمینه کاری خودم دقیقا می بینم محصولات ارائه شده چقدر با محصولاتی که “میتواند باشد” فاصله داره

  5. سلام اصغر جان حمایت های شما موجب دلگرمی ماست!
    در جواب باید بگویم که فکر کنم جای دیگری در یک پست این چنینی که بحث میان این دو جبهه بالا گرفته بود هم به این نکته اشاره کردم که به اندازه عدد آدم های دارای گوشی در دنیا، گوشی کامل وجود دارد چرا که هر کسی بالاخره یک گوشی را کامل تشخیص می دهد که آن را می خرد. پس (به نظر من) بحث گوشی کاملی که نسخه اش برای همه آدمها جواب دهد وجود ندارد مثلا فکر کنید که در 2 سال آینده گوشی هایی به بازار بیاید که دوربین 20 مگاپیکسلی هارد 1 ترابایتی سیمبیان نسخه 11 بهمراه صفحه نمایش 20 بیلیون رنگی داشته باشند خوب اگر این کامل باشد پس تکلیف گوشی بعدی که تا یک ماه بعد به بازار می آید با امکانات بیشتر چیست؟ این بحث مثل همان جریان معروف است که به طرف می گویند گوشی نخر تا آخرین مدلش بیاید.
    نکته دیگر هم این است که به نظر من همانطور که گفتم چون چیزی به نام گوشی کامل وجود ندارد پس شرکت های موبایل سازی در این فکر خواهند بود که برای سلیقه های مختلف و آدم های متفاوت گوشی های کامل مختلفی بسازند و برخلاف شما که عقیده دارید شرکت های سازنده در فکر سود خودشان اند تا مردم ، اتفاقا سود این شرکت ها در توجه هر چه بیشتر به مردم است چرا که هر روز با توجه به یک قشر از جامعه است که می توانند آنها را به سمت خود سوق دهند فرضا اگر به قول شما آن “گوشی کامل” را هم بسازند ، آن وقت آدم های معمول کوچه و بازار که با تایپ شماره خانه خودشان هم با گوشی مشکل دارند به نظر شما مشتری آن گوشی خواهند بود؟
    جواب سوال دیگرتان که گفته بودید چرا بجای دوربین 5 دوربین 7 نمی گذارند هم این است که چرا اتفاقا می گذارند کافی ست یک نگاهی به گوشی های جدید سامسوگ و ال جی و یا حتی نوکیا و سونی اریکسون بیاندازید که این کار را در دست دارند ولی به نظر من مهمترین عامل باز دارنده در این مورد که ساخت این گوشی را با تاخیر روبرو کرده است بدون شک مسئله مهمی به نام “باتری “ست چراکه یک دوربین با آن قدرت نمی تواند از یک باتری کوچولو نظیر باتری های فعلی استفاده کند و یک سازنده نمی تواند به مصرف کنندگانش بگوید آقا جان اگه خواستید دوربین این گوشی را روشن کنید شارژرش را هم باید بهش وصل کنید.پس می بینید که در اینمورد هم باید زمان بگذرد تا اینکار عملی شود.
    نکته آخر هم چون از من پرسیده بودید که آیا گوشی کاملی سراغ دارم در جواب باید بگویم بله :Nokia E90 و در مرحله بعد نیز SE W950 چراکه به تمامی نیازهای من پاسخ می دهند آنهم از نوع “کامل” در ضمن این کامل بودن برای من شامل وجود یا عدم وجود دوربین در گوشی نمی شود.
    با تشکر

  6. آرش جان بنظرم داری خیلی سطحی به قضیه نگاه می کنی. از شما بعیده
    تولید کننده ها چه نوکیا و چه سونی اریکسون یا هر کی دیگه بیشتر از اونکه به فکر من و شما و کاربران گوشی هاشون باشن فکر سود خودشونن (تا اینجاش که فکر نکنم کسی مخالف باشه) نتیجش این میشه که هر دفعه گوشی هاشون رو یه کوچولو تغییر میدن و با یه شماره مدل جدید میفرستن تو بازار
    بگذارید اینطوری بگم : کدوم گوشی موبایل رو می شناسید که از همه نظر کامل باشه؟؟؟؟
    هیچ کدوم! هر گوشی ای یک ایرادی داره حالا سوال اینجاست که آیا تولید کنندگان نمیتونن یک گوشی کامل بدن تو بازار یا
    “نمی خوان”
    یک سوال دیگه : چرا وقتی یک تولید کننده فلان کار رو انجام میده (مثلا دوربین 5 مگ میذاره) بقیه هم فوری میرن دقیقا همون کار رو میکنن ومثلا نمیرن دوربین 7 مگ بگذارن؟؟؟ جای تامل داره نه؟ این یک جور تبانیه – تبانی برای تثبیت بازار
    برید fan یک چیزی بشید که ارزشش رو داشته باشه!

  7. فرهاد جان سیستم عامل Symbian ارتباطی با نوکیا ندارد و همانطور که می دانید شرکتهای دیگری نظیر سونی اریکسون نیز از آن استفاده می کنند

  8. حرفاشون خنده دار بود اینایی که نوکیا دارن :))
    البته که همینا تا دیروز 1100 داشتن حالا در مورد سونی اریکسون نظر میدن
    همینا سری دبلیو و پی رو جواد کردن

  9. اون … که میگه w660 مثل k750…اولا گرافیک k750 زمین تا کره مریخ با w660 فرق میکنه.!!!بعد k750 از کی تاحالا walkman 2.0 استفاده میکرده؟!!! شایدم k750 که مال سری k هست, جزوه سری w بوده و ما خبر نداشتیم!!!نه…

  10. احتمالا اگر قرار باشد به شیوه دوست عزیزمان بهزاد به قضیه نگاه کنیم احتمالا 3250 همان 3230 است که زیباتر شده و یا 5700 همان 3250 است که فقط زیباتر شده ! و یا 6300 هم مدل زیبا شده دیگری از 3230 است و یا E90 کپی استادانه ای از 9300i است و شاید هم 9300i خودش کپی دیگری از 9500 است که فقط زیبا شده . خب نظرتان چیست؟ اگر بخواهیم به این صورت به قضیه بنگریم شایدبتوان کلیه گوشی هایی که می شناسید را کپی زیبا شده ای از مدل قبلی اش دانست که به نظر به هیچ وجه کار درستی نیست. در ضمن تفاوت های W660 با K750 را می توان بصورت خلاصه در این موارد بیان نمود:
    – دوربین ضعیف و فاقد فلش و البته اتوفوکوس و ماکرو
    -قرار داشتن W660 در رده Fashion
    -3G نبودن K750
    – عدم ساپورت A2DP توسط K750
    -حذف پورت Infrared در W660
    -عدم ساپورتHSCSD توسط K750
    -و…
    که آنچه که از ظواهر امر بر می آید این دو گوشی تقریبا هیچ ربطی به هم ندارند
    با تشکر

  11. دوست عزیزی که گفتی این همون k750هست احتمالا شما هیچی از پلتفرم های سونی اریکسون نمی دونی که این حرف رو می زنید

  12. خدا حفظت کنه آرش! سوژه خنده امروزم جور شد طرح های پشت این گوشی رو از نوکیا سری Amore تقلید کردند!!!
    ولی خوشبختانه نتونستن به خوبی نوکیا درش بیارن!

ارسال یک پاسخ